Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חברי הפורום, אני עובד בימים האלה על בניית רשת ודומיין בין מספר מחשבים ומנסה להבין קצת יותר לעומק את העבודה עם האקטיב דירקטורי. חשוב לציין שאני משתמש בWS2003 בשרת וכלל המחשבים עם מערכת הפעלה XP. בינתיים נתקלתי בדבר אחד שאני די תקוע עליו והוא הפצת software, כלומר שכאשר אני רוצה להפיץ תכנה מסויימת שתותקן בכל המחשבים מבלי שהמשתמשים בכלל ידעו על כך-אני פשוט לא מצליח לעשות זאת. אם מישהו מבין קצת בנושא ויוכל לעזור לי ולספק עצות אני מאוד אשמח
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמתי לב שכאשר אני בודק שטח איחסון בכונן ":D" אני רואה שיש שימוש בכ-40GB וכאשר אני נכנס לכונן ובודק אותו הדבר ע"י סימון כל תוכן הכונן(כולל קבצים מוסתרים) אני מקבל שטח ניצול 19GB... איפה כל שאר ה-21GB שמנוצל? הכונן 256GB SSD
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, בעקבות שיחה שערכתי היום נזכרתי במאמר אותו קראתי אשר יוצא נגד הפורצים של מ"ה windows 7. אני זוכר שקראתי שב-"יום הדין" מ"ה תכבה את עצמה רנדומלית בתוך טווח של עד כמה שעות לכמה דקות. מישהו יכול לאמת את הדבר עם מאמר כלשהו? אשמח לשמוע עוד, תודה רבה והמשך ערב נעים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תראו ככל הנראה היה לי וירוס ששינה איזה קובץ REG בכל מקרה כדי לתקן את זה אני צריך לעשות repair בעזרת הדיסק של מערכת ההפעלה.. הבעיה שבשלב שהוא בודק האם יש מערכות הפעלה קודמות הוא לא מוצא את המערכת שישלי כבר ובגלל זה אני לא יכול לתקן אותה. השאלה שלי היא איזה פתרונות קיימים כדי לפתור את הבעיה ומה אפשר עוד לעשות? ד"א כבר נכנסתי Repair Console הזה וניסיתי לעשות שם כמה דברים אבל אני לא ממש בטוח שעשיתי טוב או שזה פשוט לא עזר. תודה רבה רבה רבה מראש יש שם המון דברים שממש חשובים לי ואני צריך אותם דחוף. אעריך כל עזרה מכל סוג שהיא,תודה =)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי אם זה שייך לפה או לתמיכה טכנית. בכל מקרה, התקנתי WIDOWS 7 אבל לא שמתי לב שהברירת מחדל של ההתקנה ומערכת ההפעלה היא בעברית. רציתי לפרמט שוב אבל משום מה פתאם המחשב לא מזהה את הדיסק ומעלה את המערכת הפעלה רגיל. עשיתי חיפוש בפורום וגוגל וכל השרשורים מדברים על זה שצריך שבBIOS צריך לעשות את הסדר עדיפויות של CDROM כונן קשיח וכו. וכבר יש לי את זה. מה יכולה להיות הבעיה? איך אני יכול לגרום למחשב לזהות שוב את הדיסק? אציין כי אני משתמש בדיוק באותו דיסק כמו הפרמוט הראשון, לא שיניתי שום דבר בהגדרות הBIOS וכמובן שהCDROM מחובר למחשב והוא מזהה אותו. ואני ממש לא מעוניין להשאיר מערכת בעברית : )
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ויסטה אולטימייט 32X (יכול ליהיות שב 64 אין את כל הבאלגן הזה..) התקנתי BF2 הכול עבד בסדר, אחרי שעידכנתי לפאטצ' 1.41 הוא הפסיק לעבוד ! אני לוחץ על האייקון שלו בא לי מסך שחור ואז הוא יוצא בלי שום התראה או הסבר ! התקנתי NFSC אותו הבעיה הוא ניכנס מראים את הלוגו של EA יש מסך שחור והוא יוצא. התקנתי HL2 EP1 הוא נכנס יש את הסמל של VELVE יש את הזכויות יוצרים ואז הוא יוצא. התקנתי פיפא 2007 אותו סיפור. התקנתי TMNT ויש לי ארטפיקים מטורפים ! TRACKMANIA לא עובדים, כולם ! התקנתי את האנטי וירוס NOD 32 והוא אומר לי שיש לו בעיות התאמה. התקנתי את הדרייור של המצלמה והוא עוד פעם אומר לי על הבעיות התאמה ! ויש עוד הרבה הרבה תוכנות שלא עובדות עם מסכים שחורים או בעיות התאמה ! אה…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שבכל פעם שאני מפעיל את המחשב שלי ההודעהInvalid Boot.INI \Booting from c:\windows מופיעה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב... חוץ מזה המחשב לא עושה אתחולים מוזרים והוא לא נתקע הוא עובד רגיל למה זה מופיע? ואיך אפשר לסדר את זה? ???
