Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם אתם יודעים איך ניתן לגבות את החייגן ש WINDOWS יוצר בתיבת החיבורי הרשת (NETWORK CONNECTIONS)? עדיף בתצורת גיבוי חלקים של ה REGISTERY ו/או קבצים דרושים אך ללא תוכנה ניסיתי להשתמש ב REGMON של SYSINTERNALS לשעבר, כיום של MS. אך ללא הצלחה, כל לחיצה שם פשות ניגשת לעשרות ערכים ברגיסטרי!?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני יומיים קיבלתי מחשב חדש, הכל טוב ויפה עד שהתקנתי את האקס פי... לאחר ההתקנה הותקפתי מיידית ע"י וירוס הבלאסטר, ומאז יש חלונות מסוימים שנסגרים מספר שניות לאחר פתיחתם כמו חלון הMSCONFIG והאנטי וירוס שאני מנסה להתקין אף הוא נסגר מה עליי לעשות אני ממש משתגע מזה ?! בברכה, יובל
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר לדעת למה?? ואם יש מצב לעקוף את זה?..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מסנכרן בין שתי תיקיות בווינדוס XP בזמן אמת? כך שברגע שאני מעדכן קובץ בתיקיה אחת הוא יתעדכן באותו רגע גם בתיקיה המקבילה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש windows 7 ultimate 64bit , היום לפנות בוקר(בכקבות כנראה הפסקת חשמל) המשתמש שלי "נעלם", תחת user יש רק מחיצת public/ המחיצה של המשתמש שלי שכוללת את המסמכים, תמונות, מעודפים פשוט נעלמה. מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
for some reason on my XP machine, I can SEE the .lnk extensions on all my shortcuts regardless of where they are. I remember intentionally enabling this but now I can't fix it. Anyone know how I can restore their previously hidden state?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שהגיע בלי מערכת הפעלה ואני אמור להתקין עליו את הווינדוס... עכשיו יש לי 3 שאלות: 1. מה אני מתקין קודם? את הדיסקט של הביוס או את הווידוס? 2. האם תוך כדי ההתקנה אני יוכל לבחור כמה כוננים קשיחים יהיו למחשב ואת גודלם? 3. האם יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת בנוגע להתקנת ווינדוס פעם ראשונה למחשב? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שיניתי קונפיגורציה ואני רוצה לעשות התקנה נקיה של כל המערכת אבל כשאני מכניס את הדיסק של WIN7 הוא טוען את הקבצים וממשיך להפעלה רגילה של WIN7 ונתקע. אם אני מוציא את הדיסק אז הוא עולה ואמר שיש בעיה במערכת הפעלה ומציעה לי להכניס את דיסק של WIN7 לעשות REPAIR ועוד 2. אני מכניס את הסדיסק, טעון קבצים כיאלו של התקנה ואז שוב פעיל את WIN7 :s05: בלי שום תפריטים בלי כלום, הכי טוב זה אחרי שהדיסק בפנים אחרי שהוא כבר מעלה את המערכת הצלחתי להכנס למסך הטעינה (F8) אבל זה עדין לא עוזר לי מישהו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין להחליף לוח אם במחשב בו מותקן XP, אבל אני לא רוצה להתקין הכל מחדש, אני מודע לזה שיש פתרונות כמו UNIVERSAL RESTORE שמאפשרים ליצור גוסט אוניברסלי שיעבוד במקרה הזה אם אני זוכר נכון מישהו פעם הראה לי כלי פשוט יותר שמבצע את הפעולה על המחשב. האם אתם מכירים דרך "לאפס" את הWINDOWS כך שיקבל לוח אם אחר? שוב, אני מדבר על XP.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום משהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה הגנה על הכונן, כלומר, אני יודע שבמחשבים ציבוריים (סיפריות בתי ספר וכו') הדסקטופ וכונן C מוגנים מפני שמירת קבצים עליהם, ישנה אפשרות גם לשמור קבצים על הדסקטופ אבל ברגע שהמחשב נכבה או עושים LOGOFF הקבצים נמחקים. מישהו יודע במקרה איך אני עושה את זה בWINXP, האם זו תוכנה או אפשרויות בWIN? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתושתשת אבל לא ברמה שמפריעה, עד שמגיעים לסרטים שהאיכות שונה לגמרי ממה שהיה בXP בהתחלה חשבתי שזה בגלל ה Aero ואז ביטלתי אותו ונהייה הרבה יותר גרוע. המפרט שלי בצד - אולי קושר לכרטיס מסך תודה. המחשה במה מדובר, תראו גם את איפה שמראים את הדקה של הסרט והווליום(על הפנים):
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש 4 סוגי וויסטה Vista Ultimate Vista Business Vista Home Premium Vista Home Basic ורציתי לדעת איזה הכי מומלצת למשתמש הבייתי כלומר לגיימר ולגולש אינטרנטטטט ולמה מיועדת Vista Ultimate
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. במחיצה C יש לי ווינדוס XP. אני רוצה להוסיף ווינדוס 98 למחיצה D ע"מ שאוכל להשתמש ביישומי DOS. מחיצה D היא FAT32. שאלותי: 1. האם די בפירמוט עם דיסקט איתחול והתקנת ווינדוס 98 במחיצה D ? 2. האם יש סיכוי שמשהו לא יתפקד או שתהיינה התנגשויות כלשהן למרות התקנה נ כ ו נ ה ? 3. האם אקבל תפריט עם הדלקת המחשב שבו אוכל לבחור במערכת שארצה ? אם לא-איך אצור תפריט כזה ? 4. האם עלי לדעת עוד משהו לפני הביצוע ? אודה לכם מאוד אם תשיבו לי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התקנה של WINDOWS 7 וכל השידרוגים, ולאחר ששיניתי בהגדרות וביטלתי את הכיבוי של HD, וביטלתי את הכניסה למצבי SLEEP ו-HIBERNATE, והשארתי רק אפשרות של כיבוי מסך ללא כניסה לשומר מסך, גיליתי את הבעיה הבאה: כשאני נכנס למחשב לאחר שלא השתמשתי בו יותר מחצי שעה והוא כיבה כבר את המסך, אז המסך נדלק ואני יכול להזיז את העכבר, אבל שום דבר אחר אני לא יכול לעשות. ורק אחרי כדקה כל מה שלחצתי וניסיתי לעשות מתחיל להתבצע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם ניתן להתקין גרסת WIN7 ULTIMATE UPGRADE על מערכת חדשה (כלומר ללא התקנת WIN XP למשל ואז עדכון לWIN7)? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבקש רשימה של פקודות בMSDOS על מנת למחוק קבצים ותקיות בכונן בC. אני נמצא בMSDOS בכונן C.. צריך להגיע לתקיית הPROGRAM FILES ולמחוק את תקיית הווינאמפ.. אני גם צריך להגיע ל SCAN DISK מהMS DOS תודה מראש לעונים.. קובי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את ה WINDOWS שלי, יש לי XP HOME, חשבתי לשדרג ל WIN 8 שעכשיו מוכרים גירסת שידרוג ב 40$ במייקרוסופט, השאלה שלי היא איך זה בדיוק עובד, האם זה מחליף את הWIN הקיים או שאני צריך ליצור מחיצה ולהתקין אליה את ה WIN שאני מוריד? ואז לבחור דרך איזה WIN להפעיל. יש לי מחשב בן 3 שנים, כרגע אין לי כסף לחדש או לשדרג אותו עצמו, המפרט שלי הוא כזה: Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz, 2933 MHz 3 גיגה זיכרון, וקצת יותר מ 500 גיגה שטח פנוי בהארד דיסק, אני מבין שזה אמור להספיק. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד לא נכבה מערכת הפעלה WIN 7 32BIT שאני לוחץ על הכיבוי לא קורה כלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי מיני DUMP וניתחתי אותם אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה. העלתי את הקבצים בפורמט TXT אם תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה זה יהיה מצויין. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי Windows2003 Server ולאחר שהוספתי ואישרתי את השפה העברית ה-ICQ מסרב לזהות אותיות משפת הקודש.. ניסתי גם את ה-ICQLITE בעברית. מצ"ב צילום מסך לעזרתכם אודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב בקושי זז אני משחק ZOO TYCOON והוא בקושי זז למרות שהוא אמור לעבוד יופי עם המערכת (ראו מפרט) אגב יש לי XP
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך לאפס את כל ההגדרות להגדרות יצרן בוינדוס 7 ב SERVICES.MSC אני אשמח להסבר, קצת שיחקתי בהגדרות וזה לא שמשהו לא עובד, אני פשוט רוצה לדעת איך אני מהתחל את ההגדרות לאיך שהם מגיעות עם וינדוס
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-