Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ב- HELP של XP מקבלים תוצאות חיפוש גם של Microsoft Knowledge Base Article הם התוצאות נלקחות ישירות מהאינטרנט עם ביצוע החיפוש? האם הנתונים יושבים במחשב תעדכנים מדי פעם? (או לא מתעדכנים ונשארים סטטיים?) מישהו יודע איך זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, תקף אותי וירוס נוראי בשם " שורסה". אין לי בעיה של גיבויים וכל מה שאנירוצה עכשיו זה לפרמט את המחשב אבל זה בלתי אפשרי היה דרך הווינדווס, והבנתי שזה משהו שקשור לסרביספק2 אז הורדתי אותו גם. בקיצור נוצר לי מצב שהווינדוס לא עולה, ואני לא יכול לעבוד עם קומנדפורט כי הווירוס כל פעם מפעיל מחדש את המחשב. ומה שנשאר לי זה להפעיל דיסק הפעלה דרךהBIOS אבבבבל.... אני בח"ול במדינה נידחת ואין לי איתי שום דיסק הפעלה או משהו כזה. רציתי לדעת איזה תוכנת הפעלה קטנה אני יכול להוריד שרק תרוץ אוטומטית כשאני מפעיל את המחשב דרך הדיסק ואז אני אוכל לפרמט דרכה (סטייל נורטון קומנדר של פעם) . או אפילו איזה קובץ להוריד ולשים על הדיסק כדי שאני אוכל סוףסוף להגיע לדוס ולרשום את המשפט המיוחל FOR…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היה לי WIN XP 32 BIT במחשב והתקנתי במבצע הזה של ה-40 דולר את הWIN 8 שדרוג וכנראה שלא עשיתי CLEAN INSTALL , עכשיו השאלה היא אם אני יכול להתקין שוב, הפעם גירסת 64 של WIN 8, בלי לשלם שוב או שאכלתי אותה???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו הרד דיסק ( ) ואני רוצה להעביר את ההרד דיסק שלו למחשב אחר ומהחשב האחר להוציא כך שיהיה לי את הארד דיסק שלי עם המערכת ההפעלה במחשב השני ואז אני רוצה להעביר מהמשב השני אלי לפי מה שהבנתי זה עושה בעיות ? זה עושה ? איך ליפתור בלי לפרמט ניסיתי לעשות את זה - שמתי מחשב עם הארד דיסק שלי ועוד הרד דיסק על שניהם (ההרד דיסקים ) היה מערכת הפעלה עכשיו כל פעם החלפתי את החיבור פעם היתי צריך את הראשון ופעם את השני עד שזה עשה לי בעיה שהוא לא מזהה אותו איך מעבירים ללא פירמוט תודה לעונים
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי WINDOWS XP PRO(גם את הדיסק וגם את הדיסקטים של האיתחול),איך אני מוחק הכל מהמחשב שיהיה רק הדוס,מוחק ממש הכל כמו שקיבלתי אותו(לא קניתי ערכת הפעלה).
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי ראה אותי לוחץ Ctrl+F5 על מנת לרענן ב IE, הוא שאל למה אבל לא ידעתי להסביר לו בוודאות! אני זוכר נכון שיש לפעמים יש טעם ללחוץ Ctrl+F5 במקום רק F5 על מנת לרענן, ובמעורפל אני זוכר אם אני לא טועה זה משהו על עקיפה של הפרוקסי וקבלת מידע עדכני יותר ישר משרת האתר? יכול להיות? מישהו מכיר את זה? אם זה נכון יש כאן משהו חדש שאולי לא כולם מכירים ויכול לעזור לפעמים (אבל צריך לוודא ולבדוק אם זה ככה) טל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי ראיתי שיש גירסה כזו , איזו גירסה זו? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כאמור יש לי תוכנה מאוד ישנה (92') שאני מנסה להריץ על XP ובלא הצלחה. התוכנה עובדת לי מצויין על המחשב הישן מאוד שלי ( MMX 200 64M SDRAM ). כמו שאני הבנתי מה HELP של התוכנה זה שהתוכנה עובדת ב expanded memory - EMS . איך אני מפיל את ה EMS ב XP ??? תודה מראש !!! ד"א מקש ימיני על קובץ הפעלת התוכנה וכניסה לטאב של הזיכרון לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את WIN 7 ULTIMATE 32BIT UPGRADE, גרסה אנגלית יש לי במחשב 2 מערכות הפעלה במקביל - XP PRO + VISTA ULTIMATE. אני רוצה להתקין את WIN7 מחדש, כאילו על מחשב נקי. האם צריך לפרמט אותו ואז להתקין שוב את אחת המערכות הישנות ולשדרג משם או שאפשר שיהיה פירמוט כבר בהתקנה? מה הכוונה בהתקנה נקייה - שהמערכת מפורמטת? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנות לתחזוק* המחשב כמו ה BUGDOCTOR...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.fastup.co.il/images/44898226.jpg מישהו מזהה את התהליך שכתוב בצד "לא ידוע"? מה זה? לבטל? האם רק לבטל יעזור או למחוק בכלל מהמחשב? כי ברור שזה קובץ שמתחבא איפשהו במחשב. עריכה: הצלחתי להגיע לקובץ ישנם 2 קבצים PnkBstrA PnkBstrB השוני הוא בסוף באותיות A ו B שניהם בתיקיה סיסטם32 בוינוס. אני עם וינדוס 7 זה בסדר? אמור ליהות שם? אין מה לדאוג?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, נתקלתי היום במשהו נחמד שדרש ממני קצת חפירה אבל אולי יעזור לאנשים בעתיד אז החלטתי לשתף, יש לי מחשב עם HD אחד שעליו מערכת ההפעלה וינדוס 7. אתמול קניתי 2 דיסקים נוספים ורציתי להגדיר אותם ב Raid 0 כאשר מערכת ההפעלה על הדיסק הישן ולכן לא רציתי להתקין אותה מחדש. הבעיה : שיניתי ב Bios לעבודה עם Raid והגדרתי את 2 הדיסקים החדשים כמערך אחד של 3TB ואת הדיסק הישן השארתי כמו שהוא. ברגע שהוינדוס התחיל לעלות קיבלתי BlueScreen, הבעיה שאפילו שהמערכת הפעלה יושבת על דיסק בלי רייד היא עדיין צריכה דרייברים לרייד. כמובן שביטלתי בביוס את ההגדרה של הרייד ואז המערכת עלתה אבל לא יכולתי להתקין את הדרייברים, קיבלתי הודעת שגיאה שהמערכת לא תומכת בחומרה הזאת, מסתבר שבשביל להתקין דרייברים ל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר הגדרתי שפה עשרות פעמים והנה נתקלתי בבעיה מוזרה מאד... התקנתי עברית ואנגלית, אבל כשאני לוחץ CTRL+SHIFT לא מתחלפת לי השפה, וגם אין לי ICON של השפה על ה TASKBAR, נכנסתי להגדרות ובדקתי שמוגדר החלפת שפה ע"י לחיצה על מקשים אלו... זה מוגדר. לכן הגדרתי CTRL+SHIFT+1 = אנגלית CTRL ?SHIFT?2 = עברית וככה אני דווקא כן מצליח לעבור בין השפות... כמו כן בדקתי שמסומן ב V "הראה אייקון של שפות על סרגל המשימות" (הניסוח המצאה שלי) והוא מסומן ולמקות זאת אין לי ICON של שפות... מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק של WINDOWS XP SP2, ורציתי לפרמט את המחשב ולהתקין את הווינדוס דרך הדיסק. אז שמתי אותו בכונן והפעלתי את המחשב, אך הוא עולה ונכנס לווינדוס בלי שיזהה את הדיסק ויתחיל בפירמוט\התקנת\תיקון ווינדוס. נכנסתי לביוס של המחשב (מחשב ישן..) ולא מצאתי דרך לקבוע BOOT FROM CD-ROM. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהמחשב שלי חזר מתיקון ( החלפת לוח אם ) החלטתי שאני רוצה שיהיה בו XP ולא VISTA. עשיתי פירמוט והתחלתי התקנה , אבל ההתקנה נתקעת (די בהתחלה - קצת אחרי שאני מסמן שאני מאשר את ההסכם),כשרשום שנשאר~34 דקות. ניסיתי לפרמט עוד פעם - ולהתקין עם עותק אחר שיש לי ואותו הדבר קורה - נתקע ב34 דקות. אחרי הרבה זמן שהוא תקוע אני מקבל מסך כחול - והתקלה : stop: 0x000000F4 (0x00000003,0x899B97D8,0x899B994C,0x805D299C יש רעיונות? תודה מראש!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך לכל השדים והרוחות אני יכול להיפטר מה-WMP9 הדפוק הזה שהתקין את עצמו בייחד עם SP2, ולחזור חזרה ל-WMP8 ? זאת פשוט תוכנה גרועה בטירוף. WMP10 מסדרת כמה דברים נוראים שיש ב-9, אבל יוצרת חדשים וכבדה בטירוף.. אני פשוט רוצה לחזור ל-WMP8 שהיה לי לפני התקנת SP2.. יש דרך כלשהיא ? ולא, אין קשר עכשיו לשימוש בתוכנות אחרות, כי אני עושה את זה בכל מקרה (MediaPlayer Classic, בעיקר, שאגב אין לה שום קשר למייקרוסופט והיא ממש טובה) אבל אני עדיין רוצה את WMP8 כ-default כי היא פשוט נוחה יותר בפעילות יום יומית.. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דחוף דחוף דחוף!!! הווינדווס מחק לי תקייה חשובה בלי לשאול אותי איך זה קרא: היתה לי מערכת הפעלה win7 על דיסק קשיח, רכשתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כאשר את הדיסק הקודם הוצאתי מהמארז ושמתי בצד, שמא אצטרך אותו, היום היתה לי בעיה ב-win7, אז החזרתי את הדיסק הראשון שעליו ישנה עדיין מערכת הפעלה כנזכר. כאשר הwin7 עלה, הדוס התחיל להריץ רשימה ארוכה כזו: deleting orphan file number 1400 deleting orphan file number 1401 deleting orphan file number 1402 deleting orphan file number 1403 וכו' כך כמה אלפי קבצים, חשבתי שהוא מוחק קבצי מערכת ישנים מ-C אז לא התייחסתי לאחר שהמערכת הפעלה עלתה נתקלתי בתקייה שלימה שהוא מחק לי מכונן D - לציין שזו כונן קשיח בפני עצמו, ולא מחיצה בכ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן החראון המחשב שלי הופך כמעט כל קובף קיים בהדרגתיות לכחול משמע הוא דוחס אותו ניסיתי להיכנס ל-C פרופרטיז ושם להוריד את הוי של הדחיסה בכדי לחזור המצב הקודם אך לא קימת אפשרות כזאת. אני כמובן אדמיניסטרטור במחשב,היחיד. איך אני מכיל את עניין החזרת הקבצים לצבע הרגיל על כל הפרטישן???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. Vista 64bit עם 6GB RAM. יש סיבה להשאיר את הזיכרון או שדי בטוח לכבות? א. יש תוכנה צד שלישי שתראה לי במדויק כמה זיכרון המערכת צורכת ברגע נתון על מנת שפשוט אשפוט לפי המצב בשטח אם יש או אין צורך? ב. יש אפשרות שהזיכרון הוירטואלי יופעל רק כשנגמר המקום בRAM? (נראה לי אופטימלי..) תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בגוף הנושא פחות או יותר. בווינדוס XP אפשר להגדיר logon hours באמצעות הפקודה net user, אבל איך אפשר להגדיר למערכת לעשות force logoff כאשר הlogon hours שלו עברו, אם בכלל אפשר? אהה, כמובן כל העניין מדבר על מחשב ומשתמשים לוקאלים בלבד, אז לא ממש מתחשק לי לעשות dc-promo או להקים דומיין רק בשביל זה. תודה מראש, ניצן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש באיכס פי (xp) .. ושאני מעלה את המחשב הוא מתחיל להעלות את המערכת הפעלה ואז הוא מראה לי מסך כחול וכתוב עליו : ברוכים הבאים..ואז זה נעלם ונשאר המסך הכחול וזהו הוא נתקע...ואני צריך לאתחל את המחשב מחדש בשביל שהוא יעלה ..וזה קורה הרבה פעמים כמעט בכל פעם שאני מדליק את המחשב אחריי שהוא היה מכובה! 1.מה הבעייה?? 2.איך אני פותר את זה??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. מותקנת במחשב שלי ה OS פעמיים. אני רוצה להסיר אחת...איך עושים? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבריהכותרת בנוסף יש לי2 programe files86 programe files) זה עם 2.8 גיגה 1 programe files זה עם 3.4 גיגה כל זה בנוסף ל-32 גיגה של WIN כל זה על מחיצה של 60 גיגה SSD מתוך 128 לא נראה לי הגיוני שמערכת הפעלה תופסת 32 גיגה אוטוטו המחיצה נסתמת מה עושים?תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-