Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לכתוב בדוס באקספי בעברית-לא מצליח אני פשוט רואה ג,יבריש מה אני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי על המחשב את מערכת ההפעלה XP PRO ובן דוד שלי הביא לי VISTA ULTIMATE . יש לי דברים חשובים על המחשב ואין לי כח לגבות ואח"כ להחזיר הכל, אני רק רוצה לנסות את ויסטה . יש אפשרות להתקין ויסטה על הכונן של ה-XP , להתנסות קצת ואז למחוק ככה שאני יוכל להמשיך רגיל עם ה-XP ללא פירמוט? תודה רבה רבה מראש ואני ממש חייב עזרה כי אני רוצה לנסות את זה כבר מחר ..
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב. אני מעוניין להפוך את ה-DOK שלי לסוג של RESCUE DISK, ולהתקין עליו WINDOWS מלא. אני מניח שזה אפשרי, אבל עולה השאלה של תפריט אתחול, הרי אם אתקין את זה עשהו מחובר למחשב שכבר מותקן עליו WINDOWS, הוא יחשוב שזה ריבוי מערכות הפעלה ויוסיף את זה לתפריט ב-ROOT, לא? איך אני נמנע מכזה מצב?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: כמו שהכותרת מרמזת, מופיע לי מסך כחול בעליה של המחשב (אני חושב שקצת אחרי שהBIOS עולה) מה לעשות? זה מה שכתוב לי בCrashDump: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Users\Tiran Naveh\Desktop\012411-20872-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: *** Invalid *** **************************************************************************** * Symbol loading may be unreliable without a symbol search path. …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם Windows XP SP3. לא מזמן התקנתי את הווינדוז מחדש, אך כנראה שבתהליך ההתקנה עשיתי טעות, ועכשיו, בכל פעם שהווינדוז עולה, מופיע חלון Log On (ללא צורך בסיסמה). כל מה שצריך לעשות הוא להקיש על Enter. כיצד ניתן לבטל את החלון הזה, ושהווינדוז יעלה לבד?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[TABLE=class: tborder, width: 100%, align: center] [TR] [TD=class: alt1, bgcolor: #F0F4F8] איך אני מעביר תמונות מהמצלמה לדיסק? שלום, ב xp חיברתי את כרטיס התמונות של המצלמה ליציאת usb ובסרגל המשימות היה מופיע צלם חדש ירוק המודיע לי על מדיה נוספת במחשב. ב windows 7 זה לא עובד !!! למען האמת מאז שעברתי ל windows7 שום דבר לא עובד לי אבל פרה פרה: איך מעתיקים ב windows7 תמונות מכרטיס מצלמה המחובר למחשב ה USB ? תודה[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה ווינדוס עדיף על המפרט הבא AMD BARTON 2600 1.5 GIGA RAM RADON 9600 ווינדוס XP ווינדוס 7 סטארטר ווינדוס 7 ???? המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט אין חשיבות ממש למשחקים גם ככה הוא ישן מידי
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. סליחה על הכותרת המורכבת אבל היא מסבירה את מה שקורה לי בדיוק. יש לי לוח אם מבוסס אנפורס 4 A8N פרמיום ובמנהל התקנים כל רכיבי ה ACPI מזוהים תקין.אולם רכיב התוכנה ההיברנט ומצב סטנד ביי אינם מתפקדים כלל.גם המחשב כאשר פותחים את הפלוסבמנהל התקנים מסומן כמחשב ACPI מולטיפרוססור. אשמח לעצות ועזרה. מקווה שהסברתי את הבעיה בצורה נכונה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם WIN XP PRO OEM מקורי. הגרסא של הוינדוס היא גרסא עברית. אני רוצה לשנות את הגרסא לאנגלית ולפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש את הוינדוס בגרסא אנגלית. האם יש דרך לשנות את השפה מבלי להתקין מחדש את הגרסא האנגלית ? האם הסריאל שלי יעבוד על הגרסא האנגלית של הוינדוס ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה להתקין מחדש את ויסטה. על פי מה שקראתי צריך קודם כל להגדיר בביוס שכונן ה-CD יפעל ראשון. אני חושב זה אכן כך, למרות שמדובר בתפריט ביוס מוזר, שלא ראיתי בשום מקום אחר.(ראה תמונה) אחר כך הכנסתי לכונן את הדיסק המקורי של ויסטה. בהפעלה המחודשת רשום לי ללחוץ על מקש כלשהו כדי לבצע בוט מכונן ה-CD, ולמרות שאני לוחץ ללא הפסקה על מקש הENTER או לחילופין על מקש הספייס בר, לא עוזר כלום. ווינדוס משיך לעלות כרגיל מהארד דיסק. מה עושים? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנני מבין את המנהל שכול הזמן סוגר את השאלה ולא נותן למשיש לו את הווינדוס לענות מה מפריע לך השאלה הזאת שאתה מוחק כל פעם את השאלה ושוב אין בשום שירשור מידע לאיך לבטל סיסמה לכניסה לויסטה יש אולי לשינוי סיסמה בווינדוס NT
