עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מחשב חדש i7 לוח של גיגבייט, XP עם sp3 . בדקתי את הביוס, השעןן מדוייק לחלוטין. הבעיה ב XP, ורואים ממ בעיין בשעון הוויזואלי, שהוא משתהה כל כמה שניות, ולאחר כמה דקות,רואים שהשעון מפגר ממש ב 3 שניות לדקה. נסיתי ב safe mode אין בעייה. ועד אני עכשיו נראה לי שאחד מהשירותים או התוכניות גורם זאת?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  2. עשיתי על קובץ שהורדתי מהאיטנרנט שיהיה בלתי נראה והוא נעלם,איך אני מחזיר אותו ?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  3. חברה אני מנסה להדפיס כתב עברית מדוס, וכל מה שאני מקבל זה ג'יבריש, חיפשתי המון זמן תוכנה חינמית שתעזור לי והדבר היחיד שמצאתי אלה תוכנות בכסף שמשאירות לי הדפסה גדולה של:UNREGISTERD זה מאוד דחוף מישהו מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה? עריכה: אני מדפיס מחשבשבת סוג מדפסת MFC 7820N brother

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Spook,

יש קובץ על המחשב שאני מנסה למחוק ולא מצליח. הקובץ בגודל 0 ואין תוכנה שידוע לי עליה שהוא פתוח בה, אבל כשאני מנסה למחוק את הקובץ אני מקבל הודעה: Could not find this item This no longer located in v:\New Folder. Verify the item's location and try again. כמובן שאני לוחץ גם TRY AGAIN וזה לא עוזר. הרצתי CHECK DISK על הכונן וסימנתי לו שיבדוק בעליה הבאה של המערכת (כולל סקטורים פגומים). הבדיקה נעשתה והבעיה לא נפתרה. אשמח להצעות ורעיונות.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  5. Started by nucleo,

שלום לכולם, איני יודע אם זה המקום המתאים לשאלה, מתנצל מראש אם לא. לפני כמה שנים ראיתי על ווינדוס 2000 (נדמה לי) אפשרות להגדרת פרופילי חומרה שונים אשר נבחרים לפני עליית מערכת ההפעלה ע"י מסך הדומה לדואל בוט. הדבר איפשר "לבטל" במערכת ההפעלה רכיבי חומרה ו"לאפשר" אחרים עוד לפני עליית המערכת כך שניתן היה למשל להתקין שני כרטיסי מסך בלוחות המאפשרים זאת אך שהמערת עולה היא תראה רק אחד מהם ע"פ בחירה. רציתי לדעת אם אני זוכר נכון ואם כן אז איך ניתן לעשות זאת במערכות החדשות יותר (XP/VISTA...) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  6. היי אנשים לחצתי על איזה קיצור בטעות והפכתי את תצוגת הסמך... מישהו יודע איך משנים אותו חזרה? אגב אני על וינדוס 7 הבטא האחרונה.

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by voX,

שלום, אני מנסה להתקין windows xp על מחשב נייד hp compaq nc 6400 אני מעלה את תוכנית ההתקנה של הwindows ואז עולה לי האופציה בכדי להתקין וינדוס לחץ על אינטר אני לוחץ ואז מופיע לי השגיאה: "stup did not find any hard disk drives installed in your computer" כמובן שהארד דיסק מחובר ועובד (אני שולח את ההודעה מהמחשב הנ"ל). למישהו יש מושג? תודה.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by rasta54,

הווינדוס לא רוצה לעולת באתחול המחשב,הבנתי שחסר לי או נמחק לי קובץ boot.ini ניסיתי לצרוב מערכת הפעלה ולנסות לשחזר את הקבוץ,אך ללא הצלחה הרבה. עזבו שהלך לי הכונן ה cd ואני ממש מיואש (קניתי כונן dvd-rw ) וניסתי שוב ולא הלך . השאלה שלי היא האם אני יכול לפרמט את המחשב במצב כזה Invalid Boot.ini file booting from c:/windows

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבועות הקרובים. אני מעוניין להריץ אותו על 64BIT ולכן XP לא אופציה. VISTA היא מערכת הפעלה מאכזבת ואולי אפילו כושלת. מצד שני, כפי שפורסם, ב 5 למאי תצא גרסת ה RC הרשמית של W7. האם היא תהיה מספיק יציבה ואמינה כדי שישתלם להתקין אותה ולהשתמש בה ? האם זה צעד נכון או שעדיף להתקין VISTA ולחכות לגירסה הרישמית של W7 ? האם יהיה ניתן לשדרג את גירסת ה RC לגירסה הרישמית או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש ? תודה .

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  10. כותרת. (מפרט בצד). תודה.

• 7 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by eranisra,

האם החבילה כבר יצאה וניתן להורידה?

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  12. Started by yurek,

שלום המחשב לא נותן לי לבצע את הפעולה ע"י לחיצה על alt+ctrl and delete אלא מפנה אותי לאדמיין אבל אני האדמיין איך אני משחזר את איפשור ביצוע הפעולה הזו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. Started by eliil1,

יש לי בעיות עם הUAC , גם כשאני מנסה לשנות את הTHEME לויסטה דרך UXTHEME , וגם בגלישה דרך IE 8 , כל פעם שאני נכנס לאתר אחר מופיע משהו של ה UAC שואל אם להמשיך או לא. חשבתי לבטל את זה פשוט. אבל אני לא ממש יודע מה זה, והאם זה יהיה מסוכן לכבות את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by 3pac,

קניתי היום WD 6400AAKS בנוסף לSAMSUNG 320 שהיה לי . ואחרי שחיברתי הופיע לי בDM אפשרות לשים את הכונן על Dynamic disks או Basic Disks . לפי מה שהבנתי הDD יותר טוב מBD ,נכון ? ואם אני רוצה לשים את הכונן של ה320 על DD ,זה צריך לאתחל אותו ?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by ac1240,

לפעמים הכמות זכרון שבשימוש אצלי עולה ל 97 אחוז שזה אומר כמעט כל ה 4 גיגה וזה לא וירוס או משהו סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוסים מה זה יכול להיות? בעייה שנייה לפעמים פתאום נוסף לי עוד SVCHOST.EXE לכמות הקיימת ומה ששונה בו זה שהוא תופס בערך 200 מגה ותוקע את כל המחשב עד שלא מפסיקים את התהליך שלו הוא תוקע את המחשב מישהו מכיר את התופעות האלה (זה קרה לי אחרי התקנה נקייה של VISTA SP2 )

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. אני מעוניין להתקין וינדוס 2000 עם שפת ממשק בספרדית על מחשב כלשהו, וברשותי דיסק של וינדוס 2000 באנגלית האם ניתן להגדיר שפת ממשק למערכת ההפעלה שאינה אנגלית או להוריד מאתר מייקרוסופט חבילה שתיתן לי לשנות את שפת הממשק לספרדית? או שלמעשה אין ברירה ואני אאלץ למצוא וינדוס 2000 בספרדית איכשהו?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by Oranl,

היי, מופיעות לי הודעות השגיאה הבאות כשאני מנסה להתקין את שני העידכונים שבתמונה.. לא מצאתי לזה פתרון. יש למישהו רעיון? ;D [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. יש את MSCONFIG אם אני מוריד משם את כל V והמחשב עולה וכותב לי הודעה ישר אחרי ההתחברות שצריך לאמת את הווינדוס, איך אני מסדר את זה? לא זוכר איזה V הורדתי ויש מיליון אופציות שיחזור מערכת ממצב בטוח לא עובד

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  19. שלום, תאור הבעייה: כשאני עושה דבל קליק על 'המחשב שלי' אני רואה את הכוננים כמו שצריך אבל דבל קליק על כל אחד מהם פותח לי חלון של 'בחר תוכנית לפתיחת הקובץ' ולא את תוכן הכונן. עם זאת, כשאני בוחר 'סייר' (explore) עבור כל אחד מהכוננים הוא נפתח כמו שצריך. יש לי הרגשה שעשיתי איזשהו שינוי בהגדרות אבל אין לי מושג איפה... איך לעזאזל מחזירים את המצב לקדמותו? מדובר בלפ-טופ עם מערכת XP בעברית אודה לעזרה עמית

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by cobmetal,

שלום ! יש לי בעיה שחוזרת על עצמה ב WIN XP , במהלך העבודה המחשב מקפץ לי מסך כחול אם איזשהוא קוד שגיאה , ולאחר הריסטרט אני מקבל שגיאה Ntdlr is missing , אין בעיה לתקן לשחזר , אבל הבעיה היא שהתקלה חוזרת על עצמה . כרגע לא מצאתי שום פתרון . תודה !

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מזה הדבר הזה. generic host process for win32 services נתקל בבעיה והיה צורך להפסיק את פעולתו ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. מה שמוקף באדום נעלם לי איך אני מחזיר אותו בחזרה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  23. שלום ברשותי עותק של ויסטה הום בייסיק, על כמה מחשבים אני יכול להפעיל את הווינדוס עם אותו רישיון בו זמנית? מדובר על שימוש ביתי ולא עסקי.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  24. Started by ita123,

שלום יש לי בעיה האייקונים בשולחן העבודה התהפכו לי פתאום לבד (כמו בכתב מראה). מישהו יודע איך אני משנה את זה :s05:

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by ~BaRaK~,

בזמן האחרון שאני מפעיל את המחשב עולה לי הודעה מוזרה כזו: http://img237.imageshack.us/img237/2118/38221718.png אחרי שאני לוחץ אישור: http://img151.imageshack.us/img151/9881/57166680.png איך אפשר להוריד את זה??

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים