Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום שאלה: אני מנסה להתקין את ויסטה HOME BASIC מחדש, כדי לנקות את המערכת ולהתחיל מחדש כשההתקנה רצה ומגיעה ל 27% היא נתקעת למעל שעה, ואאז אני חייב לבטל התקנה ולהתחיל מחדש. כשהמחשב עולה מחדש יש לי 2 ברירות:SETUP ROLL BACK או ויסטה. אני בוחר ויסטה ואני מגיע למערכת הפעלה כאילו לא עשיתי כלום. יש לי RAID 10 אולי זה מה שמפריע ואני לא יודע?? יש למישהו רעיון? ואולי עדיף לשדרג לויסטה אחר או לXP PRO?? אשמח לתשובה
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קופץ לשנייה ונסגר כשאני עושה פעולות שונות מחשב, בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינאמפ אבל מסתבר שלא... יש למישהו רעיון ? דרך לבדוק מה הטריגר שלו ? אני מתחרפן אני על סף פירמוט...
-
- 8 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הוספתי ל 2 סטיקים של ג'יגה של 667. 2 סטיקים של ג'יגה 800. ורק 3.37 מזוהים. הוא רושם: 4 giga installed and only 3.37 giga useable למה?!?!?!?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי windows xp יש לי בעיה כזאת: יש לי פלאפון של סוני אריקסון, לפני כמה ימים חיברתי אותו למחשב והכל טוב ויפה ראיתי את התיקיות בנושאים שונים(music, other וכו), ללא הצורך להתקין דריבר כלשהו. הבעיה היא שהיום אחרי שהתקנתי את דרביר מצלמת האינטרנט שלי, פתאום אני מחבר שוב את הפלאפון למחשב וה windows מזה את הפלאפון כמצלמה ופותח את אשף סינכרון התמונות של windows, ואי אפשר לראות את התקן הפלאפון. איך אני מסדראת הבעיה? ניסתי למחוק את דריבר המצלמה אך עדיין הבעיה ממשיכה. זה פשוט מאוד מעצבן! הנה תמונה של הפלאפון:
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
באיחור לא אופנתי השתדרגתי לויסטה (התקנה חלקה) איך נפתרים מהמסך המעצבן הזה שמופיע בערך בכל התקנה ולפעמים גם סתם בפתיחת תוכנות? "A program needs your permission to continue" ואז יש אפשרות לבחור Continue או Cancel. אני האדמין במחשב אם זה משנה. 2. לפעמים כשאני יוצא מהיוזר שלי לSwitch User, ברגע שאני לוחץ על כפתור הSwitch User מתקבל מסך שחור. המחשב לא נכבה, אפילו שומעים לפעמים קולות של המערכת מהרמקולים אם לחצתי על כפתור שמפעיל את הנגן. אבל המסך שחור לגמרי ואין שום אפשרות לצאת ממנו חוץ מכיבוי דרך החשמל.. יש פתרון? (או שwin7 זה הפתרון) תודה
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לפני כמה זמן התחילה לי בעיה מוזרה במחשב כל סרט \ שיר שאני מפעיל דרך המחשב או דרך האינטרנט פועל בצורה מאוד מוזרה או שזה פועל מהר מאוד ולא מבינים כלום או שזה פועל עם עיוותים ולאט מידי , אפילו ביוטיוב זה ככה מה לא ניסיתי XP התקנתי כמה פעמים מחדש , דרייברים התקנתי מחדש והכי מוזר הקתנתי וינדוס 7 בתקווה שזה יפתור את הבעיה אך ללא הצלחה :-[ המפרט שלי E6750 EP43-DS3L 9800GT 3GIG RAM יש לי כרטיס קול של REALTEK נראה לי כרטיס מובנה האם הבעיה היא בלוח אם \ כרטיס קול ?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם windows XP HOME eng במחשב יש שתי מחיצות: C ו - D . כאשר מנסים להכנס לכונן D מקבלים הודעת "פתח בעמצאות ", ניתן לבחור ברשימה תוכנה מסוימת, או brows (עיון) -אם בוחרים ב"עיון" ומוצאים את EXPLORER בתוך ספרית WINDOS הכונן נפתח והחלון תקין, כמו שאמור להיות. הבעיה שאי אפשר לסמן ב V ב"Always use the selected program to open ...". אם עומדים על כונן D עם מקש ימני ובוחרים ב EXLORE נפתח האקספלורר ואפשר לנווט בכונן D. אם הולכים ל disk manegemant -ולוחצים מקש ימני על הכון D ו OPEN אז הכל נראה כרגיל . בקיצור רק כשניגשים דרך MY computer לכונן ומנסים להכנס אז הוא לא נותן -וגם בתפריט הימני ב OPEN ,אין אפשרות להכנס. המחשב אחרי פירמוט ועדיין אותה הבעיה (רק בכונן D). למישהו יש פיתרון…
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בוינדוס ויסטה 64 ביט. שמתי לב פתאום שהשמות של הקבצים כשאני נכנסים לתיקיה בשולחן העבודה של המשתמש לא מופיעים כלומר רואים רק אייקונים. צירפתי תמונה של הבעיה. ניסית לסדר איכשהו בהגדרות של תצוגת תיקייה אבל לשווא. למישהו יש פתרון? אולי זה וירוס? פשוט רק בתיקיה הזאת של "המסמכים שלי" זה מופיע.. בכל שאר התיקיות הכל בסדר ועובד רגיל. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
