Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
Hello everybody, Today I've installed Windows XP SP3 on my PC. Before that I had Windows 7 beta. After the installation succeeded windows XP came up. Now, in my C drive I have two Windows folders and I want to delete the windows 7 one. How do I do that? Another problem that I've encountered is: I can't install Nvidia drivers. I can't change the language so it's in Arabic. That's the reason I type in English... Please, I need your help ASAP!
-
- 1 תגובה
- 896 צפיות
-
-
yesh li be aya ani lo yahol lichtov beevrit ani yasbir beanglit i installed a windows xp lite that i created but i didnt create a heb keyboard even when i installed a mui for hebrew i can see hebrew but i cant write in hebrrew i went to regional and......to change it but i have two options that is the same eng-us =to write in english or (and when i press alt and shift) i can choose heb-us means that i can only write in english on the two options because they are actually the same is there any install i can make or do i have to make a new version of the xp (and i try to install all unicode hebrew languages) thanks to anyone who help
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום פרמטתי את המחשב שלי ו בעמצה שהוא כאילו מעתיק קבצים הוא אמר שחסרים לו הקבצים הבאים: sp2.cab ks.sys netkrpamp.exe ועכשיו אחרי שהמחשב עלה הוא לא מזאה לי את הקוננן דיסקים ולא את ה usb (עכשיו המחשב הוא חדש הם התקינו אליו xp באנגלית אני הכנסתי דיסק xp בעיברית לפרמט אותו זה קשור ?) מי שהו יכול לעזור לי ליפתור את הבעיה הזו? עכשיו חשבתי ש אני יעביר את הקבצים מהמחשב הזה אל השני אבל הוא לא מזאה לי את ה דיק און קי אז מה אני יעשה איך אני יכול להעביר אותם ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, חלון ה windows features שלי ריק, פשוט אין כלום ברשימה... הוא טוען לי עם ה please wait כמה שניות, ואז לא מראה יותר כלום... ראיתי את הדף באתר של מיקרוסופט (http://support.microsoft.com/kb/931712) על הבעיה, אבל זה לא עזר לא sfc /scannow ולא שחזור מערכת. הרצתי גם בדיקה עם hijackthis והוא לא מצא כלום מישהו נתקל בזה? מישהו יודע מה אני יכול לעשות? עריכה הבעיה נפתרה בעזרת מאמר נחמד שמצאתי http://www.raymond.cc/blog/archives/2009/03/06/fix-blank-or-empty-list-in-vista-turn-windows-features-on-or-off-optionalfeaturesexe/ מחקתי את כל ערכי הרגיסטרי הפגומים ועכשיו הכל עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
היי אני מחפש דרך כלשהיא להפעיל תוכנה מסויימת (למעשה אחת מאוד ספציפית - utorrent) כאשר המחשב לא בשימוש. הרבה פעמים קורה לי שאני סוגר אותה בזמן השימוש במחשב, אבל שוכח להפעיל אותה מחדש ועוזב את המחשב לכמה שעות - מבאס... זה יאפשר לי לוודא שבמצב שהמחשב "נשכח", התוכנה תמיד תעלה אם היא לא עובדת כבר. מצאתי בגוגל כל מיני תוכנות כאלה, אבל אף אחת מהן לא היתה חופשית / קוד פתוח, והרושם שהן עשו עליי גרם לי לסמוך עליהן בערך כמו שאני סומך על אחמדיניג'ד... יש איזשהו utility חופשי, או אפילו דרך כלשהיא בווינדוס עצמו (ניסיתי דרך Scheduled Tasks, אבל אין לו מצב של "כשהמחשב לא בשימוש"), לגרום לזה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי WINDOWS XP, עם מחשב בעל המפרט הבא: מעבד .Intel core 2 dou E-7300 2.66 GHZ 3M לוח אם GIGABYTE GA-G31MS2L. זיכרון 2 GB 800 MHZ . אני פותח את המחשב, ומגיע עד למסך השחור והוא כל הזמן מנסה לעשות. Boot from cd/dvd ומכיוון שאין דיסק של מערכת הפעלה בכונן הוא אומר לי שיש שגיאה כלשהי. בדקתי בהגדרות BIOS[שהיו כבר בסדר, ומוגדרות לנסות לעשות BOOT מהדיסק הקשיח קודם], והגדרתי שיינסו לעשות BOOT רק מהדיסק הקשיח ולא יינסו מהכונן דיסקים גם כאפשרות 2 או 3. בדקתי עם דיסק של WINDOWS XP וההתקנה של הווינדווס עוד קיימת והוא מזהה אותה, ניסיתי לעשות FIXBOOT עם הRECOVERY CONSOLE ולהגדיר עם ה BOOTCFG, הכל נראה בסדר שהתקנה היא בBOOT אבל שום דבר לא עוזר. המחשב בכוחו מנסה לעשות BOOT FROM CD …
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מי יודע איך אפשר להסיר תיקיה ריקה שמסרבת להיפתח לשנות שם ולהימחק???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשקיבלתי את המחשב התברר לי שהטכנאי שהרכיב את המחשב עשה לי מחיצה לדיסק הקשיח, אחת של 60 ג'יגה והשניה מה שנשאר מ500 ג'יגה. ב60 הוא התקין את הויסטה (64bit) ובשני הוא לא שם כלום וזה מעצבן אותי שיש לי את המחיצה הזאת! יש לי COD4 וmirror edge מקוריים, אז את COD4 זה התקין לי אוטומטית על כונן C (ה60 גי'גה) וזה לא נתן לי להתקין בכונן השני (E), בME הצלחתי איכשהו להתקין בE אבל המשחק לא עובד לי! איך אני מבטל את המחיצות המעצבנות האלה מבלי לאבד מידע? בנוסף לכך יש לי בעיה, המחשב הזה אצלי 3 ימים בקושי והוא נוטה מדי פעם פשוט לקפוא. למשל אני שומע מוזיקה ומתעסק עם כמה אפשרויות שונות (אינטרנט ומסן) אז המחשב פשוט קופא ושומעים את המוזיקה חוזרת על אותה שניה שוב ושוב ושוב. אין לי מה לעשות מלבד לה…
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי כרגע וינדוס ויסטה 64 ביט, עם 3 כוננים 500 ג'יגה שעובדים בRAID. אני מעוניין להתקין XP בשביל לבדוק כמה דברים, או אפילו ווינדוס 7, זה לא משנה כרגע. מה שמשנה זה, האם אני מסכן את המידע שיש לי בכוננים ובRAID, כשאני מתקין שתי מערכות הפעלה על המערך הזה? ובבקשה אם אפשר תשובה באמת מבוססת ורצינית כי יש לי מסמכים וקבצים גם של לימודים וגם של עבודה שמאוד חשובים לי ואני לא רוצה לקחת סיכונים מיותרים. תודה רבה מראש לעונים .
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת עם איזה מערכת הפעלה הכי כדי לי להתקין כדי שהמחשב שלי ירוץ הכי מהר. זה המפרט: ספק כח - Thermaltake Toughpower 650W מעבד - QuadCore Intel Core i7 920, 2833 MHz לוח אם -Gigabyte GA-EX58-UD5 Intel Tylersburg X58, Intel Nehalem זכרון - 3gb ddr3-1333mhz KingStone כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 260 (896 MB) כונן קשיח - 500GB WD SATA2 האם כדי לחכות ל WINDOWS 7 .? מישהו יודע מתי הוא יוצא?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
XP הותקן על כונן J: שהוא אחד מכונני ה SATA המחשב. בזמן ההתקנה אחד מהבקרי IDE שבמחשב היה מבוטל (ואליו היה מחובר דיסק שכמובן לא היה נראה בזמן התקנה). אחרי ההתקנה הופעל הבקר מחדש ואיתו הדיסק. כמובן ש XP לא מוכן לעלות יותר בטענה שהוא לא מוצא את ה SYSTEM32... מה לעשות חוץ מלדפוק לו כדור בראש ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איני יודע אם לשייך שאלה זאת לוינדוס כללי או לוינדוס 7 בנפרד, בכל-אופן, במערכת ההפעלה האחרונה של וינדוס 7 ששידרגתי אצלי במחשב, בפירוט השפות כנ"ל, מופיע מתחת לאנגלית וכנ"ל גם מתחת לעברית: Other ומתחת לזה: Ink Correction. מה זה עושה? איך זה עובד, אם בכלל? האם זה יכול להועיל ולסייע בעבודה השוטפת על מסמכים? וכו'
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
פירמטתי HD ואז התקנתי XP ומשום מה הוא נותן לי אופציה לבחור בין XP נוכחי לבין מע' הפעלה קודמת. איך מבטלים בלי להשאיר שאריות של קבצים מיותרים במחשב? להלן קובץהגדרות [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:"
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-
-
למה כשהווינדווס עולה עם הפעלת המחשב אז נפתחת לי התיקייה C:\WINDOWS\system32 ?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לרשום את קובץ ה DLL ,לפי הפקודה הבאה ב- regsrv32 mshtml : RUN , אני מקבל את ההודעה הבאה : mshtml was loaded, but the dllunregisterserver entry point was not found. היתה לי בעיה עם קובץ אחר שסרב להרשם, פשוט כיוון שהיה חסר ,MSJAVA , אבל הורדתי אותו ושמתי אותו ב system32, ועכשיו הוא נרשם כמו שצריך. מה עושים עם הקובץ MSHTML שאכן נמצא בספרית SYSTEM32 ? win XP HOME SP2 IE7 תודה למשיבים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה, קניתי מתאם USB שניתן לחבר כל HDD. דרך המתאם (USB), אני יכול להפעיל את ה-HDD כפריימרי, שיעלה לי את הווינדוס אוטומוטי? משהו נוסף, אם אפשר מדריך להתקנת WIN דרך DISK ON KAY .. תודה רבה, אמיל.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי כרגע XP32 BIT ושקניתי מחשב חדש גם קניתי VISTA 64BIT אבל בגלל המודם שלי אני המשכתי עם הXP עד שאני יקבל מודם חדש בשביל להפעיל אותו הVISTA אבל זה אפשרי להתקין את שתי המערכות על אותו מחשב? ואיזו תוכנה מומלצת בשביל לעשות עוד מחיצות?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי ביד 2 ויסטה שהבחור טוען שהוא RETAIL הויסטה הנ"ל חולקה במתנה לעובדי מיקרוסופט ישראל , והם קיבלו אותה ללא קופסא , רק דיסק שלא מוזכר שמה אם זה ריטל או OEM תמונה למטה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה קשור לכאן, ואם לא אז בבקשה להעביר לפורום הנכון. אחי קנה מחשב חדש עם הלוח Gigabyte G31M-S2L ו-E5200, הוא התקין עליו וינדוס XP בעברית, אבל בגלל שהוא רוצה אנגלית וגם כי הוא לא חילק את ההארד דיסק נכון, הוא רוצה לפרמט. הבעיה היא שכשמכניסים את דיסק ההתקנה לכונן DVD ומאתחלים את המחשב, בשלב שבו אמור להיות רשום "Press any key to boot from DVD" או משהו כזה, רשום רק "Boot from DVD", המחשב מחכה שניה, והוינדוס עולה כרגיל. ניסינו ללחוץ על כל מיני כפתורים, ניסינו לשנות את סדר הBOOT דרך הביוס, ושום דבר לא עזר. המחשב פשוט ממשיך להעלות את הוינדוס כרגיל. חיפשתי בחוברת של הלוח ולא מצאתי לגבי זה כלום. מה אפשר לעשות? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהרים טובים לכולם לא יודעת מה קרה למחשב הנייח שלי ( אני עובדת בנייד כרגע) יש לו סיסמא אני מכניסה את הסיסמא הוא מראה כאילו הוא מכניס אותי (רושם את השם שלי ) ואז נפתח המסך של הדסקטופ אולם בלי שום איקון עליו מכל האיקונים שיש לי ואז נפתחת שוב התיבה שמבקשת להכניס סיסמא ואז אם אני מכניסה סיסמא שוב דסקטופ ריק רק עם תמונת הריקה ופותח לי את התיבה שמבקשת סיסמא מה קורה פה ? הסיסמא למחשב היא שלו ש אותיות בעברית בדקתי קפס לוק ושאני בעברית אבל שוב הוא מכניס הסיסמא מקבל אותה רושם לי כמה מילים יש לי אבל כשאני מקליקה על השם שלי להכנס למחשב רואים כאמור את תמונת הרקע בלי איקונים ואז מיד שוב מבקש סיסמא אשמח לעזרה לא ברור לי מה נסגר עם המחשב הזה זה מחשב עם וינדוס XP . תודה מראש והמשך שב…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום! לווינדוס XP לוקח מלא זמן להיטען, איזה 30 טעינות(הפס הזה שזז), וזה משגע אותי! ניסיתי תיקון ולא עבד, מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה שיעלה רגיל(לפני הפירמוט שהיה לפני כמה חודשים הוא עלה לי אחרי 2-3 טעינות)? בנוסף יש לי כמה שאלות: 1. יש לי דיסק ווינדוס XP SP1 איך אני יכול לצרף אליו את הSP2 והSP3 שיתקין אותם ביחד עם הווינדוס? 2. איך אני מצרף OFFICE לדיסק הזה שיתקין אותו ברגע שאני מתקין את הווינדוס? 3. איך אני מוריד מהדסקטופ את האיקון של הסל מחזור? אריאל
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, תראו בצד ימין את מפרט המחשב שלי, השאלה שלי היא מה יותר כדי לי להתקין Windows xp 64 bit או Windows Vista 64 bit או האם בכלל כדי לי להמתין עד ש Windows 7 החדש תצא וזהוא אבל גם אז שהיא תצא השאלה נשארת היא מה יותר טוב בשבילי 32 או 64 אולי הכי טוב לי להשאר עם גירסת ה - 32 ביט ולא לשדרג אני יכול לשדרג את המחשב שלי מ - 4GB פנימי ל - 8GB פנימי השאלה האם זה כדי לי.. זה יביא לי ביצועים יותר טובים מחשב שרץ כמו צ'יטה? ראיתי מלא נושאים על זה ואני די מבולבל השמח לעזרה שלכם...
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP ובזמן האחרון היא עולה לאט זה קרה לי בעבר מספר פעמים ולכן פרמטתי את המחשב אבל הבעיה חוזרת מה לעשות? לוקח למחשב לטעון את עצמו הרבה זמן וזה קורה גם במשחקים שהמשחק נתקע (יש לי כרטיס מסך 9600GT) ויש בעיה עם הקול שהוא קטוע גם במוסיקה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
ועוד שאלה: יש לי מערכת הפעלה xp pro sp3 ו2 GB זכרון RAM ולפעמים בצד שמאל למטה מופיע לי הודעה כזו שאין לי מספיק זכרון פנוי בלי שאני עושה פעולה מיוחדת שמצריכה הרבה זכרון. מה לעשות עם זה?
-
- 18 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
http://img17.imageshack.us/img17/6392/89799638.png לא מזמן התקנתי את המשחק COSSACKS והדיסק הזה כמו שאתם רואים בתמונה לא יוצא גם כשאני מכבה את המחשב ניסיתי להוציא אותו בכול הדרכים ולא עוזר כלום ניסיתי לעשות EJACT וזה לא עזר
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-