Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
ברשותי פנטיום 3 עם XP2 ויש לי אופציה בווינדוס אפדייט לשדרג ל-XP3 המידה והשדרוג מכביד ומעמיס יותר מהנוכחי, אז לא אשדרג.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
היי היו מותקנות לי שתי מערכות הפעלה: XP על מחיצה C,ו WINDOWS 7 על מחיצה אחרת.כשהייתי מפעיל את המחשב,היה מופיע לי ה- dual boot menu,שממנו בחרתי איזה OS להעלות. המערכת שסידרתי שתעלה ראשונה היא W7. אתמול פירמטתי את כונן C,(פירמוט מלא NTFS),והתקנתי XP מחדש דרך אימג' שיצרתי מזמן (לפני שהיה מותקן לי גם W7),עם תוכנת acronis true image. ההתקנה עברה חלק,אבל עכשיו לא מופיע לי תפריט הבחירה בין שתי המערכות,ועולה מיד ה-XP.עיון ב-"מחשב שלי" מראה שהמחיצה עם W7 קיימת ושום דבר שם לא נמחק. קובץ BOOT.INI לא מראה שקיימת עוד מערכת הפעלה.... איך אני מחזיר את אפשרות ה dual boot?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה/סקריפט/משהו שיחליף את ההעברת הקבצים הפשוטה והגרועה של חלונות XP. נכון כשמעבירים קובץ מכונן לכונן או לדיסק או קי, או מדיסק לכונן, אז נפתח חלון קטן כזה שרושם מעביר/מעתיק מ-X אל-Y ופס התקדמות? אז אני רוצה להחליף את זה למשהו יותר מתקדם. כי אם נגיד קובץ נמצא בשימוש אז זה מפסיק את כללל ההעברה ואז צריך להתחיל מחדש. או אם נגיד זה נתקע אז שזה ימשיך אוטומטי מאיפה שזה הפסיק ודברים כאלה יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מותקנות לי 2 מערכות הפעלה על המחשב - וינדוס 7 וויסטה. כשהמחשב עולה קיימת בחירה בין 2 המערכות אבל אם לא בוחרים תוך 20 שניות עולה הוינדוס 7. אני רוצה לשנות את זה ושאם לא בוחרים כלום אז תעלה הויסטה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
Windows could not start because the following file is missing or corrupt (לא ניתן להפעיל את Windows כיוון שהקובץ הבא חסר או פגום). system32\drivers\acpi.sys ואז הוא אומר שאני יכול לעשות repair ?!! מה עושים חברה??חייב להתקין מחדש?!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
התקנתי win 7 על כונן D,איך אני מוחק את win 7 מבלי לפרמט את כל כונן D ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי בעיה: אני מנסה להגדיל את הנפח של C ויש לי 30 ג'יגה שלא בשימוש. אני משתמש בווינדוס וויסטה וזה פשוט לא נותן לי לשנות את הגודל, בלי פורמט אז אני בדילמה של איך אני יכול להוסיף את ה30 ג'יגה האלא לC. PARTITION MAGIC לא עובד בוויסטה. DISK MANAGER של וויסטה לא נותן להגדיל אלא רק להקטין. PARTITION MANAGER גם כן לא נותן להגדיל. האם יש עוד אפשרויות?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין ויסטה עם אקספי, עכשיו הבעיה היא שיש לי שתי מחיצות שהם משתוות בגודל. בקיצור יש לי 600 ג'יגה וכל אחד מחולק ל300 ג'יגה. עכשיו אני רוצה ליצור עוד מחיצה בשביל להתקין תויסטה ואני לא יכול כי אין לי יותר מקום. איך אני יכול לעשות בלי שאני יבנה ת'מחיצות מחדש עוד מחיצה? להעביר מדי נגיד למחיצה הזאת כמות של ג'יגהבייטים. תודה לעוזרים! אם לא קיימת דרך שכזו אשמח בכל זאת שתגיבו!
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כמובן כמו בכל מחשב שמקבלים את הויסטה אני רוצה להחליף לאקס פי, וכמו תמיד יש את השגיאה שיש בעיה בדיסק (המסך הכחול). המסך מופיע טיפה אחרי שהווינדוס מעלה קבצים מהדיסק ותוקע את המחשב. אני יודע ומכיר שיש איזה קבצים שמוסיפים לדיסק וככה פוטרים את הבעיה אם יש למישהו אתר שנותן הדרכה ואת הקבצים במקביל לכלל המחשבים זה יהיה נהדר תודה. עריכה: בדקתי באתר לפי דגם ספציפי אין שם הסברים!
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
הגדלתי זיכרון מ2 ג'יגה ל4.. וזה תומך לי רק ב3... אז הבנתי שאני צריך לפרמט ל64bit מה יותר כדאי? XP או VISTA ? ולמה הוא יותר עדיף
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברי קהילה, ראיתי בלילה מספר סרטים אחריהם הלכתי לישון. כשאני מתעורר בבוקר, אני מגלה את המחשב פתוח במסך שחור שכתוב עליו: Boot Failed .. משהו עם בעיה בHARDWARE. ניסיתי להפעיל שוב, הוא פתח לי מסך עם אותה שגיאה רק שהפעם אפשר לי לבחור בין כמה אפשרויות בהן Open Windows Noramly.. בחרתי את זה, הוא טען שעתיים את הווינדוס ומבסוף התכבה. היום, ניסיתי לפרמט את המחשב. הכנסתי את הדיסק למחשב ועשיתי BOOT לדיסק. עזבו שלקח שעה עד שעלה בכלל המסך של "התקן כעת", אח"כ, אחרי שהוא ביקש ממני את המספר הסידורי של ההתקנה ולחצי על "הבא", הוא נתקע ולא מגיב. האם יש בעיה בדיסק הקשיח? איך אפשר לבדוק את זה? בכבוד רב, תומר.[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 13:15:49 עוד דבר שראוי לציין, ניסיתי להיכנס לW…
-
- 12 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני אדמיניסטרטור בחדר מחשבים שמשתמשים בו הרבה אנשים, בכל מחשב שמשתמש נכנס אליו נכנסים אז כל הMY DOCUMENTS שלו מסונכרנים עם השרת. בכל אופן בסופו של דבר יש לי מחשב שיש בו קרוב למאה משתמשים בתקיית המסמכים שלי, שזה הרבה וזה כבד. אני יכול למחוק את זה בלי בעיה. העניין הוא שכשאני בוחר למחוק את הקבצים, הוא עושה preparing to delete מלא מלא זמן. כי זה מאות אלפי קבצים, בעשרות אלפי תקיות, וזה עשרות ג'יגבייטים. איך אני מוחק את כל זה במכה? בלי שהוא יעשה preparing to delete במשך 20 דק' בערך.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אהלן יש לי וינדוס ויסטה הום פרמיום בעברית ואני רוצה לשנות אותו לאנגלית מבלי לפרמט תמחשב אני יודע שיש חבילת שפה MUI אבל אני לא יודע מאיפה מורידים אותה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי DOK שמכיל כרגע 6 מחיצות ובעתיד יותר, בעיקר של כלי בוט למינהם (HIREN BOOT CD,GPARTED,UBUNTU ועוד) ובנוסף מחיצה גדולה לשמירת קבצי וידאו וכו'. אני לא מעוניין שכל המחיצות יופיעו לי כל פעם שאני מחבר את המחשב כך שלא הגדרתי להן אות כונן (חוץ מלמחיצה הגדולה). הבעיה היא שלפעמים אני מעוניין לגשת למחיצות הנ"ל (לצרכי עידכון וכדומה) ואין לי כח להגדיר אות כונן\ספריית NTFS לקישור המחיצה. האם יש תוכנה (עדיף PORTABLE שתוכל לשבת על המחיצה הנראית) שמאפשרת גישה למחיצות כאלו בWINDOWS? אגב, אם למישהו יש שמץ של מושג האם ניתן לשים יותר מ4 מחיצות ראשיות על התקן אחד ואם כן איך?
