Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש עם Windows 7 Pro בעברית כפתורי המשימות נעלמים לי משורת המשימות למטה מדי פעם הם מופיעים לי מחדש ( למשל כאשר אני מפעילה את מנהל המשימות ומסמנת "עבור על" עבור אחד היישומים), אבל אחרי פרק זמן מסויים זה נעלם שוב. ניסיתי לבדוק במאפיינים של שורת המשימות, אבל לא מצאתי שום דבר רלוונטי. אם אני עושה איתחול, זה עולה בסדר, אבל לאחר מכן קורה שוב. אשמח לעזרה, אביטל
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם הפונט בווינדוס השתנה באופן פתאומי לtahoma. ניסיתי לחפש בגוגל ולא עלו לי תוצאות מועילות אני מחפש דרך לשנות את ההגדרות להגדרות המקוריות. עזרה מישהו?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למרות כל נסיונתי about:blank הופך תמיד לדף הבית הפעלתי spybot למחיקת תוכנות ריגול,בדקתי באנטיוירוס שאין וירוסים, מחקתי קבצי tmp וקבצים לא מקוונים והכל ללא הועיל הצילו !!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התקנתי התקנה חדשה של XP. עשיתי את ה- tweaking של http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=324&dPage=1 ומעכשיו חלק מהאתרים פשוט לא עולים, זה אומר כאילו אין כזה אתר.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בת של חבר שלי שיחקה עם ההגדרות של המחשב שלו וזה מה שקורה עכשיו. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, אבל גם אותו המחשב מנסה לפתוח בעזרת מציג התמונות של חלונות. זה קורה גם במצב בטוח. מישהו יודע איך פותרים כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברצוני לרכוש גרסת התקנה מלאה נקיה של Windows 8 Pro eng X64 עכשיו בחנות של MSרשום שזה UPGRAED (אני מניח שהם מתכוונים לא באמת לגרסת הUPGRADE אלא שזה בעצם בכלליות שדרוג ? האם אני צודק ?) הבעיה השניה שאני חושש ממנה זה שרשום שהדרישות להתקין WIN8 זה WIN7 או ויסטה, לא ברור אם אפשרי להתקין התקנה נקיה או שזה ברור מאליו אני בסה''כ רוצה לדעת אם אני יכול לבצע התקנה נקיה עם הגרסה הזו שהם מציעים + לוודאות שזו לא גרסת הUPGRADE הוספתי תצלום מסך אודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם ראשית, יש לי שני כונני דיסקים מחוברים יחד עם אותו כבל IDE שמחובר ללוח-אמ. (הבעיה מתרחשת בשני הCDROMS). מדובר במערכת XP PRO. כאשר אני מעלה את הווינדוס ומכניס דיסק כלשהו (לא חשוב DVD/CD) הWindows לא קורא את הדיסק, ליתר דיוק, כן אפשר לעיין בקבצים שבתוך הדיסק אך הWindows לא מראה את הICON שאמור להיראות על הכונן, ואין את הפונקציה של autoplay. הבדיקות שבוצעו: * בדקתי שהIDE מחובר כמו שצריך ללוח ולכוננים. * הBIOS כן מזהה את הכוננים. (אחד primary והשני slave). * כשאני מכניס bootable cd המחשב כן יודע לעלות ממנו (זאת אומרת שהוא כן מזהה אותו), רק הwindows לא מזהה. * כשאני מכניס דיסק לפני שהווינדוס עולה, הווינדוס כן יודע לזהות (כולל autoplay וicon), אך אם אני מוציא את…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ב-xp כשאני מריץ שירים ב-mp3 אני שומע את המוזיקה מכל ארבעת הרמקולים, בויסטה מכוון ש-mp3 זה סטריאו אז היא מוציאה את הסאונד רק מהזוג הקדמי. איך אני יכול לגרום לויסטה להשמיע כמו ב-xp ? כרטיס קול מובנה בלוח של רילטק (ac97) ו4 רמקולים שמחוברים ב2 יציאות לכרטיס קול (ירוק+שחור). תודה רבה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. עם ה-Anniversary update קישרתי את הרשיון במחשב הישן של WIN10 לחשבון ה-LIVE של מייקרוסופט. במעבר למחשב חדש, אין לי אקטיבציה. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב די חדש המחשב עולה כרגיל ורואים את המסך הראשוני של הXP ונורית המסך דלוקה (ירוק) אחרי מס' שניות המסך מראה הודעה שאין סיגנל והופך שחור ונורית המסך אדומה מה לעשות? נראה כמו בעיה ברזולוצייה לא? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול אם מישו התקין כבר את הווינדוס החדש.. אם כן.. מה הם ההבדלים העיקרים בינו לווינדוס XP? ואם כדי להתקיין אותו בכלל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ךי בעיה עם מערכת חלונות XP PRO, כאשר מנגנים מוזיקה המחשב לרגע משתהה ועוצר וממשיך בבדיקות של המערכת אני לא מוצא שום בעיה, יש לי מעבד דורון 800 וזככרון 256 MB ואין בעיית מקום בדיסק אבל המוזיקה כל כמה שניות נפסקת כולל בכל הנגנים, מה אפשר לעשות זקוק לעזרה דחוף!!!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכוונה ליצור לינקים סימבולים וכך יהיה דיסק המיועד למערכת ההפעלה, דיסק לקבצי תוכנות ודיסק לספריית USERS (ועוד אחד לזכרון וירטואלי). כל הדיסקים אינם SSD, במהירות בין 5200 ל7200, 8 גיגה זכרון חלונות 7 74ביט השיטה - http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-installation-setup/11016-how-move-program-files-another-drive-partition-2.html#post1737567
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכמה סיבות פשוטות: התקנות שאורכות כשלושת רבע שעה, זמני טעינה ארוכים ביותר במשחקים כבדים, FPS נמוך מדי במשחקים וחוסר תמיכה בכמה תוכנות שאני צריך. השאלה שלי היא האם כדי לחזור אני צריך לפרמט? ואמורים לצאת משחקים בלעדיים לויסטה תומכי DX10 בזמן הקרוב כך שאהיה חייב ויסטה? או שיש עוד זמן?.. ובלי קשר, Crysis תומך DX10? חח אם כבר אני שואל
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות את מה שבכותרת. רציתי לדעת מה המחיר, לגירסה שיש בה גם 32 BIT וגם 64BIT בעברית. ולמחשב חדש כמו 8500 ATI4870 4GB RAID 2X 500GB האם עדיף 64BIT על מערכת כזאת, או שלהתקין 32BIT שיותר יציבה עם הדרייברים אבל להפסיד את היתרונות שיש ב 64BIT +את כל ניצול הזיכרונות. מצאתי את זה http://www.softsale.co.il/catalog/product.aspx?companyId=3&familyId=20&subFamilyId=889 האם הגיוני שזה המחיר ל גירסת ה REATAIL
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחלתי לקבל את ההודעה הזאת מהWindows. לאחר שנכנסתי לתוך ההודעה קיבלתי את זה: ולאחר שעשיתי Online solutions הופנתי לאתר הזה: http://www.tagesprotection.com/main.htm למישהו יש מושג על מה מדובר?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. קניתי ויסטה מקורי הכל תקין והכל עובד. רק שעל המסנג'ר הוא הלביש נקודה שחורה וממש לא נותן לי להפעיל אותו.. : למה? ניסיתי להפוך את מסנג'ר חריג מהקטע ההזוי הזה אבל דווקא אותו אי אפשר להכניס לרשימה ! המחשב לא נתקע או משהו כשזה קרה הכל היה כרגיל ופתאום הפסיק לפעול. למחשב יש חומת אש , אנטי וירוס וכל העדכונים הזמינים ברשת. אז איך אני מפעיל את המסנג'ר?? תודה מראש ! שחר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי רציתי לדעת מתי יצא כבר הSP2 של וויסטה בעיברית?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזו שהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקליק הזה שאחרי שמתקינים windows יש אותו לכמה חודשים ופתאום הוא נעלם
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"ע תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה. בזמן האחרון הWINDOWS 2000 שלי מתחיל להראות את הסימנים לפני המוות (או הFORMAT...). למרות שאני מבין בחומרה, תוכנה צד יותר חלש אצלי, אולי מישהו יותר לעזור. אני יצרף כמה תמונות בהמשך. יש כמה בעיות, אני מקווה להמנע מFORMAT: 1) שהWINDOWS מתחיל ומגיע כבר לDESKTOP פתאום נפתחת לי ספריית SYSTEM32, כל פעם. 2) ב CNTL+ALT+DEL, WINDOWS 2000 גורם להופעת המסך שיש שם גישה לTANK MANAGER ולנעול את המחשב וכו'. עכשיו, שאני לוחץ שם על TASK MANAGER לא עולה החלון ופשוט נסגר הכל וזה חוזר לאיפה שהייתי לפני שלחצתי. שאר האפשרויות פועלות. 3) שאני מכבה את המחשב פתאום מופיעה מסך של סגירת תוכנה, והשם שלה זה "O", ממש מוזר ומעצבן. יש רעיונות? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מתכוונת לרכוש נייד חדש. החנות מציעה תוספת של מע' הפעלה, אך מדגישה כי המע' מגיעה ללא דיסק התקנה - האם מקובל? מה קורה אם יש צורך לפרמט את המחשב מסיבה זו או אחרת, או שאני בוחרת לשדרג (בגרסת שדרוג הנזקקת למס' הרשיון של מע' ההפעלה הקודמת)? שאלה נוספת - מע' ההפעלה מגיעה בגרסה האנגלית - מה זה אומר? (מדובר בווינדוס 7 הום) ;Dאשמח לעזרה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים על המחשב, ההארד דיסק הראשון הוא הארד דיסק ישן וקטן יחסית בנפח שלו והוא מחולק לשתי מחיצות שעל אחת מהן מותקן הווינדוס. ההארד דיסק השני הוא הארד דיסק חדש בנפח טרה,חילקתי אותו לשתי מחיצות,האחת בנפח 40GB שמיועדת למערכת הפעלה והשנייה לאחסון קבצים. אני רוצה להעביר את הווינדוס (XP) מהמחיצה הנוכחית שלו בהארד דיסק הישן למחיצה של ה40GB בהארד דיסק החדש, איך ניתן לעשות את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז המצב הוא כזה.. יש לי מחשב ישן שאליו מחוברת מדפסת HP 880c (די ישנה) במחשב הזה יש וינדוס XP המדפסת עובדת כמשדפיסים מהמחשב הזה.. לי יש מחשב עם וינדוס 7 64bit ו2 המחשבים מחוברים ברשת בייתית עם ראוטר.. כשאני מנסה להתקין את המדפסת הוא מציג לי אותה (קיימת ברשת) אבל כשאני מנסה להתקין אותה הוא לא מצליח (לא נמצא דרייבר).. וגם דרך העדכונים הוא לא מוצא דרייבר.. למדפסת יש דגם מאוד דומה 882c שלמדפסת הזאת יש דרייבר.. איך אני יכול לקחת את הדרייבר הזה להתקין איתו את המדפסת? (אני יודע איך השאלה איך אני מוריד את הדרייבר) בתודה מראש, עובד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-