עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IlanF,

בזמן האחרון שמתי לב לדבר מוזר ומציק במיוחד, כשאני לוחץ על alt+shift כדי להחליף שפת כתיבה לוקח לו משהו כמו שנייה עד שהוא מחליף את השפה. ברוב המקרים אני גם צריך להחזיק את הכפתורים לשנייה הזאת עד שהוא מחליף את השפה, אחרת אני אמשיך לכתוב באותה השפה. לאחרונה התחלתי להקליד די מהר, והדבר הזה הופך כתיבה של שילוב עברית ואנגלית למשימה מאוד מסובכת. זה קורה לי בכמה מחשבים שיש לי, כמה עם ווינדוס 8 ועוד כמה עם ווינדוס 7, אבל לפני כשבוע יצא לי לעבוד על מחשב עם XP ושם החלפת השפה היא מיידית עם הלחיצה ושם לא היה לי בעיה להקליד. מחיפושי באינטרנט אחר פתרון לבעיה ההזויה שלי מצאתי עוד כמה משתמשים בודדים שמתלוננים על הדבר הזה, אבל לצערי לא היה ברשותם פתרון. מה אפשר לעשות כדי לפתור את הדבר הזה?…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, ברשותי HD502HF של סמסונג ומערכת ההפעלה WIN7U, ולאחרונה, בעזרת HDTUNE, אני שם לב שהתהליך explorer.exe פשוט לוקח לי את כל מהירות הקריאה והכתיבה. כאשר יש את הבעיה ואתה מריץ BENCH ב-HDTUNE, המהירות הממוצעת היא 15 מגהבייט (שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק מתעסק בקבצים קבצים ששוקלים מעל 8 ג'יגה) כאשר אתה סוגר את התהליך, המהירות הממוצעת היא 99 מגה, תקין. למישהו מכם יש רעיון מה הבעיה ? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by morans,

היי לכל העוזרים צצה לי פתאום בעיה. האייקון של האינטרנט אקספלורר נראה מוזר... ונעלמה גם האפשרות להוסיף אותו מה- properties>desktop>customize desktop מה עושים? (הוספתי תמונות) תודה לכל מי שיעזור [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש ברשותי מחשב עם WIN XP PRO OEM מקורי. הגרסא של הוינדוס היא גרסא עברית. אני רוצה לשנות את הגרסא לאנגלית ולפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש את הוינדוס בגרסא אנגלית. האם יש דרך לשנות את השפה מבלי להתקין מחדש את הגרסא האנגלית ? האם הסריאל שלי יעבוד על הגרסא האנגלית של הוינדוס ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. אנני מבין את המנהל שכול הזמן סוגר את השאלה ולא נותן למשיש לו את הווינדוס לענות מה מפריע לך השאלה הזאת שאתה מוחק כל פעם את השאלה ושוב אין בשום שירשור מידע לאיך לבטל סיסמה לכניסה לויסטה יש אולי לשינוי סיסמה בווינדוס NT

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. המראה של הווינדוס שלי משעמםםםםם וזה אפילו כבר מתחיל להוריד לי את החשק מהמחשב. אני רוצה מראה חדש עם הרבה טבע שהשורת התחל שלי תשתנה שהאייקונים שלי סוף סוף יהיו מסודרים חלונות חדשים ומעניינים. אני רוצה משהו חדש ומרהיב עם הרבה תוספות. בכל אופן הנה לכם תמונה של הDESKTOP שלי אחרי שמחקתי חצי מהאייקונים שהיו לי על המסך(כל המסך היה מלא באייקונים). תחשבו על משהו יפה ואני מוכן לעשות כמעט כל דבר. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. מודם\פקס אנלוגי מחובר לXP. איך אני חוסם שיחות כך שאי אפשר יהיה להוציא שיחות פקס (רק לקבל פקסים)?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by levran007,

