עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DRAGONF669,

התקנתי driver r1.84 של realtek ו ב Speaker Configuration אין לי חיבור לאוזניות זה מחובר לי דרך stereo ושומעים חלש מאוד דרך האוזניות ואין לי שם חיבור headphone מי שהוא יודע את הבעיה בבקשה עזראה וגם ה 5.1 לא פועל

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  2. Started by dbx22,

שלום, יש לי נייד של LG דגם P1, אני מצליח להתחבר לרשת האלחוטית בביתי, אבל אחרי זמן מסויים אני לא מצליח לגלוש, אבל עדיין כתוב שאני מחובר זה לא בגלל ניתוקים ברשת עצמה, כי בזמן שבדקתי את זה לא היו ניתוקים במחשב הנייח שמחובר. והתופעה לא קורית אחרי זמן ספציפי, זה אקראי, יכול להיות תוך 10 דקות ויכול להיות שעה וחצי. המחשב נקי מוירוסים ורוגלות. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by אמיר,

שלום לכולם, יש לי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה win xp pro עם תמיכה בעברית. לאחרונה בכל פעם שאני מנסה להתחבר לאינטרנט (חיבור dial up במודם רגיל) מופיעה לי הודעה להרים את השפורפרת ולחייג את המספר או לבקש מהמרכזנית שתחייג בשבילי, בנוסף אחריי שאני מחייג ידנית מהטלפון המחשב מתחבר במהירות איטית (14400) וכמעט אף אתר לא עולה לי. לא התקנתי או החלפתי אף תוכנה שקשורה לאינטרנט לאחרונה. בדקתי אם המודם לא בסדר (התקשרתי מההיפר טרמינל והמודם חייג לבד כרגיל). הקמתי חייגן חדש לאינטרנט כמה פעמים וזה לא עוזר. מה עושים? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  4. לאחרונה שמתי לב שהמחשב שלי "קופא" לכמה שניות אחרי החיבור לאינטרנט, ובמשך דקה או שתיים אחר-כך שורת המשימות (Task-Bar) לא מתפקדת. אם אני מעלה את מנהל המשימות, ע"י הקשה של Ctrl+Alt+Delete, המערכת "חוזרת לתפקד", אבל גם זה באופן חלקי. סריקה של אנטי-וירוס של AVG לא מעלה שומדבר רציני (כמה "עוגיות" של FF, אבל הן לא קשורות), וגם Spybot לא עולה על שומדבר. מישהו?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by ozwrx,

אוקי היום פירמטתי והתקנתי את המחשב החדש שלי שמתי וינדוס XP והכל התקנתי כמו שצריך אחרי זה התקשרתי לאינטרנט וביקשתי שיעזרו לי לחבר את האינטרנט את החייגן מחדש והכל עבד טוב ויפה האינטרנט עבד מעולה אחרי זה עשיתי UPDATE לכל הווינדוס ואחרי זה התקנתי את ה SP2 ואזזזזזזזזזזז המחשב עשה ריסטארט ואחרי זה האינטרנט פשוט לא זז וגם נתקע אחרי זה לא יודע מה קרה???????????? למה זה? אחרי זה התקשרתי לאיטנרנט זהב והוא אמר לי שיש וירוס...........ממממממממ בדקתי בMSCONFIG וראיתי שיש קובץ מוזר מאודדדדדדדד ALXHZX.EXE שזה כנראה הוירוס בקיצור איך אני מוריד אותו? מה עושים אחים שלי? בדקתי באנטוירוס והוא לא מוצא אותו בכלל הסרתי את ה SP2 והנה האינטרנט עובד.............אז מזה יכול להיות? הוירוס עוד על המח…

• 10 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by -JobNick-,

שלום, קניתי היום מסך LCD 17 אינץ. כשחזרתי הביתה חיברתה את המסך והכל טוב ויפה. הבעיות התחילו כשניסיתי להריץ את הוינדוס שלי. יש לי כרטיס מסך GEFORCE 2 TI הוינדוס עלה זיהה את המסך כPLUG&PLAY התקין בשבילו דרברים וביקש ריסטר,כמובן אפשרתי לו. אחרי שהוא עלה הוא כתב לי את השגיאה שניתן לראות בתמונה המצורפת. ועכשיו אני תקוע אני לא יכול לשנות רזולוציה או עומק צבא כי הוינדוס דורש רטיסטר כשאני מאפשר לו הוא פשוט ניקתה בשבל העלייה ואני צריך לעשות RESET רק אז הוינדוס מסכים לעלות כותב שוב את השגיעה והכל חוזר חלילה כשאני מנסה לשנות הגדרות. כתובת לתמונה עם הERROR: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/0007/j/o/b/n/i/c/k/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200212292135398981/2003022815393…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כשאני מחבר את ה-רסיוור של המקלדת והעכבר, הווינדוס XP מקפיץ לי חלון כזה שזוהתה חומרה חדשה.... הבעיה היא שאין לי איך ללחוץ לו NEXT..... כי המקלדת והעכבר לא עובדים חחח מישהו מכיר עוד פיתרון חוץ מלהשיג מקלדת PS2 בשביל לפתור את זה?

8. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה כשאני מחבר נגנים למחשב כשזה דיסק און קי או משהו כזה זה בסדר אבל כשזה MTP אז אני לא יכול לראות את מה שיש בתוך הנגן... אני יכול לראות רק כמה דברים דרך המדיה פלייר אבל דרך אקפלורר לא רואים כלום...

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  9. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]שלום לכולם , יש לי בעיה בחיבור רמקולים אלחוטיים למחשב , בפלאפון אנ כן מוצא את הרמקולים , אבל במחשב לא. קניתי מתאם BLUETOOTH שאמור לסרוק ולמצוא אותם. לפני הפירמוט זה עבד . אחרי שפירמטתי את המחשב הוא לא מוצא אותם. הדגם של הרמקולים הוא : T4 CREATIVE . תודה רבה לעוזרים.[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. ברשותי מחשב עם חלונות 7, ברשת הביתית שלי ישנם עוד 2 מחשבים עם חלונות XP. עד שעברתי לחלונות 7 הכל היה בסדר, הצלחתי לתקשר נהדר עם 2 המחשבים האחרים. בזמנו הייתי עם חלונות ויסטה ועל מנת לתקשר עם המחשבים האחרים התקנתי עליהם עדכון לזיהוי הרשת - הוא עדיין מותקן עליהם. כשהפעלתי את המחשב הוא זיהה שאני מחובר לרשת, בחרתי "רשת ביתית" והיה לי הרושם שהכל בסדר. אני מצליח לגלוש ללא בעיה וכו', הבעיה ההיא שאני לא מצליח לגלוש בתוך המחשבים האחרים ברשת - והם בכלל לא רואים אותי. כשאני בוחר "מפת רשת" אני רואה אותם אבל לא יכול ללחוץ עליהם, וכשאני נכנס למיקומי הרשת שלי בשאר המחשבים ברשת - הם בכלל לא רואים אותי. ביטלתי את הצורך בסיסמא, גם להם אין צורך בסיסמא. אשמח לכל עזרה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. Started by lader,

לפעמים כשאני מתנתק ומנסה מיד לאחר מכן להתחבר דרך החייגן אז מופיע החלון הבא (כמו מאפיינים של החייגן) למרות שאני לוחץ על החייגן על מנת להתחבר ואני לא יכול להתחבר. הנה מה שמופיע:Picture2.jpg

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  12. התקנתי ווינדווס 7 ועשיתי מחיצה 1 של 200 גיגה וחשבתי שכל השאר ילך לדיסק הששני [ D ] אחרי ההתקנה ראיתי שיש לי רק דיסק אחד[C] של 200 גיגה וזהו :\ יש אפשרות לעשות עכשיו את הדיסק D אם כל מה שנשאר לי או שצריך להתקין מחדש את הווינדווס ? \ תודה מראש

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. פרמטתי את המחשב ובפרמוט הגדרתי לכונן מערכת ההפעלה כ50 GB אבל בכללי היו לה 225GB אמרו לי שאפשר אחרי זה להשלים את השטח מת אחרי ההתקנה. מצאתי איפה עושים את זה. ואני הוספתי מהשטח הזה מחיצה בגודל 50 GB שקראתי לה T אז יש לי C D וT ואז כשאני רוצה לחלק מהשטח המת עוד מחיצה , כתוב לי הודעת שגיאה (בתמונה) : אם אני לא יכול להוסיף יותר מחיצות האם יש דרך שאני יכול להתגבר עליה ? אני ממש צריך לחלק עוד מחיצות . מצדי לפרמט מחדש העיקר שאוכל להוסיף עוד מחיצות (אני צריך ורוצה סדר במחשב) תודה!

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by Holy,

יש משהו די מעצבן בחיפוש בוינדוס אני מנסה לחפש קבצים שהתוכן שלהם מכילים מילה מסויימת בספריה מסויימת הבעיה היא שהחיפוש המעפן הזה מחפש רק במספר סוגי קבצים אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע בקובץ עם סיומת txt זה יפעל בלי בעיות אם אני אנסה לחפש טקסט המופיע באותו קובץ אחרי שינוי הסיומת לסיומת לא מוכרת לדוגמא abc הוא לא ימצא גם אם אני מגדיר שה-notepad יפתח קבצים מסוג abc זה עדיין לא מוצא יש איזה דרך לקנפג את החיפוש הזה שיחפש בכל סוגי הקבצים? בוינדוס 2000 לא היתה לי את הבעיה הזאת

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  15. Started by YemeniteCamel,

אני לא מצליח להפעיל את החיפוש בווינדוס XP. אני לוחץ על הכפתור ובצד מופיע רק הכלב (של העצות), בלי שום אפשרות חיפוש. זה נורא מוזר. מה הבעיה יכולה להיות? כיצד ניתן לטפל בזה? לתשובתם אודה. מצורפת תמונה של המצב -

16. Started by llime,

בכונן C שלי ,שעליו גם מותקן ה-windows ,יש (בערך) 30GB זיכרון. מקש ימני + properties מראה לי שיש לי שם 13 גיגה זיכרון בשימוש ועוד 16.2 גיגה זיכרון חופשי-סה"כ 29.2GB . אבל כשאני נכנס לתוך כונן C ומחבר את כל הזיכרון מכל הקבצים והתיקיות שיש שם אני מקבל שיש פחות מ 7GB בשימוש!...והגדרתי באפשרויות תיקיה שיראה גם קבצים ותיקיות מוסתרים. איפה עוד 6 גיגה?

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. יש לי ווינדוס 10 בעברית. הבעיה אצלי היא כשאני רוצה לחתוך תמונה מסויימת, החיתוך מתבצע הפוך לגמרי ולא לפי איך שסימנתי. למשל אם אני חותך את הצד הימני של התמונה, זה יציג לי לבסוף חלק מהצד הימני של התמונה. בעבר זה עבד בסדר גמור, וכנראה שהיה איזשהו עידכון שגם שינה את עיצוב העריכה של התמונות וגם דפק את העניין הזה. זה קורה גם לכם? האם ניתן לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by OpenCan,

קודם כל, תודה שנכנסתם. עכשיו, יש לי בעיה דיי מעצבנת, והרבה זמן אני כבר לא מצליח לפתור בIE שלי. (אני משתמש בMicrosoft Windows XP, עם הIE שבא איתו) כפי שכנראה אתם יודעים, שמתחילים להשתמש בIE, בלי שינוי הגדרות, כאשר מנסים להוריד קובץ מסויים מהרשת, הוא פותח חלון אישור מסויים, עם האפשרויות Open, Save, Close וכדומה. למטה יש משבצת לסימון שכתוב בה שאם אתה לא אתה לא רוצה שהחלון הזה יופיע יותר, תסמן. אז פעם אחת בטעות סימנתי אותו, ומאז מידי פעם (במקומות מסויימים כן מעלה אותו עדיין, באחרים לא), שאני מנסה להוריד קבצים מסויימים, הוא מפעיל אוטומטית את האפשרות של לפתוח אותו מהמיקום הנוכחי (מוריד אותו לTemporary Folder), ופותח אותו עם תוכנת ברירת המחדל שקבעתי לפתיחת סוג קובץ זה. עכשיו, אח…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  19. Started by רן.ט,

פעם חלון המחשב שלי היה מחולק עם מחיצות כאלה לכוננים, דיסקים קשיחים, המסמכים שלי ועוד כל מיני דברים שיש לי שם ופתאום נעלמו המחיצות וכל האייקונים נמצאים עכשיו בקבוצה אחת... מישהו יודע איך אני מחזיר את זה למצב שהיה פעם?? תודה רבה לעוזרים...

20. Started by drago,

כול פעם שאני מפעיל את המשחק AA או שמתקין איזה תוכנה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  21. לפני כמה ימים התקנתי XP ביחד עם חלונות 98 (לא שדרוג של 98 ) , בהתחלה כל פעם שהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות בחירה בין שתי מערכות ההפעלה , היום כשהדלקתי את המחשב אפשרות הבחירה נעלמה !!!! המחשב מעלה רק את חלונות XP ולא נותן אפשרות בחירה כדי להעלות את ה 98 אם משהוא ממכם יודע איך להחזיר את אפשרות הבחירה בין מערכות ההפעלה כשהמחשב נדלק או מאתחל בקשה שיעזור לי , יש לי המון מסמכים ותוכנות חשובות ב 98 , יש גם משחקים ישנים שעולים רק ב 98 ( ומי שרוצה יודיע לי אני יכול לשלוח לו משחקים ישנים ).......

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום יש לי בעיה חלונות 10 פרו שפה עברית. אחרי שעה וחצי. אני מכבה מחשב. ושוב מדליק מחשב ולא עולה חלונות 10 רואים מסך שחור רק עכבר זז. כביתי מחשב והדלקתי שוב והנה עולה חלונות 10. זה קורה לי כמה פעמיים מדי פעם עולה ומדי פעם לא עולה. נסיתי ליפתור למה זה לא עולה לי. נסיתי בדיקה דיסק קשיח וגם זיכרון והם תקינים. הסרתי דרייבר דגם כרטיס מסך Gigabyte GTX960 WindForce OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ועולה חלונות 10 טוב ותקין. היתקנתי דרייבר מאתר יצרן של כרטיס מסך עידכון חדש. ובסוף שחקתי משחק מחשב אחרי שעתיים אני מכבה מחשב. ושוב הדלקתי מחשב ושוב לא עולה חלונות 10. וכביתי מחשב והדלקתי ופתאום עולה חלונות 10. אותו בעיה.למה זה קורה לי? אני בדקתי מאוורר של כרטי…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. Started by m53242,

בחלונות 11 פרו, שפה עברית. יש תוכנה ניקרא Microsoft OneDrive. נסיתי להסיר אותו לגמרי. וזה ניעלם. אני לא מעוניין בזה. אני פתחתי חשבון שם משתמש חדש בשביל אחי. אני בדקתי בלוח הבקרה-->תוכניות-->תוכניות ותכונות. ופתאום שוב אני רואה תוכנה Microsoft OneDrive. ניראה שזה בכלל לא הסיר אותו לגמרי. איך מסירים תוכנה Microsoft OneDrive לגמרי, שלא יהיה קיים בחלונות 11? וגם לא רוצה שיחזור לבד אוטומטי תוכנה Microsoft OneDrive יתקין לבד. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  24. Started by mulderfox,

מערכת ההפעלה לא עולה. נתקעת באמצע עליית הדרייברים (במסך הגרפי). הרצתי PARTITION MAGIC והוא הודיע שיש אכן תקלה במחיצה (error code 1516) שאפשר ותיפתר ע"י הרצת CHKDSK. הבעיה היא, שהBOOT לא מגיע לנקודה שבו הוא יריץ את הCHKDSK (העליתי במצב SAFE MODE + COMMAND PROMPT והפעלתי CHKDSK אבל הוא מודיע שזה ירוץ בRESTART הבא). למישהו או מישהי יש רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by ofer,

כל פעם שאני מבקש לפתוח את לוח הבקרה בחלונות 2000 פר (מעודכן עם חבילה 4 ) אני מקבל הודעת שגיעה : explorer.exe has generated erros and will be closed by windos חוץ מזה הכל פועל תקין ואין בעיות. התקלה בת יומיים בלבד. איך יוצאים ממנה ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.