עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Aviram,

לא מזמן שיניתי איכשהו, אני לא זוכר, שהאייקונים של קבצי MP3, WAV וכל השאר ייראו של Windows Media Player. אני אפילו לא זוכר איך פתאום האייקונים השתנו בחזרה (משהו מוזר בזיכרון במוח שלי ), אבל הם פתאום חזרו לאייקונים של מוזיקה של ווינדוס. הקבצים עדיין נפתחים ב-WIndows Media Player, באפשרויות שלו בחרתי שהוא ייפתח את כל סוגי קבצי המוזיקה, והוא פועל ככה, ובאפשרויות של סוגי קבצים הכל שיניתי שייפתח ע"י Windows Media Player. אבל משום מה עדיין האייקונים לא השתנו לשל Windows Media Player... אני זוכר שפעם שעברה שזה היה ככה שיניתי משהו, אבל אני לא זוכר מה. ומשהו ממש מוזר, אני אפילו לא זוכר איך פתאום האייקונים נהפכו לאלו, אחרי שכבר שיניתי בפעם שעברה שזה קרה לי, אני לא זוכר (זה גם …

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. שחכתי את הסיסמא בויסטה מה ניתן, לעזאזל , לעשות? אני כבר משתגע תעזרו לחבר בצרה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  3. החתולה נרדמה על המקדלת וכשהעפתי אותה משם, קיבלתי הודעה כלשהי. לא ממש קראתי אותה אבל אני די בטוח שהיא היתה על הפעלת sticky keys. ביטלתי וישבתי לעבוד, אבל דברים התחילו להתנהג מוזר: אני לא יכול להחליף שפה עם Alt-Shift או עם CTRL-Shift, לחיצה על Shift-t מחזירה כלום במקום T ו- Shift-' לא מחזיר גרשיים. ביטלתי את כל הגדרות המקלדת ב- ease of access, וידאתי שהמקלדת מוגדרת כמו שצריך, החזרתי את ההגדרות בדרייבר של לוג'יטק לברירת המחדל, איתחלתי, שום דבר לא עזר. החלפתי את הכפתורים לשינוי השפה ל- CTRL-Shift ועכשיו הרצף הזה עובד, אבל זה לא פתרון (וזה לא עוזר לי עם ה- t או עם הגרשיים). מערכת ההפעלה היא Windows 7 x64 עם כל העדכונים למעט IE9. יש רעיונות, חוץ מלהחילף את החתולה?

4. Started by TAMIRRR013,

מאז שקניתי אותו והתחלתי להשתמש בוא האינטרנט ממש נדפק הוא יכול להיות הכי מהיר שיש כמו תמיד ופתאום יכול לקחת לדף להיטען דקה או שרוב הזמן פשוט טוען בלי סוף ואז אחרי כמה דקות חוזר לעצמו וככה שוב חוזר. שהרצתי חיפוש בגוגל ראיתי שיש עוד הרבה שסובלים מהבעיה אבל פיתרון לא מצאתי, מישהו מכיר תבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. צפיתי לתומי ב-youtube ופתאום ווינדוס עשה shutting down. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום . לפני כמה ימים ניסיתי להתקין תוכנה בשם StyleXP על ה Vista הצלחתי להתקין את התוכנה , אבל התונה הראתה חוסר תאימות ולא רצת לעבוד, לאחר שהסרתי את התוכנה גיליתי ,שכל האייקונים של הכוננים והתקיות נעלמו ( הם קיימים אבל ללא הציור ) מה שזה עושה זה שחלק מהתוכנות לא מצחיחות לעשות כלום משום שהם לא מזהות את האייקונים וככה הם פשוט נתקעות . ניסיתי לעשות כל מני דברים , כמו להתקין מחדש את התוכנה ולראות אולי אפשר להחזיר משם , ניסיתי גם להתקין כל מני תוכנות אחרות וכלום לא למצליח . הבעייה מאד מאד מרגיזה ואני כבר חושב להתקין מחדש את ה vista למרות שלא ממש מתחשק לי , כי כל השאר עובד דיי בסדר אם יש למשהו הצעה מה לעשות מאד אשמח תודה !