שלום לכולם: - אני יודע שאת השאלה שאני עומד לשאול שאלו הרבה לפני ואולי לחלק מחברי הפורום היא תראה מצחיקה ... אבל חיפשתי בהיסטוריה ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי ולכן אשאל אותה ... - קניתי הארד דיסק של חברת WD 160 גיגה SATA וההתקנה של הווינדווס מזהה אותו כ 130 גיגה . פיצלתי את ההארד דיסק לשני כוננים אחד של 40 ואחד של 90 השאלה היא איך אני יכול למחזר את הקיבולת המקורית שאמורה להיות להארד דיסק 160 שזה עוד 30 גיגה שנעלמו לי . ? תודה מראש לכל מי שעוזר !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מחשב ה-VivoBook W202NA מבטיח לשרוד בהצלחה גם את הסביבה העוינת של בית הספר, עם תג מחיר התחלתי של כ-1,000 שקלים לכתבה

10. כיצד יוצרים דיסק IMAGE ל WIN 7 ? ברשותי מע' X64 ראיתי שאפשר לעשות זאת עם WIN 7 כי יש כבר תוכנה אבל היא לא מאפשרת לבחור ספריות האם יש משהו מתקדם יותר ? בעבר ניסיתי לעשות זאת עם תוכנות מבית arconics הרס לי את המערכת פעמיים אני מחפש משהו טוב ויציב ניסיתי גם עם התוכנה שבאה עם NERO 10 הבעיה שתוכנית גיבוי עולה ללא עכבר - פתוח להצעות

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. HDD מפוצל לשניים ושני WIN על שני המחיצות איך אני מעביר את שניהם למחיצה אחת WIN 98 WIN XP עוד שאלה איך אני מוחק את 98 ומשאיר רק את XP

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by WarNet,

הצורב שלי(LG GH20NS ) מופיע במסך ה-POST והמגש שלו יוצא ונכנס כשאני לוחץ על הכפתור ,אבל הוא לא מופיע במחשב שלי ולא מופיע במנהל ההתקנים כך שאני לא מסוגל לצרוב. איך אני פותר זאת? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם. אני לא בטוח אם אני שואל את השאלה במקום הנכון עם זאת.. יש לי מחשב נייד ישן יחסית Acer Extensa 5620z התקנתי עליו את מערכת ההפעלה החדשה Windows 8 ואני לא מצליח למצוא את ה-Drivers של המחשב מה אני יכול לעשות כדי להביא את המחשב Up tp date? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ofirrjd,

היי, מקווה שזה המקום הנכון... העניין הוא שהיתה לי תמונה מסויימת לחשבון ג'ימייל ואז נרשמתי ל גוגל+ ובחרתי תמונה אחרת. כמובן שזה שינה גם את התמונה של החשבון שלי המופיעה בג'ימייל. הבעיה היא שכשאני שולח מייל, התמונה המופיעה אצלי במכשיר האנדרואיד (נקסוס 5) בתמונת השולח, היא אותה תמונה של פעם. נא עזרתכם, תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ben060,

הוא כותב שחסר הקובץ qq /windows/system32/config/system qq אין לי שום אפשרות לשחזר את הקובץ מכיוון שאני לא מצליח להכניס את הדיסק של המערכת הפעל כי המקלדת "נתקעת" בעת שאני לוחץ בפקודת press any key to win xp instalation משהו כזה האם אפשר לעשות דיסק אתחול באמצעות ה USB? אשמח לפתרון בן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם, לא מזמן נתקלתי בבעיה מוזרה עם הפיצ'ר של הכיבוי מסך אוטומטית בחלונות XP. רוב הזמן המסך לא מתכבה אוטומטית לאחר 20 דקות (כפי שמוכוון בהגדרות צריכת החשמל), אני עוזב את המחשב חוזר אחרי כשעה והמסך עדיין דולק משום מה. לא ידוע לי על שום רוגלה או טרויין שעלול להשתמש במחשב ו"להזיז את העכבר" במקומי. מישהו נתקל בבעיה הזאת ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Lex,

