Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום עכשיו פירמטטי את המחשב ונתקלתי בבעיה שאני לא מצליח לפתור מדובר WIN XP PRO ENG SP3 אני רוצה להתקין את עדכוני מיקרוסופט ואני מקבל חלון מעצבן: microsoft office pro edition 2003 the feature you are trying to use is on a network resource that is unavailable. click ok to try again or enter the alternate path to a folder containing the instalation package 'pro11.msi' in the box below מה קורה כאן?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
התהליך הנ"ל לוקח המון משאבי זיכרון (רצ"ב תמונה) בד"כ סביב ה66500K וגורם להאטה של המחשב. איך אפשר לצמצם אותו למינימום ההכרחי ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
התקנתי שוב פעם את הווינדוס על המחשב התקנתי אחריו את קובץ ה- HEB MUI אבל אני לא מצליח להוסיף את העברית לשפות במקלדת (אין לי את האפשרות לבחור בעברית) למרות שהמחשב תומך עכשיו בעברית (במסך הפעלה כיבוי רשום בעברית, הדפדפן תומך בעברית) תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
את ההתקנה של הרחבת שפה בויסטה תעבוד רק על גירסת ULTIMATE ?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מסיבה לא ברורה המסך שלי ננעל על 4 סיביות ורזולוציה 640x480. מדובר בצ'יפסט 405. בבקשה עזרה.
-
- 3 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן שכיום יש לו קונפיגורצייה כזו: 2 כוננים קשיחים IDE 1 כונן קשיח SATA 2 צורבים IDE WINDOWS מותקן על אחד מכונני ה IDE שהאות של הכונן של הWINDOWS היא F. (שהוא דיסק 0 מחיצה 0) יש לי דיסק IDE שאני רוצה להוסיף, ומכיוון שאין לי מסילת IDE פנוייה, הורדתי את הצורב שהיה MASTER ושמתי במקומו את הדיסק הקשיח מג'ומפר כמסטר. בביוס הכל נראה תקין, אבל WINDOWS לא עולה. הפעלתי RECOVERY CONSOLE והרצתי את פקודת MAP וראיתי שכל הכוננים שינו את האותית שלהם. כונן F שעליו WINDOWS נהיה כונן C וכו' (הדיסק ה"חדש" הוא מכיל שתי מחיצות ושתיהן קיבלו אותיות) (החזרתי את הצורב במקום הדיסק והכל הסתדר) *** איך אני מוסיף דיסק ושומר על האותיות של הכוננים כך שWINDOWS יעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמה לwindows vista שלי עם איזה תוכנה אני יכול להכנס מהבוט ולשנות ?
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום! רכשתי מחשב Notebook wind של MSI ורציתי לדעת איך אני יכול להתקין ווינדוס מחדש כי יש בעיה שאין במחשב CD אלא רק כניסות USB לכן רציתי לדעת אם יש איזו דרך לבצע התקנה נקיה של חלונות בדרך כלשהי או דרך USB תודה רבה על העזרה רועי
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מערכת 32 ביט של XP ואני משתמש במחשב די ישן.. P4 עם 3GHZ ועוד 1GB פנימי המחשב שלי לאחרונה מתחיל להתקע באופן קבוע שאני מפעיל את הדפדפן או סתם שאני מפעיל תוכנות בדקתי במנהל המשימות ואני רואה ה-COMMIT CHARGE ממש גבוה בערך 60-70% מהמגבלה ואני רואה שהתוכניות ברקע בקושי פועלות מישהו יודע איך פותרים את הבעיה. נ.ב: המחשב שלי לפעמים רואם שגיאת מערכת זכרון וירטואלי מועט
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
אני מריץ ויסטה ויש כמה תוכנות שרצות רק בהרשאת מנהל ואני מעוניין שהמשתמשים האחרים במחשב יריצו אותם מבלי שיצטרכו להכניס את הסיסמה של המנהל לפני כל הרצה. למשל, תוכנת משחק של הילד רצה רק בהרשאת מנהל והילד כמובן לא מוגדר כמנהל ולכן כל פעם שהוא רוצה להריץ אותה צריך להכניס את סיסמת המנהל שלי. אין בעיה עם התוכנה הזו שתרוץ כמנהל אבל אין שום דרך לאפשר זאת מבלי שהוא יקרא לי להכניס סיסמה. אשמח לדעת כיצד ניתן לבטל את ה- Pop-up של בקשת סיסמת מנהל לגבי תוכניות מסויימות בחשבונות רגילים.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
1. אני צריך קישור להוספת שפה לויסטה SP2 2. משומה המחשב שלי לא עובר את ה1200 RAM ויש לי 2G.. הוא תקוע כל הזמן על 60% גג.. יש הסבר הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מריץ סרבר 2003 מתוך virtual pc ואני מעוניין להשתמש באפליקציות בשפה העברית. למערכת הפעלה אין תמיכה בעברית או אפשרות לבאפשרויות שפה ואזור, כל מה שבעברית מופיע כג'יבריש וזה חיוני למה שאני מנסה לעשות. האם ניתן להוריד פאץ' שפה לנושא?כשם שעושים בXP במידת הצורך בברכה, מתן
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הורדתי WINDOWS XP BLACK EDITION, וכשאני נכנס להתקנה היא מוזרה מאוד.. מישהו שהתקין יכול הסביר בקשה ?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
הורדתי מפורום אחר והיו שם הרבה תגובות שזה עובד. בקיצור, אחלה צרבתי את הISO דרך NERO 7 לדיסק DVD של TEAC במהירות X18. עשיתי בBIOS BOOT PRIORITY שיהיה מCDROM. עכשיו הוא מגיע למסך שיש בו הרבה שמות ומספרים ומתחת: משהו IDM משהו Boot From CD / DVD: _ - מהבהב קן תחתון. ואני שומע לרבע דקה שהדיסק מסתובב מהר ועושה קצת רעש, אבל כלום לא קורה. חיכיתי איזה 10 דקות במסך הזה - זה מספיק לא? ולא קורה כלום. הקובץ ISO הוא טוב, הצריבה שלי הייתה טובה. מה הבעיה !?!??! * המקלדת שהייתה מחוברת היא PS2 עם חיבור סגול. וניסיתי גם עם אלחוטית USB.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
איך יכול להיות שכל הזמן הזיכרון שלי נמוך ? 90 אחוז ניצול ? היה לי 256 שמתי סטיק 512 ההודעה " חזרה זיכרון וירטואלי נמוך והזיכרון הפיזי כמעט נמחק " שמתי גיגה 1GB זיכרון ושוב אותו דבר !!!! למה אני פותח 3 דפדפנים בקושי והזיכרון יורד מגיגה ל 50 מגה ? ויש לי הודעות של זיכרון וירטואלי נמוך ! אני מתחרפן .
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום!!! אחי הקטן שינה לי את שם המשתמש בווינדוס והוא לא זוכר מה הוא רשם ולכן אני לא יכול להכנס למחשב אני חייב פתרון דחוף חוץ מפרמוט כי אני לא יכול להרשות לעצמי לאבד את כל המידע שיש לי שם אני סטודנט וכל העבודות שלי שם אני אשמח לעזרה בהקדם האפשרי תודה מראש..... ניסתי להכנס בsafe mode אבל זה לא עבד הוא עדיין ביקש שם משתמש וסיסמר
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אהלן אשמח לקבל את עזרתכם לבעיה הבאה: כאשר אני מצלם תמונה מתוך סרט דרך המקש prtscm, נכנס לצייר ומבצע הדבקה, שומר את התמונה לאחר שאני פותח את התמונה השמורה אני רואה רק שחור. ניסיתי גם בסרטים אחרים ואותו הדבר...הוא לא מראה לי את התמונה מלבד כתוביות ומסך שחור. גם עם תוכנות אחרות זה נהיה כך. כיצד ניתן לתקן את הבעיה? ??? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך 8500 GT הבעיה ש RIVA TUNER לא מזהה את הדריברים של הכרטיס מסך!! בויסטה זה עבד טוב יש למישהו פיתרון ???
-
- 2 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה עזרה כי אני לא מוצא הורדה תקינה וברורה ל-visat sp2 hebrew או במידה ואין עברית אז לפחות vista sp2. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם יש איזו שהיא דרך לקבל את הסריאל של ההתקנה של הWINDOWS דרך התיקייה עצמה? איבדתי את הסריאל של ההתקנה ואני צריך לפרמט אבל אין לי את הקוד תודה על העזרה אם אפשר שיהיה סריאל דרך תיקיית WINDOWS ולא כל מיני תוכנות תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני מסירה אותו בהוספה והסרה של תוכניות הוא דורש מכל מיני קבצים שצריך בשבילם דיסק... אבל איכשהוא עשיתי התעלם וזה "הסיר" ואז שהדלקתי את המחשב נעלם כל שולחן העבודה, והייתי צריכה לעשות שחזור מערכת במצב בטוח. יש למישהו רעיון איך להסיר את IE7?
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שאני מכבה את המחשב, (התחל כיבוי) אני רואה אותו מתכבה ושומר הגדרות וכל המסכים האלו אבל אחר כך המסך מתכבה אבל המחשב נשאר דלוק ואני חייב לכבות דרך הכפתור שעל המארז, מה אני עושה במקרה כזה, חשוב לי להגיד שזה התחיל לפני שבוע ולא קרה לעולם.
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
כאשר המחשב נמצא ללא שימוש זמן מה, המסך מחשיך וכאשר מזיזים את העכבר, מופיע מסך שבאמצעיתו יש ריבוע עם שם המשתמש וצריך להקליק על הריבוע עם שם המשתמש (במקרה זה אדמיניסטרטור, כי יש על המחשב רק משתמש אחד) כדי להמשיך לעבוד. הבעיה היא שהמסך עם הריבוע באמצע מנתק את אימיול. כיצד מונעים מהמסך הזה מלהופיע? מערכת הפעלה ויסטה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
בדרך כלל כשהייתי רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה. הייתי מריץ את הדיסק של XP שלי דרך הBOOT.. ואז היה אפשר למחוק את כונן C. וככה כשהייתי מכניס את הדיסק של ויסטה אחרי זה, הוא היה מתחיל להתקין לי. כעת, אני לא ממש מוצא את הדיסק של XP. לי יש Vista X86 בלי SP. ואני רוצה לשדרג לX64 עם SP2. אבל כמובן, המחשב לא פותח לי את דיסק ההתקנה בווינדוס. ואני צריך למחוק את כל מה שיש בכונן C. ולעשות BOOT דרך הDVD. אבל איך אני יכול למחוק את מה שיש בכונן C בדרך אחרת? מלבד הדיסק של XP.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-