עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by unknown71,

ניסיתי ליצור מחיצה חדשה, אני רוצה שכונן C - מערכת הפעלה+תוכנות יהיה 150GB וכל השאר יהיה למחיצה החדשה. אך לא הצלחתי לעלות את הכמות של המקום, כמו כן שמתי לב שיש עוד 2 כוננים מחולקים, לגיבוי אולי, המחשב הגיע כבר עם מערכת ההפעלה 64BIT ואיני יודעת מה לעשות. http://i34.tinypic.com/34ysms0.jpg איך אני יכולה לסדר את זה שיהיו לי 2 מחיצות, ש-C יהיה 150GB? ומה זה הכוננים שישנם? תודה לעוזרים.. אני אובדת עצות

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. שלום לכולם , התקנתי XP PRO SP3 על דיסק 80 גי'גה , על מחיצת ברירת מחדל C (ממהלך ההתקנה) עכשיו כשאני מנסה ליצור מחיצה נוספת בדיסק עם HIREN'S (בעלייה עם הדיסק בוט ..מאתר החברה) , מתקבלת הודעת שגיאה . ההודעה מופיעה לאחר בחירת כל אחת מתוכנות ה-PARTITION בדיסק , מתפריט הבחירה , ובעת טעינת הדרייברים . ההודעה : UNABLE TO FIND BOOTCD FILES ואז אוט' חוזר לשורת פקודה R: (הכונן שנוצר ע"י הדיסק) . מישהו מכיר את התקלה ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  3. Started by dids22,

אהלן תראו יש לי הרדיסידק 120 גיגה sata והוא מחולק ל c=30giga d=15 giga e=60 giga (בערך - לא הכי מדויק) הקיצר היו לי כמה בעיות עם הווינדוס והחלטתי לפרמט אז הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ואז כשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור על איזה מחיצה להתקין את הווינדוס היתה לי בעיה (ד"א אני החלטתי לפרמט רק את כונן c ו d ואת כונן e להשאיר ) אז מחקתי שם את כונן c ו d ואז חשבתי שכל השטח שאי לא משתמש יהיה ביחד כלמר אם יש לי 50 גיגה שלא עשיתי אותו מחיצה אז שיהיה 50 גיגה אבל מה שקרה לי זה שה 50 גיגה האלה מחולקים לכמה חלקים (אחד 30 מגה ועוד אחד 35 גיגה ועוד 15) ואני רוצה לחבר אותם ביחד ולעשות שכונן c יהיה את כל ה 50 גיגה האחרים חח מקוהה שהבנתם למה שאני מתכוןןן מחכה לתשובבהה חח ובינתים אני על הפנ…

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  4. שלום התקנתי כרטיס רשת אלחוטי בנוסף לכרטיס רשת הרגיל כדי לעשות AC. הכנסתי בשורת הפקודה עם הרשאות מנהל את הפקודה הראשונה netsh wlan set hostednetwork mode=allow ssin=nwtwork name key=network password והכל עבר בסדר. את השם והסיסמא הכנסתי בלי מרכאות. בשלב השני הכנסתי את הפקודה netsh wlan start hostednetwok אבל אז במקום לקבל אישור על ההפעלה יש הודעת שגיאה the hosted network couldn't be a started the group or ewsource is not in the correct state to perform the requested operation יש למישהו רעיון למה ואיך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Mor .,

לפני שבוע בערך, המחשב הציג חלון שאין לי מקום בכונן C אני ואבא שלי התחלנו למחוק דברים וזה כל פעם ירד חזרה ל0 מקום. בסוף התייאשנו אז אבא שלי לקח את המחשב למישהו מהעבודה שלו , והם מחקו ביחד דברים ופינו לי 5.78 ג'יגה בייט. וזה ממשיך לרדת, יותר לאט, אבל יורד המקום, בלי שאני מורידה כלום. זה יורד הרבה ואז אני נגיד מכבה את המחשב ומדליקה, זה מעלה חצי ממה שירד כאילו מקודם היה לי נגיד 5.47 שהדלקתי, זה ירד 2 מגה בייט, אחר כך זה ירד עוד וכשכיבתי והדלקתי זה היה 5.45 זה מחזיר חלק אבל זה עדיין יורד וזה מחרפן אותי מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  6. Started by maxoirodi,

