עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by efee123,

אם אני רוצה להתקין win7 על כונן נייד 500gb שמתחבר בחיבור usb ושאני אוכל לעשות ממנו boot בכל מחשב שאני רוצה. זה אפשרי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הכותרת ממצה את השאלה אבל אני אחדד. בהנחה שאני רוצה שהכונן שלי יתמוך ב ACHI ואני לא מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש איך אפשר להתקין את הדרייברים לRAID ו ACHI מתוך מערכת ההפעלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AiXC,

יש למישהו מושג?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sos,

טוב כמו שאתם יודעים יש לי בעיה ואפשר לראות אותה בדיון הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=44343 עכשיו נראה לי שאני יודע מה לעשות אז אני צריך עזרה. מישהו יודע איך להפוך את כונן C מNTFS לFAT32 (כזכור אני לא מצליח להתקין את WINXP )?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofirrjd,

היי, מקווה שזה המקום הנכון... העניין הוא שהיתה לי תמונה מסויימת לחשבון ג'ימייל ואז נרשמתי ל גוגל+ ובחרתי תמונה אחרת. כמובן שזה שינה גם את התמונה של החשבון שלי המופיעה בג'ימייל. הבעיה היא שכשאני שולח מייל, התמונה המופיעה אצלי במכשיר האנדרואיד (נקסוס 5) בתמונת השולח, היא אותה תמונה של פעם. נא עזרתכם, תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avil055,

שלום לכולם ובוקר טוב , ============= יש לי 2 הרד דיסקים , שבראשי WIN XP PRO בעברית , ובשני העתק של דיסק ההתקנה של WIN98 , השאלה שלי היא : האם ניתן להתקין WIN98 מההרד דיסק עצמו לאותו הרד דיסק (כמובן שבספרייה נפרדת) ואם כן כיצד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by G-FoRcE,

מהזה ה SYSTEM RESOURCES? מהזה ה USER RESOURCES? מהזה ה GDI RESOURCES? איפה המחשב תוקע אותם? ולמה הם תמיד נגמרים לי אחרי יומיים אפילו אחרי שאני סוגר את כל התוכנות הפועלות ברקע? תודה מראש נ.ב יש לי WINDOWS 98

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by thtking,

מישהו יודע איך מוסיפים אנשי קשר למסנג'ר מתוכנות כמו icq לדוגמא...והאם זה בכלל אפשרי?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם, לא מזמן נתקלתי בבעיה מוזרה עם הפיצ'ר של הכיבוי מסך אוטומטית בחלונות XP. רוב הזמן המסך לא מתכבה אוטומטית לאחר 20 דקות (כפי שמוכוון בהגדרות צריכת החשמל), אני עוזב את המחשב חוזר אחרי כשעה והמסך עדיין דולק משום מה. לא ידוע לי על שום רוגלה או טרויין שעלול להשתמש במחשב ו"להזיז את העכבר" במקומי. מישהו נתקל בבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zzroni,

יש לי את הגרסא האנגלית של windows me ואני לא יכול לראות עברית בכלל ! בלוח הבקרה בregional and languige settings לא מופיע לי בכלל האפשרות של בחירת עברית. יש מלא שפות חוץ מעברית. מישהו יודע אם אפשר להוסיף עברית ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by zvkel,

יש לי כרגע במחשב 4 משתמשים כאשר אחד הוא האדמין והשאר lmited users אני רוצה לעשות שהמשתמשים בקבוצת הלימטיד לא יוכלו לעשות ריסט למחשב אלא רק log off כדי שאם איזה תוכנה מסוימת רצה ברקע (על הuser של האדמין ) המשתמשים האחרים לא יוכלו לעשות למחשב ריסט או לכבות אותו למישהו יש מושג איך עושים את זה או אם זה בכלל אפשרי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liad88,

יש לי מחשב נייד מסוג lenovo s10-3 הפועל במערכת הפעלה ווינדוס 7 סטרטר. אחת למספר שבועות בעת הפעלת המחשב נפתחת תוכנת שחזור שלוקחת חצי שעה ובסוף רושמת שלא הייתה הצלחה לשחזר(תודה על ההמתנה) במקרה הרע זה מוחק את המידע מהמחשב שבועיים אחורה. אבל לעניין, לאחר הפעם האחרונה שזה קרה התחילה להופיע פתאום סיסמת התקנה מוזרה בעת הפעלה של המחשב או התעוררות ממצב שינה. הניחוש המוצלח היה 1234567. לאחר הכנסת הסיסמא המחשב פועל רגיל. למישהו יש הסבר לסיסמא ואיך אני מבטל אותה. בתודה ליעד

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. משום מה בתקופה האחרונה כל נסיון כניסה לאתר תוך שימוש ב-USER ו-PASS שלו (http://user:pass@whatever.com) נותן לי הודעת "The page cannot be displayed" במקום להיכנס לאתר. מישהו יכול לומר למה ומה ניתן לעשות? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LRa,

האם קיים משהו טוב?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Einat,

ב- HELP של XP מקבלים תוצאות חיפוש גם של Microsoft Knowledge Base Article הם התוצאות נלקחות ישירות מהאינטרנט עם ביצוע החיפוש? האם הנתונים יושבים במחשב תעדכנים מדי פעם? (או לא מתעדכנים ונשארים סטטיים?) מישהו יודע איך זה עובד?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם יש לי כמה שאלות. יש לי 80 GB של WD. c 15 d 15 e 20 f 30 אוקיי השאלה שלי: אם אני רוצה שיהיה לי 2 מערכות הפעלה 98 and XP אני צריך לשים אותם בכוננים שונים? איך אני בוחר איזה מערכת הפעלה תעלה בריסט? יש תוכנה או משהו ? ואיזה מערכת קבצים אני צריך להשתמש, אגב אני מחלק את הדיסק שלי דרך הדוס עם הFDISK הישן והטוב ומפרמט הכל. מקווה שהייתי ברור, תודה רבה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם אז ככה יש לי קובץשל סרטון שהורדתי והוא קובץ RAR ,כשאני מנסה למחוק אותו רשום שזה נמצא בשימוש. חיפשתי בפורום ובגוגל קצת וניסיתי את הדברים הבאים: לעלות את המחשב ב-safe mode ןלמחוק אותו אבל זה לא עזר. ניסיתי דרך תוכנת total commander אבל דרכה גם לא הלך. הבנתי שכדאי להעלות את המחשב עם דיסקט אתחול של WIN אבל אין לי אפשרות כי המחיצה NTFS. יש למישהו עוד הצעות איך אני מוחק אותו????

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maxwell10,

האם יכול להיות שהרצת סרט באמצעות windows media player נותנת איכות תמונה גבוהה יותר אילו מריצים את אותו הקובץ האמצעות תוכנה אחרת? למשל VLC או BS Player

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כידוע מיקרוסופט יצאו במבצע שכל מי שרוכש מחשב מ-26 ליוני זכאי לשדרוג חינם לחלונות 7 למעט דמי טיפול. חבר קנה מחשב נייד של טושיבה לפני מספר ימים, אך אין בכוונתו לנצל את השדרוג. בדקתי באתר של טושיבה לגבי עלויות השדרוג וזה יוצא בסביבות ה-30$ כולל משלוח לארץ. ברשותי ויסטה מקורית. השאלה האם אני יכול "לעקוץ" את השדרוג? טושיבה שולחים דיסק רגיל או שנשלח דיסק מיוחד שמחפש מפרט מסויים? למישהו יש פרטים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by 11GnR,

ניסיתי לחסום כל מיני דברים בINBOUND RULES , והם עובדים בלי בעיה! יש הסבר ?

21. Started by itayze,

לאחר שפירמטתי מכיון שקובץ אחד היה חסר בתיקייה של windows והמחשב לא עלה התקנתי את 2000 שוב לאחר פירמוט , הכל הלך בסדר בלילה סגרתי את המחשב , יום למחרת אני פותח את המחשב הוא מעלה את מסך הטעינה ומסיים אותו , לאחר מכן מופיע מסך שחור והמסך מהבהב . פימטתי , התקנתי xp , סגרתי את המחשב בלילה , יום למחרת אני פותח את המחשב , מסך הטעינה מסתיים המסך נהיה שחור ומתחיל להבהב. התקנתי שוב xp והדבר חזר על עצמו .... מה יכולה להיות הבעיה ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by cold fire,

יש לי כרגע win xp pro (לא נראה לי שהוא בגרסה של x64 - של ה64bit או שהוא תומך במעבד כפול ליבה) ויש גם את הגרסה היותר חדשה שכן תומכת ב64bit או בליבה כפולה. או כבר הגיע הזמן לעבור עכשיו לvista או שעדיין מוקדם מדי (אם כל הבאגים השונים אין לי כוח לשבור את הראש) אבל אם יצאה גרסה שעובדת ובלי כל כך הרבה באגים (התוכנות לא נתמכות, המערכת ההפעלה לא מזהה את רכיבי המערכת וכ"ו) יהיה לי מחשב עם קונרו כך שאני לא יודע איזה מערכת הפעלה יותר כדאית ממה שתארתי (וחס וחלילה לא linux עבדתי בזה במכללה וזו מערכת הפעלה הכי דפוקה שראיתי אולי הכי טובה היא גרסת סוזי 10 אבל זה כבר סיפור אחר)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by lordgod,

אני נכנס לתיקייה WINDOWS ואני לא רואה את SYSTEM32 !

24. Started by OR2OOO,

יש לי מחשב חדש עם winsows 7 אני רציתי לחבר אותו לרשת בבית אבל הוא לא רואה את הראוטר(שמחובר למחשב עם WINDOWS XP) אמרו לי שזה איזה משהו באיזה קוד או שם שיש ב-winsows xp ששונה מ-7 גם בנייד של אמא שלי היתה את הבעיה הזאת וסידרו אותה אשמח לעזרה ותשובות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.