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך אפשר להפטר מזה? יש לי דרייבר הכי עדכני של NVIDIA )100.65( אפילו הורדתי DX9 בתיקווה שזה יעזור אבל זה לא... משהו עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. לכל התקנה של Windows יש את קובץ הbootmanager שלו. אני רוצה לשים מספר התקנות בדיסק USB. העניין הוא שאני לא רוצה ליצור סלט, ולשים כל התקנה בתיקיה משלו. הבעיה נוצרת שקובץ הbootmanager לא מוצא את ההתקנה אם אני לא שם את ההתקנה בROOT של הכונן. בדיסק של HIRENS למשל ראיתי שהוא דחף את הקבצים האלה בתיקיה בשם BOOT אז אני מאמין שניתן לערוך את הקבצים האלה. השאלה איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
Ok... my friend have 128MB RAM, and many applications require more virtual memory... i think he just need to configure the VM, what do you say ? what should be the configurations ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.... יש לי שאלה כאשר אני מחליף חלונות בויסטה אם הלחצנים alt+tab אז הוא מראה לי את ההחלפה הרגילה כמו ב XP אבל אם אני לוחץ למטה בquick bar על האיקון Switch between windows אז הוא הוא מפעיל את הפונקציה של ויסטה! יש אפשרות לעשות שאפונקציה תפעול אם alt+tab --- חשוב לציין שליפני כמה זמן זה עבד לי!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם: - אני יודע שאת השאלה שאני עומד לשאול שאלו הרבה לפני ואולי לחלק מחברי הפורום היא תראה מצחיקה ... אבל חיפשתי בהיסטוריה ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי ולכן אשאל אותה ... - קניתי הארד דיסק של חברת WD 160 גיגה SATA וההתקנה של הווינדווס מזהה אותו כ 130 גיגה . פיצלתי את ההארד דיסק לשני כוננים אחד של 40 ואחד של 90 השאלה היא איך אני יכול למחזר את הקיבולת המקורית שאמורה להיות להארד דיסק 160 שזה עוד 30 גיגה שנעלמו לי . ? תודה מראש לכל מי שעוזר !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצאתי מדריכים שמסבירים איך ליצור ידסק התקנה עם SP2 אבל , וכאן מגיעות 2 שאלות: 1) במדריך מסבירים להוריד SP2 מהאתר של מיקרוסופט אבל זה בכלל הופץ עוד ב-2004 (מה שיש להורדה באתר של מיקרוסופט) ולא מעודכן.... איפה אפשר להוריד SP2 שכולל את כל העדכונים עד היום (או הזמן האחרון). 2) איך מוסיפים להתקנה האוטומטית תוכנות אחרות כמו winrar וכו'? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם: לפני מספר שבועות החלה בעיה של שירותים אשר מפסיקים לעבוד בפתאומיות. בראשם ה Windows Explorer עצמו, שכשמפסיק לעבוד, סוגר את כל התיקיות הפתוחות. בנוסף לאתחול הרגעי והמעצבן. עוד תוכנות נוטות להיסגר ביניהן סקייפ, ספארי, יישומים פנימיים שבשימות המערכת וכדומה... אין נקודות שחזור... טעות שלי, אני יודע, אבל זה מה שיש בינתיים. עצות כלשהן לפתרון הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים המחשב בבית התחיל לעשות בעיות: הוא פשוט נתקע (הכל קופא) כמה דקות לאחר ההדלקה. כשמאתחלים את המחשב הוא שוב בסדר ואז שוב נתקע אחרי כמה דקות (בד"כ משהו בין חצי דקה ל-4-5 דקות). ניקיתי אבק וניסיתי לבדוק טמפ' עד שהוא נתקע והמעבד בערך על 33 מעלות, אז כנראה שהתחממות זו לא הבעיה. הרצתי memtest86 מהדיסק של אובונטו, והוא רץ איזה 7 פעמים, כך שנראה שלא מדובר בבעיה בזכרונות. אין לי מושג מה עוד זה יכול להיות, אז כרגע אני חושד בדיסק הקשיח ובמערכת ההפעלה (אני מוכן לחשוד בכל דבר שהוא, אבל אז נראה לי שאלו דברים שכבר ממש אין איך לבדוק...). לפני שאני מתחיל להסתבך פה עוד יותר, הייתי שמח לקבל ייעוץ לגבי מה זה יכול להיות ואיך אפשר לבדוק האם מדובר בבעיה בדיסק הקשיח או במערכת הה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את התוכנה DEAMON TOOLS וייצרתי 2 כוננים וירטואלים. כאשר סיימתי ורציתי לבטלם לא הצלחתי והם נשארים פתוחים עם קובץ הIMG שפתחתי בהם. ניסיתי למחוק ולהתקין את התוכנה שוב וללא הצלחה, ניסיתי גם למחוק אותם דרך "לוח בקרה" -> "כלי ניהול" -> "ניהול מחשב" -> "ניהול דיסקים" וגם שם ללא הצלחה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להצליח לבטל את הכוננים הללו תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 אולטימייט בגירסה בעברית ברשיון. בקרוב אני רוצה להתקין אותו מחדש, ואני מחפש את הוינדוס כשהוא כולל כבר SP1. באתר של דיגיטל ריבר יש גירסאות רשמיות של מיקרוסופט להורדה עם SP1 אבל רק באנגלית. השאלה שלי - אם אני אתקין גירסה זהה (אולטימייט) באנגלית, אני אוכל לעשות אקטיבציה עם הסריאל של הגירסה בעברית?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית וקטנה לסידור favorites
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי ARCHOS 9 עם WINDOWS 7 STARTER נעלם לי סמן הפיכת אנגלית לעברית ולא ניתן להכניס סיסמא.(שמופיע בצד ימין למעלה) מה עלי לעשות תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-