עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם!!! יש לי שתי שאלות: 1. לפעמים שאני סוגר חלון של סייר ע"י לחיצה על כפתור ימני בשורת המשימות על חלון פתוח, ולוחץ לסגור, הוא רק משמיע צפצוף (שהוא לא יכול לסגור) ולא סוגר את החלון למרות שאני לא רואה שום סיבה לכך. לאחר מכן אני סוגר את החלון ע"י לחיצה על X. משהו נתקל בבעיה כזו? או משהו יודע מה לעשות בנידון? 2. לפעמים אחד המקשים לא נלחץ. כשאני רושם הרבה, או אחרי הרבה לחיצות אני פתאם מגלה שאות אחת חסרה, מקש מסויים לא פעל שלחצתי עליו. המקש הוא אקראי, כל פעם מקש אחר. (בשורה וחצי האחרונות זה קרה 3 פעמים ['נ', ורווח ו ENTER]). אני משתמש ב XP SP2, IE7. חשוב לציין שבגרסה של החלונות אני משתמש כבר כשנה, ועוד ב 2 מחשבים וזה לא קורה. זה קרה כמה שבועות אחרי שהתקנתי את האקספלורר 7…

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  3. שלום, לפני מספר ימים התקנתי משחק,לאחר ההתקנה הנורטון זיהה וירוס טרויאן אז עשיתי סקאן והנורטון מצא וירוס אבל לא הצליח למחוק אותו! יש לכם הצעה איך למחוק אותו? תודה רבה רבה רבה מראש! נ.ב ניסיתי גם להוריד את הוירוס "במצב בטוח". וגם ניסיתי להסיר אותו ידענית. תודה.... :pissed:

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by e-d-a,

שלום יש לי win7 והכל עובד תקין, יש בעיה עם ההגדרות של השפה שאני עובר מעברית לאנגלית (בהקלדה) ואז שוב רוצה לחזור לעברית אני רואה בשורת משימות שזה עובר בין לבין אבל עדיין לא כותב בעברית... הדרך היחידה לחזור לעברית היא ע"י מחיקה של האנגלית ב"אפשרויות אזור ושפה".

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by liquid_snake,

הנה הבעיה המזורגגת שלי !!! כולה, אוקיי, כולה רציתי לשנות את הסמל של התיקיות במחשב. עכשיו, משום מה, דרך ה folder option --> file types, לא יודע איך, אבל קרה שאני לא יכול לפתוח תיקיות - מה שקורה זה שכל פעם שאני עושה דאבל-קליק כדי לפתוח תיקייה, הוא פותח לי חיפוש למשל, או ווינאמס לדוגמא. (כי יש לו שם ב file types רשימה של דברים, משום מה יש לי שם בפתיחת תיקייה 4 דברים - 3 של ווינאמס והרביעי זה חיפוש, וכאילו אני יכול לבחור מה הוא ייעשה שהוא פותח תיקייה, ועכשיו אני לא יכול לעשות שום דבר חוץ מארבעת אלה) קיבינימט עם זה, זה משגע אותי, אני רוצה לשים כדור בליבה של המעבד המזורגג הזה. אם יש אלוהים - מישהו מכם יודע איך לפתור תחרא הזה..

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  6. 1.מה זה הקובץ ccapp.exe? 2.הוא אמור לגמור לי 95%-99% מה-cpu? *** הבעיה נפתרה(מחקתי את הנורטון)

• 10 תגובות
    • 860 צפיות
  7. 1) בעת הפעלת המחשב, כמה דקות לאחר מכן ה-Auto protect מפסיק לעבוד. מגדירים אותו - ועד ל-Restart הבא הכל תקין. 2) לחלק מהאתרים אני לא יכול להכנס - אין הודעת שגיאה, רק עמוד לבן. אם אני נכנס ל-כלים-אפשרויות אינטרנט-מתקדם-שחזר ברירות מחדל, הכל בא על מקומו בשלום, הבעיה היא שאם אני סוגר את ה-Internet Explorer ופותח אותו מחדש, שוב פעם חלק מהאתרים לא עובדים. אין לי סימן מסוים על אתר זה שעובד ואתר אחר שלא עובד. משום מה יש לי הרגשה שהבעיות קשורה אחת בשניה. הרצתי סריקת ספייוורים ולא עזר לי כלום! די דחוף, אשמח לקבל פתרון. תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  8. אני כרגע עם xp pro sp3 כבר כמות זמן רצינית ולאחרונה הוספתי זכרון למחשב. אני עכשיו עם 4 ג'יגה, (32 bit מזהה עד 3.5) ככה שזה זמן טוב להתקדם קצת עם מערכת ההפעלה. הבעיה העקרית של הנושא, כמו תמיד, תמיכה בתוכנות. אני רוצה לדעת אם וינדווס 7 כבר נמצא במצב סביר מבחינת יעילות + תמיכה, כי מן הסתם זו ה-os שחשבתי להתקדם אליה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום , לפני כחודש בערך הפעלתי את המחשב (עד אז הוא עבד כמו גדול ) ופתאום הוא נתקע לי במסך של הקו הכחול הזה שרץ , הוא פשוט לא הפסיק "לרוץ". ניסיתי להתקין מחדש את הווינדוס וכל פעם שהתקנתי את חבילת ההרחבה SP2 הוא לא עלה לי. בהתחלה חשבתי שזה ההארד דיסק או הזיכרונות אבל זה לא. מה עוד יכולה להיות הבעיה שזה קורה? יש המון דברים שלא רצים לי על המחשב בגלל שאני תקוע עם ה-SP1.. האם זה יכולה להיות בעיה בחומרה של המחשב? המון תודה לעוזרים !! שבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  10. Started by erez_barziv,

היי יש לי WIN98 SE. כבר לפני כמה חדשים הבחנתי כי ה PAINTBRUSH לא עובד, אבל לא הוטרדתי מכך כי לא הייתי צריך אותו. עכשיו אני צריך אותו ממש צמוד והוא מסרב לעלות. הסרתי אותו, התקנתי ושום כלום. הוא מחזיר לי הודעת שגיאה כפי שתראות בתמונה המצורפת לעזרתם אודה ???

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  11. Started by yfbr,

מדובר במחשב של חבר עם מערכת הפעלה Win-xp , עד לפני שבוע היה ניתן להכנס לצ'אט של Walla וכעת מצליח להכנס לצ'אט של תפוז אך לא לזה של walla . נסיתי כמה פעולות שלא הועילו: 1 - התקנתי jvm של Sun 2 - הסרתי את ה jvm של Sun והתקנתי את ה jvm של מיקרוסופט 3 - עשיתי Windows Update והתקנתי את Service Pack 1 מה לעשות ?

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by Oranl,

אהלן, מיד אחרי שהתקנתי SP1 לחלונות 7, המחשב לא מצליח להיכבות. פתאום לאחר הכיבוי, המאווררים (מעבד, מארז) ממשיכים לעבוד ואפילו ב-RPM גבוה יותר מהרגיל, ונורת החיווי של המחשב ממשיכה לדלוק. בדקתי את הגדרות תצרוכת החשמל ושום דבר לא השתנה. מה זה הדבר המוזר הזה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yuval_e,

שלום לכולם, הרצת הפרוסס iexplore.exe במחשב שלי גורמת לטעינתו ו-2 שניות אח"כ הוא מסתיים. הדרך היחידה לגרום לו לפעול היא עם הפניה ללינק מסוים, למשל כתיבת http://www.google.com ב-start->run. מישהו נתקל בתופעה הזאת פעם? יובל

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by pak82,

באירגון שבו אני עובד ישנם מחשבים שיש להם תופעה מוזרה שהמחשב עובד לאט מאוד, כאשר בדקתי בtask manager רואים שהCPU על 100% אבל בפועל כשמסתכלים על התהליכים אין שום בעיה הכל נראה תקין המחשבים עובדים עם XP SP2 ויש להם מספיק זיכרון (בגלל שזה אירגון לא ניתן לשדרג סתם כך לSP3) מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם תראו מה קורה לי לוינדוס כול פעם שאני מפעיל סרט [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. שלום יש לי בעיה, וינ7 אינו סוגר את התוכנות לאחר שסיימתי לעבוד איתן, והן ממשיכות לרוץ ברקע וגוזלות משאבי מחשב רבים. פירושו של דבר שגם אם פתחתי כמה פעמים את תכנת וינרר/פוטושופ/כרום או כל תוכנה אחרת, היא תופיע פעמים ושלוש ב"מנהל המשימות > תהליכים" ויש לסגור אותן באופן פיזי ע"י 'סיום עץ תהליכים' דרך מנהל המשימות. אשמח לשמוע על פתרון לבאג הזה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rabbit,

תראו יש לי במחשב אקספי התקנתי את כל מה שצריך נגד הבלאסטר והכל בסדר.. עכשיו עשיתי רשת עם עוד מחשב שבו מותקן 98 בשנייה שבה שיתפתי את החיבור לאינטרנט המחשב השני קרס אני מעריך שזה הבלאסטר כי הוא מכבה את המחשב עכישו השאלה שלי איך אני מונע את הבלאסטר ב98 ?? זה לא אמור לפעול רק על אקספי???

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  18. אני העברתי את הארד דיסק ללוח אחר וזה כל הזמן עושה מסך כחול וריסטרט איך אני פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני וחבר הרכבנו מחשב חדש (המחשב של החבר) ונתקלנו בבעיה בהתקנת WIN7, ההתקנה היתה איטית מאוד - עברו כמה דקות עד שמסך בחירת השפות בהתקנת WIN7 עלה. ניסיתי להתקין 2 גרסאות של WIN 7 - גירסה של 32 ביט וגירסה של 64 ביט ובשניהם הבעיה חזרה (הגרסאות חוקיות מהאתר של מיקרוסופט). כאשר ניסית להריץ את הדיסקים במחשב שלי (פנטיום 4 3GHz ישן) ההתקנה היתה הרבה יותר מהירה - תוך מס' שניות הופיע חלון הגדרת השפות. ניסיתי גם להעלות את לינוקס אובונטו עם Live CD במחשב שהרכבנו וכאן לא הייתה בעיה והכל רץ יחסית חלק. אני חושב שהבעיה היא בהגדרות הביוס, מה ההגדרות שחשוב להגדיר בביוס לאחר הרכבת מחשב? אם יש לכם רעיון אחר מה יכולה להיות הבעיה אתם מוזמנים לשתף. החלקים במחשב שהורכב: לוח אם של אסרוק P45R2…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה המחשב שלי מכבה את עצמו באמצע עבודה (בעיקר במהלך משחקים). יש לי WIN 7. איך אני יכול לדעת מה גורם לבעיה ? יש בכל "נפילה" קובץ .DMP שאותו אני לא ידוע איך לפענח - האם מישהו יודע ? תודה !

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הורדתי ויסטה ויש לי 2 דברים להתקנה X64 ו-X86 X64 זה אמור להגיד 64BIT? ומה אמור להגיד X86? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Joob69,

קניתי מצלמת אינטרנט logitech quickcam messenger. על הקופסא כתוב במפורש שהמצלמה תומכת בויסטה אולם לאחר ההתקנה שנראתה תקינה לחלוטין..... הדבר היחיד שקיבלתי זה וידאו מרצד, מקוטע ולא שלם עם עיוותי צבע ושלל תקלות.... האם הדבר קשור בויסטה שאולי מתקשה לתקשר עם המצלמה או שהמצלמה פשוט פגומה???

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי מחשב דיי חזק אפשר להגיד: AMD 3200+ 64bit 512 RAM 120 GB ממתי שאני לוחץ על הכפתור הדלקה של המחשב במארז, תוך 5 שניות אני בבחירת משתמש של ה-XP. כאשר אני מקליד את הסיסמה, לוקח למחשב 10 דקות לפחות עד שאני יוכל לעבוד. איפה שההתחל נמצא - אין גישה - זה כזה תקוע, עד שזה מסיים את התהליך שלו. כעקרון התהליך: McShield - עובד 5 דקות לפחות על ההתחלה עם 100% מעבד. לי נראה שזה של האנטי וירוס שלי.. יכול להיות? אם כן איך מבטלים את זה? (McAfee). למה זה ככה? וגם בכיבוי של המחשב שלי, הוא סוגר את המשתמש מהר ויפה.. אבל בשניה שזה אמור לעשות את הכיבוי בפועל (הכיבוי מסך בפועל), אז המחשב לא עושה כלום.. אפילו לא חושב.. ככה זה הולך איזה 10 דקות ואז פתאום הוא נכבה כמו ילד טוב למה זה כ…

• 0 תגובות
    • 961 צפיות
  24. Started by אנדי,

שלום לכם ומועדים לשמחה. בתקופה האחרוני אני נתקל בבעיה שחוזרת על עצמה מדי פעם, איני יודע מה גורם לה. ראשית אציין שאני עובד עם חלונות XPsp2. מערכת המחשב איתה אני עובד היא בת חצי שנה בערך, והיא מבוססת מעבד אינטל core2duo בסיסי (מחשב לישומי משרד ותקשורת), 2 ג'יגה-ביית זכרון של יצרן מוכר בשוק (667MH), ודיסק בנפח 255 ג'יגה-ביית. לכאורה לא צריכה להיות בעיית חומרה כלשהי, לבטח לא בעיית משאבי מערכת - המחשב הזה נחשב למערכת מאורגנת ומסודרת, בלי הרבה זבל, בלי תוכנות מיותרות או כל מיני קבצים תועים. מערכת ההפעלה זוכה לטיפול תחזוקה תדיר בעזרת תוכנות התחזוקה המובילות את השוק, ובכל זאת... קורה לי מדי פעם שאני מעביר את המחשב למצב שינה (את המחשב הזה, לצערי, לא ניתן להשאיר פועל ברציפות), ואז …

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  25. Started by roadrunner,

כשאני מפעיל windows xp ומפעיל תוכנה כלשהי לקרור המעבד (idle) או משנה את הערך באופן ידני ב-registery ל-52 ההרד דיסק מואט בצורה משמעותית לפי דעתי זה מבטל את ה-write caching למישהו יש פיתרון? (אודה לכם אם הפיתרון לא יהיה לבטל את הקירור)

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.