Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כי מצאתי את זאת Windows 7 Little Tweaker 1.1 אבל נראה שהיא עובדת רק עבור WIN7 32BIT וכל השאר שאני מוצא הן תוכניות ל VISTA שגם עובדות עבור WIN7 אבל לא במחיוד בשבילו.
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן שאני גולש באינטרנט בכמה אתרים פתאום ברגע אחד נסגרו כל האתרים. זה היה נראה קצת מוזר אז נכנסתי להתחל לעשות כיבוי, איך שעולה החלון של הכיבוי הוא נסגר אחרי כמה שניות. ראיתי גם ששיש איזה הודעה מהפיירוואל, בקיצור הבנתי שמישהו פרץ למחשב. כך זה נראה. כיבתי את המחשב ואחרי שאני מדליק אותו הוא עוד לא נכנס לווינדוס והוא נתקע בחלון שרשום " טוען את הווינדוס" משו כזה. (גם העכבר נתקע) מה עושים????? יש לי הרבה קבצים חשובים במחשב.. בבקשה עיזרו לי, תודה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ידוע לכם עד כמה משתלם לקנות INTEL TURBO MEMORY למערכת הפעלה VISTA 32BIT? אם מישהו מצא אולי BENCHMARKS מעודכנים, זה גם יכול לעזור.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
ולינוקס ו-XP כן (ה-XP מותקן על ההארד דיסק הזה שלא מזוהה בויסטה). למישהו יש רעיון איך לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כל מה שצריך זה DISKONKEY מספיק גדול כדי להכיל את ההתקנה (4GB יספיק) את ההתקנה שניתן להוריד כאן או משלל המקומות שאתם מורידים אותם ולפעול לפי המדריך הדי ישן הבא (אני רק מקווה שמישהו עוד לא הביא אותו לפני): Run CMD.EXE and type the following: 1. diskpart 2. list disk 3. select disk (DISK NUMBER FROM THE LIST) 4. clean 5. create partition primary 6. select partition 1 7. active 8. format fs=fat32 9. assign 10. exit Once that is complete mount the ISO and run the following command. xcopy X:\*.* /s/e/f y:\ ( כאשר X הוא האות של הכונן שעליו טענתם את הISO) הערה: לגבי ה diskpart אני בטוח שהוא קיים ב VISTA אבל אני לא זוכר שהיה דבר כזה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, WGA ן- OGA מותקנים אצלי על המחשב. גם עברתי וריפקציה והכל סבבה. הבעיה שלפני כמה זמן הוא רוצה להתקין שוב את WGA, אז סבבה. אבל עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש לי את המסך התקנה של WGA כל פעם מחדש. השם תשמור! עשיתי קצת חיפוש אבל כל מה שעשיתי לא עזר לדבר הזה להניח לי לנפשי, האם יש מזור למצוקתי P:
-
- 2 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי את ההודעה הזאת האם משהו יכול לעזור לי בנושא? http://www.siz.co.il/my.php?i=byokylzwntto.jpg
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט כאשר אני נכנס לכל תקיה מסוימת בתוך התקיה אני נכנס לתצוגה ובוחר שהסמלים יהיו מסודרים בגודל בינוני לאחר כמה זמן אני נכנס וזה משתנה לרשימה כנ"ל הגודל של החלון כיצד אני שומר את האופציה שהם יהיו מסודרים באותו מצב ולא השתנו וגם הגודל של החלון?... ???
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
יש לנו דומיין קונטרולר ישן. החלטנו לקנות עוד שרת חדש ולהחליף ביניהם. בשרת הנוכחי יש עוד כל מיני בעיות ודברים שאנחנו רוצים לשנות לכן החלטנו להתקין הכל מחדש. עכשיו יש שני דומיין קונטרולרים ברשת. אני רוצה להוריד את הישן. העניין הוא שאני רוצה להפוך את הישן לקופסא של פיירוול לינוקס. אז קניתי דיסק קשיח חדש שאני אחבר אליה ואתקין בו פיירוול. בנוסף, אני שומר את הדיסק הקשיח של הקונטרולר הישן ובמידה וקורה משהו לחדש מיד מחליף דיסקים קשיחים ורוצה שהשרת הישן יתפקד בתור קונטרולר. אז איך לעשות את זה? להדיח את הישן, להשאיר את החדש, במידה וקורה משהו לקדם את הישן שוב? פשוט לנתק את הישן מהרשת? משהו אחר? לרדת מהרעיון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
איך מוסיפים את העברית כשפה שניה לvista ultimate באנגלית? (לא התפריטים, רק שיהיה אפשר לקרוא ולכתוב בעברית)
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, אנשים! :] לאחר קניית מחשב חדש והתקנת VISTA ULTIMATE...החלטתי שזו פשוט מערכת הפעלה עמוסה מידי ומתוסבכת...אז החלטתי לנסות את WINDOWS 7. אני לא חושב שאני מדמיין, ושבאמת אני מרגיש כי זמני הטעינה של משחקים..ואף של תוכנות פשוטות כמו BSPLAYER [ממש סתם להריץ סרט] -לוקח המון זמן יחסית לטעון על מערכת ההפעלה הזו! אני פשוט לא מבין כבר אם זה משהו תוכנתי=תקלה בווינדוס הזה...או האם זוהי תקלה חומרתית? יש לי את הדגם 1TB של SAMSUNG שכולם קונים... HD103UJ...ועוד אחד של 500 גי'גה של SEAGATE BARRACUDA 7200.10. הווינדוס מותקן על ה SEAGATE...וקבצי ה-DATA מותקנים על ה SAMSUNG. נראה לפעמים שרק נסיון כניסה לכונן של ה SAMSUNG לוקח ממש כמה שניות לחכות שייפתח. זה ממש מוזר! מישהו יכול לעז…
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אהלן אנשים יש לי מחשה חדש (מעבד Q8200, זיכרון 4 GB DDR3) רציתי לשאול איזה גירסא של ויסטה מומלצת להתקנה? עם SP1 או SP2 Microsoft Windows Vista x86 SP2 Integrated 2009 MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X64 RTM RETAIL ENGLISH DVD MICROSOFT WINDOWS VISTA ULTIMATE WITH SP2 X86 RTM RETAIL ENGLISH DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x86 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD Microsoft Windows Vista ULTIMATE x64 SP1 Integrated March 2009 OEM DVD משהו מהם? אולי גרסא אחרת..זה די דחוף תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קודם כל* לא לנעול חברה כי אני קצת חדש פה ואני לא יודע איפה לפתוח את הנושא בקשר למערכת הפעלה שלי(Windows Vista) אז ככה התקנתי היום ויסטה 32 ביט..וגם הוספתי עוד 2GB ראם השאלה שלי היא כזאת: אני רואה שהמערכת מזהה 3.25GB אבל בתכלס יש לי 4GB השאלה היא - המערכת מזהה 3.25 ומנצלת\משתמשת בכל ה-4 או רק ב3?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
היי מקווה שתוכלו לעזור לי עם הבעיה. יש לי לוח אם של ASUS P6T DELUXE עם I7 920 שני הרדיסקים ישנים בחיבור SATA 2 עם שני מערכות הפעלה של XP אחת רגילה והשניה 64 ביט. קניתי שני הארדיסקים של 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II Seagate רציתי לחבר אותם ב RAID 0 עשיתי את כל מה שדרוש בביוס, עשיתי את הRAID וכאשר אני מנסה להכנס לאחת ממערכות ההפעלה יש את המסך של לואדינג ואז המחשב עושה ריסטרט ולא ניתן לעשות כלום.... אני לא רוצה להתקין בשלב זה מחדש XP האם יש דרך לפטור את הבעיה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
