עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by pazer005,

יש לי בעיה שאני כבר לא יודע איך לפתור אותה. מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה Windows 2003. עד לפני יומיים היא הייתה בגירסת Enterprise. לאחר זמן מה של שימוש, נהייתה לי בעיה מרגיזה בסאונד. כל כמה שניות יש תקיעות וחפירות כאלה שאני לא הכי יודע איך להגדיר אבל זה ממש מטריד. המחשב שלי ממוצע יחסית: AMD 2500 512 RAM והכרטיס קול שלי הוא סמי מקצועי של Audiophile. אני חושב שניסיתי הכל ושום דבר לא עובד: מותקן אצלי אנטי וירוס מעודכן של Norton ו-6 תוכנות ספייוורים מועדכנות שונות ואני כל הזמן עושה בדיקה לספייוורים. עדכנתי את הדרייבר, ניסיתי לשחק ב-DirectX ולהעביר את זה שהחומרה תאיץ את הסאונד. שיניתי את הבאפר של הכרטיס מההכי גדול (2048) להכי קטן (64) כבר הגעתי למצב שפירמטתי את המחשב והתקנתי…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  2. Started by asaf999,

שלום לכולם... לפני כמה ימים (אני לא יודע אם זה קשור)... התקנתי הדבר הזה שהופך את הממשק של ה-xp לממשק של vista (שחכתי שמו).. אני לא זוכר אם זה קרה בדיוק מאז, לפני או אחרי... אבל יש לי כרגע בעיה בסאונד, של המחשב, כל הצלילים של הווינדוס וגם של המדיה פלייר... נשמעים לא טוב!! יש כאילו הד בכל שלהם... והקול שלהם גם מתגלגל (כמו ר' מתגלגלת)... אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה במילים אבל מקווה שהבנתם.. תודה!

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  3. Started by yair67,

אהלן, יש לי בעיה דיי מציקה עם הסאונד בוינדוס 7(64BIT).. הסאונד עובד לו בסדר גמור עד שלב מסוים שהוא פשוט מפסיק לעבוד.... כאילו הוא לא מנגן שירים ואם אני לא טועה גם רעשים של הוינדוס לא קורים.. מישו יודע? קרה לו ?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  4. יש לי וינדוס ויסטה וכל הזמן משתנה לי הסגנון של התיקיה מTILES לLIST יש אפשרות שאני יכול להגדיר שזה יהיה כל הזמן TILES ובכל התיקיות ?

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by mastercod,

אני רוצה לשנות שיהיה עם הlogin הרגיל שכתוב ברך הבא אבל זה רק מראה לי לשים סיסימה ומעליו יש את שם המשתמש אני לא יכול לשנות את זה לא יודע למה הנה תמונה: http://img243.imageshack.us/my.php?image=problemhl8.png

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by asmy999,

ביצעתי סימנתי טקסט להעתקה מאתר בעברית, הדבקתי על מסמך WORD ,סדר המילים והאותיות התהפך בהדבקה .(רואים את כל האותיות, פשוט הסידור שלהן התהפך) כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש, אסף

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לעתים תכופות לאחר אתחול המחשב כול האייקונים מתקבצים כולם בפינת שולחן העבודה. מה הבעיה ? נמאס לסדרם כול פעם מחדש. היש פתרון ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by VL,

אני קם בבוקר מדליק את המחשב, פותח את המחשב שלי פתאום אני רואה סדר אחר בכוננים,תוכלו לראות בתמונה שצירפתי. זה לא אמור להיות ככה, איך מסדרים? למה זה קורה? זה יכול לקרות סתם ככה לבד? תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  9. Started by TAMIRRR013,

משהוא מוזר קרה אני בה להתחיל פירמוט ב WIN 7 כמו שאני תמיד עושה ואצלי זה ככה כונן C עליו מותקן המערכת ועוד 2 D ו E ובפירמוט תמיד היה כתוב לי לוגי היום שבאתי לפרמט הוא מראה לי באחד הכוננים בימקום לוגי, כתוב מורחב! אז אני לוחץ חדש עושה החל וזה עושה לי שגיאה באדום ואומר לי שאי אפשר להתקין על כונן מורחב , WTF?? איך אני מחזיר תכונן להיות לוגי???? זה ממש דחוףף לי!! המחשב כרגע על המצב של הבניית מחיצות מהבוקר אני חייב עזרה!!!!1 :'(

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mz155,

עשיתי איזה טעות דרך מנהל הורדות ואמרתי לו לפתוח קובץ exe כקובץ rar. זה גרם לכל קבצי הexe במחשב להפוך לrar... ועכשיו אני לא יכול לפתוח שום תוכנה.... הוא רושם לי שהארכיון פגום... איך אני מחזיר את המצב למה שהיה קודם? ואני לא יכול לעשות גם סיסטם ריסטור בגלל שזה קובץ exe ... אני נואש וצריך עזרה דחוף בבקשה... מה אני עושה?????? אני מתחרפן פה אנשים

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by matanyaniv,

בתיקייה מסויימת יש לי כל מיני קבצים (בעיקר שירים) אחרי שפירמטתי הווינדואס החדש אוטומטית הפך את התיקייה לתיקיית אודיו (90% ממנה זה שירים) ובגלל זה אני יכול לסדר את התיקייה לפי אומן, טראק, שנה וכו'. הקטע הוא שאני רוצה לסדר את הקבצים לפי Modified ואין לי את האפשרות הזאת, ניסיתי כבר באפשרויות תיקייה להפות את התיקייה לתיקיית Documents, לא עזר. יש פתרון לבעיה הזאת? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  12. התקנתי ויסטה על מחשב Pentium D (dual-core) CPU 2.8GHz, 2GBRAM, GeForce 7300LE 512 MB. המחשב עומד בדרישות החומרה. ההתקנה עברה חלק ומהר, אך לאחר האיתחול האחרון ניתקלתי בבעיה הבאה: השלב האחרון של ההתקנה (בדיקת ביצועי המערכת אם איני טועה) לקח למחשב המון זמן: חושב לכמה שניות, קופא למשך דקות ארוכות (שוב, המון זמן), ממשיך עוד כמה שניות לחשוב, שוב קופא, וכן הלאה. לאחר מכן הוא עלה בסופו של דבר, אך גם אז נמשכה הבעיה - בשביל להגיע למצב שאפשר ללחוץ על אייקון כלשהו, לוקח שוב דקות רבות, וגם וגם אז "חלון הההזדמנויות" הוא לשניות מועטות בלבד. ראוי לציין שניסיתי בעבר גירסא אחרת של ויסטה, שלאחר התקנתה צצה הבעיה. חשבתי שהיה מדובר בבעיית זיכרון, אז שידרגתי ל-2GB, אך הנה אני כאן היום שוב עם א…

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by trojan,

אני לא מצליח להיכנס ל cd-rom דרך סייר ! בבקשה תעזרו לי איך לפתור את זה...

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by צביקהה,

כל פעם כשאני מפעיל את המחשב, אין לי את שורת המשימות ואני צריך לעשות restart לwindows explorer (סייר ווינדוס) חיפשתי איך לתקן את זה ושום דבר לא עבד יש למישהו רעיון לפני שאני מתקין את הווינדוס מחדש?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  15. שלום, בשבוע האחרון התחילה לי בעיה בסייר קבצים בווינדוס 10. אני לא בטוח ב100% אבל יש סיכוי שזה התחיל אחרי עדכון. הבעיה מתרחשת כשאני בסייר קבצים ( File Explorer) . לפני שהתחילו הבעיות יכולתי לרשום תחילת מילה במלבן של חיפוש הקבצים והסייר קבצים התחיל להראות לי קבצים שקשורים לחיפוש. אבל עכשיו אני חייב לרשום בדיוק מה אני רוצה למצוא, ואני צריך לעשות ENTER כדאי שזה ימצא משהו. בהתחלה לא יכולתי לרשום שום דבר בחיפוש בכלל, אבל אחרי שהפעלתי מחפש את Windows Search ב-services זה הסתדר, אבל הבעיה עברה למה שתיראתי מעל. אין לי CORTANA, או לפחות זה לא רץ לי ברקע. האם יש דרך לפתור את זה? אני אוסיף שהחיפוש שנמצא בתחתית המסך (ליד האייקון של ו…

16. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by EVGA-yuvalll22,

הייי אנשים!! בטעות מחקתי סל מחיזור בשולחן עבודה אז ניכנסתי לשולחן עובדה דרך תקיה והעתקתי ת'הקובץ של סל המחיזור ושמתי אותו ועשה דרך קיצור ושאני מוחק תמונה או משהו ורואים שהתמונה של סל מחיזור לא משתנה כלומר שסל מחיזור מלא אז יש דברים שמחקתי ושסל ריק אז אין בו כלום זה הבעיה שהסל מחיזור שהעתקתי משולחן העבודה דרך תקיה הוא לא משנה לריק ומלא ??? מה עושים? יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  18. בישביל למחוק אני צריך להיכנס ל-UNERASE WIZARS אתמול אני בא למחוק ושנכנסתי עלתה ההודעה ומאז אני לא יכול למחוק דברים נישאר לי 1GB פנוי מה עושים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני משתמש בחלונות 7 הום פרימיום (עברית). תיסכלו בבקשה בתמונה סמל רשת בתוכו יש משולש צהוב ואחרי כמה שניות ניעלם.והאינטרנט מחובר ועובד ותקין. אני משתמש בראוטר אלחוטי. איך מבטלים משולש צהוב? זה דומה לחלונות XP ברשת ניכנסים ברשת קליק ימני בעכבר לוחצים "מאפניינים"--->ורואים מאפייני רשת למטה בסוף היה מסומן V כתוב: Notify me when this connection has limited or no connectivity היסרתי V.. ואז לא קורה לי משולש צהוב ואין היתנגשות IP או כתובות.ניעלם לי. הכל עובד ותקין גלישה תקינה. איך עושים בחלונות 7? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. התקנתי ווינדוס חדש הזה 64 win 7 enterprise. יש לי בעיה לראות סמלים של קבצים וקיצורי דרך. ז"א קבצי ה- EXE לא מוצגים עם הסמל של הקובץ אלא סמל של קובץ חסר סיומת (אבל זה פועל כרגיל). כך גם שאני עושה קיצור דרך לקבצים אלו לשולחן העבודה או שורת המשימות. קשה ככה לגשת לתוכנות שלכולן אותה תמונה כי בשורת המשימות אין שמות לקיצורי דרך. מה אני עושה כדי לראות סמלים אמיתיים של כל תוכנה ספציפית? ועוד דבר אחד..אני מוריד מלא קבצי RAR בחלקים, מישום מה אני לא מצליח להגדיר את החלקים כקבצים שנפתחים בתוכנה WINRAR וגם שהם יוצגו עם תמונה של קבצי RAR. אם לא הבנתם את הבעייה אני יעלה תמונות או משהו..

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Argo013,

שלום לכולם מדובר בבעיה מטרידה, שאני מנסה לפתור כבר כמה זמן ללא יותר מדי הצלחה: 1. מדובר בסרגל השפה, שאמור להיות על שורת המשימות, אך נעדר ממנה, וכרגע זה תקוע על אנגלית בלבד ללא אפשרות מעבר שפה, גם לא עם Alt+Shift(שילוב המקשים מוגדר נכון בתוך אפשרויות השפה בלוח הבקרה). 2. בלשונית השפות בהגדרות השפה אשר בלוח הבקרה מוגדרות 3 שפות (אנגלית, עברית וספרדית) וגם מסומנות ב"וי" האפשרויות (בתוך כפתור סרגל השפה) המאפשרות לשים את סרגל השפה על שולחן העבודה. בתוך Word ניתן להחליף בין השפות עם הסרגל שבתוכו. 3. ניסיתי לתקן את סרגלי הכלים עם העזרה של קלי - http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm, אך ללא הואיל. 4. כרגע, כאשר לוחצים כפתור ימני על שורת המשימות, הולכים לסרג…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Wiz01,

הדלקתי את המחשב היום ואין לי את הסרגל שפות. (כן ,בדקתי אם הוא מסומן בכלל בסרגלי כלים פשוט לא רואים אותו) ניסיתי לעשות ריסט, ניסיתי לבטל אותו ואז להחזיר אבל הוא ריק כזה כמו בתמונה הזאת : הוא אמור להיות אחרי הShortcuts והוא פשוט לא מופיע מה לעשות ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by FaT_GEnERaL,

בפעם הראשונה שהפעלתי את הסרט הוא עבד טוב אבל בפעם השנייה אחרי כמה דקות המסך של הסרט נהיה שחור (ניסיתי ב DIVX גם לא עזר..) ??? תודה מראש

24. Started by ag43,

כאשר אני מריץ את סורק הדיסק ויסטה אומרת לי שאי אפשר לסרוק ויש לתזמן את הסריקה להפעלה הבאה. אני מגדיר את זה, מפעיל מחדש וסורק הדיסק לא מופעל. ניסיתי כמה פעמים, הרצתי CHKDSK /F ממצב בטוח וכל פעם אותה בעיה. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק? (אני יודע בוודאות שיש לי שגיאה במערכת הקבצים)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  25. שלום.. יש לי בעיה של מסך כחול וכריסת המחשב בכל עבודה מול הדריוורים של הכרטיס מסך אם בשינוי הגדרות בסיסיות של רזולוציה ומספר צבעים או בפתיחת משחקים. ניסיתי לעדכן את ההדריוורים לעדכן את ה directx אך דבר לא עזר. אני עובד עם כרטיס מסך של ati hd8450 ו win 7 נתוני המחשב: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7600) (7600.win7_rtm.090713-1255) Language: Hebrew (Regional Setting: Hebrew) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: P35-DS3L BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: Intel® Core2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz Memory: 5120MB RAM Available OS Memory: 5118MB RAM Page File: 1556MB used, 8678MB available Windows Dir:…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.