Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב ישן, ואני רוצה לפרמט אותו ולשים win 98. אני משתמש במקלדת USB (אני לא יכול להשיג מקלדת PS/2 בזמן הקרוב). כשאני מכניס את הדיסקט איתחול, המקלדת לא מגיבה. מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח קובץ מסוים לחבר,ברגע שאני לוחץ לחיץ ימני על הקובץ ובוחר "שלח אל" עולות האפשרויות של צריבה או שליחה לתקליטון ואין את האפשרות נמען דואר,ניסיתי לצרף את הקובץ דרך אווטלוק ולא מצרף-יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
פתחתי לפני כמה ימים נושא שהתבלגן והתדרדר לנושא אחר, אז עכשיו אני פותח נושא חדש ומסודר. מחקתי את ה-SP1 שהיה מותקן אצלי במחשב. אני עכשיו רוצה להתקין SP2, לצורך כך נכנסתי לאתר windows update של מיקרוסופט, אבל אני לא מצליח לעדכן, כי הוא קורס לי פשוט או שאני מקבל שגיאה באתר. הנה הלוג של הווינדוס אפדייט: 2008-06-16 12:52:54:561 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe.wusetup.125281.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuauclt.exe 2008-06-16 12:52:54:607 2728 eec Setup Rollback: Successfully copied C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl.wusetup.126718.bak back to C:\WINDOWS\System32\wuaucpl.cpl 2008-06-16 12:52:54:717 2728 eec Setup Rollback: Successf…
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התרגלתי שאחרי התקנה של וינדוס XP(זה אגב פרו וסרביס פאק 1) כול הדרייברים מותקנים והכול טוב ויפה. אז משום מה התקנתי עכשיו וינדוס אקס פי וזה לא מזהה לי אף אחד מהחלקים. אני מנסה להתחבר לאינטרנט וזה לא התקין לי את הכרטיס רשת אפילו. מה עליי לעשות ולמה זה קורה? נה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את את rsvp.exe עכשיו אני כול הזמן סוגר ותו והוא חוזר לי עישתי חיפוש בגוגל ומצאתי שהוא Backdoor מה לעשות איך להעיף אותו ניסתי להשתמש בתוכנה Tauscan 1.6 ששמעיפה כאלה דבריםם
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום , נגמר לי הרישיון של מקפיי ואני מעוניין להפעיל את WINDOWS DEFENDER בווינדוס 8.1 במקום מקפיי אך זה לא מאפשר לי כי MCAFEE שולט במחשב , עכשיו שני אפשרויות עומדות בפני : 1) מחיקה - משהו שאני לא מעוניין שאם אני ירצה לקנות בעתיד רשיון שהיה לי 2) לעשות DISABLE על MCAFEE והוא ישאר מותקן אך לא יפעל וWINDOWS DEFENDER יקח פיקוד - את האופציה הזאת אני רוצה ולא מצליח ליישם , עכשיו בגוגל חיפשתי ואמרו ע"י מדריך זה : Click Start > Control Panel > System Go to the Hardware tab Click Device Manager Go to the View tab Click Show Hidden Devices Select Non-Plug and Play Drivers Right-click on NaiAvTdi1 Select the Disable option A new pop up will…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בקול אוף דיוטי 5 אני לוחץ על resume game ואז המשחק בא להתחיל ואז הוא יוצא לי מהמשחק וכותב DIREXT EROR האם אני צריך לעדכן את הדריקט הנוכחי הישן שלי? ואם אפשר הורדה לדירקט הכי חדש ומעודכן.