Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני משתמש כרגע בדפדפן MAXTHON, אך הבעיה שלי צצה גם בIE הבעיה היא, שכל פעם שאני רוצה לכתוב משהו בתוך איזה דף אינטרנט, בשדה כתיבה כמו השדה שאני כותב בו עכשיו אם אני רוצה להעביר שפה, אני לוחץ על שיפט אלט כמו שצריך. ואז, הסמן הזה, מתהפך, לכאורה מחליף שפה, אך ברגע שאני לוחץ על מקש כלשהוא, הוא מחליף שוב וחוזר לשפה הקודמת. הדרך היחידה שלי היא לשנות ידנית בעזרת סרגל השפה למטה, איפה שכתוב HE ו EN תודה מראש על כל עזרה שהיא
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
[attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים שהם מעל ל-2 ג'יגה מדיסק למחשב והוא נותן לי הודעה שכתוב בה שאין לי מקום במחשב למרות שיש לי 20 ג'גיה פנויים. מה לעשות?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לכתוב את זה כל פעם שאני מעביר קבצים לא משנה מאיפה המחשב שלי נתקע כשזה מעל משהו כמו 500 מגה וצריך לכבות ולהדליק מחדש את המחשב תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
התקנתי משחק כלשהו ובאמצע ההתקנה קופצת לי הודעה שאומרת לא יכול להעביר את הקובץ הבא......h:\support\sv\l?smig בדקתי במיקום הקובץ ומופיע שם קובץ בשם lasmig(מעל האות a יש שני נקודות) ולא כמו הקובץ שניסתה התתקנה להעביר l?smig. השאלה שלי היא מה אני אמור לעשות בבקשה מכולם תעזרו לי......אני נואש. חיכיתי למשחק הזה שבועיים. בכל אופן מדובר בLord of the ring the battle of the middle earth .
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן, פירמטי את המחשב (ומחקתי כל זכר למה שהיה בו) והתקנתי עליו ויסטה עברית.. הקצאתי כונן © שעליו הותקנה מערכת ההפעלה וכונן (D) שתיכננתי שבו יהיו כל הקבצים / תמונות / מסמכים וכו'.. בויסטה יש כבר תיקייה שכוללת בתוכה תיקיות של תמונות מסמכים וכל אלה ואופציה זו הייתה נוחה לי מאד, בגרסה הקודמת של המחשב שלי זה היה בתיקייה נפרדת ממערכת ההפעלה.. (אני לא זוכר איך העברתי) עכשיו פשוט אין אפשרות להעביר את התיקיות לכונן אחר.. איך להעביר? מקווה שהבנתם למה התכוונתי..
-
- 8 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המחשב לא עולה לוינדוס הוא נתקע במסך של הוינדוס (התמונה הזאת ) המחשב עולה רק במצב בטוח ... מה אני עושה? (כמובן מבלי לפרמט ולהתקין מחדש הכל)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני הארד דיסקים במחשב, אחד של 80GB ואחד של 40GB. על ה80GB מותקן Win XP. היום התקנתי על ההארד דיסק של ה40GB וינדוס 2000PRO. לתומי חשבתי שאם אני אגדיר לעשות BOOT מהHD של ה80GB יעלה לי הXP, ואם אגדיר מה40GB יעלה ה2000 (עשיתי את זה עם ויסטה וזה עבד). הבעיה היא כזו: אם אני מגדיר למחשב לעלות מה40GB יש בעיה והוא רושם לי NTDLR is missing, אם אני רושם לו לעלות מה80GB (איפה שמותקן הXP), דווקא ה2000 עולה. זה ממש מוזר ובכלל לא מובן. זה יוצר מצב שאני לא יודע איך להעלות את הXP. שאני הגדרתי BOOT לאחד ההארד דיסקים הגדרתי רק אותם ובשאר עשיתי Disabled. איפסתי ביוס וזה גם לא עזר. מה אפשר לעשות? תודה. עריכה: שכחתי לציין שניסיתי לנתק את ההארד דיסק של ה40GB, אבל אז המחשב מר…
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. החלפתי היום צורב כי הקודם לא עבד ועכשיו אני רוצה לפרמט את המחשב הצורב קורא את הדיסק במערכת ההפעלה והוא עובד אבל שאני מנסה להעלות את הדיסק מהבוט הוא לא עולה וממשיך רגיל למערכת המותקנת כמובן שהגדרתי שהבוט יתחיל מהצורב אשמח לעזרה אני חייב להחזיר את המחשב הזה בקרוב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הxp לא עולה ואני צריך משהו כמו rescue disc. מאיפה ניתן להשיג ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
בקיצור חבר שלי עכשיו עשה Reset למחשב (לא דרך המחשב דרך הכונן כאילו בכפתור הזה שלוחצים וזה מתחיל מחדש את המחשב) ואז כשהמחשב בא לעלות מחדש ל XP אז הוא נתן לו עמוד שחור כזה שיש שם שלושה אפשרויות של Safe Mode (משהו כמו Safe Mode With Networig ועוד) ולמטה עוד אפשרות Stary Windows Normall. בקיצור הוא בוחר ב Start Windows Normal ואז המחשב בא לעשות כאילו הוא מעלה את ה XP והוא שוב חוזר למסך הזה (שבוחרים אם Start Windows Normal או אם Safe Mode) ואז הוא שוב בוחר Start Widndows Normal ושוב זה חוזר לפה. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל להעלות את הוינדוס ושהוא גומר להעלות אז במקום להיכנס לוינדוס הוא מראה לי משתמש אחד ואני צריך ללחות עליו כדאי להיכנס לוינדוס זה משו קטן אבל זה דיי מציק לי ד"א יש לי וינדוס אקס פי פרו 32 ביט עברית
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לכאן. לא מצאתי מקום אחר. אני לא חושב שהבעיה היא באינטרנט כי אני כרגע כותב ממחשב אחר בבית ויש רשת בין שתי המחשבים. אז ככה פתאום אני לא מצליח לעלות קבצים לרשת. אני מנסה לעלות קבצים דרך כל מיני אתרים ברשת זה טוען הרבה זמן ואז נפתח דף שגיאה. יש לי גם שרת פרטי, ניסיתי לעלות דרכו ואותה בעיה. עוד בעיה שבאה יחד עם זה. אני לא יכול לשלוח הודעות ארוכות דוגמא בפורומים. ההודעה הזאת שאני שולח עכשיו היא לא דרך המחשב שלי. דרך המחשב שלי זה טוען ואז נפתח דף שגיאה. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חבר שלי ניסה לסדר עברית במחשב של חברה שלו וכמו שכבר הבנתם, אם אני כותב את זה - הוא לא הצליח עכשיו יש לו בעיה להעלות את הוינדוס עצמו הוא מגיע למסך שה וינדוס טוען את עצמו ועושה ריסט וכך חוזר חלילה... הוא ניסה להעלות דרך Safe Mode אבל גם משם יש בעיה של ריסטים או תקיעות הוא אמר שכשהוא ניסה להעלות דרך ה Safe Mode הוא מבצע ריסט אחרי הקובץ mup.sys יש למישהו רעיון איך אפשר לסדר\ לתקן\ להחליף את הקובץ?? ??? או שהוא חייב לעשות פירמוט? תודה לכול העונים... בברכה דקל
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לתי דיסק קשיח גוסס (ומותקן עליו ויסטה). קניתי דיסק קשיח חדש והתקנתי עליו ויסטה. עכשיו הבעיה היא שאני חייב לחבר את הדיסק קשיח הישן כדי שהוינדוס החדש יעלה. לפי מה שאני מכיר זה בגלל שהקובץ BOOT נמצא על הדיסק קשיח השני? אני צודק? איך מסדרים את זה? אשמח לעזרה, תומר
-
- 12 תגובות
- 837 צפיות
-
-
נתחיל בכך שיש לי רקע מאד חזק במחשבים ונתקלתי בבעיה מוזרה ביותר לדעתי נובעת ממערכת ההפעלה - הגדרה או משהוא, יש לציין שלא שינית שום דבר בהגדרות כפתורים כלשהם אז הבעיה היא כזו מאז ומתמיד השתמשתי בצמד הכפתורים ctrl+c ן ctrl +v להעתקה והדבקה, לפני שבועיים בערך התחילה תופעה שכאשר אני לוחץ על צמד ההעתקה דבר לא קורה רק לאחר מס' לחיצות מרובה לפעמים זה מגיב, לפעמים זה מעתיק דבר שלא קשור לעניין בקיצור תופעה ממש מוזרה. יש לציין ששני הכפתורים גם C וגם CTRL עובדים כשורה, בדקתי. מה יכולה להיות הבעיה? מישהוא מכיר הגדרה של העניין? מדובר ב WIN7 