עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by iz,

לפני יומיים התקנתי ויסטה ויש לי שאלות : איפה אני נכנס למה שהיה "התחל -> הפעלה " בוינדוס האחרים ? ואיפה יש אפשרות שיוצגו לי גם תיקיות מוסתרות ? אם בכלל יש אפשרות כזאת בויסטה ? תודה

• 12 תגובות
    • 985 צפיות
  2. Started by it_amit,

כידוע החיבור של הכבלים בארץ משתמש ב VPN. איך אני יכול להגדיר לויסטה שלאחר שהיא עולה תתחבר מיידית לVPN? ב XP זה היה פשוט - היה צריך למשוך את האייקון לתיקיית STARTUP אבל אני לא מוצא תיקייה כזאת בויסטה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. המחיצה עליה יושבת מערכת ההפעלה מפורמטת אצלי ב NTFS. יצרתי לה גיבוי בעזרת תוכנת ACRONIS TRUE IMAGE.ככה אני יכול להעלות מערכת חדשה ונקיה בלי לשבת מחדש ולהתקין תוכנות על גבי תוכנות. אבל,כאשר אני מחליט שהגיע הזמן להעלות גיבוי,אני מעדיף לפרמט קודם את המחיצה,(אם כבר מעלים גיבוי נקי,למה לא לפרמט קודם,ולהפטר סופית מכל מיני וירוסים ורוגלות...). הענין הוא שאין לי אפשרות לפרמט דרך דיסקט פירמוט,כפי שהוצע כאן,כי דיסקט כזה עובד רק ב FAT32 ואצלי המחיצה מפורמטת,כאמור,ב NTFS. אז מה שאני עושה,זה מפרמט את המחיצה דרך דיסק ההתקנה של הוינדוס.רק שאז,ברגע שהפרמוט מסתיים,תהליך העתקת הקבצים מתחיל,למרות שאין לי כל צורך בכך....הפיתרון שלי הוא להוציא את הדיסק בזמן שהוא מתקין, וללחוץ על QUIT.... מישהו…

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  4. Started by mosheva,

שלום! יש לי נייד של HP ורציתי לשחזר את המערכת להגדרות הראשוניות בעצם לבצע פירמוט של הוינדוס... הכנתי את הדיסקים דרך ה RECOVERY MANAGER עכשיו איך אני בעצם מבצע את ה recovery להגדרות יצרן??? תודה!

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by yamo19,

שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: intel core 2 dou e8400 1333MH זיכרון: g. skill 2048x2 (4g לוח אם: abit ip 35 -e . בתקופה האחרונה 'vista 64' עשתה בעיות, ולכן חשבתי לחזור ל xp. אני מתלבט בין ה xp32 ל 64, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהם, ותפרטו את ההבדלים המהותיים. תודה מראש.

6. Started by Marik.Sh,

היי אני צריך בבקשה הורדה של ווינדוס XP Service Pack 1 זה חשוב שזה יהיה 1 ולא 2 או 3... תודה מראש, מריק

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  7. Started by dj_horse,

שלום! צריך עזרה בפירמוט המחשב. מבקש הדרכה. תודה.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  8. שלום לכולם, משום מה אני מקבל את ההודעה הנ"ל כאשר אני מנסה לגשת אל כונן שמחובר בUSB. אתמול ביצעתי פירמוט למחשב וגם לאחר הפירמוט הבעייה עדיין מופיעה. ניסתי לסרוק את המחשב מוירוסים דרך קספרסקי - לא מצא כלום. ניסתי לסרוק את המחשב בSAFE MODE ע"י Flash_Disinfector - לא פתר את הבעיה. ניסתי לפעול על פי זה: תפעיל את המחשב ב safe mode תעשה start>run>regedit ואנטר זה יפתח לך את עורך הרישום תהיה מאוד זהיר שם מהלך לא נכון יכול לשבש את הווינדוס למעלה בעורך הרישום יש edit או עריכה בעברית ואז חיפוש או find באנגלית תקיש שם boot.com ואז תקיש על חפש את הבא או find next באנגלית עכשיו כל פעם שהוא מוצא מפתח אתה מוחק את המפתח (הערכים שאתה מחפש שם הם בעצם מפתחות רישום בגלל זה אני קורא לזה…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  9. Started by Forest14,

