עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by lala2008,

היי לכולם, אני מקווה שתוכלו לעזור לי...קניתי מחשב נייד חדש, אבל התקינו לי ווינדוס 7 באנגלית בטעות יש אפשרות להתקין אותו בעברית יש לי את הדיסק הוא מקורי. אבל צריך לפרמט אותו לפי מה שהבנתי... רציתי לדעת אם אפשר ות להוריד איזה עדכון שיהפוך את הווינדוס לעברית? אני מסתבכת עם האנגלית בווינדוס הזה ..הוא חדש לי יש בו מלא הגדרות מסבכות ... בקיצור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ... טנקסס

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. כמו שהוסבר במדריך על ה-SSD שיצא כאן בפורום, אני מעוניין לבטל את שיחזור המערכת על כונן ה-SSD. יש לי עוד כונן במערכת (מכאני) ואני רוצה ששחזור המערכת ישב עליו. איך אני עושה זאת? (במדריך לא כתוב שניתן להעביר את השחזור לכונן מישני)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי אני רוצה להכין התקנה אוטומטית של XP PRO עם קובץ תשובות מוכן ולהוססיף גם תוכנות אפילו להתקנה... אני מכיר תוכנה בשם Nlite שיודעת להכין תשובות מראש כמו הסידי קי וההגדרות משתמשים ולעשות כל מיני הגדרות מראש אבל אני מחפש מדריך בעברית שמסביר איך לעשות את כל הסיפור של התקנה אוטומטית בלי התערבות המתקין בעצם לשים את הדיסק וההתקנה תהיה אוטומטית לגמריי...וגם יותקנו בנוסף למערכת ההפעלה כמה תוכנות מסויימות שאני רוצה... מי שמכיר מדריך בעברית אני אשמח מאוד לדעת עליו....כי באנגלית אני מכיר כבר אבל זה יותר מידי לקרוא....(: תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, היום התקנתי ויסטה ובאתי להתקין את חבילת השפה בעברית מה-WINDOWS UPDATE באמצע ההורדה של חבילת השפה, נתקע האקספלורר ונסגרה ההורדה דרך ה-WINDOWS UPDATE, ועכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל את העידכון של החבילה מופיעה לי בסוף הודעת השגיאה מס' 2, בדקתי באתר MICROSOFT מה אפשר לעשות עם שגיאה זו, נתנו איזה קובץ תיקון בשביל זה, אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל את קובץ התיקון אני מקבל את השגיאה הבאה: "The update does not apply to your system" וכל פעם שאני מנסה להתקין מחדש אני מקבל את אותה שגיאה, חרשתי את האינטרנט ולא מצאתי פיתרון, וכל זה בגלל שאני עושה התקנה של החבילה, הוא לא מוריד מחדש כי הוא רואה שיש לו כבר את הקובץ, אבל הקובץ פגום כי ההורדה שלו נפסקה באמצע אז... התקנה נכשלת ואנ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי וינדוס 7 אולטימייט בגירסה בעברית ברשיון. בקרוב אני רוצה להתקין אותו מחדש, ואני מחפש את הוינדוס כשהוא כולל כבר SP1. באתר של דיגיטל ריבר יש גירסאות רשמיות של מיקרוסופט להורדה עם SP1 אבל רק באנגלית. השאלה שלי - אם אני אתקין גירסה זהה (אולטימייט) באנגלית, אני אוכל לעשות אקטיבציה עם הסריאל של הגירסה בעברית?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by LIOR42,

איך יוצרים דיסק A: של -WINXP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Wile E Coyote,

בגרסאות הקודמות של Windows לאחר ביצוע פעולת Analyze מופיעה הודעה, המאשרת או שוללת צורך בביצוע איחוי. ב- Windows 7 לא מופיעה הודעה כזו, ובמקום זאת ניתן סיכום איחוי באחוזים (0% fragmented). מה המשמעות של זה? האם זה אומר שיש או אין צורך לבצע איחוי? אם לא, אז מתי כן? או אם כן, אז מתי לא?

8. Started by iPsych,

אז ככה, אני אשתף אותכם במה שקרה למחשב שלי בזמן האחרון- זה התחיל ביום סגריר, הפעלתי את הXP והוא לא זיהה לי את הצורב והסידי, ניסיתי למצוא פתרונות, כלום לא עזר... (כולל דרייברים, כבלים, ג'אמפרים, וכל דבר אחר), בביוס הוא כן זיהה.. החלטתי לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, וכאן התחילה הבעיה, לאחר השיחזור, המחשב כל הזמן נתקע בבוט, אחרי זמן ארוך, פירמטתי, והבעיה נשארה... למישהו פתרונים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by godisme171,

מותקנות במחשב שלי שתי מערכות הפעלה 98 וXP עכשיו אני רוצה רק את הXP אז איך אני עושה לו דיסקט איתחול כמו ב98

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by jambo7,

שלום חפרתי ברשת ולא מצאתי תשובה במחשב שלי הייתה מותקנת תוכנת win xp sp2 רציתי לעשות dual boot והתקנתי את win7 בכונן אחר מה שקרה בעלית הווינדוס עולה win7 ואין זכר ל win xp שני התוכנות הם 32 ביט אני חייב את הxp בשביל תוכנות שאינן עובדות עם win7 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן נעלם לי הסרגל עיצוב של אאוטלוק אקספרס בעת כתיבת הודעה חדשה(נעלם לגמרי !). הגדרתי HTML וגם סימנתי ב"תצוגה" את סרגל עיצוב ו...כלום. מסרב להופיע. זקוק לעזרתכם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yarin153,

המערכת הפעלה שלי חדשה יש לי WIN7 ULTIMATE 32BIT העברתי קבצים ישנים למחשב שהם בעברית אבל כל המילים כתובות בג'יבריש יש לציין שקבצים חדשים עובדים כרגיל במחשב בעברית הבעיה רק עם קבצים ישנים מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by atomic rooster,

היי. לפני כמה ימים ביטלתי ואז החזרתי חזרה את הפיירוול של windows. מאז שעשיתי את זה, ההודעה הבאה מופיעה לי בכניסה למחשב. חיפשתי מידע ברשת ולא מצאתי כ"כ, מתאר לעצמי שזה קשור למרכז האבטחה. תודה מראש לעונים. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Lex,

שלום לכולם ! שאני אומר לו לעשות ריסטרט הוא מגיע לשלב שבו הוא סוגר את כל התוכנות , ואז הוא סוגר את הנורטון וכ'ו... ואז הוא פשוט לא עושה כלום , העכבר זז והכל , פשוט הוא לא ממשיך הלאה. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לפעמים אחרי שאני מכבה ואז שוב מדליק או עושה ריסטרט המחשב מתחיל לעלות, הוא כותב לי "welcome", ואני רואה את התמונה של הדסקטופ, אבל הדסקטופ בעצמו לא עולה, והאופציה היחידה היא לעשות ריסטרט (אופציה ולא פתרון). לפעמים אני צריך לעשות ריסטרט שוב ושוב איזה 4-5 פעמים ברצף עד שיהיה מוכן להידלק בצורה נורמלית. יש לציין כי הוא נידלק חלק על safe mode.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

היי חברה, רציתי לדעת איזה מערכת קבצים עדיפה יותר? ברשותי וינדוס XP ואני רוצה לפרמט אותו. מה ההבדלים בין שני מערכות הקבצים ואיזו מערכת עושה פחות בעיות? האם משחקים יפעלו בצורה טובה ב NTFS? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. דחוף דחוף דחוף!!! הווינדווס מחק לי תקייה חשובה בלי לשאול אותי איך זה קרא: היתה לי מערכת הפעלה win7 על דיסק קשיח, רכשתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, כאשר את הדיסק הקודם הוצאתי מהמארז ושמתי בצד, שמא אצטרך אותו, היום היתה לי בעיה ב-win7, אז החזרתי את הדיסק הראשון שעליו ישנה עדיין מערכת הפעלה כנזכר. כאשר הwin7 עלה, הדוס התחיל להריץ רשימה ארוכה כזו: deleting orphan file number 1400 deleting orphan file number 1401 deleting orphan file number 1402 deleting orphan file number 1403 וכו' כך כמה אלפי קבצים, חשבתי שהוא מוחק קבצי מערכת ישנים מ-C אז לא התייחסתי לאחר שהמערכת הפעלה עלתה נתקלתי בתקייה שלימה שהוא מחק לי מכונן D - לציין שזו כונן קשיח בפני עצמו, ולא מחיצה בכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מיקרוסופט מציע לאמריקאים רישיונות לויסטה ולעוד כמה תוכנות בחינם, בתמורה למעקב אחרי הרגלי השימוש שלהם בתוכנות (למשך 3 חודשים), גם ע"י סקרים וגם ע"י תוכנה שמותקנת ועוקבת. http://wfp.microsoft.com האם היית מסכים לזה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mosheva,

שלום!!! שמתי לב שתקיית הTEMP שלי שנמצאת ב-C:\Documents and Settings\moshe\Local Settings (winXP pro) גודלה 8גיגה מה עושים??? מותר למחוק ?? יש תוכנה שמוחקת??? עזרה :s05:

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mikelson,

שלום וברכה אני מחפש לייצר הרשאות למשתמשים אחרים מעבר להרשאות הבסיסיות (read only/hidden) בוינדוס 2000 אני יודע שיש אפשרות לייצר של read, read+execute וכו' לפי קבוצות/משתמשים אשמח לעזרה בהקדם בברכה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. איך אני יכול להתקין את ויסטה כמערכת הפעלה שניה? 2. איך אני יוכל למחוק את ויסטה בלי לפגוע בXP? 3. כדאי לי בכלל לנסות אותה עם המחשב שלי?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by prigat_a,

מה זה netware? win xp pro בעברית, אני מנסה לשנות את הדרך של הכניסה למחשב בחשבונות משתמשים. שאני מסמן את "השתמש במסך פתיחה" ו "השתמש בהחלפת משתמשים מהירה" הוא כותב לי שבגלל ה NETWARE אי אפשר לשנות.. מה עושים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Xstyle,

שלום.... יש לי שאלה כאשר אני מחליף חלונות בויסטה אם הלחצנים alt+tab אז הוא מראה לי את ההחלפה הרגילה כמו ב XP אבל אם אני לוחץ למטה בquick bar על האיקון Switch between windows אז הוא הוא מפעיל את הפונקציה של ויסטה! יש אפשרות לעשות שאפונקציה תפעול אם alt+tab --- חשוב לציין שליפני כמה זמן זה עבד לי!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by yoniby,

Hi, I can't write in hebrew.. not in the explorer, not in the office or the icq.. when i'm trying to turn it from english to hebrew - ctrl+shift or alt+shift nothing happen.. any ideas? thx

25. Started by ccc,

למישהו יש ערכי רג'יסטרי שימושיים שחשוב לשים ובטוח הם לא דופקים את הווינדוס? כל התוכנות שניסיתי דופקות... תודה... אם אפשר הסבר מלא על כל דבר. ולמה לא להתקין אם יש סיבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.