Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. ביצעתי שידרוג לWIN XP מ WIN98 וWIN XPלא מזהה את המודם ולא מסוגל לבצע התקשרות. כמו"כ שמתי לב ששאר התקני החומרה אינם מזוהים ב-XP, כאשר כל אותם התקנים עדיין מזוהים ופעילים ב-98. (אגב, האם שידרוג ה-XP לא אמור להסיר את 98 באופן אוטומטי?) המחשב הינו פנטיום 1.7 והמודם הוא מודם רגיל. אשמח ליהנות מעזרתכם האדיבה. AYB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל עיקרון ה"חלונות" לא עובד. לא גרירה בין תיקיותצ לא גרירה לתוך תוכנות כגון WINAMP משתמש בWINXP SP2 עשית עדכון בדקתי וירוסים וSPY
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום המפרט בחתימהיש לי ג'יגה זיכרון ואני לא יודע כמה זיכרון ווירטואלי לשים... אמרו לי דבר ראשון לשים אותו בכונן שיש בו הכי הרבה מקום (כלומר GB) וזהו כונן C אצלי והגדרתי אותו על 2500 עד 2500 זה טוב? אם לא למה לשנות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows 7 על WESTERN DIGITAL WD5000AAKX Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB cache SATA 6.0Gb/s ובמהלך ההתקנה מופיע השגיאה שלא נמצא כונן... בBIOS הכונן מזוהה ניסיתי לטעון את הדרייברים שבאים עם הלוח אם של המחשב ועדיין לא מזהה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hi, I can't write in hebrew.. not in the explorer, not in the office or the icq.. when i'm trying to turn it from english to hebrew - ctrl+shift or alt+shift nothing happen.. any ideas? thx
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אקס פי מהדורה ביתית כשאני רוצה למזג קובץ *.reg או להפעיל את regedit אז אני מקבל הודעה אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך והחשבון שלי מוגדר בתור מנהל כשאני ניכנס לסייף מוד בחשבור של האדמיניסטרטור יש לי גישה לרג'יסטרי איך אני מסדר את זה תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי כבר כמה ימים שגיאה שמופיעה כל כמה דק' (צירפתי תמונה) ואני לא יודע מה לעשות.. חוץ מזה היום שהדלקתי את המחשב נוספו לי מס' אייקונים (אחד אנטיוווירוס או משהו כזה,אנטי ספיוור וכו'...) בלי שאני זוכר שהוספתי אותם.. הם באו לבד חח.. איך אני מסדר את זה?? תודה, דניאל. [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שפונקצית ה PRINT SCREEN בויסטה עובדת רק לגבי שולחן העבודה ולא עובדת כאשר נמצאים במשחק (בניגוד ל XP). מאחר ומאד חשוב לי לשמור צילומי מסך ממשחקים הייתי שמח לדעת אם יש דרך לעשות את זה .. עשיתי על זה חיפוש בגוגל איזה שעה ולא מצאתי כלום לגבי זה. הדבר הקרוב היחיד שמצאתי זה הסברים על כלי ה SNIPPING שיש בויסטה, אבל זה שוב לא רלוונטי לצילום מסך ממשחק.. תודה לעוזרים, שחר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows XP על המחשב החדש שקיבלתי, הכל טוב ויפה. התקנתי דרייברים של הלוח אם+ הכרטיס מסך. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, מערכת ההפעלה לא עלתה והיה רשום לי במקום- ntldr is missing הוצאתי את הכבל של האינטרנט ועשיתי ריסטרט למחשב , ומערכת ההפעלה עבדה. עכשיו כל פעם שאני מדליק או עושה ריסטרט למחשב, אני צריך להוציא את הכבל אינטרנט(כדי שלא יהיה מחובר למחשב בזמן ההפעלה, ורק אחרי שמערכת ההפעלה עולה לחבר אותו). ניסיתי להתקין מחדש XP, והבעיה לא נפתרה . אשמח לקבל עזרה/סיוע במתן הבעיה תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי לא מזמן, שרת. ניסיתי להתקין עליו win2k ,הכל הלך יופי, עכשיו הוא בא לשלב של ההתקנה "עצמה"(כניסה לGUI,אתם בטח מבינים...),ופשוט לא קורה שום דבר. מה לעשות,לחכות?התקנה מחדש?לוותר על win2k ולעבור למערכת אחרת,ואם כן יש המלצות? אם כבר פוסט אחרי הרבה זמן,רציתי להגיד שאני נורא נורא אהבתי את כל המראה החדש, זה נתן פוש רציני לאתר הזה אחרי תקופה לא קצרה של "יובש". KEEP IT UP
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שתי התוכנות הללו עובדות על ויסטה 64 ...? מישהו יודע ? 10X
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לא מליח לאמת את החוקיות הזאת יש למישהו קראק להביא לי ? windows 7 32bit ultime תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ביצעתי סימנתי טקסט להעתקה מאתר בעברית, הדבקתי על מסמך WORD ,סדר המילים והאותיות התהפך בהדבקה .(רואים את כל האותיות, פשוט הסידור שלהן התהפך) כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש, אסף
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס XP על נטבוק ששודרג לSSD. ההתקנה לא יכלה לרוץ מבלי שהגדרתי בביוס את הSSD כIDE. לאחר ההתקנה, התקנתי את כל הדרייברים המתאימים - ועדיין, כשאני מגדיר בביוס AHCI, אני מקבל מסך כחול וריסטרט בעת ההפעלה, ואין מנוס מלהחזיר לIDE, כדי שניתן יהיה להשתמש במחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, נתונים על המחשב: WIN XP SP1 אאוטלוק אקספרס 6 שני יוזרים בווינדוס (אחד אדמין ואחד power user) ולבעיות: 1. היום במקרה שמתי לב שמשהו לא בסדר בתיקיות "דואר יוצא", "טיוטות" ו"פריטים שנמחקו"-כשאני לוחץ עליהן אני מקבל הודעת שגיאה (ר' תמונה מצורפת). עכשיו הקטע המוזר הוא, שזה רק ביוזר המשני (power user). וזה גם לא היה עד עכשיו-עד היום כשבמקרה נכנסתי לשם הכל עבד בסדר! ד"א-זה כותב שחסר לו זכרון או משהו-וזה שטויות, כי זה קורה גם כשהמחשב רק עולה, ולא ממש פועלות מספיק תוכנות כדי לנצל את כל ה-512MB שיש לי. וגם שטח דיסק יש מספיק-יש לי עוד כמה G פנויים על C ועוד יותר על D. 2. זו יותר שאלה מבעיה: אם מחקתי (לצמיתות) הודעה, יש סיכוי לשחזר אותה? נאמר לי שבעזרת ה-norton …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. בזמן שהשתמשתי במחשב קיבלתי מסך כחול וזה יצר קובץ dump שלפי מה שהבנתי פענוח שלו יכול להוביל למציאת התקלה במחשב .. אני אשמח אם מישהו יפענח את הקובץ dump שהתקבל אצלי .. צירפתי את הקובץ (סתכלו למטה) תודה מראש והמשך שבוע טוב, משה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-Windows XP Professional with SP3 (Heb) וכל פעם כשאני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אני מקבל את ה-ERROR הבא: The cabinet file "Disk1.cab" required for this installation is curropt and can't be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM or a problem with this package." בכל התקנה המערכת לא מצליחה לפתוח קובץ CAB שונה. חיפשתי קצת בגוגל אך לא מצאתי תשובה חד משמעית לפתרון הבעייה, ניסיתי מס' דברים (כגון, "לרשום" את ה-MSIEXEC ו-CabinetView) אך ללא הצלחה. אשמח באם תוכלו לעזור בפתרון התקלה. *רק אציין שיש ברשותי עותק חוקי של Windows XP Pro. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אוכל לעשות ? זה כבר קרה לי פעם ונאלצתי לעשות התקנה חדשה . יש לי את הסריאל הנוכי שבו השתמשתי לוינדוס ובלת ברירה חיפשתי סריאלים באינטרנט אולי הם יעבדו . הוינדוס שמותקן לי כרגע הוא כבר עם ACTIVISION ולצורך העניין Windows vista[TM] ultimate 64Bit Build 6000 לצורך העניין קוד השגיאה הוא : 0xc004f033 מה אוכל לעשות בנידון ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי טאבלט עם וינדוס 8 (אריחים). כל פעם שאני מנסה להתקין תוכנה הוא רושם לי שלאפליקציה זו אין אפשרות לפעול במחשב זה ושכדי למצוא אפליקציות עבור מחשב זה פתח את חנות וינדוס. איך אפשר לעקוף את הבעייה הזו? תודה מראש מאיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי משחק מאוד ישן שעושה מגוון בעיות במחשבים של היום הצלחתי לפתור את כל הבעיות בעזרת תוספות של פקודות כאילו ואחרות לקובץ עכשיו כשהכל מוכן אני רוצה לקמפל מחדש את הEXE של המחשק ולכלל בתוכו את הפקודות שלי איך אני עושה? כל מה שאני יודע לעשות זה להכין קובץ הפעלה (BAT) ולהגיד לו START A.EXE -COMMAND הבעיה שהקובץ BAT שלי לא יודע לפעול ללא הA.EXE המקורי ככה שכשאני יקמפל את הBAT לEXE הוא לא יהיה עצמאי, איך אני יכול לעשות שהEXE החדש שלי יכיל בתוכו את A.EXE של המשחק וככה הוא יפעל באופן עצמאי??
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 1G זיכרון כמה זיכרון וירטואלי להקציב למערכת? תודה....
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא ממש בטוח שהשאלה הזאת קשורה לפה אבל לא מצאתי פורום שרתים ככה שלפה זה נראה הכי מתאים אם לא אני מתנצל, תעבירו ותגידו לי לאיפה ההודעה שלי עברה... שאני מתקין חלונות מסוג שרת אני נתקל בחלון הבא: http://www.melonportal.co.il/Images/mozar.JPG מה כדי לבחור כאן? מזה בעצם? תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? נתקלתי בבעיה מוזרה בוינדוס...ניסיתי לעשות sistem restore ...שמתי על תאריך כל שהוא ואחרי שהוא העלה את המחשב אז כשעלה הוינדוס הוא אומר לי ש"השיחזור לא הושלם,נסה תאריך אחר" ....וככה ניסיתי עוד אחד ולא הצליח...וככה את כולם...ואף אחד לא הצליח.. מה נסגר עם הוינדוס הזה? יש לכם פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפעמים די רחוקות כאשר אני סוגר את המחשב הוא מודיע לי פתאום שאין לי מספיק זיכרון לתוכניות,משהו כזה ושיש סיכוי שחלק מהתוכניות יחסמו מלעלות! מה זה?? אגב אני עובד במחשב כל היום ואין שום בעיות איתו ,אבל אני פשוט מוכר את המחשב היום!!!!!!!!!!!, ואני לא רוצה בעיות עם הקונה שהיא במקרה בת דודה שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ויש לי פנטיום 3 800 ו-256 זיכרון!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בצורה היפותטית כמובן. האם שדרוג לWINDOWS 8 מWINDOWS 7 בגרסה פרוצה אמורה לעשות בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-