Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה מוזרה בווינדוס שאני פותח תיקייה או מנסה לעבור מתיקייה לתקייה\מתוכנה לתיקייה החלון שצריך להיפתח לא נפתח או שלא בפוקוס. מצרף תמונות להמחשה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! פעם שהיה לי WIN7 בטא אז הפעלתי את המדיה סנטר ואז גם פעל לי המדיה סרבר והצלחתי לשתף קבצים בקלות עם ה-PS3. עכשיו יש לי WIN7 אולטימייט מלא, והפעלתי את המדיה סנטר וה-PS3 לא מצליח להסתנכרן עם המחשב. ואני לא זוכר מה עשיתי פעם בבטא שהצלחתי, אז בקשתי אליכם היא איך מפעילים את המדיה סרבר ב-WIN7? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כבר כמה שעות שהמחשב שלי איטי בטירוף בקשר להכל לא חשבתי שזה הטמפרטורות בגלל הסינק החדש אז בכלל לא בדקתי אחרי שעה בדקתי פתאום אני רואה 41 מעלות ! שזה טמפרטורת מאמץ בפריים אני מסתכל על המנהל משימות אני רואה iexplorer.exe תופס לי 90 אחוז אין חלונות אקספלורר פתוחים לא תיקיות לא כלום נאדה, סגרתי אותו ידנית ב "סיים משימה" וכל המחשב חזר לעבוד רגיל מישהו יודע מה יכול לגרום לזה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי במחשב במחיצה הראשונה Windows XP Professional x64 SP2, ובמחיצה השנייה Windows Vista Ultimate x64 (שתי המחיצות הן Primary Partition). עד עכשיו, הכל היה בסדר. באמצעות ה-Boot Menu יכולתי להעלות גם את XP וגם את Vista. בימים האחרונים, לא נכנסתי בכלל ל-XP ועליתי רק עם Vista. עכשיו ניסיתי לעלות עם XP, ואני מקבל מסך כחול ואתחול מיידי של המחשב ישר על ההתחלה (גם במצב רגיל וגם ב-Safe Mode). אין לי מושג מה הבעיה. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי פגע במחיצה של XP זה שהיתה לי בעיה בויסטה, וביצעתי שיחזור של המחיצה של ויסטה באמצעות קובץ Image של Acronis True Image. אבל, הקובץ Image היה רק של המחיצה של ויסטה ואני שיחזרתי אותו למחיצה של ויסטה, כך ש-XP לא היה אמור להיפגע. מצד שני…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם: - אני יודע שאת השאלה שאני עומד לשאול שאלו הרבה לפני ואולי לחלק מחברי הפורום היא תראה מצחיקה ... אבל חיפשתי בהיסטוריה ולא מצאתי תשובה לשאלה שלי ולכן אשאל אותה ... - קניתי הארד דיסק של חברת WD 160 גיגה SATA וההתקנה של הווינדווס מזהה אותו כ 130 גיגה . פיצלתי את ההארד דיסק לשני כוננים אחד של 40 ואחד של 90 השאלה היא איך אני יכול למחזר את הקיבולת המקורית שאמורה להיות להארד דיסק 160 שזה עוד 30 גיגה שנעלמו לי . ? תודה מראש לכל מי שעוזר !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת אם יש פקודה\סקריפט שאפשר להריץ ב powershell או ב cmd על מנת לראות את העידכונים שמחכים להתקנה?(בתחנה רגילה - לא בדומיין) הרצתי חיפוש בגוגל וכל מה שמצאתי היה פקודה ב powershell "get-pending" אך היא עוסקת בעידכונים שמגיעים מה WSUS. אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת ההודעה שאני מקבל כשזה קורה http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4c/Bsod_w2k.png
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלפתי מערכת הפעלה לXP לפני יומיים ומאז יש לי בעיות (בעיקר דרייברים) , בין היתר יש לי בעייה עם הפעלה של קבצי setup כאשר אני מנסה לפתוח קובץ כזה המחשב מראה שעון חול למספר שניות ואז מפסיק ולא אומר או עושה דבר... מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נוכחתי לשים לב לכך, שחלונות 7 במחשב שלי איננה מייצרת באופן יומיומי נקודת שיחזור מערכת כמו שחלונות XP עושה. האם אני יכול לגרום לכך שהיא כן תיצור באופן מתוזמן, על מנת שאני לא אהיה תלוי באלו שתוכנות אחרות מייצרות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה : כיצד מהחפש אני יכול לרשום פקודה לפתוח את השליטה מרחוק כמו למשל פקודה של eventvwr יפתח לי את הדף אירועים של המחשב אז מחפש לדעת מה הפקודה של שליטה מרחוק ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בעת הפעלת המחשב אני מקבל את המסך הכחול (Blue screen of death) ורציתי לדעת אם יש אפשרות להפעיל את המחשב ללא פירמוט והתקנת מערכת הפעלה מחדש. יש לציין שהמחשב לא עולה בשום צורה גם לא SAFE MODE. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי סגר יוזר אחד על ידי סיסמה. האם יש דרך לגלות את הסיסמה של היוזר?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני דיי ותיק העולם הווינדוס (כבר 6 שנים) אבל מעולם לא יצא לי להתקין מערכת הפעלה. יש ברשותי Windows 98SE בעברית (ממשק מלא וכו') ואני רוצה לשדרג אותה לאקס פי. כשהכנסתי את הדיסק, ראיתי אפשרות להריץ את "בודק תאימות" של המחשב ורכיביו לאקס פי. כעבור כמה דקות הוא הוציא לי דוח. בדוח יש פירוט על כל מיני רכיבים שלא יעבדו, או שהוא חושד שלא יעבדו תחת אקס פי. מדברים כמו דריוורים של מאיץ גרפי אני לא מודאג, כי אפשר להוריד מהאתר של Nvidia. (או שאני כן צריך להיות מודאג?) מה שיותר הדאיג אותי הוא הדיווח תחת הכותרת "בקרי קול, וידאו ומשחק" שם הוא כתב: Avance AC'97 Audio for VIA ® Audio Controller מה אני אמור לעשות בקשר לזה? האם יש דריוור שאני אוכל להוריד מהאינטרנט בשביל זה? עוד 4 דברים שהדאיג…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעיה מוזרה קוראת לי באייקונים בויסטה.. הויסטה מסרבת להציג את האייקונים באיכות גבוהה... תראו הבדלים בין אייקון של 256x256 ואיקון של 48x48 שעשיתי... זה בטוח לא אמור ליהיות ככה... מה שמוזר זה שאת האייקונים הרגילים של ויסטה זה מציג כרגיל באיכות מעולה. (אם הבעיה הזאת קשורה ליכולת שלי ביצירת אייקונים, תעבירו בבקשה את הפוסט הזה לפורום עיצוב וגרפיקה )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב הנייד שלי עם מערכת הפעלה מהקופסה עם כונן 2.ssd m בנוסף לhhd. אני רוצה לדעת עם אפשר להעביר מערכת הפעלה oem לכונן אחר באותו מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן, שרת. ניסיתי להתקין עליו win2k ,הכל הלך יופי, עכשיו הוא בא לשלב של ההתקנה "עצמה"(כניסה לGUI,אתם בטח מבינים...),ופשוט לא קורה שום דבר. מה לעשות,לחכות?התקנה מחדש?לוותר על win2k ולעבור למערכת אחרת,ואם כן יש המלצות? אם כבר פוסט אחרי הרבה זמן,רציתי להגיד שאני נורא נורא אהבתי את כל המראה החדש, זה נתן פוש רציני לאתר הזה אחרי תקופה לא קצרה של "יובש". KEEP IT UP
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של אסוס רמפג' 2 אני רוצה להתקין וינדוס 7 ומשום מה אני לוחץ על כל הכפתורי F ואף אחד מהם לא נותן לי את האפשרות של החלון שממנו בוחרים את הדיסק התקנה של הוינדוס מה עלי לעשות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל קישור להורדת Windows 7 Pro/Ultimate x64 בעברית. אני משתמש ב- Windows 7 Image Updater וחשוב לי שה- ISO יהיה x64 בלבד. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי וידוס 7 64 ו4 גיגה זכרון ואני רואה בבר של סרגל הגאדגטים שימוש קבוע של 34-44 אחוז שימוש ! מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN2000 מDOK אבל לא כ"כ הולך לי. בתחילת ההתקנה הוא רושם שהוא מעתיק קבצים ל"דיסק קשיח" כביכול אבל תכלס הוא "מעתיק" אותם ל DOK,ולכן כשהוא מנסה להמשיך את ההתקנה הוא נותן בלו סקרין כי הוא לא מזהה הארד דיסק.יש למישהו מושג איך לפתור את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אפשר להפטר מזה? יש לי דרייבר הכי עדכני של NVIDIA )100.65( אפילו הורדתי DX9 בתיקווה שזה יעזור אבל זה לא... משהו עזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. לכל התקנה של Windows יש את קובץ הbootmanager שלו. אני רוצה לשים מספר התקנות בדיסק USB. העניין הוא שאני לא רוצה ליצור סלט, ולשים כל התקנה בתיקיה משלו. הבעיה נוצרת שקובץ הbootmanager לא מוצא את ההתקנה אם אני לא שם את ההתקנה בROOT של הכונן. בדיסק של HIRENS למשל ראיתי שהוא דחף את הקבצים האלה בתיקיה בשם BOOT אז אני מאמין שניתן לערוך את הקבצים האלה. השאלה איך? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב בקצרה, אחרי ריסט למחשב שלי עלה הXP 32BIT SP3 הכל טוב ויפה אבל בעיה קשה מאוד שאין לי דרך לפתור אותה - העכבר והמקלדת אינם מגיבים כלל יש אורות בהם אז זה אומר שהם מחוברים, ואפילו כשאני מחבר ומנתק את העכבר ישנו צליל חיבור וניתוק חומרה אבל המצביע פשוט לא מגיב וכך גם שום מקש במקלדת. אודה לכל עזרה מכם כי ההרגשה היא פשוט להיות קטוע ידיים.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נאלצתי להתקין מחדש את הWIN98SE ולאחר ההתקנה יש לי קפיצות כל הזמן בתחתית המסך באזור של סרגלי הכלים כאילו יש REFRESH כל הזמן אני זוכר שלפני שנים הייתה לי את הבעיה ואני לא זוכר איך מסדרים אותה. מישהו יכול לעזור?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-