שלום לכולם ! שאני אומר לו לעשות ריסטרט הוא מגיע לשלב שבו הוא סוגר את כל התוכנות , ואז הוא סוגר את הנורטון וכ'ו... ואז הוא פשוט לא עושה כלום , העכבר זז והכל , פשוט הוא לא ממשיך הלאה. מישהו יודע מה לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. החייגן שלי לא שומר את הסיסמא והכפתור של שמירת הסיסמא אפור תמיד מה אפשר לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Ibrow-Now,

יש אפשרות בלי תוכנה חיצונית, או איזה תוכנה חיצונית קטנה לא גדול כמו פרטישן מג'יק?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DOCTOR X,

אפשר להתקין 98 על מחשב p1 עם 21MB זכרון ו1MB זכרון ווידאו (PCI)???? כדאי בכלל????? כי אם אני עושה פורמט ו98 יעשה בעיות אז זהו כל משנשאר לעשות איתו זה לשחק כדורגל... :AR15: כרגע יש 95... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by L1ron,

היי.. אני כמה פעמים מנסה להתקין windwos7 מדיסקים שונים והוא לא קורא או עושה שגיאה , יש איזו פעולה מסויימת שצריך לעשות חוץ מזה שבboot הוא יקרא מהכונן דיסקים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. התקנתי WIN7 חדש על מחשב שלי לאחר שהיה נמאס לי מהבעיות של הישן ... ובאופן מוזר, כול פעם אחרי שאני מתקין את הווינדוס, מתקין חלק מהדרייבים ומחכה ומדליק המחשב נתקע על השולחן עבודה בלי עכבר, רק התמונת רקע ובלי אפשרות לעשות כלום ... חשוב לציין שמדובר בגרסה מקורית ... תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום חברים כמו שכתוב בכותרת השגתי הארד דיסק אחר במקום זה שהתקלקל לי אני מנסה להעלות מערכת הפעלה חוקית של XP PRO אבל לא נותן לי להתחיל כי בעת ההדלקה של המחשב מופיעה לי ההודעה הבא ntldr is missing וללחוץ על סטרל ואלט ודיליית יחד על מנת להפעיל את המחשב מחדש וגם העניין הזה לא עוזר כי חוזר חלילה.אה וכל העת הCD של מערכת ההפעלה נמצא בצורב .האם למישהו יש נסיון בפתרון בעיה כזו ?תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by avihy.a,

התקנתי לא מזמן את ה- 7 בגרסאת 64 BIT והיא עובדת כמו חלום, למעט בעיה אחת: משום מה, ה- WINRAR תוקע לי את המחשב! וכשהוא לא תוקע לי את המחשב, הוא עובד פי 10 יותר לאט ממה שהוא היה עובד כשהייתי עם XP ב- 32 ביט. כמובן שהורדתי את הגרסא הכי מעודכנת של WINRAR וב- 64 ביט. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט שלי: Core i7 6 גיגה זיכרון DDR3 לוח אם גיגה בייט EX58

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by x-dude,

יש לי שני מחשבים זהים, אחד מהם עובד יופי (זה שבמפרט בצד) והשני פתאום הראה לי מסך כחול עם הודעת ACPI כפי שניתן לראות בתמונה. שני המערכות רצות על XP x64, מה לא ניסיתי? safe mode? מסך כחול, last good known configuration? מסך כחול, bootcd של ה windows מסך כחול ברגע שהוא מגיע ל- Setup loading files. היה לי מקרה דומה לפני כחודש ניסיתי הרבה דברים עד שנכנסתי לאתר של WD והורדתי את ה data lifeguard כדי לפרמט את הכונן (כי פשוט לא ניתן לגשת למסך הפורמט בדיסק של ה windows), עשיתי ושיחזרתי את ה windows שהיה לי בקובץ image שעשיתי עם acronis. ה windows עבד טוב עד היום ששוב אותה הבעיה רק שכעת אפילו זה לא עוזר (אני מסיים לשחזר את ה image עושה reboot ושוב מסך כחול). ניסיתי להעביר את הבקר שי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים