עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אני לא רוצה להזמין תכנאי שיפרמט לי... אם יש לי תדיסק של הווינדוס איך אני עושה לבד? יש לי בכונן C תווינדוס והכל בD אני ישאיר את D רגיל איך אני עושה? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by vizido,

הי, כל פעם שאני פותח את המחשב מופיעה ההודעה הבאה: Hardware Monitor found an error Enter Power setup menu for details. אני יכול ללחוץ F1 ולהמשיך לעבוד על המחשב כרגיל אבל אני לא יודע איך לבטל את ההודעה ומה היא אומרת. יש למשהו מושג?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by crowbar87,

יש ברשותי windows xp sp3 home edition 32bit מקורי ומעודכן קניתי דרך ארגון המורים דיסק שדרוג לwindows 7 ultimate 64bit כאשר אני מכניס את הדיסק של win7 לכונן קופצת הודעת שגיאה: מישהו יודע אולי במה מדובר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by azaz,

ניסיתי לשחזר מערכת וזה רשם לי בסוף התהליך: שחזור נכשל. כבר 5 פעמים בתאריכים שונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by sbf80,

האם ניתן להתקין XP ו-VISTA על אותו מחשב ולבחור ביניהם בהדלקת המחשב?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by x-dude,

יש לי שני מחשבים זהים, אחד מהם עובד יופי (זה שבמפרט בצד) והשני פתאום הראה לי מסך כחול עם הודעת ACPI כפי שניתן לראות בתמונה. שני המערכות רצות על XP x64, מה לא ניסיתי? safe mode? מסך כחול, last good known configuration? מסך כחול, bootcd של ה windows מסך כחול ברגע שהוא מגיע ל- Setup loading files. היה לי מקרה דומה לפני כחודש ניסיתי הרבה דברים עד שנכנסתי לאתר של WD והורדתי את ה data lifeguard כדי לפרמט את הכונן (כי פשוט לא ניתן לגשת למסך הפורמט בדיסק של ה windows), עשיתי ושיחזרתי את ה windows שהיה לי בקובץ image שעשיתי עם acronis. ה windows עבד טוב עד היום ששוב אותה הבעיה רק שכעת אפילו זה לא עוזר (אני מסיים לשחזר את ה image עושה reboot ושוב מסך כחול). ניסיתי להעביר את הבקר שי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, אני מוריד הרבה קבצי MKV שהם בעצם וידאו בHD ובזמן האחרון יש לי תופעה ממש מעצבנת: אחרי שאני מוריד קובץ יש 2 מצבים אפשריים - 1. באייקון של הקובץ יראה פריים ממנו ואז הכל טוב 2. האייקון יהיה בצורת מחדל של WINDOWS כלומר של WMP וברגע שאני אנסה למחוק את אותו קובץ הוא יסרב להמחק ואני אצטרך להעזר בכל מיני עזרים בשביל לערוך, להזיז או למחוק אותו בצורה כלשהי. ממנה זה נובע ואיך מפסיקים את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by s-k,

מישהו יכיול להסביר לי מה ההבדל בי הרגיל ל Windows XP 6 in 1 לבין Windows XP 8 in 1 לבין Windows XP Media Center והאם החבילות עיברית תומכות בהם ???? אם אפשר פירוט של כל אחת ממש תודה לעוזרים,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by lordgod,

אני נכנס לתיקייה WINDOWS ואני לא רואה את SYSTEM32 !

10. Started by Wolfcub,

החשבון של ה-administrator המובנה נעול וגם חשבון המנהל הנוסף היחידי במערכת. הם לא הופיעו לי במסך הכניסה למערכת (Win XP). העתקתי מחדש את קבצי המערכת מדיסק ההתקנה ונוצר חשבון User מסוג Limited user. דרכו נכנסתי ל-administrative tools בלוח הבקרה ואז גיליתי שזה מה שקרה לחשבונות המנהלים. מה ניתן לעשות?!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. האם ניתן לעבוד במחשב שמחוברים אליו 2 מסכים באפליקציות שונות בכל אחד מהמסכים ? לדוגמא : מסך אחד שאיתו נשתמש ב- וורד ומסך שני שאיתו נשתמש ב- פייסבוק . זה אגב המפרט ש- gil28 המליץ / הרכיב לי ואותו הזמנתי (עם שינוי במארז + ספק): מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪882 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪354 מארז: באנדל תקציבי - SilverStone Presicion PS08 USB3 + Silverstone Strider 400W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪147 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 כמות…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

יש אפשרות בלי תוכנה חיצונית, או איזה תוכנה חיצונית קטנה לא גדול כמו פרטישן מג'יק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp אפשר למחוק את תוכן התיקייה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, כאשר אני מנסה לפתוח תיקייה מסויימת במחשב ולוחץ דאבל קליק או ENTER, התייקיה לא נפתחת ובמקומה עולה חלון חיפוש של הווינדוס. כאשר אני לוחץ לחצן ימני אופציית החיפוש מופיעה ראשונה, ורק לאחריה מופיעה אופציית "פתח". מצ"ב תמונה. כיצד אני פותר את הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by RS4,

תמליצו לי בבקשה לגירסא מומלצת להתקנה.. עם הSP2 או בלי? או שיש משהו אחר??

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מישו יודע איך אני מעיף אותו כי התקנתי 7.5 ועכשיו יש 2 .

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Moriz,

שלום רב אני לא מצליח לפתוח קבצי doc בתוכנת wordpad ומקבל הודעת שגיעה בזו הלשון איך אפתור הבעיה ? בתודה מראש מערכת הפעלה windows 98 se MIE 6 P III Wordpad This program has performed an illegal operation and will be shot down. If the problem persists, contact the program vendor. Details >> WORDPAD caused an invalid page fault in module MSWRD832.CNV at 0167:0140f6d5. Registers: EAX=00000001 CS=0167 EIP=0140f6d5 EFLGS=00010206 EBX=00440000 SS=016f ESP=0166f950 EBP=0166f964 ECX=00445ffd DS=016f ESI=00446000 FS=1227 EDX=00000000 ES=016f EDI=0143c8b9 GS=3246 Bytes at CS:EIP: 66 8b 1e 83 c6 02 0f b7 cb 8d 45 fc 50 51 e8 38 Stack dump: 00445b50 00000000 0044579e 004558c6 00…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. היי, ברשותי HD502HF של סמסונג ומערכת ההפעלה WIN7U, ולאחרונה, בעזרת HDTUNE, אני שם לב שהתהליך explorer.exe פשוט לוקח לי את כל מהירות הקריאה והכתיבה. כאשר יש את הבעיה ואתה מריץ BENCH ב-HDTUNE, המהירות הממוצעת היא 15 מגהבייט (שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק מתעסק בקבצים קבצים ששוקלים מעל 8 ג'יגה) כאשר אתה סוגר את התהליך, המהירות הממוצעת היא 99 מגה, תקין. למישהו מכם יש רעיון מה הבעיה ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. מיקרוסופט עוד לא הספיקה להוציא DX 9.0L וכבר יוצאים כל מיני גרסאות "פרוצות" של DX10? במקרה מצאתי את הקובץ הנ"ל ברשת: http://depositfiles.com/en/files/894026 הקובץ לא נבדק על-ידי, ואין עליו הרבה מידע ברשת ולכן אני לא מומלץ להתקין את זה כלל, פתחתי את הנושא בכדי ליידע ולדון בו.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ShAuLiN_pRiEsT,

היי חברה, רציתי לדעת איזה מערכת קבצים עדיפה יותר? ברשותי וינדוס XP ואני רוצה לפרמט אותו. מה ההבדלים בין שני מערכות הקבצים ואיזו מערכת עושה פחות בעיות? האם משחקים יפעלו בצורה טובה ב NTFS? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. נשמע פשוט נכון? אבל זה משגע אותי אני רוצה למחוק את הדרייבר הזה שמופיע באוורסט: http://img213.imageshack.us/img213/6173/driverusb2xv.jpg איך אני עושה את זה?? מרוב ייאוש ניסיתי פשוט למחוק את הקובץ מ - C:\WINDOWS\system32\drivers אבל הוא מופיע מחדש כל פעם. אני מניח שיש דרך נורמלית למחוק אותו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ko-b83,

שלום יש לי XP רגיל (לא 64) והארד דיסק סאטא (WDC WD2500KS-00MJB0) 250 ג'יגה. אני רוצה לפרמט והבעיה היא שאין לי כונן דיסקטים, דבר שחייבים בשביל להתקין את הדרייבר של הסאטא בהתקנה של הווינדוס. יש איזה דרך להתקין ווינדוס בלי להשתמש בכונן דיסקטים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by pavlo,

שלום לכולם, בעת הפעלת המחשב אני מקבל את המסך הכחול (Blue screen of death) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המחשב ללא פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש. יש לציין שהמחשב לא עולה בשום צורה גם לא SAFE MODE. תודה רבה לעוזרים מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש לי את התיקיה של הdropbox על השולחן העבודה וכל פעם שאני רוצה להעתיק לשם משהו אני גורר וזה מעביר לא מעתתיק. לתיקיות אחרות במחשב אני כן רוצה שזה יהיה ככה רק לתיקיה הזאת ספציפית לא... יש אפשרות לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מחשב ה-VivoBook W202NA מבטיח לשרוד בהצלחה גם את הסביבה העוינת של בית הספר, עם תג מחיר התחלתי של כ-1,000 שקלים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים