עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by dj_horse,

שלום! יש לי נתב בבית שמחוברים אליו שני מחשבים. במחשב אחד אפשר להוריד עדכונים והכול עובד ובשני אי אפשר. זה נוגע לגבי אנטי ווירוס ועדכונים למערכת הפעלה. אמרו לי שהבעיה היא במערכת הפעלה,ורציתי לשאול כיצד לפתור בעיה זאת כי במיקרוסופט נתנו לי צעדים שלא עזרו. הבעיה היא מאוד דחופה כי המחשב בסכנה בלי עדכונים וחשוף. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מוריד הרבה קבצי MKV שהם בעצם וידאו בHD ובזמן האחרון יש לי תופעה ממש מעצבנת: אחרי שאני מוריד קובץ יש 2 מצבים אפשריים - 1. באייקון של הקובץ יראה פריים ממנו ואז הכל טוב 2. האייקון יהיה בצורת מחדל של WINDOWS כלומר של WMP וברגע שאני אנסה למחוק את אותו קובץ הוא יסרב להמחק ואני אצטרך להעזר בכל מיני עזרים בשביל לערוך, להזיז או למחוק אותו בצורה כלשהי. ממנה זה נובע ואיך מפסיקים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי , יש לי בעיה מרגיזה מאז שהתקנתי את הווינודס לפני כמה ימים. ניסיתי להפעיל את Refreshclock ופשוט שום דבר לא קורה , כאילו לא לחצתי על האייקון בכלל.. אותו דבר עם התוכנה all seeing eye ואני בטוח שזה יקרה בעוד תוכנות , למרות שלא ניסיתי עדיין. יש לציין שהאיסיקיו והמסנגר כן עובדים. בכל מקרה , הורדתי גירסא נוספת של התוכנות שלא עובדות , ואז אחרי ההתקנה , הפעלה ראשונה זה עובד. אני מפעיל את המחשב מחדש , או מחכה כמה שעות , ושוב פעם הלינק לא עובד , וצריך לעשות install מההתחלה. זה כאילו שכל פעם שאני רוצה לשחק במשחק מסויים דרך ה all seeing eye אני צריך להתקין את התוכנה מחדש.. זה דיי מעיק יש למישהו רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by almogas,

שלום לכולם נראה לי שיש לי איזזו שהיא בעיה במחשב שמקורה בווירוס מסויים.. אני לא מצליח להתקין שום אנטי וירוס לא קספרסקי ולא נוד בטענה שאין לי גישה לתיקיה שבה מותקן האנטיוירוס ולכן אי אפשר להתקין גם שאני משנה את מיקום התיקיה הוא עדין רושם לי את זה ותמיד זה על הקובץ הפעיל של האנטיוירוס הוינדוס דיפנדר לא עולה לי גם.. יש למישהו מושג? אה ובקשר למסכים הכחולים הסתדרתי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by hedva,

שלום המדיה פלייר התחיל להפעיל סרטים מסוימים בהילוך איטי. זה כנראה התחיל כשהפעלתי במקביל גם את הנגן של קריסטל. בינתיים מחקתי את הנגן הנוסף והפעלתי מחדש, אבל זה לא עזר. לגבי האקספלורר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לגרום לו לא לעלות אוטומטית בזמן ההפעלה של המחשב (בלי להסיר, רק שיעבוד כשאני אפעיל אותו)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני יודע שכשהווינדוס נטען, הוא מעלה כמה תוכנות שלו מההרד דיסק לזיכרון הפנימי, מה שקורה אצלי, זה שבמסך של הWELCOM (אני גרוע באייות אז אם יש טעות אל תתרחו לתקן...) המנורה של ההרד דיסק מפסיקה לפעול ולא דולקת כמה שניות, המחשב עושה איזה דילאי מיותר שסתם מציק. בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהרד דיסק, אבל כל הבדיקות (שרפשר לעלות על הדעת) לא מצאו שום בעייה. זה התחיל לפני חודש בערך, לפני זה המחשב עלה ב40 שניות בערך ועכשו הוא עולה בדקה ו10 שניות, הסרתי את כל התוכנות שעלו עם הווינדוס והן לא שימושיות (גם כאלה שהיו מותקנות לפני שהתחילה הבעייה...). יש מצב שזה שזה הDIVX החדש שהתקנתי, עם עוד איזה תוכנה שבודקת את מזג האוויר בכל מיני מקומות בעולם (בנוסף לזה שהיא מאפשרת צפייה בקבצי ווידאו דחוסים ו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הורדתי את סיסופט סנדרה לפני משהו כמו חודש... התוכנה פעלה לי... לאחר מכן התקנתי את הדרייברים החדשים של NVIDIA גרסה 28.23 הדרייברים עשו לי בעיות... פירמטתי את המחשב. התקנתי הכל מחדש... עכשיו רציתי להתקין שוב סיסיפט סנדרה (יש לי 2 הארד דיסקים) מההתקנה שהורדתי פעם שעברה. עכשיו שאני לוחץ על SETUP זה רושם לי : "Can't run 16-bit windows program" יש לכם מושג מה מקור הבעיה ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by wallace,

ראשית כל אציין כי אני משוכנע שהבעיה היא בהגדרות הויסטה, ועל כן זה הפורום המתאים. שבוע שעבר התקנתי ויסטה 64. ההתקנה של הרשת יחד עם הXP 32 שיש לי הייתה פשוטה, רשמתי את כתובת מחשב הXP ברשימת הכתובות וקיבלתי חלון בו נתבקשתי להזין את שם המשתמש והסיסמה של המחשב. הזנתי, ומיד הייתי בתוך המחשב, עם גישה מלאה לכל התיקיות המשותפות. אולם כעת, כשאני מנסה להתחבר למחשב באותה הדרך, הוא שוב מבקש את שם המשתמש והסיסמה, וכשאני מזין אותם הוא רושם שהם לא נכונים. יש לציין כי אני מצליח להתחבר למחשב הויסטה ממחשב הXP בלי בעיות וללא סיסמאות. כמו כן, הצלחתי להתחבר למחשב הXP ממחשב XP אחר שנמצא ברשת, ועל ידי הזנת שם המשתמש והסיסמה הייתי בפנים. מכל אלה הסקתי כי הבעיה נמצאת בהגדרות כלשהן בויסטה, שלצערי…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by N.Silent_Sword,

אני זוכר ראיתי סירטונים בYoutube על כול ה3D של ויסטה, נגנבתי, הוא יכול לגרור את הנגן וידיו הצידה כזה [שיהיה באלכסון בצד של המסך], להפוך פתאום את החלון של הדפדפן ככה שבצד השני יהיה כתבן [של טקסט] וכאלה, איפה כול זה? כול מה שיש זה החלפת החלונות ב3D, אבל זה כלום. הם סתם הראו? או מה? לא הבנתי |:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by lioryb,

בוקר טוב. אני מעוניין להפוך את ה-DOK שלי לסוג של RESCUE DISK, ולהתקין עליו WINDOWS מלא. אני מניח שזה אפשרי, אבל עולה השאלה של תפריט אתחול, הרי אם אתקין את זה עשהו מחובר למחשב שכבר מותקן עליו WINDOWS, הוא יחשוב שזה ריבוי מערכות הפעלה ויוסיף את זה לתפריט ב-ROOT, לא? איך אני נמנע מכזה מצב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by matan13,

איך ניתן לעשות זאת בצורה זמנית, כלומר רק לאתחול הקרוב ? אמור לקופץ חלון קטן שמאפשר לבחור את devices שמהם יבוצע יתחול.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה לעשות ??? בא לי כבר לבעוט במחשב..... כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט מסויים שמציג ה EXPLORER - כמו :C או : D או סתם סיפרייה, אז ה EXPLORER קורס. רוב הפעמים הוא מציג את ההודעה של הקריסה ולפעמים הוא סוגר הכל ופותח מחדש . מה לעשות!?!?!?! לפרמט לא בא בחשבון כי פרמטתי כבר לפני שבועיים..... בדקתי גם ב SAFE MODE וזה עושה אותו דבר. יש לציין כי הוא לא קורס בשום פעולה אחרת- רק כשאני לוחץ כפתור ימני על אובייקט אקראי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. ניסיתי להתקין cool n quiet של AMD אחרי הההתקנה לא השתנה שום דבר ואין לי את התוכנה ששולטת על המאווררים(cool n quiet) אבל פתאום בהתחלה מופיע לי לבחור ב 2 מערכות הפעלה windows xp pro או windows אין ל 2 מערכות על המחשב האופציה השניה פשט עושה ריסטארט והאופציה הראשונה עובדת איך מבטלים את הבחירה ככה שהמחשב ישר יעלה במערכת הראשונה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. אני רוצה לנסות את ווינדוס 8. האם אני צפוי להיתקל בבעיות תאימות של דרייברים? או שמדובר באותה מערכת בשינוי אדרת? תודה מראש! [מפרט מחשב בצד]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אני תמיד מבצע סריקת ווירוסים ורוגלות במצב בטוח ב-XP PRO, ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך :-X. אני תקוע על רזולוציה של 480*640, וזה ממש מעצבן (במיוחד כשרגילים לרזולוציה של 768*1024). איך אני מצליח לשנות את הרזולוציה?! אני מנסה בדרך הרגילה, ולמרות ששם על הרזולוציה שאני רוצה, היא לא משתנה אחרי שאני לוחץ על אישור! שוב, הרזולוציה לא משתנה רק כשאני נכנס במצב בטוח. בעבודה רגילה בווינדאוס, אין לי את הבעיה הזאת ואני פועל על רזולוציה של 1024*768. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200, עם דרייבר של OMEGA. עריכה: החלפתי לדרייברים של ATI, והבעיה נפתרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by itaic,

שלום לכולם, יש לי כונן פיזי אחד שמחולק ל 2 מחיצות ואני מעוניין להגדיל אחת מהן על חשבון השניה. האם ניתן לעשות את זה ב ב disk management בלי שמידע כלשהו ייפגע בשתי המחיצות, וללא פרמוט? ואם כן אז איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ETB,

התקנתי מחדש את הwindows XP SP1 התקנתי Kaspersky Avtivirus 5 PRo, הדכנתי את כל הדכוני האבטחה. ויש לי בעיה מעצבת של spyware, כל פעם שאני מהתחל את המחשב מותקנת לי תוכנה מעצבנת שכויכול חוסמת ספיוור, וכל פעם שאני מוחק את התוכנה, לאחר ההתחול, התוכנה מותכנת בחזרה בלי ידיעתי. וגם כל דקה בערך קופץ לי פופאפ של בתוכנה לאתר של התוכנה, וגם דף הבית של האקספלור תקוע על דף הבית של התוכנה הזאת. התקנתי מלא תוכנות שאמורות להתגבר על הבעיה הזאת כמו: ad-aware 6,spy but,past ptrol אבל אף אחת מהתוכנות לא מורידות לי את הדברים שתיארתי למעלה. למישהו יש תוכנה להמליץ לי? יכול להיות זה בעיה ברג'סטרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://i.imgur.com/RIzwt.png מה הסיבה לכך ??? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by frodo,

יש לי WINDOWS XP PRO(גם את הדיסק וגם את הדיסקטים של האיתחול),איך אני מוחק הכל מהמחשב שיהיה רק הדוס,מוחק ממש הכל כמו שקיבלתי אותו(לא קניתי ערכת הפעלה).

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן אנשים. קניתי דיסק קשיח חיצוני WDH1CS1000 Western Digital בעל חיבורי FireWire , USB 2 , eSATA אצלי כרגע הכונן מחובר בחיבור FIREWIRE כעט אני מנסה לגבה ולהעתיק מה כוננים הישנים לכונן זה ומסתבר שאי אפשר להעתיק קבצים הגדולים מ-4G בטענה שהקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבציםהמשמשת כיעד!!! מזה אומר???? וכיצד אני פותר זאת ??? מהוא החיבור המומלץ ביותר לכונן זה? ולמה משלמים עוד 200 ש"ח לחיבורי ESATA ואין כבל לחיבור זה באריזה????? אההההההההה??!!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shlompy,

אהלן אנשים מה קורה? שמעו, פרמטי את הנייד שלי (HP DV6408), התקנתי ויסטה מחדש (חוקי ועשיתי כבר ACTIVATE בטלפון) הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של HP לויסטה, הכל עובד כמו שצריך. כרטיס מסך כרטיס קול USB מודם פקס כרטיס רשת + אלחוטי TOUCHPAD DVD קורא כרטיסים עכשיו, ב DEVICE MANAGER, תחת OTHER DEVICEC, יש לי UNKOWN DEVICE עם סימן קריאה. אין לי מושג איזה רכיב חומרה זה ואיזה דרייברים להתקין! איך אני יכול לדעת למה זה שייך?? המחשב עובד סבבה אבל זה די מטריד אותי. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איך אפשר להחזיר את ההגדרות לקדמותן ? ניסיתי ע"י שחזור המערכת אבל זה לא עזר יש לי ווינדוס 7 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח לסיוע להבנת ופתר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ma4351,

יש לי ויסטה אולטימייט 32ביט חוקי ורציתי לדעת איך וכמה זה עולה לעשות עדכון ל64ביט?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.