תודה מראש רן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים צצה לי פתאום בעיה שכאשר אני לוחץ על Ctrl + C או אפילו ע"י לחיצה על מקש ימני ואז Copy המידע פשוט לא מועתק לזכרון על הפעם הראשונה, ועליי לחזור על הפעולה מספר פעמים עד שזה באמת מסתדר. אפילו כשאני עושה Copy Link Locatin זה לא מעתיק את הלינק לזכרון. החשדות שלי מופנות כלפי המוזילה כי כידוע אין לה גרסאות סופיות במיוחד ופה ושם יש בעיות, על חשד זה קצת בעייתי, כי גם ככה את רוב העבודה שלי אני עושה בגלשן. ונראה כי בתוכנות אחרות הכל בסדר, אך כשבעיה זאת רק הופיעה נראה היה שיש את הבעיה גם בתוכנת ה Macromedia Dreamweaver MX 2004. ניסיתי להחליף את גרסאת המוזילה, מ-1.7.3 ל-1.8a3, אך נראה כי גם שם יש את הבעיה, ואולי הבעיה היא בכלל לא בתוכנות, אלא משהו יותר עמוק בוינדוס. …
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעתיק קובץ ISO למשל מה שנתקלתי כרגע, אני מקבל את השגיאה הבאה: http://www.upit.ws/uploads/a373f11f5add2.jpg מה לעשות? ואני מקווה שזה מתאים לפורום. תודה מראש, GigaDude.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין שני הארד דיסקים שונים פיזית (לא מחיצות) אני מקבל את ההודעה הבאה data error : cyclic Redundancy check בדיקת CRC הבעיה היא רק בקובץ הזה , ואפשר להעביר בתוך ההארד דיסק עצמו
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
היי ברשותי WIN XP SP3 ויש בעיה קטנה ומציקה נניח ויש לי תיקיה על הדסקטופ ורוצה להעתיקה או לגזור אותה לכונן אחר אז עושה זאת בדרך הסטנדרטית שהיא : עכבר ימני -- העתק -- והדבק לכונן הרצוי אבל מה? לא מעט פעמים יוצא שהוינדוס מנסה להעתיק לי את כל הכונן C ! במקום התיקייה הספציפית. וזה לא מקרה חד פעמי, ולא טעות בהעתקה זה ממש קורה. איך להתגבר על זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני מנסה להעביר קבצים או להעתיק אותם כאשר אני גורר קובץ זה מראה סימן שלא ניתן להעתיק. או אם אני מנסה העתק ולהדביק במקום אחר זה לא מאפשר להדביק. יש לכם רעיונות ? יש לי השערה אך אני לא אחלוק אותה עמכם בכדי לר לקבע אתכם על אותו כיוון, אני אראה אם מה שאתם אומרים חופף למה שאני חושב. תודה לכל העונים.
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE). אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור. הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן. בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי. אז מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כשאני עושה הפעלה מחדש או שמשחק\תוכנה עושה restart למחשב אני מקבל מסך שחור והמחשב לא עושה ריסט . שמעתי שצריך לשנות משהו בהגדרות של החשמל . מישהו יודע מהי הבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי נייד DELL INSPERION 1525 חדש עם מעבד 2.2 וזכרון 2GB ומעבד גרפי ועוד קיבלתי איתו VISTA HOME PREMIUM והיא רק באנגלית.איך אני מעדכן אותה לעברית(ניסיתי התקנת MUI וLIP למינהם והבנתי שהם עובדים רק על ULTIMATE)מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שאני מפעיל את הוינדוס אז כל התוכנות נטענות לTRAY נכון? אז לפני כמה זמן כל התוכנות נטענות אבל לא לTRAY זה עוד בסדר אבל הם גם כאילו לא עובדות אני צריך להפעיל את כל מה שלא בTRAY מחדש כדי שיעבוד מה זה????? :s05:
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-