Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שמחשב הקודם, סלוח האם הקודם שלי (GA-G1975X) שמתי את הדיסק והוא זיהה אותו. עכשיו בלוח אם החדש, אני שם את הדיסק והוא לא מזהה אותו, רק מראה בהתחלה צג של הלוח אם (Boot Menu וכו'....) ואז טוען את הוינדוס XP. מישהו יכול להגיד לי איך אני מגדיר אותו שייזהה את הדיסק בהפעלת המחשב?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי כרטיס טלוויזיה של חברת LEADTEK, ובאתר שלהם יש דרייברים רק עבור ויסטה 32 ביט. כשהתקשרתי ליבואן, הוא אמר לי שהדרייברים של 32 ביט יעבדו גם על 64 ביט. זה הגיוני? יש טעם לנסות?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי. יש לי לא מזמן Windows Vista Ultimate. יש לי בעיה עם הויסטה שהמחשב כל הזמן נתקע! אין איזה זמן קבוע. אני יכול להעלות את המחשב ולהשתמש תשע שעות ופתאום זה נתקע - נתקע לגמרי גם עכבר שחייבים לעשות ריסט ולפעמים זה ככה אחרי שתי דקות שהפעלתי את המחשב. זה לא נראה לי קשור במפרט של המחשב כי המחשב שלי בן שלוש וחצי שבועות - חדש לגמרי וזה המפרט: Intel Duel Core 2.8 1024 Memory Geforce 7300gs 256 mb upto 512 mb 250 Giga DVD Burner. המפרט הזה נראה לי לא רע וזה לא נראה לי קשור לזה שזה נתקע. זועק לעזרה! בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי תיקיה במחשב שנקראת esuppurt ובתוכה יש תיקיה בשם software . שוקלת 1.5 גיגה האם זה בסדר למחוק אותה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיות שלי הן כאלו: כשאני עושה עדכון לפיירפוקס- החלון של העדכון עולה שוב ושוב- אם אני סוגרת אותו הוא חוזר ואני לא מצליחה להיפתר מהחלון של העדכון שקופץ ב-loop שוב ושוב אני משתמשת בתוכנות שרכשתי מהייצרן ואפילו איתן אני לא מצליחה לעשות update כמו שצריך- משהו מתחרבש גם שם.. כשאני מקבלת מקספרסקי הודעה "fix it now" כלומר הודעה שמצביעה על בעיה שאני צריכה לתקן- התוכנה לא מגיבה כמו כן, אין באפשרותי להתחבר למחשב אחר דרך תוכנת team viewr כלומר שאני לא יכולה לעשות פעולות שמצריכות קשר בין כתובת המחשב שלי לכתובת של ספק אחר הסתכלתי ב-event viewr ומצאתי הודעה שגיאה שקשורות לבעיה שלי, אך אני לא יודעת אם מה שכתוב בהם מצביע על בעייה של הוינדאוס, של הכרטיס רשת שלי או של ספק האינרנט שלי…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, התקנתי win 7 home ועכשיו את -ה office 2007. אילו עדכונים אני צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט? האם service pack 1 ו -2 רלוונטים? לא רשום במפרט שהם מתאימים ל-win7. האם יש עוד עדכונים ל-office חוץ מאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הויסטה זולל לי את כל הזיכרון! מה לעשות איתו? יש המלצות? אני מבקש, רק עניני, לא לענות לי "זרוק אותו לפח וקח XP/OSX/LINUX/BSD/DOS/OS2 וכו'..... תודה
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
-
לאחר התקנה חדשה של חלונות7 בגירסאת 64ביט ULTIMATE תוכנות הTORRENT שלי אינן מתפקדות תקין. וידאתי כי הפורטים מופנים תקין בנתב, ביטלתי את חומת האש, תיקנתי הגדרות צריכת חשמל... אני אובד עצות! MULTICORE, מישהו, HELP ME!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ויסטה אולטימט עם כל העדכונים העניין הוא שכשאני נכנס לאתרי אינטרנט ומנסה לראות סרטונים זו ההודעה שאני מקבל (קובץ מצורף) יש לי MP11 מעודכן FLASH PLAYER 9+FLASH IE PLUGIN מה יכולה להיות הבעיה??? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום! יש לי פנטיום 2.8 עם 1 ג'יגה זכרון (RAM) וHD בודד עם 4 מחיצות. עברתי על אשכולות קדומים בנושא הזכרון וירטואלי, ולא הגעתי למסקנה ברורה... בהנחה ואני לא רוצה לתת לוינדוס לנהל לבד את הזכרון הוירטואלי, איפה הכי מומלץ למקם את ה PAGE FILE וכמה להגדיר (בנוסף האם להגדיר גודל משתנה או קבוע) ? תודה מראש 8)
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
??? יש לי מחשב חדש עם צורב - נסיון חדש שלי לצרוב חומר על דיסקים. העברתי מסמך וורד לדיסק ומשום מה הוא הפך "לקריאה בלבד" ואין לי אפשרות לשנות את זה. מה עושים? איך מעתיקים או שומרים מסמך וורד לדיסק? ושלא יהיה לקריאה בלבד. המון תודה על עזרה
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
-
