Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה במחשב שהחלה היום המקלדת מסרבת לעבוד במנהל ההתקנים היא מופיעה עם שגיאה הסרה והתקנה מחדש לא עוזרת חשוב לציין כי לפני הווינדוס היא כן עובדת עובדה למצב בטוח הוא נכנס... דבר נוסף שיחזור המערכת אצלי מבוטל אשמח לקבל מכם עזרה בדחיפות מותקן XP SP3 עד העידכון האחרון ותוכנות אבטחה המובילות בתחמן תודה מראש יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך לכל השדים והרוחות אני יכול להיפטר מה-WMP9 הדפוק הזה שהתקין את עצמו בייחד עם SP2, ולחזור חזרה ל-WMP8 ? זאת פשוט תוכנה גרועה בטירוף. WMP10 מסדרת כמה דברים נוראים שיש ב-9, אבל יוצרת חדשים וכבדה בטירוף.. אני פשוט רוצה לחזור ל-WMP8 שהיה לי לפני התקנת SP2.. יש דרך כלשהיא ? ולא, אין קשר עכשיו לשימוש בתוכנות אחרות, כי אני עושה את זה בכל מקרה (MediaPlayer Classic, בעיקר, שאגב אין לה שום קשר למייקרוסופט והיא ממש טובה) אבל אני עדיין רוצה את WMP8 כ-default כי היא פשוט נוחה יותר בפעילות יום יומית.. כל עזרה תתקבל בברכה, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב כמו שאתם יודעים יש לי בעיה ואפשר לראות אותה בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44343 עכשיו נראה לי שאני יודע מה לעשות אז אני צריך עזרה. מישהו יודע איך להפוך את כונן C מNTFS לFAT32 (כזכור אני לא מצליח להתקין את WINXP )?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יום אחד נפל לי ומאז הווינדוס לא עולה לי וכשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי שהקובץ הזה חסר: windows root system32\ntoskrnl.exe. please re-install a copy ot the above file. מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יעלה מבלי לפרמט את המחשב??? תודה ...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי ראה אותי לוחץ Ctrl+F5 על מנת לרענן ב IE, הוא שאל למה אבל לא ידעתי להסביר לו בוודאות! אני זוכר נכון שיש לפעמים יש טעם ללחוץ Ctrl+F5 במקום רק F5 על מנת לרענן, ובמעורפל אני זוכר אם אני לא טועה זה משהו על עקיפה של הפרוקסי וקבלת מידע עדכני יותר ישר משרת האתר? יכול להיות? מישהו מכיר את זה? אם זה נכון יש כאן משהו חדש שאולי לא כולם מכירים ויכול לעזור לפעמים (אבל צריך לוודא ולבדוק אם זה ככה) טל
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי windows 98 בכל פעם שאני מנסה לפעיל משחק מופיעה הודעה שאומרת: a required.dll,storm.dll,was not found
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך רוסית ל WINDOWS XP לחבר שלי מאיפה אפשר להשיג
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנימה הצינית היא כמובן בשל הניסיון המר שהיה לי עם התוכנית הנ"ל. מצד אחד שמעתי שהיא כדאית בשל איכות וידאו וקול משופרים, מה שאני מחפש. מצד שני גם שמעתי שיש איתה בעיות של קבצים שיכולים לרוץ רק אצלי במחשב (שלום קאזה) ושל STREAMING ברשת. חשבתי אולי אצלי זה לא יקרה. קרה. אז מהר חזרתי למצב הקודם עם SYSTEM RESTORE ובאתי לספר. וגם לברר, אולי בכ"ז מישהו הצליח לאלף את הסוררת. אם כן, אשמח לשמוע כי עדיין אני חושב שהאיכות של קבצי MPG ב-MP8 שנשארתי איתו היתה טובה יותר בעבר ומשהו קרה בדרך שקלקל. אין לי מושג מה ואולי תוכלו לייעץ מה ניתן לעשות כדי לשפר את המצב. בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מריץ "תיקון האתחול" בכל הפעלה, אפילו אם אני לוחץ "הפעל ווינדוס כרגיל" וזה מעצבן. בסופו של דבר הוא מסיים לבדוק מופעל כרגיל אבל זה גוזל לי זמן מהעבודה בכל פעם שאני מדליק אותו.... איך נפטרים מזה???
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש hp ... עם מערכת הפעלה מקורית בעברית ווינדוס 7... מערכת מצוינת..... עכשיו לא הבנתי כמה דברים : 1. אם אני רוצה לפרמט עכשיו את המחשב,האם זה אפשרי להתקין עליו אותו ווינדוס 7 ? 2. הרשיון (מפתח?) לכל החיים ? 3. אמרו לי לעשות ריקוברי מנג'ר משהו כזה... אז נכנסתי ועשיתי בהתחל "יצירת מדיית התאוששות"... 3 דיסקים... מה זה אומר ? האם כרגע ארצה לפרמט עליי להכניס את הדיסקים... אשמח להסבר מפורט,תודה לכם תותחים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדי פעם אני רואה בTask Manager שהSVCHOST לוקח יותר מידי משאבים זה קורה מדי פעם ודיי תוקע את המחשב, בדרך כלל SVCHOST הספציפי הזה לוקח 30MB מהזיכרון לעומת שאר תהליכי הSVCHOST שלוקחים בסביבות ה5MB. משהו פה לא בסדר? והאם יש עוד תוכנות לפי התמונה שיכולות להיות וירוסים וכו'? http://img358.imageshack.us/img358/2843/fucksvc1ia.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קבצי מוזיקה עם תמונה עליהם איך אני יכול להסיר אותם? ניסיתי במאפיינים אבל ניתן רק להסיר מידע.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לראות בתמונה שני תהליכים מסומנים CAlculator.exe מאט את המחשב בצורה משמעותית עד כדי שהשימוש בו אינו פרקטי ובמקביל מעלה את הטמפ של כרטיס המסך עד לכמעט 100 מעלות (מאמץ מלא) mstsc.exe משתמש ב50% ממשאבי המעבד אך לא משפיע באופן נוסף לפי הידוע לי לשני התהליכים יש את התיאור nslookup שני התהליכים רצים במקביל או בנפרד ומותחלים אוטומטית כל מספר דקות במידה וסגרתי אותם אני עושה כרגע בדיקת וירוסים אונליין MSRT החזיר תוצאה שהכל תקין מדובר בWIN7 64BIT. הבעיה התחילה היום באופן מפתיע. מישהו מכיר פתרון לבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ז"א את כל הUI, שיהיה משמאל לימין, ושיהיה באנגלית. אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב שתי מחיצות, C ו-D. על הC מותקנת וינדוס 7, והיום התקנתי על הD מע' הפעלה XP. כעת המחשב עולה אך ורק מהXP ולא נותן לי לבחור. ניסיתי לשחק קצת בBoot.ini וזה לא ממש עזר. כן נראה הBoot.ini [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect ניסתי להוריד את השורה של הdefault, ולהוסיף את השורה הבאה: multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" /noexecute=optin /fastdetect או multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Windows 7" וזה לא עובד - זה נותן שגיאה בבחירה. עכשיו אני בודק קצת ברשת ורואה ש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם בהפעלה המחשב הראה לי איזה הודעה לגבי זה שיש דיסק קשיח שמחובר בSATA ומוגדר כIDE ונתן לי 2 אפשרויות "כן..." ו "לא..". כשלא בחרתי כלום תוך 10 שניות הוא העלה לי את המחשב והכל היה תקין. בשלב שההודעה הזאת התחילה לעצבן אותי (השלב שאני מתחרט עליו) בחרתי ב YES בשביל שיפסיק להציק לי. מאז המחשב פשוט לא עולה. הוא מתחיל לטעון את ווינדוס נתקע לשניה ועושה ריסטרט. ניסיתי לעשות startup repair אבל זה לא עזר. ניסיתי system recover וגם לא עזר. המחשב לא עולה בsafemode. אני חושב שיש קשר לזיהוי של ההארד דיסק. הוא גם התחיל לעשות בהפעלה איזה SCAN להארד דיסק שמציג את הפרטים של ההארד דיסק. כדאי לעשות restore default ב bios? מישהו? o: תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נראה לי שיש לי איזזו שהיא בעיה במחשב שמקורה בווירוס מסויים.. אני לא מצליח להתקין שום אנטי וירוס לא קספרסקי ולא נוד בטענה שאין לי גישה לתיקיה שבה מותקן האנטיוירוס ולכן אי אפשר להתקין גם שאני משנה את מיקום התיקיה הוא עדין רושם לי את זה ותמיד זה על הקובץ הפעיל של האנטיוירוס הוינדוס דיפנדר לא עולה לי גם.. יש למישהו מושג? אה ובקשר למסכים הכחולים הסתדרתי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כשאני מדליק את המחשב הוא נכנס אוטומטית לחשבון של ה ADMINISTRATOR. כדי לעבור למסך בחירת משתמשים אני עושה ביטול, המחשב טוען קצת ואז אני רואה מסך בחירת משתמשים כשה ADMIN נעלם ויש שם את החשבון שלי (הוא היחיד). איך אני עושה שהמחשב ידלק אוטומטית על החשבון שלי? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 קבצי מיני DUMP וניתחתי אותם אבל לא הצלחתי להבין מה הבעיה. העלתי את הקבצים בפורמט TXT אם תוכלו לעזור לי להבין את הבעיה זה יהיה מצויין. תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט שלי Intel Core 2 Quad Q6600 2.66GHz + AC Freezer 7 Pro ¤989 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=872 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤415 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Antec Three Hundred No P/S Black Midi ATX Case ¤300 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1335 SeaSonic M12II 500W Cabel Management A.PFC PSU ¤499 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1021 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - Assembly - New Compute…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני תמיד מבצע סריקת ווירוסים ורוגלות במצב בטוח ב-XP PRO, ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך :-X. אני תקוע על רזולוציה של 480*640, וזה ממש מעצבן (במיוחד כשרגילים לרזולוציה של 768*1024). איך אני מצליח לשנות את הרזולוציה?! אני מנסה בדרך הרגילה, ולמרות ששם על הרזולוציה שאני רוצה, היא לא משתנה אחרי שאני לוחץ על אישור! שוב, הרזולוציה לא משתנה רק כשאני נכנס במצב בטוח. בעבודה רגילה בווינדאוס, אין לי את הבעיה הזאת ואני פועל על רזולוציה של 1024*768. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200, עם דרייבר של OMEGA. עריכה: החלפתי לדרייברים של ATI, והבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הודעה ראשונה שלי בפורום.. שלום לכולם! ברשותי windows 7 ואיני מצליח לשייך תמונה לתיקייה כמו בדרך הרגילה כשהשתמשתי בXP FolderName - options - customize - folder picture נסיתי מספר דברים, הלכתי לFolder Options - view והורדתי את V מהאופציה הראשונה והשלישית. כמו כן הלכתי לPerformnce & Tools ושם שימת Show Thumbnails Instead icons ללא הועיל. בתודה מראש, ערק ביום ראשון.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצלחתי לפתור את הבעיה בת'רד הקודם. פירמטתי את המחשב והתקנתי וינדוס מחדש.אבל יש בעיות עם עברית: 1.לא מצליח לחלץ קבצים מתוך תקיות עם שמות בעברית.צריך לגרור אותם למקום אחר כמו הדסקטופ. 2.כל המועדפים אצלי נראים כמו גיבריש.... 3.alt+shift לא מחליף בין השפות. חשבתי שהתקנתי את השפות בוינדוס כמו שצריך,ואני מצרף כמה תמונות של ההגדרות .לא מבין מה נדפק.... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי עכשיו וינדוס 7 חדש דנדש עכשיו, אחרי שהתקנתי את חיבור האינטרנט שלי והכל עובד מצוין, פתחתי משתמש נוסף בוינדוס ומשום מה החיבור הזה לאינטרנט לא מופיע אצלו... בנוסף, כל פעם שאני מחליף בין המשתמשים, לא מנתק אותם אלא מחליף, חיבור האינטרנט במשתמש הראשי מתנתק. מישהו יודע מה לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-