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העים יש sfc בwindows xp כמו בwindows 98 ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם ווינדוס 8 פרו 64 ביט. עד לפני חצי שעה הכל עבד בסדר גמור, ופתאום האקספלורר של ווינדוס (explorer.exe לא הדפדפן) התחיל לקרוס ולהפתח מחדש כל שנייה. איך אני אמור לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
גם בווינדוס 7 מיקרוסופט מגלים אם הווינדוס חוקי או לא דרך ווינדוס אפדייט ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מצלמת רשת שבווינדוס 7 היא מותקנת אוטומטית שמחברים אותה באמצעות USB בווינדוס 8.1 הוא לא מוצא דריייברים מה עושים? סוג המצלמה gpt dc-4110
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! שבוע שעבר פירמטתי את המחשב, ולפני כן הייתי רגיל שכל פעם שאני מחבר את המצלמה המחשב מזהה אותה לבד וב"מחשב שלי" מופיע לי כונן של המצלמה. היום חיברתי אותה והמחשב לא זיהה לי אותה ככה, הוא התקין לי כמה קבצים של המצלמה שיש בוינדוס והוא מפעיל לי את המצלמה ע"י "אשף המצלמה". רציתי לדעת איך ואיפה להגדיר שיזהה לי את המצלמה ככונן נשלף כמו שהיה עד כה. תודה מראש. המצלמה היא קנון75, וינדוס אקס פי פרו.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נוצרו שתי תיקיות חשודות בכונן C שנקראות FOUND.000 ו FOUND.001. אני עובד על ווינדוס 2000. אני מעוניין לדעת האם התיקיות שנוצרו הם חלק ממערכת ההפעלה או תיקיות זרות שאין להן קשר בכלל, אודה לכם אם תעזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי מחשב חדש ואני מתקין עליו את ssd הישן ( שנה + ) על הדסיק הישן יש מערכת הפעלה (win 11) האם מערכת ההפעלה תפעל במחשב החדש ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, היה לי ספייוור והעפתי אותו מהמחשב. מאז התוכניות שאני נכנס אליהן כל כמה דק' ממזערות את עצמן ולא קורה כלום.. נגיד אני באמצע משחק אז פיתאום זה ממזער את עצמו ולא נפתח לי חלון או תוכנית אחרת (לפעמים תוכניות ממזערות את עצמן כאשר עוד תוכנית נפתחת..). ד"א.. לפעמים שזה ממזער אז אני מנסה לחזור וזה ממזער עוד פעם.. צריך לחכות איזה 10 שניות ואז זה נותן להיכנס ואחרקי כמה דק' עוד פעם זה קורה..כאילו מישהו מנסה לצאת לי מהתוכנה/משחק. מה אפשר לעשות? ניראה לי שעדיין נשאר לי איזה קובץ מהספייוור. עם איזה תוכנה אתם חושבים היא תעיף אותו הכי טוב?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, החלפתי מערכת הפעלה לXP לפני יומיים ומאז יש לי בעיות (בעיקר דרייברים) , בין היתר יש לי בעייה עם הפעלה של קבצי setup כאשר אני מנסה לפתוח קובץ כזה המחשב מראה שעון חול למספר שניות ואז מפסיק ולא אומר או עושה דבר... מישהו אולי יודע מה יכולה להיות הבעייה? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מפעיל את התוכנה יוטורנט המחשב קופא ואני צריך לעשות ריסטרט המחשב קופא גם במצב סייף מוד מרגע הפעלת התוכנה לוקח כמה שניות והמחשב קופא עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך שהפעלתי את התוכנה הזאת אני מציין גם שאני לא מפעיל אותה אז המחשב עובד כמו שצריך מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר ה AERO מופעל אני לא יכול להגדיל סרטוני FLASH לצפייה במסך מלא - סרטונים כמו ב GAMESPOT או ב SOUTH PARK STUDIO ודומים.. הסרט פשוט קופא או שהוא פשוט לא נפתח למסך מלא וסתם נשאר בחלון קטן כזה ונתקע או מקרטע.. (אין שום בעיה לצפות בסרטונים בחלון הקטן). יש לי גם בעיה עם סרטים שאני רואה מהמחשב עצמו וה AERO , אבל את זה עוד אפשר לעקוף בעזרת כך שה BSPLAYER פשוט מכבה את ה AERO כשהוא מפעיל סרט ומחזיר אותו חזרה כשאני סוגר את הסרט.. אבל לא מתאים כל פעם לסגור את ה AERO כשאני רוצה לצפות בסרטים ברשת ולהחזיר אותו ידנית שוב בסיום.. השאלה שלי - ממה נובעת הבעיה בכלל ? יש לזה פתרון כלשהו או פשוט לבטל את ה AERO ולהשאיר את המראה המכוער הקלאסי ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מתחיל להתקין דריבר למדפסת שלי, או כשאני מתחיל להתקין AVG anti-virus מופיעה לי ההודעה: config.nt. the system file is not suitable for running MS-DOS and microsoft windows applications. choose 'close' to terminate the application. כותרת ההודעה היא: 16 bit windows subsystem ומופיעים שני לחצנים close ו ignore אם אני לוחץ ignore שום דבר לא קורה, הוא פשוט נשאר על אותו מצב, ואם אני לוחץ close אז ההתקנה נסגרת. הווינדוס שלי הוא 2000pro וכל הפתרונות שמצאתי עד עכשיו מדברים רק על NT או XP
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.windowscentral.com/microsoft-confirms-two-major-updates-planned-windows-10-2017
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין Windows XP (חוקי) ובמהלך ההתקנה מתקבלת הודעה: " the file usbhub.sys is corrupted, press any key to". אח"כ יש הודעה שההתקנה נכשלה. מה הבעיה? ומה כדאי לעשות? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת XP PRO SP2 עם IE6 ועם כמעט כל העידכונים כולל האופציונאליים למעט התקנת NET. קובץ SWP מוגדר בגודל קבוע ונמצא בכונן פיזי אחר מזה של מחיצת הסיסטם/BOOT. מציין זאת למרות שספק גדול אם יש לזה קשר בכלל. צריך להפעיל תוכנה דוסית שהעברית בה במקור, אין לה תחליף מתאים (הצעה לתוכנה חדשה יותר לא מעשית ולא רלוונטית כרגע). התוכנה משנת 2001 עם תוספות ושינויים מ 2003-2004 ומותאמת לעבודה ב WIN2K וב XP ועבדה טוב. עבדה היטב עד לא מזמן, כולל תמיכה בעברית בחלון דוסי. לא בוצעו בה כל שינויי הגדרות ודרך הגישה שלה לזכרון אינו בשליטת המשתמש. לאחרונה בעת ההפעלה מופיעה בחלון הדוסי הודעת שגיאה DPMI error (4002): memory manager does not support DPMI אין לי אפשרות לדעת בדיוק מתי התחילה התו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-