Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש WINDOWS VISTA 64 עם סיראל מקורי מהחנות אבל אני רוצה לעשות התקנה נקיה ואין לי האם זה בסדר להוריד גירסת OEM מהאינטרנט ולשים בו את הסריאל ?
-
- 5 תגובות
- 858 צפיות
-
-
הורדתי RC1 מקובץ ואני לא מצליח לפתוח אותו מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 798 צפיות
-
-
suddenly out of the bloom my windows xp stopped supporting the hebrew languge, giving me strange and gybrish like symbols...(ד??????) i tried to unload and load again the support in the windows disc and tried to fix the windows instalation the strange thing is that in word documents the hebrew is just fine nedd your advice thanx
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בנוסף חלק מהכותרות מופיעות בגופן אחר, לא "מוחלק" ומודגש. כרטיס מסך GeForce 8400GS עם דרייבר 178.13 ברזולוציה 1152X864 אבל גם בדרייברים ישנים יותר וברזולוציות אחרות זה מופיע. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לא זוכר מאיזה ת'רד לקחתי את התמונה הזו. אבל הסקין של ה Windows קצת מוזר לי. אני רואה את זה אצל המון אנשים שעשו Print Screen. רציתי לשאול,מה זה?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
הי, יש לי WIN98-SE מותקן בעיברית. והדפדפן של האינטרנט שודרג לגרסה 6 (אנגלית) הבעיה היא שאני לא יודע איך משנים את הדפדפן לעברית, (סרגלי כלים, תפריטים...) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה.... כשהוא לוחץ על התחל ==> כיבוי ==> כדי לכבות את המחשב, הוא לא מתכבה... יש איזה שהיא סיבה מסויימת לזה....? תודה מראש, אלכס.
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
הי, פירמטתי את D הכונן של ויסטה, וחזרתי לXP שכבר היה לי מקודם, ועכשיו בבוט הוא עדיין מראה ויסטה. עכשיו שאני חושב על זה זה היה רעיון טיפשי, אבל לא הייתה לי דרך מהדיסק התקנה של הויסטה (לא מקורי) להעיף אותה, הXP יכול לעלות,, פשוט יש שגיאה לויסטה ואני לא רוצה את המסך של בחירת מערכת הפעלה כי אני משתמש רק בXP וזה מקשה על המשפחה שלי. איך אני מעיף את הבוט לואדר של הויסטה שXP יעלה ישר? הויסטה הזאת תגרום לHDD שלי לעוף מהגג... תודה מראש, אורי.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שהתקנתי בו וינדוס וכעת אני לא צריך שיהיה לי עליו וינדוס איך אני יכול להסיר אותו בצורה הטובה ביותר? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי.. פירמטתי את המחשב לפני איזה 3 חודש ככה ןלא פתחתי איזה משתמש כלשהו, אז הדיפולט היה אדמיניסטרטור.. אתמול ברוב טיפשותי פתחתי עוד משתמש... אפילו אחרי שקראתי שהחשבון אדמיניסטרטור קיים רק במצב שאין משתמשים אחרים. פתחתי אותו ועכשיו .. כמובן... החשבון אדמיניסטרטור נעלם!, בחשבון הזה יש לי הכל. ממממש הכל. ובנוסף, שיש לי שם כ"כ הרבה דברים, המקום שנשאר לי הוא 5 ג'יגה פנויים - (ז"א שהדברים נמצאים על ההרדיסק). אני צריך להשיג שוב גישה לחשבון האדמיניסטרטור ואין לי מושג איך אני עושה את זה. _____________ נכנסתי לחשבונות משתמשים - ניסיתי למחוק את המשתמש הזה אבל אי אפשר כי: א'-הוא מחובר ב'- הוא מנהל המחשב ג'- החשבון האחר היחידי שיש הוא חשבון GUEST. ניסיתי ידנית להיכנס ולהעתיק את התיקיה …
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כאשר אני מבקש מהאתר לחפש עדכונים - האתר מראה סימן שהוא מחפש אך לא מציג כלום. אשמח אם מישהו יכול לעזור תודה
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שומע חלש מהרמקולים של המחשב ובאוזניות שומעים מעולה עידכנתי את כול הדרייברים לכרטיס קול של realtak לא עזר מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני עם מחשב חדש, 5850 ו AMD 945 . אני רץ עם מערכת הפעלה XP. קיבלתי מפה כל מפה תגובות שזה טיפשי להשאר עם XP על בסיס 5850. אפילו מישהו אמר פה - "זה כמו לנסוע על פרארי עם מנוע של מאזדה" עכשיו אם אני רוצה לשדרג ל WIN7, הבנתי שיש כמה גרסאות, איזה מהן הכי מומלצת? והאם אני יכול לשדרג ל WIN7 בלי למחוק את כל הקבצים הנוכחים שיש לי על המחשב? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, יש לי כ50 קבצי PDF כאשר כל אחד מהם מכיל דף אחד בלבד. יש לי מדפסת שיודעת להדפיס דו-צדדי, אז להדפיס קובץ מרובה עמודים בדו-צדדי אני יודע. אבל אני דווקא הייתי מעוניין לדעת כיצד אני יכול להדפיס את כל הקבצים (בעלי עמוד 1) הללו בדו צדדי בבת אחת? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לחבר שלי נשרף הלוח האם, הוא מעביר את ההארדיסק ממחשב אחד למחשב אחר, במחשב האחר אין אפשרות לעשות פרמוט , איך אני מעלה את הWIN שיש בכונן עם המחשב האחר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב P4 התקנתי שתי מערכות לארח מכן מחקתי את האחת מחיקה מתוך המחיצה שלה, כמו כן מחקתי בקובץ BOOT.INI את השורה המיותרת אך לאחר שעשיתי את זה האתחול של המערכת היחידה הואט. הנוסח של קובץ ה boot.ini : [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /fastdetect האם יש משהו נוסף לעשות כדי למהר את האתחול כפי שהיה בתחילה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסופ"ש הזה דודים שלי התעסקו במחשב ופתאום נהיו לי כמה בעיות שאין לי מושג מהן: 1. ה-winamp נתקע לי מסיבה לא ברורה ולפעמים גם סתם תיקיות שאני פותח 2. כשלוחצים קונטרול-אלט-דל המנהל משימיות מופיע כרגיל רק בלי האפשרות לסגור אותו כלומר אין את האיקס והמזער ורק עם אלט-אף4 אפשר לסגור אותו ד.א לפני שהם באו המחשב היה עובד מצויין בלי שום תקלה כבר הרבה זמן בבקשה עזרה!!!
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
SS: http://img376.imageshack.us/my.php?image=untitleddz6.jpg help me please
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. יש כמה תוכנות שמופעלות אצלי בכשאני מפעיל את המחשב ואני רוצה לבטל את זה.איך אפשר? אני פועל בHome. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מערכת ויסטא אולטימייט sp1 32 bit והבנתי שאני פשוט יכול לשדרג ל win 7 מבלי לפרמט האם אני יכול לשדרג לwin 7 64 bit ? uvto zv fsth ?
-
- 5 תגובות
- 763 צפיות
-
-
windows could not start because the following file is missing or corrupt system32 config system זו ההודעה שקיבלתי היום שפתחתי את המחשב. מה עושים במצב זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי דרך "זיהוי הדיבור של Windows", לא עובד. כותב "אין תמיכה בזיהוי דיבור בשפה הנוכחית" WTF? יש דרך לגרום לו לפעול? (זאת אומרת מתי שאני רוצה, לא באופן קבוע). Vista Ultimate 32Bit Hebrew
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מכניס את הדיסק של הווינדוס עושה ריסטרט ואז עולה ההתקנה של הווינדוס ואז כשאני לוחץ ENTER כדי להתקין את הווינדוס מחדש הוא אומר לי... לבדוק שכל הכוננים מחוברים ודולקים כמו שצריך וכו'... והכל מחובר ופועל כמו שצריך... ד"א הבעיה במחשב נייד. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יש לי תקלה מעצבנת, כל פעם שאני נכנס לתקייה של סרטים או גורר קובץ מתוך RAR יש לי שגיאה שwindows explorer has stopped working בפירו של הבעיה רשום שזה APPCRASH מישהו מכיר ויודע את הפיתרון...רצוי לציין שזה על שני מחשבים עושה את אותה הבעיה.
-
- 5 תגובות
- 898 צפיות
-