Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי ראיתי שיש גירסה כזו , איזו גירסה זו? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה XP ALT+SHIFT לא עובדים כמו שצריך יש בעיות בכתיבה בוורד אחרי כל מילה משתנה לאנגלית ועוד הרבה בלאגנים איך מסדרים שהכל יעבוד כראוי ללא בעיות אודה אם תסבירו לי שלב אחרי שלב נ.ב יש לי בעיה ואתם חוסמים את השאלה . באמת חכמים בלילה אתם עשיתם לכם שם טוב בכל המקומות והורסים בשניה יש אדם שיש לו בעיה תנו לאחרים לעזור ואל תחסמו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני דיי ותיק העולם הווינדוס (כבר 6 שנים) אבל מעולם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה. יש ברשותי Windows 98SE בעברית (ממשק מלא וכו') ואני רוצה לשדרג אותה לאקס פי. כשהכנסתי את הדיסק, ראיתי אפשרות להריץ את "בודק תאימות" של המחשב ורכיביו לאקס פי. כעבור כמה דקות הוא הוציא לי דוח. בדוח יש פירוט על כל מיני רכיבים שלא יעבדו, או שהוא חושד שלא יעבדו תחת אקס פי. מדברים כמו דריוורים של מאיץ גרפי אני לא מודאג, כי אפשר להוריד מהאתר של Nvidia. (או שאני כן צריך להיות מודאג?) מה שיותר הדאיג אותי הוא הדיווח תחת הכותרת "בקרי קול, וידאו ומשחק" שם הוא כתב: Avance AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller מה אני אמור לעשות בקשר לזה? האם יש דריוור שאני אוכל להוריד מהאינטרנט בשביל זה? עוד 4 דברים שהדאיג…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כבר כשבוע הפורומים מקרטעים, נתקעים השרתים נעלמים וכו וכן חוויה מתסכלת. עשרות מומחים מדופלמים, פורומים לכל נושא וענין ואף אחד לא מצליח לפתור את הבעיה ? נראה אם אצליח להשחיל את הנושא הזה...........
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ווינדוס 7 64 מחשב תוכנות מינימלי דרייברים עדכניים יחסית ? חשוב ? ב- PROCESSES המקסימום מראה על 4 % שימוש ב- CPU מתוך 2 GB תפוס 1 GB למערכת הפעלה... התוצאות - כל המשחקים עומדים על 100% שימוש - לא היה לפני התופעה התחילה לאחרונה ללא שינוי או עידכון... תודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, כל כמה זמן מופיע לאחותי במחשב הודעה של כיבוי תוך כמה שניות,יש בעיות להתחבר לאינטרנט ואי אפשר להריץ תוכנות - בפרט אנטיוירוס. מן הסתם הבעיה היא וירוס/ים השאלה שלי מה אפשר לעשות כשאי אפשר להתקין בכלל אנטיוירוס והאנטיוירוס שהיה לה בכלל נוטרל איכשהו. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עשיתי פירמוט למחשב שלי דרך ההגדרות של הווינדוס ושכחתי לגבות כמה קבצים האם אפשר לשחזר את הקבצים האלה? יש לי SSD תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וידוס 7 64 ו4 גיגה זכרון ואני רואה בבר של סרגל הגאדגטים שימוש קבוע של 34-44 אחוז שימוש ! מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון אני מקבל תקיעות ממושכת ולפעמים זה מגיע עד למצב של מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000101. בדקתי בGOOGLE על קוד השגיאה הזה ומצאתי שזה יכול להיות מזיכרון RAM תקול או HD תקול. ביצעתי בדיקה ב-memtest86 במשך 9 שעות ולא נמצא שום תקלה. עכשיו אני לא יודע אם איזה תוכנה אני צריך לבדוק את הHD שלי.. וגם אם אני צריך לבדוק את כולם או רק את זה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. תודה מראש נ.ב אם משהו מכיר עוד אפשרויות לפתרון אני ישמח לשמוע [h=3][/h]
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://i.imgur.com/RIzwt.png מה הסיבה לכך ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלפתי את הקובץ ExplorerFrame.dll עם אחד של סקין אחר בטפשותי בלי לעשות לו גיבוי, אז אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לי את הקובץ הנ"ל... הוא נמצא בתיקיה c:\windows\system32
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, וינדוס 8 פרו x64, על מחשב נייד hp probook 4330s. הוינדוס נתקע ב- page fault in non paged area BSOD, לא עולה ומבצע איתחול. מצליח להעלות במצב בטוח. כבר פעם שנייה שזה קורה, בפעם הקודמת לאחר ניסיונות לתקן את זה הצלחתי רק על ידי ביצוע Reset you PC מה- troubleshoot options. לאחר קריאה ברשת הרבה מכוונים לבעיית חומרה חדשה שהותקנה, במחשב לא הותקנה שום חומרה חדשה. אשמח לכיוון. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט מציינת אבן דרך משמעותית נוספת כשהיא זוכה לנתח של 12 אחוזים משוק המחשבים האישיים, וחולפת על פני חלונות XP האלמותית התוכנית רחבת ההיקף של מיקרוסופט מכוונת לכך שמערכת החלונות 10 תשתלט על עולם ה-PC באופן מוחלט בתוך קצת יותר משנתיים מהיום, ובינתיים אנחנו מקבלים עוד המחשה לכך שהיא כנראה בדרך לשם. לפי נתונים עדכניים של השירות netmarketshare, המערכת שמוצעת כעדכון חינמי למאות מיליוני צרכנים כבר מחזיקה ביותר מ-12 אחוזים מנתח שוק מערכות ההפעלה (עבור מחשבים נייחים וניידים, אך לא כולל טאבלטים וסמארטפונים), ובכך חולפת למעשה על פני הנתח שמחזיקה חלונות XP הוותיקה – והופכת למערכת ההפעלה השנייה בפופולריות שלה בתחום, אחרי חלונות 7 שעדיין חולשת על מע…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שדרגתי את המערכת מ-WIN7 ל-WIN8. כאשר אני לוחץ במאטרו (START) על MAIL\STORE וכו' כל אפליקציה של מיקרוסופט הוא עובר למסך שלה לשניה מראה את הלוגו של האפליקציה וחוזר למסך הראשי של המאטרו כך שבעצם לא מצליח לפתוח אף אפליקציה. מישהו נתקל בבעיה? יש הצעות לפתרון בבקשה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, תקף אותי וירוס נוראי בשם " שורסה". אין לי בעיה של גיבויים וכל מה שאנירוצה עכשיו זה לפרמט את המחשב אבל זה בלתי אפשרי היה דרך הווינדווס, והבנתי שזה משהו שקשור לסרביספק2 אז הורדתי אותו גם. בקיצור נוצר לי מצב שהווינדוס לא עולה, ואני לא יכול לעבוד עם קומנדפורט כי הווירוס כל פעם מפעיל מחדש את המחשב. ומה שנשאר לי זה להפעיל דיסק הפעלה דרךהBIOS אבבבבל.... אני בח"ול במדינה נידחת ואין לי איתי שום דיסק הפעלה או משהו כזה. רציתי לדעת איזה תוכנת הפעלה קטנה אני יכול להוריד שרק תרוץ אוטומטית כשאני מפעיל את המחשב דרך הדיסק ואז אני אוכל לפרמט דרכה (סטייל נורטון קומנדר של פעם) . או אפילו איזה קובץ להוריד ולשים על הדיסק כדי שאני אוכל סוףסוף להגיע לדוס ולרשום את המשפט המיוחל FOR…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה שלי היא : windows xp ואיך אני יודע אם 32 bit או64?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי WIN 98 והתחלתי להתקין עליו את 2000 אבל מסיבות שונות ביטלתי את ההתקנה והמסך הזה (בחירה בין שני WIN) מופיע לי איך אני מבטל את המסך הזה של הבחירה בין הווינדוסים אבל אני רוצה ש 98 יפעל
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כשאני מדליק את המחשב כל מה שאני רואה זה את הלוגו של פנטיום 4 פרוס על כל המסך לשניות ספורות ואחרי זה מייד מגיע הלוגו של ווינדוס לא משנה אם אני לוחץ F8 או del זה לא עושה כלום. זה מעצבן כי אני לא יכול לגשת לדוס ולעשות כל מיני פעולות כמו לפרמט ככה זה היה מאז שקניתי את המחשב ורק עכשיו שמתי לב שאני צריך להיכנס לדוס ואני לא יכול מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חלונות 7 וגם תוכנה לעדכון דרייברים.ישנם כמה דרייברים שאינם חתומים.לא ברור לי האם זה מסוכן או זהירות יתר?.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן פיזי אחד שמחולק ל 2 מחיצות ואני מעוניין להגדיל אחת מהן על חשבון השניה. האם ניתן לעשות את זה ב ב disk management בלי שמידע כלשהו ייפגע בשתי המחיצות, וללא פרמוט? ואם כן אז איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי מכיון שקובץ אחד היה חסר בתיקייה של windows והמחשב לא עלה התקנתי את 2000 שוב לאחר פירמוט , הכל הלך בסדר בלילה סגרתי את המחשב , יום למחרת אני פותח את המחשב הוא מעלה את מסך הטעינה ומסיים אותו , לאחר מכן מופיע מסך שחור והמסך מהבהב . פימטתי , התקנתי xp , סגרתי את המחשב בלילה , יום למחרת אני פותח את המחשב , מסך הטעינה מסתיים המסך נהיה שחור ומתחיל להבהב. התקנתי שוב xp והדבר חזר על עצמו .... מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שיחקתי במשחק משנות ה 90 אחרי שיצאתי מהמשחק המסך התהפך צירפתי תמונה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. קניתי דיסק קשיח חיצוני WDH1CS1000 Western Digital בעל חיבורי FireWire , USB 2 , eSATA אצלי כרגע הכונן מחובר בחיבור FIREWIRE כעט אני מנסה לגבה ולהעתיק מה כוננים הישנים לכונן זה ומסתבר שאי אפשר להעתיק קבצים הגדולים מ-4G בטענה שהקובץ גדול מידי עבור מערכת הקבציםהמשמשת כיעד!!! מזה אומר???? וכיצד אני פותר זאת ??? מהוא החיבור המומלץ ביותר לכונן זה? ולמה משלמים עוד 200 ש"ח לחיבורי ESATA ואין כבל לחיבור זה באריזה????? אההההההההה??!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם תוכלו להפנות אותי להדרכה/הסבר כיצד לבצע התחברות מרחוק במחשב שמותקנת עליו מ"ה WIN7? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-