עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. בעיתון היום של פיסי נט, היה כתבה על שיפור הרשת הביתית, בין השטויות שהיו כתובים שם על שימוש בראוטר ברשת פנימית היה גם כתוב על כלי של מיקרוסופט אשר מיקרוסופט לא מפיצה אותו עם XP כלי בשם BOOTVIS הכלי הזה אמור לשפר את זמן העלאת חלונות למעלה. הנה הלינק לאתר BOOTVIS וכן עם לא רוצים לשחק יותר מידי עם הכלי לתת לו לעשות TRACE OPTIMIZE SYSTEM

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שמתי לב שכאשר אני בודק שטח איחסון בכונן ":D" אני רואה שיש שימוש בכ-40GB וכאשר אני נכנס לכונן ובודק אותו הדבר ע"י סימון כל תוכן הכונן(כולל קבצים מוסתרים) אני מקבל שטח ניצול 19GB... איפה כל שאר ה-21GB שמנוצל? הכונן 256GB SSD

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by gameri,

בגדול השאלה שלי היא כזאות אם אני רוצה להפעיל את חישת האחסון של WINDOWS אבל אני מפחד שזה ישפיע לא טוב על אפליקצויות שמירות של מחשקים מסמכים וכו" בעיקר כאלה שאני פחות משתמש (עכשיו אני יודע שאתם הולכים להגיד שזה לא אמור להשפיע ) אבל בכל זאת אני שואל כי זה לא פועל כבררת מיחדל אז אולי יש לזה סיבה אחרת זה אוטומט היה מוחק קבצים זמנים וכו" תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן! שבוע שעבר פירמטתי את המחשב, ולפני כן הייתי רגיל שכל פעם שאני מחבר את המצלמה המחשב מזהה אותה לבד וב"מחשב שלי" מופיע לי כונן של המצלמה. היום חיברתי אותה והמחשב לא זיהה לי אותה ככה, הוא התקין לי כמה קבצים של המצלמה שיש בוינדוס והוא מפעיל לי את המצלמה ע"י "אשף המצלמה". רציתי לדעת איך ואיפה להגדיר שיזהה לי את המצלמה ככונן נשלף כמו שהיה עד כה. תודה מראש. המצלמה היא קנון75, וינדוס אקס פי פרו.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by nir8e,

איך מוסיפים בצורה ידנית תוכנות שלא מאפשרות את העלתן בזמן האתחול ? 1. איך מריצים תוכנה בזמן האתחול 2.איך מריצים תוכנה הזמן אתחול המחשב כשהיא ממוזערת. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Mr Gadget,

The Windows Shell is responsible for providing the basic framework of the Windows user interface experience. It is most familiar to users as the Windows Desktop, but also provides a variety of other functions to help define the user's computing session, including organizing files and folders, and providing the means to start applications. An unchecked buffer exists in one of the functions used by the Windows Shell to extract custom attribute information from audio files. A security vulnerability results because it is possible for a malicious user to mount a buffer overrun attack and attempt to exploit this flaw. An attacker could seek to exploit this vulnerability by cr…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש לי טאבלט VIEWSONIC VIEWPAD10 שבא עם WIN7 מותקן אבל הוא משאיר רק 2G פנויים ב-SSD הפיצפון. חשבתי לנקוט באחת הדרכים הבאות: 1. לנסות לצמצם את נפח ההתקנה אבל הבנתי שזה די אבוד מראש וכל עדכון מ"ה או התקנה של תוכנות מנפחות אותה ללא פרופורציה. 2. להתקין WIN7 נקי וקל ככל האפשר אבל החשש שלי שחלק מהפיצ'רים היחודיים של הטאבלט (מגע/כפתורים/WIFI למשל) לא יעבדו. יש כמה דרייברים באתר של VIEWSONIC אבל לא נראה שהם מכסים הכל... WIN7 תומכת בהם "מהקופסה"? לא נשמע סביר. 3. להתקין WIN8-RC בתיקווה שהיא תהיה קומפקטית יותר ותתמוך במה שנדרש. אשמח לחוות דעתכם.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by taotao,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 800MHZ עכשיו אני רוצה לעשות לו פורמט מותקן בו וינדוס XP HOME EDITION עכשיו אין לי תדיסק של וינדוס כי אני לא רוצה להתקין בו אני רוצה למחוק אותו ולהשתמש בו בטור סתם ארדדיסק איך אני מפרמט אותו? עשיתי F8 לפני שעולה המחשב ואין לי תאופציה לפורמט מה עושה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by guy1000,

שלום לכולם, ההורים שלי קנו אתמול את המחשב מותג של lenovo הזה: http://ksp.co.il/?select=.269..1537.&list=1&sort=3&glist=1&uin=30003&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 הבנתי שמחשבי מותג לא מביאים לך קוד ל-windows, ואני רוצה להתקין להם ssd על המחשב, ולהתקין שם windows 10 מחדש. השאלה אם זה אפשרי, כי לפי מה שהבנתי הם מגבילים את ה-windows לדיסק הקשיח שאיתו הגיע המחשב.. מישהו מכיר את זה? תודה! גיא

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MalaMadre,

איך מתקינים עברית על הוינדוס הזה? אשמח למדריך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. ניסיתי לאחרונה להשתמש ב"כלי ניהול" וגיליתי שהספריה ב-לוח הבקרה פשוט ריקה. איך משיבים את המצב לקדמותו?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. סתם בא לי לשפר את מראה הדסקטופ...שתהיה עליו קצת תנועה מעבר למצביעי העכבר... : : :

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי, לאחר מכן נפתח מחדש באופן אוטומטי,ומופיעה ההודעה:"אינטרנט אקספלורר נסגר באופן לא צפוי"- ואז מופיעה האפשרות "שחזר הפעלה". השאלה/בעיה בכותרת + מה הסיבה לכך,ואיך אפשר לתקן ולפתור בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by XGALX,

יש לי 2 ווינדוסים על המחשב ובדרך כלל אמורה להיות בחירה בינהם אבל אצלי הוא טוען ישר את הויסטה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. היי יש לי מערכת הפעלה windows 7 על מחשב נייד, אין לי את הדיסק. האם הפעולה sfc /scannow דרך הפקודה cmd מתקנת את קבצי המערכת, או שזה לא מספיק? בנוסף...יש איזה כלי או תוכנה שבאמצעותה אפשר פשוט לתקן קבצי מערכת ואפילו לשחזר קבצי מערכת שנמחקו או שאין אפשרות לתקנם? בנוסף כשאני מחבר usb למדפסת, הusb מדווח שהוא לא מזהה, בבדיקה במנהלי ההתקנים, יש על חיבור הUSB סימן צהוב. תודה רבה דידו

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by david86,

היה לי בעיה במחשב וחבר שלי אמר לי תיכנס לאיזה אתר ותרשום לי את האיפי שלך אז רשעמתי אז נתנתי לו אני רואה שהעכבר זאז הוא אמר על תידעג אני יסדר לך בלי שאני היה אצליך בבית ואז הוא סידר לי מי שהוא יכול להגיד לי איך הוא עשה דריך מה איזה תוכנה הוא איך עוסים את זה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום, מערכת הפעלה windows 7 64bit מותקנת במחשב שלי. לעיתים קרובות, ובזמן האחרון זה כמעט תמיד, כאשר אני מפעיל את המחשב, בזמן שמערכת ההפעלה טוענת(הסמל של ה windows), המחשב פשוט נתקע ולא ממשיך את הטעינה. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לעשות לו ריסט ואז מערכת ההפעלה עולה כרגיל. השלב בו המערכת הפעלה נתקעת, זה עוד לפני שרואים את הסמל של ה windows זז. כלומר, רואים מסך שחור שבו רשום - windows, אבל אין את הסמל שזז(מה שאומר שהמערכת הפעלה הפסיקה לטעון) והמחשב לא עולה למסך הכניסה. אני חושד שזה קשור להארדיסק. הבעיה התחילה לפני שנה כשהחלפתי את הארדיסק. לפעמים המחשב עולה ממש לאט בלי שיש לו תהליכים כבדים, וגם לפעמים אם אני נכנס לתיקיה במחשב שלי, לעיתים קורה שאני לא רואה את תוכן התיקיה, ויש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by yotam.m,

שלום חברים, אתמול התחילה בעיה מוזרה באחד מהמחשבים ברשת (WIN 10) שאינו מצליח להתחבר לשאר המחשב ברשת. דברים שעובדים: 1. כל המחשבים רואים אחד את השני כולל תיקיות משותפות ורואים גם את שלי (WIN10) 2. המחשב שלי (WIN10) שולח פינג לשאר המחשבים ברשת כולל שליטה מרחוק (RDP) שגם עובדת. * לא מצליח לגשת לאמצעי אחסון משותפים באף אחד מהמחשבים (שניהם מריצים WIN7) ניסיתי לאתחל תהליכים ולחפש בעיות במתאם אצלי אבל לא הצלחתי להתקדם מפה יש רעיונות?

19. Started by הדר,

שלום, כשאני מדליקה את המחשב כל מיני תוכנות מתאתחלות ומופיעות לי בצד ימין של המסך (ליד השעון). בדקתי את משאבי המערכת ולדעתי התוכנות האלה לוקחות לי הרבה משאבים. אני חושבת שאני צריכה לעשות שינוי ב-registry, אבל אין לי מושג איך. מישהו יכול להדריך אותי צעד צעד איך עושים זאת (יש לי win2k pro), ומה ממש לא רצוי לשנות? תודה מראש, הדר

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by TZ,

בס"ד היי שלום יש לי שתי מערכות הפעלה (XP,98) וברצוני לדעת, איך אני עושה שהמחשב יעלה ויתן לי בחירה איזה מבין המערכות להפעיל בתודה TZ

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי, קניתי מחשב חדש בלי שום מערכת הפעלה ועכשיו בבית חיברתי אותו ואת המסך, הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7. המחשב כן עושה קולות "חשיבה" ומהבהב וקורא את הדיסק, אבל מבחינת המסך - לא מופיע עליו כלום, לחלוטין. בהתחלה עולה הלוגו של החברה (LG) ואז הוא עובר ל-power save mode והמסך נכבה. יש למישהו רעיון מה לא בסדר או מה אני עושה לא טוב? אני אוסיף גם שהמסך הגיע עם שני כבלים, אחד עם יציאות כחולות והשני עם לבנות, חיברתי אחד מהם ולאחר מכן את השני ובכל מקרה הוא ישר עובר ל-power save mode ובזאת זה נגמר.. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Odedb52,

אהלן. לאחרונה אחי הגדול הזמין סוללה חלופית למחשב הנייד שברשותינו (Gigabyte W566N). הסוללה הגיעה והתברר כי המחשב לא מזהה אותה (שום חיווי על חיבור סוללה למחשב). לאחרי שיטוט קצר באינטרנט נתקלתי בהצעה לפתרון שכללה העלאת ה- defaults ב- BIOS ושמירתם. שמרתי, הדלקתי את המחשב מחדש, ומאז הוא לא עולה יותר. כשהמחשב עולה מגיעה הודעה booting GRLDR Reseting the boot drive לאחר מכן מופיע הלוגו של הווינדוס, מיד אחריו מגיע מסך כחול, וחוזר חלילה. אותו הדבר קורה גם ב- safe mode. ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות לboot בBIOS ולהעלות דיסק התקנה של ווינדוס, אך אין מענה, ולא מגיעה ההודעה press any key to boot from cd" קצת אובד עצות כרגע, אשמח לשמוע עוד רעיונות לגבי איך אני יכול להגיע ל- bo…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. אם אני רוצה לשים משהו משלי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני קונה מחשב חדש ואפילו שיהיה לי 512MB זיכרון אני רוצה שהמחשב יהיה מאוד מהיר ולכן החלטתי לחסוך בזיכרון ולקחת ווינדוס 2000 ולא XP אבל אפשר לשנות את הסקין של ווינדוס 2000 כך שיראה כמו XP וכך אני ירוויח את כל היתרונות? וד"א להתקין WINDOWS 2000 PRO? עריכה: אפשר גם לשנות את המערכת הפעלה (2000) לעברית לאחר ההתקנה אם איזה תוסף? יש בזה חסרונות?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kalda01,

לאחרונה המחשב הפך מקרטע ושמתי לב שיש ישום בשם SVCHOST שבאופן קבוע פעיל ברקע וטוחן 50% את המעבד. גם זכרון הוא לוקח כ600MB. אם אני הורג אותו הוא קם לתחייה תוך זמן קצר. איך ניתן לזהות מה עומד מאחורי הישום הזה? הרצתי סריקת וירוסים ולא התגלה כלום.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים