עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם... מעוניין בתגובות של כל מי שהתקין WIN 7... איזה תוכנות/משחקים הוא התקין ועובדים/ות באופן תקין (ת'ראד זה ישמש המון אנשים - אז בבקשה תשאירו את הת'ראד נקי מספאם...) תודה ושיהיה לעזר לכולנו והנה ריכוז: תוכנות/משחקים שעובדים/ות: כל משחק מבוסס Source 7-zip 4.62 AbiWord ad-Aware adobe flash player plugin 10 adobe reader 9 ASHAMPOO BURNING STUDIO 8 asus power4gear hybrid Atomic Alarm Clock Audacity 1.3.6 Avast Antivirus Babylon 5.7.5.2 BSPLAYER cFosSpeed COD 4 / 5 CoD WaW Company of Heroes Core Temp Cryostasis CRYSIS / WARHEAD CS4 CUBASE SX 3 Dead Space DIVX WEB PLAYER Dscaler (4.1.17) only Fallout 3 Far Cry 2 FEAR2 Demo FireFox 3.…

• 201 תגובות
    • 58k צפיות
  2. Started by matizami,

שאני עושה ניקיון דיסק יש לי שם בין היתר: dubug dump files sysyem error dump files temporary files system queued windows error reporting files הכל שוקל בערך 3 ג'יגה. האם הם נחוצים? אפשר למחוק אותם?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by 3pac,

לחבר שלי היה וירוס במחשב והוא רצה לפרמט. הוא התקין Partition Magic כדי לעשות מחיצה ולגבות את כל הקבצים . אחרי שלחץ על APPLY (המחשב היה על מצב בטוח) המחשב עשה ריסט ולא עלה יותר, הוא מגיע לשלב של הטעינה לאיזה 5-7 שניות וחוזה למסך של הבחירה בין מצב-בטוח או מצב נורמלי. מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  4. לאחר התקנת דימוס טוולס הויסטה עולה ןלאחר 10 שניות יש מסך כחול והמחשב מבצע ריסט איך אני מסיר את הדימנס לפני הריסט או איך אפשר להתגבר על הבעיה תודה מראש

5. בחפש עזרה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by slrr,

גירסת האולטימייט X64 אחרי שמתקינים דריברים ממוצעים ואחרי התקנה של SP1 ו-SP2??? כי אני רוצה לקנות HDD SSD ואני לא יודע אם לקנות 30 וזה יספיק או שאני צריך 60...

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  7. יש לי SP2. האם יש בעיות מיוחדות או תאימות של תוכנות ודרייברים אם אני מתקין SP3? האם יש בעייה של האטה/באגים? אשמח לעזרה. תודה!

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  8. שלום וברכה, איך אני מחבר מחשב נייד למקרן בויסטה הום פרימיום? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום רב יש לי WINDOWS VISTA 64BIT ולפני שהמערכת עולה בכלל עולה מסך של התקנת עדכונים של שלב 3 מתוך 3 שנמצא כמה שניות על 0% ואז מבצע יציאה מהמערכת וריסט וככה שוב ושוב. ניסיתי להכנס לסייפ-מוד וקורה אותו הדבר, ניסיתי לעשות תיקון בעיות מהדיסק של ווינדווס וזה לא עוזר, אין לי קבצי שחזור אז אני לא יכול לשחזר את המערכת. בבקשה תעזרו לי אנשים!

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  10. טוב קניתי מחשב Vista 64Bit SP1 E8400@3.6GHZ+212HYPER EP45-DS3 4GB RAM HD4870 1GB TOXIC+OC (אוברקלוק של החברה) Samsung 640GB CM690 CM Real Power Pro 650W וכבר פעמיים היה לי את ה"BLUE SCREEN OF DEATH" .. דיי מדאיג אותי אין לי כוח לבעיות ישר על ההתחלה.. וגם בכלל לא הכרטיס מסך נראה לי דיי חם.. אבל אומרים שזה בסדר.. ועוד דבר שבEVEREST זה מראה 70מעלות ובCATALYST 62 מה לעשות? איך להוריד טמפרטורות? תודה מראש זה ממש חשוב

