Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כל פעם אחרי דקה שתיים שאני מפעיל תוכנה, אני מקבל הודעת שגיאה "סייר Windows הפסיק לפעול" ואז מיד אחרי זה עוד הרבה הודעות שכאלו "446.EXE הפסיק לפעול" "window defender user interface הפסיק לפעול" "סייר החלונות של שולחן העבודה הפסיק לפעול" עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר, עדכנתי לSP2 וזה לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
המערכת: Pentium 3 773 Via motherboard 370 512 Ram SDram 133 CL2 8GB Hard Ide 5400 Dvdrom Ide כרטיס מסך- יש כמה ישנים אני כבר אבחר את הטוב מביניהם(בעיקר Nvidia TNT ו RAGE) השימושים: מדיה סנטר קטן: שמים דיסק,מנגנים סרט.נקודה. השאלה: התקנתי SP2 WIN XP, אילו שירותים אפשר לבטל או אילו תוכנות להתקין כדי שיעשו Modification לווינדוס שיעבוד יותר מהר, בכל זאת המערכת פשוט תפעיל סרטים וזהו? מותקן בנוסף לווינדוס Lionetwork Codec pack תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 943 צפיות
-
-
בס"ד שלום W7 בגרסתבטא שלו מריץ משחקים ב D10 ואם אפשר להשתמש בו כמערכת הפעלה? (באופן תמידי, שאני ישתמש בבטא ולא לשלם על גרסה מלאה) או שזה לא מומלץ תודה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי ובוקר טוב! יש לי ברשותי OS מקורי של XP PRO. אחרי כל ההתקנות בניתי ממנה IMAGE כך שכל פעם שאני ירצה לפרמט את המחשב היה לי יותר קל! ועכשיו עברתי לWIN 7 ואני לא משתמש ב XP ואחי הקטן קיבל מחשב של AMD. לפי מה שנסיתי וקראתי אי אפשר להתקין IMAGE שישב על פלטפורמה של INTEL ל AMD. אבל הבנתי שיש דרך לסדר את זה ובשביל שזה יעבוד צריך להכנס למצב בטוח או ולהסיר את כל המנהלי התקנים למינהם! זה נכון? זה עובד? או אולי יש דרך אחרת חברים? תודה לעונים מרואש!
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני משתמש ב7 RC1 ורציתי לדעת איך אפשר להסתיר את הכיתוב של BUILD 7100 שתמצא על שולן העבודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
איך זה שלא מדברים פה על מערכת ההפעלה החדשה של גוגל שתתאים במיוחד למחשבים ניידים? ואני יודע שזה לא כ"כ קשור לווינדוס, אבל אין פה שום פורום שיותר קשור לזה. http://test.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3743158,00.html מה דעתכם? האם ווינדוס הולכת ודועכת? או שרק תפרח עם 7? נחכה ונראה
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אני גולש באינטרנט כול אתר שאני ניחנס אחרה כמה זמן עושה בעיות ויוצא מי האתר שניחנסתי ורושם לי ככה סמתי תמונות מה שהוא רושם http://img245.imageshack.us/img245/2482/42798789.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5216/21632381.jpg
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
מזה כמה ימים שאני מנסה להתקין את המערכת הפעלה ומשום מה אחרי שעולה מסך ההתקנה הראשון בו עליי לבחור שפה וכו' המחשב ניתקע ולא מגיב בכלל גם המצביע עכבר וגם המקלדת לא מגיבים. בניסיון קודם שלי להתקנת מערכת ויסטה קרה לי את אותו הדבר האם זה בגלל שיש לי מעבד P4 2.8 (זיכרון זה לא יכול להיות כי יש לי 1וחצי גיגה DDR2 1066 וכרטיס מסך ATI Radeon 3650) ואם לא יש איזה קצר או בעיית מתח? כי חוץ מזה המחשב שלי מריץ טוב את המערכת הפעלה XP אפשר לומר שאני גם מעלה משחקים כבדים\תוכנות הכל חלק... למה זה קורה? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
יש לי מחשב (נייד) ועליו מותקנת מערכת vista. בזמן האחרון התחילה לי בעיה מעצבנת ומטרידה. המחשב ננעל ויוצא למסך הכניסה (המשתמשים) אחרי מס' דקות (בערך 5) כשלא נוגעים בו. כך למשל כשאני רואה סרט אחרי 5 דקות המחשב ננעל לי, יש לציין שזה לא קשור בשום צורה לשומר המסך כי הוא לא עובד אצלי, מישהו יודע איך לבטל את "ההגדרה" הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ראיתי שיש גירסה כזו , איזו גירסה זו? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזו גרסא של ויסטה תתאים למחשב שלי x32 או x64? איך אני בודק? וניסיתי דרך 'עזרה ותמיכה' של הוינדוס אבל הוא לא עובד אצלי..
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היי, האם למחשב P4 2.8 עם 1 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך Geforce FX (5) 5200 כדאי להתקין Win7 או XP? (שניהם חוקיים) השימושים העיקריים הם אינטרנט ואקסל וצפייה בסרטים
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, כמה שניות אחרי שהווינדואז (xp) עולה, מופיעה לי ההודעה שבתמונה המצורפת ומתחילה ספירה לאחור לכיבוי המחשב... בנוסף לזה, באמצע הספירה הווינדואז נתקע ומפסיק להגיב. מה עושים עם זה? :\ תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
קיצור פירמטתי את המחשב שלי דרך הויסטה ( יש שם אפשרות ) אחר כך התקנתי את הויסטה ( 32 ביט ) קיצור אחרי 10 דקות הוא סיים להתקין את כל הוינדוס ועשה ריסט למחשב ואומר הוינדוס מתכוון להדלק בפעם הראשונה אז אנה המתן ואז הוא מגיע לשלב האחרון שזה "comleting installation" ואז הוא סתם נתקע. ניסיתי להתקין כמה פעמים ועדיין אותה בעיה..המחשב חדש.. קודם היה ויסטה Home primum.. ושמתי דיסק של ultimate (הדיסק טוב ופועל מניסיון).. ואני לא מבין למה זה נתקע..(התקנתי את המחשב השני שלי עם הדיסק ) ד"א הדיסק צרוב.. וזה ויסטה פרוץ.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין עליו ויסטה, הבנתי שיש שתי גרסאות של 64 ו-32 ביט. מה ההבדלים ביניהם ואיזה אני צריך להתקין על המחשב שלי כשהמעבד הוא Q8200, כרטיס מסך: geforce 9500GT זכרון 2048MB DDR II 800Mhz תודה!
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הי קראתי את כל הדביק בנושא 32X ו-64X ועדיין קשה לי לדעת מה עדיף במקרה שלי, אשמח לעצות ולתשובות לשאלות ספציפיות: שימושים עיקריים של המחשב יהיו תוכנות שרטוט וגרפיקה: ארכיקאד, רויט, אוטוקאד, פוטושופ ומעט 3DMAX. חוץ מזה שימושים משרדיים, עריכת סרטים ברמה לא גבוהה, אינטרנט וכיו"ב, בלי משחקים בכלל. האלטרנטיבות שלי הן להתקין XP 32X או VISTA 64X. נושאים רלוונטיים: 1. האם תהיה לי בעיתיות לשדרג איזה מהם לגרסה 7 אם ארצה בעתיד? או ייתרון באחת האלט'? 2. האם יש בעיתיות עם העובדה שברשת הביתית יהיו עם מחשב זה 2 מחשבים העובדים על XP 32X? 3. האם עלולה להתעורר בעיה עם תוכנות שבמוצהר מותאמות ל 32X (למשל רויט ואוטוקאד) או ל-XP בכלל? האם מעבר ל-64X יכול לשפר את הביצועים גם שלהן? 4. אני…
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להכין לעצמי דיסק עם כל העידכונים ובנוסף לעשות התקנה אוטומית בעזרת NLITE. כל תהליך ההכנה עבר בהצלחה. כאשר אני מתקין את ה XP בשלב ה GUI קופצת לי הודעת שגיאה (תמונה מצורפת) העידכונים שהוספתי אותם הם : KB960803 , KB 961118 , KB961373 , KB961503 , KB968537 , KB970238 , KB952069 , KB923561 , KB938464 , KB941569 , KB952004 , KB956572 , KB958690 , KB 959426 , KB960225 , KB960715. דיסק ההתקנה המקורי עובד כמו שצריך. תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי ווינדוס xp sp3 ולוח אם gigabyte ep43-ud3l ואני רוצה להכנס למצב בטוח בשביל להסיר את מה שנשאר מהדרייבר הישן של הכרטיס מסך. אני מאתחל את המחשב ולפני שהחלונות עולים אני לוחץ על f8 ולא קורה כלום והמחשב מתחיל כרגיל, אז איך כן להכנס למצב בטוח?? תודה ויום טוב!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר שלי התקין מערכת 64BIT ויסטה, הוא רצה להתקין גם XP 32 BIT במקביל ומהויסטה לא יכלת להתקין, אז יצרתי לו מחיצה חדשה והפעלתי את הדיסק של הXP לאחר שעשיתי BOOT מDVD ROM. הוא סיים את ההתקנה ועכשיו לא ניתנת לו אפשרות בחירה של מערכת הפעלה. הלוח זה P6T מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד של HP ויש בו windows vista home premium OEMACT .. והוא בא באנגלית .. 64 bit!! ואני רוצה לשנות את השפה שלו לעברית .. ואין גישה בלוח בקרה.. זה אפשרי לשנות לעברית? ואם כן אשמח לקבל לינק שמתאים לגירסא ... תודה D:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אממ שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול!מקסימום מנהלים תנעלו\תעבירו אותי למקום הנכון! קיצר אני רוצה ליצרוב וינדוס על דיסק!עכשיו יש לי קובץ ISO של הוינדוס שאותו בטוח צריך ליצרוב! ויש איתו על שני קבצים אחד בסיומת MD5 והשני בסיומת SFV! עכשיו מה אני עושה עם שני הקבצים האלו!?מה המטרה שלהם בכלל!?אני יודע שMD5 מהווה איזשהו קובץ החתמה! אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות אני אשמח לעזרה! תודה!
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני כחודש התקנתי ויסטה, והחלטתי להסיר אותה. כששתי הווינדוסים היו מותקנים הייתה לי אפשרות בחירה כשהמחשב עולה. [בין הXP לVISTA]. אחרי שמחקתי את הויסטה משום מה הבחירה נשארה. עשיתי מאפיינים על המחשב שלי- >מתקדם->הפעלה ושחזור-> הגדרות ומחקתי משם את 2 הV שאומרים: "זמן להצגת רשימת מערכת ההפעלה" "זמן להצגת אפשרויות השחזור בעת הצורך" ועדיין יש את התפריט בחירה הזה. מישהו נתקל? יש לו פתרון? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה חודשים הייתה לי בעיה בווינדוס אז מחקתי אותו והתקנתי אחד אחר(מדיסק אחר) עכשיו יש לי בעיה בכל מיני תוכנות(כמו מירק או סרבר אקסטרקטור( מי שמכיר)) שבמקום עבריית יש סימני שאלה או ג'יברישבווינדוס הקודם זה לא היה לי בגלל זה אני חושב שהבעיה בווינדוס יש לבעיה פתרון?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת מוצלב, בכל אחד מהם אני רואה את השני אך לא מצליח להכנס אליו(דורש סיסמא)-אף סיסמא שאני חושב עליה לא תופסת.?? כמו כן וינדוס 7 מתעקש לזהות את הרשת בין שני המחשבים כרשת ציבורית בלי יכולת לשנות אותה לבייתית?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורא לי דיי הרבה בWIN 7 RC שהזכרון נהיה בשימוש של כ 80%+ ורק ריסט משחרר אני חושב שהPAGEFILE נהיה מלא ותוקע את המחשב מה עושים במקרה כזה יש סך הכל 50 תהליכים והCPU בשימוש של 1-5 %
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-