עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by status,

שלום לכולם! לאחרונה ראיתי שאחד מ6 תהליכי הSVCHOST שרצים בדר"כ במערכת (זה SVCHOST שהמשתמש שלו זה SYSTEM עפ"י הtask manager) לוקח כ30MB מהזכרון הפנימי - ולא זכור לי אי פעם שאף אחד מה SVCHOST שרצים ברקע לקח כל כך הרבה זיכרון - יש סיבה הגיונית לשינוי? לא יודע אם זה קשור אבל המחשב אחרי פירמוט עם כל העדכונים והכל... וזה בכלל אין לי מושג אם זה משנה אבל העליתי את מהירות האינטרנט לאחרונה ל2 מגה (לעמות 750 שהיה...) אז למישהו יש מושג איך פותרים בעיה שכזאת? זה נורמלי? ד"א מישהו יודע אם אפשר לבדוק בבירור מה מהירות האינטרנט שיש לי בלי להעזר במידע שבזק יתנו לי? פשוט אני לא כל כך מרגיש שינוי בגלישה מאחרי המעבר מ750 K ל2M... תודה רבה לכולם!!!!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. חיפשתי שרשורים קודמים ולא מצאתי, מקווה שלא מחזרתי שאלה ישנה.... בכל אופן, האם ניתן לעשות דבר כזה? התקנה של 2 מערכות בלא שיתנגשו ומעיין תפריט שבוחר כל פעם שמדליקים איזו תעלה? אני רוצה לעבוד עם 8GB זיכרון פנימי אבל בגלל שאני קורא את כל הבעיות הללו של דרייברים ואומרים לי שהמערכת עדיין חדשה ועוד לא נטמעה יותר מדי אז אני חושש. אני מרכיב מחשב חדש לחלוטין ומתלבט.... המטרה היא עיצוב גרפי דו מימדי ולכן צריך הרבה זיכרון תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by 11GnR,

ניסיתי לחסום כל מיני דברים בINBOUND RULES , והם עובדים בלי בעיה! יש הסבר ?

4. Started by dodhaloy,

שלום כולם, פתאום אתמול נעלמו לי כל החלונות משולחן העבודה (הלינקים), סרגל הכלים למטה קיים ואפשר להיכנס להכל בעקיפין רק הם לא מופיעים ולא חוזרים בשום מצב. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן יש לי Win7 ואני מחפש דרכים לשפר את הביצועים של המחשב, אם יש כאלה. בנוסף, אשמח לתוכנה שמנקה קבצי זבל ומוחקת מה שמיותר או מידע לגבי מיקומים שצריך לנקות. בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. פעם הורדתי אותו כבר ואז התקנתי שוב תווינדוס אבל שכחתי איך להוריד.. וכל פעם כשמורידים משהו או מתקינים עולה החלון הזה.. ואני לא מוצא שוב איך להעיף אותו..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני עובד עם win xp pro רגיל (לא 64) מעודכן לפחות עם sp2 (אחר כך זה היה על עדכונים אוטומטים אז אני לא עוקב) אתמול תוך כדי עבודה המחשב "נתקע קצת" כלומר התחיל להיות איטי ועכבר האופטי נכבה ונעלם ממסך, חברתי אותו ל usb אחר והוא חזר , האיטיות המשיכה אז קיבלתי הודעה על עדכוני windows דרך שורת המשימות ואישרתי לעדכן אותם. במקביל חשדתי שיש איזשהו "מזיק" וביצעתי בדיקה של adware והוא לא העלה דבר פרט ל"עוגיות" הרגילות. בגלל שהיה מאוחר וסיימתי לעבוד אז כיביתי את מחשב. בבוקר כשפתחתי אותו הוינדוס הוא הראה את המסך השחור עם סמל של וינדוס אקס-פי, ואחריו נתן לי במקום רשימת משתמשים - תיבת הודעה עם הכותרת "unable to locate component" לגבי הקבצים הבאים זה אחר זה: winlogon.exe, lsass.exe, servic…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by SPIDERRRMAN,

