עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. לפני הכול אני מצטער על הכותרת המייאשת יש מספר קבצים שרצים אצלי במערכת ורציתי לגביהם פירוט, מה תפקידם, עד כמה הם חשובים,וכמובן אם אפשר לבטל אותם, (או מה הוא הservice האחראי עליהם ) wdfmgr.exe (הבנתי שהוא נוסף בהתקנת WMP 10 ...) Imapi.exe CTFMON.EXE LSASS.EXE SERVICES.EXE WINLOGON.EXE CSRSS.EXE SMSS.EXE נ.ב- אני יודע לחפש בגוגול,אבל מה שאני מוצא מציג פירוט כללי ולא רלוונטי בשבילי, אשמח לפירוט אמיתי מחברי הפורום . יום טוב שיהיה לכם ותודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by G-FoRcE,

אני המשתמש היחיד במחשב ואין לי סיסמה אבל בכל זאת הווינדוס מכריח אותי לעבור דרך המסך login כל פעם שאני פותח את המחשב יש דרך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by THE-MASTER,

לפני שבוע התחילה להופיע לי הודעה מוזרה על המסך שאומרת שחסר לי איזה רכיב במחשב ואני צרריך להתקשר לאינטרנט כדי להשלים אותו התחברתי ההתקנה הסתיימה בהצלחה ואז פתאום שוב הופיעה לי ושוב הופיעה לי ועוד פעם......וזה התחיל להחשיד אותי(אמרתי אולי זה נמחק בגלל שאני מוחק ספיי וור ומה שאני מתקין כל פעם זה איזה ספיי וור). ואז פתאום לפני יומיים המחשב התחיל להתכבות לי בפתאומיות אני רואה אותו פתאום סוגר את כל התוכנות ומתכבה הסרתי וירוסים וספיי וור אך לשווא. ואז לפני שעה מכתיבת ההודעה המחשב נכבה לי והדלקתי אותו והוא בקושי עלה בשארית כוחותי הצלחתי להפעיל את TASK MANGER וראיתי שה-CPU על 100% ללא הפסקה סגרתי כמה תוכנות שנראו מוזרות והמחשב חזר למצב נורמלי (בערך) פתחתי את נורטון ולתדהמתי הוא ה…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by amits1995,

שלום לכולם, בזמן האחרון משום מה כשאני מחליף שפה מהר בעזרת SHIFT+CTRL השפה לא משתנה, לפעמים זה מצליח פעם ראשונה, לפעמים פעם שנייה ולפעמים אפילו רק פעם שלישית! למשל אני מתכתב בצ'אט בפייסבוק בעברית ואז פותח טאב חדש ומתחיל להקליד כתובת, אני שם לב שזה בעברית אז אני לוחץ ALT+A כדי לסמן את כל העברית ואז SHIFT+ALT כדי לשנות שפה לאנגלית ומתחיל לכתוב שוב, משום מה לפעמים זה לא עובד בפעם הראשונה... יש עצות? צודה מראש, עמית.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. לחשבון הGmail שלי אני לא מצליח להתחבר דרך אפליקציית הMail(המובנית) בחלונות 8 וכאשר אני מנסה להוסיף את חשבון הGmail שלי(עם הפרטים הנכונים כמובן, אין לי שום טעות) אני מקבל את ההודעה הבאה Unable to connect. Ensure the information you've entered is correct זה מה שאני עושה כדי להוסיף את החשבון(רק שלי זה לא הולך חלק כמו בסרטון :-\ ) ^הבעיה נפתרה הייתי צריך להיכנס ליישום בעזרת סיסמא ספציפיתכניסה באמצעות סיסמאות ספציפיות ליישום - גוגל http://support.google.com/accounts/bin/answer.py?hl=iw&answer=185833 לגבי אפליקציית המוזיקה הבעיה היא כזאת שאני לא מצליח לחזור לחנות הXbox Music דרך האפליקציה ^במחשב אחר של חבר עם חלונות 8 היה לו באותה האפליקצייה חץ לחזור אחורה לחנות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היי, לאחר מכן נפתח מחדש באופן אוטומטי,ומופיעה ההודעה:"אינטרנט אקספלורר נסגר באופן לא צפוי"- ואז מופיעה האפשרות "שחזר הפעלה". השאלה/בעיה בכותרת + מה הסיבה לכך,ואיך אפשר לתקן ולפתור בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by redead,

צץ לי חלון כזה , איזה גיבוי עושה ובאיזה צורה? מה יהיה גודל הגיבוי? כדי להשתמש בזה בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. הותקן על מחשב גרסאת MSDN וינדוס 7 PRO N 32 ביט לניסיון, לאחר סיום הניסיון נקנה סריאל חוקי של וינדוס 7 PRO 32 ביט, הוינדוס לא מוכן לקבל את הסריאל, איך ניתן לגרום לו לקבלו ללא התקנת המחשב מחדש ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה (: !!!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם. המחשב שלי נשרף לא מזמן... אני רוצה להעתיק קבצים מהספרייה שהיתה "המסמכים שלי" בהרד דיסק הישן, אבל כרגע יש הרד דיסק חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס) ואני לא מצליח לגשת לספריה (אין גישה). מיותר לציין שמערכת הקבצים היא NTFS. מה עושים? ???

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ilan4i,

אני לא יודע למה אבל svchost.exe לוקח בערך 60% ממשאבי המעבד שלי כל הזמן לא משנה איזה תוכנות אני מריץ, או אם אני מחובר לאינטרנט או משהו כזה. כאשר מסתכלים בtask manager רואים שיש כמה גראסות של הקובץ הזה שרצות. הגירסה שעושה בעיות שייכת לlocal service. ואינה לוקחת הרבה זיכרון כרגע 2MB אני לא יודע מה לעשות!!! המערכת שלי היא כזאת: win xp pro build 2600 pentium 4 2ghz 256 ddr radeon 8500 gigabyte לוח אם ga-8st gigabyte בבקשה עזרה. הדבר הזה הופך לי את המחשב ל 486.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by yuval_cohen,

לעוד מישהו יש את הבעיה המפגרת הזו בXP שהוא נתקע שעה על ה welcome screen והוא אפילו לא טוען כלום? רעיונות? בבקשה... אני שונא את זה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. זה מאוד חשוב לי הנושא הזה למה זה מחשב שהשקעתי בו הרבה זמן (יענו עבודה כדי להרוויח כסף) טוב אז ככה מדובר על ווינדוס 7. יש לי במחשב 2 כוננים לאחד מהם שמתי את כל הדברים שאני רוצה להשאיר (כונן E) ובכונן השני (כונן C שנמצא בו מערכת ההפעלה) השארתי לפירמוט. התחלתי את תהליכי הפירמוט הכל טוב הכל יפה... עד שאני מגיע למצב שזה מראה כאילו זה ב-"השלמת התקנה" (או משו כזה) יענו זה הרגע האחרון לפני שהמחשב עובד כרגיל!! באמצע התהליך הזה קופץ לי החלון הבא windows could not update the computers boot configuration installation cannot proceed עכשיו גם אין לי ווינדוס,וגם אני לא ימצליח להתקין!!! דברים שניסיתי: * לקחתי דיסק התקנת ווינדוס מחבר (גם הדיסק שלו מקורי כמו שלי ובדיוק כמו הדיסק שלי) וזה…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הידע שלי המחשבים הוא די גדול, אבל עד עכשיו לא יצא לי להתקין ווינדוס כלשהו. בגלל בעיה במחשב אני מפרמט את הדיסק ומתקין מחדש XP. גיביתי כל מה שאני צריך, וראיתי את הכתבה הזאת שמסבירה מצויין איך להתקין את המערכת. אבל איך מסדרים את כל ההגדרות, הדרייברים? אם אתם יכולים לעשות לי סדר בראש, ולרשום מה צריך לעשות לאחר התקנת הווינדוס לפי הסדר המומלץ זה יהיה נהדר לפי ההגיון: שפות חיבור לאינטרנט הורדת דרייברים והתקנתם (אילו דרייברים? כ. מסך, כ.קול, DX, האם צריך גם ללוח אם?) התקנת תוכנות / משחקים וכו' מה עם SP? האם SP3 בטוחה או שכדאי להשאר עם 2? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Haflo,

אני לא יודע מה הסיפור, התקנתי אינטרנט בכבלים ועכשיו הצירוף של שיפט+אלט להחלפת שפה לא עובד לי?! רק מחוץ לאינטרנט אקספלורר זה עובד! מישהו?משהו?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. איך אני הופך משתמש ב WIN ל ADMINISTRATOR? ;D

