Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
יש לי וינדוס 7 64 ביט אני מעונין לפצל כוננים איך אני יכול לעשות את זה? תוכלו להסביר לי בבקשה נ.ב יש לי וינדוס באנגלית תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי טאבלט VIEWSONIC VIEWPAD10 שבא עם WIN7 מותקן אבל הוא משאיר רק 2G פנויים ב-SSD הפיצפון. חשבתי לנקוט באחת הדרכים הבאות: 1. לנסות לצמצם את נפח ההתקנה אבל הבנתי שזה די אבוד מראש וכל עדכון מ"ה או התקנה של תוכנות מנפחות אותה ללא פרופורציה. 2. להתקין WIN7 נקי וקל ככל האפשר אבל החשש שלי שחלק מהפיצ'רים היחודיים של הטאבלט (מגע/כפתורים/WIFI למשל) לא יעבדו. יש כמה דרייברים באתר של VIEWSONIC אבל לא נראה שהם מכסים הכל... WIN7 תומכת בהם "מהקופסה"? לא נשמע סביר. 3. להתקין WIN8-RC בתיקווה שהיא תהיה קומפקטית יותר ותתמוך במה שנדרש. אשמח לחוות דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה שחבר שלי שואל... יש לי ווינדוס XP HOME EDITION ויש לי בעיה,כשאני מפעיל את המחשב והוא מגיע לווינדוס,הכוונה לדסקטופ,אחרי כמה שניות הוא עושה ריסטרט,וזה ממשיך שוב פעם ושוב פעם...בלי הפסקה. נכנסתי לביוס,והכל שם תקין,(דרך אגב,כשאני בביוס,המחשב נשאר דלוק ולא עושה ריסטרט). אני חושב שאולי זאת תוכנה שגורמת לכך,מה אתם אומרים,מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה ימים שאני מתקין את עדכוני האבטחה עשרות פעמים ולמרות זאת, המחשב לא מפסיק לבקש ממני להתקין את העדכונים שוב ושוב.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בכל פעם שאני מכניס למחשב DVD הוא מציג לי את הקבצים המרכיבים את הDVD במקום להראות אותו. מה אני צריך לשנות כדי שברגע שאני מכניס DVD הוא יראה לי את הסרט ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
C:\WINDOWS\system32\drivers\etc יש קובץ שאם פותחים אותו בעזרת notepad אז הוא מראה כתובות של כל מיני אתרים שנראה לי ששותלים לי spywares במחשב שלי מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי ממש איטי, יחסית למה שהוא היה פעם (לפני כחצי שנה). הבנתי ש"לנקות רג'יסטרי" עוזר המון. משהו יכול להמליץ על תוכנה שעושה זאת טוב (ובחינם)? ואשמח לעוד טיפים להמהרת המחשב תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום אני וחבר שלי מתווכחים על משהו והזכרתי את הטכנולוגיה הזאת, עכשיו אני לא יודע ממש במה מדובר חוץ מזה שעליה מבוסס וינדוס 2000 וה-XP. תודה מראש ובבקשה אל תפנו אותי לאתרים אני רוצה הסבר שאני יבין ולא משהו כמו אנציקלופדיה ואפשר לחפש בגוגל, ובבקשה אם כבר אז כבר בעברית. slim_shady
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב! לפני כשנתיים רכשתי מחשב נייד של DELL ובו הותקנה מערכת הפעלה של ויסטה. בנוסף קיבלתי מחיצה לשחזור מערכת ההפעלה. כלומר, ברגע שאני רוצה לשחזר את המצב הראשוני אני עושה מספר פעולות פשוטות והמצב חוזר לקדמותו, כאשר כל הדרייבים למיניהם כבר מותקנים. אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (מחשב נייח) ובו מותקנת מערכת הפעלה חלונות 7 מקורית וקיבלתי גם את הדיסק עצמו. אני מעוניין לבנות מחיצה עם הגיבוי של המחשב כך שאוכל לשחזר את המצב הראשוני כל פעם מחדש כמו במחשב הנייד. איך עושים את זה? מקווה שהבנתם ושתוכלו לעזור. הפנייה למדריך קיים (בעברית/אנגלית) יעזור בהחלט. תודה מראש, יגאל
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני הכול אני מצטער על הכותרת המייאשת יש מספר קבצים שרצים אצלי במערכת ורציתי לגביהם פירוט, מה תפקידם, עד כמה הם חשובים,וכמובן אם אפשר לבטל אותם, (או מה הוא הservice האחראי עליהם ) wdfmgr.exe (הבנתי שהוא נוסף בהתקנת WMP 10 ...) Imapi.exe CTFMON.EXE LSASS.EXE SERVICES.EXE WINLOGON.EXE CSRSS.EXE SMSS.EXE נ.ב- אני יודע לחפש בגוגול,אבל מה שאני מוצא מציג פירוט כללי ולא רלוונטי בשבילי, אשמח לפירוט אמיתי מחברי הפורום . יום טוב שיהיה לכם ותודה מראש 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איפה בדיוק מוחקים משתמש ב-XP? אני מוגדר כאדמיניסטראטור ב-XP, בלי כוונה עשיתי עוד יוזר ואני רוצה למחוק אותו. לוח בקרה ---> USER ACCOUNT ---> ומה הלאה !? איך אני מוחק? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם נולדו לי כמה שאלות הקשורות לתכונות של READYBOOST ושל זיכרון וירטואלי READYBOOST: הבנתי מה זה, אבל למה אומרים שהשימוש בו מועיל למהירות של המחשב? אם אני מעתיק קובץ מדיסק קשיח לדיסק קשיח לוקח לי הרבה פחות זמן מאשר אני עושה זאת עם זיכרון USB. האים זה באמת שמיש וכדאי? זיכרון וירטואלי: האים כדאי לי בכלל להשתמש בו? כי זיכרון רגיל הרבה יותר מהיר מדיסק קשיח שבו נשמר הקובץ של זיכרון וירטואלי למה כשאני עושה READYBOOST הקובץ של זיכרון וירטואלי לא עובר לUSB, אלא נשמר ב-C? אשמח לתשובות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לעוד מישהו יש את הבעיה המפגרת הזו בXP שהוא נתקע שעה על ה welcome screen והוא אפילו לא טוען כלום? רעיונות? בבקשה... אני שונא את זה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מנסיבות שלא צריך לפרט נעלם לי קובץ בשם control.exe במערכת... הקובץ אמור להמצא בתקיית הSYSTEM32 שבתקיית המערכת (בדרך כלל: C:\Windows\System32). אני אשמח אם מישהו פה בפורום ישלח לי את אותו הקובץ המדובר בכל דרך כלשהי... לאחר שהקובץ ישלח אלי אני אשמח אם ינעלו את הדיון כלא היה תודה מראש, רגמן.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין שתי הגרסאות ומה מומלץ למשתמש ממוצע כמוני? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כותב בrun msconfig והוא אומר לי שאין דבר כזה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאשר ה AERO מופעל אני לא יכול להגדיל סרטוני FLASH לצפייה במסך מלא - סרטונים כמו ב GAMESPOT או ב SOUTH PARK STUDIO ודומים.. הסרט פשוט קופא או שהוא פשוט לא נפתח למסך מלא וסתם נשאר בחלון קטן כזה ונתקע או מקרטע.. (אין שום בעיה לצפות בסרטונים בחלון הקטן). יש לי גם בעיה עם סרטים שאני רואה מהמחשב עצמו וה AERO , אבל את זה עוד אפשר לעקוף בעזרת כך שה BSPLAYER פשוט מכבה את ה AERO כשהוא מפעיל סרט ומחזיר אותו חזרה כשאני סוגר את הסרט.. אבל לא מתאים כל פעם לסגור את ה AERO כשאני רוצה לצפות בסרטים ברשת ולהחזיר אותו ידנית שוב בסיום.. השאלה שלי - ממה נובעת הבעיה בכלל ? יש לזה פתרון כלשהו או פשוט לבטל את ה AERO ולהשאיר את המראה המכוער הקלאסי ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן את ה- 7 בגרסאת 64 BIT והיא עובדת כמו חלום, למעט בעיה אחת: משום מה, ה- WINRAR תוקע לי את המחשב! וכשהוא לא תוקע לי את המחשב, הוא עובד פי 10 יותר לאט ממה שהוא היה עובד כשהייתי עם XP ב- 32 ביט. כמובן שהורדתי את הגרסא הכי מעודכנת של WINRAR וב- 64 ביט. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה המפרט שלי: Core i7 6 גיגה זיכרון DDR3 לוח אם גיגה בייט EX58
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, בוינדוס 8 כאשר המסך נכבה במחשב הנייד אני נאלץ להזין סיסמה כאשר אני מעיר אותו אני מעוניין לבטל את האפשרות הזאת, האם זה אפשרי? המחשב לא נכנס לשינה ולא להיברנציה, אלא רק המסך כבה, ואני רוצה שבהזזת העכבר המסך ידלק ישירות לאיפה שהייתי. יש אפשרות של ביטול סיסמה בהערת המחשב אבל כאשר מבטלים הקלדת סיסמה בהערת המחשב אז אין מסך סיסמה גם כאשר המחשב חוזר משנת החורף אבל דווקא בחזרה משינה או משנת חורף אני כן מעונין בסיסמה אז האפשרות הזאת לא מתאימה לי. האם הדבר אפשרי? אשמח לעזרה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בהדלקה המחשב מגיע לתפריט של העלאה רגילה, SAFE MOD וכו', ולא משנה מה אני בוחר, הוא עושה ריסטרט לאחר מספר שניות. מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שמשהו נכנס במחשב שלי במנוחה - המעבד עובד על 50% - הוא מתחמם קצת (37 מעלות במקום 27 ) מקרטע מאוד בדקתי עם נורטון\ADAWERE - וכלום ומשום מה - הFIREWALL לא מוכן לעבוד פתרונות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה.. אני עכשיו במחשב של אחותי.. קיצר המחשב שלי חצי שנה לא עבד כי לא היה לי כרטיס מסך.. קיצר קניתי עכשיו כרטיס והכל.. המחשב עבד כרגיל.. עכשיו.. הכנסתי את הדיסק של windows על מנת לפרמט במקום delete עשיתי install על כונן C שכבר קיים בו windows עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב זה נותן לי את השגיאה הבאה http://img108.imagevenue.com/img.php?image=74066_DSC00029_123_955lo.JPG ניסיתי ללחוץ r אבל לא עובד.. ניסיתי גם F8 וגם delete אולי לשנות משהו בביוס אבל כלום לא עובד.. פשוט עושה ריסט עוד פעם ועוד פעם.. מה לעשות? ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני משתמש ב-Windows XP Professional with SP3 (Heb) וכל פעם כשאני מנסה להתקין תוכנה מסויימת, אני מקבל את ה-ERROR הבא: The cabinet file "Disk1.cab" required for this installation is curropt and can't be used. This could indicate a network error, an error reading from the CD-ROM or a problem with this package." בכל התקנה המערכת לא מצליחה לפתוח קובץ CAB שונה. חיפשתי קצת בגוגל אך לא מצאתי תשובה חד משמעית לפתרון הבעייה, ניסיתי מס' דברים (כגון, "לרשום" את ה-MSIEXEC ו-CabinetView) אך ללא הצלחה. אשמח באם תוכלו לעזור בפתרון התקלה. *רק אציין שיש ברשותי עותק חוקי של Windows XP Pro. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש ב XP 64 ה page file שלי נמצא במחיצה אחרת (לא ב C),שאני מנסה לבטל את automaticaly restart הוא נותן לי הודעה שאם יש לי ב C קובץ PF שהוא נמוך מ0 אז הוא לא יכול לרשום את קבצי ה dump. האם אני חייב לשים את ה PF ב C?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-