Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום, הכל התחיל מכך שהמערכת העלתה חלונות כחולים- העלתי שוב ושוב את החלונות עד שהדבר נעלם. ברגע שזה נעלם, המערכת עלתה נורא נורא באיטיות ואז המקלדת והעכבר (S510, לוג'יטק) חדלו לעבוד. הבאתי מקלדת ועכבר בחיבור פרמיטיבי (PS2) והם כן עובדים. בנוסף יצאתי ממלא תכניות ועכשיו החלונות עובד לא רא בכלל, רק שעדיין הוא לא מצליח לזהות בכלל את הסט האלחוטי, ובכלל בהתקנות הוא נתקע. כולל USB. בנוסף ישנו גם USB שדווקא כן עובדים, כגון: DOK. יש לי כמה תכנות שאני עובד איתן בשוטף- כדלהלן:Spyware Doctor, CCleaner, Glary Utilities, Malwarebytes' Anti-Malware, , SUPERAntiSpyware, Soluto, SpyHunter. המחשב פעל ממש טוב, עד התקנת התכנות החדשות:Glary Utilities, Soluto, SpyHunter. העניין הוא, שנזקים באו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 4GB זיכרון, התקנתי עליו windows 7 ultimate 64 bit . כאשר אני נכנס למאפיינים אני רואה שהוא אכן 64bit אבל מזהה רק 3.76GB זיכרון ולא את כל ה4. כמו כן בכנן C אני רואה גם program files וגם program files X86 האם זה תקין? כאשר אני יוסיף זיכרון למחשב הוא יזהה לי יותר מ4GB ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי...קניתי מחשב נייד חדש, אבל התקינו לי ווינדוס 7 באנגלית בטעות יש אפשרות להתקין אותו בעברית יש לי את הדיסק הוא מקורי. אבל צריך לפרמט אותו לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם אפשר ות להוריד איזה עדכון שיהפוך את הווינדוס לעברית? אני מסתבכת עם האנגלית בווינדוס הזה ..הוא חדש לי יש בו מלא הגדרות מסבכות ... בקיצור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ... טנקסס
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... ראיתי בכמה מקומות עבודה שבמחשבים של העובדים פשוט אין תמונת רקע על הדסקטופ פשוט יש מסך כחול שרשום בו את ה-IP של המחשב כולל את שם המחשב . רציתי לדעת האם זה אפשרי לעשות את זה ב-Xp Home ושאם משנים את ה-IP במחשב אז שזה ישתנה אוטומטית על השולחן עבודה.... אני צריך את זה בשביל החברה שאני עובד בה. פשוט התחלתי לחפש ועוד לא מצאתי פתרון לזה. חשוב לציין שאני מעוניין לעשות את זה ללא כל תוכנה צד 3 . אודה לכם מאוד אם זה אפשרי לעשות דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם תוכלו להפנות אותי להדרכה/הסבר כיצד לבצע התחברות מרחוק במחשב שמותקנת עליו מ"ה WIN7? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
This is my 2nd thread about this situation, because in the previous none helped me. I use windows XP pro and I got no hebrew, I know how to set that I will but it is just not working, the following pictures will say it all, if you know whats the mistake please tell me: http://planet.nana.co.il/elixir/1.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/2.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/3.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/4.JPG http://planet.nana.co.il/elixir/5.JPG Please tell me what to do in HEBREW. thanks! BY THE WAY, if the links doesn't work, copy paste it in the adress bar.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. עשיתי format לפני התקנת windows7 (בהתקנה עצמה), והבנתי שזה format מהיר. חשבתי שגיביתי את כל הקבצים, אבל כמו שזה תמיד קורה לי, שכחתי לגבות מספר קבצים. האם אחרי הפורמאט והתקנה של windows7 מחדש, אפשרי לשחזר את הקבצים שנמחקו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה שנהרס לי הכפתור של התפריט על המסך הבהירות תקועה על המינימום, אז קשה לראות.. מישהו אולי מכיר תוכנה שתשנה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיראו מה זה ... תמונה ממנהל התקנים: זה ממש מעצבן אני תקוע ככה כבר יומיים ... עריכה : עכשיו יש לי כבל כחול עם מתאם לבן מישהו אמר לי שביגלל הכבל הזה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה... ושאני אני צריך כבל DVI לHDMI ... זה נכון ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה למחוק קובץ מסוים מסוג (VIDEO CLIP (AVI אך משום מה הפעולה לא מצליחה ואני מקבל את ההודעה הבאה: -דרושה לך הרשאה כדי לבצע פעולה זו- אני מוגדר במחשב שלי כמנהל , ועד עכשיו מחיקה של קבצים מאותו סוג, כמו גם קבצים מסוגים אחרים, התבצעה בצורה חלקה. מה פשר הבעיה, ואיך בכל זאת אוכל למחוק את הקובץ, שאין לי בו שום צורך? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לפני כמה ימים ביטלתי ואז החזרתי חזרה את הפיירוול של windows. מאז שעשיתי את זה, ההודעה הבאה מופיעה לי בכניסה למחשב. חיפשתי מידע ברשת ולא מצאתי כ"כ, מתאר לעצמי שזה קשור למרכז האבטחה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה. בזמן האחרון הWINDOWS 2000 שלי מתחיל להראות את הסימנים לפני המוות (או הFORMAT...). למרות שאני מבין בחומרה, תוכנה צד יותר חלש אצלי, אולי מישהו יותר לעזור. אני יצרף כמה תמונות בהמשך. יש כמה בעיות, אני מקווה להמנע מFORMAT: 1) שהWINDOWS מתחיל ומגיע כבר לDESKTOP פתאום נפתחת לי ספריית SYSTEM32, כל פעם. 2) ב CNTL+ALT+DEL, WINDOWS 2000 גורם להופעת המסך שיש שם גישה לTANK MANAGER ולנעול את המחשב וכו'. עכשיו, שאני לוחץ שם על TASK MANAGER לא עולה החלון ופשוט נסגר הכל וזה חוזר לאיפה שהייתי לפני שלחצתי. שאר האפשרויות פועלות. 3) שאני מכבה את המחשב פתאום מופיעה מסך של סגירת תוכנה, והשם שלה זה "O", ממש מוזר ומעצבן. יש רעיונות? :-\
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הרדיסק מסויים שממש ממש ממש ממש לא אכפת לי שנשאר לי שם רק 20 מגה פנוי, טוב לי עם זה. וכל הזמן הוינדוס מקפיץ לי הודעה שבכונן הזה נשאר מעט מקום פנוי. איך לאזעזל אני מעיף את ההודעה הזאת? (ותגובות כמו "מפנה מקום" ממממממממהההההה זההההההה לאאאאא מצחיקותתתתתתת אותתייייייייייי). תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, כשאני מכניס דיסק מוזיקה, אני לא מקבל את אפשרויות "ההפעלה האוטומטית" כמו כן כשאני מכניס DVD הוא מתייחס לכל הדיסקים כאילו הם DATA ביטלתי את אפשרויות הצריבה ב GROUP POLICY, כי חשבתי שזו הבעיה אך זה לא פתר אותה. יש לי צורב DVD של LG, יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? (ה RTM חוקי. אל תגיבו על זה בבקשה..)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע לי שיש תוכנה שעושה את זה מישהו יכול להביא לי את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא רוצה להזמין תכנאי שיפרמט לי... אם יש לי תדיסק של הווינדוס איך אני עושה לבד? יש לי בכונן C תווינדוס והכל בD אני ישאיר את D רגיל איך אני עושה? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של אסוס רמפג' 2 אני רוצה להתקין וינדוס 7 ומשום מה אני לוחץ על כל הכפתורי F ואף אחד מהם לא נותן לי את האפשרות של החלון שממנו בוחרים את הדיסק התקנה של הוינדוס מה עלי לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב נייד דל התקנתי חלונות xp , בעקבות בעייה בכונן הקשיח נאלצתי לעשות ריבטרט למחשב כמה פעמים, לאחר כשבסוף הצלחתי להתקין בהפעלת המחשב הוא נותן לי מולטי בוט עם 3 אופציות של כניסה לחלונות, אני משתמש רק בראשון, איך אני מעלים את 2 ההפעלות האחרות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שחלונות 7 במחשב שלי איננה מייצרת באופן יומיומי נקודת שיחזור מערכת כמו שחלונות XP עושה. האם אני יכול לגרום לכך שהיא כן תיצור באופן מתוזמן, על מנת שאני לא אהיה תלוי באלו שתוכנות אחרות מייצרות?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב לא הדלק ברגע שהוא טוען את הווינדוס 7 אז מופיע המסך הכחול אבל הווינדוס ריפייר זה מזהה יש ווינדוס מותקן וגם ההתקנה של הווינדוס מז לעשות אני לא רוצה לפרמט עריכה: לא הצלחתי גם לעלות את המערכת בסייף מודד
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן אנשים. קניתי דיסק קשיח חיצוני WDH1CS1000 Western Digital בעל חיבורי FireWire , USB 2 , eSATA אצלי כרגע הכונן מחובר בחיבור FIREWIRE כעט אני מנסה לגבה ולהעתיק מה כוננים הישנים לכונן זה ומסתבר שאי אפשר להעתיק קבצים הגדולים מ-4G בטענה שהקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבציםהמשמשת כיעד!!! מזה אומר???? וכיצד אני פותר זאת ??? מהוא החיבור המומלץ ביותר לכונן זה? ולמה משלמים עוד 200 ש"ח לחיבורי ESATA ואין כבל לחיבור זה באריזה????? אההההההההה??!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם הורדתי אותו כבר ואז התקנתי שוב תווינדוס אבל שכחתי איך להוריד.. וכל פעם כשמורידים משהו או מתקינים עולה החלון הזה.. ואני לא מוצא שוב איך להעיף אותו..
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-