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ערב טוב אנשים שאלה לי אליכם יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 128 רם כרטיס מסך ג'י פורס 4 128 מגה ואני משתמש בווינדוז XP עכשיו הבעיה: כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (יש לי ADSL מודם פנימי, חצי מגה) המחשב שלי נהיה איטי מאוד.... שאני מפעיל לדוגמא ת"מחשב שלי" הוא עולה אחרי הרבה זמן ועולות איתו כל מיני פירסומות לדוגמא: http://ads.flashtrack.net/banners/images/campaigns/170.php ככה גם עם האינטרנט אקספלורר ניסיתי לרוקן, חשבתי אולי עומס, צרבתי הרבה דברים שום דבר לא עזר ברקע פועלים גם zone alarm, ICQ סגרתי ומחקתי אותם שום דבר לא עזר מישהו בבקשה יוכל לעזור לי בתודה Duke Of Luck :ylsuper: נ.ב האם יש למישהו מושג מזה הקובץ blimsv.dll?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא רשום לי USER וגם רוב ה SYSTEM בדקתי SPYBOT ...NOD32 ....MALEWARE ........כלום גם המון RUNDLL32 רץ לי מדיי פעם אין שום דבר חשוד ב MSCONFIG ....עברתי על כל ה SERVICES .MSC גם לא מופעל משהו שלא צריך ... מה עושים ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לא ידעתי לאיזה פורום לשייך את הבעיה שלי. יש לי תיקיות סרטים במחשב, שההגדרה בהן היא שרשימת הסרטים תוצג בתמונות ממוזערות. אני נתקל בבעיה שגם נתקלתי בה במחשב הקודם שלי - ביום בהיר אחד הסרטים מסרבים להציג את עצמם בתמונות ממוזערות ועל כולם יש סמל של נגן הווינדוס.... למישהו יש מושג איך לעזור לי?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
היי אני לא מצליח לשחק במשחקים של dos קראתי שיש בעיות תמיכה אבל אני בטוח שיש פה אנשים יצריתיים ען רעיונות מצויינים איך להתגבר על זה. יש לי שאלה נוספת למקרה שזה לא יצליח, רציתי לדעת העם אפשר לשים dos 6.22 ומאיפה אני יכול להוריד את זה כמערכת הפעלה , כך שייחייה בשלום עם win וכאשר אני אלחץ f8 יעלה לי תפריט בחירה של שני מערכות הפעלה. בבקשה עם משיהו יכול לעזור לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
בעת התקנת עדכון sp2 מופיע לי הערה sp2 cannot install the product key used to install microsoft windows may not be valid בבקשה איך (פירוט מלא ) ניתן לפתור בעיה זו
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, עשיתי משו במחשב ואיכשהו הגעתי למצב שנכנסתי לתיקיית מערכת של חלונות SYSTEM32 ומהתיקייה הזו גזרתי קובץ הנקרא SHELL32.DLL והעברתי אותו לשולחן עבודה על מנת לבדוק משהו עכשיו,כאשר אני בא ליפתוח את המחשב הכל עובד כמו שצריך עד שהוא מגיע למסך של הכנסת סיסמא ושם הוא אומר לי שהקובץ חסר,התקנה חוזרת יכולה ליפתור את זה ואז הוא עושה לי ריסט חשבתי שאולי אוכל ליפתור את הבעיה בכך שאני אכניס את הדיסק של חלונות ואנסה ךעשות תיקון וכדומה בכדי להחזיר את הקובץ למקומו כאשר הכנסתי את הדיסק ורציתי לבצע BOOT המחשב אומר לי שהBOOT לא תקין וניסיתי כבר עם שני דיסקים והוא אומר אותו הדבר רציתי לדעת מה אוכל לעשות בשביל ליפתור את הבעיה? יש מערכת הפעלה XP PRO ויש לי רק חשבון משתמש אחד והוא האדמ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ,צריך עזרה בישום הגעתי "בחלונות" לגדרות של window firewall , ששם ניתן להוסיף תוכנות שיתקשרו עם הרשת או לבטל אבל זה לא נותן לי להוריד את ה V מהריבועים בצד ימין אלה רק להוסיף או שזה בכלל לא הדרך ? *מצורף תמונה המחשה איפה אני תקוע. בנוסף יש לי תוכנה שבכלל לא מופיעה ברשימה ועדיין היא כל הזמן מנסה להתחבר לרשת.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם בכלל צריך להסיר אותו? יש לי : +סרקתי בתוכנות נגד "מרגלים"+וירוסים ולא נמצא כלום. (WINXP+SP1)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האייקונים אינם שקופים על הדסקטופ ויוצרים מסגרת סביב הכיתוב [ראו בתמונה]. כיצד ניתן לתקן זאת? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר ששיניתי את רזולוציית המסך למצב האופטימאלי שלו האייקונים על סרגל המועדפים הפכו כל כך קטנים שצריך זכוכית מגדלת של שען חירש כדי לראות אותם האם יש דרך להגדיל את האייקונים על סרגל המועדפים ללא קשר להגדלת ה DPI הכללי של המחשב
