עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TomTom,

שלום! אני פרמטתי את המחשב, התכנתי חלונות 2000 וזה לא היה טוב. אז התכנתי על זה חלונותXP . ועכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב, המחשב שואל אותי אם אני רוצה חהכנס לחלונות 200 או לXP ועכשיו אני רוצה לפרמט רק את חלונות 2000. אם מישהו יודע שיגיד לי איך מפרמטים רק את חלונות 2000? (בלבד) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by dorish,

מחפש דחוף קוד ל windows98 בבקשה מאיפה אפשר להשיג?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Shlomi Liber,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד לנובו עם ווינדוס 10(64)חדש ואני חושב שיש זלילת ראם. האם זה תקין שכלום לא פתוח, כלומר רק הדלקתי את המחשב וראם תופס כמעט 3גיגה? בהמחשב הקודם שלי עם הווינדוס 7 כשכלום לא היה פתוח לא היה בכלל שימוש בראם.

4. Started by nookii1,

שלום, לאחרונה קניתי מחשב מtms ללא מערכת הפעלה, כנראה שבזמן הבדיקות הם התקינו מערכת הפעלה לצורך בדיקות ומחקו אותה לאחר מכן. בבית התקנתי ווינדוס 7 כמו שצריך הכל עובד חלק, הבעיה מתחילה עם הפעלת המחשב. בזמן ההפעלה המחשב לא עובר למסך הלוג אין אלה לביוס ושם הוא מבקש שיבחר באיזה דיסק אתחיל את הבוט. הדיסק היחיד שמוגדר אצלי בבוט הוא crucial m4 בנוסף יש לי דיסק קשיח נוסף שהוא לא מוגדר בבוט. בביוס אני בוחר בדיסק היחיד שמוגדר לבוט עושה שמירה ויוצא, לאחר מכן המחשב שוב פעם נכנס לביוס שם אני רק יוצא מהביוס בלי שמירה ואז המחשב כבר עובר למסך הלוג אין. מה יכולה להיות הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? לוח אם Gigabyte GA-H77-DS3H

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omri123,

שלום משהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עושה הגנה על הכונן, כלומר, אני יודע שבמחשבים ציבוריים (סיפריות בתי ספר וכו') הדסקטופ וכונן C מוגנים מפני שמירת קבצים עליהם, ישנה אפשרות גם לשמור קבצים על הדסקטופ אבל ברגע שהמחשב נכבה או עושים LOGOFF הקבצים נמחקים. מישהו יודע במקרה איך אני עושה את זה בWINXP, האם זו תוכנה או אפשרויות בWIN? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by roeesnir,

Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. זה מה שעולה לי איך אני מוחק לגמרי את אותו הקובץ או תוכנה כדי שזה לא יופיע יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. היי, ברצוני לרכוש גרסת התקנה מלאה נקיה של Windows 8 Pro eng X64 עכשיו בחנות של MSרשום שזה UPGRAED (אני מניח שהם מתכוונים לא באמת לגרסת הUPGRADE אלא שזה בעצם בכלליות שדרוג ? האם אני צודק ?) הבעיה השניה שאני חושש ממנה זה שרשום שהדרישות להתקין WIN8 זה WIN7 או ויסטה, לא ברור אם אפשרי להתקין התקנה נקיה או שזה ברור מאליו אני בסה''כ רוצה לדעת אם אני יכול לבצע התקנה נקיה עם הגרסה הזו שהם מציעים + לוודאות שזו לא גרסת הUPGRADE הוספתי תצלום מסך אודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Lanzar,

שלום, יש ברשותי ווינדוס VISTA 64BIT, רציתי לדעת מאיפה אני יכול להוריד DX10, אני משום מה לא מוצא באתר של מיקרוסופט... תודה מראש. עריכה, שאני מקיש DXDIAG ב "התחל" רשום ש DX10 מותקן כבר... אבל שאני מנסה להריץ 3DMARK06 הוא רושם שאחד מהקבצים של DX9 לא קיים.. אני ינסה להתקין את 3DMARK מחדש...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי בעיה עם התקנה של תוכנות, ובכלל עוד בעיה כללית ב-XP שאני לא יודע איך להגדיר. אני לא מצליח להתקין תוכנות, כשאני מנסה להתקין משהו מופיעה לי ההודעה עם הכותר update required והתוכן שלה אומר לי שהתוכנה דורשת שהmicrosoft windows installer יהיה על המחשב שלי, בלי זה אי אפשר להתקין את התוכנה, יש שם אפשרות לעדכן את windows installer, כשאני \לוחץ על זה הוא כותב לי שאי אפשר לעדכן את הMSI והוא נותן לי את הלינק www.symantec.com/msi3 בלינק זה יש הוראות איך להתקין מחדש את הwindows installer. (אני משתמש בXP) כשאני מגיע לשלב השני, ואני לוחץ command ב"הפעלה" מופיעה לי ההודעה: C:\WINDOWS\system32\command.com C:\PROGRA~1\Symantec\S32EVNT1.DLL אתחול קובץ DLL של מנהל התקן וירטואלי הניתן לה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by x-niko,