למביני דבר - זקוק לעזרה דחופה - יש לי בעיה עם הRemote Desktop . בניסיון להתקין ( אך הוסר מיד ) את תוכנת סיסקו להגנה על הנתב התברר שנעשתה טעות קשה . תוכנה זו פגעה לי ב טרמינל . אני לא יכול יותר להתחבר דרך Remote Desktop. וזה פוגע בעבודתי בשליטה מרחוק . ניסתי מספר אפשרויות אשר הוצעו לי - אך זה כשל . 1. שיחזור אחורה 10 ימים בהתחלה עזר לאחר כיבוי והפעלה מחודשת - לא היה ניתן להתחבר מרחוק. 2. ע"י ה C D של מערכת ההפעלה של XP התחיל להתקין - אך מיד מופיע הודעה שזה כבר קיים ומותקן במחשב . יש לציין שאת הסרברים שהיו ( אני מקווה הם הוסרו ) מה עושים זקוק לעזרה דחופה - מחפש פיתרון ללא פירמוט המחשב .. תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב בן שנתיים, אשר מותקנת בו xp home oem בעיברית. עכשיו, לצרכי עבודה, אני צריך שיהיה לי IIS על המחשב, אשר אינו זמין בגירסה זו. אני רוצה לעבור ל xp pro. האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט המחשב? אם כן, איזו גירסה של התקנה צריך? במידה שאי אפשר, האם אפשר להתקין את ה PRO במחיצה נפרדת, במקביל, בלי לפגוע בגרסת ה HOME הקיימת? תודה, אבי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם!!! אז ככה, מותקנת אצלי במחשב הנייד ויסטה גירסה 64ביט, והיא קצת בעייתית והחלטתי להחליף ל-32ביט... האם ניתן לעשות את זה בלי פירמוט? איך ניתן לעשות את זה בכלל? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הבנתם?? בעיה מאוד מסובכת חצי שעה ישבתי על זה ללא תוצאות...
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היה לי בעיה במחשב וחבר שלי אמר לי תיכנס לאיזה אתר ותרשום לי את האיפי שלך אז רשעמתי אז נתנתי לו אני רואה שהעכבר זאז הוא אמר על תידעג אני יסדר לך בלי שאני היה אצליך בבית ואז הוא סידר לי מי שהוא יכול להגיד לי איך הוא עשה דריך מה איזה תוכנה הוא איך עוסים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות remote desktop ולא מצליך להירשם מה עלי לעשות? http://img195.imageshack.us/img195/2332/26394431.jpg
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
I got now Vista Without SP, and i got CD with X64 SP2. When I try to boot from the CD, from some reason it not start installing the new vista. I got the same problem with my X86 SP2 Vista. (I couldnt install it on my XP) But now when I got X86 without SP, I can install the X86 SP2. So its mean i need to get X64 sp1? and only after to install the SP2? btw, i did mistake and when i install the vista i change the language writing to English. how can I change it to hebrew aswell?
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום חברים, בדרך כלל, כאשר אני מסיים עבודה עם המחשב, אני מעביר אותו ל'מצב שינה'. מזה תקופה לא קצרה, אחת לכמה הפעלות, בעת החזרת המחשב ממצב שינה למצב של עבודה. המערכת קורסת ואני מקבל מסך כחול. התופעה יכולה להתרחש בזמן החזרה לפעילות, או זמן קצר (שניות) לאחר מכן. במסך הכחול מופיעה הודעת השגיאה הבאה – 'kernel stack inpage error' כך נראה קובץ dump שנוצר לאחרונה (ותודה על ההדרכה! אגב, לא הבנתי מהטור הנ"ל מהם הסמלים וכיצד יש לעבוד איתם). שימו לב לשורות המודגשות: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini052009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack tr…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכול פעם שאני מנסה להתקין את האקספלורר 8 אני מקבל הודעת שגיע שהתקנה זו אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. אני עובד עם חלונות XP פרופשיונל גרסה 2002 SERVIS PACK 3 שבמקור שלה היא בשפה האנגלית, אבל בעזרת תוכנה מסוימת הפכתי את המערכת לעברית. האם יש איזה שהיא דרך כן להתקין את האקפלורר בעברית? כי באנגלית אם אני זוכר טוב הצלחתי פעם להתקין.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-