Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
המחשב נתקע פעם פעמיים ביום אין לי מושג למה, הייתי באתר של מייקרוסופט יש איזכור כלשהו לתקלה הזו הורדתי את הדרייברים של העכבר לוג'יטק שלי כי הם אמרו שזו יכולה להיות הבעיה, יש שם עוד אלף ואחד אופציות לתקלות ואני לא רואה את האור בקצה המנהרה. אני מצרף צילום מסך שתבינו על מה מדובר
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
c:\windows\service חסר...
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר FORMAT והתקנת WINDOWS XP (SP2( חיבור לאינטרנט וכו...נתקלתי בבעיה שקובץ הSVCHOST פשוט "תוקע" את הCPU ל-99-98 אחוז וגורם לאיטיות בלתי נסבלת של המחשב. יש לציין שלפני הפורמט מצב זה לא היה. האם ניתן לפתור הבעיה? הרצתי ADAWARE ותוכנת MCAFEE IS2006 לא פתרה \מנעה הבעיה. תודה רבה מראש SPIDER1.
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בכל פעם כשאני מפעיל את המחשב והווינדוס עולה לי הודעת שגיאה צירפתי תמונה שכולם יבינו... תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
סליחה שלאחרונה אני מטריד הרבה אבל זה הכרחי במהלך התקנת ווינדוס XP PRO שההתקנה מעלה את הקבצים הנחוצים לה להתקנה שיש את הפס שתמתלא וההתקנה הולכת באחוזים הקובץ [tt]cyclad-z.inf[/tt] פגוםולא נותן לי להמשיך את ההתקנה ניסיתי עם הדיסק השני שברשותי והדבר דומה אני דיי נואש וחייב עזרה תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, יש קובץ שהורדתי שיש בו כנראה SPY לפי הוינדאוס וכל פעם שאני מנסה להעביר אותו למחשב הוא נמחק אוטמטי ( לא מעניין אותי שיש בוא SPY כן אני פשוט צריך את הקובץ ) איך מבטלים את החסימה הזאת של הוינדאוס זה וינדאוס 7 נסיתי דרך דיסק און קי לא הצליח WINRAR גם לא , גם zip7 לא נותן
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה אם איזה קובץ שנקרא pup ולפי התוכנה Ad-aware 6.0 היא מוצאת אותו בשם האמיתי שלו WinPup32 עכשיו ברגע שלחצתיי לבטל אותו וסגור אותו אז משהו מוזר קרה לי המחשב נתן פקודה שמהחשב מתכבה לי תוך 60 שניות בדיוק כמו אם הבלסטר אז ישר הרצתי את הקובץ של סימנטק והוא לא מצא לי כלום שמזכיר את הבלסטר לאחר מכן הפעלתי את התוכנה Ad-aware 6.0 וזה מצא לי את הקובת ומחק לי אותו ולא ראיתי אותו רץ יותר אבל לאחר שעיתי ריסט זה הופיע שוב מה לעשות כאן אפילו מהירות האינטרנט נפגעה לי מיזה
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב בבית שהלוח אם הלך החלפתי לוח אם ללוח אחר (EP45C-DS3) ולא פירמטתי תמחשב.. עכשיו, התקנתי דרייברים הכל ובשום דרך לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים !
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה לעיצוב של ה-Windows. זה דפק לי את כל האייקונים.. כל הקיצורי דרך שהיה עליהם את החץ הקטן שמראה שזה קיצור דרך נעלמו.. תמונה: http://img220.exs.cx/my.php?loc=img220ℑ=desk0cm.jpg אני זוכר שקראתי מדריך שזה משהו ברג'יסטי לשנות וזה מחזיר את זה.. אני לא זוכר איפה ברג'יסטי. אני מדבר על החץ שתמיד היה משמאל למטה על האיקון שמראה שזה קיצור-דרך. [glow=red,2,300]תודה![/glow]
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקיצורי מקשים מחשב lenovo אני צריכה ctrl+c בשביל העתק ו- ctrl+v להדבק ומשום מה זה הפסיק לעבוד לי, אפשר עזרה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קודם כל אני מתנצל אם זה לא לפה. טוב אז ככה כל פעם שאני מכניס דיסק למחשב או דיסק און קי שאני מחבר את המצלמה אז פעם היה קופץ לי חלון כזה של איך אני רוצה לפתוח את זה, ואם זה הדיסק און קי אז היה נפתח לי ישר ה U3. עכשיו זה כבר לא ככה. איך אני מחזיר את זה? בברכה, גל
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
כל המכשירים שאני מחבר למחשב (מצלמה דיגיטלית, מצלמת וובקאם, סורק... וכ"ו) שמתחברים בחיבור USB לא נקראים אוטומטית. אני חייב לעשות ריסטארט למחשב כדי שהם יעבדו ואם אני מנתק ומחבר שוב אז שוב צריך לעשות ריסטארט. יש לי ווינדוז אקספי באנגלית. מה אני אמור לעשות? :-\ תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 2 כוננים אחד קורא DVD והשני צורב DVD...הבעיה בפעם האחרונה היתקנתי תוכנה והיא הוסיפה לי כונן ויראטואלי DVD...ואני מנסה לצרוב דיסק בצורב DVD ולא מצליח לצרוב. אני הבנתי שהכונן ויראטואלי מונע ממני לצרוב. והצורב לא קורא דיסק ריק צריבה, בדרך כלל XP מזהה אותו דיסק ריק ואז אוטומטי ניפתח חלון קטן שבו בוחרים תוכנות למשל נרו או תיקייה וכו'.... בתוכנה נרו לא מצליח לראות צורב DVD. אני היסרתי נרו והתקנתי שוב ולא מצליח.ולא מזהה צורב DVD. אני נסיתי בתוכנה שהיתקנתי אותה ובדקתי בהגדרות לבטל כונן DVD ויראטואלי. ולא מצאתי כלום לבטל. אני בדקתי בכל מקום בהגדרות ולא נמצא אופציה לבטל אותה. בסוף היסרתי תוכנה. אני חסר אונים זקוק לעזרה מימכם. שימו לב בצורף תמונה רואים דרך חומרה מחשב …
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם! הורדתי את ה-WINDOWS ESSENTIOALS בישביל להתקין את ה-MOVIE MAKER כשהכנסתי את קבצי ה-MOV לתוכנה עבור עריכה גיליתי שרואים את הווידיאו אבל אין סאונד. גם ב-MEDIA PLAYER לא היה סאונד. התקנתי את חבילת המקודדים K-LIGHT CODECK PACK 9.7.4 ואכן זה עזר ומייד במדייה פלייר שמעו סאונד. אבל, ברגע שניסיתי לפתוח את הקובץ בעורך הווידאו, הוא העלה את הסרט אבל סימן שיש שגיאה בקובץ ולא יכול לפתוח אותו (יש סימן קריאה צהוב על השקופית של הקובץ) כפי שרואים בתמונה. ברגע שהסרתי את חבילת המקודדים, הכל חזר לקדמותו כלומר, יש ווידיאו אבל שוב אין סאונד. מה דעתכם, מה אפשר לעשות פה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
העברתי סרטים לכונן ואת כל הסרטים שהעברתי אני לא יכול לראות את הסרטים(ראה תמונות) וגם חלק מהסרטים שהיו לי בכונן אני לא יכול לראות עכשיו המחשב בנוי משני כוננים אחד חדש יותר(הבעייתי) והישן (זה שממנו העברתי תסרטים) שני הכוננים עובדים בNTFS אני משתמש ביוזר האדמין מה עושים? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
כשהיה לי XP 32 ביט צרבתי דיסק מוזיקה של קבצי MP3 מאז פרמטתי את המחשב והתקנתי ויסטה 64 ביט כשבאתי להעתיק את השירים חזרה למחשב כל השמות בעברית מופיעים בגיבריש לדוגמא : -223F~1.MP3 וככה כל הקבצים מופיעים בשם עם מכין מספר סידורי שכזה אני מניח שהבעיה היא המעבר מ32 ל64 השאלה איך אפשר לפתור את הבעיה ולשחזר את שמות הקבצים שיופיעו בצורה נורמלית בעברית...
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי הוספתי משתמש נוסף ב WINDOWS XP בדרגת ADMINISTATION כתוצאה מכך וינדוז נכנס אל משתמש זה אוטומטית ולא נותן לי להכנס למשתמש שלי אלא בSAFE MODE . המשתמש הזה זה המשתמש המקורי שנוצר בהתקנה ועליו יש את כל המידע שלי. בחלון הכניסה אין באפשרותי לבחור במשתמש שלי שאלתי היא: איך ניתן להחזיר את המצב לקדמותו שוינדוז יכנס ישירות למשתמש הישן שאצלו נמצא כל המידע שלי ושיהייה רק משתמש אחד עקרי... לא 2 ADMINSTRATION תודה מראש....
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בעיה זו אצל חבר שלי במחשב ולכן אני זה שכותב לכם ( הוא לא מבין בגרוש במחשבים) דף הבית שלו -נעול- על האתר הביתת הזה..http://mysearchnow.com/ והוא לא מליח לשנות אותו. הייתי אצלו וגם אני לא הצלחתי .. משום מה זה תמיד חוזר לאתר הבית הזה. ניסתי הכל (יש לי ידעה במחשבים) רק מה שאני לא יודע לעשות ואני בטוח שזה יפתור את הבעיה זה לשנות את זה דרך regedit.. אם מישהו יודע בבקשה להגיב .. תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
לפני יומיים עשית פורמט כאשר ההרד דיסק שלי מחולק ל3 : C : איפה שנמצה הווינדוס.10g D : 96g E : 5g אחרי הפורמט לא יודע למה בדיוק, הווינדוס הותקן לי על d שהוא נהיה בעל 10G וC ו Eהתחלפו.. בקיצור לא נוח במיוחד.. חשבתי אולי אני יכול להחליף את האותיות, כלומר שאיפה שמותקן הווינדוס הוא יהיה C והכל יחזור לאיך שאני רגיל. אבל כאשר אני מנסה להחליף את האותיות (דרך הmanagement של הווינדוס) זה אומר לי שאני לא יכול להחליף אותן מפני שאי אפשר לשנות את האות של d לc כי שם מותקן הווידוס. מישהו יודע במקרה מה לעשות.. השתמשתי בתוכנה בשם Partition Magic 8.0 אבל גם זה לא עזר.. אמרו לי שאם אני ישתמש בה דרך הדוס זה אולי יעבוד, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי במחשב שתי מחיצות סי שעלייה המערכת הפעלה ודי שעלייה כול החומר שלי לאחורה הוינדוס נדפק ואני רוצה לעשות פורמט דרך המערכת הפעלה אבל בלי למחוק את די רק את סי כאשר אני מכניס את הדיסק לא דרך הבוט עולה לי ההתקנה והוא רושם לי. איזה פעולה ברצונך לבצע.. התקנת וינדוס אקס פי למד אודות תהליך ההתקנה התקנת רכיבי וינדוס אפצונליים ביצוע משימות נוספות בדיקת תאימות מערכת.. אני רוצה לעשות התקנת וינדוס אקס פי אם אני יעשה התקנת וינדוס אקס פי הוא ימחק את הוינדוס שיש לי ויתקין לי חדש על סי? ומה יהיה עם החומר שלי בדי ? הוא לא ימחק? אין לי אפשרות לעשות גבויי לכן אני שואל .. ואם זה ככה.. אחרי ההתקנה מה שנשאר לי זה להוריד לרייברים למחשב ולעדכן תוכנות ? ממה הולך עם זה ? אפ פעם לא יניסיתי בצו…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי שני מחשבים בבית עם WINDOWS 7, אחד חדש ואחד שקנינו לפני 3 שנים. בקיצור הם רחוקים אחד מהשני וזה מעצבן כל פעם להעביר דברים דרך הדיסק און קי, אז ראיתי שיש כזה דבר קבוצה ביתית. בקיצור יצרתי אותה הכל טוב ויפה. ואז בדקתי- נכנסתי מהמחשב הישן למחשב החדש לקבצים שם יענו בקלות ובחלק והכל מהיר. שמחתי וזה ואז הלכתי למחשב החדש וניסיתי להכנס למחשב הישן, זה מזהה אותו ואז אני נכנס לתיקיות שיתוף ואז שאני לוחץ על כל תקיה (לדוגמא סרטי וידיאו) אז זה חושב שעה וזה נותן לי הודעת שגיאה. איך אני מסדר את זה??? יש לי איזה משהו שחוסם לי את הכניסה במחשב הישן?c
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
הבעיה היא שהוא כל הזמן מאחר או מקדים אני מכוון אותי נגיד לשעה מסוימת ואחרי כמה זמן=שעות הוא מאחר לפעמים ולפעמים מקדים מה אני יעשה זה מרגיז פתאום נגיד אני מסתכל ורשום לי 5 ואצלי בפלאפון רשום 4 וחצי וכל הזמן אני צריך לכוון אותו לשעה הנכונה זה פעם ראשונה קורה לי בבקשה מישהו תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-