Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם הפונט בווינדוס השתנה באופן פתאומי לtahoma. ניסיתי לחפש בגוגל ולא עלו לי תוצאות מועילות אני מחפש דרך לשנות את ההגדרות להגדרות המקוריות. עזרה מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פורמט להרד דיסק שלי לצורך התקנה נקיה של ווינדוס מה סדר הפעולות שאני צריך לעשות כדי לעשות פורמט ואז להתקין מהדיסק את הווינדוס? אני יודע שצריך לעשות איזשהו סוג של הפעלה מחדש של המחשב ואז להפעיל אותו מהדיסק ומשם להתחיל להריץ דברים... משהו כזה לא?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח רגיל (יש את המפרט שלי בצד אם מישהו צריך לדעת נתונים) קיצור יש לי וינדוס ויסטה 64BIT במחשב ופתאום הוא עשה לי ריסט ונתן לי הודעת שגיאה של מערכת והיא ככה: windows failed to start. a recent hardware or software change might be the cause. to fix the problem: 1. הכנס דיסק התקנה של וינדוס 2. בחר את שפת ההתקנה 3. לחץ על תקן מחשב. status: 0xc0000023 info: an unexpected error has occurred. זה מה שמופיע לי בעיקרון ניסיתי להפעיל את הדיסק שוב של ההתקנה אבל אחרי שהוא מתחיל לטעון קבצי התקנה הוא שוב מציג בעיה ועושה ריסט למחשב... חייב עזרה ממש ממש ממש דחוף..!! זה ממש קריטי ויש לי דברים חשובים במחשב!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה PRO וכמה HOME?? ואיך אפשר שהוא יתפוס הכי מינומום שאפשר לגלישה באינטרנט בלבד??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לפרמט תמחשב ולהתקין ווינדוז מאחר שקניתי תמחשב הנוכחי מטכנאי ואין לי רישיון של הווינדוז ואפילו לא דיסק, אני משער שהרישיון אפילו לא חוקי... חיפשתי באנטרנט לקנות ווינדוז ונתקלתי בשני גרסאות: OEM RETAIL שעולה כפול מה OEM ! מה ההבדל בינהם ? ומה אני צריך ? תודה מראש עריכה: שמעתי שה SP2 (שאני מתכוון להתקין אחרי הפירמוט, עכשיו אני עובד בלי SP2) גורמת לבעיות עם תוכנות מסויימות. זה נכון ? עם אילו תוכנות ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי חלונות 7. לרוב אין לי בעיה עם עידכונים ומתקין אותם, אבל לאחרונה יש את העידכונים Kernel-Mode Driver Framework version 1.11 update וגם user mode לויסטה ו7. מאחר שמדובר בליבה של מערכת ההפעלה אני יותר מודאג ממה שיקרה אם זה יותקן ותהיה בעיה כלשהי והקרנל לא יהיה בסדר. יש לציין גם שבמחשב אחד שלי זה מופיע בעידכונים ה important ובשני בכלל ב optional. שאלה ראשונה - האם להתקין את הנ"ל? או שסיכויים לבעיה פוטנציאלית מקטינים מאוד את הכדאיות? שאלה שנייה - מה אתם עושים בדרך כלל - שמים את ה update במצב אוטומטי שיוריד ויתקין את כל העידכונים שקיימים - או עושים את זה באופן ידני ובודקים טוב יותר מה אתם רוצים וממה אתם חוששים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בת של חבר שלי שיחקה עם ההגדרות של המחשב שלו וזה מה שקורה עכשיו. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, אבל גם אותו המחשב מנסה לפתוח בעזרת מציג התמונות של חלונות. זה קורה גם במצב בטוח. מישהו יודע איך פותרים כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WIN 8.1 ישנו ברשת וניתן לבדוק איך יראה הגרסה הסופית משהו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב נייד לא נכבה מערכת הפעלה WIN 7 32BIT שאני לוחץ על הכיבוי לא קורה כלום
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן למישהוא שאני מכיר יש מחשב שהגיע עם w7 home p גירסת X86. השאלה שלי שעם אני משיג דיסק שכולל את גירסת ה64ביט האם הסיריאל יהיה תקף? ואם בכלל יש אפשרות להמיר אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאיפה אני מוריד ווינדוס 7 אולטימיית עם יש לי רק ת KEY
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע אין תמיכה כיום(24-10-12) בהרבה מאוד תוכנות בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה:פיירפוקס 64 ביט ונגני וידאו ואודיו 64 ביט אם יש כבר משהו זה מקרטע וקורס. חומר למחשבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, לאחר ששמתי לב שהמודם שלי(PCI Creative) היה צמוד למאורר שעל כרטיס המסך, החלטי להעביר אותו ל Slot אחר. לאחר שעשיתי זאת, התקנתי אותו מחדש ב Win xp וב 98 אבל מה, כשאני מנסה להכנס לאינטרנט ב XP , אני לא מצליח, וכמה פעמים, המחשב נתקע לחלוטין (אפילו העכבר לא זז). בעוד שב 98 הצלחתי להתחבר... יש למישהו רעיון מה לא בסדר??? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני עומד להיות בקרוב במצב הבא : אחרי שאפרמט את ההרדיסק WD80 שלי, אני מן הסתם אאלץ להתקין אותו שוב במחשב. אני לא כ"כ זוכר איך עשיתי את זה פעם שעברה, עם איזשהו FDISK שמותאם להרדיסקים גדולים... או משהו כזה. מה התהליך הנכון ? האם מומלץ אחרי התקנת XP לשנות את מבנה הנתונים ל NTFS או להשאר ב FAT32 ? (עד עכשיו הייתי על FAT32) מצב היפותטי אחר : אם אחליט לקנות בשלב כלשהו , הרדיסק נוסף, למשל 120 או 200 ג'יגה, ארצה להכניס אותו למחשב שלי ולהתקין עליו XP מאפס, להפוך אותו למאסטר ולשמור על ההרדיסק הישן עם כל המידע שבתוכו (כמובן רק קבצים, את הוינדוז והתוכנות המותקנות אני כנראה אמחק משם ואתקין בהרדיסק החדש) אז מה התהליך הנכון לפי דעתכם לעשות כזה דבר ? קודם פיסית להגדיר את החדש כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי אקס פי פרופשנל כשאני כותב נגיד מסמך בכתבן זה כותב לי בעברית אבל כשאני שומר ואז נכנס לזה שוב זה מופיע בסימני שאלה אם מישהו שולח לי משהו שהוא כתב בכתבן או באופיס אז אני רואה את זה בגיבריש בוינדס מדיה פלייר זה כותב לי בגיבריש במקום בעברית בקאזה זה כותב יל בגיבריש במקום בעברית וככה גם באימש זאת בעיה מאוד מעצבנת ואני לא מצליח לסדר אותה מישהו יודע איך לסדר את זה????
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב וחג שמח. יש ברשותי מחשב נייד דיי ישן (מפרט) שמותקן עליו וינדוס ויסטה. בגדול הכל עובד בסדר מלבד בעיה שצצה בזמן האחרון והמערכת לא מזה שום התקן שעובד בUSB. ניסיתי להפעיל מחדש את המערכת על F8 מצב good... ניסיתי לעדכן את המערכת. ניסיתי לבדוק אןלי חסר דרייבר אבל לא היה חסר כלום. יש לציין שהעכבר היה עובד על מחשב זה והוא תקין לחלוטין. מה עלי עוד לנסות כדיי לפתור את הבעיה? אין לי עוד מושג מה זה עוד יכול להיות ולפרמט מערכת רק בגלל עכבר?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי מחשב שמערכת ההפעלה (ויסטא) לא עולה גם לא במצב safe mode.הווינדוס מתחיל לעלות ועשה עושה ריסט למחשב . כעת רציתי לדעת : 1) מה האופציות שלי על מנת להוציא את כל החומר החשוב מהדיסק (שירים ,תמונות וכו'). מה הכלים שאתם ממליצים עליהם ? 2)במערכת הפעלה ויסטה - ישנה אפשרות לעלות עם דיסק ההתקנה - ולבצע repair . השאלה היא האם ה cd חייב להיות בדיוק אותה גירסה כמו מה שיש במחשב או יכול להיות גרסה גבוהה יותר של ויסטה (לדוגמא ultimate). 3)שאלה נוספת - אך על מערכת הפעלה xp. בעת עליית מערכת ההפעלה מופיע כי קובץ מסויים בתוך תיקית windows\system32 פגום. מה עושים במצב זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, על המחשב מותקן וינדוס XP SP2. בביוס ה HD מוגדר לעלות ראשון. תוכן ההודעה הוא: Verifying DMI pool data Boot from CD: DHCP..../ Client mac addr: XXX GUID: XXX PXE-E53: No boot filename received PXE-M0F: Exiting PXE rom. Disk boot faillure, insert system disk and press enter תודה מראש, ערן.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כלומר, רק לאדמיניסטרייטור היא מאפשר לבצע פעולות שלפעמים מאוד פשוטות כמו להעביר קבצים מכונן לכונן (לפעמים) עכשיו סיימתי להתקין תוכנת לעריכת אודיו ואני לא יכול לבצע הרשמה כי המערכת מבקשת הרשאות. מה עושים? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שזה לא אפשרי סתם ככה ולא יעזור כלום. אני אוהב לשחק המון משחקים ישנים, ויש לי מלא מהם. אין שום בעיה לשחק משחק מאד ישן - מריצים dosbox והכל עובד 100%. אין לי בעיה לשחק משחקים מאד חדשים, מתקינים עובד, מקסימום עושים איזה compatibility mode והכל בסדר. יש בעיה מעצבנת עם כל מה שבאמצע. אין שום דרך להריץ 16 ביט. ניסיתי קצת לבדוק את נושא ה-VirtualPC אבל הוא לא תומך ב-Direct3D אז המשחקים לא ממש יכולים לעבוד שם. יש איזהשהו פתרון לדבר הזה??? נראה לי מגוחך שאני יכול להריץ אמולטור של ווינדווס על לינוקס ולשחק בזה (WINE), אבל על ווינדוס חדש אני לא יכול . לעבור לווינדוס 32 ביט זה לא אופציה. ואני גם לא רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה שלמה בשביל 2-3 משחקים שנמצאים על הגבול הזה בדי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזו שהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכלום התקנתי את ונדוס ויסטה גרסת Ultimate 32BIT והיא מותקנת על מחיצה E וניסית למחוק אותה דרך ה XP PRO שהוא מותקן על מחיצה D אבל ללא כל הצלחה אי אפשר למחוק אותו עכשו מי יכול לעזור לי ולהגיד מה לעשות כדי למחוק אותו לצמיתות כולל את "BOOTING " VISTA LOADER והנה תמונה למה שאני מתכוון
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-