עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by prince amir,

יש ךי בעיה עם מערכת חלונות XP PRO, כאשר מנגנים מוזיקה המחשב לרגע משתהה ועוצר וממשיך בבדיקות של המערכת אני לא מוצא שום בעיה, יש לי מעבד דורון 800 וזככרון 256 MB ואין בעיית מקום בדיסק אבל המוזיקה כל כמה שניות נפסקת כולל בכל הנגנים, מה אפשר לעשות זקוק לעזרה דחוף!!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Xthread,

יכול להיות שזה רק אני אבל אני חייב לפחות לדעת יש עוד אנשים שמוצאים את געילות ה VISTA פה מגעילה?!!? כלומר תראו מה הולך פה ביומיים האחרונים מוצף פה בבעיות VISTA שנראה ממש שהם באות מגרסאות לא חוקיות (שלא יצאו עוד לשוק) שהם שילוב של RC האחרון לכל מי שלא יודע (בשביל ה CRACK) אם זה רק אני אז זה רק אני אם לא, חברה תביעו דעה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by B@By-KiLLeR,

1) האם יש אפשרות להשתמש ברזולוצייה 640 על 480 בכל צורה ? אם לא האם אפשר לעשות שרק הפריסל של הווינדוס יהיה ב רזולוצייה זו. 2) המממ...באייסיקיו אני לא רואה את הניקניים \ את האינפו ( פרטים ) של המשתמש אם הם כתובים בעברית אבל הודעות שאני מקבל בעברית אני רוצה וגם עונה להם בעברית. אני רואה עברית בניקניים בתור סימני שאלה : ? ופרטים בתור אותיות הפוכות וג'יבריש 3) בזון - בתוך החדרים כשאני מנסה לרשום בעברית אז זה כותב בסימני שאלה וגם מי שרואה את זה רואה את זה בסימני שאלה, מה לעשות ? בתודה מראש, אייל B@By-KiLLeR

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Tomerb1,

שלום לכולם לאחרונה התחיל לי באג בחיפוש של ווינדוס 7. בחיפוש של שורת ההתחל. לא משנה מה אני רושם הוא מוציא לי קובץ לא מזוהה בשם "תוכניות", קובץ מוזר שאין לו נתיב ואין אפשרות לפתוח אותו. מישהו מכיר את הבעיה? יש פתרון? אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by za-david,

התקנתי windows XP על המחשב שלי ומסתבר שהוא יותר מידי כבד בשביל המחשב אז אני צריך לחזור עכשיו ל 98 אז אם מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה פורמט ל XP עם ההתקנה של ה 98 אני כבר יסתדר תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל בערב פרמטתי את המחשב,ועימו התקנתי PS3, לאחר שהתקנתי את כל העדכונים הקריטיים ועדכוני החומרה מאתר MC - אני לא מצליח להתקין את עדכוני התוכנה. אני לא יודע למה,הדבר היחידי שעולה בראשי הוא שהם לא תואמי SP3 (אבל אם לא איך ייתכן שהם מוצגים לי?). אין קוד שגיאה,לכן אני לא יכול לחפש פיתרון לבעיה. התקנה של כל עדכון בנפרד לא עוזרת. קיוויתי שאולי אתם תוכלו לעזור לי כרגע, (תמונה מצורפת), בתודה מראש, MuTaTiOn. [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי יש לי בעיה... נעלמה לי מהתפריט new בווינדוס xp האפשרות לעשות קובץ טקסט חדש.... (ניראה לי שזה קרה אחרי שהיתקנתי ומחקתי פוטושופ CS3) ניסיתי גם דרך regedit גם דרך tweakXP ולא הצלחתי להחזיר... מישו יודע איך אני יכול להחזיר את האפשרות? זה ממש מציק לפעמים שאני צריך לפתוח מהר קובץ חדש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המחשב בקושי זז אני משחק ZOO TYCOON והוא בקושי זז למרות שהוא אמור לעבוד יופי עם המערכת (ראו מפרט) אגב יש לי XP

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. תקשיבו יש לי עכשיו הארדיסק יש עליו מחיצות c d e עכשיו אני קונה הארק\דיסק חדש אני רוצה להוסיף עכשיו אני יודע לחבר הכל מבחינה פיזית עכשיו אני נכנס לווינדאוס (לי יש אקס פי פרו) אחרי שאני נכנס לווינדאוס איך אני יוצר מחיצה להארדיסק החדש תודה מראש לכל העוזרר

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by imac,

http://www.hwzone.co.il/community/attachments/lhxp4008.JPG

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by bogdant,

תגידו איזה גירסה של הVISTA תהיה הכי טובה לגימר (משחקים) Windows Vista Ultimate או אולי משהו אחר ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by boss,

אתמול קבלתי עדכונים חדשים וסיימו הכול עדכונים אחרי שוב עדכון אוטומטי ליד שעון .תקנתי 2 קובצים עדכונים פתאום שוב אותו 2 קובצים. נסיתי למחוק 2 קובצים קודם לתקן מחדש. כל זמן חוזר אותו 2 קובצים. לא הבנתי מה בעיה שלהם? תמונה זה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בוינדוס XP ביטול 20% מרוחב הפס שמיקרוסופט שומרת לעצמה - כדאי לבצע!!!! <http://support.earthlink.net/mu/1/psc/img/walkthroughs/windows_XP/6800.psc.html> אם מישהו יצליח לעשות את זה בוינדוס xp home... שיסביר לי בבקשה איך כי לא נפתח לי הקובץ הפעלה בהתחלה שצריך להכנס אליו.... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Riquelme,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשעון windows,יש איזשהי דרך לנעול אותו מבחינת שלא יוכלו לשנות את השעה משתמשים לא מורשים.אני מדבר על מחשב אחד עם XP pro.יש אולי איזשהי תוכנה שנועלת את האפשרות ונותנת לשנות את השעה רק בעזרת סיסמא? תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sonik,

האם משהו יודע עד כמה מסכים אמני יכול לחבר למערכת ההפעלה ולהריץ בכל מסך אפליקציה אחרת (אם אני זוכר נכון זה 8 אבל אני לא בטוח). אם כן אז איך עושים את זה תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. WIN 8.1 ישנו ברשת וניתן לבדוק איך יראה הגרסה הסופית משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by a-gold,

טכנאי בחנות מחשבים הראה לי שיש אפשרות בווינדוס לראות לוח שנה כזה ששם אני רואה את כל ההתקנות שביצעתי במחשב. מישהו יודע איך אני נכנס לזה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כשאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה, זאת השגיאה שאני מקבל עשיתי כבר כמה פעמים פרמוט להארד דיסק וזה ממשיך לקרות http://ufu.co.il/files/d6elweioiqj17q28pwl6.png

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by קפטן קוק,

(מראש מבקש סליחה על השגיאות כתיב) ערב טובחברי הקבהילה hwzone ואני פה צריך את עזרתכם ודחוף. הבעיה שלי שהמחשב מנצל את המעבד הרבה יותר מבדרך כלל ומאז העדכון של וינדוס אני רואה שהמחשב מגיע ל 90 מעלות וזה נראה דבר שצריך לטפל ועכשיו. בזמן שאני מסתכל ב performance שהכרום משתמש כשלושים 30 אבל הניצול של המעבד מגיע ל 70/90 ואפילו ל 100, ניסיתי הכל כל מה שאני ואני לא מצליח לדעת מה זה (מבין שזה וירוס) המחשב שלי ברוסית כך שיוצר לי עוד קשיים. מבקש בבקשה אם משהו יודע או מכיר תוכנה תוכל לפתור לי את כל הבעיות כי המחשב הזה מותאם לעיצוב גראפי וצריך אותו לפרוייקט כלשהו. תודה רבה לעוזרים וסליחה על השגיאות כתיב ורמה נמוכה בכתיבה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם הסרביס הנ"ל לא עולה לי עם המחשב מה שגורם לכל הדסקטופ להעלים.הכל התחיל כשניסיתי לשנות שם של קובץ לא רלוונטי למערכת ההפעלה בכלל גם לאחר מחיקתו הדסקטופ לא חוזר גם אחרי כניסה לחלון של שיטוט במערכת לא הצלחתי להכנס לריסטור זה פשוט לא עולה גם בסייפ מוד גם נסיון ל SFC /SCANNOW לא עוזר אפילו ERD לא עוזר כולל הפעלה במצב האחרון הטוב ביותר מה עודים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. פירמטתי עכשיו תמחשב יש לי VISTA ULTIMATE ואני לא רואה תיקיות מוסתרות איך אני רואה אותן אני לא זוכר איך? זה משהו בהגדרות אבל אני לא מוצא

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by liiight,

יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by slider,

אז ככה, לאחר ששמתי לב שהמודם שלי(PCI Creative) היה צמוד למאורר שעל כרטיס המסך, החלטי להעביר אותו ל Slot אחר. לאחר שעשיתי זאת, התקנתי אותו מחדש ב Win xp וב 98 אבל מה, כשאני מנסה להכנס לאינטרנט ב XP , אני לא מצליח, וכמה פעמים, המחשב נתקע לחלוטין (אפילו העכבר לא זז). בעוד שב 98 הצלחתי להתחבר... יש למישהו רעיון מה לא בסדר??? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Bug2000,

אני רק צריך לדעת את הפקודות ב DOS אני זוכר שצריך לכתוב כך : במקרה שלי זה כך : E: E: CD I386 E:I386 אחרי זה אני לא זוכר מה צריך לכתוב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי, קניתי מחשב חדש ואמרו לי שהוא 250GB.. אז התקנתי XP (ללא שום SP בהתחלה..) ואז הוא זיהה רק 127GB ואמרו לי מהחנות שזה בגלל שרק SP1 או SP2 יכולים לזהות 250GB בכונן\מחיצה אחת. אז התקנתי SP3 והמחשב התקין אותו כמו שצריך ועדיין הוא לא מזהה 250GB... איך מתקנים את זה שהמחשב יזהה את כל ה-250GB ??? נ.ב... ניסיתי לפרמט את המחשב ולעשות את זה עוד פעם וזה עדיין נשאר אותו דבר... תודה, דניאל.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים