Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי לחצן במקלת של כיבוי מהיר והוא נלחץ לי לפעמים מסיבות שונות (תמיד באמצע משחקים לפני שעשיתי SAVE שאני עובד בוורד...) היום עקרתי אותו מהמקום אבל הגעתי מהר למסקנה שזה לא יפה וחיברתי אותו מחדש (בדרך כביתי בטעות את המחשב ) אני יודע שזה אפשרי לעצור את תהליך הכיבוי... מישהו יודע איך? בתודה MOOMOO
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מתכוון למשהו כזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/create-a-windows-bootable-install-sd-card-or-usb-flash-drive/ רק בכרטיס זיכרון חיצוני של SanDisk (ה Ultra) בנפח של 16GB במכשיר גלקסי 3, כאשר הוא נקי מכל תוכן. אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוז XP ובאינטרנט אקספלורר שבו התגלתה בעייה מוזרה... הוא נכבה אחרי איזה כמה זמן שהוא פתוח (בין שנייה לכמה דקות). ניסיתי להתקין מחדש את האקספלורר ואת הווינדוז אבל זה לא עזר. חוצמזה המחשב עצמו התחיל להאיט ולהתקע מאז שהתחילו הבעיות. מה יכולה להיות הבעייה(וירוס או בעייה בתכנה)?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי מצרף תמונה,הבעיה מוקפת באדום מה עושים?התיאשתי.... המון תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לגשת לתיקיית המסמכים שלי על שם המשתמש שלי שהייתה בשימוש בגירסאת חלונות אחרת שמותקנת על כונן קשיח אחר ואני לא יכול להיכנס , רושם לי אין גישה , יש לי בתיקיית המסמכים שלי המון המון מידע, איך אני פותח אותה , המשתמש היה מוגן בסיסמא כך שאני מניח שאני צריך לרשום איפשהו את הסיסמא . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מוזרה...בכלים\אפשרויות תיקייה\תצוגה...אין לי אופציה לראות קבצים מוסתרים...יש סימון על "הסתר קבצים ותיקיות מוסתרות"...ואין אופציה להסיר את הסימון...יש למישהו מושג מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עדכנתי לWINDOWS 10, ומאז אני לא יכול לשמוע שום דבר למעט הבדיקה שהרמקולים עובדים. איך אפשר לטפל בבעיה? עדכון: הסתדרתי, אפשר לנעול את הדיון
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש לי מערכת הפעלה xp pro sp3 ו2 GB זכרון RAM ולפעמים בצד שמאל למטה מופיע לי הודעה כזו שאין לי מספיק זכרון פנוי בלי שאני עושה פעולה מיוחדת שמצריכה הרבה זכרון. מה לעשות עם זה?
-
- 18 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את כל העידכונים של ווינדוס אקס פי והווינדוס נהייה לי באנגלית למרות שבאפשרויות שפה בלוח בקרה כתוב שזה בעברית...מה אני יכול לעשות....בבבקשהההה עזרו לי....אני לא יודע כל כך א-נ-ג-ל-י-ת..!!! :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר אם לדוגמא מותקן אצלי XP בכונן C ואני רוצה להתקין את ויסטה על כונן E אם זה יגרום לי לבעיות כלשהם? האם בכלל מומלץ להתקין שתי מערכות הפעלה על כוננים שונים? כאילו יש לי כונן של 500 גי'גה מפוצל ואני פשוט רוצה להתקין את ויסטה על E ואז לראות איך הוא ואם יש שיפור בכלל מאז SP1 זה יגרום לבעיה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסרתי מישחק , אבל כשה אני הולך ל Uninstall Programs הוא עדיין מופיע ברשימה , והוא לא מביא לי להוריד אותו כי הוא כותב שהקובץ לא נימצא (כי כבר הסרתי את המישחק) , זה לא ממש מפריע לי אבל העם יש איזושהי דרך לסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
לאחרונה כל כמה זמן באמצע העבודה אני מקבל מסך כחול שכתוב בו משהו עם DUMPING MEMORY ואחוזים רצים ולאחר מכן המחשב מבצע איתחול ניסיתי כבר להתקין וינדוס מחדש אבל זה לא עזר.. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
מחשב נייד של לנובו. המחשב חדש, אצלי כמה חודשים. בזמן כתיבה הסימן כתיבה עובר למקום אחר..מאוד מעצבן בנוסף כשאני מוזיז את העכבר לפעמים הוא לוחץ לבד המחשב הגיע עם הבעיות האלו מה עושים? יש אפשרות לפתור תבעיה לפני שנפעיל את האחריות?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
המחשב קופא באיתחול (דווקא בווינדוס 98) כשמופיע על המסך הלוגו של חלונות ובתחתית המסך יש את השורה "שרצה" אולם כשאני עושה ריסט ואני בוחר step by step (בתפריט של מצב בטוח) המחשב עולה קפיאה זו מתרחשת לאחר כיבוי ממושך של המחשב אפילו 10 דקות יש לציין שזה לא קורה באקס פי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לאחרונה לפעמים כשאני עוזב את המחשב לכשעה הוא נתקע עם התמונה של השומר מסך ולא מגיב. כשאני מאתחל אותו (מהכפתור במארז) הוא כותב שהייתה שגיעה והוא רוצה לדווח למיקרוסופט. ואז הוא פותח את האינטרנט ומעלה את הדבר הבא: יש צורך להיות מודאגים? יש לי פנטיום 4 3.0GHz (ללא OC) ולוח אם שלBiostar P4VMA-M (לפי תוכנת everest)
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שאלה בקשר לויסטה. התקנתי לפני כחודש במקביל ל- xp כדי לבחון האם היא שווה משהו. סה"כ נראה בסדר, אבל מה שעיצבן אותי, חלק גדול מה- control panel בנוי כאילו לילדים. לדוגמא ה- Personalization או Network and Sharing Center. כל הקינפוגים המעניינים מתחבאים שם מתחת לתפריט ה- "יפה" השאלה שלי, האם אפשר להחזיר את המצב לכמו שהיה ב- xp או שככה נצטרך לחיות?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקבל מחשב ביום ראשון והנה המפרט: ועכשיו השאלה שלי היא כזאת: איזה ויסטה עדיף לי ויסטה 32 ביט או ויסטה 64 ביט, איזה ויסטה תנוצל יותר טוב? איזה ויסטה תיתן לי ביצועים יותר טובים? והאם ההתקנה של ויסטה 64 ביט היא כמו ההתקנה של ויסטה 32 ביט?
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מכיוון שהתקני windows על HD חילקית את ה HD וכרגע כונן C הוא HD כונן D - DVD כונן HD- E איך אני משנה את שמות הכוננים כך שכונן E יהיה DVD וכונן D יהיה של HD
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
משום מה השעון של הווינדוס משוכנע שאני גר בKabul בtimezone של +04:30 כל פעם שאני משנה זה משתנה בחזרה, מישהו יודע מה יכול להיות הבעיה? בתודה מראש, דור.
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
ניסיתי היום להתקין דרייבר של מצלמת אולימפוס במחשב עם WIN98 ולא הצלחתי זכור לי שהייתה פעם בעיה עם 98 ו-USB, האם צריך לשדרג ל-SE בשביל תמיכה ב-USB ? או שגם הגרסא הרגילה תמכה ב-USB ? תודה
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום .. אתמול התקנתי וינדוס XP ... מאז יש לי כל כמה דקות הודעה מעצבנת חדשה .. משהו כזה : http://img295.echo.cx/img295/9364/prob9or.jpg איך נפטרים מהם ? תודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שמתי לב שאחרי כמה שעות המחשב על דעת עצמו נכנס למצב המתנה, או שבעצם אני לא בטוח שזה מצב המתנה. אחרי כמה זמן יתכן שהמחשב מאתחל את עצמו ואז אני רואה את מסך הלוגין. למשל אתמול בלילה השתמשתי באזוראוס, קמתי בבוקר יש לי את מסך הלוגין אני לוחץ על שם המשתמש שלי ואין זכר לאזוראוס, כאילו המחשב עשה ריסטרט והוא טוען את כל התוכניות מחדש כמו בהפעלה רגילה. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום קמתי בבוקר לבדוק מה מצב ההורדה של משהו וראיתי שהמחשב לא מגיב. הפעלתי מחדש ושוב פעם לא מגיב, הפעם אחרי דקה, ה- windows פשוט "קופא" ואי אפשר לעשות כלום. ניסיתי להכנס ל- safe mod לבדוק קבצים חשודים או דברים, גיליתי winlogon.exe בתייקית ה- windows מה שלא נראה הגיוני. הקובץ הזה הוא רק ב- system32 מה גם שהוא לקח 100 אחוז CPU וידעתי שמשהו לא בסדר, הצלחתי למחוק אותו, אבל עדין לא נפתרה הבעיה. רק ב- SAFE MOD ה-windows לא "קופא". היתה בעיה כזאת לחבר שלי גם לפני חודש וגם שם התיאשתי ופירמטתי. האם גם במקרה הזה אין מה לעשות ופשוט לפרמט? (ד"א אין בעיה חומרתית או משהו זה בטוח!) חשוב לציין שהכל היה כשורה במחשב ועבד מצויין והשארתי אותו דלוק כמו כל יום ופשוט פתאום הוא החליט "לקפוא".
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
פרמטתי את המחשב לפני יומיים ושמתי לב כשאני חוזר הבייתה שהוא היה בSLEEP MODE. המגמה המשיכה כשחזרתי גם יום אחרי. אני לא יודע בדיוק כמה זמן לוקח לו להיכנס לSLEEP MODE אבל זה קורא בלילה כשאני יושן או כשאני חוזר הבייתה. איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 931 צפיות
-
-
בעיה המחשב עושה ריסטרט איך שהוא מגיע למסך טעינה של הוינדוס ואין שום רעש לפחות אני לא שומע אחד כזה אבל כול זה התחיל אחרי הפסקת חשמל(המחשב עבד) מה לעשות ??? תודה לעוזרים אהה ואני מקווה שכתבתי במקום הנכון...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-