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות קובץגיבוי למערכת הפעלה שלי על דיסק קשיח נייד, במידה ותהרס לי מערכת ההפעלה או הדיסק הקשיח הבמחשב שלא אצטרך להתקין מחדש את המערכת הפעלה מתהחלה. הדגש הוא שאני לא רוצה לצרוב את זה על דיסק אלא ישר מהדיסק הקשיח הנייד. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, גיל
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי מדובר ב winXP Pro הרקע: ניסיתי לעשות CLON לדיסק שלי עם GHOST , ממש בהתחלה נאמר לי שה CLON נכשל, לא זוכר למה... כיביתי את המחשב והוצאתי את הדיסק שאליו רציתי להעתיק (השארתי רק את המקור) באתחול וינדוס אמר שיש בעיה ב PARTITION וצריך לתקן שגיאות - באמצא התהליך הזה ניתקתי אותו מהחשמל (בטעות...נשבע לכם...) הבעיה\תקלה: כשאני מנסה לעלות בוינדוס רגיל הוא מגיע עד למסך הנחמד שבו אני מזין שם משתמש וסיסמא, והפרטים מתקבלים ואז מופיע הצבע רקע של ה DESKTOP שלי. אבל אין כלום, צבע רקע ( blank) ואי אפשר לעשות כלום חוץ מלהזיז את העכבר, קליק ימני לא עושה כלום, אבל עם CTRL +ALT +DELETE . יש TASK MANAGER . ב SAFE MODE עולה בסדר אבל אין אינטרנט. מה שניסיתי: 1) לעלות ב SAFE MODE ולעשות SYSTEM…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם פונה שוב עם בעיה שנוצרה לי במחשב יש לי וינדוס XP אין לי אפשרות להזמין טכנאי כל ביקור שלו עולה לי ב 500 שח לפחות ואין לנו ...............\ זא רק אם לא תהיה ברירה נזמין אותו אבל מקווה להימנע מזה מה שקורה זה דבר כזה אני מדליקה את המחשב נפתחת התיבה הרגילה עם השם של היוזר שלנו אני מקליקה ומכניסה סיסמא שלי כמו שתמיד הייתי עושה המחשב מזהה את הסיסמא מקבל אותה (לא אומר לי שהסיסמא שגויה או משהו ) ואז נפתח לי לשניה אחת המסך של הדסק טופ עם התמונה שיש לי ברקע ובלי שום אייקונים ומיד זה (התמונה של הדסק טופ )נעלם והמחשב עושה LOG OF לבד בלי שביקשתי ממנו. ואז אני מקליקה שוב על היוזר מכניסה סיסמא ושוב חוזר חלילה מופיע לשנייה הדסק טופ ומיד נעלם וכותב לי LOGGED OF ושמתי לב שכשע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לפני כמה חודשים רכשתי מחשב חדש ובלי לחשוב פעמים התקנתי על המחשב החדש Windows XP 32Bit אני משתמש בא הרבה הרבה שנים ושמתי לב ומערכת הפעלה לא משתמשת בכל הזיכרון אלה רק ב 3 GB ממנו ואני הרבה זמן חושב על לעבור ל 64BIT אז רציתי לשאול מה מומלץ יותר Windows XP 64Bit או Windows Vista 64Bit ? תודה רבה אלכסנדר. מצטער על שגיאות הכתיב
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב אחרי השיעור בעברית נגיע לבעיה... התקנתי SP3 ואני רוצה להסיר אותו.הכל טוב ויפה וכולם יגידו לי ללכת ללוח בקרה הוספה\הסרה של תוכניות.הבעיה היא שליד החבילת שירות 3 אין את הכפתור "הסר".ניסיתי את CCLEANER אבל עדיין התוכנה עדיין על המחשב ואני רוצה לנקות אותה לגמרי ולהתקין את חבילת השירות SP2. נסיתי את הנקודת שיחזור של חלונות וגם לא הלך. אשמח לפתרונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
יש לי XP PRO ומסיבה לא ברורה (או שכן קשורה לחיבורי החדש עכבר BT של מיקרוסופט ו/או קשורה למסך LCD חדש שחיברתי), האקספלורר כאילו מת, לאחר שעובר זמן מסויים ללא שימוש/הזזת עכבר. אני לא מתכוון שהמחשב נכנס למצב שינה או שומר מסך, אלא אפשר להזיז את העכבר, אבל כל הTASKBAR למטה "משותק", בחירה או לחיצה על חלונות פתוחים/אייקונים לא מתאפשרת ובעצם הכל נראה כמו היה חלק מתמונה, שלא ניתן לשנות/להזיז בה משהו. משום מה הבעיה נפתרת ברגע שלחצתי CTRL+ALT+DEL ומנהל המשימות עלה. כאילו עצם העלתו מספיקה. או-אז אני סוגר אותו שוב (מבלי שעשיתי בו כלום, חוץ מלפתוח אותו, כאמור!) ומכאן ואילך הכל תקין ומתפקד כשורה (עד העונג הבא...). ברור שזה לא מצב תקין, וגם לא סבלתי ממנו מעולם בעבר. הייתכן שזה קשור לחומר…
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, כיום אני מריץ לינוקס על המחשב הראשי שלי. יש עוד מחשב, מתחת למיטה שלא עושה כלום, ובזמן האחרון מתעורר הצורך להישתמש בחלונות לדברים כלשהם. מכיוון שכמערת הפעלה אני מעדיף לינוקס, אבל קיים הצורך לשימוש בחלונות, חשבתי על להתקין על המחשב השני חלונות. האם קיים כלי מסויים אשר מאפשר לגשת למחשב וינדוס, מכל מחשב אחר (לצורך העניין אחד שמריץ לינוקס) אבל לא בצורה של CLI אלה עם ממשק גראפי וכו', יענו כמו מכונה וירטואלית אבל במחשב נפרד. אשמח לקבל תשובות בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן יש לי HP PAVILION tx2510us כשאני מנסה להתקין מחדש על המחשב את ויסטה מDVD בהפעלה מחדש הוא רושם: press any key... ואז הוא כאילו מתחיל להעלות מהDVD ואז רושם שיש בעיה: file Boot\BCD\ בעייה : 0xc000000f לא ברור מה אני יכול לעשות עכשיו. יש הצעות איך מסדרים את זה?? בסופו של דבר אני צריך להתקין מחדש את הויסטה... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,יש לי מחשב נייד של ACER ASPIRE 5920G. הבעיה היא שהוא מגיע עם ויסטה, שיוצר עומס מיותר על המחשב, ורציתי לשנמך את מערכת ההפעלה לXP. אז הורדתי מערכת הפעלה שידוע לי מהמחשב הנייח שלי LASTXP21, צרבתי וניסיתי להתקין, אך במסך הכחול של ההתקנה הוא אומר לי לבסוף שהוא לא מזהה את הכונן קשיח שלי. חיפשתי פיתרון לבעיה וכל מה שעלה זה: 1-שאני ישנה בהגדרות של הBIOS את אופן הפעולה של הכונן לIDE כי הכונן הקשיח שלי עובד בטכנולוגיה חדשה שXP לא מזהה. אני לא רוצה להשתמש באפשרות זו כי אז זה יאט לי את העבודה במחשב. 2-דורש כונן דיסקטים (משהו שאין לי) - וגם לא הבנתי בדייוק מה רוצים ממני..צריך להוריד משהו ואז לעשות F6 בBOOT או משהו כזה. 3-האפשרות שהכי מתאימה לי זה להוסיף איכשהו ידנית את הדרייברים …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-