עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי היום באמצע משחק פתאום הופיע לי החלון של המקשים הדביקים..ואני ברוב טיפשותי לחצתי שם על כל מיני שטויות.. האמת...התופעה של המקשים הדביקים אינה חוזרת שוב.. אך כל מה שקשור למקשים CTRL\ALT\SHIFT וכדומה אינו פועל כראוי... ונגיד אני כותה בעברית...אי לא יכול ללחוץ CTRL+SHIFT כדי לעבור לאנגלית...רק דרך הדרגל שפות או הCAPS LOCK.. אם מישהו יודע אין אני מגיע שוב לחלון של המקשים הדביקים...אשמח לדעת איך... ובכלל איך אני מבטל את זה? (עשיתי כבר חיפוש...) תודה מראש INSTALL

2. Started by J S Bach,

היי, אני הורדתי BOOT אחד ואני לא מצליח למחוק אותו, ועכשיו כל פעם שאני מדליק/עושה ריסטרט למחשב מופיעות לי שתי אופציות שמהן אני צריך לבחור את הבוט... אני רוצה להעלים את האפשרויות ככה שיחזור לעליה חלקה ללא הקטע בו אתה בוחר בוט. דבר נוסף בתיקיית c:/windows/resources/boot יש לי BOOT אחד, האם הוא צריך להיות שם או שאני יכול למחוק אותו בתקווה שכך הבעיה תיפתר? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  3. Started by nivezrati,

שלום! התקנתי ווינדוס XP למחשב חדש של חבר ובהתקנה לחצתי C והתקנתי שתי מחיצות. הבעיה היא שאחת היא C והשניה היא E במקום D הוא לא נתן לי אות אחרת ואני רוצה לשנות את E לD. זה אפשרי? איך? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by Boxster,

כותרת.. מה ההבדל בין הSP האלה? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש לי ווינדוס XP האתר של ווינדוס אפדייט נתקע ולא זז לאחר התקנה של אופיס 2003 זה קורה במסך שהוא בודק אם קיימים עדכונים חדשים למחשב ואז יש את הסמן הירוק שזז מצד שמאל לימין, והוא ממשיך לזוז כך במשך שעה ולא מתקדם לשום מקום נעשתה התקנה..הסרה..התקנה מגירסה אחרת של אופיס 2003 והסרה..והתקנה עוד פעם וזה קורה כל פעם מחדש אודה לכם אם תוכלו לעזור לי

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  7. Started by eladbu,

יש לי בעיה נראה לי שווינדואס אוכל יותר מדי זכרון ווירטואלי אמרו לי שזה צריך להיות משהו בסביבות ה 200 250 מגה גג אבל אצלי זה קבוע על 400 500 יש לי גיגה זכרון ראם אם זה משנה! הזכרון הווירטואלי שלי ממוקם לא בספריית הווינדואס ונקבע ע"י ניהול המערכת האם זה תקין? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  8. יש לי בתקייה של וינדוס איזה קובץ LOG שהוא ממש גדול איזה 60 מגה,וזה קובץ לוג! עכישו שאני עושה איחוי דיסק הוא כל הזמן מוצא מלא פגמים בקובץ הזה, וחשבתי על למחוק אותו, הקטע שאני לא יודע אם זה בטוח כי הוא נמצא בוינדוס..ושעשיתי איחוי מצאתי אותו לפי זה: WINDOWS\Debug\NetSetup.LOG אפשרי למחוק? או לא לגעת?

