Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, קיבלתי מחשב חדש והתקינו לי את הויסטה פרימיום 64bit. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: א. איך אני מפעיל את הממשק AERO? זה של המעבר בין העמודים? ב. איך אני מפעיל את האופציה כאשר אני מניח את העכבר על חלון אחר אז בקטן אני אראה את התוכן של החלון? ג. כשאני פותח חלון אין אני מסדר שהוא בתצוגה יהיה מקטן לגדול? כאילו מתרחב?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, רציתי לוודא אם אין בעיה שאפרמט בעצמי מחשב שניקנה יחד עם המערכת הפעלה ולא בניפרד? בנוסף רציתי בלי כול קשר אם כדאי לחכות למערכת 7, ואם לקוחות ויסטה זכאים לקבלה בחינם.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות Reboot ואחרי זה תחבר אותי אוטומתית למשתמש מסויים ב Win. דגש חשוב על זה שכשמדליקים את המחשב, או סתם עושים Reboot רגיל, זה יבקש סיסמא בכניסה כרגיל. כמו בחלק מהדרייברים של Gigabyte שהוא מתקין הכל ועושה Reboot בעצמו, ונותן לך לשים משתמש וסיסמא וכו'.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
יווו אי אפשר ככה כבר.... וינדוס ויסטה זולל לי זכרוןן תראו: http://www.zix.co.il/images/38713034.png זה הגיוני??? מה אפשר לעשות? אם אני אקנה עוד 4 גיגה זכרון אני אנצל את כל ה6 גיגה ?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי ווינדווס "7" בנוסף לויסטה גיליתי עוד מחיצה לא הגיונים שאין לי אפשרות להיכנס אליה ויש לי רק 500GB שמפוזרים בין 2 המחיצות של ויסטה ו 7 אז מאיפה ה199 האלו? צירפתי תמונות של המחיצה..איך אני מעלים אותה? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היי, מכמה סיבות, יצא שהתקנתי באותה מחיצה את Win7 מספר פעמים.. ומופיעה לי התיקיה הזאת Windows.old.000 שכעיקרון אמור להיות שם מידע זבל (כי המערכת הפעלה יושבת כמו שצריך ב Windows לא?) אבל עדין משום מה, גם בתור אדמין, אין לי הרשאות למחוק את הקבצים הללו.. למי יש הרשאות? איך אפשר למחוק את ה 10 ג'יגה המבוזבזים האלה בכל זאת.. Win 7 x64 b7000
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש ברשותי מחשב שקיבלתי שמותכנת עליו מערכת הפעלה של XP ככל הנראה לא מקורית מותקנת החבילה של SP2. בעידכונים שמחכים להורדה נמצאת החבילה של SP3. רציתי לדעת האם זה צריך/הכרחי להוריד את ה SP3 וגם האם זה בטוח. (וכמובן שמחכים עוד הרבה עידכונים.) תודה
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
טוב המערכת לא עולה,רשום שם שהקובץ שנמצא ב WINDOWS:SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM לא תקין,העניין הוא שאני זוכר שהשתמשנו בWIN98 הייתה אפשרות להעתיק את קובץ פגום מהדיסק אתחול לווינדוס ולהעלות את המחשב(אם למשל היה חסר קובץ HIMEM.SYS) השאלה היא האם יש אפשרות לתקן את חלונות מבלי לפרמט בנתיים את המחשב? ראוי לציין ששיחזור המערכת לא עובד,כלומר הוא אפילו לא מצליח לבצע את זה...
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
במחשב יש משתמשים נוספים עם הרשאות אדמיניסטרטור, כך שיש להם אפשרות "לקחת בעלות" על התיקייה המוצפנת. במקרה כזה אמנם לא תהיה להם גישה למידע המוצפן (ללא הסיסמה של ה-owner המקורי), אבל כן תהיה להם אפשרות לעבור בין תיקיות ולצפות בשמות הקבצים ותת-התיקיות. האם יש דרך למנוע את זה ללא הורדת הרשאות לשאר המשתמשים וללא שימוש בכלים צד שלישי כמו TrueCrypt?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביומיים האחרונים הופיעה לי בעייה. העניין הוא שזה קורה לפעמים, כשאני מנסה לעשות ריסטרט למערכת ההפעלה, אני מגיע למסך של "SHUTTING DOWN", וזה פשוט נתקע וחייב לעשות ריסטרט אגרסיבי עם הלחצן במארז. כמו שאמרתי קשה לי למצוא כיוון לבעייה, כי זה קורה רק לפעמים. ניסיתי לחפש אולי התקנתי תוכנה יוצאת דופן, חדשה, שלא השתמשתי בה לפני שהבעייה התחילה, ולא ממש מצאתי כזאת. מישהו יכול לכוון אותי ולעזור לי בפיתרון הבעייה הזאת? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
PCI Slot 6 (PCI bus 5, device 0, function 1) אין ממש מידע שם אבל מצאתי את השורה הזאת PCI\VEN_1002&DEV_AA30&SUBSYS_AA30174B&REV_00\4&243D7BD0&0&0170
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