העלתי וינדוס ויסטה אולטימייט 64 (אמריקאי- חוקי)על דיסק חדש. נמצאו דרייברים להכל, והעלתי את כל העידכונים שיש. העלתי בין השאר עידכון לעברית(מצויין תמיכה מוגבלת- אבל זה מה יש) למרות זאת המערכת לא מכירה בעברית (כלומר לא ניתן לכתוב בעברית). העלתי את הOFFICE אנטרפרייז 2007 (גם חוקי) ולא פתר את הבעיה. לא ניתן לעבור לעברית בALT-SHIFT - לא בגוגל ולא בWORD. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  10. למשל עבור כל קבצי doc אני רוצה אייקון X.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. האם יש דרך לבטל את ההודעות (הדי מעצבנות לרוב) שמופיעות בסרגל של מיקרוסופט (אצלי מופיע בצד ימין)

12. ויסטה 64 ביט שלי לא מצליחה להריץ תוכנה מסויימת (ישנה יחסית) דרך האמולציה הטבעית של ויסטה, וגם לא כאשר ניסיתי דרך המאפיינים לקבוע שהיא תואתת ל XP. איזה אמולטור מומלץ להתקין על ויסטה 64 ביט, ע"מ להריץ תוכנות סוררות ?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by lilshtig,

היי, יש לי מחשב חדשאני מנסה להתקין win xp, הוא טוען את כל הדרייברים ונתקע ברגע שהוא מגיע לחלק: Setup Is Starting Windows. ניסיתי כמה דיסקים של WIN ניסיתי להחליף דיסק קשיח וזיכרונות ושום דבר לא עוזר. יש לכם רעיון אולי למה זה קורה? תודה רבה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/cc817881.aspx תוכנה חינמית של מיקרוסופט. התוכנה יוצרת עד 4 סביבות עבודה וירטואליות (בדומה למה שיש בלינוקס). שימושים אפשריים: אם אתם עובדים עם הרבה חלונות בו זמנית. אם אתם רוצים ליצור סביבות עבודה של: א. אופיס ב. תכנות ג. עיצוב [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. יש לי כרטיס SD, כרטיס M2, וסנדיסק קרוזר ולכולם אני לא מצליח לכתוב ביותר מ300-500 ק"ב על ווינדוס ויסטה אולטימייט. לא משנה אם זה דרך קורא כרטיסים, USB או כניסה מסויימת על הלוח.. תמיד 400KB, מה הפיקס ? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by TheSlider,

איך משנים אות של כונן? כלומר יש לי כוננים במחשב E וD ואני רוצה לשנות את האות E לאות C. איך אני עושה את זה? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. לא ידעתי איזה כותרת לעשים .. אז ככה לחבר שלי יש בעייה שפתאום צצה לו.. הוא עושה מקש ימני בשולחן עבודה סתם כדי לעשות רענן וזה מופיעה לו באנגלית יש דרך לסדר את זה לעברית? שאלתי אותו עם הווינדוס שלו באנגלית או שזה סתם קרה פתאום הוא אומר שזה פתאום התחיל.. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה מראש:]

18. Started by 1900GT,

שלום, יש לי VISTA 64BIT וכבר מזמן הייתה לי הבעיה הזו שEXPLORER לוקח 100 אחוז מהמעבד. אבל בזמן האחרון זה חוזר כל הזמן. יש לכם מושג מה גורם לזה? המפרט שלי: מעבד AMD AM2 3800X2 לוח אם ASUS M2N-E זכרונות TWINMOS 512X4 667 (2 ג'גה) ארדיסק WD SATA2 160GB ארדיסק WD SATA2 320GB ספק ENERMAX LIBERTY 400W כרטיס מסך ATI SAPPHIRE 1900GT 256MB מארז 6919 compucase Super Midi Tower

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  19. שלום, לאחרונה החלטתי לעשות מעין ניקוי קטן של כל מיני שטויות שיש לי על המחשב, החלטתי להתחיל באפליקציות שרצות כבר עם עליית המערכת(XP SP2). כיביתי את ה"ברורים" כגון המסנג'ר והDAEMONTOOLS. עכשיו נשארו הטיפה יותר בעייתיים, אני מדבר על: alcmtr.exe ו rthdcpl.exe כפי שאתם רואים, לפי PL, מדובר בתהליכים הקשורים לכרטיס קול מובנה של Realtek. אכן, יש לי כרטיס קול מובנה של Realtek, אך אינני משתמש בו. יש לי כרטיס קול M-Audio Fast Track Pro שדרכו אני מקליט וכן משמש אותי ככרטיס הקול הראשי שלי. האם "מותר" לי אם כן לבטל את התהליכים המשמשים את הכרטיס קול המובנה? כמו כן, התהליך RTHDCPL לעיתים "נתקע", מה שגורם לכך שאין אפשרות להוציא סאונד, עד לריסטרט של המחשב עצמו. תודה מראש לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by idang,

שלום לכולם, אני לא מצליח להשתמש באפשרות של Stand by ו- Hibernate במחשב. יש לי רק אפשרות לעשות ריסטרט וכיבוי. עשיתי את כל העדכונים של מיקרוסופט. נתונים: מחשב: פנטיום 3 לוח אם: Asustek socket 370 model TUVX4 מערכת הפעלה: Win XP Pro Service Pack 3 אשמח לשמוע פתרונות אפשריים לעזרה. תודה!

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  21. Started by Swed,

שלום לכולם... יש לי מחשב בבית שהלוח אם הלך החלפתי לוח אם ללוח אחר (EP45C-DS3) ולא פירמטתי תמחשב.. עכשיו, התקנתי דרייברים הכל ובשום דרך לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by ohmega,

יש לי בעיה מעצבנת: כל פעם שהמע' הפעלה עולה - מוצג מסך פתיחה עם שם המשתמש ורק אחרי שאני בוחר בו - אני נכנס למערכת. אותו דבר קורה כשאני יוצא ממצב שומר מסך - רק אחרי שאני לוחץ על השם משתמש אני יכול לחזור לשולחן עבודה. איך אני מבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם מעבד intel core 2 duo e7300 2.66 penryn ו4 גיגה זיכרון כמובן שלפי כל מה שקראתי באינטרנט ובפורום הזה - התקנתי ויסטה 64 - התקנתי גם sp1 ועידכנתי בכל העידכונים אבל העתקת הקבצים איטית להחריד לפעמים אפילו באמצע ההעתקה החלון נתקע ויש צורך להפסיק את explorer.exe ולהפעיל אותו מחדש מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by TheSlider,

היי חברים! יש לי מחשב עם שני ארדיסקים (אחד פנימי ואחד חיצוני מחובר בUSB) על המחשב מותקנת מערכת הפעלה XP. ניסיתי להתקין על המחשב מערכת הפעלה נוספת windows me נראה לי שזה windows milenuim רציתי שההתקנה תתבצע על הארדיסק החיצוני שמחובר בUSB. זה לא הצליח להתחיל את ההתקנה אבל אחרי זה אני כבר לא מצליח להפעיל את הXP!! כל פעם שאני עושה ריסט זה רושם Error Loading Opertaing System איך אני מסדר את זה?! אין לי זמן וכוח להתקין עכשיו מחדש את הXP ואת כל העדכונים הנדרשים והדרייברים והתוכנות הנלוות!! יש פתרון אחר?! אחרי הכל עוד לא ביצעתי את ההתקנה. זה רק ביצע את הloading של הדרייברים שזה עושה כל פעם שעושים BOOT מדיסק הפעלה וזהו! תודה רבה חברים!!

• 7 תגובות
    • 875 צפיות
  25. http://blog.stevex.net/index.php/2007/05/21/80071a91/ יש לי את אותה הבעיה שנידונה בשאלה שם. כאשר ניסיתי להשתמש בפתרון שהוצע נתקלתי באותה בעיה של האדם המכונה Neeraj. למישהו יש רעיון לפתרון?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים