עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הבנתי שצריך להכניס דרייברים דרך nLite קראתי בסטיקי אבל לא הבנתי איך אני מכניס רק את הדרייבר SATA ומה צריך להוריד ללוח intel d865perl F6 INSTALL 2600.exe או iata_cd.exe ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. זה קרה לי אתמול ואני לא יודע איך... http://up49.siz.co.il/up1/aguonm3j1uw4.jpg תסתכלו על מה שמסומן באדום לדוגמא בולטת ... איך אני מסדר את זה?

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  3. אני רוצה להתקין XP על מחשב כזה: אין לו חיבורי USB ואין לו CD, ויש כונן דיסקטים. יש HD שמחולק לשני מחיצות NTFS. מחיצה C עליה יותקן XP ומחיצה D שיש עליה קבצים מגובים. הדיסק עצמו של ה-XP (ברישיון) מועתק על C. איך אני מתקין XP?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. שלום רב, בכל פעם שאני נכנס לאתר קצת יותר כבד עם הרבה תמונות או מולטימדיה, אני מקבל את ההודעה המצורפת, היא קופצת מלמטה. צירפתי את מנהל ההתקנים, אולי יעזור. מישהו יודע על איזה זיכרון וירטואלי המחשב מדבר? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by veredaniel,

הסרתי את גירסה 11 וגם בגירסה 10 לא שמעו התקנה מחדש של גירסה 11 לא עזרה גם . שומעים בנגנים אחרים. על המחשב יש win xp pro.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי מחשב שהגיע עם ויסטה 32 ביט, אבל אני רוצה להתקין 64 ביט. אז אני יכול להתקין את ה64 עם הסריאל שיש לי של ה32?

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by DrStyle,

לא נותנת לDAEMON TOOLS לעבוד בעיות עם אנטיוירוס יותר מידי שאלות יש למישהו פתרון? >< 64BIT

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  8. אני לא מדבר על קבצים זמניים שהדפדפן מייצר, אלא קבצים זמניים שה-Windows מותיר... אני יודע שיש הרבה תוכנות צד שלישי שעושות את זה (הדיון של "מי יותר טובה" הוא חסר תחתית ואינו המטרה שלי כאן). האם מבחינת "בטיחותית" עדיף לעשות זאת ע"י תוכנת צד שלישי, או ידנית (ע"י מחיקת הקבצים מתיקיית C:\windows\temp ו-C:\windows\system32\temp). יש תוכנות צד שלישי שמוחקות, יחד עם הקבצים הזמניים, את הקבצים ש-Windows שומרת כגיבוי למקרה של שיחזור המערכת, האם אוכל לעשות זאת ידנית? מה הסיכונים הכרוכים במחיקת קבצים זמניים מהמערכת, אם בכלל...? תודה מראש למייעצים!

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  9. היי, המערכת אצלי בצד, 4GB זכרון, האם יש צורך בלהגדיר PAFE FILE יותר גדול ממה שהוקצה? ראיתי שלפעמים במשחקים כבדים כמו GTA השימוש ב PAGEFILE מגיע כמעט לגבולף וכרגע אצלי זה יושב על 3.8 גיגה הקצאה מכונן C. בעוד שמכונן D, אין הקצאה כלל. יש צורך להקצות קצת מקום נוסף או שלהשאיר זאת ככה וזהו? גם עכשיו בשימוש רגיל בוינדוס 1.3 גיגה תפוסים כלומר שליש... תודה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  10. המעבד שלי כל הזמן עובד על 100% ואז המחשב איטי רצח.... לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב עכשיו זה לא היה לי מאז שפירמטתי אותו זה קרה לי מאתמול בלילה ככה... אז מה שאני ניסיתי לעשות זה להוציא סוללה ולהחזיר להוציא מעבד ולהחזיר אנטי וירוס וזה לא מצא לי וירוסים.... אז מה אני יכול עוד לעשות? תודה ענקית לעוזרים

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  11. שלום, אני מקבל שגיאת VIRTUAL MEMORY MINIMUM TOO LOW מצרף תמונה להמחשה. דרך אגב יש לי 2GB זכרון במחשב. מה הבעיה לדעתכם? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by jossef1959,

הוא לא קורא רוסית מה עושים? http://i41.tinypic.com/skztc8.jpg

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by jepe,

שלום. התקנתי עכשיו ווינדוס מחדש. התקנתי גם את כל התוכנות שאני משתמש בהם בדר"כ וגם את כל הדריברים החיוניים. יש אפשרות ליצור איכשהו קובץ אימאג' שיכלול את כל התוכנות והדריבירים האלה? במקום שכל פעם שאני יחליט לפרמט אז אני אצטרך להתקין הכל מחדש,פשוט יהיה לי דיסק מוכן עם כל מה שדרוש. יש תוכנה פשוטה וידידותית שעושה את זה?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  14. אהלן.. לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם המערכת הפעלה והאפשרויות תקיה (סוגי קבצים) וכנראה ששיניתי משהו. איכשהו גרמתי לכך שברגע שאני נכנס לתקיה מופיעה לי הודעת שגיאה כמו בתמונה, לכל התקיות. אם אני מבקש לסייר לאותה תקיה אין שום בעיה אבל לפתוח אותה באותו חלון זה פשוט לא אפשרי. מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו? http://img220.imageshack.us/my.php?image=90497962.jpg [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. אני חושבת שזה בחומרה, אבל אני לא בטוחה . במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום המתאים. אז קניתי מחשב נייח לפני מספר חודשים א. יש לי שני דיסקים מקומיים C ו E. רק כנראה שאת E הם לא איתחלו... ההודעת שגיאה: הדיסק אינו מאותחל : הדיסק בכונן E אינו מאותחל. האם ברצונך לאתחל אותו כעת? ואז יש לי אופציה לאתחל ובאפשרויות אתחול יש לי אתחול מהיר... מה לעשות ? במה לבחור? האם לעשות אתחול רגיל ואם כן כמה זמן זה אמור לקחת? נתון לי שיש 129 G בכונן E.. זה הגיוני בכלל? פשוט בC יש לי הרבה פחות ב. לפעמים כשאני מפעילה את המחשב אז זה דורש ממני להפעיל אותו מחדש.. משהו כנראה בBOOT SEQUENCE.. דיברתי עם אחד מאלה שקניתי הם את המחשב והוא אמר שזה כנראה בעיית חומרה .. שאלתי אותו על הבוט סיקוונס, הוא הפנ…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. Started by asafbar,

שלום אני מטפל במחשב בעסק שהוא שרת ראשי ועליו מותקנת Windows 2000 Server אתמול כאשר הפעלנו את המחשב כל העברית על שולחן העבודה היתה הפוכה וכן בתוכנות של DB של המשרד גם הכל הפוך באאוטלוק העברית היא כרגיל ללא שום בעיה כמו כן גם באינטרנט חיפשתי בהגדרות איזוריות ושם הכל על עברית וכל סימוני יוניקוד מסומנים רק אציין שלא בוצע שום שינוי כזה או אחר במחשב למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה הנ"ל??

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by ip2pi,

היי, יש לי בעיה עם ה remote assistant אני לא מצליח להתחבר לשום מחשב כל פעם הוא נותן לי את השגיאה הבאה : the person you are trying to help might have closed remote assistance למרות שזה לא הגיוני כי בדקתי עם מחשב ברשת שלי וזה גם לא עבד. מה שכן מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליי ולבצע "סיוע מרחוק " :-) בכל אופן ניסיתי לכבות את הפירוול ניסיתי לעבוד רק עם הפירוול של windows ובלי פירוול בכלל. לא עזר. אני מאחורי ראוטר אז ניסיתי בלי ראוטר, גם ללא הצלחה. (למרות שמהתחלה הבעיה היא לא בראוטר כי מחשב אחר ברשת עובד מצוין עם הסיוע מרחוק"). יש לי את הגרסה הכי מעודכנת של ה live mes' אם זה קשור... ניסיתי גם לא דרך המסנג'ר אלא על ידי הזמנה דרך קובץ שנוצר ב remote assist (למי שמכיר את …

• 4 תגובות
    • 879 צפיות
  18. פירמטתי תמחשב ונוצר בילבול בין האותיות של הכוננים יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איך אני משנה תאותיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by AdiD,

איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by dsds6868,

המחשב מנסה להיכנס ל XP ואז יש צליל חלש ואז מופיע לפחות משניה מסך כחול ואז המחשב מתחיל מהתחלה! - אי אפשר להיכנס למחשב! במסך הכחול כתוב Stop: c0000135 ועוד איזה שתי שורות. ניסיתי להיכנס דרך מצב בטוח ועוד מצבים וזה עושה כל פעם את אותו דבר. זה קרה אחרי שהתקנתי במחשב nod32 גירסא 3, ואז עשיתי עדכון ואז הוא שאל אם אני רוצה להפעיל מחדש את המחשב לחצתי כן ומאז זה ככה! יש לי sp3 במחשב (אולי זה קשור?) http://www.uploadfileyou.com/files/u07ej9ijvfqnttryzdw7.jpg

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Radeon38,

שלום אני כרגע אחרי התקנה נקיה של חלונות שעברה כמה שינויים קלים ב NLITE.הכל עובד חלק אבל שמתי לב שפונקציה חשוב לא הותקנה או עובדת המחשב שלי הוא דו ליבתי וקיים במערכת הפעלה במנהל משימות אפשרות לחלק עומס בין שני המעבדים http://articles.techrepublic.com.com/5100-10878_11-6168870.html הנה הסבר על הפרוסס ועל הפונקציה.משום מה זה לא הותקן לי במערכת בהתקנה החדשה.האם אפשר להתקין את זה חיצונית עם טוויק כלשהו או שזה מחייב התקנה נקייה מחדש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  22. אז ככה סיפור מקרה: יום שבת לפני שבועים אני משאיר את המחשב דלוק ללילה שיוריד דברים למחרת אני קם בבוקר בודק רואה שסיים רוצה לצרוב פתאום מגלה שאין לי כוננים יותר(למרות שאתמול צרבתי דיסק) בגלל שלא היה לי זמן והייתי צריך לזוז לצבא אז לא יכלתי לנסות יותר מידי כדי לתקן עכשיו חזרתי אחרי שבועים הבעיה עדין קיימת ניסיתי לחפש באינטרנט פתרונת אבל לא מצאתי כלום ניסיתי לשחק קצת בדברים וכלום לא עזר אז ככה תמונת מצב: מדובר בכונן ATAPI DVD A DH20A4P ובכונן HL-DT-ST CD-RW GCE8526B אז ככה הביוס מזהה את הכוננים ולא מראה שום בעיה איתם אבל הוינדוס(XP SP2) לא מראה אותם בכלל כשאני נכנס לDEVICE MANGER הוא מראה לי אותם עם סימן קריאה צהוב לידם ואומר שיש איתם בעיה אני ניסתי למחוק ואז להתקין שוב אבל ע…

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by 3pac,

השארתי את המחשב דלוק כמה ימים . והיום אני פותח את המסך ,מנסה להכנס לתוכניות (דפדפן וכו) וכלום לא פועל . עשיתי ריסט וזה ביקש ממני דיסק של windows ואז לעשות "תקן את המחשב שלך". הכנסתי את הדיסק (בלי תיקון) והמחשב עלה אבל הוא איטי . פירמוט זה הפתרון ?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by iz,

כל פעם שהמחשב עולה אני מקבל את ההודעה הבא שגיאה בטעינת c:\windows\newdot~1.dll המודול שצויין לא נמצא

דיונים חדשים בפורומים