Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי סידיקי מקורי של וינדוס אבל דיסק צרוב (סיפור עצוב) האם הוינדוס ייעבוד כמו מקורי? אני מתכוון עם עדכונים והכל
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום גברים, יש לי 512 מ"ב ראם. אני יודע, שכאשר זה נגמר, משתמש המחשב בזכרון מהדיסק הקשיח כזיכרון זמני. במחשבי 2 כוננים קשיחים, אחד עליו מותקנים חלונות והשני לאכסון. רציתי לדעת האם אפשר איכשהו לגרום למחשב להשתמש גם בזיכרון של הכונן השני (בחלק קטן ממנו) כזיכרון זמני. גודלו 750 ג"ב. בתודה, רועי.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שבו הותקנה מערכת הפעלת WINDOWS XP (ברשיון) ההתקנה נעשתה אצל המתקין ובטעות הותקנה מערכת הפעלה בגירסה העברית. האם יש דרך פשוטה להחליף לגירסה האנגלית (עם HEBREW ENABLED) ללא התקנה מחדש? יש כבר התקנה של דרייברים שונים ותוכנות שונות, כולל עדכון FAVORITES וכתובות דואר, לכן לא בא לי להתקין מחדש.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהמשך לדיון על בחירת מערכת קבצים לדיסק SSD כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480894.msg4112592#msg4112592 משום מה בעת התקנת XP אני יכול לבחור לפרמט רק ל-FAT או NTFS, לא FAT32 משום מה. אפשר להמיר ל-FAT32 מאוחר יותר? אם כן, איך? זה משנה משהו? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום במחשב של אחותי הדיסק הקשיח התקלקל וכנראה שנחליף אותו בחדש. מערכת ההפעלה היתה ווינדוס 10 (שידרוג מ-7) השאלה שלי היא איך אפשר להתקין את ווינדוס 10 לאחר החלפת הדיסק, אם כל מה שיש לה זה דיסק התקנה של ווינדוס 7. תודה
-
- 5 תגובות
- 9.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם כאשר התקנתי את מערכת ההפעלה שלי יצרתי 2 מחיצות. אחת של 120GB ואחת של 200. את המחיצה של ה120 פירמתתי והתקנתי עליה את הWIN השניה נשארה לא מפורמטת והWIN לא מזהה אותה בכלל. איך אני מזהה ומפרמט את המחיצה הזאת?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לשנות את ההגדרות של המשתמש שלי (WIN7 - משתמש בקבוצת administrators) שכל תוכנה שאני פותח ירוץ לי ב-elevated mode באופן דיפולטי. מבלי ללחוץ על קליק ימני ואז על elevated mode. ואני רוצה שההגדרה הזאת תחולגם על regedit ושאר הכלי ניהול של מייקרוסופט. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי הם הוראות לאיך לפתוח בelevated mode את ה-CMD. והצעות להנמיך את הUAC אני מצפה שאני צריך לשנות ערך כלשהו ב-registry אבל אני לא מצליח למצוא איזה אחד הוא. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי אצל לקוח, ונתקלתי בתופעה משונה ביותר (מצורפת תמונה). לא רואים את שמות התיקיות והקבצים בתצוגה של הקבצים (התצוגה הראשית) אבל בצד שמאל, בתצוגת התיקיות, הכל בסדר גמור. כמו כן, ברגע שאני מקיש על קובץ או תיקייה, כלומר בוחר אותו, השם מופיע מודגש בצורה הרגילה. גם הקבצים עצמם תקינים, ואם למשל אני מנסה לפתוח מסמכי וורד מהתיקיה, בפתח קובץ של הוורד רואים את כל השמות בסדר גמור. זאת התיקייה היחידה שזה קורה בה, וכל תתי התיקיות של תיקיה זו הם בסדר גמור. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
כשאני מכניס דיסק לכונן הDVD אני מקבל הודעת ACCESS DENIED מה הקטע שלו ??
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
שלום הסרגל של ההפעלה מהירה כל הזמן נעלמים לי שם האייקונים, וזה מציק לאללה, כל פעם אני צריך לסדר אותם מחדש להרחיב /להקטין אחרי שאני פותח את הנעילה וכו'. זה קורה בהפעלה מחדש של המחשב, קירסה של הEXPLORER וכדומה. ומסומן "הצג סרגל כלים של הפעלה מהירה" במאפיינים של "מאפייני שורת המשימות ותפריט ההתחלה". מה אני עושה ואיך אני נפתר מזה שלא יציק לי וישאר קבוע לחלוטין גם אם המחשב ילך לעזעזאל? תודה
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום.לפני כמה זמן התעסקתי ברגיסטרי ובטעיות גרמתי לכך שהווינדוס לא מזהה קבצי EXE.לפי דעתי חסמתי את קובץ הרגיסטרי הזה.שאני לוחץ עליו הוא מלבין (כאילו שאני לוחץ בקליק אחד על קובץ כדי לסמן אותו ולא פעמיים כדי לפתוח אותו), ולא קורה כלום. אני גם לא יכול להכנס לsystem restore =\. יש תוכנה שמשחזרת את קובץ הרגיסרי הזה?או איזה patch? תודה.
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שנה טובה לכל גולשי הפורום... שאלה - במחשב חדש שעודכן ל-SP2 בוטלו בחלון ה-Windows Update כל העדכונים (הסימון הוסר ואז נבחרה האפשרות "אל תציג עדכונים אלה שוב). מה עושים בכדי לעדכן את המחשב הזה?!? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
איך אני משנה בהגדרות לראות תמונה על קליפים בתיקיה? (דוגמא בפנים) עד עכשיו ראיתי לפחות איזשהי תמונה על כל קליפ ועכשיו בכל תיקיה של סרטונים או סרטים אני לא רואה כלום חוץ מהסמל של WMP
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה נשמר שם שיכול להוות בעיה או שאין בעיה בכלל? ובנוגע לכל הTEMP שנמצאות בDOCUMENTS AND SETTINGS- מה מותר ומה אסור למחוק שם? אני מדבר בסה"כ על יותר מחצי ג'יגה שזה תופס!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כוננים (פיזים כמובן) במחשב. על אחד מותקן לינוקס ועל השני ווינדוז. עכשיו הכונן של הווינדוז משום מה נפגם לי הבוט שמה, ככה שאני חייב לאתחיל אותו רק אם אריץ בוט דרך הכונן של הלינוקס.. יש סיכוי לשחזר את הבוט שלו מבלי לפגוע בבוט של הכונן השני? ככה שמתי שיבוא לי להשתמש בלינוקס אני יבחר ידני דרך הביוס (בכוונה אני רוצה ככה), ולא יהיה קשר אחד לשני בשביל הבוט. כל אחד משל עצמו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
כל פעם אני מקבל הודעה מוינדוס שהשתנו קובצי הפעלה של המערכת הפעלה ואם אני רוצה לשמור על היציבות של המערכת אני צריך להתקין אותם מחדש ואני צריך להכניס את הדיסק של וינדוס כדי להתקין אותם מחדש. למישהו יש מושג מה לעשות ? איך לפתור את הבעיה ?
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לכמה לשנות כדאי שהסדר לא ישתנה לבד ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום למומחים ה AVG זיהה איום בדיסק און קי שלי כשחיברתי אותו נסיתי לפתוח את הקבצים וקיבלתי הודעה שאין גישה לכונן סרקתי עם האנטי וירוס והסרתי את האיום עדיין אין גישה לכונן אני על חלונות XP HOME איך מאפשרים גישה? תודה ערן
-
- 5 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
היי! מאז שהתקנתי את ויסטה 64ביט - אני מרגיש שהקריאה\כתיבה מההרדיסקים איטית להחריד, אם ניקח את הנתון שויסטה נותן כאשר הוא מעתיק קבצים, אז הוא לא עובר אף פעם את ה20 מגה, כאשר תוכנות בנצ' מראות לי מהרדיסק הרייד קריאה של 90 מגה ממוצעת, מהסאטא הרגיל 50 מגה ממוצע ומהIDE 15. משהוא ניראה לי מאוד מסריח פה. יש לי לוח אם NFORCE 4 ULTRA - יכול להיות דרייורים? עוד מישהוא נתקל בתופעה?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי בעיה לדעתי זה וירוס או תולעת שרצה ברשת בהתחלה אח שלי אמר לו שמהחשב שלו עושה ריסטתים לבד ואחרי שבוע בערך המחשב שלי גם מתחיל עצמאית יש לי NOD 32 מעודכן וZONE ALARM PRO and ad ware למישהו יש מושג ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי שאלה לגבי התקנה של windows XP + SP2. הייתה לי גירסה חוקית של windows XP כולל מפתח. אני רוצה להתקין מחדש את ה windows אבל הדיסק של ההתקנה נהרס לי. לקחתי ממישהו התקנה של XP שיש עליו כבר SP2. בסוף ההתקנה אני מנסה להכניס את המפתח המקורי שלי והוא לא מסכים לקבל אותו. האם צריך מפתח אחר לCD שבא עם SP2 כבר עליו? או שאולי המפתח שיש לי מתאים להתקנה שבאה על CD ספציפי (לא נשמע לי הגיוני) ? יש מצב להכניס את המפתח של חבר שלי ואחרי זה כשאני עושה לו activate לשנות למפתח המקורי שלי?
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום! אני ניתקל כבר כמה זמן בהתקנת עדכונים למערכת,בנוסף הדיפנדר לא יכול לקבל עדכונים וגם האנטי ווירוס. מספר השגיאה שהוא מראה בהתקנת העדכונים לווינדוס הוא:80244019. האם מישהו מבין מה הבעיה? תודה
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום! אני מתקין ווינדוס 7 64bit על דיסק קשיח 1TB ומתכוין להתקין בהמשך גם תוכנות כבדות כמו פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה. כמה ג'יגה מומלץ להשאיר לכונן הראשי שעליו מותקן הווינדוס? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה צילום מסך של מנהל ההתקנים שלי. פיזית יש רק 4 חיבורי USB והם אחד על יד השני. אין עוד קדמיים או צדדיים. לפי מה שאני רואה שם בעצם רק אחד מהם הוא USB2, שזה לא נראה לי מי יודע מה הגיוני, אבל שוין, איך אני מפעיל אותו כמו שצריך? כרגע אני מנסה להעביר 350 מגה של תמונות בקצב המסחרר של 750KBPS. ניסיתי כדי לבדוק על בטוח, לבדוק את הקורא כרטיסים בכל אחד מהפורטים, ללא הועיל. מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-