Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם זה נכון שהגירסה שיש לי של וינדואוס xp 2002 היא גירסה לא סופית שגם מפסיקה לעבוד אחרי 180 יום או יותר? זה מה שראיתי באיזה פורום אחד רציתי לדעת אם זה נכון
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי כמה תמונות שהייתי רוצה לשים בתצוגה במערכת הפעלה שלי יש לי WIN XP PRO והוא לא נותן לי להעלות שום תמונה דרך החפש,עיין סוג הקבצים היחידי שהוא מקבל הוא THEME FILES לא אומר לי הרבה התמונות שיש לי הם בJPG.. מישהו יכול לעזור לי להחליף את הרקע המשעמם של הXP העלתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום ויום עצמאות שמח, שידרגתי את המחשב בכונן SSD חדש של SAMSUNG 250GB, יש לי מספר שאלות לגבי ההתקנה של הווינדוס החדש, דבר ראשון - אם אני מעונין להשאיר מהכונן HDD הישן שלי רק את מחיצה D ולפרמט את-C (כל קבצי המערכת הישנים) האם זה אפשרי ואיך? דבר שני - איך אני יכול לעשות שכל קבצי ה-TEMP יהיו על כונן D החדש הכוונה על כונן ה-HDD (הכוונה אחרי התקנת הווינדוס על כונן ה-SSD) תודה מראש טל.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מכניס דיסק של Win XP pro ENG עושה בוט מהדיסק ומתחיל בתהקנה לאחר שהמחשב מבקש לעשות ריסטרט על מנת להמשיך בהתקנה ואז הוא כבר עושה בוט מהארדיסק על מנת להמשיך בהתקנה, במקום להמשיך את ההתקנה הוא עושה ריסטרט. ניסיתי עם כל מיני גרסאות ווינדוס בינהם גם עותק מקורי. מדובר על מחשב חדש לגמרי הגיע אתמול מהחנות. מפרט אם זה משנה E6750 GA DS3L 320AAKS 2GB KINGSTONE 667 CL5 8800gt הכונן מחובר בחיבור IDE ומג'ומפר כסלייב (ניסיתי גם אחרת וזה לא שינה) וההארדיסק מחובר בחיבור SATA מן הסתם לא צריך ג'ימפור. והוא מאסטר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי אנשים , הורדתי המון תוכנות\התקנות לאחרונה , ומשום מה 90% מהם אני לא מצליח להתקין. הורדתי לדוגמא את הדרייבר של ATI , ואת הדרייבר ללוחות עם הצ'יפ של Nvidia ושניהם לא עובדים. הורדתי תוכנות למחשב כף יד שלי , וגם שם זה אומר לי שהקובץ curropted , או שהוא לא מצליח לפתוח בכלל את התוכנת התקנה. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני מוריד את הכל , עם התוכנת ההורדה הרגילה של windows (גם עם dap זה עשה לי אותו דבר) תודה.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לאחרונה הויסטה לא הפסיקה לעשות בעיות החלטתי שאני מפרט אותה. עכשיו אחרי הפרמוט אני מקבל תוצאה נהדרת לכרטיס מסך: 4.4 ו4.0 ואמרתי לעצמי בטח אני יעדכן דרייברים זה יעלה עדכנתי דרייברים חדשים ופתאום התוצאה ירדה ל: 2.6 ו3.4 משהו פה ממש מוזר אגב העלתי עוד את הOC שלי לכרטיס מסך בזכות זה התוצאה הגבוהות . (יחסית לכרטיס readon 9550 128mb)
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
-
שלום התקנתי WINDOWS 7 על נייד - DELL STUDIO 1537 - כמערכת הפעלה יחידה. את רזולוציית המסך הגדרתי לרזולוציה הגבוהה ביותר (1280x800). מדי פעם, כשהמערכת מתעוררת מ-HIBERNATE או STAND BY, הגדרות הרזולוציה משתנות והמסך עובר לרזולוציה הכי נמוכה שלו (800x600) ללא שום סיבה לנראית לעין, ואז אני צריך לשוב ולהגדיר מחדש את רזולוצייית המסך. מישהו נתקל בבעיה דומה? מישהו מכיר פתרון? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פה שאלה מה הבדל בין Windows xp pro לה Windows xp pro edition הוא שזה אותו דבר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם יש לי את הבעיה הזאת, ההתקן הזה מתבטל איך אני מחזיר אותו? כל פעם אני צריך לפרמט את המחשב. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי אמ.. ויסטה נתקעת כל הזמן בשלב שבו הבר הקטן רץ למטה.. בSAFE MODE גם כלום לא עולה.. ניסיתי להפעיל את הדיסק התקנה ולבצע REPAIR- אבל גם הוא נתקע בטעינה. זה ממש עגום. רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שיחקתי במשחק need for speed mw - לא שזה קשור, אבל אחרי זה לא ראיתי את הקבצים על שולחן העבודה שלי. ניסיתי להפעיל מחדש ועדיין אני לא רואה את הקבצים שעל שולחן העבודה אני רואה אותו רק כשאני פותח חלון explorer ועולה איתו למעלה עד לשולחן עבודה. וגם כשאני על שולחן העבודה ומנסה כביכול לגרור משהו (לש שיש) אבל העכבר הופף באותו רגע לסימן נעול כזה שחור. איך אני משנה את זה ?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה מוזרה צצה לי בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב ברגע שהוא הוא עושה לי welcom אז הwinxp נעצר והוא מבקש סיסמה הוא שואל אותי מהי הסיסמה שלי ואחר כך הוא שואל אותי מהי ססימתך החדשה והוא אומר לי שנשארו לי 13 יום . זה בעיה שלו היתה לי מאז שיש לי את הwinxp יש לי אותו כבר בערך חודשים ואם זה יעזור או שזה קשור לבעיה אז עשיתי update לwindows כל פעם שהוא ביקש ממני מה לעשות ???
-
- 5 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני הופך את החלונות בוינדוס ויסטה ל-windows flip 3D ?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בדיקת ה- SCAN DISK אצלי עושה לי בעיות ואינה מוכנה לסיימה והמחשב והבדיקה מתחילה שוב ושוב ולא מתבצעת ואחר כך המחשב כותב שאיזה תוכנית שפועלת מפריעה ולא נותנת לו להמשיך אשמח לעזרה TZ
-
- 5 תגובות
- 888 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר את העלמות המכוונים - ראו תמונה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך שחור שאומר שהקובץ hal.dll חסר . הכנסתי את הדיסק של XP, ונכנסתי לrecovery console כדי להעתיק את הקובץ. כשאשר אני רושם את הפקודה copy e:\i386\hal_ c:\windows\hal.dll הוא רושם לי ישר access denied מה אני עושה? אני יודע את הססמא למערכת,איך אני עוקף את זה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים. אחד עם מע' הפעלה ואחד סתם לקבצים... שרק האחד של המערכת הפעלה מחובר-אין שום בעיה. ששניהם מחוברים (ולא משנה מצד הג'אמפר)-הוא כותב לי את זה: NTLDR is missing press Ctrl+Alt+Del to restart. פיתרון?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות עם IEXPLORER - כמעט כל כפתור SUBMIT שאני לוחץ עליו מקפיץ לי הודעת שגיאה - דבר שמאוד מגביל את אפשרויות הגלישה שלי... למרות שהעלתי ת'רד בנושא לאף אחד (עדיין) לא היה רעיון איך לתקן את הבעיה ולכן רציתי מאוד להסיר את ה - IEXPLORER ולהתקין אותו מחדש. קיבלתי פה מהאתר את הדרך לעשות את זה... אלא שכל הדרכים שמופיעות במאמר לא מצליחות לי: התוכנה לא מופיעה בהסרת תוכנה, אני לא מצליח להעלות את ההסרה באופן ידני. לכן עפ"י מה שכתוב במאמר הדבר היחיד שנשאר לי לעשות הוא להתקין מחדש את WINDOWS. עכשיו ככה... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. מה יקרה להגדרות ה - WINDOWS הנוכחיות שלי עם ההתקנה? האם כולן יתאפסו? האם יהיו דברים שיהיה עלי להגדיר מחדש? האם הדבר מומלץ בכלל? והכי …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש בעיה אצל מחשב של חבר שרוצה לשחק במשחק שדורש מערכת הפעלה 64 BIT אבל אצלו יש 32 BIT. עשיתי בדיקה והמחשב שלו כן תומך ב64 BIT. מה הדרך הכי קלה ומהירה לשדרג למערכת 64 BIT ? האם צריך להתקין ווינדווס מההתחלה ולמחוק את כל קבצי המחשב ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, התקנתי windows xp pro sp2 ולאחר ההתקנה היה רשום שזה ל-30 יום, לאחר 30 יום היה כתוב לי : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? לחצתי כן ועכשיו כל פעם זה רושם לי : windows is already activeted, please press ok to exit ואז אני לוחץ על ok וזה חוזר למצב הראשון של : this copy of windows must be activeted with microsoft before you can log on do you want to active windows now ? וככה אני תקוע במעגל אין סופי שאין לי מושג איך יוצאים ממנו !!! מה לעשות ? בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לעשות שום דבר במחשב ככה! תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
יש לי שתי מחיצות בדיסק אחת 100G (מוגדר ככונן C) ועוד מחיצה של 360 G (מוגדר ככונן D). אני רוצה להגדיל את המחיצה בכונן C שרגע מתמלא אבל לא מצליח. אין אפשרות להרחיב אך דווקא לצמצם את המחיצה אני יכול. מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN 7. המערכת לא מזהה את המצלמה שלי כאשר אני מחבר אותה דרך ה USB. לאחר החיבור לא קורה שום דבר. לעומת זאת את הפלאפון היא כן מזהה. חשוב לציין שבמחשב השני שלי (WIN XP) המערכת כן מזהה את המצלמה. יש רעיונות?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בתהליך האיתחול אני מקבל מסך windows ריק לחלוטין- גם ללא שורת המשימות. ברשותי win xp sp1 . גם במצב בטוח התוצאה זהה. מה יכולה להיות הסיבה לכך ואיך ניתן לחזור למצב נורמלי עם כל האייקונים והפקודות? האם אפשרי כי וירוס או תולעת כלשהי פגעו במחשב? במקרה זה מה הפתרון המומלץ? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 969 צפיות
-