אני חדש בעסק ורציתי לדעת מה ההבדלים בין 32, 64, 86 ביט. ואיזה אני צריך מפרט: E6750 4mb 2GB 800HZ 8800GTS 320MB תודה.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום. אתמול החלפתי מעבד. אם זה משנה אז היה לי CORE 2 DOU E6600 ובמקומו שמתי את המעבד CORE 2 QUAD Q9450 מאז שעשיתי זאת, תמיד יש לי את ההודעה Digital cable device registration application has stopped working יש לי 2 אפשרויות : CLOSE CHECK ONLINE FOR SOLUTION - מיותר לציין שזה לא באמת עוזר מה זה הבעיה הזו ואיך אני פותר אותה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה מה קורה? הרבה זמן לא נכנסתי לאתר,שמעתי מחברים שלי שיש פה אנשים תותחים אז אשמח לקבל עזרה מכם. מופיע לי שגיאה: אתר זה אינו יכול להמשיך לפעול מאחר שאחד או יותר משירותי Windows הבאים אינו פועל: עדכונים אוטומטיים (שירות המאפשר לחפש באמצעות האתר עדכונים בעדיפות גבוהה עבור המחשב,להוריד אותם ולהתקין אותם) Background Intelligent Transfer Service (BITS) (שירות המסייע להוריד עדכונים במהירות רבה יותר וללא בעיות במקרה של הפסקות בתהליך ההורדה) יומן אירועים (מנהל רישום של פעילויות העדכון, לעזרה בפתרון בעיות, במקרה הצורך) כדי לוודא ששירותים אלה פועלים: 1. לחץ על 'התחל' ולאחר מכן לחץ על 'הפעלה'. 2. הקלד services.msc ולאחר מכן לחץ על 'אישור'. 3. ברשימת השירותים, לח…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לא יודע מה קרה פיתאום המחשב שלי(שהוא די טוב) מתחיל לסגור תוכניות סתם ככה... כמו ICQ אקספורר פיירפוקס ביטורנט וכו.... עוד לא מזמן לא היו לי בעיות ... וליסגור אני מתכוון הוא יוצא מזה ורושם :אירוע תקלה בתוכנה זו... שלח אל תישלח יש לי וינדוס XP SP2 באנגלית תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הורדתי Windows Server 2003 ואני רוצה להתקין אותו 1 אם הוא שווה משהו 2 אני צריך סיריאל ??????????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להכין דיסק (שיהיה בוטאבל) של WinXp כולל חבילת שירות 2. עכשיו ... המילכוד הוא שאני רוצה להכניס גם הגדרות מותאמות אישית ! כלומר המדריך מספק את הצרכים, אבל אני שהדיסק יהיה כאילו זה Ghost של המערכת. (דוגמה: לינק. אל תשימו לב לזמן ההתקנה והצ'יפסטים. זה לא העיקר). ישנה דרך כזו ? אפילו אם צריך לשחק עם הרג'יסטרי (אני מעדיף שלא..)... אשמח לתשובה, נעם בן-שבת.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://img155.imageshack.us/my.php?image=9281cp6.jpg זה מופיע די הרבה בזמן האחרון...אז למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה הזאת???
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה.. נעלם לי הסמל הפעלה מהירה של השולחן עבודה זה שלוחצים עליו והוא מגיע ישר לשולחן עבודה... רציתי לדעת איך יוצרים אחד חדש ואיזה פקודות לרשום.. ישנה עוד בעיה.. התקנתי דרך אתר זה http://www.topthemes.com/ theme לשולחן עבודה שלי ומשום מה אי אפשר להסירו ככה שנשארו לי הסמלים של התיקיות בצורה של החדש ואני לא יודע איך להחזיר לקודם ניסיתי להיכנס לאפשרויות ואז התאמה אישית ואז לשנות דרך שם ולא הלך זה לא שינה.. אז אשמח אם תעעזרו לי תודה! עריכה: התסדרתי עם הבעיה הראשונה עם השנייה לקחתי מבן דוד שלי את הקובץ\shell32.dll ניסיתי להלחליף והוא אומר שאי אפשר שיש תהליך שצריך לסגור קודפ
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש אך לפני כשבועיים מערכת הפעלה Vista Home Primum בין השאר מותקן עליו DVD של Pioneer DVR 112D שעבד בלי בעיות. פתאום היום הוא נעלם מהמחשב שלי, בdevice manager הוא מופיע עם סימן קריאה שהדרייבר לא עולה. עידכון דרייבר לא עוזר, הוא מחפש את cdrom.sys שנמצא בתקית דרייברים ועדיין לא מזהה. הDVD נפתח ונסגר רק לא מזוהה על ידי המערכת. רעיונות? לקחת אותו לטיול ב KSP ? ??? תודה וחג שמח אילן
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם להתקין את הגירסה המעודכנת הכוללת את SP1, או את הגירסה שלפניה ללא SP1? SP1 מאיטה קצת את המערכת.. אבל חלק מהמשחקים דורשים את העדכון הזה.. עיצות?
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בוקר טווב לכולם.. אתמול פירמטתי את המחשב, והתופעה באה לאחר מכן. יש ברשותי שלוש הארד דיסקים. 250gb=C 320gb=H 320gb=D פירמטתי והתקנתי מערכת הפעלה מחדש רק על C. בכונן D, יש לי כל מיני התקנות בסיומת EXE, תוכנות\משחקים (חינמיים) וכו'.. ברגע שאני מנסה להפעיל קובץ מתיקייה ששמה בעברית (לדוג' "תוכנות 2") אז אני לא יכול להפעיל את קבצי הEXE (אני מקבל Nsis Error) אבל כאשר אני אעביר את הקובץ לתייקיה בשם באנגלית (לדוג' d:\software) אז הקובץ עובד באופן מושלם.. שמתי לב שגם אחרי הפירמוט, המון שמות של מיקומים ושאר דברים אחר בווינדוס מופיעים כ"??????????????" מאשר שמם הרגיל (שאני מניח שהוא בעברית...) אז איך פותרים את הבעיה המעיקה הזאת? עדכון: !! שמתי לב עכשיו שאחרי הפירמוט נדפקו לי כל הID3 …
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-