Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
הלן יש לי בעיה מאוד מעצבנת בשעון של הווינדוז (בצד ימין למטה) שכל הזמן הוא קופץ שעה אחת קודם , אני מכוון אותו ואז יום למחרת הוא שוב חוזר שעה אחורנית. מה אני יכול לעשות שזה לא יקפוץ שעות? העזרה שלכם תעזור לי מאוד... :user:
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות מחשב לסלון אם אני אמצא מערכת הפעלה ראויה. חשבתי על ויסטה מדיה סנטר, אבל יש לי כמה שאלות. האם זה תומך בצפיה בסרטי hd/bluray? האם זה באמת תומך בחיבור לכבלים דיגיטליים ללא צורך בממיר או שעדיין יש את הבעיה עם ההצפנה בארץ או משהו כזה? כמה זה באמת כבד? אני אצטרך מחשב סופרעל בישביל זה, או שמשהו בינוני יספיק? אשמח גם לשמוע חוויות שימוש מאנשים שניסו לשלב את זה בסלון שלהם תודה, אור.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי עכשיו וינדוס 7 חדש דנדש עכשיו, אחרי שהתקנתי את חיבור האינטרנט שלי והכל עובד מצוין, פתחתי משתמש נוסף בוינדוס ומשום מה החיבור הזה לאינטרנט לא מופיע אצלו... בנוסף, כל פעם שאני מחליף בין המשתמשים, לא מנתק אותם אלא מחליף, חיבור האינטרנט במשתמש הראשי מתנתק. מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כמו בכותרת נגן DVD וצורב DVD לא מזוהים במחשב שלי רק היום הבחנתי בזאת. אבל שאני מעלה בוט סידי הוא עולה בשניהם זאת אומרת ששניהם מתפקדים, כיצד אני פותר את הבעייה ?. הנה תמונה... אשמח לתגובות. עריכה: במנהל התקנים שני הכוננים מסומנים בצהוב !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://lifehacker.com/5361566/get-eight-windows-7-licenses-for-19-if-youre-a-student-anywhere לכל הסטודנטים שלא מקבלים ממקום הלימודים בחינם, יש אפשרות להצטרף לארגון שיתן לכם בכל זאת. רק לסטודנטים למדעים
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את סיסופט סנדרה לפני משהו כמו חודש... התוכנה פעלה לי... לאחר מכן התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA גרסה 28.23 הדרייברים עשו לי בעיות... פירמטתי את המחשב. התקנתי הכל מחדש... עכשיו רציתי להתקין שוב סיסיפט סנדרה (יש לי 2 הארד דיסקים) מההתקנה שהורדתי פעם שעברה. עכשיו שאני לוחץ על SETUP זה רושם לי : "Can't run 16-bit windows program" יש לכם מושג מה מקור הבעיה ???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בזמנו ביטלתי את הדבר המעצבן הזה שכל התקנת קובץ מקפיץ הודעה לאישור, אבל לפני כשבוע וחצי היה עידכון חדש לויסטה ואחרי שהדקנצי אותו הבעיה חזרה ולמרות שבUSER ACCOUNT מסומןOFF הוא עדיין מקפיץ לי את הודעת האישור כל הזמן... איך נפתרים מזה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז לפרמט את המחשב אני יודע. הבעיה היא אחרת... בתקופת ה Windows 98 היה דיסקט איתחול שהייתי שם לאחר הפירמוט וכך יכולתי להתחיל את תהליך ההתקנה דרך הדיסק. משום מה, אני לא מוצא את האפשרות ליצור דיסקט אתחול שכזה ב Windows 2000 ואני מת לפרמט כבר את המחשב. אז מה אתם אומרים? איך אני אמור להתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר שאני מפרמט את המחשב? תודה מראש...
-
יש לי מחשב עם חלונות 98 , ואני רוצה "לזרוק " את ה 98 ולעבור ל 2000 . קראתי בפורום שצריך לפרמט את המחיצה עליה מותקן 98 , ואז להתקין את ה 2000 אם אעשה זאת , המחשב לא יזהה את כונן ה cd ולא אוכל להתקין את 2000 . אז מה השלבים לעלי לבצע ? שמירת ה driver של ה cd על floppy ? ואז מה ? דבר נוסף :על המחשב מותקן גם לינוקס , ושהמחשב עולה יש תפריט בחירה בן שתי מערכות ההפעלה .
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וידוס 7 64 ו4 גיגה זכרון ואני רואה בבר של סרגל הגאדגטים שימוש קבוע של 34-44 אחוז שימוש ! מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי Intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz + AC Freezer 7 Pro ¤989 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤300 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1335 SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1021 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Compute…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה : כיצד מהחפש אני יכול לרשום פקודה לפתוח את השליטה מרחוק כמו למשל פקודה של eventvwr יפתח לי את הדף אירועים של המחשב אז מחפש לדעת מה הפקודה של שליטה מרחוק ??
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הצלחתי לפתור את הבעיה בת'רד הקודם. פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש.אבל יש בעיות עם עברית: 1.לא מצליח לחלץ קבצים מתוך תקיות עם שמות בעברית.צריך לגרור אותם למקום אחר כמו הדסקטופ. 2.כל המועדפים אצלי נראים כמו גיבריש.... 3.alt+shift לא מחליף בין השפות. חשבתי שהתקנתי את השפות בוינדוס כמו שצריך,ואני מצרף כמה תמונות של ההגדרות .לא מבין מה נדפק.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, וינדוס 8 פרו x64, על מחשב נייד hp probook 4330s. הוינדוס נתקע ב- page fault in non paged area BSOD, לא עולה ומבצע איתחול. מצליח להעלות במצב בטוח. כבר פעם שנייה שזה קורה, בפעם הקודמת לאחר ניסיונות לתקן את זה הצלחתי רק על ידי ביצוע Reset you PC מה- troubleshoot options. לאחר קריאה ברשת הרבה מכוונים לבעיית חומרה חדשה שהותקנה, במחשב לא הותקנה שום חומרה חדשה. אשמח לכיוון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב , בימים האחרונים יש לי בעיה במחשב שלדעתי הלא מקצועית שייכת למערכת ההפעלה ו/או לזכרון המחשב אם כי אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. ממש לאחרונה פרמטתי את המחשב (פירמוט תקופתי), לפני מספר ימים החלו לי בעיות של ביצועים במחשב שלדעתי החלה לאחר סגירה של פוטושופ באמצעות מנהל המשימות - לאחר שזה נתקע. כיום למעשה המחשב מתנהג כאילו אני מריץ עליו תוכנות כבדות מאוד שגורמות לעיתים לריצודים בתזוזות העכבר , לפעולות שבעבר לקחו מספר דקות להימשך על שעות למשל פעולות של DECRYPT , DEMUX ו REMUX שלקחו לי בעבר בערך 20 דקות היום נמשכות פי כמה וכמה זמן. NOD32 ו ADAWARE לא מצאו שום וירוס או תוכנת ריגול מסוימת שיכולה לגרום לבעיה זו. כמו כן הרצתי את תוכנת CCCLEANER והיא למעשה מחקה …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי windows 98 בכל פעם שאני מנסה לפעיל משחק מופיעה הודעה שאומרת: a required.dll,storm.dll,was not found
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנשים אני לא יודע מה לעשות , אני מנסה להתקין WinXp על מחשב חדש עם HD של Seagate 320GB SATAII כשההתקנה מתחילה אני לוחץ F6 איפה שצריך אבל ההתקנה רושמת לי שהיא הצליחה לזהות את הכונן SATA שלי. עשיתי לכונן פירמוט בעזרת התוכנה ל DOS שהורדתי מהאתר של SEAGATE והיא הצליחה , פירמטה לי את הכונן , יצרה לי מחיצות כמו שרציתי והכל. אבל ההתקנה לא מזהה את הכונן... מה אני עושה? עריכה : מסתבר שהוא כן מזהה את ה HD אבל רק 131 מגה מתוכו.... בנתיים יצרתי בעזרת ההתקנה של winXp מחיצה אחת של 40GB ועכשיו אני מתקין עליה את הHD
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מכמה סיבות פשוטות: התקנות שאורכות כשלושת רבע שעה, זמני טעינה ארוכים ביותר במשחקים כבדים, FPS נמוך מדי במשחקים וחוסר תמיכה בכמה תוכנות שאני צריך. השאלה שלי היא האם כדי לחזור אני צריך לפרמט? ואמורים לצאת משחקים בלעדיים לויסטה תומכי DX10 בזמן הקרוב כך שאהיה חייב ויסטה? או שיש עוד זמן?.. ובלי קשר, Crysis תומך DX10? חח אם כבר אני שואל
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנימה הצינית היא כמובן בשל הניסיון המר שהיה לי עם התוכנית הנ"ל. מצד אחד שמעתי שהיא כדאית בשל איכות וידאו וקול משופרים, מה שאני מחפש. מצד שני גם שמעתי שיש איתה בעיות של קבצים שיכולים לרוץ רק אצלי במחשב (שלום קאזה) ושל STREAMING ברשת. חשבתי אולי אצלי זה לא יקרה. קרה. אז מהר חזרתי למצב הקודם עם SYSTEM RESTORE ובאתי לספר. וגם לברר, אולי בכ"ז מישהו הצליח לאלף את הסוררת. אם כן, אשמח לשמוע כי עדיין אני חושב שהאיכות של קבצי MPG ב-MP8 שנשארתי איתו היתה טובה יותר בעבר ומשהו קרה בדרך שקלקל. אין לי מושג מה ואולי תוכלו לייעץ מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת : WIN98 EDO 96 פנטיום 1 מה לדעתכם הזכרון הוירטואלי שמומלץ לשים לו עכשיו ידנית ?? הוא נהייה ממש איטי אין לי מושג למה (שום דבר לא עולה בהתחלה...אין וירוסים) פשוט פעם אחרונה שנגעתי לו בזיכרון הוירטואלי המחשב לא עלה איך בדיוק אני עושה את זה ? (300 מגה פנוי יש כרגע על ההרדיסק) 96 זוהי כמות הזכרון מה לשים מינימום\מקסימום לביצועים מרביים? תודה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה עם התקנת ווינדוס 2000 כשאני מנסה להיכנס לתקייה של I386 הוא רושם לי CDR101: NOT READY READING DRIVE E: ABORT RETRAY FAIL?A זה קורה גם עם 98
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מקבל תקיעות ממושכת ולפעמים זה מגיע עד למצב של מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000101. בדקתי בGOOGLE על קוד השגיאה הזה ומצאתי שזה יכול להיות מזיכרון RAM תקול או HD תקול. ביצעתי בדיקה ב-memtest86 במשך 9 שעות ולא נמצא שום תקלה. עכשיו אני לא יודע אם איזה תוכנה אני צריך לבדוק את הHD שלי.. וגם אם אני צריך לבדוק את כולם או רק את זה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. תודה מראש נ.ב אם משהו מכיר עוד אפשרויות לפתרון אני ישמח לשמוע [h=3][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-