Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום עשיתי היום פורמט למחשב ואני לא מצליח להוסיף עברית הכנסתי את הדיסק נכנסתי ל control panel ואז regional and languade optins וברשימה של השפות שאפשר להוסיף אין עברית ניסיתי להוסיף לרשימה עברית אבל לא הצלחתי איך אני מסדר את זה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה על מחשב אחד להריץ שתי מערכות הפעלה של וינדוס כשאחד מהם תיהיה xp pro ps2 והשניה תיהיה 2003 server כששתיהם יהיו בו זמנית פועלות ויהיה לי אפשרות לדפדף בינהם. יש דבר כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עולה ב bootable USB, אני לא מצליח למצוא את הדיסק הקשיח שלי המחשב זה נייד של MSI wind u100 התוכנה שהתקנתי ל bootable usb זה rufus...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN 98 והתחלתי להתקין עליו את 2000 אבל מסיבות שונות ביטלתי את ההתקנה והמסך הזה (בחירה בין שני WIN) מופיע לי איך אני מבטל את המסך הזה של הבחירה בין הווינדוסים אבל אני רוצה ש 98 יפעל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק ליכולת להשתלט על מחשב שעובד על win 2000 pro כאשר אני עובד עם win xp pro ויש לי את remote desktop connection תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463713.msg3962500#msg3962500 פשוט סיוט... לא היה ניתן לפרמט/למחוק את ויסטה דרך ניהול דיסקים של ווינדוס 7 עקב קובץ/יישום DUMB או DUMP (לא זוכר בדיוק). לכן הכנסתי את דיסק התקנה של 7 משם מחקתי את המחיצה הזו ואיחדתי אותה עם מחיצה G. הפעלתי מחדש ואז היה לי: Bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart. עשיתי תיקון ואז בא לי: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart. ואז אחרי תיקונים רבים שלא עזרו כמעט התיאשתי, אבל הכנסתי את הדיסק של ויסטה ומשם ביצעתי תיקון וזה עבד. יש לי עכשיו מחיצה גדולה אבל של ווינדוס 7 רק בכונן G ולא ניתן לשנות בכלל ל C מה שקרה פשוט... הווינדוס ויסטה שהיה פעיל, ובעקבות השידרוג הפך גם את 7 לפעיל, פתאום …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר קניתי ברוסיה GTA IV מקורי....ניסיתי להתקין אותו אצלי והוא רושם שצריך גרסא מעודכנת של WINDOWS 7 ורשום גם על מנת לפתור את הבעיה יש להיכנס לתמונה של MICROSOFT למטה נכנסתי וזה מוביל אותי לעמוד הבא: http://support.microsoft.com/kb/935791 זה בכלל משהו שקשור לWINDOWS VISTA כבר נכנסתי לSTART ואז ALL PROGRAMS ואז WINDOWS UPDATE עשיתי הכל הכל,עדיין רושם את החרא הזה.... מה לעזאזל עושים עם זה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי WIN XP 32 BIT במחשב והתקנתי במבצע הזה של ה-40 דולר את הWIN 8 שדרוג וכנראה שלא עשיתי CLEAN INSTALL , עכשיו השאלה היא אם אני יכול להתקין שוב, הפעם גירסת 64 של WIN 8, בלי לשלם שוב או שאכלתי אותה???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו מוזר קרה למוניטור הביצועים של ה-XP. (האפלקציה שעולה כאשר לוחצים CRL-ALT-DEL ) הוא עולה לי ישירות על מצב של TASK-ים. ואין לו את הטאבים למעלה שמאפשרים לראות ביצועים ויותר חשוב פרוססים. אין לו גם את ה-BAR עם WIEW וכו'. פשוט חלון קטום מלמעלה. האם מישהו יודע, כיצד מחזירים את המצב הקודם. אני כן מקבל למעטה את האייקון של מצב ה-CPU , ורואה שהוא עובד על 100%. אבל אין לי גישה לפרוססים ע"מ לבדוק מה הבעיה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שהותקן עליו windows 8 release preview, כמובן שהוא שודרג מwindows 7, תוקפו של וינדוס זה פג ועכשיו אני מעוניין להפוך אותו למקורי, כמובן שרכשתי את גרסת השדרוג. האם יש אפשרות שהוא ישמור לי הגדרות? עשיתי ניסיון אחד על מערכת משוכפלת והקבצים נשמרו אבל התכונות וההגדרות לא. האם יש איזה שהיא דרך לעשות לו אקטיבציה בלבד? ואז הוא לא יעשה ריסט כל שעתיים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, החל מאתמול מופיעה לי בחלק לא מבוטל של אתרים הודעת השגיאה הבאה (קונקרטית בכרום): This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVED כשזה לא מופיע, אני מקבל שגיאה של "האתר הזה לא בטוח". הודעה לא שונה משמעותית מופיעה גם באקספלורר ובפיירפוקס. ניסיתי לשנות תאריך ושעה (שיטה שהוצעה), לעשות proceed (בהודעה של "האתר הזה לא בטוח"), למחוק browsing data, לעשות ריסטרט ושום דבר לא עזר. מה עושים? :\ תודה, אורן עדכון: כשעברתי ל-wifi אחר, הכול הסתדר, אבל אני רוצה לעבוד על ה-wifi הרגיל שלי :\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הודעת שגיאה : Process1_ Initialization_Failed מתי ש Windows 7 Ultimate עולה להתקנה , בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעשות , פרסמתי במלא פורומים את הבעיה הזאת ואף אחד לא יודע ! בבקשה אחים שלי תעזרו לי אני מת להתקין .!~ )))