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  9. שלום לכולם, נתקלתי בבעיה מוזרה ובהיותי איש רשתות ולא כ"כ מתמחה בסביבת ווינדווס רציתי לבקש את עזרתכם. המפרט: INTEL PENTIUM DUAL CORE E5300 LOW END LENOVO G31 MOBO 2GB RAM SAPPHIRE HD4850 @ CATALYST WINDOWS 7 PROFESSIONAL בעקרון הבעיה היא כזאת: הכרטיס מסך מוציא תמונה משתי יציאות ה DVI שברשותו אך אחת מהיציאות (ה DEFAULT) התקלקלה ומוציאה תמונה עם פיקסלים ירוקים מרצדים. הבעיה הזאת נפתרה כאשר פשוט התחברתי ליציאה השנייה של ה כ.מ. , הבעיה הנוכחית היא שהווינדווס לא מוציא תמונה ביציאה השנייה ולפי ההגדרות (כמו שפטרתי בפעם האחרונה לפי ההגדרות בוונדווס ביקשתי מהמערכת להוציא לי את הדסקטופ מהיציאה השנייה ב SCREEN RESOLUTION). הבעיה היא ש המערכת מוציאה תמונה אך ורק ביציאה הראשונה כאשר…

10. יש לי דיסק מקורי של Windows XP Pro גרסת 2002 והוא מותקן עכשיו על המחשב הזה. אני יכול להתקין אותו על עוד מחשב חדש ושאני אוכל לעשות עידכונים רגיל בלי בעיות? או שאני חייב לבטל את הרישיון של הווינדווס במחשב הזה ורק אז אני אוכל להתקין אותו במחשב החדש בלי בעיות?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  11. Started by The Terminator,

עשיתי פורמט למחשב שלי... התקנתי חלונות אקס פי, ופתאום לחיץ ה-START מטושטש קצת, בעיקרון הוא אמור להיות חלק. זה לא רק לחיץ הסטרט, זה עוד כל מני דברים אחרים. מה שמפריע לי פה זה לא שהלחיץ הוא מטושטש, אלא שיש איזו יכולת ירודה של כרטיס המסך שלי שהוא GF2 GTS. יש לכם מושג איך מתקנים את זה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by yossi21,

מפרט שלי: לוח אם - Gigabyte ep45c-ds3 מעבד - Intel core 2 duo e7400 2.80GHz ספק כח - 650 W זיכרון - Kingston 2x2Gb DDR3 1333 MHz דיסק קשיח - WD 320 GB SATA 2 כ. מסך - Nvidia GeForce 9800 GT 1GB DDR3 1333 MHz מערכת הפעלה - Windows Vista Ultimate 32 bit הבעיה היא כאשר הפעלתי מצב שינה במחשב הופיע לי מסך כחול שאומר: STOP 0x0000001A MEMORY_MANAGEMENT כשביטלתי מצב שינה זה לא הופיע לי יותר. למה זה קורה לי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. היי מישהו יודע איך בדיוק אני מונע מתוכנית מסוימת ואו בכלל , לדעת מהם התוכניות שעולות לי במערכת win2000 , אני לא מעוניין בתוכנית חדשה אלא דרך הרגסטרי בלבד. תודה.

14. Started by eli33,

באתי להתקין וינדוז במחשב ובפעם והכנסתי דיסק שצרבתי ובדיסק הזה היו בעיות אז עצרתי את ההתקנה והכנסתי את הדיסק המקורי אבל פתאום המחשב לא קורא מהדיסק כתוב כל בקטע הזה של "תלחץ על כל כפתור כדי לקרוא מה cd " אני לוחץ וזה פשוט לא קורא ..אין בעיה במקלדת..הגדרתי את הבוטים שיקראו קודם את ה cd ואחרי זה זה קורא מההארד דיסק ואומר משהו עם NTDLT משהו כזה..ואומר ללחוץ על ctrl+alt+delete כדי לעשות ריסטרט וגם זה לא מגיב ל -ctrl+alt+delete מה יכול להיות הבעיה..אולי זה בגלל שהתקנתי את הוינדוס הראשון והפסקתי באמצע.. בקיצור מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה ולהתקין את הוינדוס תודה מראש לכל מי שעוזר..