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by DJO,

מה עדיף? יש לי מחשב ישן פנטיום 2 350MHZ, עברתי על האופציות הנוספות של ה PRO ולא נראה לי שאני צריך אותם, האם הוא יותר מעמיס על המחשב? האם ה HOME פחות יציב? למשהו יש לינק להשוואה בין השניים? תודה

• 12 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by matrix66,

מאז שעשיתי פורמט (FORMAT) למחשב הוא כבר לא נכבה יותר באופן אוטומטי אחרי שהווינדוס נכבה.. מישהו יודע איך מחזירים את האפשרות הזאת?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by B@LENO,

שלום לכולם רציתי לדעת יש לי ווינדוס אקס פי שני הרדיסיקים שכל הרדיסק מחולק לשני כוננים ורציתי לדעת כל הכוננים שלי עובדים על FAT32 ושמעתי שווינדוס ויסטה עובד על NTFS רציתי לדעת האם בשביל להתקין את ווינדוס ויסטה אני צריך להפוך רק את הכונן שאני רוצה להתקין עליו את ויסטה לNTFS או שאני חייב להפוך את כל הכוננים לNTFS? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by Funkyzord,

התקנתי את המשחק המקורי :o והכל היה בסדר ואז הרצתי את המשחק והוא אומר שהדיסק לא בפנים (והוא כן) וזה ככה בשני הcd rom-ים מה לעשות? ??? נ.ב וזה גם בדיסקים מקוריים אחרים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני שידרגתי מחשב נייד של ASUS עם מערכת Windows 8 מולטי שפות, המחשב היה בעברית, לאחר העדכון לתערכת 8.1 המערכת בשפה האנגלית, השפות הנוספות נעלמו, כעת לא יכול להחליף בין השפות כפי שהיה ותקוע עם אנגלית, אפשר לשחזר את המערכת, עם זאת האים אפשר לשמור את המערכת ולחזור לעברית הצילו.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. היי! התקנתי ווינדוס 98 SE וכאשר המערכת העולה קיימת הודעה זו ולאחר מכן אני אמור ללחוץ אינטר ואז היא עולה ,הנה תוכן ההודעה: cannot find adevice file that maybe needed to ran windows or a windows application/ the windows registry or system INI file nefers to this device file bat the device file no longer exists if you deleted this file on purpose try unistalling the associated application using its uninstall or setup program . if you still want to use the application associated wite this device file try reinstalling that application to replace the missing file vnetbios.vxd press any key to continue תודה רבה!

13. Started by The UnKnown,

Couple monthes ago i saw a guide that tells you exactly what is the meaninhg of each service and if it safe to disable it, can someone please tell me where is it ? Thank you very much !

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  14. Started by mz155,

איך אני קובע כמה מקום בדיסק הקישח הsystem restore יקח בוינדוס ויסטה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by i-kramba,

כל הדרייברים הישנים שאני מנסה להתקין המערכת רושמת לי "נכשל להתקין"

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  16. Started by IanCurtis,

שלום יש לי בעיה בהרצת XP mode במחשב שלי (Win7 64bit) ונותן את השגיאה הבאה : Cannot Windows Virtual PC host process. Check the System event log for more details. Windows Virtual PC requires hardware-assisted virtualization. There is no hardware-assisted virtualization support in the system. בביוס Virtualization מופעל עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by ran1809,

טוב קניתי נייד של HP ואני בתוכנית שדרוג ל 7. ואני מקבל אותו (שדרוג) עוד מס' ימים, עכשיו שאלתי היא כזו...מ הבעצם עושה השדרוג..האם הוא מחליף לי את כל קבצי ההפעלה, כי זה נראה לי מוזר כאילו אני מרגיש שהוא ייתבסס לי על הויסטה ויישנה לי את התצוגה אבל הכבדות של הויסטה תשאר. פעם היו אומרים שכל הזבל עדיין נשאר במחשב בשדרוגים של פעם. מה המצב כיום?! אני אמור להרגיש כאילו התקנתי 7 מהבסיס? עוד דבר הרישיון שאני מקבל הוא לשדרוג בלבד או שאני אוכל להתקין מהבסיס..!? תודה רן

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ash Binary,

אני ממיר מחשב נייד שהיה בו ויסטה ל xp המחשב hp G60-414CA יש לו לחצן של wifi שנותן לכבות את ה wifi. הוא מחליף צבעים כחול כשיש wifi וכתום כשאין באקספי הלחצן תמיד מראה כתום ולא משתנה. התוכנה של ה wifi מראה תמיד שה wifi מכובה התקנתי את זה ועדיין זה לא עובד

19. Started by yousux,

http://neowin.net/news/main/08/10/17/microsoft-sends-vista-sp2-invites---beta-release-in-4-weeks http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;948465

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. התקנתי למישהו וינדוס על C ואחרי ההתקנה התברר שהווינדוס הקודם שלו היה מותקן על D . עכשיו הבעיה היא שכל פעם בהפעלה של המחשב זה עוצר בדוס ושואל איזה ווינדוס לעלות ? אז ניסתי למחוק את התיקיה של הוינדוס בD מחקתי את כל הקבצים אבל עדיין זה כל הזמן עוצר בדוס מישהו מכיר את הבעיה הזאת ויודע איך לעקוף אותה כדי שהמחשב יעלה ישר לווינדוס ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, מסיבות שלא אפרטן, אני נאלץ להתקין וינדוס 98 במקום ה XP במחשב שלי. בידי תקליטור התקנה של 98 אבל כזה שלא עולה אוטומטית עם איתחול המחשב. כלומר, ב setup קבעתי שב boot ה cd יעלה ראשון, שמתי את התקליטור בכונן ובכל זאת המחשב מעלה את ה XP. אני יכול לפרמט את הכונן אבל אז לא אוכל לקרוא את כונן התקליטורים כאמור לעיל. ניסיתי להעתיק מתקליטור ההתקנה של 98 את ena לדיסק הקשיח ולא הצלחתי, יתכן שזה משום שהדיסק הקשיח הוא ntfs ? בקיצור, הסתבכתי. אודה לכל עזרה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MyTechDesk,

מיקרוסופט מחזירה לחיים את PowerToys (למי שזוכר מ-Windows 95). מוזמנים לצפות בסקירה שלי על הכלי: נ.ב. למנהלים: מקווה שלא חרגתי מחוקי הקבוצה (כמו שפירסמתי בפוסט אחר - מתקבלת שגיאה כשמנסים לקרוא אותם).

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  23. כל פעם שמנסים להזיז אותו או למחוק כתוב שתוכנה משתמשת בו ואי אפשר למחוק ואז המחשב נכנס לצריכה מלאה של המעבד וזז כמו P100 איך למחוק אותו??? קוראים לו: [TMD] (Real) Lilo and Stitch (2of2) Message For Trade

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Coldmetal,

היי, התקנתי את וינדוס 7 בכונן C ועכשיו אני רוצה להתקין אותו בכונן E ולמחוק את הראשון שנמצא בגונן C. איך אני מוחק אותו? למחוק אחרי שאני מתקין או לפני?

25. Started by ziggizagi,

שלום, יש לי windows xp ואני רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין vista ultimate. אבל לפני זה, שקנו לי מחשב חדש (זה שאני מישתמש בו עכשיו) וחיברו לי אותו נימצאו שם תמונות מהמחשב היישן (מחשב חדש לחלוטין רק המסך השארנו מהמחשב הישן). 1. איך זה יכול ליהיות? 2. איך אפשר לפרמט את המחשב ושיהיה לחלוטין חדש, כי לפעמים גם אחרי שמוחקים ומפרמטים הקבצים נימצאים לאחר מכן.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.