Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
השתלט לי על אתר הבית שלי אתר בלתי רצוי של חיפוש שמקושר ל אתר שלmicrosoft שמציע לי תוכנה spyware להורדה. ניסיתי להוריד את האתר על ידי חיפוש spyeware עם תוכנה spyware adware גירסה 7 וזה לא הצליח ,המחשב שלי ניהיה מאוד מאוד איטי ואני לא מצליח להפטר מהאתר הזה . בבקשה איזה פתרון יש ואיך לבצע. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן נעלם לי הסרגל עיצוב של אאוטלוק אקספרס בעת כתיבת הודעה חדשה(נעלם לגמרי !). הגדרתי HTML וגם סימנתי ב"תצוגה" את סרגל עיצוב ו...כלום. מסרב להופיע. זקוק לעזרתכם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול קודם שפתחתי פה מוקדם יותר בנוגע למסכים כחולים, שבינתיים לא מוצאים מרפא לבינתיים, לא מטריד אותי במיוחד לנסות להתקין את הווינדוס מחדש בתנאי ואוכל לשחזר את כל המידע שלי להתקנה החדשה. במידע אני מתכוון לסיסמאות, הגדרות דפדפנים ושל תוכנות מותקנות - למשל פיירפוקס, תוכנות כמו uTorrent שכרגע נמצאות באמצע עם הגדרות וטורנטים ומידע כזה או אחר. אני מודע לכך שעבור התקנה חדשה אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות ואין לי בעיה עם זה, אבל האם לאחר מכן ניתן להעביר קבצים ממקום כזה או אחר כדי לשחזר את המצב הנוכחי שלי בכל תוכנה ותוכנה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
geforce 7900gt amd athlon 4200 זה יפעיל ויסטה טוב?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני משנה את המיקום של my documant? my music? my picture?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע לי שיש תוכנה שעושה את זה מישהו יכול להביא לי את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש בXP ומאוד רוצה להתקין את האולטימייט או הום אדישן 64 ביט מהסיבה הפשוטה שהבנתי שזיכרון 4 גיגה נתמך במלואו וכן נהול המשאבים טוב יותר מגירסות 32 ביט, אבל... יש לי מיספר תוכנות ציור וכן תוכנות ליצירת תמונות פנורמה שהגירסאות שלהן קצת ישנות ואני לא בטוח האם הם יכולות לרוץ על ויסטה באופן כללי בכלל!!! אבל על הצד שהם כן יכולות לרוץ על גירסת 32 ביט, האם ניתן להתקין אותם על גירסת 64 והם יפעלו כמו שצריך? אני שואל את השאלה משום שהבנתי שבגירסת 64 ביט קיימת תיקייה בפרוגרם פייל המיועדת להתקנת יסומים של 32 ביט - אז מה זה בעצם אומר?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , קניתי לא משמן מחשב חדש יש לי אקס פי ואלף זיכרון. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי לא מנצל את כל הזכרון ואם כן איך אני משנה את זה שהוא כן ינצל, תודה! (יש לי אקס פי אם אס פי 1 וכל העידכונים הקימים)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בעיקרון עד לפני כמה זמן היו לי תמונות וסרגל על כל דף, פתאום קרה משהו בלי שום התראה מוקדמת ופוף... ככה זה נראה: איך אני מחזיר את התמונות כמו שהיא לפני זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא ידעתי לאיפה זה שייך בדיוק אז תרגישו חופשי להעביר. אני מעוניין לפתח אפליקציות לWINDOWS PHONE 8.1. בעקרון לפלאפונים וטאבלטים של ווינדוס. בשביל זה הבנתי שאני צריך מחשב עם מערכת הפעלה של WINDOWS 8 לפחות כי אי אפשר לפתח על WINDOWS 7. איזה מחשב זול וקטן(מארז קטן אוליי מיני) אפשר לקנות בשביל לפתח? ואיזה מכשיר פיתוח? סיפרו לי שאפשר לקנות טלפון נוקיה עם WINDOWS 8.1 ב 600 שקל. מצד שני, האם כדאי פשוט לקנות טאבלט PRO של ווינדוס שישמש גם בשביל סביבת הפיתוח וגם בשביל להריץ את האפלקציה? אז מה אתם ממליצים בתור סביבת פיתוח זולה של אפלקציות לוונידוס מוביל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז איך הויסטה ביינתים? יש סיבה לעבור מהXP? אני מתכוון בעקר מבחינן יציבות תאימות. עם הדרייורים החדשים של NVIDIA ו הכל....
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב- HD יש שתי מחיצות: C ו- D. כיצד מוחקים את המחיצה D מבלי לפגוע במערכת ההפעלה XP המותקנת על מחיצה C? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס שאני פותח תיקייה או מנסה לעבור מתיקייה לתקייה\מתוכנה לתיקייה החלון שצריך להיפתח לא נפתח או שלא בפוקוס. מצרף תמונות להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיות עם IEXPLORER - כמעט כל כפתור SUBMIT שאני לוחץ עליו מקפיץ לי הודעת שגיאה - דבר שמאוד מגביל את אפשרויות הגלישה שלי... למרות שהעלתי ת'רד בנושא לאף אחד (עדיין) לא היה רעיון איך לתקן את הבעיה ולכן רציתי מאוד להסיר את ה - IEXPLORER ולהתקין אותו מחדש. קיבלתי פה מהאתר את הדרך לעשות את זה... אלא שכל הדרכים שמופיעות במאמר לא מצליחות לי: התוכנה לא מופיעה בהסרת תוכנה, אני לא מצליח להעלות את ההסרה באופן ידני. לכן עפ"י מה שכתוב במאמר הדבר היחיד שנשאר לי לעשות הוא להתקין מחדש את WINDOWS. עכשיו ככה... אני משתמש ב - WIN XP PRO SP1. מה יקרה להגדרות ה - WINDOWS הנוכחיות שלי עם ההתקנה? האם כולן יתאפסו? האם יהיו דברים שיהיה עלי להגדיר מחדש? האם הדבר מומלץ בכלל? והכי …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ למחשב (סירטון קצר) ועכשיו שאני מנסה למחוק אותו הוא פשוט לא מאפשר זאת http://img254.imageshack.us/my.php?image=probnh0.jpg איך אני יכול למחוק אותו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה, ה Language Bar פתאום נעלם לי מה Task bar ואני לא יכול להחזיר אותו בגלל שכול פעם אני נכנס לאפשרות ה Toolbars ולוחץ על Language Bar אז ה WINDOWS נטקע ועושה לי את ההודעה האם אני רוצה לשלוח את התקלה ל MICROSOFT.... הדרך היחידה שניתן להחזיר זה ב CONTROLE PANEL - Regional and language options, ושמה אני צריך לכבות אותו, ואז להדליק מחדש, אבל הוא לא מופיע ב TASK BAR אלה למעלה ב WINDOWS. איך אני יכול להחזיר אותו ולמה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש עם הארד דיסק בגודל 160GB. אני מתכוון ליצור שתי מחיצות (C ו- D), כאשר הווינדוס תותקן על C, ובכונן D יהיה כל שאר ה"זבל" (משחקים, תוכנות, הורדות וכו'). מה הגודל המינימלי למחיצה C שעליו הייתם ממליצים? או במילים אחרות - על איזו חלוקה הייתם ממליצים בין C ל- D? ** שימו לב שהגודל המעשי של ההארד דיסק הינו 156.25GB (מחלקים 160,000 ב- 1024). בתודה מראש, נמרוד.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה netware? win xp pro בעברית, אני מנסה לשנות את הדרך של הכניסה למחשב בחשבונות משתמשים. שאני מסמן את "השתמש במסך פתיחה" ו "השתמש בהחלפת משתמשים מהירה" הוא כותב לי שבגלל ה NETWARE אי אפשר לשנות.. מה עושים? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם אקס פי פרו בעברית האופציה של "טקסט טו ספיצ" לא עובדת אצלי משום מה כשאני מנסה להפעיל את האופציה דיבור מלוח הבקרה אני מקבל הודעת שגיאה "אין אפשרות לבצע את המשימה המבוקשת משום שלא ניתן ליצור את המנוע הדרוש בחר מנוע שונה/או התקן שמע שונה" אני צריך את זה לשימוש עם תוכנה מקבילה לרוג'ר וילקו בשם ventrilo אין לזה קשר עם זיהוי דיבור למחשב זה מאפשר לכתוב טקסט באנגלית ולשמוע אותו ע"י קריין או להשמיע לאחרים וכיו"ב הנה לינק לאתר התוכנה http://www.ventrilo.com/index.html מקווה שמישהו יוכל לעזור אין לי מושג איזה "מנוע"הם רוצים ממני להתקין
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים אחרי שאני מכבה ואז שוב מדליק או עושה ריסטרט המחשב מתחיל לעלות, הוא כותב לי "welcome", ואני רואה את התמונה של הדסקטופ, אבל הדסקטופ בעצמו לא עולה, והאופציה היחידה היא לעשות ריסטרט (אופציה ולא פתרון). לפעמים אני צריך לעשות ריסטרט שוב ושוב איזה 4-5 פעמים ברצף עד שיהיה מוכן להידלק בצורה נורמלית. יש לציין כי הוא נידלק חלק על safe mode.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחשב נייד. כשאני מנתק את המחשב מהחשמל הוא עובר אוטומטית ל-power saving. כשאני מחבר אותו הוא חוזר אוטומטית ל-high performance. אני רוצה שישאר כל הזמן על high performance ולא ישתנה אוטומטית. מישהו יודע איך לבטל את הפונקציה הזו? טיינקס.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש דרך להעביר את כל המידע ממחשב ישן לחדש? מדובר ב XP בשנייהם.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN2000 מDOK אבל לא כ"כ הולך לי. בתחילת ההתקנה הוא רושם שהוא מעתיק קבצים ל"דיסק קשיח" כביכול אבל תכלס הוא "מעתיק" אותם ל DOK,ולכן כשהוא מנסה להמשיך את ההתקנה הוא נותן בלו סקרין כי הוא לא מזהה הארד דיסק.יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להריץ פורמט על ההרד דיסק, זה הרד דיסק שני, יש עליו את התיקיה הישנה של ה Windows. חוץ מזה אין עליו כלום... מחקתי הכל ידנית. ניסיתי להתקין מג'יק פרטישן, אבל הוא לא עובד עם Windows 7 . אין לי מחשב נוסף כאן להעביר אליו את ההרד דיסק. למישהו יש רעיון כלשהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-