Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בחלונות 7 אולטימייט. כשאני פותח קבצים תמונות או מסמכים. ונסיתי לילחוץ עיגול (התחל) ולראות קיצורי מסמכים שהפעלתי מזמן.ואני לא רואה קיצורי דרך במסמכים. וגם אני רוצה לנקות קיצורי הדרך מסמכים. כמו שעושים בחלונות XP לוחץ קליק ימני על כפתור "התחל" ניפתח חלון תפריט ולוחץ על "מאפיינים" ניפתח חלון ולוחץ על "תפריט התחלה קלאסי" --> "התאמה אישית" ניפתח חלון: למעלה "תפריט התחלה" שורה שנייה כתוב: "כדי להסיר רשומות של מסמכים תוכניות ואתרי אינטרנט בהם השתמשת לאחרונה, לחץ על "נקה". יש כפתור לידו ניקרא: "נקה" ואיך עושים בחלונות 7 אפשרות כזאת לנקות קבצים? ואחרון איך מפעילים קבצים מוסתרים ולראות אותם,ואיפה נימצא קבצים זמניים ולימחוק אותם,באיזה תיקייה נימצא? בתודה מר…
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד. מערכת הפעלה חלונות 8.1 שפה עברית. אני היתחברתי במחשב נייד אלחוטי . אחרי שרשמתי סיסמא .האינטרנט אלחוטי עובד. עכשיו שניתי בראוטר אלחוטי סיסמא חדשה.במחשב נייד אלחוטי קיים סיסמא ישנה. איך מבטלים במחשב נייד אלחוטי סיסמא ישנה .אני לא מצליח לימצוא לבטל ולעשות חדש שם מישתמש וסיסמא חדשה? אני רוצה במחשב נייד יחפש באלחוטי ויבקש ממני להקיש סיסמא.ואז אני מחובר לאינטרנט אלחוטי. בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני שם את ה-TASKBAR בצד ימין של המסך, ומגדיל חלון לגודלו המקסימלי (MAXIMIZE), אז תמיד נשאר פס כחול בתחתית המסך, שאותו החלון לא ממלא (כאילו ה-TASKBAR נמצא בתחתית המסך, ולא בחלקו הימני). האם זאת תופעה מוכרת? למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני מספר ימים אחותי הורידה מספר קבצים מאתר של אונברסיטת תל אביב (הבעיה התרחשה מיד או סמוך להורדה), בכל מקרה לאחר הורדת הקבצים (קבצי וורד לרוב), המחשב הנייד שלי (X60) קרס ונתן שגיאות רבות, בבדיקות וירוסים התגלו סוסים טרויאנים ששיבשו את כל קבצי ההפעלה של שהיו על המחשב (כל EXE כמעט נפגע), לאחר שיקום ממושך הצלחתי להחזיר את המחשב לפעולה, למרות זאת אין לו גישה לאינטרנט. המחשב מזהה את הרשת ומתחבר אליה אבל לא מצליח לקבל כתובת IP. המחשב השני שלי סובל אף הוא מהבעיה וכאן המצב אף קשה יותר, מאחר ומתוקנת עליו ערכת הSERVICE PACK 3, ניסתי להתקין דרך דיסק ההתקנה של התוכנה (הורדתי מהאתר של מיקרוסופט) את החבילה מחדש, ההתקנה עוברת בשלום עד לשלב היא מנסה להיכנס לרג'יסטרי של המחשב…
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא הגדרתי (בשולחן עבודה מחשב) את גודל הפונטים גודל איקונים צבעים . כאשר עובד על קבצי וידאו כבדים לצורך הכנה לקידוד מבצע כיבוי נורמלי . בהדלקה כל ההגדרות נעלמו הפונטים קטנים האיקונים קטנים , כל הצבעים ב .DEFAULT מה יכולה להיות הסיבה לבעיה מטרידה זאת? מערכת ההפעלה היא XP SP2 המחשב הוא P4 3.0 RAM 1024
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ערב טוב יש לי וינדוס XP sp2 ולפני כמה ימים הופיעה בעיה משום מקום שמשגעת אותי. אותה בעיה גורמת שהחלונות לא מופעים כשלוחצים עליהם בשורת ההתחל, אלא סתם מהבהבים בשורה וצריך ללחוץ הרבה פעמים כדי שיעשו טובה ויעלו וגם כאשר הם עולים, אז הם לא עולים בתור החלון המרכזי (הבחור יענו) אלא בתור האפור תמונה להמחשה: אין לי מושג איך אפשר לסדר את זה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מה ניתן לעשות על מנת שמערכת ההפעלה תזכור לפתוח חלון נוסף תמיד באותו גודל למרות שכל הזמן אני מותח את החלון על פני המסך וסוגר כמו שצריך המערכת לא זוכרת לפתןח את החלון שוב באותו הגודל בברכה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ראיתי משהו יפה בחלונות 7.בשולחן העבודה ברקע מתחלפים תמונות יפות. ויש לי בעיה בחלונות XP PRO אין אופציה בשומר מסך דומה לחלונות 7 שמתחלפים תמונות ברקע שולחן העבודה. איפה אפשר לימצוא תוכנה קטנה שמתקינים בחלונות XP שברקע שולחן העבודה מתחלפים תמונות יפות? האם יש עידכון באתר מיקרוסופט שמתחלפות תמונות ברקע שולחן העבודה? אגב: אני רוצה להכניס תמונות משפחתי בחלונות XP שיהיה ברקע שולחן העבודה מתחלפות תמונות שלי. ואינני רוצה תוכנה אחרת.אני רוצה כמו בחלונות 7 כזה מיוחד. בתודה מראש מיכאל
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי שתי חשבונות משתמשים על הווינדוס - אדמניסטרטור ואחד על השם שלי. עכשיו אני רוצה להיות פעיל על האדמניסטרטור אבל הוא לא נותן לי (אלא אם זה מצב בטוח אבל מצב בטוח לא מועיל לי). איך אני פותח את האפשרות להיות פעיל על האדמניסטרטור בלי להיות במצב פתוח? (יש לציין שיש לי את הסיסמא) תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם.. כשאני רוצה לשנות את הדרך שבה משתמשים נכנסים למחשב (כניסה לדרך הוואלקאם סקרין) מופיעה לי ההודעה הבאה: client services for netWAre has disabled the wellcome screen and fast user switching.to restore this features you must uninstall client services for netware. הבנתי מזה אומר אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא את מה שאני צריך להסיר... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום. במחשב שלי יש חשבון רגיל וחשבון Admin. בכל פעם שהמחשב עולה הוא נכנס אוטומטית לחשבון האדמין ולא לחשבון הרגיל. כשאני מתנתק מהחשבון אדמין המחשב מציג לי רק את החשבון הרגיל. וגם הוא לא נותן לי למחוק את החשבון הרגיל.. תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, במחשב מוגדרים שלושה משתמשים, ואדמיניסטרטור, רואים את המשתמשים ואפשר להיכנס אליהם אבל לא לאדמיניסטאטור, ואי אפשר לשנות שום דבר.. איך אני נכנס אליו ואיך אני מוצא אותו תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי במחשב 2 חשבונות משתמשים, אחד מנהל המחשב והאחר חשבון מוגבל. אני התקנתי משחק בחשבון של המנהל, ואני לא יכול לשחק בו בחשבון המוגבל. מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל לשחק בחשבון המוגבל?? אותה בעיה יש לי עם תוכנה שהתקנתי בחשבון של המנהל והיא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב, ובחשבון המוגבל אני לא יכול להיכנס לתוכנה והיא לא מופעלת אוטומטית בהפעלת המחשב... מה אפשר לעשות כדי שהיא תופעל אוטומטית כשאני נכנס לחשבון המוגבל? תודה רבה!!
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הווינדואס XP שלי החליט להפתיע אותי. נחמד מצידו. המסך של הווינדואס כשהוא נטען עולה לשניה ואז הווינדואס עובר למצב כחול שם כתוב מלא בולשיט וששם הטעות הוא משהו כמו: UNMOUNTABLE_VOLUME_BOOT ושעלי לאתחל את המחשב ואם זה לא עובר אז להתעסק עם הBIOS. נראה לו. מישהו חווה משהו דומה/מסוגל לתת עצה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפעמים בטעינה של אתרים אני נתקלת בהודעה השגיאה הבאה: האתר עולה חצי, ואז מתקבלת ההודעה והוא מפסיק לעלות. אני עושה רענן וזה פותר את הבעיה. זה קרה לי במספר אתרים: Msn, Walla, Hwzone ובטח עוד כמה.. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאתר gamer מופיעה השגיאה: הערה: נסיתי לבטל את ה Firewall ואת האנטי וירוס,למחוק את כל הקבצים בתיקיה (Temporary) של הדפדפן ( כולל התוכן הלא מקוון),Cookies,לשנות את הרמת האבטחה ל"רמה נמוכה".
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה קטנה. שידרגתי את המסך שלי למסך דק, ומאז השידרג כאשר אני פותח את המחשב ויש את הטעינה של ה windows xp אז הסמל של windows והטעינה עצמה חוצה את המסך לצד ימין. כלומר, הטעינה לא במרכז המסך, אלה בצד ימין ויש חיתוך של הסמל. בקיצור, איך אני מחזיר את הטיענה למרכז המסך? תודה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס וגם את חבילת השירות 2 ולא היו לי שום בעיות,לאחר כשבוע בהפעלת המחשב לפני שהלוגו של הווינדוס עצמו והטעינה הזאת של הווינדוס מופיעים יש מין תקיעה כזאת,אתה מן רואה את התמונה של הלוגו על המסך במשך כ-10 שניות והיא עמומה כזאת לא בהירה ומושחרת ורק אחרי 10 שניות היא מתבהרת והטעינה עצמה של ווינדוס מתחילה. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה הזאת?אני מקווה שזה קשור לפה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום המחשב אחרי פירמוט .הבעי היא win אינו מזהה את ה-cd rom . החלפתי את הcd rom ל-dvd+החלת כבל נתונים בשני המקרים זה מזוהה בביוס לא מזוהה שאני פותח את המחשב שלי התקנתי את הקובץ Intel INF Drivers http://www.msi.com/index.php?func=downloaddetail&type=driver&maincat_no=1&prod_no=178 מה ניתן לבע כדי לפתור את הבעיה מקווה שזה הפורום הנכון תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 950 צפיות
-
-
יש לי שתי ארד דיסקים במחשב אחד של 160 שזה שתי כוננים ואחד של 750 שזה כונן אחד התקנתי את יונדוס 7 על 160 וארד דיסק של 750 נעלם הוא מזהה אותו אבל פשוט לא מופיע על המחשב שלי ככונן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
מכירים את הלינקים האלה[כמו בדיקת ציוני בגרויות ברשת וכו'] שהם מתוכנתים בעזרת פקודות JAVASCRIPT? הקודות האלה שבצד שמאל למטה(איפה שרשום DONE) בפדפן רשום את קוד ה-JAVASCRIPT ... בכל מקרה, משום מה הלינקים האלה לא עובדים לי באינטרנט אקספלורר או מאקסטון. אני משתמש בדפדפן אחר - פיירפוקס - ופה זה עובד אבל יש המון אתרים מהסוג הזה שהם נתמכים רק באינטרנט אקספלורר ולכן זה לא פתרון. השוויתי את בגדרות שני הדפדפנים ואני לא רואה שום שינוי שבאמת יכול להשפיע על היישומים האלה. גם הורדתי את גרסת ה- JAVA האחרונה שבכלל לא קשורה כי אלה שתי שפות תכנות שונות כך שזה לא הפתרון. מישהו מכיר דרך מוצא מזה?[אני יודע שאני לא היחידי שיש לו את הבעיה הזאת] תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מעצבנת!!!כשאני גולש ועובר בין עמודים בזמן האלעת העמוד המוזיקה נעצרת ומגמגמת בוינאמפ. גם כאשר החמור שואב אז המחשב מזייף בניגון ולפעמים גם קופץ במשחקים אז אני נאלץ לכבות אות!!! אני מדגיש שזה ממש בזמן העלאת העמוד ואחרי שהוא עולה הכל מיוצב!! המחשב עובד מצויין ומורץ באוברקלוק קטן ל2090 MHZ מקווה שיש לכם פיתרון בישבילי לפני שאני מתפתה לפרמט! יש לי 2500AMD+ 512 RAM GYGABYTE 700PRO2 5700U
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי WIN XPSP2. התקנתי לאחרונה את media player 10 וכמובן כמו רבים התאכזבתי. ניסיתי דרך הוספה/הסרה של תוכניות ברכיבי WINDOWS להסיר את media player, עושה רושם שהוא הסיר. אומנם שאני בא להתקין את media player 9 המחשב מודיע לי שקיימת גירסה יותר מתקדמת של media player ולכן הוא יוצא מתוכנית ההתקנה. אני רוצה להסיר לגמרי את media player 10 ולהתקין את media player 9. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לפני כשבועיים, לאחר שלא הצלחתי להתקין תוכנת i tunes (אפל זה רק צרות... )עשיתי את השינוי המפורט בקישור הזה בהרשאות ברגיסטרי.ואז זה התקין את התוכנה בסדר. http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-windows_programs/trying-to-reinstall-itunes-but-i-get-error-could/1b42edf4-07c2-41ff-8edf-1836fe752725?page=2 (מפורט בתגובה מיום- 5.6.10). מהות השינוי היה לשנות את ההרשאות מאדמיניסטרטור, בו הייתי מוגדר קודם לכן, לשם היוזר איתו אני עושה לוג-אין. היום ניסיתי לעשות אימייג למערכת ההפעלה, בדיוק בשלבים שעשיתי בהצלחה בעבר, וזה לא מאפשר לי להגיע לדף הרלוונטי שמפעיל את האימייג'(נבדק במקביל במחשב אחר עם וינדואס 7 64- זהה לשלי ושם זה מגיע לדף שאצלי לא מגיע). הכוונה …
-
- 1 תגובה
- 934 צפיות
-
-
שלום לכם עשיתי ריסטרט, ואחרי הריסטרט הEXPLORER סירב לעלות. אחרי מספר ריסטרטים, המחשב עלה והכל היה בסדר, אבל לא יכלתי להתחבר לרשת מפאת בעייה של ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'' ומשהו לגבי פנקס נתונים. ניסיתי לעשות F8 בסטארטאפ ולעשות last known configuration אבל ללא הצלחה דיברתי עם בזק והם ייעצו לי למחוק את החייגן ולנסות ליצור חדש. לאחר שאני לוחץ על צור התקשרות חדשה כתוב: ''אין אפשרות לאחזר נתונים. שגיאה 5: הגישה נדחתה'' שוב. אני יכול רק ללחוץ על האפשרות השלישית אחרי שסימנתי על הגדר תקשורת באופן ידני. כרגע אני מחובר מפתרון זמני. מישהו יודע למה זה קורה (לא ידעתי אם זה מתאים יותר לחיבורי רשת או לפה)? יכול להיות שזה קשור לכך שהתקנתי תוכנת רג'יסטרי והיא עלתה בסטארטאפ בפעם הראשונה כשזה …
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-