קניתי הארדיסק חדש ששמתי עליו וינדוס ובמקום שהוא יהיה C הוא נהיה G ושינה לי את השאר... מישהו יודע איך משנים את האותיות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by הדרי,

שלום אז התחדשתי בDELL E4300 וההתרשמות היא כרגע בינונית לחלוטין אבל על זה סהזדמנות אחרת. יש לי תכנה מסויימת לXP מנסה להתקינה בWIN7, דורשת הורדת .NET 3.5 ואז אני נדרש לנוכחות SP2 של XP אז מה זה "תאימות" לXP אם אני לא מסוגל להתקין תוכנה פשוטה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ניסיתי להתקין cool n quiet של AMD אחרי הההתקנה לא השתנה שום דבר ואין לי את התוכנה ששולטת על המאווררים(cool n quiet) אבל פתאום בהתחלה מופיע לי לבחור ב 2 מערכות הפעלה windows xp pro או windows אין ל 2 מערכות על המחשב האופציה השניה פשט עושה ריסטארט והאופציה הראשונה עובדת איך מבטלים את הבחירה ככה שהמחשב ישר יעלה במערכת הראשונה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי מחשב עם חלונות 98 , ואני רוצה "לזרוק " את ה 98 ולעבור ל 2000 . קראתי בפורום שצריך לפרמט את המחיצה עליה מותקן 98 , ואז להתקין את ה 2000 אם אעשה זאת , המחשב לא יזהה את כונן ה cd ולא אוכל להתקין את 2000 . אז מה השלבים לעלי לבצע ? שמירת ה driver של ה cd על floppy ? ואז מה ? דבר נוסף :על המחשב מותקן גם לינוקס , ושהמחשב עולה יש תפריט בחירה בן שתי מערכות ההפעלה .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by BigT,

שלום לכולם! אני התקנתי XP ואח"כ WIN98 על שני כוננים בנפרד- הכל עבד מצויין - היה תפריט בו אני בוחר את המע' הרצוייה ונכנס אליה. עכשיו פירמטתי את ה- XP והתקנתי חדש - ומשום מה אין אפשרות להיכנס ל- WIN98 - כאשר אני בוחר אותו - המחשב נכנס לדוס. (אולי משהו עם ה- BOOTSECTOR) אודה מאוד אם תעזרו, תודה מראש - BigT.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mikelson,

שלום וברכה אני מחפש לייצר הרשאות למשתמשים אחרים מעבר להרשאות הבסיסיות (read only/hidden) בוינדוס 2000 אני יודע שיש אפשרות לייצר של read, read+execute וכו' לפי קבוצות/משתמשים אשמח לעזרה בהקדם בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח לסיוע להבנת ופתר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הבעיות החלו אחרי ביצוע עידכוני מערכת של חודש אוגוסט. הכוונה להתרסקויות ומסכים כחולים . ב- Safe mode לא הייתה את הבעייה , מה שאיפשר לי לבצע SYSTEM RESTORE לתאריך שקודם לתאריך שבו בוצעו העידכונים . עכשיו אני לא יודע מה לעשות מצד אחד עידכוני מערכת קריטיים הם חשובים מבחינת אבטחה ואילו מצד שני הם מפילים לי את המערכת . מה לדעתכם כדאי לי לעשות? הערה: מדובר בגרסה חוקית למהדרין של מערכת ההפעלה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. המחשב עולה רק בsafemode. ניסיתי להריץ adawre spybot ואנטי וירוס. ניסיתי לעשטת system restore וגם זה לא עזר. יש למישהו עוד רעיונות ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by roeesnir,

שלום. גיביתי מחשב, פירמטתי אותו והתקנתי Win XP שוב, וכשאני בא להחזיר את הקבצים שגיביתי, יש קבצים שכתובים בצבע ירוק (קבצים מוצפנים), ואני לא יכול להעתיק אותם. וכשאני עושה על קובץ מאפיינים - מתקדם - ומנסה לבטל את ההצפנה, הוא אומר לי שאי אפשר לעשות זאת ורק מנהל בעל המחשב הקודם יכול לפתוח. מה עושים???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by edoson,

כבר הגדרתי שפה עשרות פעמים והנה נתקלתי בבעיה מוזרה מאד... התקנתי עברית ואנגלית, אבל כשאני לוחץ CTRL+SHIFT לא מתחלפת לי השפה, וגם אין לי ICON של השפה על ה TASKBAR, נכנסתי להגדרות ובדקתי שמוגדר החלפת שפה ע"י לחיצה על מקשים אלו... זה מוגדר. לכן הגדרתי CTRL+SHIFT+1 = אנגלית CTRL ?SHIFT?2 = עברית וככה אני דווקא כן מצליח לעבור בין השפות... כמו כן בדקתי שמסומן ב V "הראה אייקון של שפות על סרגל המשימות" (הניסוח המצאה שלי) והוא מסומן ולמקות זאת אין לי ICON של שפות... מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. טוב חבר שלי מדבר איתך ויש לו ויסטה 32 ביט עם 4 גי'גה והוא טוען שהוא מראה לו 4 ג'יגה בדוס ובוינדוס לא האמנתי עד שראיתי לפי מה שאני יודע כל מערכות 32 ביט תומכות עד 3 גי'גה RAM ו64 מעל 4 ג'יגה הוא אמר לי שהוא עשה עידכון לוינדוס וזה הראה לו 4 הייתכן הדבר? !?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Monopoly,

הבעיה התחילה אתמול ועכשיו כל פעם שאני עושה דאבל קליק על D למשל אז זה פותח לי חלון חיפוש במקום את הכונן ואז אני צריך ללחוץ כפתור ימני ואז פתח כדי לפתוח, יש דרך לסדר את זה שזה יחזור לדאבלקליק = פתיחה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אלוהים איזה עצבים בBIOS הוא רואה שמדובר ב AMD X2 וגם במחשב יש לי על מנהל התקנים ->CPU גם כתוב AMD X2 אבל כשאני מפעיל את ה CPUID או עושה CTRL ALT DEL אני לא רואה שני מעבדים ?! :'( :'( מה לעשות!!!.... חוץ מזה יש לי עוד מספר דברים במנהל התקנים שלא מותקנים האחד זה "בקר אפיק SM" "והשני "בקר זיכרון PCI " אתם יודעים מה זה ?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gforce,

אני זקוק ליכולת להשתלט על מחשב שעובד על win 2000 pro כאשר אני עובד עם win xp pro ויש לי את remote desktop connection תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Boxster,

קיצר קניתי ברוסיה GTA IV מקורי....ניסיתי להתקין אותו אצלי והוא רושם שצריך גרסא מעודכנת של WINDOWS 7 ורשום גם על מנת לפתור את הבעיה יש להיכנס לתמונה של MICROSOFT למטה נכנסתי וזה מוביל אותי לעמוד הבא: http://support.microsoft.com/kb/935791 זה בכלל משהו שקשור לWINDOWS VISTA כבר נכנסתי לSTART ואז ALL PROGRAMS ואז WINDOWS UPDATE עשיתי הכל הכל,עדיין רושם את החרא הזה.... מה לעזאזל עושים עם זה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה לעשות ??? בא לי כבר לבעוט במחשב..... כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט מסויים שמציג ה EXPLORER - כמו :C או : D או סתם סיפרייה, אז ה EXPLORER קורס. רוב הפעמים הוא מציג את ההודעה של הקריסה ולפעמים הוא סוגר הכל ופותח מחדש . מה לעשות!?!?!?! לפרמט לא בא בחשבון כי פרמטתי כבר לפני שבועיים..... בדקתי גם ב SAFE MODE וזה עושה אותו דבר. יש לציין כי הוא לא קורס בשום פעולה אחרת- רק כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט אקראי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AiXC,

יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים