Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה קרה, פתאום הגלגלת של העכבר התחילה לשלוט בווליום של המערכת הפעלה כולה, לא חשוב איזה חלון אני נמצא כרגע, גם אם אני יורד למטה עם הגלגלת בדף אינטרנט הווליום מונמך. חיפשתי שעות בגוגל באנגלית ולא מצאתי פתרון נורמלי, אולי פה יש מישהו שיודע?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין cool n quiet של AMD אחרי הההתקנה לא השתנה שום דבר ואין לי את התוכנה ששולטת על המאווררים(cool n quiet) אבל פתאום בהתחלה מופיע לי לבחור ב 2 מערכות הפעלה windows xp pro או windows אין ל 2 מערכות על המחשב האופציה השניה פשט עושה ריסטארט והאופציה הראשונה עובדת איך מבטלים את הבחירה ככה שהמחשב ישר יעלה במערכת הראשונה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותקנות במחשב שלי שתי מערכות הפעלה 98 וXP עכשיו אני רוצה רק את הXP אז איך אני עושה לו דיסקט איתחול כמו ב98
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס שאני פותח תיקייה או מנסה לעבור מתיקייה לתקייה\מתוכנה לתיקייה החלון שצריך להיפתח לא נפתח או שלא בפוקוס. מצרף תמונות להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נכנס לתיקייה WINDOWS ואני לא רואה את SYSTEM32 !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי היום הייתה לי הפסקת חשמל בבית, אחרי שהחשמל חזר הדקלתי את המחשב אבל הוא לא עלה בכלל לוינדוס אחרי מלא ניסיונות בסוך איכשהו הצלחתי להתקין וינדווס מחדש אבל עכשיו שאני מפעיל את המחשב אני יכול לבחור בין שני מערכות הפעלה החדש או הישן שאני בוחר את הישן המחשב לא עולה ושאני בוחר את החדש השמחש עולה. אני מבקש עזרה למחוק את וינדוס הישן ושאני יפעיל את המחשב אני לא יצרך לבחור וינדוס אלה שהוא יעלה לבד. תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכניסה ל XP אני מתבקש להכניס סיסמת אדמיניסטרטור. אני המשתמש היחיד במחשב כך שהדבר מיותר. האם ניתן לבטל זאת? איך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
The Windows Shell is responsible for providing the basic framework of the Windows user interface experience. It is most familiar to users as the Windows Desktop, but also provides a variety of other functions to help define the user's computing session, including organizing files and folders, and providing the means to start applications. An unchecked buffer exists in one of the functions used by the Windows Shell to extract custom attribute information from audio files. A security vulnerability results because it is possible for a malicious user to mount a buffer overrun attack and attempt to exploit this flaw. An attacker could seek to exploit this vulnerability by cr…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ל יWIN 7 והסמל ש להIE בשורת המשימות התהפך כאילו הוא כתוב בכתב מראה... איך מחזירים אותו לקדמותו? ניסיתי למחוק אותו ולהצמדי שוב אך זה לא עזר שמתי לב עוד שכל הסמלים התהפכו זאת אומרת הWMP למשל במקום שהשפיץ של החץ יהיה ימינה הוא שמאלה ..למשל סמל של אימיול במקום שהחמור יהיה ימינה הוא שמאלה (זה עברית ) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ידוע לי שיש תוכנה שעושה את זה מישהו יכול להביא לי את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני פותח שרת FTP על פורט 21 או 22 הכל עובד כשורה כאשר אני מנסה לפתוח שרת FTP נוסף על אותו שרת (IIS SERVER 2008) עם פורט אחר מאשר 21 22 לא ניתן לגשת לשרת . המטרה היא לפתוח מספר שרתי FTP כמובן על פורטים שונים - נפתר , כנראה השתמשתי בפורטים שהיו תפוסים .. :-)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר לקבוע אילו תוכנות יעלו ואיזה לא בהדלקת המחשב? כי יש לי המון תוכנות שעולות לי עם המחשב-הרבה זמן לוקח לי לסגור אותם... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי לוח אם של אסוס רמפג' 2 אני רוצה להתקין וינדוס 7 ומשום מה אני לוחץ על כל הכפתורי F ואף אחד מהם לא נותן לי את האפשרות של החלון שממנו בוחרים את הדיסק התקנה של הוינדוס מה עלי לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי תוספת של 128MB RAM למחשב שלי וכמו כן Hard Disk 60GB 7200RPM. נכון לעכשיו המפרט שלי הוא כזה: Pentium 3 667Mhz 256MB SDRAM PC133 60GB 7200RPM Hard Disk Nvidia Riva TNT2 Model 64 32MB אני מתלבט איזו מערכת הפעלה כדאי לי להתקין, Windows XP או Windows 2000? (אני לא מעוניין להתקין Windows 98 למרות שיש אנשים שסבורים שככה המחשב יעבוד טוב יותר) רציתי לדעת איזו מערכת תנצל הכי טוב את רכיבי המחשב שלי ותאפשר לי לעבוד בצורה חלקה.. נ.ב: המחשב שלי הוא מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, מי שיש לו את המחשב הזה עם Windows XP בוודאי מכיר את הבעיה שלאחר זמן מה של שימוש בג'ויסטיק Windows אומר שיש בעיה ב Game Port (לא בג'יוסטיק עצמו), רציתי לדעת אם למישהו יש את אותה הבעיה והוא יודע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כמה שאלות. יש לי 80 GB של WD. c 15 d 15 e 20 f 30 אוקיי השאלה שלי: אם אני רוצה שיהיה לי 2 מערכות הפעלה 98 and XP אני צריך לשים אותם בכוננים שונים? איך אני בוחר איזה מערכת הפעלה תעלה בריסט? יש תוכנה או משהו ? ואיזה מערכת קבצים אני צריך להשתמש, אגב אני מחלק את הדיסק שלי דרך הדוס עם הFDISK הישן והטוב ומפרמט הכל. מקווה שהייתי ברור, תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חפרתי ברשת ולא מצאתי תשובה במחשב שלי הייתה מותקנת תוכנת win xp sp2 רציתי לעשות dual boot והתקנתי את win7 בכונן אחר מה שקרה בעלית הווינדוס עולה win7 ואין זכר ל win xp שני התוכנות הם 32 ביט אני חייב את הxp בשביל תוכנות שאינן עובדות עם win7 תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל ברגע שאני מנסה להריץ פורמט על ההרד דיסק, זה הרד דיסק שני, יש עליו את התיקיה הישנה של ה Windows. חוץ מזה אין עליו כלום... מחקתי הכל ידנית. ניסיתי להתקין מג'יק פרטישן, אבל הוא לא עובד עם Windows 7 . אין לי מחשב נוסף כאן להעביר אליו את ההרד דיסק. למישהו יש רעיון כלשהו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני תמיד מבצע סריקת ווירוסים ורוגלות במצב בטוח ב-XP PRO, ואני לא מצליח לשנות את הרזולוציה של המסך :-X. אני תקוע על רזולוציה של 480*640, וזה ממש מעצבן (במיוחד כשרגילים לרזולוציה של 768*1024). איך אני מצליח לשנות את הרזולוציה?! אני מנסה בדרך הרגילה, ולמרות ששם על הרזולוציה שאני רוצה, היא לא משתנה אחרי שאני לוחץ על אישור! שוב, הרזולוציה לא משתנה רק כשאני נכנס במצב בטוח. בעבודה רגילה בווינדאוס, אין לי את הבעיה הזאת ואני פועל על רזולוציה של 1024*768. יש לי כרטיס מסך RADEON 9200, עם דרייבר של OMEGA. עריכה: החלפתי לדרייברים של ATI, והבעיה נפתרה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלפתי את הקובץ ExplorerFrame.dll עם אחד של סקין אחר בטפשותי בלי לעשות לו גיבוי, אז אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להעלות לי את הקובץ הנ"ל... הוא נמצא בתיקיה c:\windows\system32
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איך מוסיפים אנשי קשר למסנג'ר מתוכנות כמו icq לדוגמא...והאם זה בכלל אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב. רציתי לדעת איך קובץ ה-boot.ini מוגדר, למי שיש WINXP HOME . אתם יכולים למצוא אותו, ב-C. ואם הוא לא שם תעשו חיפוש, בכונן C ותמצאו אותו, זה סהכ' טקסט, שרציתי לדעת איך הקארנל מתפקד, ככנראה ששלי נדפק עקב כך ואיני יכול להתקין SP1 , ועוד המון משחקים חדשים. אני מקבל שגיאה Q327101, ומצאתי גם FAQ באתר של מיקרוסופט אך לא כל-כך הבנתיו. http://support.microsoft.com/?kbid=327101 עזרה אנשים. תודה רבה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התגלה חור אבטחה בווינדוס בטיפול בקבצי WMF , כל מערכות win xp\2000\2003\ME כרגע חשופות לאיום, עוד לא יצא פאטצ' ממיקרוסופט אמור לצאת אחד בכל רגע בעיקר חשופים לסכנה משתמשי IE בביקור באתרים שמפעילים קבצים כאלו באופן אוטומטי, וגורמים למחשב להוריד כמה וכמה סוגים של ספייואר ומלוואר כפתרון זמני אפשר לעשות את הצעד הבא: עריכה - יצא פאטצ' חצי-רשמי שמתקן את הבאג, במידה והשתמשתם בשיטה הרשומה למעלה תחזירו את המצב לקדמותו ע"י לחיצה על start > run , תכניסו את הערך הבא : regsvr32 /i shimgvw.dll ותלחצו OK לאחר מכן תתקינו את הפאטצ' בעמוד הזה: http://www.hexblog.com/2005/12/wmf_vuln.html לידיעה המקורית : http://www.f-secure.com/weblog/archives/archive-122005.html
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הבעיה מתוארת בכותרת גם ניסיון לשחזור המערכת לא צולח. את שינוי האתחול עשיתי דרך msconfig אבל אני לא מצליח להגיע אליו כי הווינדוז לא מצליח להשלים עליה בסייפ מוד. כרגע מה שאני רק רוצה זה לחזור לעליה רגילה של הווינדוז. דרך אגב ניסיתי גם שחזור מערכת לתאריכים שןנים וגם לא צלח. אודה לעזרתכם. עריכה: תוספת, שכחתי לציין שעל המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה חוץ מה - 7 יש על מחיצה נוספת ווינדוס 10 ככה שאם יש דרך להגיע אליו באמצעות דיסק ההתקנה שלו אז אני אוכל לשנות את הגדרות האתחול של ה - 7 שכרגע יש לי איתו את הבעיה.
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
ראיתי באיזה אתר הורדות שנותן לינק להורדת תוכנה שתאפשר תמיכה ב4 גיגה זיכרון . ואני לא הבנתי איך זה שהוינדווס החדש לא תומך ב4 גיגה זיכרון ו win xp כן תומך הלינק של ההורדה פגום ואני באמת רוצה לדעת האם באמת win7 לא תומך ב4 גיגה? האם יש הורדה חוקית להורדת התוכנה כדי שהוינדווס כן יתמוך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-