Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש עם ויסטה 64, התקנתי את הגירסא הזאת כי אני עובד בעיקר עם תוכנות תלת מימד ורציתי לנצל את כל ה4GB זיכרון שלי. כל המשחקים שהתקנתי על המחשב (C&C 3, HALO 2,COMPANY OF HEROES ועוד כמה) נתקעים אחרי כמה דקות משחק,(בין 3 ל20 דקות),בדרך כלל המערכת פשוט חוזרת WINDOWS ואומרת "THE PROGRAM HAS STOPPED WORKING,PLEASE WAIT WHILE WINDOWS TRIES TO SOLVE THE PROBLEM" או משהו כזה,ואז כל מה שנשאר זה לכבות את המשחק,התקנתי את כל הפאצ'ים של המשחקים וגם את כל העידכונים של ויסטה כולל שתי החבילות שיצאו ועידכון של הדרייבר של הכרטיס מסך וזה לא עזר, יש למישהו הצעה לפיתרון לפני שאני מתייאש וחוזר לXP? תודה! המפרט: QUAD 6600 4GB CORSAIR 800MHZ לוח ASUS P5K כרטיס מסך …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צילמתי מסך כדי שיהיה לי יותר קל להסביר http://www.siz.co.il/my.php?i=mjhznkgd3jmz.jpg אממ מה לעשות? להגדיר גיבוי? ואם כן, למה? ואם אני לא אגדיר גיבוי, מה ההשלכות של זה? לתת ל Windows Defender לסרוק לי תמחשב? קחו בחשבון שאין לי ווינדוס חוקי.. (ווינדוס 7) אשמח לעזרה מהמבינים שפה.. ולא חסר P:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבעיות החלו אחרי ביצוע עידכוני מערכת של חודש אוגוסט. הכוונה להתרסקויות ומסכים כחולים . ב- Safe mode לא הייתה את הבעייה , מה שאיפשר לי לבצע SYSTEM RESTORE לתאריך שקודם לתאריך שבו בוצעו העידכונים . עכשיו אני לא יודע מה לעשות מצד אחד עידכוני מערכת קריטיים הם חשובים מבחינת אבטחה ואילו מצד שני הם מפילים לי את המערכת . מה לדעתכם כדאי לי לעשות? הערה: מדובר בגרסה חוקית למהדרין של מערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Sorry for writing in english, but it's easier to type this way A week ago I spilled some water inside my laptop keyboard. At the beginning I couldn't type at all, but now the only problem I have is whenever I click the "n" or "b" keys the caps lock turns on (but the letters appear). Clicking on the actual caps lock key doesn't work. I think the solution wouldn't be to map the caps lock key, but to completely disable its function (as if caps lock function doesn't exists in the system). How can I do it? I'm running Windows 7 Enterprise, and my laptop is HP Pavilion dv9750 Thanks in advance! Tom
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מהיום בבוקר כל פעם שנאי מדליק תמחשב הוא עושה FREEZE אחרי איזה 20 שניות ואז עושה ריסט אוטמטי. לא נגעתי במחשב, אין לי מושג למה זה קורה... מישהו יודע אם יש LOGS שמראים למה הוא קורס? או אם זה קרה לעוד מישהו? אני כרגע במצב SAFE MODE. תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי אני מדליק את המחשב, נידלק שולחן העבודה וכל מה שאני יכול לעשות זה להיכנס לכמה תמונות שיש לי על שולחן העבודה וכמה תוכנות שלמזלי אחת מהן זה הדפדפן אני לא יכול להיכנן לתיקיות אני לוחץ פעמיים על התיקיה הוא פותח לי סריקה של תוכנת סריקה (SEARCH & DESTROY) למי שמכיר , עושה סריקה של כל הקבצים בתקיה שרציתי להיכנס ויוצא וככה גם במחשב שלי הקבצים שלי וכל התיקיות שקיימות במחשב חוץ מתמונות ותוכנות שיש על שולחן העבודה הנה תמונה להמחשה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני פירמטתי את המחשב ואני רוצה SP3 אני כמעט בטוח שאין לי דבר ראשון אם יש איזשהי דרך לבדוק זאת.. דבר שני בWIN UPDATE אין עדכונים למחשב שלי, אבל עוד פעם אני די בטוח שאין לי SP3 על המחשב... יש לי WIN מקורי לכל האלה שתהו...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה , אחרי שהמחשב מתכבה בצורה לא בטוחה (לפעמים קצר, לפעמים סתם נזק אחר) אז אחרי הטעינה של הוינדוס הוא מציע לי לעשות CHCKDISK ומאז הוא מציע לי לעשות את זה בכל הפעלה מחדש, גם כשהיא בטוחה. איך אני יכול לבטל את זה שהוא לא יבקש ממני גם אחרי כיבוי לא תקין? מה שקורה שאני לא יכול להדליק את המחשב וללכת לעשות משהו במקביל כי אני לא רוצה שהוא יעשה את הבדיקה והתיקון הזה (לא משנה מה הסיבה). האם אפשר לבטל את זה ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכל הפעלת קובץ סרט מופיעה ההודעה הבאה: החריגה ( unknown software exception 0xc0000094) אירעה במיקום 0x04939d67 זה דיי מעצבן! ההתקן האחרון שהתעסקתי איתו שאולי קשור זה ה ffdshow שהסרתי אותו כבר. מה אפשר לעשות...????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי בעיה דחופה תודה רבה למי שעוזר טוב אז ככה ניסתי לפרמט בהתחלה הוא זיהה את הדיסק פירמוט מחק את הווינדוס ואז אומר לי לבדוק אם יש דיסק בכונן ניסתי שוב לפרמט מדש וזה עדין לא עזר ניסתי שני דיסקיפ שונים של ווינדוס ושום דבר לא עוזר הוא לא מזהה אותם מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לשחזר מערכת וזה רשם לי בסוף התהליך: שחזור נכשל. כבר 5 פעמים בתאריכים שונים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום וברכה אני מחפש לייצר הרשאות למשתמשים אחרים מעבר להרשאות הבסיסיות (read only/hidden) בוינדוס 2000 אני יודע שיש אפשרות לייצר של read, read+execute וכו' לפי קבוצות/משתמשים אשמח לעזרה בהקדם בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בטח שואלים את השאלות האלה המון בפורום הזה אבל אני לא מצאתי תשובה להכל, ולקרוא את כל הסטיקי בן ה 100 עמודים זה לא פרקטי... אני אקצר ואשאל את השאלות שיש לי: 1. עם המפרט הנוכחי שלי (רשום בצד), האם השדרוג בכלל כדאי? 2. איזה גרסה עדיפה ולמה (BASIC, PREMIUM וכו'...)? 3. איזה גרסת ביטים עדיפה ולמה(32\64)? אני חושב שזהו בנתיים.... אם יהיה עוד אני כמובן אוסיף. תודה על התשובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשרי לבצע restore points במצב dos? כמו ב 98 שאפשר היה לשחזר registry ב dos עם scanreg?? יש לי XP עם בעייה רצינית ואין לי אפשרות לבצע restore מתוך המערכת.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זקוק ליכולת להשתלט על מחשב שעובד על win 2000 pro כאשר אני עובד עם win xp pro ויש לי את remote desktop connection תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי סגר יוזר אחד על ידי סיסמה. האם יש דרך לגלות את הסיסמה של היוזר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום!!! שמתי לב שתקיית הTEMP שלי שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\moshe\Local Settings (winXP pro) גודלה 8גיגה מה עושים??? מותר למחוק ?? יש תוכנה שמוחקת??? עזרה :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם קיים גאדג'ט של וינדוס או תוכנה שבה ניתן לכבות את המחשב לפי זמן. בXP השתמשתי בפקודה דרך הפעלה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי win 7 ultimate 64bit ואני לא מצליחה להתקין תוכנות/דרייברים שמתאימים לגרסה הזו של הwin.אני מקבלת הודעת שגיאה שהגרסה לא תואמת. אפילו דרייבר של מדפסת לא הצלחתי להתקין :'( אני מצרפת את גרסת המערכת ואת הודעת השגיאה. בתודה מראש לעוזרים... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. לידידה שלי יש ווינדוס 7 עם יוזר בודד והיא איבדה את הסיסמא. מה הפתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עובד עם XP וכאשר אני פותח תיקייה מסויימת היא נפתחת על חצי מסך ולא על מסך שלם. לאחר שאני מגדיל את התצוגה של התיקייה על כל המסך ואני פותח תת תיקייה התיקייה שוב לא נפתחת על מסך שלם. לאחר שאני פותח תת תיקייה נוספת זה שוב חוזר על עצמו וכך יוצא שכל פעם לאחר שאני פותח תיקייה אני צריך ללחוץ לחיצה נוספת כדי שהתצוגה תהיה על כל המסך. אני מכיר את סדר הפעולות הבא: TOOLS ---> FOLDER OPTION --->VIEW ---> APPLY TO ALL FOLDERS שאמור לגרום לפעולה מסויימת שמבצעים בתיקייה לחול על כל התיקיות אבל משום מה, סדר הפעולות הנ"ל לא פתר לי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
fisrt of all- i had no way to search for realtive issues here, beacuse i cant write hebrew.... HI evreybody, yesterday Ive installed a new windows xp but somehow there is no Hebrew even in the language options in the control panel Hebrew doesnt exisit i think that the only way to fix it is by installing some hebrew plug-in or something like that thank you all i hope youll manage to help me
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?! אז ככה ... שמתי להורדה טריילר של משחק (מאתר בטוח שאין מצב שיש בו וירוסים gametrailers) וכשזה הגיע ל - 100 והיה את החלון הזה שזה מעביר את זה למחשב הופיע לי מסך כחול מוזר ... זאת הפעם הראשונה שזה קורה ... הנה תמונה שלו: http://img528.imageshack.us/img528/7033/dsc00029mq6.jpg המשפט שם בסוף Beginning dump of physical memory מפחיד אותי ... מה זה אומר המסך הכחול הזה ?! תעזרו לי בקשההה !!! עריכה: לא מזמן החלפתי את כל החלקים במחשב שלי חוץ מהארד דיסק וסידירום ... תראו את המפרט של המחשב שלי מתחת לשם המשתמש שלי (מפרט מחשב) תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה קורה חברה, הצלחתי להפעיל סוף סוף ת'מחשב הישן שהיה לי P2 350 עם 224 מגה SDRAM איזה WINDOWS כדאי להתקין עליו? 98 98 second edition או 2000 (אם זה יעבוד בכלל - שזו בעצם השאלה האמיתית) אז חברה, מה אתם מציעים? ואיפה יש דרייברים ל98 כמו CODEC וכו' כי הכל היום מתאים רק לXP
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-