עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. האם הפעלת המשולש הזה מורידה ביצועים במשחקים? או שמה ברגע שנפתח משחק היישומים האלו נעצרים?

• 11 תגובות
    • 881 צפיות
  2. טוב נראה לי מישהו חורש לי על המחשב. יש לי כ150 תהליכי "CMD" ו"SERVICES" במנהל משימות, וכשהם פועלים האינטרנט זוחל, זה לא נותן לי לסגור אותם, הנוד לא מוצא כלום, בהפעלה אוטומתית אין כלום מוזר, רעיונות? מחיקת הקובץ windows/services.exe במצב בטוח פתרה את הבעיה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  3. יש לי שתי ארד דיסקים במחשב אחד של 160 שזה שתי כוננים ואחד של 750 שזה כונן אחד התקנתי את יונדוס 7 על 160 וארד דיסק של 750 נעלם הוא מזהה אותו אבל פשוט לא מופיע על המחשב שלי ככונן [attachment deleted by admin]

4. Started by shemiraz,

פעם הייתה לי ויסטה במחשב ומדד החויה שלי היה על 5.3 או 5.6 לאחר כמה זמן עברתי לxp ועכשיו שוב חזרתי לויסטה,ומדד החויה שלי ירד ל 4.8 האם זה הגיוני? מה יכול לגרום לירידה שכזו? הירידה היא בזכרונות לםי המדד חויה כל שאר המדדים לא ירדו

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  5. Started by Tal-T,

אוקיי אני קונה מחשב חדש ללא מערכת הפעלה אז הנה השאלה אני מוריד מערכת הפעלה כרגע, XP, הבנתי איך לחלץ ומה לצרוב, עכשיו שאלה: אני פשוט צורב ומכניס למחשב שמעולם לא הייתה עליו מערכת הפעלה? ואז מתחילה ההתקנה ? ואפשר לצרוב את המערכת הפעלה על דיסק DVD?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  6. Started by blue wings,

שלום לכולם, בדרך לפירמוט המחשב נתקלתי בתקלה. יש תמונות: אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מאחד את השלושה האלה לאחד? אני לא מעוניין לעשות שלושה מחיצות אלא מחיצה אחת וזה בלתי אפשרי במצב הנתון! (התמונות גדולות אין לי מושג איך להקטין אותם)

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  7. Started by Elad87,

איך אני מתקין את ה SP3? נראה העדכונים ב windows אצלי סגורים וזה לא מראה לי שאני צריך להתקין.. יש לי גירסה לא מקורית של הווינדוס במידה ואני אתקין SP3 זה יעשה בעיות?? זה מעצבן כי אני לא יכול לשחק GTA 4 בלי ה SP3

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. שלום! יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite L40-18x ויש עליו ויסטה, עכשיו ניסיתי להתקין עליו XP ללא הצלחה. הייתי צריך קודם כל לעדכן את הביוס לגרסה 5.50 בשביל שהביוס יתמוך בXP. עדכנתי בהצלחה. לאחר מכן הכנסתי את הדיסק של XP והעלתי בבוט והוא אומר לי שהוא לא מזהה את הכונן הקשיח שלי, ואומר לי לעשות RESTART. מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  9. אהלן. קניתי ויסטה מקורי הכל תקין והכל עובד. רק שעל המסנג'ר הוא הלביש נקודה שחורה וממש לא נותן לי להפעיל אותו.. : למה? ניסיתי להפוך את מסנג'ר חריג מהקטע ההזוי הזה אבל דווקא אותו אי אפשר להכניס לרשימה ! המחשב לא נתקע או משהו כשזה קרה הכל היה כרגיל ופתאום הפסיק לפעול. למחשב יש חומת אש , אנטי וירוס וכל העדכונים הזמינים ברשת. אז איך אני מפעיל את המסנג'ר?? תודה מראש ! שחר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, כשאני לוחץ על כונן כלשהו, D או C, יש לי את השגיאה הבאה: למעלה, ה- Access Denied זה כשאני לוחץ קליק ימני>Open, ולמטה, ההודעה הגדולה יותר זה כשאני עושה פשוט דאבל קליק. בנעוץ לא מצאתי קובץ Reg ספציפי לבעיה הזו, ופעם אני זוכר שהיה לי את זה ותיקנתי, אבל זה היה מזמן.. זה קרה פתאום, לא עשיתי כלום לפני-כן. גם ניכנסתי לתקייה הזו, RECYCLER, והיא הייתה ריקה גם כשראיתי קבצים ותיקיות מוסתרים. זה אחד הדברים המעצבנים! כל פעם שאני רוצה להיכנס לכונן אני חייב לכתוב אותו בשרות הכתובת.. מציק ביותר Windows XP Pro 32bit SP2. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 13.03.2009 בשעה 12:07:16 עידכון:ניסיתי את האתרים האלה, שבהם מוצע פתרון כלשהו, וזה לא עזר : http://www.techsupportforum.co…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by chook_rl,

היי, מכמה סיבות, יצא שהתקנתי באותה מחיצה את Win7 מספר פעמים.. ומופיעה לי התיקיה הזאת Windows.old.000 שכעיקרון אמור להיות שם מידע זבל (כי המערכת הפעלה יושבת כמו שצריך ב Windows לא?) אבל עדין משום מה, גם בתור אדמין, אין לי הרשאות למחוק את הקבצים הללו.. למי יש הרשאות? איך אפשר למחוק את ה 10 ג'יגה המבוזבזים האלה בכל זאת.. Win 7 x64 b7000

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by __MIKO__,

יש לי קובץ DMP אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  13. Started by dj_horse,

שלום, רציתי לוודא אם אין בעיה שאפרמט בעצמי מחשב שניקנה יחד עם המערכת הפעלה ולא בניפרד? בנוסף רציתי בלי כול קשר אם כדאי לחכות למערכת 7, ואם לקוחות ויסטה זכאים לקבלה בחינם.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי, ב XP היית צריך רק לסמן את העדכון ולראות פרטים בחלק התחתון של חלון העדכונים. איך רואים את הפרטים של העדכונים בויסטה? ויסטה מציג רק את הכותרת והשם של העדכון בחלון עדכונים ולא את הפירוט. אופיר

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  15. אני מתכוון להתקין עוד מערכת הפעלה בנוסף אל הויסטה בנוחות הכי מרבית שניתן, מבחינתי, הכי נוח זה שהמערכת ויסטה תעלה ראשונה בכל מקרה ורק ממנה אני אוכל להפעיל או לסגור את XP, הסיבה: VISTA לא תומכת בכל משחקי המירוצים וההתאמה שלהם ל FORCE בהגה משחק שלי תודה רבה לעוזרים! פורום ענק

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  16. Started by ilaysk,

שלום! יש לי כרגע Windows Vista Ultimate Hebrew 32BIT מקורי במחשב חשוב לציין שזה OEM אם אני אקח מחבר Windows Vista Ultimate English 64BIT חשוב לציין שזה RETIAL ואז אשתמש באותו CD KEY זה יעבוד? חשוב לי מאוד לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  17. Vista 32 *מפרט בחתימה* בקיצור עידכנתי ביוס מF3 ל F5 ואחרי הריסטרט המחשב עולה עד לחלון שאני מקליד את הססמת משתמש שלי ואז יש מסך כחול וכל פעם הקוד שם שונה, פעם לא מצליח לקרוא registry hive פעם page fault in non page area משהו כזה כל פעם שגיאה אחרת. ניסיתי להחזיר את הביוס הישן F3 ואת הביוס בטה F6 אבל או שהוא קורא את הקובץ של הביוס ולפני שהוא מתקין המחשב נתקע או שהוא אומר לי שהקובץ ביוס invalid. נכון לעכשיו יש לי ביוס F6d שאני פשוט לא יכול לצרוב עליו אף גרסא אחרת של ביוס. הווינדוס עולה אבל כלום לא עובד בו... כ זה נראה כאילו כל ה services מכובים... אני לא יכול להתחבר לאינטרנט והאנטיוירוס לא פעיל ורשום בservices שהוא בתהליכי הפעלה של השירותים שלו אבל זה לא זז. כמובן ניסיתי את ה…

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. יווו אי אפשר ככה כבר.... וינדוס ויסטה זולל לי זכרוןן תראו: http://www.zix.co.il/images/38713034.png זה הגיוני??? מה אפשר לעשות? אם אני אקנה עוד 4 גיגה זכרון אני אנצל את כל ה6 גיגה ?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. לא מזמן פירמטי את המחשב והתוכנה התעדקנה מהרשת , עכשיו אני פותח קונן f פרטישן של איחסון תמונות מוזיקה (יש לי c לווינדווס d פרויקטים וf ) הקיצר ב f מופיעות לי תיקיות שמכילות קבצי עידקון (כתוב על תיקיה אפדייט גם כתוב משהו עם סרביס פאק) ולא מתאים לי שהם יושבות שם הבעיה שאי אפשר להיתעסק איתם וגם אין לי מושג איפה לשים אותם אשמח לקבל עזרה בנושא

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  20. Started by idang,

שלום, רציתי לשאול אילו פעולות או מה סדר הפעולות רצוי/כדאי לעשות בעת קבלת מסך כחול על מנת לזהות את מקור הבעיה.

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  21. Started by Radeon38,

שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  22. ניסיתי למחוק תיקייה שמכילה סתם קובץ (כתוביות) ואני לא מצליח למחוק אותה והוא נותן לי קוד שגיאה: Error 0x80070570 מישהו מכיר את הבעיה - או איך ניתן למחוק את התיקייה המעצבנת ? תמונה למטה... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  23. כשאני נעזר בGRUB של לינוקס אז רק הלינוקס עולה והויסטה לא עולה כי הוא אומר bootmgr is missing ושאני מתקן את זה בעזרת הפקודות BOOTREE /FIXBOOT /FIXMBR אז כמובן שהויסטה עולה אוטומטית ואז אין איך לעלות את הלינוקס.. איך לכל הרוחות אני עושה דואל בוט ששניהם יעבדו כמו שצריך? תודה..

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  24. כאשר אני בוחר את המחיצה הרלוונטית בדיסק התקנה של XP, הוא לא נותן לי ללחוץ על אופציה של R בשביל REPAIR אלא רק אומר לי שיש לי מערכת הפעלה אחרת כבר מותקנת ושואל אותי האם להמשיך 'C'. כמובן שעל המחיצה יש התקנה של XP שאני רוצה לתקן, מה אפשר לעשות ?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. או אולי עדיף XP ? Intel Pentium Dual Core E5200 Asus דגם P5KPL-CM -לוח אם Hitachi 250GB SATA II 7200RPM Kingston 2GB DDR II 800MHz ומה ההבדלים בין ה- Premium ל- Home ?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות

דיונים חדשים בפורומים