עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, התקנתי וינידוס ויסטה אולימטט X64 עכשיו הקבצים שהיו לי בכוננים הקודמים, שאני בא לפתוח אותם מוציא לי הודעת שגיאה כזאת: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. עכשיו זה קורה לי רק על קבצי התקנה, תמונות, קבצי סאונד אפשר לפתוח. ואת ההודעת שגיאה ניסיתי על מספר קבצי התקנה ותוכנות שונות ככה שלדעתי אין קשר שהן לא תומכות ב 64 ביט. והשם של הכוננים אחרי ההתקנה לא השתנו. תודה לעוזרים. עריכה: אם אני מעתיק את הקבצים לכונן אחר אז הוא כן מאפשר לי להריץ אותם. אבל אם אני מעתיק אותם חזרה שוב לאותו כונן הוא מוציא לי את ההודעת שגיאה

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by MasterDK,

שלום יש לי בעיה אני מריץ WIN XP SP3, וגיליתי לאחרונה שהמחשב כן נכנס למצב של SCREENSVAER אבל לא נכבה ת המסך כאשר יש צורך (ליתר ביודק לאחר 15דקות לפחות ככה מוגדר בהגדרות) כלומר הוא יכול להיות במצב של שומר מסך אין סוף זמן אבל הוא לא יכבה את המסך (מה שנקאה POWER SAVING MODE). אני לא יודע מה מקור הבעיה כי אני נוהג להשתמש בלינוקס אבל בזמן האחרון יש צורך בחלונות. ד"א אותה תופעה קוראת גם כשאני עושה LOG OFF, הוא מדליק את השמור מסך אבל לא מכבה את המסך לאחר 15דקות. ההגדרות הן: Home/Office Desk Turn off monitor: After 15 minutes Turn off harddisks: Never Standby: Never תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  3. שלום! יש לי וינדוס XP עם SP3. כל פעם שאני מדליק את המחשב, הוא מגיע למסך הטעינה של הוינדוס ואז קורה אחד מהשניים: או שהוא נתקע שם בלי להמשיך לחלון של "ברוך הבא לוינדוס..." או שהוא מסיים את הטעינה ומגיע למסך שחור ושם נתקע (המסך לא נכבה). כשאני נכנס למצב בטוח ומבצע שחזור מערכת, לא משנה לאיזה תאריך אני משנה, השחזור לא מתבצע ואני מקבל את ההודעה הבאה: הסיפור: אתמול המסנג'ר עשה לי בעיות. הוא התחיל לקרוס מיד אחרי שמפעילים אותו. הנה הודעת השגיאה של המסנג'ר: במקביל, גם העידכונים של האנטיוירוס (kaspersky internet security 2007) הפסיקו לעבוד. יש רשיון לאנטיוירוס, פשוט העדכונים לא הגיבו. בדקתי באינטרנט מה זה ה-"nmdfgds.dll" הזה (מה שגרם למסנג'ר לקרוס) והבנתי שזה סוג וירוס…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, ניסתי להתקין על HD חיצוני מערכת הפעלה XP בשביל לנסות משהו, מאז לא מופיעה לי האופצייה של ה WIN7 ,איך אני מחזיר את זה?[br]פורסם בתאריך: 27.03.2009 בשעה 16:29:09 הסתדרתי, תודה רבה, אפשר לנעול.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by amer22,

לא מזזה את הדיסק .. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by amer22,

אני מחבר את הכבל של ה CD ROM ל hard disk וכמובן כבל החשמל מגדיר מהביוס שיעשה BOOT ל CD ROM זה לא מעלה לי את ההתקנה .. אך אם אני מחבר את הכבל של ה floppy מעלה לי התקנה אבל הכבל אינו רחב לא נכנס בכל מחברי IDE זה מכשיל את ההתקנה אומר לי שלא מזהה hard disk מה אני עושה כדי שיהיה לי התקנה??? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. שלום רב, רכשתי דיסק און קי MEMO 16GB של סמסונג. הדיסק מגיע בפורמט של FAT32 ולכן ברצוני להמירו ל- NTFS, בכדי שיהיה ניתן להעביר קבצים בנפחים גדולים. פעלתי בדיוק לפי ההנחיות שנתנו לי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314499.0 אבל אז קיבלתי את ההודעה שמצורפת. מה הבעיה? למה אין אפשרות לבצע הפעם את ההמרה, שהצליחה באופן מושלם בכל הדיסקים האחרים שברשותי? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 5.7k צפיות
  8. שלום לכם עשיתי ריסטרט, ואחרי הריסטרט הEXPLORER סירב לעלות. אחרי מספר ריסטרטים, המחשב עלה והכל היה בסדר, אבל לא יכלתי להתחבר לרשת מפאת בעייה של ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'' ומשהו לגבי פנקס נתונים. ניסיתי לעשות F8 בסטארטאפ ולעשות last known configuration אבל ללא הצלחה דיברתי עם בזק והם ייעצו לי למחוק את החייגן ולנסות ליצור חדש. לאחר שאני לוחץ על צור התקשרות חדשה כתוב: ''אין אפשרות לאחזר נתונים. שגיאה 5: הגישה נדחתה'' שוב. אני יכול רק ללחוץ על האפשרות השלישית אחרי שסימנתי על הגדר תקשורת באופן ידני. כרגע אני מחובר מפתרון זמני. מישהו יודע למה זה קורה (לא ידעתי אם זה מתאים יותר לחיבורי רשת או לפה)? יכול להיות שזה קשור לכך שהתקנתי תוכנת רג'יסטרי והיא עלתה בסטארטאפ בפעם הראשונה כשזה …

• 9 תגובות
    • 933 צפיות
  9. משום מה דלוק אצלי יותר מדי SVCHOST......למה זה לעזעזל?!?!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by LL@SS,

היי חבר'ה, אני חייב לדעת אחת ולתמיד איך עושים את זה, אני צריך להתקין לחברה שלי WINDOWS על הנייד ואין לי שמץ איך עושים את זה , הבנתי שאפשר, מה הקריטריונים? מדריך, וכו'..... ולאיזה מערכות הפעלה זה תקף? XP/7/VISTA?? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. יש אצלנו בבית מלחמה על תמונת הרקע, איך אני שם סיסמה כדי שלא יהיה אפשרי להחליף את התמונה בלי להכניס את הסיסמה. אני מתאר לעצמי שצריך תוכנה כלשהי, איזה תוכנה תהיה הכי קטנה ושלא תחרפן לי את המחשב. תודה רבה חבר'ה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by ben060,

שלום יש לי בעיה כל האייקונים שליד השעון (בבילון , אנטי וירוס , שמע , RALINK וכו) נעלמו לי ולא מופיעים יותר. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בנוסף לכך מנהל המשימות גם אינו פעיל. (TASK MANAGER?) בעיה נוספת שהבחנתי בה היא שכשאני לוחץ על מאפיינים של הTASKBAR אז אני לא יכול לסמן ב-וי את HIDE INACTIVE ICONS. שחזור המערכת לא פותר את הבעיה. אשמח לפתרון

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by Adirz0,

התחילו BSOD בנייד ורציתי לנתח את קבצי הדאמפ אבל משום מה התיקיה minidump ריקה (למרות שסימנתי: write an event to the system log וגם: write debugging information - complete memory dump) אני לא מצליח למצוא את קבצי הדאמפ בשום מקום, איפה הוויסטה שומר אותם? ועל הדרך- הניתוח של הקבצים עובד באותה צורה כמו ב- XP (תוכנת ניתוח דאמפים). תודה.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. מקבל את השגיעה: "Setup library msmqocm.dll could not be loaded or a function msmqocm could not be found. Contact your system administator. The specific error code is 0x7e" -מה יכולה להיות הבעיה?פתרון? תודה TANGUSH

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום לכולם, התקנתי XP Pro וכאשר ואני פותח קובץ txt חדש (לדוגמה), העברית הופכת לג'יבריש לאחר השמירה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by LOL,

אחותי השאירה את המחשב שלה שמותקן עליו וינדוז 7 בטא רציתי לדעת האם האימות של וינדוס תקף לבטא או לא? כי רשום שהוא לא מאומת והמחשב עושה כל מיני בעיות מוזרות (אקספלורר מסרב להעלות עמודים, מסנג'ר לא מתחבר...) אז רק רציתי לדעת אם צריך לאמת איכשהו את הבטא או שהסימן של לא מאומת מופיע לכולם?

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  17. שלום, במחשבי מותקן ווינדוס XP ואני מחזיק בדיסק של ווינדוס ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין אליו אני מגדיר בביוס שיעלה מהדיסק קודם כל ואכן בהפעלה הוא רושם לי " לחץ על כל מקש כדי לטעון מהCD/DVD " אני לוחץ אבל שום דבר לא קורה והוא ממשיך לXP עשיתי את זה מליון פעם וזה לא מעלה לי את ההתקנה.. בבקשה עזרה אני נואש!! אם זה משנה אז המחשב שלי הוא i7 920

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  18. שהם שינוי מצב העברה של הכונן הקשיח ובאמת היתה בעיה אבל תיקנתי אותה. והמחשב עדיין בלאגים. מה עוד אפשר לבדוק (שלא קשור לתוכנה)? אני אובד עצות פשוט.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  19. אני משתמש בזוג רמקולים מדפיים המחוברים למחשב דרך מגבר סטריאו, ובסאבוופר ממערכת סטליטים ישנה שיש לי. כבר בדקתי את זה, והדרך היחידה לחבר את הסאבוופר למחשב היא כזוג רמקולים נוספים. הבעיה שיש לי כרטיס קול עם 3 חיבורים (רמקולים, מיקרופון, LINE-IN. שבויסטה היה אפשר להגדיר את שתי האחרות כך שאחבר דרכן רמקולים אחוריים וסנטר ליצירת 5.1) לפני שעברתי ל WIN7 הייתי פשוט פותח את לוח הבקרה של REALTEK, מקיש פעמיים בעכבר על כניסת LINE-IN ומשנה אותה ל Front Speakers, וכך הסאבוופר היה פועל מיידית. אבל ב WIN7 המערכת הורידה לכרטיס קול דרייבר בעצמה, ואני לא ממש מוצא דרך להחזיר לפה את לוח הבקרה של REALTEK. ניסיתי כבר כל פינה בהגדרות של הדרייבר (יותר נכון של הווינדוס) ולא מצאתי אפשרות לעשות את זה…

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  20. Started by yoxo,

יש לי מחשב שקניתי לפני שנה בערך ומותקנת עליו WINDOWS VISTA ULTIMATE 32BIT לא משנה איזה משחק אני מריץ יש קירטועים מידי פעם וקשה לשחק בצורה נורמאלית גם עם אני מריץ על מינימום הגדרות הבעיה נשארת. יש לציין שבXP זה לא היה קורה והכל עבד חלק! המפרט: Q6600 2.4 2GB זיכרון כרטיס מסך 8800GTS 320 הדרייברים מעודכנים וגם SP1 אני כבר לא יודע מה אפשר לעשות

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  21. Started by slrr,

יש לי קיצורי דרך על הדסקטופ לאר דיסק משני של המחשב.. האות שלו היא (G) ונתקתי אותו מהמחשב עשיתי אתחול חברתי ועשיתי אתחול ועכשיו הוא מופיע כ(F) והקיצורי דרך כמובן לא עובדים רוצים שאני יעשה BROWSE .... איך מסדרים את זה??? איך משנים את האות ל-(G)??

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  22. היי יש לי כרגע 8 גיגה זיכרון במחשב ואני מריץ ויסטה ואני יודע שיש אפשרות שבמידה ואין מספיק זיכרון אז המחשב משתמש בכונן הקשיח ומקצה זיכרון וירטואלי שהוא כיויכול ראם, איך מכבים את האפשרות הזאת בויסטה . תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by Tal-T,

יש לי Vista Ultimate 32Bit בעזרת העדכונים האופציונליים הורדתי משחק של הווינדוס פוקר Texas Hold-Em חבר שלי גם רוצה אבל לא מופיע לו העדכון כנראה שזה בגלל שלו יש Home Premium יש דרך שהוא יוריד את המשחק? ויש דרך שאני אוכל לשלוח לו את המשחק מהמחשב שלי ?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. Started by amirco81,

היי חברים. יש לי בעיה ברגע שאני מדליק את המחשב הנייד שלי אני מקליד את הסיסמא שתמיד השתמשתי בה עד עכשיו ופתאום הוא לא נותן לי להכנס. הוא כותב את ההודעה הבאה: the user profile Service, service failed the logon user profile cannot be loaded כאשר אני מכניס סיסמא אחרת שלא היתה בשימוש עד עכשיו הוא כותב: the user name or password is incorrect יש למישהו רעיון...

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  25. הווינדוס שלי שינה לי את הפונט במחשב ואני לא יודע איך להחזיר לפונט המקורי , אני גם לא יודע מה הפונט המקורי אז אם מישהו יכול לבדוק אני אשמח

• 5 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים