עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by moshmushon,

התקנתי XP PRO על מחשב חדש. הכל טוב ויפה חוץ מתופעה מוזרה : ברשימת התוכנות שמותקנות (ב-add or remove programs) מופיעות 3 תוכנות ראשונות וכדי לראות את השאר צריך לגלול המון המון (המון) למטה. מצורפות תמונות להמחשה... זה לא נורא אבל זה מציק... למישהו יש רעיון? חג שמח ! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by y_i_c,

כל פעם כשאני מפעיל את XP אני מקבל הודעת שגיאה כזאת: (תסתכלו בתמונה)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Oranili,

או שלא צריך? יש לו את הDEFNER והFW....

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  4. שלום ליושבי הפורום לא בטוחה שזה המקום המתאים, אבל מכל הרשימה אתם הייתם נראים לי הכי קרובים. אז מה שקרה זה ככה- אתמול החלטתי למחוק את תוכנית הICQ שהורדתי לפני שבוע, כי היתה לי הרגשה שהיא מאטה את כל העניינים במחשב. נכנסתי ללוח בקרה ומחקתי אותה ועוד משהו שהיה עליו הפרח של ICQ ונראה לי שהיה כתוב סרגל הכלים של ICQ. לאחר מכן, קיבלתי הודעה שיש להפעיל את המחשב מחדש ואישרתי. ואז התחילו כל הבעיות- כל התצוגה של המחשב- אייקונים ואותיות ממש גדלה, בצורה שנורא מציקה. זה לא קשור לגודל טקסט בתצוגה (של האינטרנט) או בגודל שאפשר לכוונן במאפיינים של שולחן העבודה. על-מנת שאוכל להמשיך להשתמש במחשב, הקטנתי את הרזולוציה, אבל זה הקטין לי גם את המסך וזה לא נוח. בנוסף, כשאני בוחרת ב"כיבוי" א…

5. Started by Old Cat,

שיכחת סיסמת כניסה ב XP, כולל סיסמת אדמיניסטרטור. מה עושים בלי הרס?

6. כמו שיש מובנה ב XP סגנונות מראה: כחול, ירוק, כסוף... היה קובץ דיי קטן שמוסיף כל מיני שחורים כחולים ושאר סגנונות נחמדים... חיפשתי בסטיקי על השינוי מראה של הוינדוס, ולא מצאתי אזכור לקובץ הזה (אני לא מעוניין ב shells או תוכנות למינהם).

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  7. Started by mrraz,

לא ברור לי מהו רכיב התוכנה הנ"ל, האם מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. לפני כמה ימים, המחשב הנייד שלי, שתמיד ישב בסלון והתחבר אלחוטית ל-wifi הביתי הפסיק להתחבר אליו. (למחשב רכיב wifi פנימי) כשניסיתי להיכנס לעמוד שמציג לי את כל הרשתות הזמינות, הוא לא זיהה אף רשת, וכשנכנסתי ל"מרכז הרשת והשיתוף", ולחצתי על ה-X שבין המחשב שלי לאינטרנט, קיבלתי את הודעת השגיאה בתמונה: "אירעה שגיאה בעת טעינת פותר הבעיות" מה כדאי לי לעשות הלאה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by izikd,

קרה לי משהו מוזר במחשב הישן שלי שיש עליו Windows 2000 Advenced Server. פתאום נעלמו כל פקודות הדוס, כמו: ping, ipconfig מה אני עושה? עריכה: גיליתי שאני פשוט לא יכול להריץ את הפקודות מה command promat מה אני עושה עם זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Aviv Bromberg,

כשאני מדליק את המחשב מופיע לי מסך שחור של DOS ורשום לי כהלן: NTlDR is missing press ctrl+alt+delet to restart האם אני יכול לתקן את זה מבלי לפרמט את הכונן הקשיח? מאיפה אני משיג דיסקט של גיבוי?

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  11. Started by oren22,

כבר קרה לי כמה פעמים שאני גולש באינטרנט, וללא התראה מוקדמת ובלי שום סיבה הגיונית (שהיתה יזומה), הזיכרון שהיישום EXPLORER.EXE שפועל בכללי גם בלי קשר לרשת מתחיל להתנפח לרמות מטורפות של 100MB, ולפעמים יותר. זה מאיט את המחשב בטירוף, וכשהסתכלתי ב- Task Manager על הרמת פעילות של המעבד, זה הראה לי שהוא עובד ברמות של 90-100 אחוז. יש לי וינדוס XP באנגלית, אנטי וירוס + פיירוול של נורטון מעודכנים לגמרי. אם מישהו מכיר איזו סיבה הגיונית, אני אשמח על השיתוף.. תודה, אורן.

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  12. ראיתי בסירטונים החלפת מסכים ממש יפה ויש עוד מלא אופציות שראיתי בסירטונים של ויסטה באינטרנט ממזמן.. איך אני מפעיל את הכל.. כי ניכנסתי לכל מקום אפשרי ולא מצאתי שום דבר הכל מופעל.. אין לי מושג איפה להיכנס

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by shimon23,

ישנם משחקים שלא עובדים תחת xp - למשל nba live 2001, אז אם אני יגדיר לו לעשות emulate ל 98 המשחק יפעל?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by zvika.e,

תודה..