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by liran_h,

לפני מספר חודשים בתקנתי את XP PRO בגרסה צרובה עד לפני חודש הכול עבד מצוין אבל אז קרה משהוא מוזר לאחר שעשתי היתחול למחשב הWINDOWS הגיעה לנקודה מסוימת ואז המחשב פשוט ביצע היתחול מחדש וכך זה נמשך בלי הפסקה נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש אבל לאחר שלושה שבעות זה שוב קרה. אני עובד עיצות כי לכול החברים שלי אין בעיה אם הWINDOWS ולכן אני חושב שזו לא בעיה של נעילת הWINDOWS [כי אני חושב שXP ננעלת אחרי חודש] למשהוא יש רעיון למה הXP קרסה כי בזמן שעבדתי איתה לא היו בעיות אני נותן את מפרט המחשב אולי זה יוכל לעזור לכם P3 733עם 256 SDRAM כונןCDROM*36,DVDROM*8 וצורב yamaha*16/10/40 סקזי כמו כן לוח אם AUSUS 133 כרטיס מסך VOODOO3 עם TVOUT מודם 56K כרטיס קול 128 מקווה שתוכלו לעזור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by LOL,

dont know what happend but suddenly i cant write in hebrew it writes lite this ?גגגגג ?א? ?? ???? ?ך ?? HELP!!!!!!! i have XP pro and i tried everything nothing works

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by taotao,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 800MHZ עכשיו אני רוצה לעשות לו פורמט מותקן בו וינדוס XP HOME EDITION עכשיו אין לי תדיסק של וינדוס כי אני לא רוצה להתקין בו אני רוצה למחוק אותו ולהשתמש בו בטור סתם ארדדיסק איך אני מפרמט אותו? עשיתי F8 לפני שעולה המחשב ואין לי תאופציה לפורמט מה עושה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by sub@master,

שלום לכולם. התקנתי בביתי את ה win xp pro ומאז יש לי בעיה בכיבוי - אני מקבל הודעה של "כעת ניתן לכבות את המחשב" בסיום. לפני כן היה לי win me ולא היתה שום בעיה. האם יש משהו בהגדרות שאני צריך לשנות?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by nicirnTAL,

אני יודע שצריך להוריד פאטץ' בשביל לראות JAVA בXP, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד?!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לי יש בעיה עם PREY בויסטה... כשאני מפעיל אותו יש מסך שחור, אחרי כמה שניות הוא קורס לדסקטופ ואז בצד עולה מסך כחול קטן כזה... התקנתי פאטצ' 1.3 וזה עדיין לא עזר... אם למישהו יש פיתרון אני אשמח. בכל זאת PREY זה לא משחק כזה ישן! http://img388.imageshack.us/img388/3990/preyprobmm9.jpg *תמונה של הבעיה. תודה לעוזרים מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי, יש לי בעיה של איטיות בעלייה של Win7. אחרי שאני עושה Logon המסך נשאר שחור לכמה דקות עד שה explorer.exe עולה ואני יכול להתחיל להשתמש במחשב. גיליתי שהבעיה נובעת מהכריס רשת. לוקח לו הרבה זמן להעלות אותו או משהו כזה. (לפעמים הוא מעלה את הexplorer.exe ואז אני רואה שהוא תקוע בזיהוי של הרכטיס רשת. באותו זמן אני מנסה להכנס ל ncpa.cpl וזה נתקע...) מחיפוש בגוגל מצאתי את זה: http://superuser.com/questions/484424/delayed-startup-of-network-icon-wi-fi שם הוא ממליץ להעביר Service-ים מסויימים ל Automatic Startup - הבעיה שזה גם לא עזר... כרטיס הרשת שלי - TP-LINK TL-WN821N גירסת דרייבר - 2.0.0.53 מישהו מכיר ? אפשר עזרה ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by XGALX,

יש לי 2 ווינדוסים על המחשב ובדרך כלל אמורה להיות בחירה בינהם אבל אצלי הוא טוען ישר את הויסטה מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. מה המצב חבר'ה ?.. בזמן שהשתמשתי במחשב קיבלתי מסך כחול וזה יצר קובץ dump שלפי מה שהבנתי פענוח שלו יכול להוביל למציאת התקלה במחשב .. אני אשמח אם מישהו יפענח את הקובץ dump שהתקבל אצלי .. צירפתי את הקובץ (סתכלו למטה) תודה מראש והמשך שבוע טוב, משה [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.