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by tom222,

שלום רב ! ברשותי מחשב די חדש ומהיר והכוונה היא למעבד אינטל 4, 2 ג'יגה הרץ. כשה-XP שלי עולה הוא מבקש ממני את הסיסמה ואני נותן לו אותה ומיד לאחר מכן אני רואה את שולחן העבודה שלי אך ללא הסמלים של כל מה שיש לי שם ורק לאחר כ-2 דקות עולים הסמלים ואני יכול להתחיל לעבוד עם המחשב. יש למישהו פיתרון לגבי האיטיות הזו ? יש אולי איזו שהיא תוכנה שעולה עם עלייתו של ה-XP שגורמת להאטה של המערכת ? אודה לכם על עזרתכם המהירה בנושא. tom222@netvision.net.il בכבוד רב, TOM222

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ross,

היה לי וירוס במחשב שהרס לי את קיצורי הדרך (קבצים עם סיומת lnk) ועכשיו זה נפתח באמצעות תוכנה שאני קובע לו (פתיחה באמצעות). איך אני מתקן את הסיומת שקיצורי דרך יפתחו את הקישורים שלהם. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by moo2004,

היי, יש לי בעיה שחוזרת על עצמה בכל פעם שאני מחבר Disk On Key למחשב. באופן דיפולטי לאחר שאני מחבר אותו הוא מקבל את אות הכונן F. מוגר לי כונן רשת עם האות F. כלומר יש לי כאן שני כוננים עם אותו שם. כשניגשים ל My Computer, המחשב ממשיך לזהות את הכונן רשת כ F , ולא מזהה את ה Disk On Key. רק כאשר אני ניגש ל Computer Management -> Disk Management ומשנה שם את האות של ה Disk On Key המחשב מזהה אותו. שאלתי היא: האם יש דרך שה Disk On Key אוטומטית יקבל אות כונן אחרת שונה מ F??

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  18. שלום. אני משתמש כרגע בדפדפן MAXTHON, אך הבעיה שלי צצה גם בIE הבעיה היא, שכל פעם שאני רוצה לכתוב משהו בתוך איזה דף אינטרנט, בשדה כתיבה כמו השדה שאני כותב בו עכשיו אם אני רוצה להעביר שפה, אני לוחץ על שיפט אלט כמו שצריך. ואז, הסמן הזה, מתהפך, לכאורה מחליף שפה, אך ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהוא, הוא מחליף שוב וחוזר לשפה הקודמת. הדרך היחידה שלי היא לשנות ידנית בעזרת סרגל השפה למטה, איפה שכתוב HE ו EN תודה מראש על כל עזרה שהיא

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  19. WINDOWS XP PRO SP3 משהו מוזר, אחרי הדלקת המחשב או RESTART הכל עולה כרגיל למעט ה firewall של ה windows. אני נכנס לאחר מכן ומפעיל אותו ידנית, אבל ברגע שמכבים את המחשב או עושים RESTART ה firewall חוזר למצב של "לא פעיל" ניסיתי לתקן ע"י RUN: NETSH FIREWALL RESET וקיבלתי את חלון הדוס הריק והודעת שגיאה המצ"ב : ניסיתי גם לבדוק אם הסרוויס הזה פועל אוטומטית או ידנית או תמידית תחת RUN -> services.msc Windows Firewall/Internet Connection Sharing (ICS) כל אלה נמצאים במצב אוטומטי: Network Connections Security Center Windows Firewall Event Log מה אומרים המומחים :s05:

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  20. אני מחפש תוכנה (או מספר תוכנות) שמשנה את המראה של Windows 2000 Professional SP4, כך שהוא יראה כמו Windows XP. אני מעוניין בעיקר שהמראה של חלון של תוכנה (וחלון של המחשב שלי) וה-Task Bar יראו כמו ב-Windows XP (בצבעים של כחול, ירוק ואדום). אני מעוניין גם בתוכנות טובות שמאפשרות לבצע Tweaks למספר רב של מאפיינים ב-Windows 2000. הדברים החשובים לי בעיקר הם Tweaks שקשורים למראה של Windows ולמיקום של תיקיות מערכת שונות (כמו Favorites). אני רוצה שהתוכנות ישנו את המאפיינים של Windows מבלי לרוץ בזיכרון ברקע, ומבלי לשנות את המעטפת של Windows (כמו Aston). בקיצור, אני רוצה להשתמש ב-Windows 2000 ולהרגיש Windows XP, מבלי להכביד על המערכת.

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by doroonnn,

שלום מישהו מכיר אופציה לשתף קבצים או תיקייה ברשת של 4 מחשבים אבל שהתיקייה תהיה משותפת רק בין 2 מחשבים ספצייפים והשאר לא יראו אותה? מבחינת הרשאות זה בעייתי כי כולם זה EVERYONE אז מה עושים במצב כזה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by alexrta,

יש לי קובץ מסוג AVI במחשב שפשוט לא מוכן להימחק כל פעם שאני מנסה למחוק אותו מופיעה לי הודעה האומרת שקהקובץ נמצא בשימוש ע"י תוכנה אחרת אבל שום תוכנה לא עובדת מה לעשות ??? ??? ????!?!?!

• 5 תגובות
    • 968 צפיות
  23. Started by Voodoo3fan,

אהלן, מקווה שזה בפורום המתאים מתי פעם אחרונה הייתם על Win98? חחח... אני זקוק לעזרה רק בדבר אחד: עכשיו, אני צריך לפרמט רק את C בלבד. את D אני רוצה לשמור. אם אני מבין נכון, PRI DOS זה בעצם המחיצה של C שעליה Win98 מותקנת, ואילו EXT DOS היא המחיצה של D. העזרה בעצם היא בפירמוט עצמו, כשאני בוחר איזו מחיצה אני מעוניין לפרמט, ואני בוחר ב- 1, זה אומר שזה יפרמט רק את C ויאפשר לי להתקין מחדש את Win98? או שמא אני זקוק למחוק את שתי המחיצות, כלאמר פירמוט כללי של כל הדיסק הקשיח ורק אז זה יאפשר התקנה? אני פשוט צריך לדעת ב- 100% שכשאני מפרמט את C, זה רק את C. ואם זה יאפשר לי להתקין את Win98 גם כשאין צורך בפירמוט כללי של הדיסק הקשיח. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  24. Started by amramby,

הי תמיד יכותי לשנות את השפה מעיברית לאנדלית ע"י לחיצה בצד ימין של המקלדת על ALT +SHIFT, ולאנגלית הייתי עושה את אותו דבר בצד שמאל. לאחרונה אני יכול לשנות רק בצד שמאל ולא מצליח לשנות את ההגדרה. מבקש פתרון

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  25. שנתי כמו במדריך האפשרות הראשונה , עשתה או אייקונים קטנים (לא יפה) או אייקונים ענקיים. האפשרות השניה, עשתה לי בגודל מושלם ,גם סמן העכבר נראה בול בגודל , אך דפדפן כרום נראה דפוק ביותר ,הרזולוציה נראת מאוד נמוכה ! http://www.israup.net/images/270d88facda212a856b2717fbfb66629.png לפי התמונה רואים שאין סדר לא רואים את ה ( - ) ליד הריבועים והX של הדפדפן . הכל מבולגן . דפדפן אקספלורר נראה בסדר גמור גם מבחינת רזולוציה ,גם סדר. אחרי שהחזרתי אייקונים מהאתחול ,שוב פעם האייקונים נעלמו אחרי שעשיתי רענון , והסדר התבלגן ! דבר נוסף , תוכלו לראות פה ,כשאני מנסה לשנות סמל לדפדפן כרום, החלון לא מתאים לגודל המסך! אי אפשר ללחוץ אישור על השינוי אני נסתי להרים את החלון עם ה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.