Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הזמנתי מערכת הפעלה והתקנתי אותה ומבירור עם טכנאי של בזק התברר לי שאין לי התקנה של דרייבר של כרטיס רשת במחשב ובבדיקה עם החנות הבנתי שבעצם לא התקנתי דרייברים של לוח אם וכרטיס מסך ( יכול להיות שהיה עדיף להשאיר לחנות לעשות את כל זה כי אני לא מבין בזה.אבל אולי עכשיו אני אבין). אז האם אני צריך לקחת את שני הדיסקים אחד של לוח האם והשני של כרטיס מסך להכניס ל DVD ולהתקין או שזה נעשה בצורה אחרת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה בהפעלת זיהוי קולי בוינדוס ויסטה בעברית. קניתי נייד ולצערי הויסטה בעברית שאני בא להגדיר את הזיהוי הקולי הוא אומר לי אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית. איך ניתן להתגבר על הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה ישלי סיריאל של WIN7 ULTIMATE וחיפשתי הורדה ברשת ולא מצאתי אם אפשר אני לא כלכך מבין בזה שההורדה תיהיה יעני מה שאני צריך לצרוב על דיסק בשביל לפרמט תודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 4 גיגה, ואני אפילו לא עושה כלום,יעני אין שם תוכנות פועלות והוא מנצל 45 אחוז מהזיכרון...=\ וזה כשאין תוכנות פתוחות... איך אני עושה שהוא לא ישתמש בכל כך הרבה זיכרון סתם ככה?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, הבעיה שיש לי עכשיו קרתה לי בעבר ועזרו לי לפתור אותה עם סימון של משהו ברג'יסטרי, אבל אני לא מוצא את התארד שפתחתי שם. הבעיה שלי היא, שאני לוחץ לחצן ימני ומאפיינים של שולחן עבודה, אז יש לי רק 2 לשוניות, איך אני מחזיר את כולן ? זה היה משו ב regedit לפי מה שאני זוכר .. תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
בהודעה הוא כותב לי: ההוראה ב 0x1000a7ea ביצעה הפניה לזיכרון ב 0x1000a7ea לזיכרון לא היתה אפשרות להיות read לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית הוא מראה לי תהודעה כל פעם אחרי שאני יוצא מתוכניות (תוכנות וכו..) איך אני פותר תבעיה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני לא יודע מה הסיפור, התקנתי אינטרנט בכבלים ועכשיו הצירוף של שיפט+אלט להחלפת שפה לא עובד לי?! רק מחוץ לאינטרנט אקספלורר זה עובד! מישהו?משהו?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך/פקודה שתאמר ל-windows לא לבצע בדיקת כוננים לאחר BSOD או לאחר כיבוי והדלקה לא מסודרים?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
הבנתי שזה קשור לWINDOWS XP..שעושה בעיות כשמדובר בכרטיס רשת מובנה מישהו פה יודע איזה FIX פותר את זה?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן. כשאני מגיע למאפיינים->power-> טאב הpower schemes "נעול" (בצבע אפור). עדכנתי דרייבר מסך, בדקתי בביוס אם ישנה אופציה כזו, ואני לא מבין איפה הבעיה נעוצה. ניסיתי לגגל את זה ולא ממש הצלחתי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 741 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה עכשיו יש לי בעייה במיקרופון למי שיש ויסטה ומיקירופון שעובד שיגיד בבקשה ואולי יסביר גם איך הוא סידר את זה
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, בהצבת העכבר על סמל הרשת (Win 7 - System Tray) לא מוצגת מהירות החיבור. אני משתמש במודם BaudTec 1 PORT ETH. ניתן להציג את אייקון החייגן של בזק בשורת המשימות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הוירוס הזה שמכבה לי תמחשב אחרי 60 שניות...ומנתק אותי מהאינטרנט לא יודע איך זה בא לי פתאום זה ישן.. בכל מקרה מישהו יודע מה לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
יש לי ווינדווס אקס פי SP2 ואני משתמש בפיירוול של ווינדווס והפיירוול הפסיק לעבוד משום מה...
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שבוע טוב, יש לי בעיה בווינדוס אקס פי, כאשר אני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך פתיחה שכתוב "ברוך הבא" מיד לאחר מכן נותן לי את האפשרות להכניס סיסמא ואז מתחבר למערכת, מיד לאחר ההתחברות כאשר רואים רק את הטפט בלי האייקונים הוא רושם לי הודעה של ניתוק המשתמש וחוזר למסך שבו צריך להכניס סיסמא ליוזר, כלומר לא נותן לי לפתוח את המחשב, חשוב לציין שבמצב בטוח הוא נפתח ואני רואה את כל האייקונים והכל עובד כרגיל, חשוב לציין גם שהתקלה התחילה לי מאתמול בבוקר לאחר נסיוני לבצע עידכון לתוכנה Itunes מהאתר הרשמי של החברה, התחלתי בעדכון ופתאום הוא נתקע, ביצעתי alt+ctrl+del ועשיתי סיום משימה ומאז הכל התחיל. ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא פתר את הבעיה, ביטלתי את המסך של הסיסמא וזה גם לא עזר. מה עוד …
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש ומעוניין להתקין עליו Vista 64bit. בהנחה שאין לי מגבלת תקציב, האם שווה להשקיע ב-8GB זיכרון או שמספיק 4GB. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים... תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
XP HOME SP2 מקורי הדיסק אצלי הקוד אבד למי אני פונה כדי לשחזר/ להחליף את הקוד?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
לפני שבועיים נשרף לי הלוח אם אז לקחתי תמחשב לאחריות והחליפו לי לוח אם ועכשיו המחשב שוב עובד והכל טוב, עכשיו בווינדוס הקודם אני לא יכול להשתמש כי זה לוח אם חדש אז התקנתי לבנתיים על כונן אחר עוד ווינדוס במקביל כדי שאני יוכל להציל את הקבצים שלי.. הצלחתי להציל את כל הקבצים מלבד הקבצים שהיו בתוך התיקיה של המשתמש שלי מהווינדוס הקודם (היה לי ווינדוס עם שני משתמשים, אחד מוגבל ואחד מנהל עם סיסמא, אני מדבר על הקבצים של היוזר מנהל עם סיסמא). אני מנסה להכנס לתיקיה של המשתמש הזה והוא אומר לי שאין לי גישה לתיקיה הזאת.. (והוא מחשיב את התיקיה כאילו היא ריקה..) איך אני יכול לעקוף את ההגנה הזאת? כל המועדפים והמסמכים שלי ממש חשובים לי! אני חייב להציל אותם.. בבקשה תעזרו לי..
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה ב XP. כשאני מכניס CD לכונן היא לא עושה שום רושם שהיא מודעת לזה. זאת אומרת שאם יש ל CD קובץ auto run אז היא לא מפעילה אותו, אם הוא CD רגיל אז היא לא פותחת את התפריט המיוחד שלה autorun, ותחת my computer או windows explorer שם ה CD שמופיע הוא שם ה CD הקודם.. כשהמחשב עושה reboot עם CD בכונן הפרטים הנכונים יופיעו אבל כמו שאמרתי אם אני מחליף את ה CD בכונן אז אין שינוי. אם אני אכנס ל CD אז הקבצים הנכונים כן יופיעו.. וזה קורה גם על הקורא וגם על הצורב. דברים שניסיתי עד עכשיו: שתי התקנות של XP. שינוי בלוח בקרה של התנהגות autorun בדיקה של ההגדרות תחת חומרה -> CD ROM בדיקה ב registery של שתי ההגדרות שמטפלות ב autorun. הורדתי win XP Tweak UI ושיחקתי עם ההגדרות של …
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מוזר אבל הרצתי את התוכנה tcpip שנמצאת בה www.speedguide.net היא לא עשתה רע אני פשוט מעוניין בהגדרות שבאות אחרי התקנת ה windwos העם קיים ? קובץ כזה ? שלrag
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס(XP) מקורי ואני כבר כמה זמן מקבל התראה שיש סרויס פק 3 להוריד(עכשיו אני עם 2) אבל בהתקנה הוא מציע לי לגבות קבצים עכשיו אני באמת צריך לגבות קבצים והם ימחקו או שלא באמת צריך לגבות?
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
בוקר טוב, השתמשתי אתמול בתוכנת regrun5 כדי להיפטר מתולעת עקשנית במחשב ובין היתר התוכנה הציעה למחוק כל מיני תהליכים ותיקיות שבדיעבד היו נחוצים. כעת אין תולעת אבל איתה נעלמה כל השורה שמציגה את החלונות, הפעלה מהירה, כפתור "התחל" ולמעשה כל הדסקטופ מופיע ריק לחלוטין (אפילו האייקונים שבו נעלמו). ניסיתי לחזור לגיבוי של הפרופיל הקודם ולא היה שינוי. התהליכים עצמם תקינים לפי מה שנראה במנהל המשימות וגם ניתן לפתוח דרכו יישומים חדשים. אודה מאוד לעזרה...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשר להתקין אצל מישהו בלי שיידע את התוכנה WGA הכוונה להתקנה מרחוק בלי שיידע או שהוא יתקין את זה בלי שיידע זאת... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש (AMD64), עם XP PRO ENGLISH עם SP2, הוא מחובר ל-ADSL דרך מודם ECI שהפך לראוטר, דרך SWITCH , במקביל ללפטופ. הכל עבד טוב ויפה, עד שיום אחד המחשב איבד את החיבור לאינטרנט. אחרי שיחה עם הספק ניסינו לעשות REPAIR לקבלת IP חדש, והוא לא עבר- נותן הודעת שגיאה שלא ניתן להשלים את הפעולה. גם IPCONFIG/RENEW נתקע. את אותו כבל רשת לקחתי וחיברתי ללפטופ - מתחבר כרגיל. כמו כן לא ניתן אפילו לפתוח את הממשק של המודם דרך האקספלורר. אני הימרתי שמשהו בכרטיס רשת נדפק (ON BOARD), לקחתי את המחשב לחנות, בדקו, אמרו שגם עם כרטיס רשת חיצוני (USB) הוא לא מתחבר, אז הבעיה היא במערכת ההפעלה - לא בעיה שלהם. המליצו לפרמט ולהתקין שוב. הרצתי AD-AWARE, SPYBOT, NAV, הכל נקי, עדיין לא מתחבר. ניטרלתי …
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, נחמד לפרסם הודעה אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה השאלה שלי מתחלקת לשתיים 1. התקנתי וינדוס 7 x86 על מחשב חדש שהיה לו לפני XP32 בסיום ההתקנה הוא העלה את המערכת הפעלה כמסך שחור עם סמם העכבר מה הבעיה ? 2. האם אוכל להתקין windows 7 במחשב שיש לו q8200 מעבד ולוח אם gigabye ep45-ds54 ואם כן איזו גרסה ? x86 או x64 תודה לעוזרים, ולילה טוב
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-