Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אנא עזרתכם..אני אובד עצות.. קניתי מחשב חדש עם כונן DVD SATA ודיסק קשיח כנ"ל . ללא כנון פלופי. לאחר התקנת המחשב , אני רוצה כעת לגבות את מחציה C ל-D ולכן השתמשתי בדיסק איתחול ME שהוא BOOTABLE וצרוב על דיסק רגיל (כמו דיסקט אתחול רגיל אלא שכאן רק על דיסק בגלל שאין לי פלופי) ולאחר מכן התכוונתי להכניס דיסק רק עם קבצי GHOST 2003 לצורך יצירת אימאג' . בעליה של המחשב (לאחר שהגדרתי כמובן בביוס את סדר האיתחול ) , אני בוחר באופצ' של BOOT עם תמיכה ב-CD (מתוך 4 האופציות הקיימות באיתחול) , אך הדיסק לא מזהה כונן CD ולא מקצה אות כונן...כנראה בגלל שהכונן הוא SATA ....במחשב אחר עם כונן CD IDE לא היתה לי בעייה . אפשר כמובן לגבות את המחשב דרך הווינדוס עם גוסט 10 שיש לי אבל הבעיי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
I installed winXP on my new comp, and I got no hebrew, when I try to installed the hebrew its just do nothing, when there's a messege on Explorer to install hebrew pack, I do ok and nothing happen. Someone can please help me ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכולם יש לי עותק חוקי שקניתי עם מחשב חדש של WIN XP HOME קניתי עוד מחשב ישן ואני רוצה להתקין אותו בתוכנה שלי אך בספר כתוב כי אצטרך לעשות ACTIVATION ושזה נגד שימוש בעותק מועתק. 1) האם זה נכון או שאני אוכל להתקין + ACTIVATION ללא בעיות? 2) מה קורה אם הלך ה-HD? כיצד אז מתקינים ועושים ACTIVATION למערכת ההפעלה החוקית (ללא מרכאות) בתודה מראש, יהודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היה לי קודם הפסקת חשמל של איזה 2 שניות, המחשב נכבה ונדלק ומאז אני מקבל מסך כחול. הווינדוס מתחיל להיטען ואחרי 10 שניות מוצג המסך הבא: ניסיתי להפעיל במצב בטוח וזה גם לא עולה :\ מה אפשר לעשות? * ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים למחשב..השארתי רק מקלדת/עכבר ומסך ועדיין יש את השגיאה תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בטוח שראיתי פה מדריך באיזה סטיקי לפני כמה ימים, ואני לא מוצא אותו... הוא נראה די אינפורמטיבי (חיפשתי בכל מני פורומים פה, מישהו יודע איפה זה ?) בכל מקרה, אני רוצה להעביר התקנת חלונות ממחשב אחד לשני (שניהם מעבדים P4, רק שהלוח אם שונה, וכאשר מנסים להפעיל אותו על המחשב החדש הוא מאתחל ישר על ההתחלה, בלי מסך כחול). אם מישהו מכיר את המדריך המדובר, או מדריך אחר שיעזור, אשמח לשמוע. בינתיים אני יודע שצריך למחוק את הדריברים של ה IDE במחשב הישן קודם. (אני לא מדבר מבחינת רשיון, אלה מבחינת שהמחשב יעלה עם אותו דיסק מהמחשב הישן ?)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מערכת ההפעלה רק תבקש דיסק דרייברים, ותמשיך להיות מאוקטבת או שהיא תחת רשיון רואה ששיניתי את רכיבי הלוח (בזה שהחלפתי מחשב) והיא תגיד שנגמר לה וצריכה שוב איקטוב ? (מדובר על ווינ. 7 מקורית, שמותקנת כרגע אך ורק על מחשב אחד)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי מה אתם אומרים על ה LINSOWS יש לו סיכוי? משהו ניסה אותו? אם אתם לא יודעים על מה אני מדבר תקראו ב YNET זו מערכת הפעלה של LINUX שתומכת בישומי WINDOWS
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אבל כשאני מפעיל אותו העכבר נעלם ולא רואים ואי אפשר לשחק ככה!!! מה דעתכם? נורא מוזר ועוד דבר יכול להיות שהוא זורק אותי החוצה בXP התקנתי אותו וכשאני מפעיל הוא זורק אותי החוצה!!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל, אבל כנראה שאין מה לעשות. מישהו יודע על פתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך אנשים שיודעים להשתמש עם FRAPS+כרטיס מסך תומך DX10+משחק כמובן DX10 נכנסתי לאתר של fallingleaf וגיליתי שיצאו מספר preview ורציתי לראות את זה באמת עובד ומה ההשפעה על הביצועים אבל בגלל שאין לי כרטיס DX10 אני מחפש מישהו שמוכן לעשות בנצ'ים http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaioxp_b2r3.4_feb02.zip הורדה http://www.fallingleafsystems.com/site_media/vaio/vaio_documentation_r4.zip מסמכים לקריאה למיניהם --- טוב קראתי את המסמכים והם דיי מוזרים... הם באמת טוענים שזה DX10 על XP אבל משומה זה נוצר יותר בשביל לנסות להביא את הפיצ'רים למיניהם של וויסטא לXP בלי הדרישות המוגזמות (לא כולל AERO) אני לא בטוח אם אפשר להפעיל עם זה DX10 על XP אבל יש לזה הסרה נורמלית אז אפשר להת…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נסיתי אתמול לעשות פירמוט והתקנה של ה-WINDOWS במחשב של דוד שלי דרך הדיסק של ה-WIN XP PRO עצמו. הבעיה היא שכשאני לוחץ ENTER עוד במסך הראשון כדי להתחיל את כל התהליך של ההתקנה מופיעה הודעה שההתקנה לא הצליחה לזהות את ה-HD, יש לוודא שהוא מחובר וכו'... יש לציין כי ה-HD (בעל חיבור SATA) מחובר והוינדווס XP שמותקן עליו פועל תקין והכל בלי בעיה... אשמח אם מישהו יוכל לעזור או להציע פתרון כי הרצתי כמה חיפושים באתר ובגוגל ולא מצאתי תשובה חד משמעית... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB של סיגייט שמדי פעם נעלם מהמחשב, בד"כ בזמן שימוש בUTORRENT אבל לא תמיד .. ככה שלא בטוח הבעיה מהתוכנה.. יש לכם מושג איך אפשר לסדר את זה ? תודה עדכון: עכשיו הכונן לא מופיע גם לאחר אתחול..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בדיוק היום שדרגתי לWIN7 64BIT ואני מרוצה בסך הכל. לצערי קצת שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף הקבצים במחיצה/כונן D וכעת איני יכול לערוך שמות של קבצים שם או בכלל למחוק קבצים. זה מה שאני מקבל, אפור כזה שאי אפשר לעשות איתו כלום: יש הצעה לפיתרון? בכונן E ו C אין לי את הבעייה הזו.. אני צריך להגיע למצב שיהיה לי אפשרות להוסיף שם משתמש Everyone וככה אני אצליח לערוך קבצים בתיקייה. תודה מראש. *הקובץ Unlocker הזה שהמליצו לי פה לא עבד טוב עם זה, לא עשה כלום. אני פשוט צריך הדרכה מה לעשות עם ההגדרות. תודה שוב. כל האפשרויות צבועות באפור.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויסטה ביזנס מקורי שהורד תחת רישיון אקדמי מהאתר של מיקרוסופט (קובץ ISO) אבל אני לא מצליח להבין אם זאת גירסת 32 ביט או 64 ביט באתר מסיבה כל שהיא זה לא כתוב ואני לא רוצה לפרמט את המחשב ולגלות שהתקנתי את גירסת 32 ביט דרך אגב בשם של בקובץ כתוב X86 ואני יודע שזה מתיחס בדרך כלל ל 32 ביט אבל גם 64 ביט וגם 16 ביט זה על אכיטקטורה של X86 אז בקיצור איך אני בודק?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי לינק לתוכנה virtual machine מכיוון שבאתר של מיקרוסופט כבר אי אפשר להוריד
