עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by fx-57,

שווה או לא? מפרט בצד..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תיראו מה זה ... תמונה ממנהל התקנים: זה ממש מעצבן אני תקוע ככה כבר יומיים ... עריכה : עכשיו יש לי כבל כחול עם מתאם לבן מישהו אמר לי שביגלל הכבל הזה אני לא יכול לשנות את הרזולוציה... ושאני אני צריך כבל DVI לHDMI ... זה נכון ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mikko,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3390311,00.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ziv0798,

יש לי בעייה של קידוד עברית במחשב(Windows 7) חלק מהעברית מופיע כריבועים וחלק כעברית, העברית מקודדת (ע"פ אקספלורר) לפי utf-8 .צירפתי תמונה להמחשה, אבל זה קורה גם בחלונות "עזרה" של ווינדוס 7! תודה! http://www.s iz.co.il/codes.php?i=rlnzmyjykjz5.png

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by frodo,

כשאני מכבה את המחשב אז אחרי שאני לוחץ כיבוי אני מקבל הודעה שאומרת שהזיכרון הוירטואלי של המחשב שלי נמוך,מה הבעיה בדיוק? מה זה זיכרון וירטואלי?(דרך אגב לי יש AMD2000 וזיכרון של ווידבונד 256 DDR). ההודעה הזו היא רק מהימים האחרונים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלום המפרט בחתימהיש לי ג'יגה זיכרון ואני לא יודע כמה זיכרון ווירטואלי לשים... אמרו לי דבר ראשון לשים אותו בכונן שיש בו הכי הרבה מקום (כלומר GB) וזהו כונן C אצלי והגדרתי אותו על 2500 עד 2500 זה טוב? אם לא למה לשנות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Wolfcub,

החשבון של ה-administrator המובנה נעול וגם חשבון המנהל הנוסף היחידי במערכת. הם לא הופיעו לי במסך הכניסה למערכת (Win XP). העתקתי מחדש את קבצי המערכת מדיסק ההתקנה ונוצר חשבון User מסוג Limited user. דרכו נכנסתי ל-administrative tools בלוח הבקרה ואז גיליתי שזה מה שקרה לחשבונות המנהלים. מה ניתן לעשות?!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by xgamer,

יש לי ווינדוס XP פרו וכולו באנגלית רציתי לדעת איך להפוך את כולו לעיברית במקום START שיהיה התחל וכד' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by DOCTOR X,

אפשר להתקין 98 על מחשב p1 עם 21MB זכרון ו1MB זכרון ווידאו (PCI)???? כדאי בכלל????? כי אם אני עושה פורמט ו98 יעשה בעיות אז זהו כל משנשאר לעשות איתו זה לשחק כדורגל... :AR15: כרגע יש 95... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by NJorl,

מה ידוע על מערכת ההפעלה הבאה של מייקרוסופט מפת הדרכים \ תאריכים תצלומי מסך

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by avi25m,

מאז שהתקנתי על המחשב Windows XP כשאני לוחץ על כיבוי המחשב מודיע לי שהוא מוכן לכיבוי ואני צריך לכבות אותו ידנית. לפני ה XP הייתי צריך ללחוץ רק על כיבוי והמחשב היה נכבה לבד ללא צורך בלחיצה נוספת על לחצן ה POWER במארז עצמו. ניסיתי לשנות את ההגדרות באפשרויות צריכת חשמל, אך לא מופיע לי שם התיקיה ניהול צריכת חשמל מתקדמת. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. פתאום אני רואה רק סמלים ואין שמות וזה משגעע בקשה תעזרו ליי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by PayneBack3251,

שלום רב התקנתי ווינדווס אקס פי בהתקנה עשיתי את כל ההגדרות הרגילות של השפה ובווינדווס עצמו אני לא מצליח להחליף מאנגלית לעברית ולהיפך בעזרת ALT + SHIFT רק בעזרת ה LANG BAR אני מצליח לעבור שפה אין פשוט ה ALT SHIFT מנוטרל מודה לכם על העזרה בתודה עידן.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by elior021,

שבוע טוב יש לי בעיה מוזרה כשאני לוחץ על כונן c מקש ימני בעכבר רשום לי למעלה פתיחה אוטומטית ורק מתחתיו רשום פתח. שזה אומר לפתוח באופן רגיל אם אני לוחץ פעמיים על כונן c מופיע לי הודעה של פתיחה באמצעות תוכנה כל שהי ואני רוצה לדעת איך מוחקים את הפתיחה האוטומטית הזאת? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, חלקכם אולי נתקלתם באשכול קודם שפתחתי פה מוקדם יותר בנוגע למסכים כחולים, שבינתיים לא מוצאים מרפא לבינתיים, לא מטריד אותי במיוחד לנסות להתקין את הווינדוס מחדש בתנאי ואוכל לשחזר את כל המידע שלי להתקנה החדשה. במידע אני מתכוון לסיסמאות, הגדרות דפדפנים ושל תוכנות מותקנות - למשל פיירפוקס, תוכנות כמו uTorrent שכרגע נמצאות באמצע עם הגדרות וטורנטים ומידע כזה או אחר. אני מודע לכך שעבור התקנה חדשה אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות ואין לי בעיה עם זה, אבל האם לאחר מכן ניתן להעביר קבצים ממקום כזה או אחר כדי לשחזר את המצב הנוכחי שלי בכל תוכנה ותוכנה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by fux,

שכחתי את הסיסמא של המשתמש... זה לא ה administertor אני מחובר עכשיו אליו... אני לא זוכר את הסיסמא אליו... הייתי בערך שבועיים לא בבית ... ולא עשיתי ריסט ולא כלום עכשיו אני לא זוכר את הסיסמא ... ואם אני יעשה ריסט אני סתם יצטרך לעבוד עם תוכנות אחרות... אני על וינדוס xp pro תודה לכל העוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב,אני מנסה להפעיל סרט כולל כתוביות ואני רואה ג'יבריש?תוכלו לחלוק איתי מחכמתכם ולתקן את בעייתי?תודה ויומטוב לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by AlcHEMisT,

שלום לכוווווולם! שאלתי היא כדלקמן: יש ברשותי win xp home בעברית ואני רוצה לדעת אם אפשר להתקין גירסת hebrew enable כמו ב win98 , פשוט אני רגיל לאנגלית ועברית ומחשב לא מסתדרים לי ביחד. אם כן, איך? אשמח לקבל תשובה.... חג שמח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by L1ron,

שאלה - בווינדוס XP ,מפרמטים לפטופ עם הארדיסק חדש באותו אופן שמפרמטים מחשב נייח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by digitalic,

איך?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by desert,

לכתוב בדוס באקספי בעברית-לא מצליח אני פשוט רואה ג,יבריש מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by nim901,

אני כבר לא זוכר איך קוראים לזה אבל זה כזה סוג של פונטים ש"מותאמים" למסכי LCD וזה בא בברירת מחדל בויסטה, איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי דיסק חוקי של וינדוס 7 שקניתי לפני כמה שנים ב KSP אני רוצה להתקין במחשב חומרה חדשה מסוג SSD (במקום ה HDDׂׂ ׂ) ואז להתקין עליו וינדוס 7חוקי בעזרת הדיסק ואז לשדרג אותו לוינדוס 10 מהאתר של מיקרופספוט זה יעבוד ? נ.ב יש לי מספר מזהה מוצר של ווינדוס 10 שפועל כרגע ויש לי גם מספר רשיון של ווינדוס 7 שקבלתי עם הדיסק

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by אבי_ז,

שלום, יש לי מחשב בן שנתיים, אשר מותקנת בו xp home oem בעיברית. עכשיו, לצרכי עבודה, אני צריך שיהיה לי IIS על המחשב, אשר אינו זמין בגירסה זו. אני רוצה לעבור ל xp pro. האם יש דרך לעשות זאת ללא פירמוט המחשב? אם כן, איזו גירסה של התקנה צריך? במידה שאי אפשר, האם אפשר להתקין את ה PRO במחיצה נפרדת, במקביל, בלי לפגוע בגרסת ה HOME הקיימת? תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MooMoo,

טוב.. קיבלתי מחשב חדש לגמרי ( P-233, 32 MB RAM, 6GB H.D.D) ועשיתי לו מודינג מוזר.. בקרוב בגלרייה. אבל הייתי חייב להתקין עליו וינדוס 98 בגלל המערכת החלשה.. טוב התקנתי והכל עובד.. עכשיו האינטרנט GATEWAY שלי הוא עובד על וינדוס XP אז לקחתי את הדיסק של XP והתקנתי ב98 גם את ה REMOTE DESKTOP CONNECTION ואת NETWORK SETUP WIZARD, טוב האינטרנט עובד ואני יכול להתחבר למחשבים אחרים ברשת בREMOTE DESKTOP אבל אני לא מצליח להתחבר אליו... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות.. כי חיפשתי אבל ???... בתודה מוומווו

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.