בימים האחרונים אני שם לב למדריכים שמביאים את התוכנה winwalpaper משהו כזה , שמכניסים אייקון וזה משנה , אך זה משנה לי את הרקע לצבע שחור במקום לשים תמונה , למישהו יש טריק לשים תמונת רקע לתיקייה ? ואני צריך תוכנה מצוינת בלהפוך תמונה לאייקון , היתה לי פעם תוכנה מצוינת ששומרת על איכות גבוהה, אשמח לרמת איכות גבוהה מאוד . תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי ווינדוס ויסטה ונזכרתי שיש בו את הפונקצייה הזאת שאפשר להעביר מחלון לחלון בתלת מימד כזה... איך אני עושה את זה ?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי אני מקווה שאני בפורום הנכון. בעת הפעלת מערכת ההפעלה XP, כאשר המחשב נכנס למערכת מופיעה התמונה הבאה שהוספתי תודה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי מחדש את ה XP שלי, עדכנתי את המערכת בכל העדכונים הדרושים כולל SP3. יש לי בעיה - לאחר כל אתחול ה THEME משתנה ל XP CLASSIC ואני לא מצליח לשמור אותו על XP style. כיצד אני פותר את הבעיה הזו? תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם ביטול ה-page file יתרום למהירות או שהווינדוס בכל מקרה לא משתמש בו כל עוד יש לו מספיק ראם פנוי? יש הבדל בין virtual memmory ל-page file?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד עם ביצועים נחמדים ולמרות שלא עולות הרבה תוכנות לוקח לו כמעט 2 דק' לעלות אז החלטתי לפרמט אותו ולהתין מערכת הפעלה חדשה יש המלצות למשהו שעולה מהר? מפרט: מעבד T7100 NVIDIA 8400G זיכרון 2G וזה הדברים החשובים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה, שפת הווינדוס- חצי עברית חצי אנגלית. הבעיה עם העדכונים של מיקרוסופט אבל אני לא מוצא ת'עדכון KB943460. מה עוד יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שעושה לי הרבה בעיות ויש עליו מדבקה עם קוד של XP ושקניתי אותו לא קיבלתי איתו דיסק של ווינדאוס השאלה היא אם יש לי דיסק כלשהו של XP ואני יכניס שם את הסידיקיי שיש לי על המדבקה זה יחשב חוקי?
-
- 9 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הצלחתי למחוק אותם פעם עם TUNE UP אבל מחקתי אותה... איך אני מוחק אותם ידנית? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ב חלונות XP כאשר רציתי למחוק את ספריית ה TEMP ידעתי לעשות זאת איך עושים זאת בויסתה תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי ;D היום הזמנתי מחשב חדש, והשתמשתי בדיסק XP וסידיקי שיש לי כבר המון זמן בבית.. נתתי להם אותו לטכנאים שיתקינו והכל. עכשיו אותו סידיקי אני בטוח ב 90% שזה גם מותקן על המחשב שיש לי פה כרגע (לא החדש שהזמנתי) ככה שהוא אמר לי הטכנאי יכול להיות שהוא לא יתן לעשות אקטיבציה. עכשיו השאלה שלי מה אני עושה? האם אפשר סידיקי לשני מחשבים זאת אומרת רישיון אחד על שני מחשבים.. או שאפשר למחוק מהמחשב הנוכחי את הרישיון לא יודע שזה יהיה לא חוקי לכמה ימים עד שאני יעביר גיבויים או משהו או שפה אני יעשה אקטיבציה לא חוקית כי לא ממש אכפת לי כבר מהמחשב פה רק שבחדש הכל יעבוד לי פיקס מקורי מה לעשות אני מבולבל!? תודהה!!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי עכבר של לוגטק אשר עובד עם כול המערכות אבל הויסתה מזהה אותו ואינה מוכנה לעבוד איתו מה עושים כי ניסיתי עוד עכברים ומלבד עכבר אחד של TEAC אינה מזהה כלום
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן- עכשיו זה ממש מתחיל לעצבן- במחשב מסויים יש לי 9 הארדיסקים + מגירה נשלפת עם 3 דיסקים קשיחים (נקבה אחת, וכל פעם מכניס זכר שונה). בכל המגירות הנשלפות יש בעיה- לחיצה כפולה לא פותחת את התוכן של אותו הארדיסק, אלא פותחת חלון חדש,סייר. אם לוחצים קליק ימני, הברירת מחדל היא AUTO . צריך לחיצה ימנית ואז "פתח". עכשיו הארד דיסק אחד מאותם 9 שבמחשב זה גם קרה. המחשב לא מחובר לאינטרנט, ואין וירוסים (זו התקנה חדשה מאתמול). איך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, זו הודעת השגיאה שקיבלתי מספר פעמים לאחר התקנה של XP (כמובן לאחר פרמוט). כל פעם שאני מאתחל את המערכת הגופנים משתבשים וכך גם ערכת הנושא (THEME). יש מקום שממנו אוכל להוריד את התיקיה המקורית הזו? אני על XP PRO SP3. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להוסיף תיקיות לתפריט התחל לאיפה שיש את התיקיות של המחשב שלי המוזיקה וכו' איך עושים את?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל יש לי בעיה דומה, רק לא עם שיתוף קבצים ברשת. יש לי ווינדוס 7 וXP על אותו מחשב. בXP יש לי 2 יוזרים שאחד מהם נעול עם סיסמא והמסמכים הם אישיים. אני מעוניין לגשת את המסמכים האלו בווינדוס 7, ישנה אפשרות שאוכל לעשות יוזר אחד ל2 מערכות ההפעלה ולגשת לקבצים? תודה וסליחה אם ההקפצה הייתה לא במקום.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ניסתי להשתמש בכלי תיקון הboot המובנה וב bootrec ללא שום הצלחה אם אני מוציא את דיסק ההתקנה הוא מראה לי הודעה ש bootmgr is missing וזהו יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-