XP הותקן על כונן J: שהוא אחד מכונני ה SATA המחשב. בזמן ההתקנה אחד מהבקרי IDE שבמחשב היה מבוטל (ואליו היה מחובר דיסק שכמובן לא היה נראה בזמן התקנה). אחרי ההתקנה הופעל הבקר מחדש ואיתו הדיסק. כמובן ש XP לא מוכן לעלות יותר בטענה שהוא לא מוצא את ה SYSTEM32... מה לעשות חוץ מלדפוק לו כדור בראש ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני בוחר את המחיצה הרלוונטית בדיסק התקנה של XP, הוא לא נותן לי ללחוץ על אופציה של R בשביל REPAIR אלא רק אומר לי שיש לי מערכת הפעלה אחרת כבר מותקנת ושואל אותי האם להמשיך 'C'. כמובן שעל המחיצה יש התקנה של XP שאני רוצה לתקן, מה אפשר לעשות ?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי נעשה איטי העלאה של WIN כלומר אני עובר את השלב שהמחשב עושה BOOT ועובר את השלב של הטעינה רק ה DESKTOP עולה איטי להחריד עד שרואים את כל האייקונים ו השורת הסרגל הבסיסית (איפה שיש כפתור -STARTשורת המשימות ?) אין לי הרבה תוכנות שנטענות יחד עם WINDOWS - ע"פ פקודות MSCONFIG רק A.V ו F.W והדברים הרגילים -כ.קול/ממשק הסרה בטוחה של התקנים בקיצור - לא הצלחתי למצוא משהו ספיצפי גם הזכרון הוירטואלי שלי RAM 1GIG פיזי ו Page File של 2 GIG בדקתי אפשרות של כל מיני רוגלות ורושעות ע"פ תוכנות SPYWARE+ ANTI VIRUS ולא נמצא כלום המחשב נקי בנוסף אני משתמש בתוכנה שמסדרת REGISTRY כמו CCleaner u REGISTRY FIX שעובדות מצויין ברגע שצריך להסיר תוכנה מהמערכת או למחוק Cookies u וכו.…
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום! אתמול עבדתי במחשב ופתאום הוא התחיל לזוז לאט ולהתקע, עשיתי RESET ואז קיבלתי מסך כחול unmountable_boot_volume ניסיתי את כל האפשרויות שמייקרוסופט נתנו ושום דבר לא עבד. כשאני עושה chkdsk (על כל האפשרויות F P וכו') הוא מגיע ל50% ונתקע (הנורה האדומה עדיין דלוקה והוא כאילו חושב למרות שאין שום רעש מההארד דיסק) עשיתי Fixboot ואפילו ניסיתי לעשות התקנה מחדש של הווינדוס אבל כשאני מגיע לדף של המחיצות הוא כותב לי שיש לי 2 אבל הראשונה היא unknown. בעיקרון יש לי 2 מחיצות, אחת נקראת C: והשניה D: על C יש את הווינדוס ועל D קבצים שאני מוריד... ההארד דיסק שלי הוא WD 320Gb בחיבור SATA. יש לזה פתרון? נ.ב יש משהו מוזר, לפעמים כשאני מעלה את הדיסק של הווינדוס או של ERD הוא כותב לי שק…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדכונים... חייב לעשות אותם? חייב לעשות לווינדוס עדכונים? הוא מאט את המחשב לא? זה מה שאני צריך להוריד: עדכון עבור Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 ו- .NET Framework 3.5 Family (KB951847) x86 תאריך פרסום אחרון: 27/1/2009 גודל הורדה: 284 MB Microsoft .NET Framework 3.5 Service Pack 1 הוא עדכון מצטבר מלא המכיל תכונות חדשות רבות הבונות תוספת ל- .NET Framework 2.0, 3.0, 3.5, וכולל עדכוני שירות מצטברים לרכיבי משנה של NET Framework 2.0 and .NET Framework 3.0. העדכון ל- .NET Framework 3.5 Family מספק עדכונים חשובים של תאימות יישום. דרישות מערכת CPU מומלץ: לא צוין. זיכרון מומלץ: לא צוין. שטח דיסק קשיח מומלץ: 4380 MB כיצד להסיר את ההתקנה ניתן להסיר עדכון תוכנה זה באמצ…
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הזכרונות (4096) מגה מתמלאים עד הסוף וכשזה מסיים ואני יוצא מהתוכנה זה עדיין ככה... אז נסיתי לבדוק ב-task meneger ואין שם תהליך שלוקח את הראם וגם בתוכנה מיוחדת prosses explorer... בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
השימוש העיקרי שלי הוא בויסטה וכרגע יש לי על מחיצה אחת ויסטה ועל השניה 7 , עכשיו אני צריך להתקין גם אבונטו אז אני רוצה להפטר מ7 ובמקום זה להתקין אבונטו.. יש דרך לעשות את זה מבלי לפרמט לגמרי את המחיצה של 7?
-
- 12 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה, היה לי מחשב נייד שהיה מותקן עליו Windows XP, והייתי צריך להחזיר אותו, אז גיביתי את כל הקבצים שלי, והחזרתי אותו. עכשיו העברתי את הקבצים למחשב נייד אחר שלי, גם בו מותקנת מ"ה Windows XP, אבל עכשיו משום מה, השמות של הקבצים בעלי השם העברי, מופיעים במקום בעברית ב"ג'יבריש", אבל התוכן עצמו של הקבצים עדיין מוצג בעברית. יש למישהו מושג איך אפשר לסדר את זה שהשמות של הקבצים יופיעו בעברית?
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הווינדוס בעברית [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת, מישהו יודע מה הסיבה? (מצ"ב תמונת מסך) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שאני עושה ניקיון דיסק יש לי שם בין היתר: dubug dump files sysyem error dump files temporary files system queued windows error reporting files הכל שוקל בערך 3 ג'יגה. האם הם נחוצים? אפשר למחוק אותם?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-