עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום... אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה). בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shalabi,

שלום רב, כשאני מפעיל את המחשב,אני מקבל במסך הפתיחה בחירה של משתמש או אדמין,וכאשר אני לוחץ על אחד מהם,הוינדוס מתחיל לטעון אתההגדרות ואז מייד מתנתק,וחוזר לתפריט בחירת משתמש. ניסיתי להיכנס למצב בטוח ,אבל אני מקבל אותה תוצאה. ניסיתי לחזור LAST GOOD CONFIGRATION ללא תוצאה. תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. שלום לכולם, היום קניתי ד.קשיח 3.5" 500GB של LACIE, ואני רוצה לדעת אם ניתן לעשות READYBOOST בויסטה עם זה... תודה!

4. Started by 3d7,

איך אני מסיר את הWindows Extras של ויסטה? במידה ואי-אפשר להסיר אותו, אז יש אולי אפשרות להסיר את הרכיבים שלו שהותקנו דרך הWindows Update? אני לא רוצה להסיר אותו לצמיתות. אני רוצה להסיר אותו מהמחשב, אבל שהוא יופיע ברשימה של הWindows Update למקרה שאני ארצה להתקין אותו בעתיד.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  5. שאני נכנס לאתר כמו כאן לדוגמא כל פעם אנ י צריך לרשום מחדש את השם משתמש והססמה.. עד לפניי יומיים זה עבד לי.. ועשיתי באקספלורר בתוכן שם השלמה אוטומטית זה מסומן בוי לשמירה ובכל זאת זה לא שומר.... יש עוד פתרון לבעיה? תודה :s05:

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by lior_b,

אני מעוניין להתקין מערכת הפעלה על מחשב נייד שלא כולל כונן אופטי, האם ניתן להעתיק את הדיסק התקנה (באמצעות מחשב אחר) לדיסק און קי בצורה כזו שהמחשב הנייד יידע להתקין מערכת הפעלה XP דרכו? האם צריך להקפיד על העתקה מסויימת ע"מ שקבצי מערכת וקבצים נסתרים יועתקו בצורה טובה? ליאור

• 4 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. תראו אני לא יודע למה אבל ההודעה הזאת קופצת לי בהפעלה של המחשב אל תגידו לי לסרוק אני יודע כבר ניסיתי הכל, מישהו יודע מה זה התקלה הזאת ואיך פותרים אותה?

8. אפשר להתקין ווינדוס ויסטה שאני נמצא בווינדוס XP?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. בכל עליית מחשב נעשית לי בדיקת CHECK של כונן D שלי, הדבר קורה אחרי עליית הלוגו של XP ולוקח כדקה (בתנאי שלא לחצתי על מקש כלשהו שאז זה מבטל את זה). רציתי לדעת איך להפסיק את זה ע"מ שזה לא יקרה לי באופו אוטומטי בעליית המחשב. תודה לעוזרים.

10. Started by yahalom,

יש לי מחשב נייד שרצה עליו מערכת הפעלה XP לאחרונה לאחר שאני אומר לו לבצע כיבוי או ריסט הוא אומנם סוגר את המסנגר אבל לא מצליח לסגור את המחשב לא ראיתי משהו חריג שרץ לבסוף עשיתי כיבוי ידני מהכפתור אך התופעה ממשיכה מה לעשות ?

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  11. אז ככה אני עושה פורמט וזה אתם יודעים הוא מעתיק קבצים מחהדיסק ואז עושה ריסט בישביל להתחיל בהתקנה אחלה ואז יש תמסך הזה כאילו שהוינדוס עושה לאוד(טוען) עם הקן הכחול הזה אז הוא ניתקע לי וזה לא זז! ניסיתי לעשות כמה דיסקים אולי ניסיתי על הארד דיסק אחר לא יודע מה הבעיה מישהו יודע אולי מה לעשות אני מיוואש

• 10 תגובות
    • 884 צפיות
  12. Started by Avi952,

המחשב נכנס למצב שינה (לא בטוח אם זה hibernation או standby) מבלי שאני שואל אותו. כמו כן כל פעם שאני מנסה לצאת ממצב שינה הוא נכנס שוב אוטומטית. פספסתי משהו בהגדרות? בתודה מראש לכל מי שיעזור

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. קניתי מחשב חדש hp ... עם מערכת הפעלה מקורית בעברית ווינדוס 7... מערכת מצוינת..... עכשיו לא הבנתי כמה דברים : 1. אם אני רוצה לפרמט עכשיו את המחשב,האם זה אפשרי להתקין עליו אותו ווינדוס 7 ? 2. הרשיון (מפתח?) לכל החיים ? 3. אמרו לי לעשות ריקוברי מנג'ר משהו כזה... אז נכנסתי ועשיתי בהתחל "יצירת מדיית התאוששות"... 3 דיסקים... מה זה אומר ? האם כרגע ארצה לפרמט עליי להכניס את הדיסקים... אשמח להסבר מפורט,תודה לכם תותחים !

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שמעו.. יש לי כרגע בלגן גדול במחשב, זה הולך ככה יש לי מחשב חדש, שיש לו דיסק קשיח 500GB, בכונן אחד התקנתי וינדוס XP, בכונן אחר התקנתי וינדוס 7 שאני משתמש בו ברוב הזמן (כונן יעני מחיצה..) עכשיו, אתמול הוספתי למחשב הנ"ל את הדיסק קשיח הישן שלי.. שגם בו יש וינדוס XP ו- וינדוס 7! עכשיו כל מה שאני רוצה לעשות זה להעביר את הקבצים החשובים מהדיסק קשיח ה ישן וזה מה שאני עושה כרגע.. ומה אני עושה עם זה שיש לי XP על דיסק קשיח ישן ווינדוס 7 על דיסק קשיח ישן? אין לי שום שימוש בהם, השאלה אם אני צריך איכשהו (ואם כן תסבירו לי איך) להכנס למחשב דרך הדיסק קשיח הישן (זאת אומרת שהוא יהיה ראשי) ואז דרך זה לפרמט? או שפשוט לעשות פירמוט לדיסק קשיח או משהו.. אני בבעיה רצינית, אני מקווה שתבינו את בעיית…

• 5 תגובות
    • 940 צפיות
  15. שלום כולם אני משתמש במערכת וויסטה 64 ביט כל פעם שאני יוצא מהבית האח הנעל שלי כל פעם הורס לי דברים במחשב רציתי לדעת אם אני יכול לנעול את המחשב שלי אחרי ששומר המסך נכנס לפעולה - שימו לב שאני לא מדבר על מתי שאני עושה log off או כניסה למצב שינה/המתנה אלא רק על כיבוי המסך (אני בעיקרון לא משתמש בשומר מסך, עשיתי פשוט שהמסך יתכבה אחרי 10 דקות) יש אפשרות שמתי שמשחקים עם העכבר או המקלדת בשביל שהמסך יידלק שוב הוא יבקש סיסמה? רציתי גם לדעת אם אני יכול לנעול תיקיות מסויימות, קיצורי דרך על שולחן העבודה וקבצים מסויימים עם סיסמה? עדיף שלא אזדקק לתוכנה מצד שלישי תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  16. Started by ExTazy,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי את מערכת ההעפלה WIN-VISTA 64bit RTM6000 והכל עובד בסדר. נקלעתי רק לבעיה אחת כאשר אני צורב על דיסק DVD רב פעמי בXP ומנסה להעתיק את הקבצים מהדיסק לVISTA64, אני לא מצליח להעתיק לVISTA ... כלומר הדיסק מזוהה ואני מצליח להתחיל את ההעתקה, אבל באמצע הוא כותב לי שלא ניתן לקרוא מהדיסק, גם אחריי retry הבעיה חוזרת. ניסיתי לצרוב כמה פעמים אך הבעיה חוזרת על עצמה. מה יכולה ליהיות הבעיה ?? תודה מראש ...

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  17. Started by Oranili,

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  18. לאחרונה שמתי לב לשינוי מעט מעניין במחשב שלי (ובעוד כמה)...המחשב לאט לאט הופך תפריטים מעברית לאנגלית (תפריטי "התחל" וכד') המסקנה היחידה שהצלחתי להסיק היא שדבר זה נגרם עקב העדכונים האוטומטיים. כיצד ניתן לגרום לשלוט בעדכונים האוטומטיים? כיצד ניתן לבטל באופן מוחלט את העדכונים האוטומטיים? אודה למי שיוכל לשלוח לינקים למידע קונקרטי לגבי כל עניין העדכונים האוטומטיים SP1 2 3 וכד'.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by freakagnux,

מישהו יודע איך אני יכול להתקין IIS על אקס פי הום?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  20. שלום לכולם. אחרי שהרצתי עדכון ב Windows Update והוא התקין איזשהו עדכון מתקדם ל Internet Explorer 6 שאמור לכלול עדכוני אבטחה ודברים כאלו (היה ב Critical Updates) נוצרה אצלי בעייה במקומות בהם צריך לכתוב עברית שם. למשל, ב Login לכל מיני אתרים. כשאני מנסה למלא שדות טקסט באתרי אינטרנט, הפונטים שמופיעים לא דומים לשום שפה מוכרת, ולפעמים האותיות העבריות מופיעות אך לא במקומן הטבעי. לדוגמה בלחיצה על האות "י" תיכתב האות "א" ובמקרים של לחיצה על אותיות אחרות יכתבו סימנים שאינם אותיות כלל. הבעיה מופיעה רק באתרים כלומר בדפי אקספלורר. בכתיבת עברית ב-WORD או באפליקציות אחרות אני לא נתקל בשום בעיה בפונטים. כמו כן, אם אני כותב עברית נאמר ב ICQ ואז מעתיק לתוך חלון הטקסט באקספלורר, הכל בסדר…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by freakazoid,

בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...

22. שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את הצורב שלי שיהיה כתוב בלייבל שלו CDRW ולא cd drive? או לתת לו איזה שם מווינדוס שאומר שהוא צורב ולא כונן דיסקים רגיל... ואותו דבר גם לגבי הדיוידירום שלי, איך אפשר לשנות אותו במקום שיהיה כתוב cdrom drive שיהיה כתוב dvd drive? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by ELiA,

הרזולוציה במסך של אחותי הקטנה מכוון על 600X800 והיא עשתה משהו במחשב שעכשיו כל האיקונים על השולחן עבודה נראים ממש ממש קטנים למישהו יש פתרון? תמונת מצב: http://img244.imageshack.us/img244/6343/21310065dt9.jpg

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכם יש לי תוכנת אנטי וירוס-AVG. לפני יומיים עלתה לי הודעה אבטחה של WIND שם נאמר שמאגר המידע של התוכנה לא מעודכן.הורדתי את העידכונים האחרונים אבל ההודעה נשארה. אז חשבתי אולי התוכנה ישנה או נגמר הרישיון שלה למרות שאני יודע שאין לה מגבלה כזאת.היא חינמית. בקיצור הורדתי את הגרסה של ה 30 יום ועדכנתי את המאגר ושוב ההודעה עדיין שם.מה שעוד מוזר זה שבתוכנה כתוב שהרמת עידכון של של המאגר מידע בן 62 יום,העידכון שהייה בתאריך הלא הגיוני של 24.3.06 והבדיקה האוטמטית שאני עושה כל יום נגד וירוסים נחשבת כתאריך 24.5.06 מה!!!!!!!!!!!! הרצתי תוכנת אנטי SPYWARE שנתנה תוצאה שהיה קובץ שעשה OVERRIDE בתוכנת AVG מחקתי את הקובץ עם התוכנה, הבעיה לא נפתרה ומאז אני גם לא רואה את הקובץ הזה שוב מה ל…

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.