שלום יש לי כרטיס שתומך דיירקטאקס 10 (8800gts512( אבל לא רוצה להתקין ויסטה האם אפשרי להתקין על אקס פי תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לHD חיבור SATA 2 איך זה יכול להיות ואיך אפשר לפתור?

13. Started by MadGhost,

טוב אז אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ( החלפת לוח אם ) החלטתי שאני רוצה שיהיה בו XP ולא VISTA. עשיתי פירמוט והתחלתי התקנה , אבל ההתקנה נתקעת (די בהתחלה - קצת אחרי שאני מסמן שאני מאשר את ההסכם),כשרשום שנשאר~34 דקות. ניסיתי לפרמט עוד פעם - ולהתקין עם עותק אחר שיש לי ואותו הדבר קורה - נתקע ב34 דקות. אחרי הרבה זמן שהוא תקוע אני מקבל מסך כחול - והתקלה : stop: 0x000000F4 (0x00000003,0x899B97D8,0x899B994C,0x805D299C יש רעיונות? תודה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by dan9,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של טושיבה עם מעמחזיר אותורכת הפעלה של ויסטה פרימיום נמחק לי הסל מיחזור אך אני מחזיר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. חברים שלום. יש לי בעיה מאוד מוזרה בווינדוס 7 - כל פעם שאני חוזר ממצב שינה בווינדוס גודל סמן העכבר גדל פי 3 (הוא בערך בגודל האייקונים), ריסטרט למערכת פותר את הבעיה איך אני עושה שהתופעה לא תחזור על עצמה? תודה לעוזרים. יבגני.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי חבר'ה, יש לי כמה התקנות של windows ישנים, בכל מיני ארד-דיסקים וכשאני מנסה למחוק אותם ישירות מה windows הוא לא נותן לי, האם יש אפשרות לבטל את החסימה הזאת באמצעות איזו תוכנה או משהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tomer_et,

האם ניתן לקבע גודל של חלון של ה-EXPLORER או iexplorer כך שהוא לא ישתנה בגלל כל שטות? אמרו לי פעם לקבע את הגודל של החלון כמו שאני רוצה ע"י לחיצה על SHIFT בזמן קביעת הגודל ואז לסגור את החלון. זה באמת עוזר - כל עוד לא "קורה" שום דבר... אם למשל קופץ לי חלון תוך כדי גלישה - הגודל שלו הופך לגודל הקבוע של החלון. אם הרזולוציה של המסך משתנה - בגלל שימוש ב-TVTOOL למשל - החלון הופך לקטן לאחר החזרה לרזולוציה המקורית. ועוד דברים בסגנון... האם ניתן לקבע באופן סופי את הגודל של החלונות או יותר פשוט - להגדיר שתמיד החלונות יפתחו בגודל מקסימלי? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. עד שפרמטתי את המחשב בפעם האחרונה השתמשתי בפיירוול של סיגט. מאז הפירמוט לא הצלחתי להתקין את הפיירוול בצורה חלקה והוא גם חסם לי את האינטרנט. עברתי להתמש בפיירוול של ווינדוס xp (שהבנתי שהוא בסדר) אבל עכשיו אני לא יכול להריץ את האימיול (Low ID). האם אני יכול לפתוח לאימיול פורטים בפיירוול של xp?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. YO טוב אז ככה כשהתקנתי ת XP PRO ההתקנה יצרה לי משתמש ברירת מחדל ששמו Administrator והוספתי עוד יוזר לאחותי. בעבר, ניהלתי 2 יוזרים אך לא זכור לי שההתקנה יצרה משתמש בשם Administrator. כעת, כשאני מפעיל את המשחב הוינדוז עולה ישר ליוזר Administrator - בעיה ראשונה בעיה שניה היא שלא ניתן למחוק את היוזר הזה, גם כשאר אני מתחבר דרך היוזר השני (שיש לו הרשאת אדמין כמובן) ניסיתי ליצור עוד משתמש עם הרשאת אדמין ולא ניתן למחוק את ה Administrator. עוד דבר, כאשר אני עושה log off, אני לא רואה יותר את ה Administrator ב welcome screnn אלא רק את היוזר השני. תמונה 1 - התנהגות חשבון ה Administrator ב accounts http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload8/users1.JPG תמונה 2 - התנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Bone-Breaker,

נגיד לוקחים את ווינדוס XP אז יש לו כמה גרסאות או שהכל אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by liiight,

יש לי XP PRO SP2. התקנתי עליו את התוכנה שבנושא (לא יודע כבר למה, נראה לי שהMSN היה צריך את זה או משהו, לא חשוב). ומאז הוא רוצה שאני אעשה LOGIN לWINמ במקום להעלות אותו רגיל. בUSERS אין לי שום דבר חוץ מהחשבון שלי. וזה לא שיש לי סיסמא או משהו, המחשב הוא רק שלי וזה מעצבן שאני צריך להקיש ENTER כדי שהמחשב ייעלה. אני לא אוריד את התוכנה, אז אם למישהו יש הצעות אחרות, אני אשמח. אם לא אני אהיה עצוב

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לי windows xp home edition sp1 שעד עכשיו לא עשה לי בעיות.... מה שקרה הוא שהתקנתי את התוכנה 3danalze שהתוכנה עצמה לא עשתה לי בעיות התוכנה היתה מותקנת ב- d:\3danalyze\3danalyze אז לא רציתי שהתוכנה תהיה בתקייה בתוך תקייה אז עשיתי גזור לתקייה d:\3danalyze\3danalyze והדבקתי בכונן D כדי שלא תהיה לי תקייה בתוך תקייה כך שהתוכנה תמצא ב- d:\3danalyze מייד לאחר שלחצתי על הדבק זה נתקע לי ולא הגיב אז סגרתי את זה ומאז אין לי גישה לתקיית הבסיס של d יש לי גישה אמנם לכל שאר התקיות - זאת אומרת אם אני ארשום בשדה הכתובת d:\games למשל הוא לא יעשה בעיות אבל אין לי שום גישה לתקיית הבסיס כך שאם במחשב שלי אני לוחץ על כונן d הוא נתקע ולא מגיב גם דרך הסייר אין לי גישה ואפילו כשאני להתקין משהו בכ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by t_eliran,

שלום, יש לי Windows 764bit רץ על מחשב נייד של HP היום בצעתי כמה עדכונים למערכת באמצעות תוכנה שנקראת: Auslogics BoostSpeed תוכנה יחיסת פשוטה שהתנסתי בה כמה פעמים ללא כל בעיה ותמיד עשתה את העבודה. לאחר שאני מפעיל מחדש את המחשב היום אני מקבל הודעה " IHQPL is compressed press ctrl +alt + delete" הכנסתי דיסק גיבוי של HIREN והעלתי miniXP והחלפתי את הקובץ IHQPL המגובה שהיה לי לתיקייה בC עשיתי ביטול לכל הפעולות שבוצעו בתוכנה שהשתמשתי בה. הפעלתי את שחזור מערכת על המחשב לתאריך מלפני יומיים כל הדברים האלו לא עזרו ובבוט מHD אני עדיין מקבל את ההודעה הנ"ל - אני מצליח להעלות את הWINDOWS רק עם דיסק שחזור. בגוגל אין שום מידע על הקובץ IHQPL . אני כבר…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אני מתכוונת לרכוש נייד חדש. החנות מציעה תוספת של מע' הפעלה, אך מדגישה כי המע' מגיעה ללא דיסק התקנה - האם מקובל? מה קורה אם יש צורך לפרמט את המחשב מסיבה זו או אחרת, או שאני בוחרת לשדרג (בגרסת שדרוג הנזקקת למס' הרשיון של מע' ההפעלה הקודמת)? שאלה נוספת - מע' ההפעלה מגיעה בגרסה האנגלית - מה זה אומר? (מדובר בווינדוס 7 הום) ;Dאשמח לעזרה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מעוניין לבצע פרמוט באחד מהמחשבים שלי הבעייה היא שאין לי את הדיסק וייקח שבוע עד ש MS ישלחו לי עותק אני לא מחפש גרסאות פרוצות כי כמוהן יש כמו זבל ברשת השאלה שלי אם יש אופציה כזאת להוריד ממייקרוסופט ISO של HOME OEM ? או שחייב תדרך הארוכה להתקשר לשרות לקוחות לבקש שישלחו בקיצור בירוקרטיה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.