Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-כותרת- הדיסק הוא דיסק BOOT כמובן (נוסה בהצלחה כבר הרבה פעמים) מה עושים ? הדיסק CD מוגדר כעדיפות ראשונה בבאיוס..
-
- 10 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני מערכות הפעלה במחשב ניסיתי לשדרג את ה XP למערכת יותר חדשה של XP הבעיה שההתקנה לא הצליחה ומעבר לכך אני לא רואה את ה WINDOWS 7 כשאני מדליק את המחשב אני רואה כל הזמן הודעה שההתקנה של XP מתחילה מחדש ,ואין לי אפשרות לבחור כמו פעם ב WINDOWS 7 כל מערכת הפעלה נמצאת בכונן אחר ! אשמח לעזרה זה דחוף לי!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מדליק את המחשב מוצגת לי הבעיה הזאת: ואז אני לוחץ על quit ומוצגת לי ההודעה הבאה: מישהו אולי יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה?? תודה לעונים ושבת שלום! =]
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להריץ אותו אז עולה חלון: "explorer נתקל בבעיה ועליו להיסגר". מקווה שפרסמתי בפורום הנכון אם לא מנהלים להעביר. מקווה לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. גיביתי מחשב, פירמטתי אותו והתקנתי Win XP שוב, וכשאני בא להחזיר את הקבצים שגיביתי, יש קבצים שכתובים בצבע ירוק (קבצים מוצפנים), ואני לא יכול להעתיק אותם. וכשאני עושה על קובץ מאפיינים - מתקדם - ומנסה לבטל את ההצפנה, הוא אומר לי שאי אפשר לעשות זאת ורק מנהל בעל המחשב הקודם יכול לפתוח. מה עושים???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img188.imageshack.us/img188/2826/085icm.jpg אייזה שגעיות המסך הכחול הזה אומר?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
באתי לפרמט את המחשב ופתאום אני לא מצליח!!!!!!!!!!!! הכנסתי ת'דיסק של הוינדוס ומתי שהוא כותב לי PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD לא משנה איזה כפתור אני אלחץ הוא ממשיך לעשות לי את הטעינה של הוינדוס! אז חשבתי אולי יש לי משו בביאוס וגם לשם הוא לא ניכנס אני לחצתי גם DELETE וגם F2 וכלום פשוט כלום לא יוצא... וגם כן שמתי לב שמתי שהיה הכל בסדר אם המחשב מתי שהוא התחיל לעלות היה לי מסך שחור אחד ששם כתוב כל המפרט שלו כמו שם של כ.מסך כמה RAM וכו' ומתי שהמסך הראשון התחלף למסך השחור השני שבו היה כתוב ת'משפטים של PRESS DEL TO OPEN BIOS וכדומה היה כמו צליל כזה ואחרי כמה שניות בערך 2-3 המסך השחור השני התחלף ואחריו עוד פעם היה תצליל ואז אני כבר יכול לראות את הטעינה עצמה.. ועכשיואחרי המסך השחור…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מפרט של מחשב שאני רוצה לקנות לאחותי, ורציתי לדעת האם אפשר להתקין עליו ויסטה (ושיעבוד בצורה נורמלית) או פשוט להסתפק בXP, תודה לעוזרים: מעבד Intel Dual Core E6300 2.8Ghz Tray, יחידות 1 מאוור Cooler Master Socket 775, יחידות 1 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET, יחידות 1 Corsair 4GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL5 , יחידות 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 WD5000AACS, יחידות 1 צורב LG GH22NS40 SATA x 22 Black, יחידות 1 ThermalTake WING RS 101, יחידות 1 FSP 500W 60APN, יחידות 1Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כבר הרצתי חיפוש בפורום בנוגע לבעיה שאני נמצא בה, לא ממש מצאתי משהו מועיל.\\ לפני חודש בערך פירמטתי את המחשב עם וינדוס XP באנגלית. התקנתי כמו שצריך את המקלדת בעברית ואני מסוגל לכתוב בעברית בכל מקום. הבעיה היא כמעט בכל התוכנות, המחשב פשוט לא יכול להעלות תוכנות מתיקיה שהשם שלה כתוב בעברית. זאת בעיה ואני צריך להעתיק כל התקנה לדסקטופ ומשם להריץ אותה. אם צריך פרטים על תהליך ההתקנה, אשמח להביא. תודה רבה לכם ניב
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שאלה: windows 7 שלום לכולם האם אפשרי להתקין את מערכת ההפעלה wundows 7 בלי לפרמט את המחשב?, ובלי לעשות מחיצות??? זה חשוב לי מאוד לפני שאני יתקין את זה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חלון הרשת האלחוטית לא מופיע לי גם אם אני רוצה לעשות ב notification network V זה לא נותן לי הוא צבוע באפור. משהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יצא לי ב UPDATE את ה SP2 אני עם מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE עם עברית
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. בעת הפעלת תוכנה אנטי וירוס או רוגלות ונכנסת לפעילות בתיקיה \C:\Documents and Settings וסורקת את התיקיה למשל: . Local Settings\Temporary Files\Content\ זמן ממושך כשעתיים ועד שעתיים וחצי או יותר פתחתי את התיקיה Contacts בגודל 734KB ולא ראיתי מכיל שום דבר בתיקיה, לכן: א. מה מכילה התיקיה ב. והאם אפשר למחוק את התיקיה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
יש לי ויסטה.. לא מקורי אם זה משנה קיצר אני רוצה לעבור ל-XP עכשיו יש לי רק כונן C.. לא יודע אם גם זה משנה אבל סתם שתידעו.. אני יכול להתקין את הווינדוס XP בלי לפרמט?? ויעני למחוק את הויסטה חשבתי למחוק את הויסטה איך שהוא לעשות לה כזה כמו לתוכנה חח Uninstall ואז אני יעשה ריסט למחשב ואז הוא ייבקש ממני דיסק לווינדוס ואז אני יכניס את ה-XP.. השאלה אם אפשר לעשות את זה איך שהוא??
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
התקנתי את ה-RC על מחשב שהיה בו עד אמש ה-BETA. במחיצה שלא נמחקה, נשארו כל הקבצים והספריות הישנות, אבל כל נסיון גישה אליהן, נתקל בסירוב של WINDOWS, שאין לי הרשאה. אני משתמש בחשבון יחיד, אבל אני לא בטוח שזה אותו שם שהיה בגרסת ה-BETA. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? (ניסיתי לבצע השתלטות על OWNERSHIP, אבל זה לא פתר את הבעיה).
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
דוד שלי נמצא בחו"ל ואין לו גישה לדיסק של XP. האם יש משהו שיכול לפתור לו ת'בעיה?? הכוונה לשפה עצמה, ז"א שיוכל לכתוב וזה לא לשפה של ה-WINDOWS. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי אתחול של המחשב המערכת זיהתה כי ישנם קבצים פגומים והריצה CHKDSK, לאחר כמה דקות ורשימה ארוכה של "בעיות" שהתגלו ונמחקו ורשימה קצרה של קבצים שתוקנו המערכת עלתה. XP לא הצליח להפעיל SECURITY CENTER, NETWORK CONNECTION ועוד. ניסיתי לאתחל את השירותים דרך SERVICES אבל אני מקבל הודעת שגיאה של :CANNOT FIND SPCIFIED MODULE. אנא עזרתכם.... תודה עריכה: בנסיון להפעיל תוכנות מקבל הודעת שגיאה CANNOT FIND DEVMGR.DLL
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי אפליקציה שעם הפעלתה דורשת הרשאות אדמין מסיבה זו או אחרת.. האם ישנה דרך למנוע את ה PROMPT שמבקש לאשר אותה, בלי לשנות את ההגדרות של ה UAC לכלל המערכת. כרגע זה מוגדר שם על הברירת מחדל. תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב חדיש, לוח אסוס P5B, מעבד 6420 , 2 גיגה זיכרון. משמש לאינרנט ושימושים יומיומיים (לא מחשב עריכה/עבודה). אחרי שנה וחצי,התחיל להיות עגלה, עשה צרות ושגיאות ופירמטתי. עכשיו הוא ניהיה עוד יותר גרוע - - כל תוכנה פשוטה לוקח לה זמן להעלות (למשל הפעלה של אוטלוק, נפתח, קופא, כל החלון ניהיה "לבן משובש" ורק אחרי כמה שניות טובות נפתח). - לפעמים חלונות נתקעים לחצי דקה ולא מגיבים (סתם תיקייה רגילה) - תוכנות קופאות להרבה שניות. - עכבר קופא יש את כל העידכונים, כל התיקונים, שומר עליו ללא רוגלות, ועושה סריקות... ממש מרגיז עד כדי חוסר סבלנות ממשי.... מה הבעיה...?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי, ניסיתי להתקין סקין של וינדוס 7 להחליף את הסקין של אקס פי-במשך ההתקנה הוחלפו קבצים ואחרי ריסטט הוינדוס באמצע עלייה מקבל מסך כחול. האם יש אפשרות לעשות שיחזור?(גם ב-safemode יש את אותה תקלה) או שאפשר לעשות recovery ?(יש לי את הibm-r50e ) רק שאיני יודע לעשות את זה,ניסיתי לחפש בביוס recovery ולא מצאתי--יש עצה בבקשה? האם יש סיכוי שזה בעית חומרה?(לא היה לי שום בעיה לפני ההתקנה הזאת והמחשב עצמו לא היה בשימוש הרבה,האם התוכנה הלא מוצלחת הזו יכלה לגרום לבעית חומרה?) תודה.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
חברה אשמח לדעת מהי המערכת ההפעלה הכי גרועה מכל המערכות הקימות אני מתכוון בין וינדוס מקינטוש לינוקס וכדומה מהי המערכת ההפעלה שמשתמשים בה כיום בכל העולם למה הרבה אנשים מעדיפים מערכת הפעלה וינדוס בגלל שהיא קלה ונוחה בגלל שיש לה הרבה תוכנות אשמח לדעת את כל התשובות אשמח לדירוג של כל המערכות ההפעלה הקימות מ-1-10 לא סוגי וינדוס אלה סוגי מערכות הפעלה כמו שציינתי למעלה(וינדוס מקינטוש לינוקס וכדומה) תודה יש ויכוח גדול ביני לבין חברה שלי שהוא אומר שמערכת ההפעלה וינדוס היא הכי גרועה בעולם ומכל המערכות הקימות שוב לא סוגי וינדוס כמו אקס פי ויסטה וינדוס 95 אלה כמו לינוקס וינדוס מקינטוש האם המחשבים של מקינטוש עובדים גם על מערכות של לינוקס או רק מערכות שהם פיתחו אייך קוראים למערכת ההפעלה …
-
- 43 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הסידי רום בנייד שלי מת ואני תקוע עם מערכת הפעלה שלא עולה זה ממש דחוף לי הכוונה ל התקנה מתוך usb flash drive
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום... זהו אחרי שנה + ומספר אירורים ותקיעות שנמאסו עליי החלטתי לפרמט. 1.קודם כל אני רוצה להתקין WINDOWS XP (ויסטה לא בה בחשבון אצלי בשום מצב!!!) 2.כדאי לי WINDOWS 7 ? או שגם הוא עמוס באגים???? המחשב שלי די מהיר 9800gtx+ ,E6750 , DQ6 680i ,4GIGA 800MHZ השאלה שלי אם אני יראה הבדלים משמעותיים כי חבר שלי התקין XP ב RAID והכל שם באמת מהיר רצח - אני לא יודע אם זה בגלל כל החומרה החדשה שהוא קנה כמו זכרונות 1066 מעבד 8400 או שזה באמת המערכת הפעלה. אגב המחשב שלי מיועד ברובו למשחקים !!!! תודה למייעצים :-) דרך אגב הRIAD אצלי יהיה 2 טרה כי יש לי שני הרדיסקים תואמים 1 טרה כל אחד (אז אני באמת מתלבט כי כונן c שלי יהיה במצב כזה 2 טרה :-0)
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-