עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. חברים שלום רב, ;D אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה התקנתי את הדריבר של nVidia 53.03 ולמרות שהורגש שיפור משמעותי בהורדם הבאגים שהיו לי במערכת נוצר מצב מוזר שהצלמיות - "איקונים" בוינדוס הפכו להיות כאילו ב256 צבעים.. מוזר לחלוטין.. הייתי שמח להעלות תמונה ע"מ שתוכלו לראות את המחזה.. אבל אני לא כ"כ יודע איך... בכל אופן, האיקונים נראים בצורה די מזעזעת - שללתי בעיה של זיכרון.. וזהו , אני לא יודע מה לעשות... בנוסף הדבר מופיע רק כאשר אני משתמש באפשרות של "שימוש בכל הצבעים האפשריים" באיזור של "אפקטים" במאפייני התצוגה. Os:windows2000 תודה לכולם.. mamulitis/

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  2. התקנתי חלונות 8 ורציתי האם יש טעם להתקין אנטי וירוס חיצוני (חשבתי לכיוון AVG) או שיש לווינדוס מערכת הגנה מובנית או משהו חינמי אחר של מיקרוסופט. אני לא מעוניין להעמיס הרבה תוכנות שיושבות בזיכרון, מה מומלץ להגנה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כפי שציינתי בווינדווס לפעמים עולה מלמטה איפה שהשעון הודעה כזאת: New updates are availble וזה מראה פול עידכונים שווה להוריד או שאפשר לוותר עליהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by gil maimon,

מערכת ההפעלה שלי היא : windows xp ואיך אני יודע אם 32 bit או64?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. למיטב הבנתי יש גירסת 64BIT ו32BIT, מה שאומר ש32BIT תהיה תואמת יותר לרוב התוכנות שקיימות היום לא? בכל מקרה האם כבר יש גירסה נטולת באגים פחות או יותר שאוכל לעבוד עליה בלי כל מיני בעיות תאימות מעצבנות? ועוד שאלה, האם ויסטה תקרטע אצלי? יש לי AMD64 במהירות 2.4GHZ ו-1 ג'יגה זכרון וכרטיס גרפי ג'יפורס 6150 מובנה על הלוח האם. לפי הבדיקות שנתנו פה בדביק המחשב יצא בסדר, השאלה היא אם הויסטה תטחן את המחשב או שיעבוד לי בסדר?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  6. Started by daniel0089,

היי, פרמטתי את המחשב וחילקתי למחיצות ושמתי לב שסך הכל יש לי 130GB במקום 160GB... איפה ה-30GB שלי?!, איך אני מחזיר אותם? תודה וערב טוב.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אח שלי נגע לי במחשב והוריד לי "קראקים" שבמקרה לא פעלו, אבל מאז המחשב איטי. אח שלי אדיוט. איך מתקנים את המחשב? הורדתי כבר תוכנות נגד ספיי-וור שעוזרות אולי לרגע אבל אחרי כמה שעות המחשב נהיה איטי בטירוף. כרגע, לחלץ קובץ של 700 מגה מארכיון RAR לקח 8 דקות ו19 שניות. בדקתי על השעון.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by crazydiamond,

איך אני מגדיר ב WIN XP שיהיה לי mini player שמבוסס על windows media player כל פעם שאני פותח את סייר חלונות (כמו שיש בחלונות 2000) כדי שאם אני עומד על קובץ מולטימדיה יופיע לי ישר הנגן ואפשר לנגן או להסריט את הקובץ, או האם אפשרות זו בוטלה ב חלונות XP

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by thebestof2005,

חברה אני ממש מיואש חייב בבקשה עזרה. זה קרה פעם ראשונה לפני כמה ימים. המחשב שלי בדרכ פתוח הרבה ימים רצוף ומדי פעם אני יעושה ריסט כדי לרענן אותו. לפני כמה ימים שעשיתי ריסט, המחשב פשוט כאילו נתקע בשלב שבו יש את הלוגו של WINDOWS ומתחת כזה פס כחול שעובר ועובר (כאילו LOADING של WINDOWS). ישר חשבתי והלכתי ל SAFE MODE חיפשתי אולי יש בעיה או משו עשיתי סריקות של אנטי וירוס וכאלה לא מצא כלום, הפעלתי תמחשב מחדש והופ! הכל פעל כרגיל. המחשב היה פתוח עד היום כאשר שוב עשיתי ריסט למחשב ושוב קרתה אותה בעיה אבל הפעם גם אחרי שנכנסתי לSAFE MODE וחזרתי חזרה, המחשב לא עלה ועדיין נתקע באותו שלב. יש לציין שהמחשב ב SAFE MODE עובד בצורה רגילה לגמרי, אין שום בעיות מיוחדות..... אני ממש לא יודע מה לעש…

10. Started by idofr,

הי, למישהו יש אולי מושג למה הwindows update לא מציע לי להוריד את הSP החדשה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המחשב כל הזמן מתריע לי שכונן C מלא אבל הוא בכלל לא! יש לי 100 ג' בכונן C ולפי הבדיקה שלי יש רק אולי 10-15 ג'יגה של חומר. האם זה וירוס? מה אפשר לעשות במצב כזה? עשיתי DISK CLEANUP אבל זה לא עוזר... מצורפים 2 קבצים, האחד שאני מסמנת את כל התכולה של כונן C, והשני זאת הבדיקה הרגילה של ווינדוס. (ואני בת!!!) תודה לכל העוזרים! מורן[br]פורסם בתאריך: 13.08.2008 בשעה 12:30:28 וגם שכחתי להגיד שעשיתי סריקה לוירוסים וספאם....הכונן כל הזמן מראה גדלים שונים של מקום פנוי... מה זה??? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. היי כולם, בעיה נוראית קרתה לווינדוס 7 אולטימייט שלי במחשב לעריכת סאונד, הוא לא מחובר לאינטרנט. כשמפעילים את הווינדוס, הCPU USAGE & RAM USAGE מתחילים לעלות בצורה מטורפת עד לכדי תקיעה, ובזמן זה, נפתחים אינסוף פרוססים בשם F12345 או 0F2345, וכל מיני שמות מוזרים שכאלה. בנוסף, בזמן התקיעה, כשאני מנסה להכנס לקונטרול פאנל או אפשרויות אחרות, אני מקבל שגיאות שונות כמו No such interface supported או an unexpected error occoured. סלט שלם. המחשב שלי השתגע. הבעיה מוכרת? מה עושים? יש לציין שהיא נחתה על המחשב כרעם ביום בהיר, לא אחרי התקנה של שום תוכנה. אודה לעזרתכם, אני נואש. תודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by orengreen,

Hello everybody! I have a PC with dual-boot of XP and Vista. Usually, I run my games on XP, and I also use XP most of the time for almost everything else. However, some new games will have directx 10, and Halo 2 will only run on Vista! So, I want to optimize Vista for maximum game performance. I dont care about disabling Aero or doing everything I can to maximize performance, even if Vista will look bad. What are your tips to push the most out of vista? Thanks! P.S. I wanted to post this message on the "Windows" forum, but I don't want to double-post. So if any of you is a regular participant in the windows forum, thanks!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני עובד עם מערכת הפעלה של WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT על מחשב שקניתי לפני מספר חודשים. זה אומר שיש לי 4 ליבות ו 4 גיגה RAM ואין סיבה שהמערכת תתקע. אחת למספר ימים כאשר הפעם האחרונה היתה אתמול המערכת נתקעת בצורה כל כך חזקה שאפילו לחיצה על כפתורי ה CONTROL ALT ו DELETE לא משחררים את התקיעה ועלי פשוט לכבות את המחשב פיזית. לאחר מיכן כשאני מדליקו שוב לוקח למערכת ההפעלה דקות ארוכות עד שהיא עולה. כמו כן כשאני מדליק אותו אני מקבל אפשרות בחירה האם להפעיל את המעכרת באופן נורמלי או במצב בטוח? אם נגיד אני בוחר במצב בטוח אז אין שום בעיה והמערכת עולה מהר. בעבר עבדתי על אותו מחשב עם XP ואני לא זוכר שסבלתי מהבעיה הזאת. [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. אפשר ליצור batch file שיכניס את המחשב למצב חסכון בחשמל בעת היעדר פעילות?

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by sarit_co,

רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  17. Started by John Nash,

היי. אני מוריד דברים במשך הזמן מסנג'ר וכל מינה תוכנות. הבעיה שכל פעם שאני מדליק את המחשב הכל עולה ביחד. עכשיו אני יודע שאפשר לבטל את כל זה. ושתוכנה תיפתח רק שאני רוצא להשתמש . רק שאני לא יודע איך לעשות זאת. אני ישמח לקבל הסבר. ומערכת ההפעלה שלי בעברית. תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by redead,

הניסיונות שלי להתקין נרו על ויסטה לא מצליחים.. הוא דורש ממני לפני ההתקנה של נרו להתקין DIRECTX 9C בעוד שאני יודע שעם הווינדואס יש לי DIRECTX10 לכן אני טיפלה מסרב לענות לבקשות שלו.. עוד מישהו נתקל בזה?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  19. שלום חברים הסיפור הוא כזה לאחר שהמחשב נדבר בספיי ואר ובטרויינים עשיתי סריקת וירוסים מחקתי כל מה שהיה , עשיתי הסרת תוכנות ריגול וכל מה שקשר , התקנתי זון אלארם אך עדיין המחשב שקושי עובד ואני לא יודע מה לעשות , אני לא רוצה לעשות בשום אופן פירמוט כי יש על המחשב מידע של שלוש שנים אחורה . בדקתי בטאסק מאנאגר וראיתי שישנן שתי תוכנות שעובדות ברקע ושואבות מהזיכרון הרבה מאד vsmon.exe ccApp.exe אין לי שמץ של מושג מה זה התוכנות האלה ואני חושד שזה וירוסים או משהו , המחשב בקושי עובד ואני עכשיו בקושי כותב את ההודעה אני חייב עזרה , אני לא יודע מה לעשות עם המחשב בנוסף כל הזמן נפתחים לי כל הזמן אתרים של אד וארס

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by Tomerm,

שלום לכולם. מישהו יכול לעזור לי לאתר מהיכן אני מוריד את ה SERVICE PACK 2 ? היה לי אותו ונאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. אני מבין שזו היתה גירסת BETA אבל היא עבדה נפלא, והתרגלתי אם תוכלו לעזור, אשמח. תודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  21. אני יכול להיבא ויסטה מארה''ב עכשיו אני זוכר שבXP שקיבלתי מארה''ב הייתי צריך דיסק שהוסיף לי את התמיכה המלאה בעברית (שאני אוכל גם לקרוא וגם לכתוב בעברית) . רציתי לדעת אם ויסטה ultimate שנקנתה בארה''ב תומכת עברית (קריאה וכתיבה) ואני רק צריך להגדיר בהתקנה או שאני צריך דיסק שיוסיף את התמיכה תודה.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  22. בחיים שלי לא נתקלתי. התקנה נקייה של חלונות 8.1 Pro. בטח שהשם קיים, אני רוצה להצטרף ל-Workgroup קיים. יש למישהו מושג?! ניסיתי גם לשנות את שם המחשב לסתם משהו רנדומלי. לא עזר.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by guy94,

ברשותי כרטיס מסך הרקולס GEFORCE II MX 400 היום הורדתי מהאתר של הרקולס את הדרייבים 21.83 לכרטיס מסך זה... אך עכשיו אחרי שהתקנתי את הדרייברים תסתכלו מה מופיע לי במסך של האפשרויות... מישהו יודע מה עושים עם זה ?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by zion789,

שלום!, כל פעם בלילה אני נוכח לדעת שהמחשב שלי מתכבה אין דבר כזה שלא.... עד לא מזמן התקנתי ווינדוס ויסטה 64 ביט והוא לא עשה לי שום בעיות,כמו כן גם ניסיתי למצוא וירוסים וspywares הורדתי עידכונים אך לשווא. הויסטה הותקנה לפני כמה ימים ככה שאין צורך בפירמוט... צירפתי קובץ תמונה המתטאר את הקבצים שעושים את הבעיה. תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by uducohen88,

שלום! אתמול רציתי לעשות קצת סדר במחשב ובטעות לחצתי על "דחוס דיסק" במקום "איחוי דיסק" ומאז המחשב לא מעלה את הווינדוס ומופיעה לי השגיאה הבאה: bootmgr is compressed press ctrl+alt+del to restart. כפי שכבר הבנתם לפי הטעות אני לא כזה גאון גדול במחשבים אז אשמח לפתרון פרטני לבעיה! אגב יש לי ווינדוס ויסטה. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.