Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,239 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הוינדווס ויסטה ועכשיו הורדתי את ה-SP1 וברגע שאני מנסה להתקין אותו זאת השגיאה שזה רושם לי: http://www.zix.co.il/images/z-652835090.jpg אשמח אם מישהו יסביר לי איך לפתור את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי, ניסיתי ביום האחרון להוריד את חבילת העדכונים האחרונה עבור המחשב שלי ויש בעיה... אז ככה: זה מוריד את העדכון,מתחיל את ההתקנה,לקראת הסוף הוא מציג הודעת שגיאה..חיפשתי ברשת,עשיתי הכל,כולל SYSTEM READINESS TOOL,ביטלתי את האנטי וירוס ושום דבר לא הולך הוא ממשיך לתת לי את הודעת השגיאה הזו: ERROR CODE - 80073712. נ.ב ניסיתי גם התקנה ידנית של הקובץ-לא הלך. אודה מאוד לחברה שיעזרו. בתודה, שגיא
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את SP1 של ויסטה וזה נותן לי שגיאה: נכנסתי ללינק אבל עדין לא עזר לי מה אני יכול לעשות?
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקיי אז התחלתי להתקין והוא אמר לי שהעותק שלי לא חוקי! זו לא בעיה יש לי סי די קי חוקי שקניתי, אבל WINXP HOME. החלטתי לעבור לPRO אבל הCD KEY לא התאים, אז השתמשתי באחד שחבר שלי נתן לי. איך בדיוק אני משנה את המספר סי די קי שלי? אני רוצה להכניס את המקורי כדי להתקין את ה SP1.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים, אז ככה,היום עשיתי פרמוט למחשב שלי והתקנתי עליו ווינדוס XP-SP1 אני מנסה לשדרג אותו ל SP2 או SP3 ואחרי שאני מוריד את הקובץ ומתחיל בהתקנה הוא רושם לי את זה: מה עליי לעשות? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות 1) הווינדוס XP PRO שלי חוקי אני מנסה להתקין SP2 אבל זה מראה לי את השגיאה הבאה setup could not verify the integrity og the file Update.inf. Make sure the Cryptographic service is running on this computer. מה לעשות???? 2) כאשר אני מנסה להפעיל את המיקרוסופט אפדייט זה מראה לי שיש לי בעיה עם הActiveX כי ההגדרות אבטחה לא מאפשרים לראות את זה למרות שבהגדרות של האקספלורר כן איפשרתי להשתמש בזה ואז כשאני לוחץ אישור זה מפנה אותי לדף הזה http://www.update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/default.aspx?ln=he שאומר שבכלל הפקד הזה לא מותקן לי. הוא אומר שאמור להיות לי איזה שורה מתחת לשורת הכתובת שעליה אני ילחץ ויתקין אבל אין לי לכן אני לא מצליח לעשות את העידכון למיקרוסופט מה…
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין כונן וירטואלי וזה לא עובד לי. אני משתמש בווינדוס 7 64BIT ועד היום השתמשתי בmagicdisc הוא עבד מצויין. היום ניסיתי להשתמש בו שוב והכונן לא מופיע. ניסיתי גם daemon tool ו virtual clonedrive ובשניהם גם לא מופיע הכונן כשאני עושה Mount. יש למישהו רעיון? תודה
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ברגע שאני בוחר את המחיצה בה אני רוצה להתקין את הוונדוס הוא כותב לי: Windows is unable to find a s.y.s.t.e.m volume that meets its criteria for installation. ??
