Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות שאני מחבר DOK למחשב שלי ויש מין בועה שבעצם רק שם אם יש וירוס בDOK הוא ישאר שם?כמו הסגר באנטי וירוס שרק שם יפעל הDOK ואני יוכל להעביר אליו דברים בכדי שהמחשב שלי לא ידבק? תודה
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להוריד תמונות מהמצלמה שלי אך המחשב מציג הודעת בלון ליד השעון שההתקן לא מזוהה.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא יודע מה בדיוק גרם לזה אבל המצב הוא כזה ברגע שאני מנסה לפתוח את אחד ההרדיסקים מהחלון של my computer כוננים C: וD: הוא זורק אותי לחלון של Open with במקום להכנס עליהם. בבחירה אין שום אופציה לבחור את האופציה של ןwindows explorer או בכלל לבחור את האופציה של "always use the selected program to open those types of files" (מואפר) פתיחה ע"י IE תכניס אותי לכונן. או כתיבה ידנית של בC:\ או D:\ תעבוד גם כן. כל שאר התיקיות עובדות בצורה רגילה וכמו כן פתיחה של כוננים אחרים (CD או דיסק און קיי) XP SP3 מעודכן על gigabyte 566U
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. איך אני מוחק תיקיות/קבצים שלא רוצים להימחק? 2. כל פעם בויסטה שאעני מפעיל משהו יש טבה כזאת כשאני צריך לאשר שאני מפעיל את אותו יישום. איך אני מעיף את זה?
-
שלום רב, אני אגש ישר לנושא אני לא אפרט איפה אני מתכוון לעשות זאת ולמה למי שמכיר ישנו קובץ hosts ששם אפשר להגדיר מעין מעקף DNS שכזה למשל לחסימת אתרים (הקובץ בXP ממוקם ב windows/system32/driver/etc/hosts) אני אדגים: אם אני רושם בקובץ את השורה הבאה www.hwzone.co.il 127.0.0.1 כשאני אשמור וינסה לגלוש אני אקבל שגיאה שאי אפשר עכשיו לעיקר... המחשב בעל הרשאות user בלבד (זאת אומרת שאין לי סיסמאת Admin וכדומה) ואין לי גישה לערוך את הקובץ שאלתי היא האם יש דרך לערוך\לעקוף את הקובץ? לעקוף יהיה מצוין יותר אפילו (יתכן שיש תוסף פיירפוקס שיטפל בזה?) תודה רבה לכם אגב אולי זה מתאים בכלל לפורום רשתות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כיצד להגדיר בעת שיש דואל בוט על המחשב לבטל את מסך בחירת מערכת ההפעלה ולאפשר הפעלה לחלונות ויסטה תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, כמו שנכתב בכותרת. יש לי את קובץ ההתקנה של הSP1 וכרגע הוא מותקן על ויסטה 32 ביט. בקרוב אני עובר ל64 ביט ורציתי לדעת אם הוא יתאים גם ל64 ביט. רק כדי להבהיר , ידוע לי שדרך הUPDATE הוא כבר יוריד לי אותו אבל אני מעדיף להוריד עכשיו את כל העידכונים ולחסוך זמן בהורדות מיותרות בזמן ההתקנות. דרך אגב , האם זה אותו הדבר עבור אופיס 2007?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
כל להיות??? תמונה.... http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1384201601.gif
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת על כונן C מותקנת לי מערכת הפעלה XP לא מזמן התקנתי על כונן H מערכת הפעלה וינדוס סרבר 2008 עכשיו את כונן H כולל מערכת ההפעלה 2008 פירמטתי פה מתחילה הבעיה בעלליית המחשב עדיין עולה לי המסך של בחירת מערכת הפעה שואל אם אני רוצה בוינדוס 2008 הוא במערכת הפעלה ישנה יותר שזה אומר האקספי ובגלל שוינדוס 2008 כבר לא עובד על הקובץ BOOT INI לא הצלחתי להסיר את הבחירה כי התוכנה שעובדת בויסטה ובסרבר שמטפלת בבוט לא קיימת באקס פי איך פותרים תבעיה תודה לכולכם
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום , יש לי במחשב כמה עשרות קבצים שאמורים להיות RAR אבל הם עם סיומת RAR.HTML ה WINDOWS מזהה אותם כרגע כ HTML וזה די 'תוקע' אותו וגורם לאיטיות נוראית אפילו עם אני ניגש לספריה בה יושבים הקבצים. אני רוצה לשנות את ה EXTENSTION ל RAR , כך ש WINDOWS XP יבין שזה RAR איך אני עושה את זה ביעילות ובמהירות האם יש תוכנה מומלצת לכך ?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
[שלום, יש ברשותי נייד ובו מותקנת מערכת הפעלה Vista Home Premium SP1 בעברית. בכל פעם שאני מנסה להתקין IE8 מקובץ IE8-WindowsVista-x86-ENU או Online ההתקנה הולכת בסדר. כאשר אני מגיע לשלב של איתחול מחדש, אנ מקבל הודעה כי אי אפשר היה להתקין את העדכונים והמערכת חוזרת למצבה הקודם דהיינו IE7 אודה לכולם באם אוכל לקבל עזרה. בתודה zsmi
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש בלי מערכת הפעלה ויש לי כמה שאלות: 1) אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, אני יכול להתקין את זה לבד בלי כל מיני התקנות של דרייברים? 2) יש לי דיסק מקורי של XP ועוד לא החלטתי אם להתקין VISTA. איך המחשב (4GB RAM, GTX260, PHENOM II X4 QUAD 940) יעבוד על XP? תודה
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני ממניח שהכותרת די אומרת הכל... יש לי מחשב חדש שעובד לאט למרות שאני דואג לטפל עם תוכנות איחוי, רגי'סטרי וכו'... בכל מקרה יש לי באופן קבוע תהליך בשם system שמשתמש ב-50% מהזיכרון. אני משתמש בגרסה החופשית של AVG והוא לא מאתר כלום... יש סיכוי שזה לא וירוס? ואם זה כן, כמו שאני חושב, באיזו תוכנה מומלץ להשתמש? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה שהוינדוס אינו עולה בגלל איזה קובץ דפוק. אני זוכר במערכות ההפעלה הקודמות היו יכולים ליצור תקליטור הצלה כדי להעלות את כונן \:A ומישם נכנסים לכונן \:C ורואים מה את הקבצים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חברים, הבוסים בחברה החליטו לקדם את האתר שלנו ולכן שינו באופן אוטומטי וגורף לכל העובדים את ה-HOMEPAGE לאתר הבית של החברה שהוא אתר עמוס וכבד באופן חריג. אני רגיל לעבוד על BLANK וגם לברוח למסך זה בכל הזדמנות שמגיע מישהו ואני סתם גולש להנאתי. אשמח לדעת אם יש אפשרות לשנות את ההגדרה למרות שנעלו לנו את החלק הזה באופן אוטומטי (מצ"ב תמונה) כך שתאורטית אין מצב לשנות את עמוד הבית. אם זה רלוונטי אני עובד על אקספלורר 8. אנא עזרו לי לפני שאני משתגע ... תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הווידנוס לא עולה ובכונן של הווינדוס יש קבצים חשובים. איך אפשר לגבות את הקבצים שבכונן(להעביר אותם לכונן אחר)? האם יש דרך? חוץ מלהעביר את ה-hd למחשב אחר..
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה שעלתה לאוויר:האם רישיון ויסטה תופס על XP?
-
- 5 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום, תופעה שנתקלתי בה: כשאני מנסה לגשת ל-REGEDIT המערכת הפעלה (אקספלורר) מבצעת לעצמה מהן איתחול קל, כלומר מעלימה את שולחן העבודה לכמה שניות ואז חוזרת להציג את האיקונים ושאר הדברים. גם במצב בטוח לא ניתן לגשת לתוכנה. כל ניסיון לתקן את הרג'יסטרי על ידי השתלת קובץ REG קורה את אותה תופעה של האתחול. שמתי לב שמדובר במשתמש ספציפי במחשב שלא יכול לגשת לתוכנה. השאלה היא איך אני מתקן את המצב הזה עבור המשתמש הזה ? ? ?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זו השגיאה שאני מקבל. lsass.exe - application error the instruction at "0x003835b9" referenced memory at "0x000000b8" the memory could not be read חשוב לציין שאני משתמש במחשב הזה עם סוויצ' ל-4GB מאחר ואני מריץ תוכנה כבדה שזקוקה לזה. מדובר במערכת הפעלה XP PRO. 32BIT
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה בCMD כשאני פותח אותו מההתחל כדי לעשות פינג או IPCONFIG, בעצם כל דבר שאני רושם בהפעל שם זה רושם לי את הבעיה: הפעולה ואז: is not reconized as an internal or external command' operable program or batch file וכשאני פותח את ה CMD ישירות מהקובץ שלו ב Windows/system 31 מתוך הווינדוס אז הוא כן עובד כמו שצריך ופותח דברים מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
E8400 P43-DS3L 4GB CL4 800Mhz איזו מערכת הפעלה הכי מומלצת למערכת?
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 74GB שמחולק לשתי מחיצות של 32GB כ"א. במחיצה הראשונה התקנתי Windows XP 64bit, ובמחיצה השניה התקנתי Windows Vista Ultimate 64bit. נוכחתי כי אין לי כלל צורך בXP 64bit, ואני רוצה להעביר את ויסטה למחיצה הראשונה של הדיסק הקשיח באמצעות Acronis True Image, לבטל את המחיצה השניה, ולהגדיל את המחיצה הראשונה כך שבדיסק הקשיח תהיה רק מחיצה אחת (הdata נממצא בדיסקים קשיחים אחרים). מהם הצעדים בהם אני צריך לנקוט (צריך להעביר את הבוט למחיצה הראשונה אחרי ההעברה של הויסטה, ואח"כ למחוק את הboot loader, ואני לא יודע איך עושים את זה)? לגבי התוכנות שמותקנות בויסטה, אני מניח שאין איתן בעיה מאחר וכאשר ויסטה עולה הוא מזוהה ככונן C (תקנו אותי אם אני טועה). תדריכו אותי בבקשה צעד אחר צעד…
-
- 24 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך עוברים מאחד לשני וההיפך ? תתעלמו מזה שזה אחד עברית והשני אנגלית [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום! יש לי ויסטה 64 וכאשר הייתי לוחץ על מצב שינה הוא היא מתכבה ונדלק אחרי דקה. נסיתי למצוא פיתרון ביטלתי לכל ההתקנים את האופציה להעיר את המחשב וזה לא עזר. הרצתי פקודה דרך ה CMD משהו כמו הייברנייט און ומאז כל פעם שאני לוחץ עלל מצב שינה הוא יוצא למסך הנעילה ובכלל לא הולך לישון.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-