Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש ךי בעיה עם מערכת חלונות XP PRO, כאשר מנגנים מוזיקה המחשב לרגע משתהה ועוצר וממשיך בבדיקות של המערכת אני לא מוצא שום בעיה, יש לי מעבד דורון 800 וזככרון 256 MB ואין בעיית מקום בדיסק אבל המוזיקה כל כמה שניות נפסקת כולל בכל הנגנים, מה אפשר לעשות זקוק לעזרה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה אני צריך את זה ומה זה בדיוק??? ומה יקרה עם אני יסיר אותו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפעמים המחשב שלי סתם עושה עצירות כאלה עם העכבר ומשמיע קולות מעצבנים במקום מוזיקה... מה אני יכול לעשות? נמאס לי והזמנתי גם טכנאי שפירמט וסתם לקח ממני כסף. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
כל כמה זמן מומלץ לפרמט את המחשב? אני כבר לא פירמטתי אולי משו כמו חצי שנה+ זה משנה משהו? כי תכלס הכול פועל סבבה...אבל כל הזמן אומרםי לי שמומלץ כל כמה חודשים לפרמט..השאלה למה לעבור את הכאב ראש הזה יש סיבות מיוחדות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי רשיון חוקי ל- WIN7 PRO 64-Bit DVD ההתקנה אבד לי האם יש למישהו מושג האם מיקרוסופט נותנת עותק של ה-DVD או מהייכן אפשר להוריד את DVD ההתקנה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנשים אני לא מצליח להתקין וינדוס 7 RC 64 במקביל לוינדוס 7 RC 32 הקיים שלי ב dual boot ...! כאשר אני מנסה להתקין את מערכת 64 דרך וינדוס 32 מופיעה לי ההודעה שוינדוס מזהה מערכת שהיא 64 שלא תומכת במערכת שלי שהיא 32 ! ווינדוס ממליצה לי לתקין את המערכת 64 רק דרך ה boot טוב ניסיתי דרך boot CD בחרתי מחיצה D הכל טוב המערכת 64 מתחילה להתקין את עצמה עד שהיא עושה ריסטרט ואז הוינדוס 7 32 עולה לי למישהו יש תשובה ? ים של תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אתמול בערב התקנתי WIN XP עם ממשק באנגלית ואני רוצה לשנות אותו לעברית, הורתדי מהאתר של מיקרוסופט את החבילת תוספת שפות אבל אין לי מושג איך מתקינים אותה. מישהו יוכל לעזור לי?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אם המפרט הבא אני יוכל להשתמש בצורה טובה שממשק הבסיסי (הלא תלת-מימדי שקוף) של ויסטה? pentium 4 2.4ghz 512 ram pc2100 geforce 4000mx 64mb תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש אופציה מובנית/ בהתקנה חיצונית לפולדר סייז - לראות מה גודל התקיה ב WIN 7 ב XP היתה לי תוכנה קטנה שהתקנתי שנתנה לי את האינפורמציה הזו בתודה מראש קובי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/attachments/lhxp4008.JPG
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול אם בקישור הויסטה הזאת היא upgrade? או גרסה אחרת כי אני לא מבין תודה לעוזרים. http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב של אימא שלי (בו מותקן חלונות XP), נשמעים תכופות קליקים סתם, גם כאשר אני לא לוחץ על שום דבר במסך. לא לפני הרבה זמן, טכנאי המחשבים החליף דיסק קשיח במחשב של אמי, והתקין ווינדוס XP נקי, ועדיין קליקים אלו נשמעים בלי שום סיבה (מיותר לציין שכאשר משתמשי המחשב התקינו שם את תוכונות שלהם, הם התעלמו לחלוטין מההצעות של ההתקנה של התוכנות שלהם, להתקין Bundled Software צד שלישי כדוגמת טולברים (כמו יוטורנטבאר ו-Ask Toolbar ועוד טולברים ותוכנות חסרות שימוש שאינני מכיר) והסכימו להתקין אותם). האם קליקים שנשמעים ללא סיבה מבלי שלוחצים על משהו עם העכבר, הם סימן לוירוס או נוזקה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי עשיתי אקטיבציה לווידוס 7 והוא אומר שהוא חוקי לאחר אימות אם אתר של מייקרוסופט , אבל הווינדוס היא גירסת ה RC והוא אומר לי שהוא EXPIRED והוא מאתחל את עצמו יש פתרון לזה ???? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מחר יש לי איזה משהו שאני לוקחת לשם את המחשב הנייד ומחברת מיקסר.. אני צריכה לבטל את הקולות שנכנסים לתיקייה וקולות שגיאה וכאלה שלא יהיו פדיחות, איך אני עושה זאת בבקשה? WINDOWS XP באנגלית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה לא כל כך בעיה זה פשוט ממש מעצבן שהמחשב עולה זה מפעיל לי את האקספלורר עם כונן סי וזה ממש מעצבן וזה לא נמצא לא ב startup ולא ב win.ini
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
בכל פעם שאני נכנס למשחק לשחק כשאני יוצא לדסקטופ אני מקבל התראה של low virtual memory!!! יש לי שתי שאלות:1)האם יכול להיות שזה משפיע כשאני משחק זה מאט את המשחק והכל זז בslow motion 2)איך מתקנים את זה למצב שזה לא יקרה עוד פעם המחשב שלי:מעבד 1.4 פנטיום 4 זכרון-256 rdram כרטיס מסך-אסוס gf4 64 mb ddr (עם דריברים מעודכנים) בתודה גל
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע, ב-22 לאוקטובר תכריז חברת מיקרוסופט על מערכת ההפעלה החדשה שלה -- Windows 7. בין שאר החידושים שאפשר יהיה למצוא ב-Windows 7 היא שיטה חדשה להקמת רשת ביתית ושיתוף משאבים. מדובר בקונספט שמטרתו לפשט את הדרך בה משותפים משאבים (כוננים, מדפסות, קבצים, סרטי וידאו וקבצי אודיו) בין המחשבים ברשת. קונספט זה מבוסס על מנגנון הקרוי HomeGroup. מנגנון זה מסתיר מהמשתמש את הצעדים המורכבים שהיה עליו לבצע בעבר על מנת להקים רשת הביתית וחוסך ממנו התעסקות עם הגדרות מסובכות והרשאות בין משתמשים. באמצעות ה-HomeGroup ניתן עתה לבצע את השיתוף בלחיצת עכבר אחת, כאשר כל ההגדרות המורכבות מתבצעות באופן אוטומטי מאחורי הקלעים. במדריך להלן, מוסבר מנגנון ה-HomeGroup, אופן השימוש בו וכיצד ניתן לשתף משאבים …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הסרביס הנ"ל לא עולה לי עם המחשב מה שגורם לכל הדסקטופ להעלים.הכל התחיל כשניסיתי לשנות שם של קובץ לא רלוונטי למערכת ההפעלה בכלל גם לאחר מחיקתו הדסקטופ לא חוזר גם אחרי כניסה לחלון של שיטוט במערכת לא הצלחתי להכנס לריסטור זה פשוט לא עולה גם בסייפ מוד גם נסיון ל SFC /SCANNOW לא עוזר אפילו ERD לא עוזר כולל הפעלה במצב האחרון הטוב ביותר מה עודים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי התקין WIN XP והוא אומר שהווינדוס אומר לו שעוד 30 יום כבר לא יהיה ווינדוס... מה עושים? מורידים איזה קובץ ומאיפה?
-
יש לי win xp חוקי אבד לי המספר שלו איך אני מצוא את המספר הסידורי של win
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רק צריך לדעת את הפקודות ב DOS אני זוכר שצריך לכתוב כך : במקרה שלי זה כך : E: E: CD I386 E:I386 אחרי זה אני לא זוכר מה צריך לכתוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-