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  11. קניתי היום מחשב HTPC, הנה המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤367 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103UJ ¤555 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤128 זיכרון: OCZ 2GB DDR2 800 VALUE : OCZ2SI8002G ¤124 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤550 מקלדת: XGENE WIRELESS MINI KEYBOARD w/ OPTICAL TRACKBALL 2.4GHz ¤377 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤384 איזו מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין עליו? VISTA ?WINDOWS 7? 32 או 64 ביט? יש גירסאת MEDIA CENTER שאולי כדאי לי להתקין?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  12. הבעיה שלי די מוכרת ברשת "Windows XP Log On/Log Off Loop" והיא התחילה לי לאחר שהסרתי עם התוכנה Spybot משהו שנקרא Rightmedia (אם אני לא טועה זה היה מזמן) מצב זה קרה לי בעבר, אז השתמשתי בלייב סידי-ERD COMMANDER על מנת לעשות שיחזור מערכת-ריסטור הבעיה עכשיו היא, שאין לי נק' שחזור זמינות (אין בכלל) אז זאת היא לא אופציה. אלו הדברים שניסיתי כבר ולא עובדים: safe mode ,Last Known Good Configuration בכל המצבים. ניסיתי לעשות התקנת תיקון אבל אין אפשרות כזאת אצלי (ניסיתי מכמה דיסקים בגרסאות SP2\SP3). להחליף את הקובצים ntdetect.com\winlogon.exe ניסיתי לבצע את המדריך הזה עד דף 9 http://thinkinginpixels.com/quick-fixes/fix-windows-xp-log-onlog-off-loop אבל לא הצלחתי להתחבר. (אותה התקלה) …

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. אני לוחת את השילוב ctr+alt+del ואני אמור להכנס ל "מנהל המשימות" ושאני עושה את זה הוא מעלה לי את ההודעה הבאה: הוא אומר שצריך להתקין משהו מה צריך להתקין?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. Started by zaroor,

האם אפשרי להתקין XP על ויסטה בלי לפרמט במחשב נייח ?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  15. על המערכת שלי כרגע מותקנת כבר VISTA אך ברצוני לפרמט את המחשב. יש לי 3 דיסקים שונים של ויסטה. אחד 32BIT מאוגוסט 2008, אחד 64BIT מאוגוסט 2008 ואחד חדש שרק היום סיים להוריד 64BIT פברואר 2009. פירמטתי כבר בעבר ואני יודע כיצד לפרמט ולהתקין. הכנסתי את הדיסק לכונן והפעלתי מחדש את המחשב. לחצתי כדי לעשות BOOT מהדיסק ואז הופיע לי המסך שבו טוען את קבצי WINODWS. עד כאן הכל טוב ויפה. אחרי שהוא סיים לטעון מופיע לי הרקע של וינדוס ויסטה אך בלי המסך כדי שאוכל לפרמט. בלי הכונניםב מערכת בלי כלום, רק הרקע ועכבר והעיגול הכחול שמראה שהמחשב טוען משהו אך שום דבר לא מוצג לי. כמובן הדיסקים נבדקו על כמה מחשבים ופעלו ב100 אחוז ולא התגלו שום בעיות בהתקנת ויסטה על מחשבים אחרים ובנוסף לא התקבלה תלונה ע…

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  16. Started by psychuil,

למישהו יש מושג איפה אני מוצא שומר מסך יפה, משהו בסגנון 3D? אין לי בעיה שינצל קצת את הכרטיס מסך שלי.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  17. יש אפשרות אחרת לסמן ולהוסיף תוכניות בעת שהמחשב עולה?

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי אני רוצה לפרמט את המחשב , כרגע יש לי windows xp ואני רוצה להתקין windows xp ולא לעבור לויסטה או משהו. הבעיה שלי היא שמזמן לא פירמטתי ושחכתי משהו, כשאני רוצה לפרמט רק את כונן C, ולהשאיר את D כמו שהוא, מתי אני עושה את הבחירה הזאת, זה במסך שהוא אומר לכמה לפצל את הכוננים ?! איך בדיוק זה הולך, אני לא רוצה להתקע באמצע , בבקשה תנסו להסביר טוב על מה בדיוק לוחצים, תודה מראש

