Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן. יש לי ווינדוז אנגלי (SP3), והגדרתי את העברית דרך הלוח בקרה.. אבל עדיין.. ה-NERO לדוגמא, לא מצליח לזהות לי קבצים בעברית. מה הבעיה יכולה להיות?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
שלום. התקנתי לאחותי על המחשב ויסטה לייט, והיא טוענת שהיא לא מצליחה לשחזר ספריות שהיא מחקה מהסל מחזור. כלומר הם בתוך הסל, אפשר לראות את הספריות , אבל אי אפשר לשחזר. קבצים שלא בספריות היא הצליחה. היא כמובן ניסתה את האופציה של "שחזר את כל הפריטים" שלא עזרה... אני אשמח אם למישהו יש פתרון כלשהוא לבעיה המציקה תודה רבה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הגדרות של תוכנות שנשמרו שם לא מסוגלות להישמר, זה מגיב כאילו כל התיקייה היא לקריאה בלבד, וזה לא באמת ככה! מה עושים? מע' הפעלה ויסטה 64 כמובן
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים עם קבל מוצלבואחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט... הדגרתי הכל לפי המדריך פה אבל במחשב עם האינטרנט הווינדוס בעיברית וב "חיבורי רשת" מופיע לי רק החייגן ולא "חיבורי רשת מקומיים" או משהו כזה...(תמונה מצורפת למטה) משהו יכול לעזור לי ??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכל קוראי הפורום. אני מחזיק ברשותי מערכת הפעלה WIN7 RC שכאמור תפסיק לפעול בקרוב. אם ארצה להתקין מערכת חוקית מגרסת HOME PREMIUM האם אצטרך לפרמט את כל מערכת ההפעלה או שאפשר להתקין את ה - Home על הRC(שהיא כאמור גרסת ULTIMATE) בלי לאבד את התוכן בהארדיסק? תודה למשיבים, אלון!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס 64 ביט (מעבד Inter Quad 64bit ו 4 ג'יגה זכרון), התקנתי ועבדתי קצת עם ויסטה 64, היו בעיות, שכללו בעיקר ריסטרטים לא מוסברים מידי פעם, לעיתים תוך כדי עבודה, ולעיתים גם כשלא עובדים על המחשב כלל, פשוט ריסטרט לא ברור. לאחר תקופה של כשלושה שבועות, הריסטרטים פסקו לחלוטין מעצמן (לא היה שום שינוי חומרה), והמערכת עבדה תקין. מסיבות כאלה ואחרות נאלצתי לפרמט ולהתקין ויסטה 32 ביט (על אותה חומרה), שוב פעם ריסטרטים לא מוסברים, בדיוק כמו קודם, ואין לי חשק לסבול שוב תקופה של מספר שבועות עד שויסטה תתייצב, לכן חזרתי ל XP. לגבי הריסטרטים - האם מדובר בתופעה ידועה ? ועוד יותר מעניין - האם מוכרת התופעה של התייצבות (הפסקת ריסטרטים) באופן עצמאי (ללא התקנות נוספות וללא שינוי חומרה …
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
1. אני מניח שזה אמור לחסוך מקום במחשב. לסמן את זה? האם זה מאט/מכביד על המחשב? 2.מה הגודל של ווינדוס 7 על הדיסק הקשיח אחרי ההתקנה (ווינדוס נקי בלי תוכנות)?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה אפשר להריץ תוכנות ברוסית וגם בעיברית (שהכבת יהיה ברור ולא ג'יבריש)?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לחבר שני עכברים לאותו מחשב כאשר כל עכבר יעבוד בפרופיל משתמש אחר. זה אפשרי?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הכותרת אומרת הכל.. קניתי את ה Acer 751H 11.6 הוא מגיע עם המעבד החלש 1330hz , הגדלתי את הזכרון ל 2 גיגה.. בכל מקרה, מה אפשר לעשות כדי שהווינודס יעבוד הכי מהר שניתן... לא אכפת לי שהווינודס יראה כמו XP ... בלי שום גרפיקה או אפקטים.. איך\איפה אפשר לבטל? והאם יש עוד דברים שניתן לעשות כדי לשפר את מהירות העבודה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לאחרונה בעיה של windows שנתקע ללא סיבה (נראית לעין) או עושה ריסטרט לבד. האם יש דרך לדעת למה הוא נתקע או מאתחל עצמו? אולי קיים איזה קובץ לוג ששומר את כל הדיווחים על תקלות במערכת ההפעלה? כשהמחשב נתקע (לעיתים קרובות אחרי כמה שעות עבודה, כאשר הוא במנוחה ואף אחד לא עובד עליו) יש צורך לעשות לו ריסטרט ידני. האם גם אז יש דרך לדעת למה הוא נתקע? תודה למי שיפתור לי את השאלות .....
