Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מערכת ההפעלה המקוונת של גוגל זוכה לתמיכה רשמית באפליקציות ממערכת המובייל של החברה, ובמקביל אנחנו מקבלים פרטים על המערכת שעשויה להוות את השילוב המלא בין השתיים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי במהלך חיפושי באינטרנט, שמערכת ההפעלה XP Home Edition אינה מנצלת (באופן חלקי או מלא) מעבד כפול ליבה. האם זו יכולה להיות הסיבה שהקיובייס שלי נתקע ברגע שאני מעלה דרכו מספר פלאגינים (VSTi) ? האם עקב סיבה זו אני חייב ללכת ולקנות עכשיו את גרסאת ה Professional (למרות שהבנתי שלא מוכרים יותר XP (?), אולי יש עדיין במלאי זרוק בחנות של חבר), או שכבר עליי לשדרג לויסטה ? הרבה שאלות והרבה סימני שאלה, אודה לכל עונה! תודה. סטס. נ.ב המפרט שלי הוא: intel E6300 1.8GHz gigabyte 945P-S3 2GB ram
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"ע תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני באמצע קורס בג'ון ברייס ובנושא של קבוצות ומשתמשים, ביקשו מאיתנו לתרגל יצירת משתמשים במכונה וירטואלית. יצרתי כמה משתמשים ומשום מה אני לא רואה את המשתמשים האלה במסך הכניסה, רק את החשבון הראשון שיצרתי במכונה הוירטואלית. אני משתמש שם בווינדוס 10 גרסת Enterprise כמה שניסיתי לחפש פתרונות בגוגל, לא הצלחתי לפתור את זה. אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בטח שואלים את השאלות האלה המון בפורום הזה אבל אני לא מצאתי תשובה להכל, ולקרוא את כל הסטיקי בן ה 100 עמודים זה לא פרקטי... אני אקצר ואשאל את השאלות שיש לי: 1. עם המפרט הנוכחי שלי (רשום בצד), האם השדרוג בכלל כדאי? 2. איזה גרסה עדיפה ולמה (BASIC, PREMIUM וכו'...)? 3. איזה גרסת ביטים עדיפה ולמה(32\64)? אני חושב שזהו בנתיים.... אם יהיה עוד אני כמובן אוסיף. תודה על התשובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שהבקשה שלי קצת מוזרה. אבל אני מחפש מקום שבו אני יוכל להוריד איקונים מעוצבים לוינדוס XP.. ואני לא מדבר על אלה הרגילים שכבר קימים במערכת כמו איקונים של המסמכים שלי ושל לוח הבקרה. אני מדבר על מיוחדים (שלפעמים אני רואה תמונות שלהם באתרים, אבל אי אפשר להוריד משם את האיקון כי זה נמצא בתבנית של תמונה ולא של איקון. מישהו מכיר ויכול לעזור לי בנושא ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש 4 סוגי וויסטה Vista Ultimate Vista Business Vista Home Premium Vista Home Basic ורציתי לדעת איזה הכי מומלצת למשתמש הבייתי כלומר לגיימר ולגולש אינטרנטטטט ולמה מיועדת Vista Ultimate
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים על המחשב, ההארד דיסק הראשון הוא הארד דיסק ישן וקטן יחסית בנפח שלו והוא מחולק לשתי מחיצות שעל אחת מהן מותקן הווינדוס. ההארד דיסק השני הוא הארד דיסק חדש בנפח טרה,חילקתי אותו לשתי מחיצות,האחת בנפח 40GB שמיועדת למערכת הפעלה והשנייה לאחסון קבצים. אני רוצה להעביר את הווינדוס (XP) מהמחיצה הנוכחית שלו בהארד דיסק הישן למחיצה של ה40GB בהארד דיסק החדש, איך ניתן לעשות את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עשיתי אקטיבציה לווידוס 7 והוא אומר שהוא חוקי לאחר אימות אם אתר של מייקרוסופט , אבל הווינדוס היא גירסת ה RC והוא אומר לי שהוא EXPIRED והוא מאתחל את עצמו יש פתרון לזה ???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2 עכברים שונים (של מיקרוסופט) סקרול עם עכבר מספיק לעבוד וגם פוקוס שלו קופץ לטאב אחר. רק הגלגל ! ורק בדפדנים, IE וגם פיירפוקס דריברים מעודכנים קורה גם בדריברים ישנים יותר אם אני מחקה כמה שניות - סקרול חוזר לעבוד ושוב מפסיק. מעצבן ! עוד מישהו חוץ ממנ יש לו בעיה כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ok חברים יש לי כרגע Windows באנגלית אני כולה רוצה להעביר אותו לעברית יש לי דיסק של Windows XP PRO בעברית ואני רוצה להתקין אותו שהWindows שלי יהיה בעברית עם כל הנתונים שהיו לי פעם פעם שניסתי לעשות את זה, זה לא הלך הוא מחק לי את כל הWindows והתקין לי אחד חדש ואחר כך כל ההתקנות של כל התוכנות מחדש אני רוצה לעשות את זה בגלל שיש לו הרדיסק של 80GB ו40GB מהם תפוסים ואין לי דרך לגבות נ.ב לא ידעתי בדיוק איפה כל כך לרשום את זה אז רשמתי את זה פה.. כי אני כולה רוצה להעביר מאנגלית לעברית תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדרק הזה שתמיד קופץ עם השאלה אם אני רוצה לשלוח דיווח לM$ על תוכנה שלא מגיבה(מקווה שהבנתם למה אני מתכוון)...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא כל כך בעיה זה פשוט ממש מעצבן שהמחשב עולה זה מפעיל לי את האקספלורר עם כונן סי וזה ממש מעצבן וזה לא נמצא לא ב startup ולא ב win.ini
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , איך אני מבטל את הווינדווס דיפנדר בווינדווס ויסטה ? אם יש אפשרות למחוק אותו לגמרי , עוד יותר טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (ושעדיין ישאר לי המקורי) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא, זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שידרגתי את המחשב ל- WINDOWS 98 (כן, כן, אני יודע שאני פרימיטיבי... ועוד זה אחרי השידרוג!), והחלטתי ליצור לי תיקיה שתכיל את החולרע שלי. אני הייתי רוצה מאוד לראות סמל אחר במקום הסמל הצהוב והמשעמם של התיקיה הרגילה. איך עושים את זה? בנוסף, אני לא יודע איך רואים את כל הסמלים האפשריים במחשב. אני יודע שצריכים לפתוח קבצי *.DLL מסויימים, אבל האם אין דרך טובה יותר להציג את כל הסמלים הקיימים (בנוסף לאלה שב- Shel32.dll) ? אני אשמח לקבל כל תשובה הנוגעת לנושא! תודה הוד רממותו
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך לאפס את כל ההגדרות להגדרות יצרן בוינדוס 7 ב SERVICES.MSC אני אשמח להסבר, קצת שיחקתי בהגדרות וזה לא שמשהו לא עובד, אני פשוט רוצה לדעת איך אני מהתחל את ההגדרות לאיך שהם מגיעות עם וינדוס
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת הפעלה XP, כל התיקיות שעל שולחן העבודה + תיקיות הSYSTEM הפכו להיות נסתרות.. גם אחרי פרמוט ושחזור זה נשאר ככה, יש אפשרות לתקן את זה ? ועוד משהו חלק מהקבצים הפכו להיות "קיצורי דרך" שהם לא באמת קיצורי דרך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
בלי לפגוע בקבצים הקיימים? או צריך להתקין מחדש הכל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך. לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם). האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במחשב בן 3, אך בעל זכרון 4GB DDR2. מה כדאי יותר? יורגש הבדל בעבודה עם 64bit? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תוך חודש חודשיים מחשב עם רשיון oem של ויסטה הום פרימיום. מלבד הקטע שמותר למכור oem רק עם מחשב חדש, יש עוד הבדלים בין oem לגרסה רגילה שקונים במחיר גדול פי 3? האם יש הגבלות על פירמוט? האם אפשר להעביר למחשב אחר? ומה קורה עם קורס המחשב, אפשר להתקין מחדש? ואני יכול להתקין את הגירסה בעצמי, או שבחנות חייבים להתקין?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעבר עם הוינדוס XP היה ניתן ליצור גיבוי בקובץ BKT אחד אשר כלל את כל המערכת הפעלה כולה, עד לרמת שם המחשב, דרייברים, ותוכנות מותקנות כמובן. בוינדוס 7 יש מצ בגיבוי אבל מניסויון אחד שיצא לי לנסות לא נראה כי הגיבוי מתבצע באותו אופן כמו הוינדוס XP, שכן דרייברים או מצב מערכת (שם מחשב אקטיבציות וכדומה) פשוט לא נשמרו\הועברו למחשב החדש. איך ניתן לבצע גיבוי מלא שכזה כמו שהיה ניתן לעשות בוינדוס XP ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה עם המצב שינה ב-WIN 7. לפעמים אני משאיר הורדות פתוחות שנמשכות שעות ארוכות. המערכת עובר למצב שינה לאחר 30 דקות שזה דווקא נחמד. הבעיה היא שהחיבור לאינטרנט אינו פעיל במצב שינה (כרטיס רשת לייתר דיוק) וההורדות מפסיקות. אפשר להגדיר למערכת להשאיר את הכרטיס רשת פעיל או משהו בסיגנון? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-