עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by bariko,

שלום רב, אני מנסה להתקין מחדש את ויסטה. על פי מה שקראתי צריך קודם כל להגדיר בביוס שכונן ה-CD יפעל ראשון. אני חושב זה אכן כך, למרות שמדובר בתפריט ביוס מוזר, שלא ראיתי בשום מקום אחר.(ראה תמונה) אחר כך הכנסתי לכונן את הדיסק המקורי של ויסטה. בהפעלה המחודשת רשום לי ללחוץ על מקש כלשהו כדי לבצע בוט מכונן ה-CD, ולמרות שאני לוחץ ללא הפסקה על מקש הENTER או לחילופין על מקש הספייס בר, לא עוזר כלום. ווינדוס משיך לעלות כרגיל מהארד דיסק. מה עושים? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by G-FoRcE,

מהזה ה SYSTEM RESOURCES? מהזה ה USER RESOURCES? מהזה ה GDI RESOURCES? איפה המחשב תוקע אותם? ולמה הם תמיד נגמרים לי אחרי יומיים אפילו אחרי שאני סוגר את כל התוכנות הפועלות ברקע? תודה מראש נ.ב יש לי WINDOWS 98

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, יש לי מחשב בעל מפרט חזק (ניתן לראות פירוט בצד) וכאשר אני מנסה להעביר קבצים בין שני הארד דיסקים (למעשה אחד מפוצל), או כאשר אני מחלץ קבצים ב- WINRAR הוא פשוט נתקע לי, מחליט לשבות על דעת עצמו (כמו המורים) ואחר כך חוזר לעבוד כרגיל (כמו המורים) בסוף ההעברה. אני ממש משתגע מהתופע הזאת!!! זה פשוט נוגד כול היגיון, הוא לא מגיב לי לכלום אך הוא לא מראה שום סימן שהוא תקוע וכאשר הוא מסיים הכול חוזר לקדמותו!!! בנוסף עוד שתי בעיות קטנות נוספות: הויסטה מעביר מאוד לאט בין הכוננים וגם הסל מחזור תמיד נראה מלא למרות שאני מרוקן אותו. תודה לכול המגיבים!!!!!!!! :s05:

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by OR2OOO,

יש לי מחשב חדש עם winsows 7 אני רציתי לחבר אותו לרשת בבית אבל הוא לא רואה את הראוטר(שמחובר למחשב עם WINDOWS XP) אמרו לי שזה איזה משהו באיזה קוד או שם שיש ב-winsows xp ששונה מ-7 גם בנייד של אמא שלי היתה את הבעיה הזאת וסידרו אותה אשמח לעזרה ותשובות.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Cupid Me,

אהלן, אני מנסה להתקין SP3 דרך MICROSOFT UPDATE, חלון ההתקנה עולה ולאחר שאני לוחץ על ACCEPT ההתקנה נכשלת. למישהו יש מושג למה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ווינדוס 7 64 מחשב תוכנות מינימלי דרייברים עדכניים יחסית ? חשוב ? ב- PROCESSES המקסימום מראה על 4 % שימוש ב- CPU מתוך 2 GB תפוס 1 GB למערכת הפעלה... התוצאות - כל המשחקים עומדים על 100% שימוש - לא היה לפני התופעה התחילה לאחרונה ללא שינוי או עידכון... תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. קניתי מחשב חדש hp ... עם מערכת הפעלה מקורית בעברית ווינדוס 7... מערכת מצוינת..... עכשיו לא הבנתי כמה דברים : 1. אם אני רוצה לפרמט עכשיו את המחשב,האם זה אפשרי להתקין עליו אותו ווינדוס 7 ? 2. הרשיון (מפתח?) לכל החיים ? 3. אמרו לי לעשות ריקוברי מנג'ר משהו כזה... אז נכנסתי ועשיתי בהתחל "יצירת מדיית התאוששות"... 3 דיסקים... מה זה אומר ? האם כרגע ארצה לפרמט עליי להכניס את הדיסקים... אשמח להסבר מפורט,תודה לכם תותחים !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by אישי555,

אני לא מבין-בלעדיו אי אפשר להדפיס? אפשר לעצור אותו?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by rankomemy,

אני מנסה להתקין WIN2000 מDOK אבל לא כ"כ הולך לי. בתחילת ההתקנה הוא רושם שהוא מעתיק קבצים ל"דיסק קשיח" כביכול אבל תכלס הוא "מעתיק" אותם ל DOK,ולכן כשהוא מנסה להמשיך את ההתקנה הוא נותן בלו סקרין כי הוא לא מזהה הארד דיסק.יש למישהו מושג איך לפתור את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by אקו1,

יש לי חלונות 7 וגם תוכנה לעדכון דרייברים.ישנם כמה דרייברים שאינם חתומים.לא ברור לי האם זה מסוכן או זהירות יתר?.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by DooM Man,

נכנסתי לאתר שלהם ולא ממש הבנתי מה זה. מן מערכת הפעלה שתומכת באלטרנטיבת מעבדי ה-64-BIT החדשים של AMD בשביל יותר ביצועים במערכת ההפעלה? אם לא אז מהי?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by zzroni,

יש לי את הגרסא האנגלית של windows me ואני לא יכול לראות עברית בכלל ! בלוח הבקרה בregional and languige settings לא מופיע לי בכלל האפשרות של בחירת עברית. יש מלא שפות חוץ מעברית. מישהו יודע אם אפשר להוסיף עברית ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Wolfcub,

החשבון של ה-administrator המובנה נעול וגם חשבון המנהל הנוסף היחידי במערכת. הם לא הופיעו לי במסך הכניסה למערכת (Win XP). העתקתי מחדש את קבצי המערכת מדיסק ההתקנה ונוצר חשבון User מסוג Limited user. דרכו נכנסתי ל-administrative tools בלוח הבקרה ואז גיליתי שזה מה שקרה לחשבונות המנהלים. מה ניתן לעשות?!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Microsoft Windows XP Corporate Edition + SP1 Integrated או שמא Microsoft Windows XP Professional זה כל מה שברצוני לדעת, אשמח מאוד לקבל השוואות/מידע על מערכות ההפעלה האלו כאן כתגובות או כאן כקישורים תודה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RS4,

תמליצו לי בבקשה לגירסא מומלצת להתקנה.. עם הSP2 או בלי? או שיש משהו אחר??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by IlanF,

בעיה מוזרה קוראת לי באייקונים בויסטה.. הויסטה מסרבת להציג את האייקונים באיכות גבוהה... תראו הבדלים בין אייקון של 256x256 ואיקון של 48x48 שעשיתי... זה בטוח לא אמור ליהיות ככה... מה שמוזר זה שאת האייקונים הרגילים של ויסטה זה מציג כרגיל באיכות מעולה. (אם הבעיה הזאת קשורה ליכולת שלי ביצירת אייקונים, תעבירו בבקשה את הפוסט הזה לפורום עיצוב וגרפיקה )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. מיקרוסופט עוד לא הספיקה להוציא DX 9.0L וכבר יוצאים כל מיני גרסאות "פרוצות" של DX10? במקרה מצאתי את הקובץ הנ"ל ברשת: http://depositfiles.com/en/files/894026 הקובץ לא נבדק על-ידי, ואין עליו הרבה מידע ברשת ולכן אני לא מומלץ להתקין את זה כלל, פתחתי את הנושא בכדי ליידע ולדון בו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by SaXtoR,

קליק ימני על מקום מסוים בשולחן עבודה ---->> חדש -->> פתיחת מסמך טקסט חדש נעלם התוכנה עדיין קיימת במחשב ואני יכול להיכנס למסמכי טקסט קיימים לערוך אותם וכו'. איך אני מחזיר אותו להופיע פה? SP3

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Fir3DragoN,

יש לי בעיה במערכת ההפעלה Windows 7 , שהמחשב התכבה לי פתאום ולאחר זאת , הופיע לי Windows Startup recovery הבעיה שזה לא טיפל בבעיה . לפני ההפעלה של הWINDOWS מופיע לי מסך שחור שכתוב לי שהקובץ c:/Boot לא פועל או הרוס ואי אפשר לקרוא אותו. נסיתי להריץ את הדיסק של Windows 7 . אבל המערכת לא מזהה לי את המערכת הפעלה. כאילו כל התקייה של הBoot נמחקה. בלי לבחור את המערכת הפעלה כלום לא פועל. ניסיתי כמה פקודות שם אבל לא עושה. עשיתי בדיקת דיסק Chkdsk וזה אמר שאין שום תקלה בדיסק .. האם יש דרך לקחת את הכונן הקשיח לחבר אותו למחשב אחר ופשוט לשים את הקבצים החסרים בתקייה של הWINDOWS? אם יש איפה אני משיג את הקבצים? או אולי יש תוכנה שמסדרת מערכות הפעלה שלא בשימוש באותו רגע? כי כל התוכנות שניסית…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by azaz,

ניסיתי לשחזר מערכת וזה רשם לי בסוף התהליך: שחזור נכשל. כבר 5 פעמים בתאריכים שונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by K0sTa,

מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מאלו ומה נחשב יותר טוב ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ko-b83,

שלום יש לי XP רגיל (לא 64) והארד דיסק סאטא (WDC WD2500KS-00MJB0) 250 ג'יגה. אני רוצה לפרמט והבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, דבר שחייבים בשביל להתקין את הדרייבר של הסאטא בהתקנה של הווינדוס. יש איזה דרך להתקין ווינדוס בלי להשתמש בכונן דיסקטים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HiTiT,

היי, ברשותי Dell E6410 עם4GB זיכרון. לא מזמן התקנתי עליו Windows 7 32BIT (כן אני יודע שזה קורא רק 3). עכשיו הבעייה היא אחרת, כשאני מדליק את המחשב וזה מגיע לשלב שבו אני מכניס את הסיסמא ב Login או מעביר טביעת אצבע, זה עושה איזה 3 תקיעות קטנות כאלו שמקפיאות ותוקעות את הצליל של הכניסה. מה אפשר לעשות?? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yotam360,

הורדתי קובץ למחשב (סירטון קצר) ועכשיו שאני מנסה למחוק אותו הוא פשוט לא מאפשר זאת http://img254.imageshack.us/my.php?image=probnh0.jpg איך אני יכול למחוק אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ביצה,

אהלן! פעם שהיה לי WIN7 בטא אז הפעלתי את המדיה סנטר ואז גם פעל לי המדיה סרבר והצלחתי לשתף קבצים בקלות עם ה-PS3. עכשיו יש לי WIN7 אולטימייט מלא, והפעלתי את המדיה סנטר וה-PS3 לא מצליח להסתנכרן עם המחשב. ואני לא זוכר מה עשיתי פעם בבטא שהצלחתי, אז בקשתי אליכם היא איך מפעילים את המדיה סרבר ב-WIN7? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים