Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המחשב שלי הוא D CPU 3.41 GHZ 4 GIGA RAM GT 9800 512 MB העניין הוא שיש לי WIN 7 עכשיו וזה 32 BIT,קניתי לי עוד זכרון ראם,ויש לי 4 גיגה ראם עכשיו,האם אני צריך לפרמט ל 64 BIT?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד להזמין מחשב חדש עם המפרט הבא: Q6700 ב OC CF של 4850 4GB זיכרון לוח אם X48 מסך 22" רציתי לדעת אל איזו מערכת מומלצת למשחקים כדי לנצל הכי טוב את משאבי המחשב... אני יודע שלויסטה יש DX10 השאלה האם עבור משחקים החדשים ואלה הכבדים שיצאו בשנה אחורה, ויסטה 64 תתמוך או שעדיף ויסטה 32 או בכלל XP אני נוטה לכיוון 64 כי היא תתמוך ותזהה את כל הזיכרון שלי אבל האם ניתן להריץ עליה את כל המשחקים?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
במנהל ההתקנים התהליך הזה תופס בין 80 98 ב CPU..הנה: אך אני יכול לעשות שהוא לא יקח הרבה כל כך?ולמה הוא בכלל? ועוד שאלה יש לי תהליך שקוראים לו PnKBstre.exe של SYSTEM מה זה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את הטוויק לפי ההוראות במדריך טוויקים של PC-Spot. עקבתי אחרי ההוראות במדיוק, אך ראיתי שלכותב המדריך יש לשונית שנקראת Driver Options או משהו כזה - אז לי אין אותה. רק שם אפשר לאפשר DMA, אז ודאי הבנתם שאני לא יכול. (המערכת - Mobo: P4T533-C 840PE, OS: WinXPPro SP1, Unknown HDD). תודה לעוזרים ועוד דבר - מישהו מכיר עוד אתרים שמציעים מדריכי טוויקינג ל- XP? התמכרתי לזה! ;D
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום אני חייב סיוע דחוף התקנתי את מערכת WIN7 על כונן HD חדש לאותו מחשב שיש לי בכונן :C את מערכת XP נאמר לי שאוכל לבצע בחירה לאיזה מערכת אני יכול להשתמש כך שאוכל ללמוד על WIN7 ורק לאחר שליטה יעביר את כל התכולה לכונן החדש עכשיו אני לא מסוגל להכנס לXP הנמצא בכונן :C אבקש סיוע דחוף בברכה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי התקין כונן קשיח חדש במחשב. המחשב כרגע מריץ WIN98, והכונן לא מזוהה ע"י מערכת ההפעלה. בדקתי את המחשב ומצאתי שהוא התקין הכל נכון, ואין שום בעיה חומרתית, כולל BIOS. אם מישהו יוכל לעזור ולהושיט יד כאן, זה יהיה נהדר.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל עיקרון ה"חלונות" לא עובד. לא גרירה בין תיקיותצ לא גרירה לתוך תוכנות כגון WINAMP משתמש בWINXP SP2 עשית עדכון בדקתי וירוסים וSPY
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כל שניה קופצים לי אתרים למסך גם אם אני גולש וגם אם אני לא זה מעצבןןןןן...אפילו אם סתם אני רק מתכתב באיסי קיו ואפילו לא באתר של אינטרנט זה קופץ אין לי מושג איך להפטר..ניסיתי אד אוור, וינדוס וושר, אנטיוירוס וכלוםםם.... ועוד בעיה זה גם שאני לוחץ על הריבוע של האתר האינטרנט כדי לפרוש את האתר על כל המסך הוא נותן לי חצי מסך, זתומרת הוא לא מגדיל אותו עד הסוף הנה למשל אני יביא תמונה. אני אודה מאוד לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם. רק לא מזמן רק התקנתי מחדש WIN7 86 ונראה שסה"כ דברים הסתדרו. אולם, הבנתי שלשימושי הזכרון המרובים שלי, כבר מזמן הייתי צריכה להתקין את ה- 64. ולכן סוף סוף עשיתי זאת. כאמור, המערכת עבדה עד לא מזמן עם WIN7 86 אבל היא בהחלט אמורה לתמוך ב- 64. נתוני מערכת: מעבד: AMD Athlon II X4 635 2.9GHz Quad Core. לוח GA-870A-UD3 זכרון 4GB התקנתי WIN 7 64 מדיסק מקורי דנדש (אבל שנמצא אצלי זמן רב לכן אינו כולל SP1). איני יודעת אם חשוב לציין, אבל התקנתי התקנה נקיה מגרסת שדרוג. אבל גם כך עשיתי עם - WIN7 86 ולא היו אז כל בעיות. אפשרתי לו במהלך ההתקנה להוריד את כל העדכונים מהרשת. ברגע שסיימתי להתקין החלתי עם העדכונים. לדעתי יחד עם ה- SP1 הורדתי באזור ה- 100. העדכון היחיד שלא…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הכל התחיל מכך שהמערכת העלתה חלונות כחולים- העלתי שוב ושוב את החלונות עד שהדבר נעלם. ברגע שזה נעלם, המערכת עלתה נורא נורא באיטיות ואז המקלדת והעכבר (S510, לוג'יטק) חדלו לעבוד. הבאתי מקלדת ועכבר בחיבור פרמיטיבי (PS2) והם כן עובדים. בנוסף יצאתי ממלא תכניות ועכשיו החלונות עובד לא רא בכלל, רק שעדיין הוא לא מצליח לזהות בכלל את הסט האלחוטי, ובכלל בהתקנות הוא נתקע. כולל USB. בנוסף ישנו גם USB שדווקא כן עובדים, כגון: DOK. יש לי כמה תכנות שאני עובד איתן בשוטף- כדלהלן:Spyware Doctor, CCleaner, Glary Utilities, Malwarebytes' Anti-Malware, , SUPERAntiSpyware, Soluto, SpyHunter. המחשב פעל ממש טוב, עד התקנת התכנות החדשות:Glary Utilities, Soluto, SpyHunter. העניין הוא, שנזקים באו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנני מבין את המנהל שכול הזמן סוגר את השאלה ולא נותן למשיש לו את הווינדוס לענות מה מפריע לך השאלה הזאת שאתה מוחק כל פעם את השאלה ושוב אין בשום שירשור מידע לאיך לבטל סיסמה לכניסה לויסטה יש אולי לשינוי סיסמה בווינדוס NT
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה נכון כי מערכת הפעלה זו הכי יציבה שיש? מי בלבל את המוח יותר מדי ואמר כי היא לא מפעילה משחקים? למה היא לא שווקה בעיברית? למה מערכת חלונות לא מצורפת עם msconfig כי הייתי צריך להשיג אותו בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעייה של קידוד עברית במחשב(Windows 7) חלק מהעברית מופיע כריבועים וחלק כעברית, העברית מקודדת (ע"פ אקספלורר) לפי utf-8 .צירפתי תמונה להמחשה, אבל זה קורה גם בחלונות "עזרה" של ווינדוס 7! תודה! http://www.s iz.co.il/codes.php?i=rlnzmyjykjz5.png
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חפעמים יש קישור בסרט באינטרנט כמו טריילרים וכאלה איפלו שירים ששומעים באון ליין ואני לא מצליח לראות או לשמוע שום דבר יש איזה משהו שחוסם לי אותו כניראה sp2 מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המפרט בחתימהיש לי ג'יגה זיכרון ואני לא יודע כמה זיכרון ווירטואלי לשים... אמרו לי דבר ראשון לשים אותו בכונן שיש בו הכי הרבה מקום (כלומר GB) וזהו כונן C אצלי והגדרתי אותו על 2500 עד 2500 זה טוב? אם לא למה לשנות?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף שפת קלט במקלדת רוסית אבל אין לי בהגדרות רוסית למה ואיך אני יכול להוסיף?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך מתקינים עברית על הוינדוס הזה? אשמח למדריך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן התיקיה windows\installer עברה כל גבול והיא לוקחת כמעט את כל C. ברשותי WinXP Home, מה ניתן לעשות \ לכווץ את הדבר הענקי הזה? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לגרום לכך שהתצוגה של תקיית הmusic ותת התקיות שיש באותה תקייה ראשית (תקיית הmusic)תהיה באופציה של list? וגם בתקיות אחרות אני רוצה שיראו הכל בתצוגה של icon ולא tiles ושגם התת תקיות יהיו באותה אופציה. מבלי לעבור אחד אחד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר העברת תיקייה מprogram files של c לprogram files של d, כל פעם שאני מנסה להפעיל קובץ EXE זה כותב לי: "The specified path does not exist" יש לי windows xp. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כפי שציינתי, סרטים בFHD-1080P עובדים באיטיות מעצבנת!!! עם דיליי כזה, עצירות.. HD עובדים טוב, בתחילה חשבתי שזה קורה בגלל דיסק קשיח תקול לכן הקריאה איטית ומכאן התקיעות.. כרגע המחשב עובד עם SSD חדש זה שנקנה במכירה הקבוצתית, שוב, כל הכבוד! זיכרון לא חסר, 6GB, WIN 7 Ultimate 64Bit, זוג כרטיסי מסך 9600GT שעובדים בתצורת SLI טמפרטורת עבודה תקינה, של כרטיסי המסך כ-48 מעלות שזה לא הכי נמוך אבל עדיין, לא אמור לגרום לתקיעות כאלו.. כל הדרייבירים מעודכנים כולל של כרטיסי המסך, בקיצור, לא מוצא שום סיבה שזה יקרה! יש רעיון?! כמובן שמותקנת חבילת קודקים ל64bit K-lite הכי עדכנית... רעיונות?! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הווינדוס לא עולה לי.. הוא נתקע על מסך שחור לפני המסך הכחול של הוולקום הדבר היחיד שיש על המסך זה הסמן של העכבר... מה עושים במצב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בכדי לקבל את אותו מחשב ישן שהיה לי, רק נקי. או שאני צריך שוב לעדכן ולהתקין את כל הדרייברים, את כל התוכנות, את כל ההגדרות. לעשות הכל ממש מההתחלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-