יש לי בעיה שמשגעת אותי עם כונן זה (היכן ש-WINDOWS מותקן). המקום הפנוי בכונן זה יורד ויורד לבד אפילו כשאני לא משתמש במחשב. כל 5 דקות שאני בודק כמה מקום פנוי יש בכונן C אני מגלה שזה ירד בלפחות איזה 100MB. כשעזבתי את המחשב דלוק לכמה שעות וחזרתי WINDOWS הציג התראה בה הוא אומר לי שאין מקום פנוי בכונן C. כשאני מאתחל את המחשב הכל חוזר תקין, אבל המקום הפנוי בכונן מתחיל לרדת לבדו עוד פעם. למישהו זה קרה? זה ממש מעצבן אותי! כונן D לא מושפע בכלל זה רק כונן C. יש לי בו 13GB פנויים לאחר כמה זמן אני מוצא רק 10GBואחר כך 8GB עד שזה יורד ל 150MB בלבד! ואני לא משתמש במחשב בזמן הזה! סרקתי לווירוסים ו-SPYWARE ועשיתי SCANDISK אבל זה לא עזר, אך עוד לא ניסיתי לעשות DEFRAGMENT. אם מישהו יודע את ה…

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by laviko1,

שלום, יש לי תיקיות בכונן D שהשם שלהם הוא בצבע כחול ואין לי מושג למה הם לא משותפות ולא כלום אם משהו יכול לעזור לי אני אשמח. (צירפתי תמונה) תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Atlon-Xp,

משום מה בזמן האחרון הווינאמפ נתקע אצלי וזה אבל גיליתי שאני מעביר דברים לכונן זה מראה לי- Data error (cyclic redundancy check) עכשיו שאני בא להיכנס (רק התחיל עכשיו) זה אומר לי שהכונן צריך פירמוט, העם יש דרך לסדר את זה בלי פירמוט או שהדרך היחידה היא פירמוט אבל איך אני ידע שזה לא יחזור על עצמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by mostwanted,

אוקי אז ככה יש לי בעיה במחשב לאחרונה שאני לא רואה את הכונן DVD שלי בשום מקום חוץ מה-TASK MANAGER וזה לא רק שהמחשב לא מראה אותו שם גם עם אני מכניס דיסק לכונן הוא לא קורא אותו. מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  10. Started by vizido,

שלום חברים, יש לי שני כוננים קשיחים במחשב. אחד מהכוננים (לא זה שעליו מותקן ה WINDOWS) עושה פתאום בעיות ולא ניתן להכנס אליו, וכשלוחצים עליו אז הוא אומר שהדיסק לא מפורמט ושצריך לעשות לו פורמט. הבעיה שיש לי עליו כמה מסמכים חשובים ואני רוצה לנסות להגיע אליהם לפני הפורמט. משהו מכיר איזה תוכנה שיכולה לעזור לי? תודה רבה עידו

11. Started by McMerc,

יש לי בעיה, כאשר אני מחבר כונן USB למחשב שלי, אז XP מזהה שחיברתי את הכונן אבל לא נותן לי גישה אליו. צריך להדגיש שאין פה בעיה של הכונן, או של חיבורי ה-USB (בדקתי בויסטה וזה עובד מצויין). אני כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדריברים של כל חיברי ה-USB שיש לי במחשב, וזה עדיין לא עזר. ניסיתי לעשות sfc /scannow עם דיסק של XP ועדיין לא עזר. יש לי חשד שזה משהו בריג'סטרי (אין לי כוח לפרט). אז למשהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מנסה להבין את הבעיה הבאה כונן C שלי מותקנת עליו מערכת ההפעלה לעומתו D הוא כונן פיזי אחר אבל הדבר המעניין הוא שעלD שכביכול ריק לחלוטין ואחרי פירמוט מופיע בקומפיוטר מנגמנט שהוא SYSTEM ועל C מופיעה BOOT איך אני גורם ל D לא להיות SYSTEM

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  13. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

כשאני מכבה את ה- windows הכל כרגיל אבל לוקח לו איזה5 דקות להיכבות מישהו יודע למה זה קורה???

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  14. מאז שיצרתי יוזר נוסף במחשב (עכשיו יש שניים) לוקח למחשב המון זמן להיכבות ולפעמים הוא נתקע בחלון של הכיבוי (חלון תכלת שרשום בו WINDOWS מבצע כיבוי). דבר נוסף זה שבמעבר בין היוזרים המסך מבצע קפיצה (כמו שמשנים הגדרות שלו). מישהו יודע מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את שתי הבעיות??

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by eliil1,

אני משאיר את המחשב דלוק בלילה כי אני מוריד משהו, מתעורר בבוקר והמחשב כבר מכובה. אני מדליק את המחשב והוא מראה לי שכאילו הUSER שלי LOCKED , יעני מסך של LOG OFF , עם המשתמש שאתה יכול להיכנס אליו. זה איזו הגדרה בויסטה נכון? ה LOCKED הזה , ואז אני לוחץ על המשתמש וזה נכנס בסדר, אבל הוא נכבה לבד ככה, וזה מעצבן רצח... בכל אופן, תודה המשך יום נעים.

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  16. Started by pitosi,

כשאני עושה כיבוי הוא מגיע למצב שרשום שהוא מבצע כיבוי משהוא כזה וניתקע וזהו אין מה לעשות מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by gilza,

WINDOWS XP SP2 P -3 הביוס AWARD V 4.51.PG כאשר אני מכבה את המחשב דרך התחל כיבוי ,הWINDOWS מבצע כיבוי ,המסך נכבה, אבל הספק כח והמאוורר של המעבד ממשיכים לעבוד. לחיצה ארוכה של כמה שניות על כפתור הכיבוי הידני מבצעת את הכיבוי הסופי. מה הסיבה שלא מתבצע כיבוי מלא דרך התחל כיבוי. תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by wow,

למה כשאני עושה ריסטרט תמיד נפתח לי חלון כזה של איזה תוכנה (למרות שסגרתי אותם לפני) ואם אני לא עושה END NOW זה לא עושה ריסטרט? מה הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  19. Started by yoni22j,

כשלוחצים על התחל וכיבוי מופיע החלון הקטן הזה עם 3 לחצנים(ראו תמונה) ל3 מצבים שונים; המתנה, כיבוי והפעלה מחדש וכשלוחצים על כיבוי כדי לכבות את המחשב החלון הקטן הזה פשוט נסגר והwindows פשוט עובד כרגיל ולא מתכבה אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]

20. Started by gimimix,

שלום לכולם יש לי מערכת הפעלה XP כשאני מכבה תמחשב הוא נתקה על המצב "מתנתק" ביציאה מווינדווס והוא לא נכבה אז אני סוגר מהכפתור של המחשב לא נראה לי שזה חשוב אבל מפרט מחשב עיקרי: מעבד AMD 3800 DUAlCORE זיכרון RAM 2GB המחשב נקנה לפי 3 שנים +- והאנטי וירוס שלי NOD32 היה פעיל כל הזמן בתקופה האחרונה תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  21. שלום רב, יש לי בעיה במחשב יש לי ווינדוס אקס פי פרו בעיברית, וכשאני רוצה לכבות אותו הוא נשאר תקוע על המצב של שומר ההגדרות שיש בתהליך הכיבוי בסוף. אולי למישהו יש רעיון או ידוע מדוע זה קורה? חשוב לציין שכל פעם אני מחכה זמן רב וכאשר זה לא עובד אני מכבה לבד.מדוע זה? תודה מראש לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by alia,

שלום-יש לי בעיה ואבקש עזרתכם שידרגתי מ98 ל-xp pro sp2 hebrew מחשב פ-3 1000 ,המחשב היה מכבה עצמו עם וינ' 98 לאחר השידרוג (הוספתי גם זכרון,אם זה רלוונטי)כשאני לוחץ על התחל>כיבוי לאחר כמה שניות המסך נכבה והמחשב לא אני אפילו לא יודע מה רשום כי כבר אין מסך-הדבר האחרון שרואים לפני כיבוי המסך זה: "שומר הגדרות" ואז אני מכבה ידנית עשיתי חיפוש בפורום,אך אין לי אופציה apm ,זה מה שיש:"אפשרויות צריכת חשמל",ערכות צריכת חשמל,מתקדם,מצב שינה. רציתי גם לנסות הגדרות בביוס,אך פג תוקף הצילום שהעלתם לאתר תודה וסליחה על התאור הארוך

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by avi2014,

כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא רושם לי בכיבוי "שומר את ההגדרות" ופשוט לא נכבה. הבנתי שזה קשור איכשהוא לadsl, יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by larry_lurex,

כשאני מנסה לכבות אותו הוא נתקע על SAVING USER'S SETTINGS ואני נאלץ לכבות אותו ידנית... אני חושש שזה בגלל המודם שלי ALE-130 הוא גם, כמעט תמיד, נתקע כשאני לוחץ על דיסקונקט..ואני זוכר שפעם פתרתי בעיה כזאת וזה היה קשור למודם אבל עכשיו התקנתי דרייברים מעודכנים וזה עדיין אותו חרא.. מישהו יכול להגיד אם זה זה? ואם כן אז בחייייייייייתת שישלח לי לינק לדרייברים שיעבדו תודה

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. Started by pakariel,

יש לי מחשב שיש אליו windows 7 64bit הוא מוגדר לא להיכנס למצב שינה אבל כן מוגדר לו כיבוי צג לאחר 10 דקות הבעיה היא שכאשר הצג שלי נכבה במקום להפוך להיות שחור חזק (כאילו כבוי) הוא נכבה אבל נשאר על מצב של אפור כהה (כמעט שחור) ואני ממשיך לראות את הסמל של העבר ** חשוב לציין שחוץ מזה הכל עובד תקין הוא חוזר לפעולה תוך שניה והכל בסדר מה יכול לגרום למצב הזה שהוא כאילו לא נכנס לכיבוי צג מלא?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.