עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liran_h,

לפני מספר חודשים בתקנתי את XP PRO בגרסה צרובה עד לפני חודש הכול עבד מצוין אבל אז קרה משהוא מוזר לאחר שעשתי היתחול למחשב הWINDOWS הגיעה לנקודה מסוימת ואז המחשב פשוט ביצע היתחול מחדש וכך זה נמשך בלי הפסקה נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין הכול מחדש אבל לאחר שלושה שבעות זה שוב קרה. אני עובד עיצות כי לכול החברים שלי אין בעיה אם הWINDOWS ולכן אני חושב שזו לא בעיה של נעילת הWINDOWS [כי אני חושב שXP ננעלת אחרי חודש] למשהוא יש רעיון למה הXP קרסה כי בזמן שעבדתי איתה לא היו בעיות אני נותן את מפרט המחשב אולי זה יוכל לעזור לכם P3 733עם 256 SDRAM כונןCDROM*36,DVDROM*8 וצורב yamaha*16/10/40 סקזי כמו כן לוח אם AUSUS 133 כרטיס מסך VOODOO3 עם TVOUT מודם 56K כרטיס קול 128 מקווה שתוכלו לעזור…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי מצלמת רשת שבווינדוס 7 היא מותקנת אוטומטית שמחברים אותה באמצעות USB בווינדוס 8.1 הוא לא מוצא דריייברים מה עושים? סוג המצלמה gpt dc-4110

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by puGs,

תראו ככל הנראה היה לי וירוס ששינה איזה קובץ REG בכל מקרה כדי לתקן את זה אני צריך לעשות repair בעזרת הדיסק של מערכת ההפעלה.. הבעיה שבשלב שהוא בודק האם יש מערכות הפעלה קודמות הוא לא מוצא את המערכת שישלי כבר ובגלל זה אני לא יכול לתקן אותה. השאלה שלי היא איזה פתרונות קיימים כדי לפתור את הבעיה ומה אפשר עוד לעשות? ד"א כבר נכנסתי Repair Console הזה וניסיתי לעשות שם כמה דברים אבל אני לא ממש בטוח שעשיתי טוב או שזה פשוט לא עזר. תודה רבה רבה רבה מראש יש שם המון דברים שממש חשובים לי ואני צריך אותם דחוף. אעריך כל עזרה מכל סוג שהיא,תודה =)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by yoav1000,

יש לי windows 7 x64 מותקן כבר כמה חודשים (היה לי גם לפני אבל התקנה חדשה) ופתאום היום אני מנסה לעשות פינג לגוגל והcmd אומר לי שאין דבר כזה ping יש רעיונות איך לפתור את הבעיה? נ.ב. דרך הrun הכל עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by fol,

יש לי את הדיסק מקור של HOME WIN XP עברית קניתי מחשב חדש עכשיו הם מתקנים את הווינדוס הם אמרו לי שאני צריך לקנות ווינדוס בשביל שהם יתקינו אז אמרתי להם שייש לי ווינדוס XP מקורי אבל הבעיה שאני לא יודע מה הקוד של הווינדוס אמרו לי שייש איזה שיטה איך לבדוק מה הקוד.. במחשב שייש לי עכשיו מותקן הWIN XP HOME מקור איך אני בודק מה הקוד? :'( :'(

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Ramboli,

שלום לכם חברים יקרים, אני משתמש במערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. כבר זמן רב, לאחר שימוש משמעותי של חצי שנה במחשב החדש לאחר התקנת המערכת, פעילות הכונן הקשיח בהפעלת המחשב אורכת זמן רב מהרגיל. בחצי שנה הזאת, כמובן התווספו למחשב קבצים, תוכנות, ערכי רישום, קבצים, מנהלי התקנים והרשימה עוד ארוכה. אני נוהג מדי שבוע / חודש לבצע פעולות תחזוקה של המחשב. כגון: איחוי (מתוזמן), ניקוי דיסק, מחיקת קבצים זמניים ועוגיות בדפדפן, הסרת תוכניות לא שימושיות, ניקוי ערכי רישום וקבצי זבל עם VISTA MANAGER. וכמובן אני נמנע מלהתקין תוכנות ריגול, סרגלי כלים שעלולים לייבא וירוסים ותוכזנות זדוניות למחשב. לפי דעתי ולמיטב הבנתי, המחשב שלי נקי מוירוסים, רוגלות, קבצי זבל וכו'. עכשיו אסבי…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי עליו XP כדת וכדין. ביומיים האחרונים שמתי לב לתופעה חדשה- עם הדלקת המחשב, הוינדוס מתחיל לעלות ולאחר שהמסך הראשוני של MICROSOFT WINDOWS XP (השחור) עולה, במקום לקבל את הדסקטופ אני מקבל מסך שחור להפליא. אחרי כמה ריסטרטים הצלחתי להפעיל את המחשב. קשר אפשרי 1: משחק רשת LORD OF THE RINGS ONLINE שאני משחק (חוקי למהדרין ובלי קרקים ושטויות) גורם להחשכת המסך אחרי שאני עושה ממנו EXIT. חומרה שלי: ATI HD4850 WD 500GB INTEL DUO CORE 3GHZ זכרון DDR 2 4GB אם למישהו יש רעיון או עיצה, אשמח לשמוע. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://dotnetwizard.net/hacks/how-to-clear-file-search-history-in-windows-7/ האם יש אפשרות לעשות את זה בלי להתעסק עם הר'גסטרי או להתקין תוכנה חיצונית? לא שמעו על פרטיות במיקרוסופט?

9. כיום כשהמחשב עולה אז הוא מגיע למסך שבו אני צריך לבחור עם איזה משתמש אני צריך לעבוד. במסך ההוא יש לי רק אפשרות בחירה אחת של המשתמש שלי (באמת יש רק משתמש אחד.. לא איזו בעיה). איך אפשר לסדר שהמחשב יעלה ישר לווינדווס בלי שאצטרך לבחור את המשתמש? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by mama,

איך שולפים את מספר הרשיון של WINDOWS 95 שאינו עולה אפילו בSAFEMODE

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by VoliSuS,

אהלן יש לי דיסק של ווינדוס 7 64 ביט שאני רוצה לפרמט ולהתקין על המחשב שלי (כרגע אני על 32 ביט..) עד היום שהייתי מפרמט זה היה ככה: מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב ובמסך ההתחלתי זה הייתי לוחץ על F12 זה היה פותח לי הודעה כזאת שבה אני בוחר "Onboard or USB CD-ROM Drive" ואז זה חושב טיפה (אומר לי ללחוץ על מקש כלשהו) ואז זה מריץ לי כזה את הקבצים של הווינדוס ומפעיל את ההתקנה.. עכשיו שאני מנסה לפרמט אני עושה את אותו הדבר בדיוק רק אחרי שיש את הקטע של ללחוץ על מקש כלשהו זה מריץ כזה את הקבצים של הווינדוס ואז זה לא עושה כלום פתאום סתם משום מקום עושה לי ריסט למחשב הדיסק של הווינדוס בסדר עכשיו שהמחשב עולה אני מכניס וזה כן מזהה את הדיסק כקובץ התקנה של הווינדוס וגם ניסיתי דיסקים אחרים (ויסט…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Shbd,

המחשב עשה קצת בעיות ולכן קצת התעצבנתי על המקלדת החמודה שלי. החלטתי לעשות ריסטרט למחשב וגיליתי שאני לא יכול להכנס למסמכים שלי דרך האיקון של שולחן העבודה. אני לוחץ על OPEN ו"נאדה"... לעומת זאת שאני נכנס דרך ה- C אל documents and setting.. אני מגיע אל המסמכים שלי. הבעיה ממשיכה גם עם משחקים שהשמירות שלהם נמצאות ב"מסמכים שלי", אני נכנס למשחק ולא מצליח לראות את השמירות של המשחק. מה לעזאזל קרה פה? אולי השתמשתי באיזה HOTKEY בלי לשים לב מתוך עצבים? HELPPPP

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום ניראה לי זה שאלה חוקית בפורום אז יש לי מחשב נייד שקניתי דיי מזמן ויש לי סריאל מקורי והכל טוב אבל בזמן האחרון הוא עובד דיי לאט והרבה זבל מותקן ואני רוצה לעשות פורמט ולנקות הכל . אבל הבעיה שהדיסק המקורי שבא איתו נאבד ואין לי מושג איפה הוא. והסריאל כתוב מתחת למחשב... והשאלה אם אני נגיד מוריד גירסה מהאינטרנט ולא רוצה להשתמש בקראק שהם מביאים אלה בסריאל שלי האם זה יעבוד כמו שצריך ? וגם אקיבטיבציה??

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. התוספת העתידית שאמורה לאפשר להמשיך בעבודה בדיוק מאותה נקודה בכל מחשב שבבעלותכם זמינה למשתמשים שמהווים חלק מתוכנית ה-Insiders של מיקרוסופט לכתבה

15. Started by greenvector,

היי אני מתלבט אם להתקין win7. כדאי ? או להשאר עם ויסטה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by harry,

נעילת דף בית בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו HomePage ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. נעילה למחיקת ההיסטוריה בinternet explorer ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel בתוך התיקייה Control Panel לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו History ללחוץ ולשנות את האפס לאחד. קריאת דוא"ל בפורמט טקסט בלבד בoutlook ללכת לregedit > HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\10.0\Outlook\Options\Mail בתוך התיקייה mail לעשות ערך dword חדש ולקרוא לו ReadAsPlain ללחוץ ולשנות את האפס לאחד.…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by arsar,

אני מחפש תוכנת cardfile כפי שהיתה בווינדוס 3.1 למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום... אז ככה.. יש לי מחשב שמצריך מערכת הפעלה 64 ביט.. וכרגע מותקנת עליו גירסת הבטא של WIN7 באנגלית (ה- rc7300 או איך שלא קוראים לזה). בכל מקרה, אני מעוניין לקנות רשיון לתוכנה.. רציתי לדעת אם אני הולך לחנות, ומבקש גרסת OEM, ימכרו לי אותה גם בלי לקנות מחשב חדש מהם? והאם אני אוכל להתקין אותה בלי שום בעייה למרות שמותקנת עליו כבר גרסת הבטא של WIN 7? תודה רבה... !

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני עובד עם XP SP2. אני משתמש בתוכנה שאי אפשר להתקין אותה על SP3. את הXP קניתי ממש מזמן, ואני רוצה לייצר בעזרת Nlite דיסק התקנה שכולל את על העידכונים חוץ מSP3 וIExplorer 8. איפה אני מוצא באתר של מיקוסופט (או במקום אחר) רשימת עידכונים להורדה ידנית? (לא דרך Windows Update) תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כלומר שיהיו צמודים למסגרת של המסך ולא בסדר יורד כמו שזה עכשיו. אני לא רוצה לעשות את זה ידנית. מדובר על XP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. אממ.. אני מתכנן לקנות מחשב , דיי טוב. מעבד E8400 לוח אם EP43-DS3L זכרון 4GB RAM דיסק קשיח 500GB/640GB כרטיס מסך HD4870 512/1GB מארז CM690 ספק כוח TT600 מסך T220P/T220 בקיצור לעניין, אני כבר מ2002 בערך עם XP ומאוד נוח, עיצוב צנוע אבל לעומת זאת מהיר ונוח עכשיו אני מתלבט אם לעבור לVISTA 64BIT , הרוב התרונות , עיצוב, מנצל יותר את הזכרון וכו' אבל גם איטיות, לא מקבל תוכנות,משחקים ישנים שלא תומכים ב64BIT וכו' אני רוצה שיהיה לי נוח לעבוד על המחשב, בלי בעיות אבל לעומת זאת גם להפיק את המקסימום *עריכה: בנוסף יש אפשרות של להתקין בהתחלה XP ואז לעבור לVISTA, שאלה בקשר לזה, אם צריך להתקין מערכת הפעלה מחדש זה רק כונן C נכון? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by יצחק נ,

שלום, אני מנסה להתקין Windows XP (חוקי) ובמהלך ההתקנה מתקבלת הודעה: " the file usbhub.sys is corrupted, press any key to". אח"כ יש הודעה שההתקנה נכשלה. מה הבעיה? ומה כדאי לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. התקינו לחבר של ווינדוס XP, עכשיו התקנה לא פירמטו לו גם את כונן D,כך שהוא לא יכולה לאחסן מידע ב-120 ג'יגה של אותו כונן. אשר אני מנסה לפרמט את כונן D דרך הווינדוס הוא מציג לי שגיאה שרשום בה: "לא ניתן לבצע את הפעולה הנדרשת" שגיאה מוזרה מאוד,מה אני יכול לעשות כדי לפרמט את אותו כונן? רק כדי להזכיר שאין במחשב כונן Floopy כדי שאוכל לבצע -Fdisk בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ניסיתי לעבוד לפי השרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=336633.10 אבל הכל תקין וכתוב לי gruop איפה שצריך להיות כתוב. מצורפת תמונה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ArielN,

בשביל להתקין את SP2 אני חייב ש-SP1 יהיה מותקן לפני כן?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים