Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הכל החל לפני כמה ימים כשהורדתי קובץ כלשהו שהיה נגוע.הסרתי אותו וביצעתי מספר סריקות באנטי וירוס שלי,מקאפי-הסרתי את כל מה שהופיע שם. משום מה ביומיים האחרונים המחשב פשוט מרסט את עצמו ללא כל אזהרה או הודעה כלשהי.בדקתי אולי בעיית חום ,אבל זו לא הבעיה.כנראה שהוירוס לא הוסר במלואו,אך אינני מצליח למצוא אותו. עוד משהו מעצבן ומוזר-בכל פעם שהמחשב עושה ריסט,הוא מוחק את הקובץ הפעלה של החייגן מישהו יכול לתת עצות?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
WIN 8.1 ישנו ברשת וניתן לבדוק איך יראה הגרסה הסופית משהו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר את המצלמה Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב ומדליק אותה, בכניסה למאפייני המצלמה שלי גיליתי שחלונות 7 מציגה גם את רמת הסוללה שלה. אלא מה, כל הזמן זה נמצא על 100%, גם כאשר הסוללה חלשה (ראו תמונה מצורפת). מה הגורם לבעייה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במשך חודש שלם ויסטה ואקס פי עובדים זה לצד זה באופן מושלם. עכשיו במשך שלושת הימים האחרונים עבדתי על האקס פי באופן רצוף ללא איתחול וכשקמתי הבוקר ועשיתי איתחול הופיעה התפריט בחירה בין ויסטה ואקס פי ובחרתי באקס פי ובאופן בלתי מוסבר האקס פי חדל לעלות כלומר איך שאני בוחר באפשרות לעלות אקס פי אני רואה מסך שחור עם סימן בצד שמאל למעלה וזהו. עישיתי איתחול כדי לנסות ולהגיע ל safemode אבל גם זה אינו עובד. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש ניר.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP על מחשב חדש, והיו קצת בעיות עם העברית אבל התקנתי עברית והכל בסדר, הבעיה היא שכל פעם קופצות בעיות מציקות בקשר לעברית שאין לי מושג איך פותרים. המחשב יכול לכתוב ולפענח עברית (Notpad, אינטרנט וכו') אבל לא מסוגל להריץ התקנות מסויימות מתיקיות שיש להן שם בעברית (הוא כותב איזשהי error על הקובץ התקנה שממוקם ב c:\downloads\????\a לדוגמא) ועכשיו הדבר הכי מציק זה שחיברתי את האייפוד (ואני משתמש בAnapod Explorer והתוכנה הפכה לי את כל השמות שירים בעברית והפלייליסטים לג'יבריש.. מה עושים? יש איך לסדר את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מחפש תוכנת הצפנה לספריות שמעלימות לי אותן או מצפינות וכו... מה שחיפשתי זו תוכנה שאם אני אלחץ על ספריה היא תבקש ממני הקש סיסמה, זה הכל. סוף סוף נמצאה האבידה, תוכנה מובנת ל-WIN 7 והיא באה בחבילת - Pismo File Mount Audit Package הסבר: http://www.technospot.net/blogs/windows-7-private-folders-share-data-password/ להורדה: http://www.pismotechnic.com/download/ (יש אפשרות לפתוח את התקיה מהר ללא התפריט "MOUNT", פשוט עושים לחצן ימני על הספריה ו-QUICK MOUNT)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך שיתקינו לי תוכנה מסוימת בשליטה מרחוק וביקשו מימני ליפתוח הרשאות למחשב כלומר שיהיה להם שליטה מלאה על המחשב איך עושים את זה? תודה יש לי ווינדוס 7 בעברית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
XP הותקן על כונן J: שהוא אחד מכונני ה SATA המחשב. בזמן ההתקנה אחד מהבקרי IDE שבמחשב היה מבוטל (ואליו היה מחובר דיסק שכמובן לא היה נראה בזמן התקנה). אחרי ההתקנה הופעל הבקר מחדש ואיתו הדיסק. כמובן ש XP לא מוכן לעלות יותר בטענה שהוא לא מוצא את ה SYSTEM32... מה לעשות חוץ מלדפוק לו כדור בראש ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי התקנה חדשה של XP. עשיתי את ה- tweaking של http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=324&dPage=1 ומעכשיו חלק מהאתרים פשוט לא עולים, זה אומר כאילו אין כזה אתר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב לנובו t61p עם ווינדוס 7 לפני שעה התקנתי idm (לא יודע עם זה קשור לבעיה) ואז מחקתי אותו ועשיתי ריסטארט ואז... רשום לי error 13 unsupported executable format לא יודע מה קרה אבל הוא לא מזהה את הפורמט???? בדיקה בגוגל וראיתי שזה קשור לדואל בוט של לינוקס ווינדוס ואני לא יודע מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום הייתי במן השתלמות מהביצפר בנושא טכנאות מחשבים (שנה הבאה אני עושה תפקיד של נאמן מחשב כמחויבות אישית). בקיצור, לימדו אותנו כל מיני שטויות, בלי דברים קשים או מסובכים, אבל אז הגענו לחלק של הWindows 2000. הוא הסביר לנו קצת על הליבה של NT שזה היה די מעניין, והוא אמר שיש אפשרות לשחזור מערכת (מכיר את זה) אבל אז הוא אמר שיש גם ב98 אפשרות כזו שלא הרבה מכירים.... אז בקיצור שאלתי פה אם מישהו מכיר את זה, ובמקביל החלטתי לעשות מחקר בנושא. אף אחד לא ענה ובינתיים מצאתי שחזור קבצי מערכת בווינדווס 98 (אני חושב שיש את זה גם ביותר מתקדמים). מי היה מאמין? בכל מקרה פשוט תיכנסו לעזרה ותקישו באינדקס: "קבצי מערכת" או "System Files" ומתחת יש שחזור, יש שם הוראות עם מן "לינק" לתוכנה....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקתקל לי המחשב, והעברתי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה Windows xp למחשב אחר שקיבלתי מחבר. כעת מערכת ההפעלה לא עולה (גם לא ב-Safe Mode). אני כל פעם מקבל את המסך הכחול שמופיע בתמונה המצורפת. ממה שאני מבין, זה בגלל שבקרי הדיסק הקשיח שונים. איך ניתן להסיר (אולי בעזרת Hirens) את בקרי הדיסק ממערכת ההפעלה כדי לאפשר לה לזהות את החומרה שבמחשב הנוכחי? תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי וירוס או SPYWARE שהעלים לי את הכונן C מהסייר, ככה שרק כונן אחד מופיע לי במקום שנים. הסרתי אותו, אך הכונן עדיין לא מופיע. מה עושים? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי Windows 764bit רץ על מחשב נייד של HP היום בצעתי כמה עדכונים למערכת באמצעות תוכנה שנקראת: Auslogics BoostSpeed תוכנה יחיסת פשוטה שהתנסתי בה כמה פעמים ללא כל בעיה ותמיד עשתה את העבודה. לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב היום אני מקבל הודעה " IHQPL is compressed press ctrl +alt + delete" הכנסתי דיסק גיבוי של HIREN והעלתי miniXP והחלפתי את הקובץ IHQPL המגובה שהיה לי לתיקייה בC עשיתי ביטול לכל הפעולות שבוצעו בתוכנה שהשתמשתי בה. הפעלתי את שחזור מערכת על המחשב לתאריך מלפני יומיים כל הדברים האלו לא עזרו ובבוט מHD אני עדיין מקבל את ההודעה הנ"ל - אני מצליח להעלות את הWINDOWS רק עם דיסק שחזור. בגוגל אין שום מידע על הקובץ IHQPL . אני כבר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מעלים את החלק העליון שפתאום הופיע לי באופן קבוע כשאני פותח תיקיות ב WIN?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני יוצא מדפדפן ועובד בחלון אחר,המוזיקה פשוט נכנסת למצב השתק,כשאני חוזר לדפדפן היא מתנגנת... הבעיה קיימת גם בדפדפן של IE. איך פותרים את הבעיה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב לא ממש גנבו אבל הם נעלמו היו לי2 ואחרי התקנת winon cd הם נעלמו העפתי תתוכנה אבל הסידירומים לא חזרו למישהוא יש רעיון לפני פירמוט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה בעת העידכון, אני לא יודע מה לחפש אין לי קוד שגיאה, יש רעיון? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני אסביר לכם את הסיפור מה קרה: התחלתי את המחשב ואז הוא דרש ממני סיסמא. אני בטפשותי שכחתי את הסיסמא, וכבר בתחלתי להלחץ. בסופו של דבר הפעלתי אותו ב safe mode ואז נכנסתי דרך חשבון אחר (אני לא יודע איך) שבמקרה ידעתי את הסיסמא שלו. בחשבון הזה שיניתי את הסיסמא של החשבון הנוכחי שלי (יש לי כאמור ווינדוס אקס פי) ואז הייתי שמח ומאושר והייתי בטוח שפתרתי את הבעיה אז הפעלתי את המחשב מחדש (כי הוא היה עדיין במצב בטוח) ואז, כשהמחשב נדלק מחדש, החזרתי אותו למצב רגיל (F5 ואז העברתי ל NORMAL או משהו כזה..) אח"כ הוא נכנס לי לווינדוס אבל משום מה הוא נמצא לי על רזזולוציית 800*600 שזאת חצי צרה (אני משתמש ב 1024*768) אבל ב color quality הוא על Lowest 4 bit ואין לי אפשרות לשנות את זה!!! זה …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהמחשב שלכם נהייה פתאום איטי ואין לכם מה לעשות תנסו לפעול בדרכים האלו: עם יש לכם תוכנת אנטי וירוס, הריצו בדיקה מלאה של הדיסק הקשיח. הורידו SpyBot Search and Destroy ובדקו עם אין לכם ריגול במחשב. את SpyBot Search and Destroy ניתן להוריד מכאן: http://ftp.pcworld.com/pub/new/privacy___security/ad_blockers/spybotsd11.exe וגם Ad-aware 6.0 תמחקו קבצים שאין לכם צורך בהם תמחקו תוכנות שאין להן שימוש Start < Settings < Control Panel < Add or Remove Software תמחקו קבצים זמניים Internet Explorer < Tools < Internet Options < General < Delete Files תמחקו קבצים שאין להם שימוש בתוכנה הזאתי:Dust Buster http://www.net-free.it/downloads/download.php?idscript=79 נקו א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות תוך חודש חודשיים מחשב עם רשיון oem של ויסטה הום פרימיום. מלבד הקטע שמותר למכור oem רק עם מחשב חדש, יש עוד הבדלים בין oem לגרסה רגילה שקונים במחיר גדול פי 3? האם יש הגבלות על פירמוט? האם אפשר להעביר למחשב אחר? ומה קורה עם קורס המחשב, אפשר להתקין מחדש? ואני יכול להתקין את הגירסה בעצמי, או שבחנות חייבים להתקין?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע XP ואני רוצה לעבור ל 7 איזה מהגירסאות הכי מומלצות? אני משתמש במחשב בעיקר למשחקים כבדים, סרטים ואינטרנט המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6750 BOX Asus P5K Western Digital 250GB SATA II 16MB AAKS Western Digital 160GB SATA II 8MB AAJS ASUS NVIDIA GeForce 8800GT 512MB DDR3 OCZ REAPER HPC 2GB DDR2 800MHZ CL3 LG DVDRW H62NK X18 SATA LG W2262TQ
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את xp עם ה 98 שאני מדליק את המחשב יש לי אפשרות לבחור בין ה 98 ל xp!! אני רוצה להסיר את ה xp ולהשאר רק עם ה 98!! אין אני עושה את זה?? תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-