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה, ואין לי מושג ממה (למרות שהאיקון מוכר לי..), היא פשוט מופיעה. כשאני לוחץ OK היא נעלמת ומופיעה מחדש תוך כמה שניות. ניסיתי לחפש פתרון בגוגל, אך ללא הועיל (מה הפלא עם שגיאה כזו לא-אינפורמטיבית). אני מקווה שתוכלו לפחות לעזור לי לזהות את התוכנה שגורמת לשגיאה (ע"פ הסמל), כדי שאוכל לטפל בה. מצטער אם ההודעה הייתה צריכה להפתח בפורום תוכנות, לא הייתי בטוח בקשר לזה.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי יחסית למחשב עם 2 ליבות E6750 זז יחסית לאט לא יודע למה אני יודע שהייתה תקופה שהיו לי 3 אנטי-ווירוסים על המחשב או יותר D: אבל פירמתטי והתקנתי את הנורטון שהיה לי בדיסק עכשיו התקנתי אתמול תוכנה שקוראים לה -FIX IT וסבבה היא לא עובדת כל המן רק שאני מפעיל אותה ככה שאין סיבה שהיא תכביד על המחשב כרגע אצלי שאני רושם עכשיו רק הנורטון עובד והאינטרנט ואולי הדרייבר של Nvidia ושל הכרטיס קול סבבה? סבבה! עכשיו צילמתי לכם את המנהל משימות שלי ותראו יש תהליך אחד שעובד איזה 5-7 פעמים ויש תהליך שמנצל משהו כמו 12 ולפעמים שאני מפעיל את האקספלורר הוא מראה שהוא מנצל בכלל 25 ו-100,000 זכרון!!!! למה זה לעזאזל!! הינה תראו: תמליצו לי מה לעשות כי זה ממש ממש מעצבן תודה מראש …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
היו לי שני פרטישנים במחשב, אחד system, השני data ושניהם ntfs עם הרשאות רק למשתמש שלי. התקנתי את הwindows מחדש ואחרי ההתקנה אני לא יכול לגשת אל הפרטישן של הdata. מה עושים ???
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
בקרוב מאוד אני קונה מחשב אשר ברגעים אלה מציעים לי מה לקנות. עכשיו יש לי WINDOWS XP לא שלי האם אני יכול להתקין אותו למחשב החדש שלי או שתהיה לי בעיה? (אם האישור למיקרוסופט או משהו אחר)? עכשיו אם התשובה שלילית האם זה מסובך מדי להסביר איך אני מתקין את הוינדוס על המחשב שלי אם כן אני אשמח לדעת שכאשר אני אקנה אני אוכל התקין בעצמי. דבר שני האם אם יש לי 120GB כיצד האם ברגע שאני מתקין את הוינודוס אני גם מחליט איך לחלק את ה-HARD DISK אם התשובה היא כן לכמה כוננים לחלק? וכמה GB כדאי לחלק כל כונן?
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לאחר קריסה של לוח האם עשיתי שדרוג משמעותי למחשב והחלפתי לוח, מעבד ושאר ירקות. הוספתי גם כונן SSD חדש ועליו התקנתי את החלונות. השארתי את כל הכוננים הישנים כולל הכונן עליו היתה תוכנת החלונות קודם. לפני השדרוג ביצעתי גיבוי לקבצי ה- OUTLOOK ולאחר ההתקנה החדשה הצלחתי לשחזר בהצלחה חלק מהקבצים ואז גיליתי שככל הנראה לא ביצעתי גיבוי לקבצי ה-INBOX שלי. כעת, אני לא מצליח לחזור ולהפעיל את החלונות מהכונן הקשיח הישן (מקבל הודעת שגיאה של בעיה עם קבצי החלונות). כיצד אני יכול לגשת לכונן הישן וליבא את קבצי ה-OUTLOOK באופן ידני? איפה לחפשם.. מדובר בחלונות 7 ובאופיס 2007.
-
- 5 תגובות
- 827 צפיות
-