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Burned,

כשאני עושה מאפיינים על הדיסק שעליו מותקנת הויסטה אני רואה 70 ג'יגה בשימוש, אך כשאני נכנס לכונן ומסמן על זה מגיע רק ל35 ג'יגה.. לאן נעלמו 35 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  20. יש לי 50G בC 450G בD על C מותקנת XP אני רוצה להקתין ויסטה בנוסף לXP. איך אני יכל ליצור מחיצה חדשה E כך שיהיה בD 400 ועל E תשב ויסטה. איך אני יכל לעשות זאת? ואם אי אפשר האם אשפר להתקין על D ויסטה כך שכל הקבצים בD לא ימחקו?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. אצל חבר שלי חסר מקום בהראד דיסק וכשהפעלנו את הכלי ניקוי שלו הוא הציג ליד :"קבצים מהתקנות קודמת של windows" 15 גיגה זה נראה לי מוזר זה משהו קריטי ? אפשר למחוק את הקבצים? מה שכן הוא שאל אותי אם להפעיל את הניקוי רק למשתמש הנוכחי או לכולם ובחרתי את כולם אולי זה משהו של המערכת? אשמח לעזרה תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. שלום! חבר שלי הביא לי AMD +1800 1.5GHZ עם 256מגה DDR333 או 400. התקנתי עליו XP בעברית עם SP3 (הורדתי גירסה נקיה שSP3 מובנה בה והשתמשתי בסיריאל המקורי שלי). במערכת עובדת יחסית לאט או בגלל שיש הבדל משמעותי בין SP3 שתוכננן למחשבים ל2008 לבין SP1 שהותאם למחשבים של 2002 (כנ"ל IE7 וכל התוכנות האלה 256MB של RAM לא מספיקים להפעיל הרבה תוכניות). או שבגלל שלחתי ממנו HD 80GB IDE (זה שהגיעה עם אותו מחשב) והחלפתי אותו לHD 20GB IDE של חברה ישנה שלא קיימת כיום (נלקח ממחשב פנטיום 866 מותג). השאלה שלי עם אני ימיר לו את המערכת לFAT32 מה שבחיים לא עבדתי עם XP אז המחשב יתחיל לזוז??. עם אני יתקין xp עם SP1 אז המחשב יזוז?? (באותה תקופה זו היתה המערכת הפעלה אני זוכר שעל פנטיום 500 עם 256מגה זה…

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  23. Started by elad-k1,

שלום היה לי איזה בעיה אם תוכנה וביצעתי כמה פעמים שיחזור מערכת..! ואחרי כמה פעמים עולה הוינדוס ואז לפני שהוא ניכנס מופיע ההודעה הזאת: "אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת הישום זה נכשלה מכיוון של אותר WININET.DLL התקנה מחדש של הישום עשויה ליפתור בעיה זאת" מה עושים מצב כזה? הלך הוינדוס או יש אפשרות להציל ? זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by IG,

הי, במחשב הנייד שלי מותקן וינדוס XP SP2, ומשום מה יש בכל הפעלה שלב שבו כביכול אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמה כדי להכנס למחשב (בערך כמו בוינ' NT או בוינ' 95 למי שזוכר).... במחשב רק אני משתמש ואין בו יותר יוזרים, וגם הסיסמה שלי היא נאל (יענו- כלום...) זה אומנם סתם ללחוץ אנטר על "אישור", אבל הייתי מאוד שמח להפטר מזה בכל זאת... איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  25. לפני כ-3 ימים המחשב פתאום נותן לי מסך כחול למספר שניות, היה נכבה, ולפעמים מעלה את עצמו מחדש, ולפעמים לא. אתמול הוא עשה זאת מספר פעמים, כאשר בפעם האחרונה הוא לא מצליח להעלות את מערכת ההפעלה בשום פנים ואופן ואני מקבל את המסך הבא: ולצערי לא הצלחתי לצלם את המסך הכחול, משום שהוא הופיע רק למספר שניות והמחשב מיד נכבה. אציין גם שהדיסק הקשיח הינו חדש לחלוטין. האם הבעיה היא יכולה להיות בסוללה של לוח האם? המחשב נמצא אצלי כ-3.5 שנים. לוח האם הוא מדגם foxconn socket 775 661fx7mf-s vga+agp+L. הבעיה במחשב של zohar678, החבר בפורום זה רק בגלל הבעיה אין באפשרותו לכתוב את ההודעה. במידה ומדובר בסוללה של לוח האם, האם החלפתה עלולה לגרום לאיבוד ההגדרות של ה-BIOS? במידה שעלולה להיגרם ב…

• 4 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים