עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, אני שוקל לשנות את מע' ההפעלה ואני בתור אחד שאוהב קידמה, שוקל לשנות את מע' ההפעלה לווינדוס 2003 השאלה היא האם המערכת לא תהיה כבדה מידיי והאם היא מתאימה למשתמש ביתי בעיקר לגלישה שמיעת שירים ומשחקים ... האם מישהו משתמש בה ויכול לתת לי המלצה על המערכת, יתרונות, חסרונות וכו'. המחשב שלי בעל 256 מ"ב זכרון SDRAM מעבד פנטיום 3 866 וHD 80 ג'יגה .....

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  2. המדפסת שלי מחוברת למחשב עם ווינדוס 7 ב USB. אני רוצה לשתף אותה עם מחשב שיש בו ווינדוס XP, איך עושים את זה? הצלחתי לשתף עם מחשב אחר שיש בו ווינדוס 7 ללא בעיה, דרך הקבוצה הביתית.

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. האם הויסטה הזה הוא 64ביט או 32? - נערך ע"י אחראי הפורום -

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by tood,

חבריה, מחשב נייד hp וינדוס 7 כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה עשיתי גיבוי ושחזור מתמונת מערכת גיביתי במחיצה אחרת 23 גיגה כעת אני מנסה לשחזר מתמונת מערכת איך ניגשים לשחזור מתמונת מערכת שנמצאת על מחיצה אחרת במחשב תודה

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  5. Started by COSA,

1- יש איזה אתר בעברית שמלמד מחשבים? הכול על הWIN XP איך להתקין WIN XP מי מצב דוס אתר שמלמד הכול על מחשבים! 2- אתמול קיבלתי את המחשב החדש! ושרציתי לפרמט ולהתקין את המחשב מי התחלה! אז היכנסתי את הדיסק של WIN XP רשמתי סיסמה והכול.. .... ואז המחשב היכבה ואז הייה לי 2 אפשריות 1 להכינס לוונדוס 2 להמשיך את ההתקנה אז היגעתי למסך הכחול הזה ואז אחרי 20 שניות זה רשם שייש איזה בעיה! איזה בעיה יוכלה להיות? זה קשור לזה אולי שייש לי חיבור חדש S-ATA!

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  6. אני כותב בrun msconfig והוא אומר לי שאין דבר כזה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by asaf20,

יש לי דיסק של WINXP SP3 בעזרתו אני מנסה לפרמט ולהתקין מחדש הכל הולך טוב ויפה כל השלב עם המסך הכחול הוא מפרמט ואז מפעיל את המחשב מחדש ופה אמור להתחיל כבר ההתקנה עצמה של ה WIN עד כמה שידוע לי מה שקורה בפועל זה שהוא שוב חוזר למסך הכחול וכו'. מה יכול ליהיות הבעיה ומה אני אמור לעשות ? תודה..

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  8. Started by levio,

יש לי windos vista (פצצה)עכשיו איך אני מתקין את הדרייבר של nvidia והורדתי אותו לגרסא שלי כי יש לי x86 אז בבקשה מה שעוזר nvidia FX יש לי

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by clyon,

התקנתי לא מזמן חלונות 2000, וחיבור לאינטרנט. לאחר כמה דקות, בכל פעם שאני נכנס לאקספלורר מופיעה לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם קובץ שנקרא : svchost.exe , מאז אותה הודעה האקספלורר עושה בעיות : לא פותח חלונות חדשים, מסרב להיכנס לאתרים עם סקריפטים מיוחדים, הפונק' "העתק" \ "הדבק" לא פועלת, שמתי לב שגם אינני יכול פתאום לגרור את האייקונים בדסקטופ הראשי וה"הוספה\הסרה של תוכניות" לא עובד. הקובץ הנ"ל נמצא בספרית : windows\system מישהו יודע מהו הקובץ הזה ? לאיזו תוכנה הוא שייך ? הסרתי את האקספלורר 6 חזרה ל-5, וכיביתי את הנורטון אנטי וירוס ועדיין הבעיה לא נפתרה, בבקשה - עזרה .

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  10. Started by Mighty,

היי אנשים ... אוקי אז ככה.. יש לי ווינדוס 2000 עם sp4 זיכרון אס די רם 256 ומשום מה שאני נכנס לtask manager הוא עושה לי תמיד (בזמן האחרון ) 100 % תחת הכותרת -CPU USAGE- !!!! וגם שאני סוגר את כל התוכנות זה עושה לי את זה : \

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by eladbu,

יש לי דיסק של 160 גיגה שחולק ל 2*80 גיגה NTFS העניין הוא שאחד 80 גיגה ואחד 70 לאן נעלמו 10 גיגה.הכונן עצמו כובה למצב של סיסטם ריסטור אין עליו שום קובץ מערכת פעיל או pagefile איך אנימחזיר את ה 10 גיגה??? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  12. Started by Cyron,

אני מחפש אתר טוב או תוכנה עם סקינים ל-WinXP תודה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  13. שלום, יש לי HD מלפניי שנתיים 160G שעבד עם p4 שמותקנת עליו מערת הפעלה. כיום ניסיתי לחבר אותו למחשב חדש c2d ובטעות שמתי אותו בsata הראשון והדלקתי את המחשב, ראיתי שהוא לא עולה אז כיביתי אותו בלחיצה ארוכה על הכפתור הפעלה. חיברתי את הHD של המחשב c2d לSATA הראשון ואת הHD השני לSATA השני ואז הוא מעלה לי אפשרות בחירה של להתחיל רגיל או safe MODE על רקע שחור, ניסיתי לעשות רגיל והוא טען את הוינדוס ולאחר מכן פתח מסך שחור שרואים בוא רק את העכבר. טוב ניסיתי שוב ושוב ושום דבר לא עלה אז ניתקתי את הHD של ה160 וניסיתי להפעיל את המחשב ושוב הוא העלה לי את אותם אפשרויות של הרגיל או SAFE MODE ניסיתי רגיל ושוב רואים כמו מקדום וגם את הSAFE MODE לא עלה, מה עליי לעשות??? אני רק רוצה שהמחשב יעבוד מ…

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by אסף_כ,

בעיה מציקה מאוד והיא : מאז המעבר לשעון חורף משום מה ה DC בחברה שלי החליט שלא לעדכן את השעה והוא אינו מסתנכרן מול השרת העולמי של מיקרוסופט , התוצאה לכך היא שכל מחשבי החברה אשר מסתנכרנים מול השרת ממהרים בשעה (כמו השרת) , ובנוסף הלוח שנה ומשימות ב EXCHANGE אינם פועלים כשורה בהתאם אצל הקליינטים . מנסיון ראשוני לפטור את הבעיה , קראתי שמיקרוסופט אינה ממליצה על שינוי ידני של השעון בשרת וכי יש לפעול בדרך אחרת. בנוסף הגדרת ה automatically adjust clock for daylight saving changes מסומנת (פעיל) אך המערכת אינה מעדכת באופן אוטומטי את השעה . מערכת הפעלה : windows server 2003 תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  15. כבר כמה שבועות, שכונן D אצלי לא מראה את שם הקובץ\תיקייה הוא מראה רק את האייקון: זה קורה רק שאני משתמש בגודל אייקונים כזה.. אם אני מקטין טיפה כתוב השם. בכונים אחרים זה לא קורה, גם אם אני משתמש בגודל כזה של אייקונים.. ניסיתי לשחק בהגדרות קצת, אבל לא מצאתי את הבעיה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by ydyehuda,

שלום יש לי דיסק עם 2 פרטיטיאונים ודיסק נפרד. התקנתי רק את המחיצה של WINDOWS והכל עבר בהצלחה כולל דריברים וכו אני מנסה לאחות את דיסק C (לאחר התקנה ולאחר KASPARSKY) וזה לא זז איחוי של D או E לוקח שניות ל-ANALYZE בניגוד לחצי שעה ל-ANALYZE בלבד ב-C עשיתי בדיקת שגיאות ל_C כולל תיקון שגיאות וזה לא עוזר. יש למישהוא רעיוונת תודה, יהודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by NAND,

שלום, יש לי שני כונני HDD ועל אחד מהם הייתה מותקנת מערכת הפעלה ווינדוס 7 מקורית, ואז עשיתי שדרוג לווינדוס 10 בחינם מקורי. הבעיה שכרגע אני מעוניין לעשות פרמוט לשני הכוננים האלה ולהתקין ווינדוס 10 מקורי על SSD חדש שאני קונה בקרוב, איך זה אפשרי להעביר את ה-10 המקורי שהיה לי ל-SSD החדש שאני קונה? לפי מה שהבנתי, אם אני מפרמט את ה-HDDים האלה הכל נמחק כולל מערכת הפעלה המקורית שהייתה לי. אין לי סיריאל, אבל המערכת הפעלה מקורית. מה אפשר לעשות? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by CyberSpider,

שלום, עשיתי בטעות התקנה מתקנת של וינדוס (repair) על וינדוס עובד. לא נורא, טועים, קורה לפעמים... אבל משומה, הוא נתקע לי בשלב של installing devices ולא זז משם לשם מקום (גם אחרי כמה שעות - כמה סבלנות יש לי ) אז רציתי לדעת אם אפשר לבטל את ההתקנה ואיך לעשות את זה. בגוגל אין יותר מידי מידע בנושא, אתר מיקרוסופט נותר אפשרות של ביטול רק אם משדרגים מ-98 ל-XP... תודה

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by 114508534,

התקנתי לסבא שלי חלונות XP PRO באנגלית אבל אני יודע שדיסק זה תומך רוסית ואני לא יודע איך משנים את שפת המערכת !

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  20. Started by __MIKO__,

איך אני מוחק ומה בעצם התוכנה הזו? אני רוצה שלא יעלה לי עם הווינדוס (7) .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by klips,

שלום יש לי ויסטה מקורי ULT 32BIT יש אפשרות לשנות את זה ל64BIT ??

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by bibo1221,

איך אני יוצר חשבון אורח עם התכונות הבאות: גישה לאקספלורר בלבד. באקספלוור רצוי שלא יהיה אותו אקספלורר כמו של המשתמש הראשי (בלי הסיסמאות השמורות המעודפים וכדומה חשוב שלא תהיהי גישה למחשב שלי ולשאר קבצים על המחשב

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. ביזמנו קראתי משהו כזה...שתנאי הרישיון מאפשרים לך עבור עותק תוכנה אחד של מערכת ויסטה להישתמש בו גם במחשב נוסף...לדוגמא המחשב הנייח במיקרה שהעותק הראשון מותקן במחשב נייד האם זה חוקי? ואפשרי ?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  24. התקנתי בטעות איזשהו דפדפן לא מוכר וישר מחקתי אותו ,אחרי שמחקתי אותו כל הלינקים שהיו בשולחן עבודה שינו את את הסמל שלהן לסמל כאילו של "error" ואף לינק עכשיו לא עובד וכשאני מנסה להפעיל אחד מהלינקים זה רושם לי "Application not found" וגם כשאני מנסה למשוך מדף האינטנט לשולחן העבודה קישור/קיצור דרך חדש זה עושה לי את אותה הבעיה. מישהו יודע איך לסדר את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. אוקיי,זה טיפ מאד טוב. זה עוזר מאד. זה יותר טוב מפירמוט. אבל יש כמה חסרונות. קודם כל,למי זה טוב? ולמה זה טוב? * אם נדפק לכם הווינדוס,זה הפיתרון * מיתגעגעים למערכת של פעם? עשיתם טעות כל שהי? זה הפיתרון * רוצים להיזכר,ולחזור למה שהיה אז? זה הפיתרון. לזה קוראים 'שחזור מערכת' והאפשרות הזאת קיימת במרכז העזרה של Windows XP (הום,פרופסיונל,ופרו) אני מניח שכמה מכירים את זה. חבל שמייקרוסופט לא פירסמו תאפשרות כי היא שימושית! תוכלו לשחזר תמערכת לאיך שהיא היית ליפני חודשים! ממש ככה! עם כל הקבצים,המראה וההגדרות. ליפני שאני מסביר,בו ניתן תחסרונות: * קשה מאד לגבות תקבצים * אם היו לכם פעם וירוסים,רוגלות,או כל דבר מזיק אחר.. זה כולל בשיחזור! אז נתחיל? ליחצו התחל. ואז ליחצו על 'עזרה ותמיכה'…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.