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל בהתקנת ויסטה, ולאחר כארבעים דקות עבודה הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש דרייבר ל-CD ROM (?!) ומסרב להמשיך בלעדיו... מישהו נתקל בזה? כמו כן ההתקנה איטית בטירוף אם מפעילים אותה ישירות מה-CD, וטיפה יותר מהירה אם מפעילים מתוך XP תודה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, מאז שרכשתי דיסק קשיח נייד SAMASUNG F3 SPINPOINT 1TH 32MB , בנוסף לקיים שלי של WD יש לי בעיה שאני לא בטוח שהיא קשורה ישירות לכוננים הנ"ל. אני מנסה להתקין את WIN7 אבל כשאמור להופיע חלון ההתקנה הראשוני כדי לבחור שפה, הוא לא מופיע. המחשב מחובר בצורה קבועה ל TV LG 26 אינץ'. כדלקמן תצלומי מסך שיסבירו את הבעיה: TV: מסך מחשב :
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי באייבורי. כשאני מנסה להתקין win 7 אני מקבל הודעה באמצע ההתקנה שמנהל התקן של כונן תקליטורים לא נמצא, הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים של AMD שיש שמה גם את הדרייבר של הsata raid ותוכנית התקנה לא מוצאת שום קובץ התקנה מתאים, היא עושה סריקה ואומרת לי לא נמצא שום קובץ. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
יש לי כונן SSD בנפח 246G של חברת INTEL מסדרת 520. אני מנסה להתקין עליו WIN 7 HOME PREMIUM (כמובן מדיסק מקורי) וכאשר הוא מגיע לשלב "השלמת התקנה" הוא עושה הפעלה מחדש של המחשב, מגיע כביכול למסך השלמת ההתקנה ואז מקפיץ לי את הודעת השגיאה הבאה : כמובן שהוא עבר פירמוט לפני נסיונות ההתקנה. ניסיתי לפרמט אותו בכמה דרכים שונות: דרך אתחול הכונן בכלי ווינדוס של "מנהל המחיצות". דרך לחצן ימני על הכונן במחשב שלי ואתחול (בטלתי את האתחול המהיר!). ודרך אתחול בזמן ההתקנה. כל פעם ניסיתי להתקין וכל פעם זה נתן לי את אותה השגיאה שבתמונה.. יש לציין שהכונן מופיע במחשב ואפשר להשתמש בו ככונן להגדלת נפח לכל דבר - עושה רושם שהכונן תקין לחלוטין. הבעיה היא שאני גם מתקין דרך דיסק מקורי ככה…
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
Hello. I tried to install WINDOWS 7 build 7600 64 bit on this system: CPU - E8400 Motherboard- Gigabyte EP43DS3L Memory- 4GIGABYTE DDR2 Video Card- HD4870 512MB conncted to samsung T220P via DVI PSU-Thermaltake thoughpower 600W. so installation was fine. but just after install was completed after the symbol of Windows 7, there was just Black Screen, nothing else. it's somthing with configuration of my bios because its 64-bit version? maybe its somthing with my graphic card?. please help me THNX.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
מחשב של ידיד שלי, ישן מאוד כפי שצויין, באתי עליו וראיתי INVALID SYSTEM DISK REPLACE... = אין WINDOWS באמתי להתקין WINDOWS 98 SE אחרי פורמט והכל עבד טוב עד שהגיע לאחוז 6 ואמר לי שיש CRITICLE ERORR ב DRIVE C והפתרון היחידי היה RESTART. עכשיו כשאני מפעיל את המחשב אין לי WINDOWS או יכולת לפרמט את C בגלל שהוא רושם לי ל C הוא UNABLE TO FORMAT והתקנה מחודשת של WINDOWS גם כן לא עוזרת מכיוון שיש בעיה ב DISK PARTITION. אני רוצה לעשות FDISK מ DRIVE A אבל כשאני מפעיל אותו הוא רושם לי ERROR RUNNING FIXED DISK. אני חושב שזה בסך הכל SYSTEM DISK פעום ועם אני אמצא חדש, אוכל לעשות מחיצות ואז הכל מחדש וזהוא, אני צודק או שיש פה עוד בעיה?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
יש לי מחשב שהייתה מותקנת עליו מערכת הפעלה מסוג ,Windows xp sp2 לאחר מכן היו מספר בעיות ופירמטתי את המחשב. לאחר הפירמוט ניסיתי להתקין את הוינדוס, הבעיה היא שלאחר שהוא טוען את כל הקבצים הוא אומר המחשב יעשה ריסטרט בעוד 15 שניות. לאחר הריסטרט במקום להמשיך בהתקנה הוא מתחיל אותה מחדש ובעצם מונע את התקנתה של מערכת ההפעלה. מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אז ככה, פירמטתי את המחשב, התחלתי להתקין WINXP ואחרי שהוא סיים להעתיק את כל הקבצים המחשב עושה RESTART כדי להתחיל להגדיר את כל ההגדרות שצריך (התפריט הזה שנראה כמו Win95 במקרה הטוב) ואז באמצע ההגדרות שם הוא עושה איזה ERR וכשאני לוחץ OK הוא עושה עוד פעם Restart ושוב לאותו המצב. לא משנה אם אני עושה את זה עם דיסק בפנים או בלי (בלי דיסק הוא כותב להכניס את הדיסק ועוד פעם Restart) בקיצור המחשב תקוע בלולאה אינסופית כזאת מה אני יכול לעשות?
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחרי השלב הראשון, המחשב עשה ריסט ועבר לחלק השני אחרי כמה דקות <ממש לפני שהתחילה ההתקנה> הופיע מסך ארור כחול שהיה רשום בו INCCEBLE_BOOT_DEVICE או משהו כזה.. תודה לעוזר!
-
לאחר המתנה ארוכה מאוד הבאתי סוף סוף את המחשב החדש הבייתה עם הלוח האם החדש Z68 אקסטרים 4 של אסרוק התקנתי WIN XP חוקי מיתוך מגמה לשדרג ל W7 . בתהליך ההתקנהשל WIN7 כבר בהתחלת התהליך אני מקבל הודעה על בעיה בכונן הקשיח לשון ההודעה : windows cannot be installed to this disk. the selected disk haz an MBR partision table. on efi systems,windows can only be installed to GPT disks הסברים יתקבלו בברכה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המצב שהמחשב נתקע על 0 אחוז לפרקי זמן שונים ואז עושה רסטרט .. לא מובן .. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש מ-RSM ומחנות אחרת קניתי WIN7 HOME PRE 64BIT HEBREW. על המחשב שקיבלתי מ-RSM מותקנת גרסה זמנית של WIN7 32BIT. הכנסתי את הדיסק שקניתי, של ה-64 ביט, והוא לא עבד והודעת השגיאה אמרה משהו בסגנון של "המערכת לא תומכת ב-64 ביט". איך אני יכול להתקין את הווינדוס? האם אני יכול להסיר את ה-WIN7 שעל המחשב בכדי להתקין את ה-WIN7 שקניתי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אחים שלי אני בא לפרמט את המחשב שם את הדיסק של הווידוס ואז יש לי שם את ההסכם הזה של מייקרוסופט שצריך ללחוץ F8 בשביל להסכים ואני לוחץ וזה לא מגיב למישהו יש מושג מזה?!?
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כשאני מתקין את הWindows בהתחלה אז אני צריך ללחוץ F6 ואז להכניס דיסקט ואני לוחץ F6 וזה מתעלם זה לא עושה כלום זה ממשיך בהתקנה ואז בשלב מאוחר יותר של ההתקה הוא רושם לי בעיה זה בגלל הדיסקט אני לא יודע מה לעשות הלוח אם Epox 8RDA3+
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. לפני קצת יותר משנה רכשתי מחשב, כעת הגיע הזמן לפרמט אותו ולהתקין ווינדוז מחדש, הבעיה היא שהוא לא מצליח להפעיל את ההתקנה של ווינדוז 7 מ DOK, כשאני משנה את סדר האיתחול בביוס, מופיע סמן מהבהב והמחשב נתקע, במחשב אחר ההתקנה עובדת בצורה תקינה, הבעיה חוזרת על עצמה עם מספר DOK של יצרנים שונים, הבעיה חוזרת גם כשאני מנסה להתקין לינוקס מ ה USB,בפעם הראשונה שהתקנתי ווינדוז, הצלחתי להתקין מ DOK בלי שום בעיה, ביצעתי את הפעולות הבאות: 1) תיקון MBR 2) ניתוק של כל ההתקנים שמחוברים ב USB פרט לעכבר ולמקלדת 3) עדכון ביוס לגירסא האחרונה 4) בנוסף, הדבר היחידי ששונה במחשב שלי הוא שכעת אני משתמש בכרטיס הגרפי שעל הלוח אם, הכרטיס שהיה במחשב בפעם הראשונה שהתקנתי וינדוס התפגר- והוא מחוץ למחש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , זו היינה הפעם הראשונה שאני מתקין HD SATA אז תענו לי במהרה אם אפשר. יש לי במחשב כונן 1.44 וה-BIOS מזהה את הכונן, אך ההתקנה של ה- WINDOWS לא ... מה לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-