עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fx-57,

שווה או לא? מפרט בצד..

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי לכולם, התקנתי ווינדוס 8 pro 64 bit. ההתקנה הלכה מצוין והתקנתי את כל הדריברים. התקנתי לראשונה המון עדכונים מווינדוס update והמחשב התקין אותם ועשה 2 איתחולים וכאשר עלה המסך נהיה שחור. כאשר לוחצים על ctrl,alt,del רואים את התפריט של מנהל המשימות וגם את הסמן של העכבר רואים כרגיל חוץ מהמסך של שולחן העבודה הרגיל. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הי. אני רוצה להשתלט על מחשב win px ממחשב win 7. העניין הוא שאני רוצה שגם המשתמש השני יוכל לראות מה אני עושה. אפשרי? אם כן איך? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by PuMbA,

התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום כפי שציינתי, סרטים בFHD-1080P עובדים באיטיות מעצבנת!!! עם דיליי כזה, עצירות.. HD עובדים טוב, בתחילה חשבתי שזה קורה בגלל דיסק קשיח תקול לכן הקריאה איטית ומכאן התקיעות.. כרגע המחשב עובד עם SSD חדש זה שנקנה במכירה הקבוצתית, שוב, כל הכבוד! זיכרון לא חסר, 6GB, WIN 7 Ultimate 64Bit, זוג כרטיסי מסך 9600GT שעובדים בתצורת SLI טמפרטורת עבודה תקינה, של כרטיסי המסך כ-48 מעלות שזה לא הכי נמוך אבל עדיין, לא אמור לגרום לתקיעות כאלו.. כל הדרייבירים מעודכנים כולל של כרטיסי המסך, בקיצור, לא מוצא שום סיבה שזה יקרה! יש רעיון?! כמובן שמותקנת חבילת קודקים ל64bit K-lite הכי עדכנית... רעיונות?! תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הבקשה בכותרת, תודה. יש לציין שהצורך הוא לוינדוס XP חוקי שכבר עבר אקטיבציה, הצורך הוא שינוי מספר סריאלי ואקטיבציה מחדש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by slim_shady,

היום אני וחבר שלי מתווכחים על משהו והזכרתי את הטכנולוגיה הזאת, עכשיו אני לא יודע ממש במה מדובר חוץ מזה שעליה מבוסס וינדוס 2000 וה-XP. תודה מראש ובבקשה אל תפנו אותי לאתרים אני רוצה הסבר שאני יבין ולא משהו כמו אנציקלופדיה ואפשר לחפש בגוגל, ובבקשה אם כבר אז כבר בעברית. slim_shady

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מחשב נייד של hp עם ווינדוס 10 מקורי שכחתי את הסיסמא יש דרך לאתחל את המערכת הפעלה מחדש זה מחשב שאין בו כונן סידי יש אופציה לעשות restore או משהו ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חברים, לאחרונה התקנתי במחשבי חלונות 7 ופתחתי מספר חשבונות משתמש, כל חשבון מיועד לתחום עבודה מסויים (גרפיקה, אודיו, משרדי, וחשבון ניהול). חשבון הניהול מוגדר כ- admin ויתר החשבונות הם חשבונות רגילים שמוגדרים כחשבונות מקומיים. השאלה - כיצד להתקין תוכנה בחשבון במערכת כך שקיצור הדרך אליה, יופיע רק בדסקטופ של חשבון יחיד ולא בדסקטופים של כל החשבונות (התקנתי כמה תונות בחשבון הניהול וקיצורי הדרך הופיעו בכל החשבונות. כאשר מחקתי קיצור דרך בחשבון מסויים, הוא נמחק גם מהדסקטופ של חשבון הניהול. כיצד ניתן למנוע זאת?) תודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by L1ron,

שאלה - בווינדוס XP ,מפרמטים לפטופ עם הארדיסק חדש באותו אופן שמפרמטים מחשב נייח?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by avigdo,

בכניסה ל XP אני מתבקש להכניס סיסמת אדמיניסטרטור. אני המשתמש היחיד במחשב כך שהדבר מיותר. האם ניתן לבטל זאת? איך?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ntl,

מי שמצביע משפיע!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Woltrex,

ה CPU שלי כל כמה דקות קופץ ל 100% ואחרי כמה שניות זה ניפסק ואז שוב קופץ.... רק התמול פירמטתי ומאז זה התחיל אני לא יודע מה לעשות עשיתי חיפוש בפורום אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה התהיך שקופץ ל 100% הוא "תהליך לא פעיל של המערכת" של SYSTEM תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iSolt,

ההיסטוריה בWIN+R לא נשמרת, לא משנה מה עשיתי/אפשרתי/ביטלתי זה לא נשמר לא קיים הבאג הזה ב8

15. ואם כן איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. התקנתי למישהו וינדוס על C ואחרי ההתקנה התברר שהווינדוס הקודם שלו היה מותקן על D . עכשיו הבעיה היא שכל פעם בהפעלה של המחשב זה עוצר בדוס ושואל איזה ווינדוס לעלות ? אז ניסתי למחוק את התיקיה של הוינדוס בD מחקתי את כל הקבצים אבל עדיין זה כל הזמן עוצר בדוס מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לעקוף אותה כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. בוקר טוב יש לי מחשב שמערכת ההפעלה (ויסטא) לא עולה גם לא במצב safe mode.הווינדוס מתחיל לעלות ועשה עושה ריסט למחשב . כעת רציתי לדעת : 1) מה האופציות שלי על מנת להוציא את כל החומר החשוב מהדיסק (שירים ,תמונות וכו'). מה הכלים שאתם ממליצים עליהם ? 2)במערכת הפעלה ויסטה - ישנה אפשרות לעלות עם דיסק ההתקנה - ולבצע repair . השאלה היא האם ה cd חייב להיות בדיוק אותה גירסה כמו מה שיש במחשב או יכול להיות גרסה גבוהה יותר של ויסטה (לדוגמא ultimate). 3)שאלה נוספת - אך על מערכת הפעלה xp. בעת עליית מערכת ההפעלה מופיע כי קובץ מסויים בתוך תיקית windows\system32 פגום. מה עושים במצב זה ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by sherlock1212,

מה זה קבצי החלפה(pf) והאם זה צריך להיות ככה: (1.85GB http://img400.imageshack.us/img400/2988/150015001488151315014ca.png והאם הicq צריך להעלות כל כך הרבה? (לפני שהפעלתי את הicq זה היה על איזה 300 מגה)

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by אדר39,

יש לי ויסטא עולטימייט ואני שמתי אותה רק אתמול לא מיתמצא בווינדווס ובטעות מחקתי את הסל מיחזור וכשאני מוחק משהוא הוא נישלח לסל מיחזור אבל איפה הוא עכשיו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. שלום, אני לא יודעת אם זה הפורום המתאים, במידה ולא אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. קיבלתי אוסף קליפ-ארט במתנה מחו"ל רק שאלו דיסקים המיועדים למק, האם ישנה דרך לצפות / להשתמש בקבצים? י ש לי XP והוא לא מזהה את הדיסק, אלא נותן הודעה שכנראה הדיסק לא בפורמט הנכון. האם ישנה איזו תוכנה או משהו שדרכו אפשר לצפות ולהשתמש בקבצים? האוסף הוא : ART EXPLOSION 750000 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. יש לי מסך Dell 2709w, ויסטה 64. הגדרתי שהמסך יתכבה אם המחשב לא בשימוש במשך 25 דקות. עם זאת, המסך נשאר עם השומר מסך ומסרב להתכבה. צירפתי צילום מסך עם ההגדרות. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3036938,00.html לפי מה שרשום כאן - זה אפשרי. השאלה היא אם זה באמת פועל ולא מזיק למערכת ההפעלה...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by topgun,

קודם כל, נתונים על המחשב: WIN XP SP1 אאוטלוק אקספרס 6 שני יוזרים בווינדוס (אחד אדמין ואחד power user) ולבעיות: 1. היום במקרה שמתי לב שמשהו לא בסדר בתיקיות "דואר יוצא", "טיוטות" ו"פריטים שנמחקו"-כשאני לוחץ עליהן אני מקבל הודעת שגיאה (ר' תמונה מצורפת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שזה רק ביוזר המשני (power user). וזה גם לא היה עד עכשיו-עד היום כשבמקרה נכנסתי לשם הכל עבד בסדר! ד"א-זה כותב שחסר לו זכרון או משהו-וזה שטויות, כי זה קורה גם כשהמחשב רק עולה, ולא ממש פועלות מספיק תוכנות כדי לנצל את כל ה-512MB שיש לי. וגם שטח דיסק יש מספיק-יש לי עוד כמה G פנויים על C ועוד יותר על D. 2. זו יותר שאלה מבעיה: אם מחקתי (לצמיתות) הודעה, יש סיכוי לשחזר אותה? נאמר לי שבעזרת ה-norton …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Psychopath,

hey, i wanna install the hebrew language on my windows XP pro and i don't have the CD key.. what can i do ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Boomer,

קניתי כרטיס קול PCI 512 וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים או מהדיסק או כאלו שהורדתי מהאינטרנט קורה את אותו דבר: זה עושה לפני ההתקנה את המלבן הקטן הזה שמגיע עד ה-100% (ההוא מהגירסאות מלפני איזה שנתיים של InstallShield) ומגיע עד הסוף. עכשיו הוא אמור לעלות את ההתקנה אבל במקום זה מופיע לי ה-Error של Win XP: InstallShield Engine has encoutered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. במחשב השני בבית שגם יש לו XP זה פועל בסדר ככה שזה בטח איזה בעיה ב-XP כאן. אז יש איזה אפשרות לתקן את זה בלי להתקין מחדש את ה-XP או משהו כזה? ניסיתי להתקין מחדש את SP1 אבל זה לא עזר... נ.ב. זה בכלל עוזר משהו להתקין את זה? כי זה פועל בסדר גמור בלי זה בינתיים...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים