עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pichu7,

שלום לכולם, יש לי בעיה אחת במערכת: כשאני פותח RUN וכותב את הפקודה הנ"ל נפתח לי חלון OPEN WITH, המערכת לא יודעת עם איזו תוכנה לפתוח את הקובץ הנ"ל. ביצעתי BROWSE ל EXPLORER.EXE - ללא הצלחה. חשוב לציין כי הגישה לקובץ מתאפשרת באופן רגיל דרך לוח הבקרה והביעה מופיעה רק דרך הקשת שם הקובץ ב RUN. יש למישהו הסבר לבעיה או פתרון? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nadavov,

טוב אני צריך להתקין את הפקס בוינדוס אקס פי פרו אני מכניס את הדיסק ניכנס להתקנת רכיבי וינדווס אופציונלים בוחר שם את הפקס ואני מנסה להתקין והוא מבקש מימני את הדיסק השני איך זה יכול להיות??? מישהו יכול לעזור לי?

3. Started by TermiNal,

שלום לכולם ותודה.. יש לי בעיה בפרמוט אני נכנס להתקנה ורוצה להתחיל לפרמט עכשיו אני רוצה להתקין על כונן C (וגם כרגע הווינדוס מותקן ב-C) אבל הוא לא נותן לי לפרמט את C הוא נותן לי רק להתקין מחדש את הווינדוס בתיקייה שלו אבל לא נותן לי לפרמט את כל הכונן.. אבל שאני רוצה לפרמט כוננים אחרים הוא כן נותן לי לפרמט אולי זה בעיה כי יש לי שתי הארד דיסקים אחד מחולק ל2 ל-C וD והשני לכונן 1 H עכשיו כשאני נכנס להתקנה הוא בהתחלה אוטומטית רוצה שאני יפרמט את H אבל אני לא רוצה כי עליו מגובה כל המידע שלי.. אז אני מנסה לפרמט את C והוא לא נותן אבל את D הוא נותן.. הוא אומר שיש לו בC קבצי temporary אבל אני חייב לפרמט על C מה לעשותת? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by dmx,

שלום, החלטתי להביא לדוד שלי את הנייד הישן אז ניסיתי לפרמט בשביל להתקין 2K אבל משום מה הוא לא קורא שום כונן... יש לי 3 כוננים: C - Windows & Programs - 6.94 GB D - Games,Downloads & Stuff - 10.6 GB X - Music - 1.42 GB כולם בהארד דיסק אחד של 20GB ... מה קורה למה הוא לא קורא לי את האותיות בדוס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omribe,

שלום יש לי מחשב Acer Extensa 5620z ופירמטתי אותו בעזרת דיסק windows xp professional sp3 (שעם הדיסק הזה פירמטתי מחשב אחר יום לפני והמחשב עובד מצוין) ואחרי ההתקנה הראשונית של המערכת כשהמחשב עולה וכותב שהוא מתקין את ווינדווס וצריך לבחור שפות ושם למחשב הוא הקפיץ-" The file 'Asms' on Windows XP Professional CD-RO M is needed" וזה מוזר כי את המחשב השני התקנתי בלי שום בעיה, חיפשתי באינטרנט תשובות לבעיה ומצאתי את העמוד הזה באתר של מיקרוסופט /http://support.microsoft.com/kb/311755 ובאיזשהו שלב ההתקנה המשיכה וחשבתי שזה הסתדר אבל בדיעבד זה לא הסתדר, וכשסיימתי את ההתקנה המחשב נפתח מחדש וכל פעם שהוא מגיע למסך השחור עם הלוגו של ווינדווס שטוען את מערכת ההפעלה המחשב נסגר ונפתח מחדש.…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  6. Started by yacovmateo,

ערב טוב. ניסיתי לפרמט את המחשב שלי לW7 ומשום מה זה עושה לי שגיאה שאני מנסה לפתוח כונן חדש,זה רושם לי את זה: setup was unable to create a new system partition or locate in existing system partition see the setup log files for more information עזרה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by finish,

כשאני מנסה לפרמט את כונן C אז הוא מפרמט לי את D ועוד דבר כונן C שלי מוגדר כNTFS יכול להיות שזה בגלל זה? ואם כן איך אני מחזיר אותו ל FAT32 תודה פיניש

• 9 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by edenn,

פעם התקנתי על כונן C שהיה עליו XP את ה-7 באנגלית, לאחר כמה זמן התקנתי 7 בעברית אבל בכונן אחר, מהיר יותר. אני רוצה לפרמט את כונן C כדי שיהיה ריק, אבל הוא לא נותן לי. בכל דרך שאני מנסה הוא פשוט אומר לי שאני לא יכול, ניסיתי דרך CMD ודרך מנהל האחסון. ודרך אגב מחקתי את ה-7 באנגלית דרך MSCONFIG. אני אשמח אם מישהו יעזור לי לפרמט את כונן C הישן.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  9. Started by tomkreker,

אהלן. חבר שלי מנסה לפרמט את הלפטופ שלו. יש לנו דיסק של וינדוס XP PRO. כרגע XP כבר מותקן על המחשב שלו, יש רק מחיצה C ועליה זה מותקן. אני מכניס תדיסק למחשב, עושה ריסט, נBOOT SEQUENCE שם את הכונן CD ראשון, שומר שינויים, וזה פשוט לא קולט שיש שם דיסק. העלנו את המחשב, נכנסנו לדיסק וזה פותח את החלון של התקנת WIN XP. עשינו התקנה דרך שם, זה עשה ריסט ואז כן נכנס למסך הכחול ולהתקנה והכל.. רק שבחלק שבו אני אמור לבחור לבחור מחיצה להתקין עליה, אני יכול רק להתקין על מחיצה C שכבר יש עליה וינדוס. ניסיתי למחוק אותה כדי ליצור חדשה ולעשות עליה, אבל זה אומר שאי אפשר למחוק את המחיצה כי יש עליה קבצים שנחוצים להתקנה. אז עכשיו זה מוחק את הקבצי וינדוס הישנים ומתקין את הוינדוס החדש, שזה בעצם לא עוז…

10. Started by nemo,

ניסיתי לפרמט את המחשב ואחרי שעשיתי BOOT FROM CD אז ההתקנה של הווינדווס החלה ואז הופיעה שגיאה: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disc related hardware configuration is correct. This may involve running a manufacturer-supplied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit setup, press F3. מה הבעיה ?? איך אפשר לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדווס מחדש?? (חשוב לציין שכונן אחד אני כן צריך לשמור ולפרמט רק כונן אחד C) עשיתי את הכל לפי המדריך: http://www.guides4u.co.il/xoops/modules/news/article.php?storyid=82 תודה

11. אני רוצה לפרמט מחשב של חבר המחשב עולה רגיל אבל שאני מנסה להיכנס להתקנה המחשב טוען את ההתקנה ומיד שהוא מסיים הוא מודיע לי שהוא לא מצא את הHDD מה עושים במצב הזה ואיך מגדירים אותו? לוח אם: asrock 775V88+ הדיסק קשיח מחובר על ידי חיבור SATA תודה לעוזרים! אני מקווה שנתתי את כל הפרטים הנחוצים

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by AcidBurns,

לא משנה איזה מערכת הפעלה אני מנסה להתקין על המחשב, הוא לא מוכן לעשות BOOT מהCD. שיחקתי עם ההגדרות בBIOS כמה פעמים, אפילו ביטלתי את כל הטעינות והשארתי את האופציה היחידה מהCD. יש למישהו רעיון מה לעשות? אני ממש רוצה לפרמט את המחשב אבל אני לא מצליח לפתוח את ההתקנה של המערכת מהאתחול של המחשב. תודה מראש, שחר.

13. שלום יש לי בעיה כבר די הרבה זמן... יש משחקים/תוכנות שאני פותח אותם ואז אני מקבל הודעת 'דונט סנד' אני מתקין משחק, משחק ואז אני יוצא ונכנס שוב ורק אז אני מקבל הודעה ואני לא יכול להכנס שוב זה קורה לי בתוכנה דה אול סיאינג איי (למעלה) בET, AA ועוד... חשבתי שזה בעיה בווינדואס אז אתמול פירמטתי וזה שוב קרה, ואז פירמטתי עם דיסק של חבר וזה שוב קרה יכול להיות שיש לי בעיה בחומרה? ד"א לא מצאתי פתרון בחיפוש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  14. Started by niva401,

בפתיחה ראשונה של internet explorer בכל יום , הוא נפתח רק לאחר שלושה נסיונות. בהמשך היום אין בעיה איך ניתן לתקן?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  15. Started by feint,

יש לי בעיה כאשר אני נכנס לאי מייל מוצגת לי רשימת ההודעות הנכנסות וכאשר אני לוחץ על אחת ההודעות הוא פותח לי חלון נפרד עם מסך התצוגה של הכניסה לאי מייל (שם משתמש וסיסמה). איך מתקנים את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by emperor,

שלום לכולם, יש לי בעיה דחופה מאוד. נותנים לנו שיעורים דרך האינטרנט. אני מצליח להיכנס לאתר,והוא מבקש ממני להוריד עדכון של ACTIVEX , אני מנסה להורידו אבל מופיעה הודעת שגיאה. ניסיתי לנטרל אותו, בכל מיני דרכים שמציעים בGOOGLE אבל שום דבר לא עובד. אני עובד על XP ואקספלורר 7. הודעת השגיאה, WINDOWS HAS BLOCEK THIS SOFTWARE BECAUSE IT CANT VARIFY THE PUBLISHER אשמח לרעיונות תודה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  17. Started by Mishmish,

שלום לכולם! לאחרונה כשאני נכנס לאתרים , מופיעה הודעת שגיאה (לא בכולם) . "אירעה שגיאת זמן ריצה . האם ברצונך לבצע איתור באגים? שורה: 409 שגיאה: תו לא חוקי " אני לוחץ כל פעם ביטול ואז הדף אינטרנט עולה . זה מציק נורא ואם מישהו יודע מה לעשות בנידון אודה לו מאוד .

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  18. אנא עיינו בתמונה המצורפת. אני יכול לגשת לכונן אם אני רוצה, זו לא הבעיה - אך אני מעוניין לסדר את זה שזה יהיה בדיוק כמו בעבר שעל ידי לחיצה כפולה זה אוטומטית יפתח את הכונן. http://img399.imageshack.us/img399/1531/sdfdfgri4.jpg תודה

19. שלום לכולם בכל פעם שאני מנסה לפתןח לינק מאתר מסויים או אפילו לשכפל חלון (Ctrl+N) קופצת לי הודעה "This file does not have a program associated with it for performing this action. create an association in the Folder "Options control panel" מה אני אמור לעשות???????? מדובר על מערכת הפעלה xp 2002 sp 3

20. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לפתוח את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) ומשום מה הווינדווס מעלה לי הודעה מוזרה שאומרת "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" אני הadministrator של המחשב ולא עשיתי כלום שיגרום לזה מישהו יודע איך לסדר? תודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. שלום. אני מקווה שזהו הפורום הנכון. יש לי וורד XP. מסמך מסויים שאני מוריד מהאינטרנט תוקע את הוורד כך שרק ALT CTRL DLTE משחרר אותו. שמרתי את המסמך בגודל 15 עמודים בערך במחשב וניסיתי לפתוח משם - ניתן אמנם לראות את העמוד הראשון אבל מיד הכל נתקע. בשני מחשבים אחרים לא הייתה בעיה איתו. אשמח לעצה או הדרכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  22. שלום שלום לחברי הפורום. לאחר שנידבקתי בוירוס שפותח את הפרטישן כל פעם בחלון חדש, איכשהו (ובעזרת קבצי ה REG המופיעים בטיקי בעמוד זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337365.0 ) הוא נעלם, אך מיד לאחר מכן נתקלתי בתקלה של "פתיחה באמצעות" לפרטישנים במחשב. ייצויין שהבחנתי בקבצי ה REG המופיעים בלינק שצירפתי אך אחד מהם לא עובד והשני לא מצליח לפתור את הבעיה. כמו כן ביצעתי חיפוש ולא מצאתי מידע נוסף על העניין. גם חיפושי גוגל לא הביאו אותי לפתרון. המצב הנוכחי הוא לאחר פירמוט המחשב, הרצת אנטי וירוס והבעיה עוד נותרת. מישהו? תודה מראש לכל עצה או רעיון. ???

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Wingedbull,

לא יודע איך, ובטעות כל האייקונים מסומנים בתור קבצי אימיול. לחצתי בטעות על לפתוח ע"י התוכנה כנראה. ואני בנוסף לא יכול לעשות שיחזור מערכת, זה רושם שאי אפשר ויש שגיאה. איך אפשר לתקן או למזער את הנזק? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש לי WIN7 HOME PREMIUM 64 BIT ואני לא מצליח לפתוח כמעט אף קובץ EXE מתי שאני מנסה לפתוח קובץ התקנה (לדוגמא הדמו של UT3) זה רושם לי COULD NOT OPEN ARCHIVE FILE IS EITHER UNKNOWN FORMAT OR DAMAGED הרבה קבצים ותוכנות שפעם עבדו לי עם WIN XP לא עובדים עכשיו בדקתי עם אותו קובץ בווינדוס XP ובמקום דף לבן (קובץ FILE) היה קובץ התקנה וזה עבד מה עושים? ???

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  25. Started by koko1,

שלום ניסיתי לפתוח קובץ מסוים ולא מזוהה וסימנתי שזה יפתח אותו באמצעות WINRAR. לא יודע איך זה קרה אבל יצא שכל המחשב שלי עכשיו נפתח באמצעות WINRAR וכל התיקיות והקבצים עם סמל של WINRAR. אני לא מצליח להפעיל שום דבר אלא אם אני לוחץ לחצן ימני - Propreties - וכן הלאה ואז פותח קובץ. אפילו ל-My Computer אני לא יכול להיכנס. כשאני לוחץ על כל קובץ לחצן ימני -> בפרטים שלו כתוב LNK FILE ולא נראה לי שזה מה שאמור להיות. יש לי Windows 7 ד"א. אשמח לקבל עזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.