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
תראו אם המחשב שלכם יכול לעבוד עם מערכת ההפעלה ויסטה ןאיך המחשב יעבוד איתה .. לחצו כאן תלחצו על can you run it ? עכשיו הוא בודק ..
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שהגיע עם WIN7 (חוקי כמובן) ורציתי לדעת איך אני יכול ליצור לעצמי עותק חוקי של מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט את המחשב? ועוד שאלה שלא ממש קשורה אבל די מציקה לי, ניסיתי לבצע Repair למערכת XP עם כמה דיסקים של התקנת XP אבל באף אחד מהם אין לי את האופציה "R" במסך ההתקנה הראשי (המסך שלפני הפירמוט). יש לזה סיבה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס שמאו מתרידה אותי: כל פעם שאני מתקין ווינדוס מחדש אחרי כמה איתחולים מופיע לי חלון שאומר שהמערכת תכבה את עצמה תוך 60 שניות. מה שאני עושה במקרה הזה הוא: אני הולך לSERVICES בלוח בקרה ניגש ל: remote procedure call(rpc) ומשנה מRESTART ל: take no action ולאחר מכן מתחילות כל הבעיות: כמה זמן לאחר שאני מדליק את המחשב(זה לא קורה אחרי זמן מסוים אלא אקראי) פתאום אני לא יכול להזיז אובייקטים כלומר בדסקטופ אני לא יכול להזיז אייקונים, אני עושה COPY אבל כאשר אני עושה כפתור ימני במקום שברצוני להדביק בו את הקובץ אז לא מופיעה שם האופציה PASTE וזה קורה עד שאני לא העשה RESTART. זה נורא מעצבן ואני חי עם זה יותר מ3 חודשים זה פשוט בלתי נסבל... בזמן הזה כבר התקנתי גרסאות שונות…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לפרמט את מערכת WIN8 שיש לי. לפני זה היתי תמיד עושה FORMAT מלא דרך דיסק מקורי של WIN8. עכשיו שיש של RESET ב WIN8 נראה לי אין צורך להישתמש יותר בדיסק. 1. האם יש הבדל בין האופצייה הזאת לבין פירמוט בעזרת DISK (הדרך הישנה והבטוחה) כלומר האם הRESET חזק כמו FORMAT מלא? 2. האם ה RESET הזה של WIN8 מוחק גם כוננים אחרים כלומר DISK D או DISK E שיש לי במחשב? ניסיתי שעה למצוא תשובה באינטרנט אבל התשובות שהם נותנים ממש לא ברורות לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה לגבי פיצול מסך. המסך הראשון יהיה המסך המרכזי כמובן. לגבי המסך השני, האם יש אפשרות לעשות שתוכנת שמנגנת וידאו למשל VLC WMP או כל תוכנה אחרת תפעל רק במסך השני? אשמח לדעת! מאוד יעזור לי. ובמידת האפשר, אם זה באמת אפשרי, האם שאני אכבה את המסך וידליק אותו אחרי יומיים ההגדרות ישמרו? תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להתקין תוכנה (משחק שח) במחשב שלי (windows xp pro 32bit). כל פעם שאני מנסה להתקין את התוכנה אני נכשל ומקבל הודעת שגיאה שמסבירה שבשל הגבלות תוכנה אני לא יכול להתקין את התוכנה. ניסיתי לשחק עם זה קצת (הוספתי אישורי hash ואישורי נתיב וכו' אבל זה לא עזר בכלל. אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
עם אני יתקין את tweak ui בXP היא תוכל לעזור לי במשהו נגיד להאיץ ביצועים או לשפר משהו? או שהיא סתם לא תעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השגיאה הזאת מופיעה כל פעם שהווינדוס עולה ואין לי מושג מה זה אומר ומה לעשות. אם זה קרה למישהו או שיכול לעזור לי אז שיגיד. תודה.
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
אם אני לוחץ על המחשב שלי נפתח לי SEARCH אם אני בא להיכנס לסל מחזור או ללוח בקרה זה יוצר מהם קיצור דרך נדפקו לי כמה דברים :\ אם אני עושה חץ ימני על התקיות או המחשב שלי אין לי "OPEN" מה לעשות כדי להחזיר את האופציה OPEN ? (אין לי סיסטם רסיטור - כנראה שאני אפעיל את זה(
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יותר אני הבאתי לדוגמא את הטריק של ה Favorite Links זה הלינקים המועדפים שיש לכם בכל חלון אקספלורר תמים שנפתח בצד שמאל ... שימושי ביותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418968.0 אני רוצה לפתוח ת'ריד שבוא יעדכנו החברים טריקים כדוגמת הנ"ל.. בטוח שיש עוד מלא טובים לא פחות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-