Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE עם WINDOWS VISTA HOME PREMIUM שסיסמת הכניסה היתה בעיברית. כעת אני לא יכול ליכנס ל WINDOWS כי הוא לא מאפשר לי לשנות מאנגלית לעיברית. חלון ה LOGIN שונה מ XP אין בו אפשרות לשינוי שפה ע"י העכבר אלא רק ב ALT+SHIFT ופונקציה זו לא עובדת.( CAPS LOCK אינו לחוץ)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במהלך כל מיני נסיונות במסגרת בעיונת שנתקלתי בה (מי שמסתובב בתמיכה טכנית יודע ) קרסה לי מחיצה מסויימת. במהלך הנסיונות השתמשתי הרבה בpartition magic 8 (גרסת דוס) ועכשיו המחיצה הזו (שבעצם היא הארדדיסק של 10 ג'יגה, פשוט כולו מחיצה אחת) מופיעה לי בווינדוס (היא הופיע ככה גם בME וגם בXP כרגע אני על XP) אך כשאני מנסה להכנס אליה מופיעה הודעת שגיאה: "G:\ is not accessible The parameter is incorrect" ובפרטישן מג'יק מופיע bad בפס המייצג את הפרטישן הזה. הפרטישן הינו מסוג fat32 איך לשחזר אותו? אני מחפש דרכים ראשוניים כמו שחזור אולי של איזה חלק בסיסי בלבד, כמו שtomb הציע פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=43787;start=0
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ה-TASK MANAGER לא מגיב לכלום, לא CTRL ALT DEL גורניש, בלי הודעת שגיאה בלי כלום, פשוט לא מגיב. עוד בעיה זה שיש לי אתר שכל הזמן עולה על ההתחלה, http://www.3929.cn/?tn=102722 סרקתי את כל המחשב מאה אלף פעם, אני לא מצליח למצוא את הבעיה. בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שפירמטתי(היה לי XP), ניסיתי להתקין ווינדואס98, הכנסתי את הדיסק, הרצתי דיסקט הפעלה... והוא אומר לי שכנראה שהמחיצה שלי(Parition) לא מוגדר... נכנסתי ל-FDISK, אך, כל אפשרות שאני בחרתי, המחשב היה נתקע... ולא מגיב לכלום... המליצו לי על - Parition Magic, הורדתי אותה, אך ההתקנה אומרת ככה Incompatible ver of RPC stub ... בבקשה עיזרו לי, אני נואש... ניסיתי כל דבר, כולל להתקין ווינדואוס XP שוב, וגם אפילו 95
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי יש לי שני מחיצות D-20G C-130G עכשיו מותקן על C WINDOWS ועכשיו התקנתי גם על D.... אני רוצה למחוק את הWIN שבC אבל שכל הקבצים שבו ישמרו.... איך אני עושה את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך להפוך את המחשב לשפה אנגלית.?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי windows 7 x64 מותקן כבר כמה חודשים (היה לי גם לפני אבל התקנה חדשה) ופתאום היום אני מנסה לעשות פינג לגוגל והcmd אומר לי שאין דבר כזה ping יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? נ.ב. דרך הrun הכל עובד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בחלק מתיבות הטקסט אפשר להחליף לעברית אבל בחלקם לא, למשל בחיפוש בגוגל.. איך אפשר להחזיר את זה כך שבזמן שסרגל השפה סגור ניתן יהיה להחליף לעברית..
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש בלי שום מערכת הפעלה ועכשיו בבית חיברתי אותו ואת המסך, הפעלתי אותו והכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7. המחשב כן עושה קולות "חשיבה" ומהבהב וקורא את הדיסק, אבל מבחינת המסך - לא מופיע עליו כלום, לחלוטין. בהתחלה עולה הלוגו של החברה (LG) ואז הוא עובר ל-power save mode והמסך נכבה. יש למישהו רעיון מה לא בסדר או מה אני עושה לא טוב? אני אוסיף גם שהמסך הגיע עם שני כבלים, אחד עם יציאות כחולות והשני עם לבנות, חיברתי אחד מהם ולאחר מכן את השני ובכל מקרה הוא ישר עובר ל-power save mode ובזאת זה נגמר.. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כל כמה שעות מאתמול המחשב שלי קורס ומופיע מסך כחול: http://img439.imageshack.us/img439/8022/dscf08730tj.jpg אולי זה מהעדכון האחרון של מיקרוספוט? אבל עידכנתי לפני 5 ימים וזה הופיע רק עכשיו מה אני אמור לעשות?? תודה לעוזרים?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם שאני מחבר DOK או הארדיסק חיצוני למחשב, התיקיות שבתוכו מופיעות כקבצי exe (תמונה מצורפת) .. אם אני לוחץ על התיקיות האלה, אז נפתח תהליך בשם הקובץ והוא כל פעם נפתח ונסגר וחוזר ככה בלולאה אינסופית ..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי IE 6 SP1. אתמול כשבאתי להוריד קובץ אז לחצתי בטעות שלא יראה שוב בקשה. אז עכשיו הוא אוטמטי מוריד את הקבצים בלי לשאול לTemporary Internet Files. כיצד אני מחזיר את האפשרות שהוא יציג לי אם אני רוצה לשמור או לפתוח את הקובץ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, כבר כמה ימים שאני מתקין את עדכוני האבטחה עשרות פעמים ולמרות זאת, המחשב לא מפסיק לבקש ממני להתקין את העדכונים שוב ושוב.. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. איך אני יכול לבטל ב xp את החלון המעצבן שקופץ כשאני מכניס סי די? 2. יכול להיות שאני ימטרך לפרמט אז: p.3 450 250 mb sdram 40 gb win xp או win 2000???????????????????????
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
I formatted the hardisk and i installed win xp proffesional . but...the win supports only english . I c'ant write in hebrow and etc. What can I do ?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.windowscentral.com/microsoft-confirms-two-major-updates-planned-windows-10-2017
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס אקס פי פרו אס פי 2 ועשיתי עדכון כזה שאני יוכל להוריד את העדכונים של מיקרוסופט עכשיו הורדתי ואז הוא גילה שהווינדוס שלי לא חוקי ומופיע לי למטה שהוא לא חוקי קופץ לי ושאני מכבה את המחשב וגם שאני מדליק הוא מפעיל לי את האתר שלהם ומראה לי איך לארגן לי אחד חוקי ומשגע אותי אומר לי שנפלתי קורבן לעותק מזוייף ושטויות כאלה קצת עזרה לא תזיק תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי Windows XP Professional באנגלית, וגם Windows 98 על אותו כונן. כשאני מפעיל את המחשב יש לי תפריט בו אני בוחר את מערכת ההפעלה אותה ברצוני להריץ. היום הבאתי הביתה דיסק-קשיח של חבר, וניסיתי להתקין לו Windows XP Professional בעברית. ההתקנה עברה בהצלחה, אבל גם אחרי שניתקתי את הדיסק-הקשיח שלו עדין נשארה לי אפשרות בתפריט להריץ את ה XP בעברית, למרות שכשאני בוחר אפשרות זו אני מקבל הודעת שגיאה שהכונן-הקשיח עליו המערכת מותקנת אינו זמין. זהו הרקע. השאלה שלי היא כזאת: איך אני מוריד מהתפריט את האפשרות להרית את ה XP העברי? ועוד שאלה: איך אני יכול בכלל למחוק את Windows 98? כמו שהבנתם, אני רוצה רק את Windows XP Preofessional באנגלית... אשמח לקבל עצה. תודה מראש, Nitro.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן...... אני לפני שבועיים הורדתי קובץ התקנה של תוכנה ובזמן שזה הוריד או שהפעלתי את ההתקנה בטעות או שהספקתי את ההורדה באמצע...... קיצר הקובץ לא מוכן הלימחק גם בסייפ מוד............. לא הפריע לי אבל עכשיו זה מעצבן......... איך למחוק אותו?? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב. ביצעתי שידרוג לWIN XP מ WIN98 וWIN XPלא מזהה את המודם ולא מסוגל לבצע התקשרות. כמו"כ שמתי לב ששאר התקני החומרה אינם מזוהים ב-XP, כאשר כל אותם התקנים עדיין מזוהים ופעילים ב-98. (אגב, האם שידרוג ה-XP לא אמור להסיר את 98 באופן אוטומטי?) המחשב הינו פנטיום 1.7 והמודם הוא מודם רגיל. אשמח ליהנות מעזרתכם האדיבה. AYB
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני מניחה את הסמן על קובץ תמונה ואני לוחצת קליק ימני נפתח תפריט שאלתי איך אני מוסיפה פריטים לתפריט הזה ועוד שאלה איך אני מוסיפה את הACDSEE לשם ואיך אי מוסיפה אותו כברירת מחדל לפתיחת התמונות יש לי במחשב שתי גרסאות של ה-ACDSEE ואני מעוניינת בגרסה החדשה שתהיה ברירת מחדל בתחילה אכן החדשה היתה ברירת מחדל אך אני לא יודעת מה עשיתי והגרסה הישנה חזרה להיות ברירת מחדל וכאשר אני רוצה להשתמש בגרסה החדשה אני צריכה לפתוח בנפרד את התוכנה תודה ננסי
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי עכשיו WD 250G JD ורציתי לשנות את מצב החלוקה של הכוננים אצלי (בלי לפרמט, אני מחליף לוח כנראה - אז אני יפרמט). זה הולך ככה 20G כונן C (WINDOWS) 30G כונן D ו60+G כונן E אני רוצה לחבר את כונן D ו E ושהוא יקרא כונן E ומה שקניתי יהיה כונן D אפשרי בלי לפרמט? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שמחקתי אותו בפעם האחרונה שהשתמשתי בAD AWARE הודעת שגיעה מגיחה בכל הפעלה מחדש מה עושים? ומה הקובץ הזה בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך ב BIOS וזה מגיע למסך של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD אני מקיש ולא קורה כלום הקו התחתון שבסוף המשפט ממשיך להבהב ואין שינוי מה הבעיה? תודה שי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-