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Hebrew enable???ל ותוא ךופהל רשפא םאהWindows98 EN יל שי ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה (: !!!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי, פתחתי היום בצהריים את המחשב, וכמו תמיד, בחרתי במסך בחירת ה-OS בדוס, ב-WinXP, אבל הוא לא עולה.. אין לי מושג למה, בכלל לא נגעתי בשום הגדרות או בתיקיית הווינדוס, פתאום אני לא יכול להיכנס.. קיבלתי את ההודעה הזאת בדוס : Windows could not start because this following file is missing or corrupt: \WINDOWS\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM You can attempt to repair this file by starting windows setup using the original setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair. נכנסתי לתיקיית הווינדוס דרך Win98 שגם מותקן על המחשב שלי, והקובץ היה שם, אז כנראה הוא השתנה או משהו, אין לי מושג.. ניסיתי גם לתקן אותו דרך מה שהיה כתוב, אבל אז אתה רק נכנס לדוס, ואתה נמצא בתיקיית ווינדוס, ואי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה מופיע לי מדי פעם חלון ה"מוות" הכחול הזה ...ורושם לי Beginning Physical dump of memory יש לי XP SP1 עם כל העדכונים האחרונים... מה יכולה להיות הסיבה לכל חלונות המוות האלה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איפה בדיוק מוחקים משתמש ב-XP? אני מוגדר כאדמיניסטראטור ב-XP, בלי כוונה עשיתי עוד יוזר ואני רוצה למחוק אותו. לוח בקרה ---> USER ACCOUNT ---> ומה הלאה !? איך אני מוחק? ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע שצריך להוריד פאטץ' בשביל לראות JAVA בXP, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד?!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד עם XP SP2. אני משתמש בתוכנה שאי אפשר להתקין אותה על SP3. את הXP קניתי ממש מזמן, ואני רוצה לייצר בעזרת Nlite דיסק התקנה שכולל את על העידכונים חוץ מSP3 וIExplorer 8. איפה אני מוצא באתר של מיקוסופט (או במקום אחר) רשימת עידכונים להורדה ידנית? (לא דרך Windows Update) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב ויש מסך ותמונה של WIN7 ממש לפני שהכל עולה ואז מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואפשר להזיז אותו בSAFE MODE הכל עולה... עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ניראה לי זה שאלה חוקית בפורום אז יש לי מחשב נייד שקניתי דיי מזמן ויש לי סריאל מקורי והכל טוב אבל בזמן האחרון הוא עובד דיי לאט והרבה זבל מותקן ואני רוצה לעשות פורמט ולנקות הכל . אבל הבעיה שהדיסק המקורי שבא איתו נאבד ואין לי מושג איפה הוא. והסריאל כתוב מתחת למחשב... והשאלה אם אני נגיד מוריד גירסה מהאינטרנט ולא רוצה להשתמש בקראק שהם מביאים אלה בסריאל שלי האם זה יעבוד כמו שצריך ? וגם אקיבטיבציה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום רב לכולם! ברשותי מחשב בעל מערכת הפעלה Windows Vista Ultimate SP2 32Bit, לפני כמה זמן יצרתי תיקייה, והעברתי אליה קבצים מהפלאפון, משהו שם בהעברה לא היה טוב, והפלאפון התנתק באמצע ההעברה, ומאז התיקייה לא מגיבה. הבעיה היא שאם אני מנסה לגשת לתיקיה היא לא מגיבה ואז כל סייר החלונות לא מגיב. וגם כשאני מפעיל מחדש את המחשב, איך שאני לוחץ על התיקיה או בכלל מנסה למחוק אותה מהמחשב, סייר החלונות נתקע. השאלה היא מה ניתן לעשות? והאם אוכל להיכנס לתיקיה עוד פעם כי היו שם לפני כמה קבצים, ואני לא רוצה שהם ימחקו. המחשב הוא Acer Aspire L5100 Vista Ultimate SP2 32Bit . בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-