עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. http://pixblog.members.winisp.net/blogpix/viewer/viewer_1.jpg http://www.elitebastards.com/pic.php?picid=hanners/vista/rtm/imageview.jpg תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  2. מקווה שתוכלו לעזור לי מאחר ואין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל לחפש ומה לחפש. במקרה השבוע שמתי לב שכשאני רושם מכתב ארוך מאוד [מלל רב] ואני שולח אותו הסוף של המכתב נקטע ובמקום זה מופיע משהו כמו: "מקווה שתוכל לעז=" הכוונה היא כמובן לסימן ה-"=", כאשר המשפט המקורי לא מסתיים כאן ואחריו אפילו יכולים להיות משפטים נוספים של המכתב. מקווה שתוכלו לסייע או לכוון אותי היכן לקרוא ולתקן את זה. מידע נוסף לשימושכם: אני משתמש ב-Win XP PRO SP2 ו-Outlook Express 6 בגרסת SP2 כמובן.

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  3. Started by mazam,

מחשב 4G זיכרון מעבד Q6600 דיסק קישח 500GB לוח P35 של אסוס איזה מערכת עדיפה אני יודע ש ה 32 לא תנצל את כול הזיכרון אבל האם כול התוכנות יעבוד על ה 64?

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by ben060,

השתמשתי במדריך הזה http://www.netcheif.com/Articles/W7-XP-NET/W7-XP-NET.htm אני לא מצליח לראות ב ב WIN 7 את המחשב ההשני וככה גם להפך. למרות ששתי המחשבים מוגרים תחת אותה קבוצת עבודה. למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. המפרט שלי הוא המפרט בחתימה.האם אני יכול להריץ ויסטה ואיזה גרסה? מה עליי לשדרג כדי שאוכל להריץ ויסטה בצורה טובה? הגרסה שהוצעה בשבילי ע"י VISTA UPGRADE ADVISOR היא גרסת הביסנס אבל היא הכי נמוכה תכלס כלומר כל הדברים למשתמש הביתי נמצאים בגרסאות היותר מתקדמות לא? הקיצר תנו חוות דעתכם תודה גל

• 8 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by talisman,

היי קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP PRO. עכשיו - אני יודע שיש הרבה services של XP שהם לא נחוצים ואף פוגעים. איפה אני יכול למצוא רשימה של services שאפשר לבטל בלי בעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  7. http://i.gizmodo.com/5134755/win-7-tip-wordpad-opens-word-2007-docs סוף סוף נוכל לשמור בפורמט הזה במקום לבחור כל פעם בשמירה בתור doc בלבד ;D

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  8. שלום, במחשב של חבר שלי יש בעיה קטנה. הוא פירמט את המחשב, התקין את Windows XP SP2 כולל כל עדכוני האבטחה, המערכת עלתה כרגיל. כאשר הוא התקין אנטי וירוס(NOD 32) המערכת ביצעה Restart ונתקעה במסך העלייה של Windows, הסיר את NOD והתקין מקאפי, ושוב - המערכת נתקעת במסך העלייה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  9. יש לי עבודה מאוד סיזיפית ומשעממת שאני אמור לעשות על הרבה מערכות. חיפשתי איזושהי תוכנה שאוכל להקליט את פעולותיי לשמור אותן ואז להריץ את אותו תהליך על מערכת אחרת עם שינויים קלים בעיקר בטקסטים שונים. האם מישהו יכול להמליץ על תוכנה כזו מנסיונו? מן מקליט macro איכותי שניתם גם לערוך אח"כ את המקרוס ולשנות טקסטים. הורדתי כל מיני תוכנות כאלה מהרשת אבל לא הצלחתי למצוא תוכנה שיכולה לעשות את העבודה בצורה טובה. תודה.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  10. אצלי יש מיספר מחשבים לפעמים יש שיתוף מיפוי דיסקים בניהם הבעיה שלפעמים בזמן כתיבה לדיסק מקומי ממחשב שעל הרשת ואני שוכח מיכך ומכבה או עושה רסט למחשב האם יש דרך כלשהי לקבל הודעה כמו שהיתה ב WINDOWS 98 " האם אתה רוצה להתנתק כי כרגע מישהו מחובר אליך" או משהו כזה לא זוכר בדיוק

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  11. Started by omrit,

מישהו יודע איך אני מבטל את ה UAC עבור קובץ ספציפי? בכל פעם שאני מפעיל את הקובץ הספציפי הוא מבקש "לאשר" את התוכנה מחדש...

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  12. אוקיי אז ככה פרמטתי את המחשב שלי ל WIN XP PRO SP3 RC2 ועכשיו הדרייברים של הכרטיס קול שהתקנתי לא עובדים כי הם לא תואמים SP3 עכשיו מה אני עושה כדי שהקול יחזור לעבוד??? יש איזה UPDATES ??? תודה מראש זה דחוף

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  13. Started by urich,

לא יודע מה עשיתי אבל תפריט הכיבוי אצלי הפך מהרגיל עם השלוש אייקונים לכזה של drop menu איך אני מחזיר אותו לרגיל אני פשוט לא יודע מה עשיתי עם זה twick ui או משהו אחר. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  14. Started by dannygnh,

בכל הדלקה של win xp הוא מבקש להכניס סיסמא,למרות שלא הגדרתי ולא בקשתי זאת.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  15. Started by Los,

אוקי יש לי בעיה קצת מוזרה איני יודע איך לשנות את פס הגלילה הוא כרגע בצד ימין אצלי והוא מפריע לי לראות תוצאות חיפוש בגוגל לדוגמא מי שיודע אשמח אם יגיד לך איך לשנות את זה .

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  16. האם יש הסבר למה אני לא יכולה לפתוח קבצים מדיסק און קי בווינדוס 7 64 ביט? לדוגמה העברתי קבצי mp3 לדיסק און קי ממחשב xp. במחשב אחר שמותקן בו וינדוס 7 64 לא ניתן לפתוח, הקבצים מופיעים בחלקם וכתוב שהגודל הוא 0.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oren,

שלום, כשאני מציג תמונות ב-IE6 והתמונה גדולה יותר מהמסך, הדפדפן אוטומטית מקטין את התמונה ומציג לי לחצן להגדלה. רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהוא יציג לי את התמונה בגודלה המקורי, בלי לשנות אותה. תודה.

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  18. היי חבר'ה, יש לי לפטופ דל די חדש, שהגיע עם WIN7. יש לי ניסיון עשיר בהתקנות DUAL BOOT בעבר, וכרגיל יצרתי פרטישן חדש ונקי, והתקנתי את WIN8 עליו, כמו גם שמצוין במספר רב של מדריכים ברחבי האינטרנט. אלא שאחרי ההתקנה, רק WIN8 עולה, בלי אופציית ה DUAL BOOT. קראתי מספר טוקבקים באתרים האלה מעוד משתתפים שלא הצליחו לבצע DUAL BOOT, ללא מציאת פיתרון. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  19. Started by cyanmoon,

Does Microsoft's TaskManager shows threads?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. עקב בעיה בתפקוד WIN7 אני נאלץ לפרמט ולהתקין הכל מחדש. אין לי אפשרות לעבוד מתוך המערכת במצב רגיל אלא רק במצב בטוח. מלבד גיבוי מה שאפשר יחד עם רשימת התקנות חוזרות של כל התוכנות אני צריך גם לגבות את כל הסיסמאות הקיימות במערכת הכל כולל הכל. האם ישנה תוכנה שיודעת לרכז את כל הסיסמאות והיוזרים בצורה מסודרת יחד עם השיוך שלהם? (סיסמאות בכרום/באתרים שונים וכו) כמובן שתהיה אפשרות לייצא את המידע לקובץ טקסט על מנת שאוכל לשמור זאת על מדיה נשלפת. ובאותו עניין, האם ישנם מדריכים המסבירים איך לגבות כל מיני תוכנות יחד עם שמירת כל ההגדרות כמו, יוטורנט, כרום, תוכנת דואר צד שלישי וכו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AdiD,

איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  22. Started by cowpoxe,

יש לי ווינדוס XP ועכשיו שאני מדליק זה מבקש ממני סיסמא... ואני לא ידוע אותה. מישהו אמר לי להיכנס דרך Safe Mode ולמחוק את הסיסמא... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by Shizel,

יש לי בעיה לרוב שאני מתקין משחקים זה עושה לי שגעיות באמצע ההתקנה כול פעם ב% אחר ואני בתוח שהקובץ תקין וזה קוראה ברוב ההתקנות מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Bone-Breaker,

כונן D אצלי הוא כונן התקליטורים ומדי פעם שאני מכניס דיסק הוא נעלם ואני צריך לעשות ריסט כדי שהוא יחזור מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by baster72,

שידרגתי לוינדוס 10 במחשב הנייח שלי ועובד מצויין רק דבר אחד לא בסדר שאני מקבל הודעה כלשהיא מופיע ריבוע שמסביר תהודעה על המסך שהוא נעלם אין שום סימן באייקון הודעות הקטן שליד השעון היה נראה לי תמוה שהאייקון לא נצבע בצבע או רושם איזה מספר לידו או משו כלשהוא שמודיע שהתקבלה הודעה חדשה אבל זה מייקרוסופט אז קיבלתי את זה עד שהתקנתי תוינדוס בלפטופ ופתאום אני רואה שמתקבלת הודעה האייקון הקטן של ההודעה משתנה ומופיע סימן קטן בתוכו שיש הודעה..מישו יודע כיצד אני יכול לגרום גם במחשב הנייח שיופיעו ההודעות ?? (ההבדל שמצאתי בין שני המחשבים זה שבלפטופ מופיע בתפריט "הודעות ופעולות" בהצג הודעות מאפליקציות אלה "COMPATIBILITY ASSISTANT" פעיל ובנייח האופציה לא קיימת בכלל אולי זה קשור לא יודע"

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.