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  15. Started by pxst17,

זה המפרט שלו: INTEL CORE T5870 1GB RAM כרטיס מסך מובנה. הוא בן כמה שנים וישן, יש לו כרגע WIN7 HOME BASIC והוא איטי גם כשמדובר בגלישה באינטרנט.. וממש איטי. מה אפשר לעשות? מומלץ XP?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום, האם ניתן להתקין דיסק קשיח פנימי בנפח של 250G ומעלה בחלונות XP ללא SP בכלל? האם חלונות תזהה את הנפח האמיתי של הדיסק הקשיח? לוח האם שלי תומך ב- SATA (מצורף צילום מסך מהמדריך של לוח האם). תודה.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by wcw,

שלום יש לי לפטופ שנקנה שמותקנת עליו WINDOWS 8 וכרגע אני מעוניין לפרמט את המחשב השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד מחדש את מערכת ההפעלה והאם המפתח מוצר שמופיע לי כרגע במחשב יפעל ללא בעיה בWINDOWS החדש לאחר הפירמוט?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Nikiller,

שלום! הייתי אצל לקוח היום והוא התלונן שהוא לא יכול להשתמש בדיסק און קי,ניסיתי לחבר לו את הדיסק און קי שלי (TEAM Fusion Plus 8Gb) והויסטה קפצה שזוהתה חומרה חדשה, היא קראה לו USB ואז היא ניגשה לוינדוז UPDATE וניסתה להוריד דריבר משם.. היא ניסטה כמה שניות ואז היא הקפיצה הודעה "לא ניתן למצוא דריבר מתאים" ולמטה היה כפתור "אין לי את הדיסק הצג לי אפשרויות נוספות".. ניסיתי לחבר את המצלמה שלו וגם לא קרה כלום,חשבתי אולי הבקר USB לא טוב התקנתי מחדש את הדריברים של הלוח..ולא עזר הלקוח אמר שזה התחיל אחרי שהוא התקין את הSP1 של הויסטה.. אבל לא רציתי למחוק אותו כי הוא מתקן המון באגים.. הבטחתי לו שאני אברר לו מה אפשר לעשות..אבל כבר מאוחר להתקשר לתמיכה של מיקרוסופט והשאלה הזאת לא נותנת לי לנ…

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. הגעתי אל החלק שאומר ללחוץ על מקש כדי להתחיל את ההפעלה אבל הוא לא מגיב בלחיצות. אני משתמש במקלדת USB MK200 של LOGITECH.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Elite_Sniper,

אני רוצה לקנות WIN7 הום פרימיום 64ביט בכמה שיותר זול, אין לי בעיה לקנות מחו"ל. אני לא רוצה OEM ולא UPGRADE. גם לא משנה בעברית או אנגלית. אני צריך שתהיה אפשרות להתקין לפחות על שני מחשבים ועדיף על 3. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mironm,

יש לי XP PRO מקורי מחבר וכשאני מנסה להפעיל אותו דרך האינטרנט הוא כותב לי את ההודעה הבאה איפה שתריך להכניס את ה cd key: לפי רישומינו חרגת ממספר הפעמים שבאפשרותך לבצע הפעלה של Windows באמצעות מפתח מוצר זה....... אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  22. שלום לכולם, התקנתי מערכת הפעלה חדשה במחשב שלי WINDOWS 7 ULTIMATE ומשום מה אחד מהדיסקים שעבד לפני פתאום לא מופיע במחשב שלי.. נכנסתי ל DISK MANAGMENT ושם הוא כן מופיע.. בדיסק יש מידע שכמובן אני צריך להמשך הדרך. מה עושים? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, יש לי בעיה מעצבנת,הסמלים בשולחן עבודה השתנו לי ואי אפשר להחזיר אותם לקדמותם. למשל,MY COMPUTER השתנה לסמל של WINAMP ואני לא מצליח להחזיר את הסמל הרגיל. והאימיול השתנה לי לסמל של WINRAR.אם אני למשל מעתיק את הקיצור של האימיול לתיקיה אחרת אז הסמל חוזר לחמור. מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, לוח האם של מחשבי עושה לי בעיות ולכן במקום לתקן את הבעיות פעם אחר פעם הוחלט להחליף את הלוח הסורר. הבעיה היא שהלוח שלי מדגם מאוד ישן ולא מצאתי לוח אם כזה ולכן נרכש לוח אם מדגם GA-P35-DS3L והמעבד שברשותי נתמך בלוח זה. קניתי גם זכרונות בעבור הלוח החדש מכיון שהנוכחי תומך אך ורק בזכרונות DDR הבנתי שבכדי לא להתקין את מערכת ההפעלה מחדש יש להסיר מנהלי התקן מסוימים ממנהל ההתקנים צילום של מנהל ההתקנים באזור שהבנתי שממנו יש להסיר מנהל התקן מצורף. האם יש להסיר מנהל התקן ממקום נוסף לזה שבתמונה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  25. Started by GB,

שלום לכולם. ישנם אתרים (לא כל אתר) שאני פותח דרך האקספלורר שבהם מופיעה לי הודעת השגיאה הבאה: "אירעה שגיאה ב- Script בדף זה". תעזרו בבקשה . תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.