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ווינדוס 7 64 מחשב תוכנות מינימלי דרייברים עדכניים יחסית ? חשוב ? ב- PROCESSES המקסימום מראה על 4 % שימוש ב- CPU מתוך 2 GB תפוס 1 GB למערכת הפעלה... התוצאות - כל המשחקים עומדים על 100% שימוש - לא היה לפני התופעה התחילה לאחרונה ללא שינוי או עידכון... תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקספלורר שלי מציג מדי פעם מסכים לבנים כאשר אני מנסה להיכנס לאתרים, כאשר למטה ב- status bar רשום: done - כאילו האתר כבר עלה. זה קורה בלי קשר לאתר מסוים או זמן מסוים, פשוט לחלק מהאתרים כן ולחלקם לא. ניסיתי למחוק את הקוקיס והקבצים הזמניים, אך זה בד"כ לא עוזר. כמו כן, לעיתים לאחר שעה זה כן יכנס לאתרים האלו. מישהו מכיר את הפתרון לדבר כזה? או אולי איך ניתן להתקין את האקספלורר מחדש?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוז ויסטה אולטימייט 32 ביט ובחלק מהתוכנות כמו מסנג'ר וגם בשולחן העבודה הפונט נראה מאוד מטושטש וקצת קטן. איך מגדירים את הפונט בויסטה כרצוני?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן להתקין XP ו-VISTA על אותו מחשב ולבחור ביניהם בהדלקת המחשב?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP פרו. שפה עברית. חיברתי דיסק-און-קין או קורא זיכרונות בחיבור כניסה USB ופתאום הוא לא מזהה אותו.היסכלתי בהתקנים חומרה יש רק אחד ב- USB "תקן לא מזוהה"... בהתחלה זה עבד לי חיבורים USB. ניתקתי חשמל בספק כוח.וחכיתי 2 דקות. וחיברתי ספק ואח"כ חיברתי דיסק און קין וגם קורא זיכרונות מצלמות דיגיטליות והכל עובד ותקין. אבל יש בעיה זה עדיין חוזר תקלה USB ושוב ניתוק חשמל בספק ואותו פעולה ובסוף זה עובד ותקין. האם כנראה המקור בעיה זה ספק כוח לא תקין?כנראה שאין לו כוח זרם חשמל ללוח אם.האם זה נכון? מה אתם חושבים,איך פותרים את הבעיה? מיכאל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה קורה לי באמצע משחק...הוא עושה ריסטרט מעצמו הבעיה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 nvapu.sys איך מתקנים ? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר בעזרת הרגיסטרי או משהו כזה לגרום ל WindowsXP שיתמוך ב ATA33 או משהו כזה (שכחתי את שם הטכנולוגייה)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן החראון המחשב שלי הופך כמעט כל קובף קיים בהדרגתיות לכחול משמע הוא דוחס אותו ניסיתי להיכנס ל-C פרופרטיז ושם להוריד את הוי של הדחיסה בכדי לחזור המצב הקודם אך לא קימת אפשרות כזאת. אני כמובן אדמיניסטרטור במחשב,היחיד. איך אני מכיל את עניין החזרת הקבצים לצבע הרגיל על כל הפרטישן???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sorry for writing in english, but it's easier to type this way A week ago I spilled some water inside my laptop keyboard. At the beginning I couldn't type at all, but now the only problem I have is whenever I click the "n" or "b" keys the caps lock turns on (but the letters appear). Clicking on the actual caps lock key doesn't work. I think the solution wouldn't be to map the caps lock key, but to completely disable its function (as if caps lock function doesn't exists in the system). How can I do it? I'm running Windows 7 Enterprise, and my laptop is HP Pavilion dv9750 Thanks in advance! Tom
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה WIN 7 על דיסק חדש בעוד שאת מערכת ההפעלה הישנה XP השארתי על גבי דיסק ישן (שגם הוא מחובר למחשב). בעת העלאת המחשב , המחשב בוחר דווקא במערכת ההפעלה של ה XP במקום של ה WIN 7. הצלבתי בין הכבלים של הדיסקים (SATA) בלוח האם אבל גם זה לא עוזר :-\ . האפשרות היחידה שלי כרגע להעלות WIN 7 היא דרך אפשריות בחירת דיסק איתחול (F8) ושם בחירת הדיסק הנכון שעליו יושבת מערכת ההפעלה . מבקש את עזרת חברי הפורום בנושא . האם מחיקת תיקיית ההפעלה ב XP בדיסק הישן תפתור את הבעיה (השארתי את מערכת ההפעלה הישנה רק כגיבוי למשך זמן וכרגע באמת אין סיכוי שאחזור אליה חזרה). אשמח לכול עזרה בנושא, תודה מראש, דרור.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
במחשב הישן שלי היתה לי אפשרות לכתוב משהו עם העכבר והווינדוס היה מתרגם לי את זה לטקסט. במחשב החדש אני לא מוצא את האפשרות הזאת... איך אני מוסיף אותה? (אנגלית, אם אפשר שיהיה גם עברית) שכחתי להוסיף.. בדקתי בHELP איך להוסיף את התמיכה בזה... אבל יש בעיה... יש לי OFFICE 2007 ENTERPRISE ואין בו את האפשרות Alternative User Input
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ויסטא עולטימייט ואני שמתי אותה רק אתמול לא מיתמצא בווינדווס ובטעות מחקתי את הסל מיחזור וכשאני מוחק משהוא הוא נישלח לסל מיחזור אבל איפה הוא עכשיו ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-