עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן אני מקבל את ההודעה הזאת לאחרונה מאז שהתקנתי את אינטרנט דאונלואד מנג'ר ואני משאיר ת'מחשב בלילה להורדות במהלך היום פתאום ההודעה הזאתי קופצת וחוסמת לי כל פעולה שאני רוצה לעשות אפילו להיכנס לטאסק מנג'ר אני לא יכול מבחינת חומרה המחשב מסוגל להריץ ווינדוז 7 בלי בעיה יש איזשהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. המעבד הוא CORE 2 DUO E6750 לא אמור להיות איתו בעיה בהפעלת הווידוס ויש לו מין תקיעות פעם ב.. מנהל המשימות מראה לי שאחת מפעולות ה svchost נע בין 40 ל80 % קבועה התיאור שלו הוא host process for windows services א אני ושה בטל משימה המעבד צונח ל 6-1 % אין לי מושג מה זה אבל זה לא היה לפני כן , כמו כן כל הפעלה מחדש של הוינדוס מפעילה אותו שוב. הוינדוס הוא 7 אולטימת32 ביט (X86). יש לי 4G ראם וX600 ati לא אמור להיות בעיה בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. קיבלתי וירוס והמחשב נכבה אחרי 5-30 שניות מרגע שאני מדליק.איך אני יגבה תחומר? אם גם מהSAFE MODE הוא לא עולה מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כמו בכותרת נגן DVD וצורב DVD לא מזוהים במחשב שלי רק היום הבחנתי בזאת. אבל שאני מעלה בוט סידי הוא עולה בשניהם זאת אומרת ששניהם מתפקדים, כיצד אני פותר את הבעייה ?. הנה תמונה... אשמח לתגובות. עריכה: במנהל התקנים שני הכוננים מסומנים בצהוב !

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by s-k,

מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by isotoper,

שלום לכולם יש לי בעיה להתקין WIN7 על המחשב שלי, משום מה ההתקנה נתקעת בהתחלה לאחר הופעת הלוגו של Windows (מופיע מסך שחור). אין בעיה בDVD ובדיסק עצמו (ניסיתי להתקין גם מ-USB ואותו דבר) . לאחר הרבה נסיונות, וחקירה מעמיקה שעשיתי, התברר לי ש WIN7 לפעמים "נתקל" ברכיב שאין לו דרייבר בשבילו וזה מה שגורם להתקנה להיתקע. לפעמים אפילו ספק הכוח לא "מתאים" לו והוא נתקע ככה. פשוט הגעתי לסף יאוש בעניין, אני כבר שבוע מריץ התקנות אינסופיות ולא יוצא מזה כלום. אשמח לכל עזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dror_gh,

שלום. יש לי בעיה , אחרי שהמחשב מתכבה בצורה לא בטוחה (לפעמים קצר, לפעמים סתם נזק אחר) אז אחרי הטעינה של הוינדוס הוא מציע לי לעשות CHCKDISK ומאז הוא מציע לי לעשות את זה בכל הפעלה מחדש, גם כשהיא בטוחה. איך אני יכול לבטל את זה שהוא לא יבקש ממני גם אחרי כיבוי לא תקין? מה שקורה שאני לא יכול להדליק את המחשב וללכת לעשות משהו במקביל כי אני לא רוצה שהוא יעשה את הבדיקה והתיקון הזה (לא משנה מה הסיבה). האם אפשר לבטל את זה ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Monopoly,

הבעיה התחילה אתמול ועכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק על D למשל אז זה פותח לי חלון חיפוש במקום את הכונן ואז אני צריך ללחוץ כפתור ימני ואז פתח כדי לפתוח, יש דרך לסדר את זה שזה יחזור לדאבלקליק = פתיחה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. [אני מקווה שזה המקום לשאול] לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by hadad6,

יש לי win xp חוקי אבד לי המספר שלו איך אני מצוא את המספר הסידורי של win

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by IlanF,

משום מה לפעמים אני לא יכול לשנות את הרזולוציה למשהו גבוה יותר מ 1440x900, הרזולוציה הטבעית של המסך שלי זה 1680x1050... זה פשוט מתאפס לי ל 800x600... ניסיתי להתקין דרייברים מעודכנים חדשים של nvidia (עם הסרה של הקודמים) אבל זה לא עזר. לפעמים אני יכול לשנות ל 1680x1050 ולפעמים לא.. מה הולך פה?! :s05:

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ב-XP האייקונים של קבצי המערכת נמצאים בקובץ "C:\Windows\System32\Shell32.dll". ב-Vista גם יש קובץ כזה, אבל אין בו אייקונים. באיזה קובץ בויסטה נמצאים האייקונים של קבצי המערכת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז לפרמט את המחשב אני יודע. הבעיה היא אחרת... בתקופת ה Windows 98 היה דיסקט איתחול שהייתי שם לאחר הפירמוט וכך יכולתי להתחיל את תהליך ההתקנה דרך הדיסק. משום מה, אני לא מוצא את האפשרות ליצור דיסקט אתחול שכזה ב Windows 2000 ואני מת לפרמט כבר את המחשב. אז מה אתם אומרים? איך אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר שאני מפרמט את המחשב? תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by godisme171,

בעיה עם התקנת ווינדוס 2000 כשאני מנסה להיכנס לתקייה של I386 הוא רושם לי CDR101: NOT READY READING DRIVE E: ABORT RETRAY FAIL?A זה קורה גם עם 98

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by brami,

אהלן אנשים יש לי מחשב P4 2.4G, 256DDRAM , עם כונן קשיח של 30G ובזמן האחרון ה-WINDOWS עולה לאט , כאשר ה-WINDOWS עולה לוקח לו הרבה זמן לחשוב בזמן הטעינה . ניסיתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את ה-WINDWOS אך הבעייה נשארה . ניסיון נוסף שעשיתי הבאתי עוד דיסק קשיח והתקנתי גם עליו ועדיין הבעייה נשארה . ניסיתי גם להוציא ולהכניס את הזיכרון מחדש אך עדיין ללא הצלחה אשמח אם תוכלו לעזור שה-WINDOWS יעלה לי במהירות בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, פעם נכנסתי לאיזה מקום במחשב והיה לשנות אייקונים לכל פורמט בנפרד. איך מגיעים לחלון הזה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RonCohen,

המחשב לא הדלק ברגע שהוא טוען את הווינדוס 7 אז מופיע המסך הכחול אבל הווינדוס ריפייר זה מזהה יש ווינדוס מותקן וגם ההתקנה של הווינדוס מז לעשות אני לא רוצה לפרמט עריכה: לא הצלחתי גם לעלות את המערכת בסייף מודד

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אתמול תוכנת האנטי וירוס שלי נוד32 התריאה כי יש במחשב שלי סוג של וירוס\סוס טרוייאני עם ההודעה הזאת: היום היא הפסיקה להתריע, אך משום מה גיליתי שתי קבצים מוזרים במנהל המשימות: הם נראים לי חשודים מכיוון שלא ראיתי אותם קודם , בדקתי בwintasks ואין לו מידע על הקבצים האלו. האם יכול להיות שהם חלק מהוירוס?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rotman,

אנשים אני לא יודע מה לעשות , אני מנסה להתקין WinXp על מחשב חדש עם HD של Seagate 320GB SATAII כשההתקנה מתחילה אני לוחץ F6 איפה שצריך אבל ההתקנה רושמת לי שהיא הצליחה לזהות את הכונן SATA שלי. עשיתי לכונן פירמוט בעזרת התוכנה ל DOS שהורדתי מהאתר של SEAGATE והיא הצליחה , פירמטה לי את הכונן , יצרה לי מחיצות כמו שרציתי והכל. אבל ההתקנה לא מזהה את הכונן... מה אני עושה? עריכה : מסתבר שהוא כן מזהה את ה HD אבל רק 131 מגה מתוכו.... בנתיים יצרתי בעזרת ההתקנה של winXp מחיצה אחת של 40GB ועכשיו אני מתקין עליה את הHD

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by nice-1,

בכל גרסא של וינדוז יש אחת מובנית אני חושב, והיום ילדה מהכתה ביקשה את זה ממני ולא הצלחתי למצוא. יש למישהו מושג?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by moris,

אני מעונין ליצור קובץ image גנרי (generic) שיכול להתאים לכל מערכת שהיא, שמצד אחד יחסוך את הזמן ותשומת הלב שנדרשים מהמתקין בתהליך הרגיל, אך יחייב התקנת דרייברים ושאר ירקות בנפרד". זמן ההתקנה הוא מאוד חשוב לי,רצוני שהיא תתבצע במהירות. לחבר שלי יש דיסק עם מערכת 98 שתוך מספר דקות המערכת מותקנת יש לציין בכל מחשב אני מעוניין ליצור אחד כזה למערכת הפעלה-xp תודה! (אבקש פירוט)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקנתי win 7 ultimate 64bit ואני לא מצליחה להתקין תוכנות/דרייברים שמתאימים לגרסה הזו של הwin.אני מקבלת הודעת שגיאה שהגרסה לא תואמת. אפילו דרייבר של מדפסת לא הצלחתי להתקין :'( אני מצרפת את גרסת המערכת ואת הודעת השגיאה. בתודה מראש לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הווינדוס עולה מאוד לאט לאחר 10 דקות בערך וגם אז הוא מראה לי שעון חול ולא מגיב לשום דבר מה עושים? יש לי ווינדוס XP SP3 מחשב חדש וטוב עם מעבד DUAL CORE 2 E6400 וכרטיס מסך RADEON 1950XTX תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. הנימה הצינית היא כמובן בשל הניסיון המר שהיה לי עם התוכנית הנ"ל. מצד אחד שמעתי שהיא כדאית בשל איכות וידאו וקול משופרים, מה שאני מחפש. מצד שני גם שמעתי שיש איתה בעיות של קבצים שיכולים לרוץ רק אצלי במחשב (שלום קאזה) ושל STREAMING ברשת. חשבתי אולי אצלי זה לא יקרה. קרה. אז מהר חזרתי למצב הקודם עם SYSTEM RESTORE ובאתי לספר. וגם לברר, אולי בכ"ז מישהו הצליח לאלף את הסוררת. אם כן, אשמח לשמוע כי עדיין אני חושב שהאיכות של קבצי MPG ב-MP8 שנשארתי איתו היתה טובה יותר בעבר ומשהו קרה בדרך שקלקל. אין לי מושג מה ואולי תוכלו לייעץ מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by IMAGUY1X,

שלום לכולם, בדקתי עכשיו את האייפי של המחשב שלי , לא של האינטרנט!!!! של המחשב .. אם אני אפרמט את המחשב האייפי שלו ישתנה או לא? ועוד משהו: אם נגיד אתמול חבר שלי בדק את האייפי של האינטרנט, ושמר אותו והיום שיניתי תאייפי של האינטרנט, הוא יכל למצוא אותי או משהו כזה? זה ממש דחוף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.