עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by miki891,

אני משתמש בחלונות XP פרו. שפה עברית. חיברתי דיסק-און-קין או קורא זיכרונות בחיבור כניסה USB ופתאום הוא לא מזהה אותו.היסכלתי בהתקנים חומרה יש רק אחד ב- USB "תקן לא מזוהה"... בהתחלה זה עבד לי חיבורים USB. ניתקתי חשמל בספק כוח.וחכיתי 2 דקות. וחיברתי ספק ואח"כ חיברתי דיסק און קין וגם קורא זיכרונות מצלמות דיגיטליות והכל עובד ותקין. אבל יש בעיה זה עדיין חוזר תקלה USB ושוב ניתוק חשמל בספק ואותו פעולה ובסוף זה עובד ותקין. האם כנראה המקור בעיה זה ספק כוח לא תקין?כנראה שאין לו כוח זרם חשמל ללוח אם.האם זה נכון? מה אתם חושבים,איך פותרים את הבעיה? מיכאל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כיצד יוצרים דיסק IMAGE ל WIN 7 ? ברשותי מע' X64 ראיתי שאפשר לעשות זאת עם WIN 7 כי יש כבר תוכנה אבל היא לא מאפשרת לבחור ספריות האם יש משהו מתקדם יותר ? בעבר ניסיתי לעשות זאת עם תוכנות מבית arconics הרס לי את המערכת פעמיים אני מחפש משהו טוב ויציב ניסיתי גם עם התוכנה שבאה עם NERO 10 הבעיה שתוכנית גיבוי עולה ללא עכבר - פתוח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OR2OOO,

יש לי מחשב חדש עם winsows 7 אני רציתי לחבר אותו לרשת בבית אבל הוא לא רואה את הראוטר(שמחובר למחשב עם WINDOWS XP) אמרו לי שזה איזה משהו באיזה קוד או שם שיש ב-winsows xp ששונה מ-7 גם בנייד של אמא שלי היתה את הבעיה הזאת וסידרו אותה אשמח לעזרה ותשובות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. האם להשתמש ב-XP MODE שאפשר להתקין ב-WIN7 שיש לי (גרסת ULTIMATE) או להתקין משהו אחר ? מה עדיף ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by liav12,

אהלן, כשאני מפעיל את המחשב מחדש כבר זמן מה (חצי שנה בערך) מופיעה לי תכתובת על המסך שניה לפני שזה מגיע למסך של ווינדוס, בו רשום "boot.ini Failure, booting from...." מתכוון שהוא עושה בוט ממקום אחר, ואז הווינדוס עולה ללא בעיות. המחשב עובד קצת מוזר בזמן האחרון ורציתי לדעת האם ההודעה הנ"ל פוגעת בביצועים, או של הווינדוס או של המחשב עצמו? לדוגמא נעלם לי המסך של BOOT.INI כשאני עושה MSCONFIG, צירפתי תמונה לכך. כרגע אני לא יכול לבטל את אחד המעבדים בשביל משחקים ישנים (POP וכדומה בשביל אחי הקטן). ממתין לתשובה, תודה! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Sundayarak,

שלום רב, הודעה ראשונה שלי בפורום.. שלום לכולם! ברשותי windows 7 ואיני מצליח לשייך תמונה לתיקייה כמו בדרך הרגילה כשהשתמשתי בXP FolderName - options - customize - folder picture נסיתי מספר דברים, הלכתי לFolder Options - view והורדתי את V מהאופציה הראשונה והשלישית. כמו כן הלכתי לPerformnce & Tools ושם שימת Show Thumbnails Instead icons ללא הועיל. בתודה מראש, ערק ביום ראשון.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אנשים אני לא מצליח להתקין וינדוס 7 RC 64 במקביל לוינדוס 7 RC 32 הקיים שלי ב dual boot ...! כאשר אני מנסה להתקין את מערכת 64 דרך וינדוס 32 מופיעה לי ההודעה שוינדוס מזהה מערכת שהיא 64 שלא תומכת במערכת שלי שהיא 32 ! ווינדוס ממליצה לי לתקין את המערכת 64 רק דרך ה boot טוב ניסיתי דרך boot CD בחרתי מחיצה D הכל טוב המערכת 64 מתחילה להתקין את עצמה עד שהיא עושה ריסטרט ואז הוינדוס 7 32 עולה לי למישהו יש תשובה ? ים של תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by a.s,

משהו מוזר קרה למוניטור הביצועים של ה-XP. (האפלקציה שעולה כאשר לוחצים CRL-ALT-DEL ) הוא עולה לי ישירות על מצב של TASK-ים. ואין לו את הטאבים למעלה שמאפשרים לראות ביצועים ויותר חשוב פרוססים. אין לו גם את ה-BAR עם WIEW וכו'. פשוט חלון קטום מלמעלה. האם מישהו יודע, כיצד מחזירים את המצב הקודם. אני כן מקבל למעטה את האייקון של מצב ה-CPU , ורואה שהוא עובד על 100%. אבל אין לי גישה לפרוססים ע"מ לבדוק מה הבעיה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by testi,

שלום אנשים... אתמול לאחר אתחול המערכת התחילו הצרות. הווינדוס עולה עד למסך ה WELCOME הכחול ואז מאתחל ושוב עולה למסך ההוא ומאתחל (בלולאה), המצב קורה גם כשאני מעלה ב SAFE MOSE ונכנס ליוזר ההוא (הוא כן מצליח להיכנס ליוזר ADMIN). ניסיתי לתקן את המצב ע"י בחירת LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION במסך הפתיחה של ווינדוס (F8) וגם ע"י הרצת המערכת אחורה כמה ימים ע"י SYSTEM RESTORE - גורנישט. הרצתי SCANDISK ובדקתי ווירוסים ולא נמצאו שום בעיות שכאלו. בשביל להמשיך לעבוד יצרתי יוזר חדש/זמני ע"י כניסה ב SAFE MODE ל ADMIN, אבל כל ההתקנות של התוכנות והמשחקים וגם הגישה ל"מסמכים שלי" מתאפשרים רק מהיוזר ה"חסום" (מהיוזר הנוכחי ומה ADMIN הוא לא מאפשר גישה). יש למישהו רעיון מה יכול לגרום למצב ואולי דר…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי, מישהו נתקבל בבעיה שלמרות שהמודם מחובר אין כול תקשורת לאינטרנט וזה קורה לאחר בין 40 ד' לשעה שבהם יש לי תקשורת מעולה במודם, מישהו מכיר שיטה או תוכנה שיכולה לעזור ? אני מאמין שזה בעקבות ניסיון לשפר את מהירות האינטרנט בעזרת תוכנה שהורדתי המהירות שופרה אך משום מה החלו הבעיות. אני משתמש במודם חיצוני של USROBOTICS 56K ו-WIN98 ספק האינטרנט : אינטרנט זהב. נ.ב. כבר זמן רב שאני עוקב אחר האתר שלכם ונהנה מהכתבות, והחדשות !!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אורח RnGKay

ובכן לאחרונה שמתי לב שההודעות על התגובות בפורומים מתחילות להציף לי לגמרי את ה Inbox ב Outlook Express, ואני מניח שגם לכם, לכן החלטתי לכתוב מדריך קטנטן על איך לגרום לכל ההודעות האלה להגיע לתיקיה מסוימת אשר אתם קובעים. אחרי הכל ה Inbox לא נועד רק להודעות מ HWzone (או שכן?! ). קודם פתחו כמובן את Outlook Express. בחרו: Tools --> Message Rules --> Mail.. זה אמור לפתוח לכם חלון האומר New Mail Rule, בחלון #1 סמנו את האפשרות Where the From line contains people. בחלון #2 סמנו Move it to the specified folder. בחלון #3 לחצו על Contains people המודגש בכחול, פעולה זו תפתח לכם חלון שבו אתם אמורים להכניס webmaster@hwzone.co.il וללחוץ על Add. לאחר מכן לחצו על specified …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. [אני מקווה שזה המקום לשאול] לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Microsoft Windows XP Corporate Edition + SP1 Integrated או שמא Microsoft Windows XP Professional זה כל מה שברצוני לדעת, אשמח מאוד לקבל השוואות/מידע על מערכות ההפעלה האלו כאן כתגובות או כאן כקישורים תודה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by BigT,

שלום לכולם! אני התקנתי XP ואח"כ WIN98 על שני כוננים בנפרד- הכל עבד מצויין - היה תפריט בו אני בוחר את המע' הרצוייה ונכנס אליה. עכשיו פירמטתי את ה- XP והתקנתי חדש - ומשום מה אין אפשרות להיכנס ל- WIN98 - כאשר אני בוחר אותו - המחשב נכנס לדוס. (אולי משהו עם ה- BOOTSECTOR) אודה מאוד אם תעזרו, תודה מראש - BigT.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני רוצה על מחשב אחד להריץ שתי מערכות הפעלה של וינדוס כשאחד מהם תיהיה xp pro ps2 והשניה תיהיה 2003 server כששתיהם יהיו בו זמנית פועלות ויהיה לי אפשרות לדפדף בינהם. יש דבר כזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום כל כמה שעות מאתמול המחשב שלי קורס ומופיע מסך כחול: http://img439.imageshack.us/img439/8022/dscf08730tj.jpg אולי זה מהעדכון האחרון של מיקרוספוט? אבל עידכנתי לפני 5 ימים וזה הופיע רק עכשיו מה אני אמור לעשות?? תודה לעוזרים?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אתמול תוכנת האנטי וירוס שלי נוד32 התריאה כי יש במחשב שלי סוג של וירוס\סוס טרוייאני עם ההודעה הזאת: היום היא הפסיקה להתריע, אך משום מה גיליתי שתי קבצים מוזרים במנהל המשימות: הם נראים לי חשודים מכיוון שלא ראיתי אותם קודם , בדקתי בwintasks ואין לו מידע על הקבצים האלו. האם יכול להיות שהם חלק מהוירוס?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by matan13,

איך ניתן לעשות זאת בצורה זמנית, כלומר רק לאתחול הקרוב ? אמור לקופץ חלון קטן שמאפשר לבחור את devices שמהם יבוצע יתחול.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כשאני עולה ב bootable USB, אני לא מצליח למצוא את הדיסק הקשיח שלי המחשב זה נייד של MSI wind u100 התוכנה שהתקנתי ל bootable usb זה rufus...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 11GnR,

ניסיתי לחסום כל מיני דברים בINBOUND RULES , והם עובדים בלי בעיה! יש הסבר ?

21. Started by noodle,

שלום, וינדוס 8 פרו x64, על מחשב נייד hp probook 4330s. הוינדוס נתקע ב- page fault in non paged area BSOD, לא עולה ומבצע איתחול. מצליח להעלות במצב בטוח. כבר פעם שנייה שזה קורה, בפעם הקודמת לאחר ניסיונות לתקן את זה הצלחתי רק על ידי ביצוע Reset you PC מה- troubleshoot options. לאחר קריאה ברשת הרבה מכוונים לבעיית חומרה חדשה שהותקנה, במחשב לא הותקנה שום חומרה חדשה. אשמח לכיוון. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איך אפשר להחזיר את ההגדרות לקדמותן ? ניסיתי ע"י שחזור המערכת אבל זה לא עזר יש לי ווינדוס 7 תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ome,

היי לכולם, החל מאתמול מופיעה לי בחלק לא מבוטל של אתרים הודעת השגיאה הבאה (קונקרטית בכרום): This webpage is not available ERR_NAME_NOT_RESOLVED כשזה לא מופיע, אני מקבל שגיאה של "האתר הזה לא בטוח". הודעה לא שונה משמעותית מופיעה גם באקספלורר ובפיירפוקס. ניסיתי לשנות תאריך ושעה (שיטה שהוצעה), לעשות proceed (בהודעה של "האתר הזה לא בטוח"), למחוק browsing data, לעשות ריסטרט ושום דבר לא עזר. מה עושים? :\ תודה, אורן עדכון: כשעברתי ל-wifi אחר, הכול הסתדר, אבל אני רוצה לעבוד על ה-wifi הרגיל שלי :\

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי לכולם כן, גם עכשיו, אם יש ברשותכם מפתח חוקי של חלונות 7 ולא נעשה בו שימוש, קרי, חלונות לא מותקן בשום מחשב אחר או לא נעשתה אקטיבציה במערכת אחרת, אזי, אפשר להשתמש במפתח המוצר לאקטיבציה של חלונות 10 או חלונות 11 בהתאם לסוג המוצר ( HOME או PRO ) של חלונות 7.

25. Started by sherlock1212,

? ואיך מטפלים בבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.