Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
היי ובוקר טוב! יש חייה כזו ואם כן איל עושים? יש לי קבוצה של 5 דסקים ואני רוצה שהכל ישאר כמו שהוא רק עם 4 דסקים :-).
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים: 1)פנתיום 3 450MHz וזיכרון 512M RAM 2)פנתיום 4 3GHz וזיכרון 770M RAM לשניהם רכשתי דיסק קשיח ישן בטכנולוגית IDE (אין בהם SATA) בנפח של 500G בשניהם מותקן win xp 32bit sp2 בתפריט הביוס של שני המחשבים המחשב רושם שישנו דיסק קשיח בגודל של 500.1G ניסיתי לפרמט את הדיסק כדי להכניסו לשימוש ניסיתי לפרמט דרך החלונות עצמם וגם דרך התקנה של חלונות חדש (שניהם win xp 32bit sp2) בפורמט NTPS אבל בשני הדרכים המחשב מזהה דיסק קשיח של 465G בלבד ולא ניתן לפרמט יותר אני מכיר את הרעיון שכל 1M שווה 1024K ולכן הגודל שרשום הוא לא האמיתי אבל הביוס מזהה את הגודל האמיתי, בנוסף יכול להיות הבדל של כמעט 30G האם החלונות שלי לא יכול לעבוד עם דיסק בגדלים כאלו או איך אני פותר את הבעייה כדי ש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין windows 7 על WESTERN DIGITAL WD5000AAKX Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB cache SATA 6.0Gb/s ובמהלך ההתקנה מופיע השגיאה שלא נמצא כונן... בBIOS הכונן מזוהה ניסיתי לטעון את הדרייברים שבאים עם הלוח אם של המחשב ועדיין לא מזהה מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לסגור את מסך המחשב דרך קיצור דרך ולא דרך הלחצן של המסך(פיזית). יש אפשרות כזאת? תוכנה? יצירת קיצור דרך? מדובר בווינדוס ויסטה. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מניחה את הסמן על קובץ תמונה ואני לוחצת קליק ימני נפתח תפריט שאלתי איך אני מוסיפה פריטים לתפריט הזה ועוד שאלה איך אני מוסיפה את הACDSEE לשם ואיך אי מוסיפה אותו כברירת מחדל לפתיחת התמונות יש לי במחשב שתי גרסאות של ה-ACDSEE ואני מעוניינת בגרסה החדשה שתהיה ברירת מחדל בתחילה אכן החדשה היתה ברירת מחדל אך אני לא יודעת מה עשיתי והגרסה הישנה חזרה להיות ברירת מחדל וכאשר אני רוצה להשתמש בגרסה החדשה אני צריכה לפתוח בנפרד את התוכנה תודה ננסי
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוז 8 על כונן SSD ורציתי להתקין תוכנה שלא הצלחתי להתקין על 8. אז התקנתי ווינדוז 7 על כונן אחר שיש בו הרבה מידע שאני צריך ולכן גם לא פירמטתי. בכל מקרה, התוכנה גם לא עבדה על ווינדוז 7.. וניסיתי למחוק את ההתקנה של ווינדוז 7- מחקתי את כל התיקיות החדשות שנוצרו בכונן שהתקתי עליו, ובכל זאת בסטראט אפ, יש לי אופציה לבחור בין 7 ל8.. איך אני פותר את זה? איך אני מוחק כליל את ההתקנה של הOS? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. מחר אני מחליף מחשב ומכניס לשם את כל הדיסקים שלי עם מערכת הפעלה. האם המערכת תעלה ועלי פשוט לעשות RESET על מנת להתקין את WIN10 מחדש? חשוב לציין שמדובר בדיסק SSD של אחד טרה כך שאני בשום אופן לא מעוניין לפרמט. דרך נוספת שחשבתי עליה פשוט להכנס לHIRENS ולמחוק כל זכר למערכת הפעלה - תיקיות WINDOWS, PROGRAM FILES, USERS. יעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש עם ווינדאוס 7. לאחר חודשיים בערך לוח האם נשרף בגלל בעיית חשמל בשקעים שבקיר הוצאתי את הארד דיסק מהמחשב שנשרף וחיברתי את הארד דיסק למחשב חדש בעל מפרט טכני זהה. הבעיה שעכשיו אני מקבל הודעה שהווינדאוס לא חוקי. כנראה בגלל שהוא מזהה מספר מק שונה. מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי יש לי שני מחיצות D-20G C-130G עכשיו מותקן על C WINDOWS ועכשיו התקנתי גם על D.... אני רוצה למחוק את הWIN שבC אבל שכל הקבצים שבו ישמרו.... איך אני עושה את זה ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש, ובעת התקנת הווידנוס הגדרתי מחיצה של 50GB שעליה יותקן הווינדוס. כנראה שלא הגדרתי את כל השטח הנותר כעוד מחיצה ועכשיו אני רואה בווינדוס רק את ה 50GB ולא את כל שאר הכונן (500GB) האם יש דרך להוסיף את שאר הכונן באמצעות משהו בווידנוס/תוכנה אחרת או שאני צריך להתקין הכל מהתחלה? בברכה איתי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לעשות תיקון לwinxp home אבל שכחתי את הסיסמה (לא זכרתי בכלל ששמתי בכלל) ראיתי אלפי מדריכים כדי למצא סיסמאות לחשבונות משתמשים אבל אף אחד בשביל ההתקנה. יש דרך למצא או לאפס את הסיסמה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום היום כשהעלתי את המחשב, הופיעה הודעה של הנורטון אנטי וירוס2002 שיש לי וירוס בקובץ הזה. ריסטטתי את המחשב וזה לא עלה. דיברתי עם חבר של אבא שלי שגם לו יש WIN2000, הוא חיפש את הקובץ ובא לשלוח לי. כשהוא בחר את הקובץ בתפריט החיפוש, הופיע בדיוק אותה הודעה אצלו, וגם לו יש את אותו אנטי וירוס. אני מעוניין לדעת אם זה בעיה ספציפית שלנו, או שזה משהו שמייקרוסופט שתלו. אז בבקשה, כל מי שיש לו XP\2000, תעשו ככה: start->search->for files and folders->kernel.sys אם יש לכם אנטי וירוס, תבחרו את הקובץ. אם מופיעה לכם הודעת הוירוס שאומרת שזה BACKDOOR.TROJAN או וירוס\טרוייאני אחר, וזה לא יכול להימחק, תודיעו פה. הקובץ נמצא בתיקייה C:\winnt\system32\drivers תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי נשרף לא מזמן... אני רוצה להעתיק קבצים מהספרייה שהיתה "המסמכים שלי" בהרד דיסק הישן, אבל כרגע יש הרד דיסק חדש שעליו מותקנת מערכת ההפעלה (ווינדוס) ואני לא מצליח לגשת לספריה (אין גישה). מיותר לציין שמערכת הקבצים היא NTFS. מה עושים? ???
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין להתקין ווינדוס ויסטה באנגלית ואז להתקין mui שיהפוך אותו לעברית או להתקין ווינדוס בעברית מלאה, כי שמעתי שהווינדוס בעברית מלאה שמורידים ברשת הכול לא מוסדר ולא נקי, ואיזו גירסה של ויסטה עדיפה, ד"א יש לי 64 bit אני יוכל להתקין גירסה של 32bit
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, היה לי קודם הפסקת חשמל של איזה 2 שניות, המחשב נכבה ונדלק ומאז אני מקבל מסך כחול. הווינדוס מתחיל להיטען ואחרי 10 שניות מוצג המסך הבא: ניסיתי להפעיל במצב בטוח וזה גם לא עולה :\ מה אפשר לעשות? * ניסיתי לנתק את כל ההתקנים שמחוברים למחשב..השארתי רק מקלדת/עכבר ומסך ועדיין יש את השגיאה תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל הצדיקים ! אשמח לאעזר בכם בשאלה קטנה, יש לי מחשב במשרד שאני רוצה להפוך את השימוש בו לייעוד אחד, כלומר שלא יוכלו לעשות דבר חוץ מלהפעיל תוכנה(קובץ EXE). ז"א, שלא יהיה שורת משימות, לא יהיה תפריט התחל, לא יהיה תיקיות, מחשב שלי, בקיצור! שמנהל החלונות (explorer) לא יעלה ולא יהיה ניתן לעלות אותו כלל ! תודה רבה על החשיבה והעזרה שלכם חבר'ה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת cardfile כפי שהיתה בווינדוס 3.1 למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי אתמול Windows XP על המחשב החדש שקיבלתי, הכל טוב ויפה. התקנתי דרייברים של הלוח אם+ הכרטיס מסך. לאחר שעשיתי ריסטרט למחשב לאחר שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, מערכת ההפעלה לא עלתה והיה רשום לי במקום- ntldr is missing הוצאתי את הכבל של האינטרנט ועשיתי ריסטרט למחשב , ומערכת ההפעלה עבדה. עכשיו כל פעם שאני מדליק או עושה ריסטרט למחשב, אני צריך להוציא את הכבל אינטרנט(כדי שלא יהיה מחובר למחשב בזמן ההפעלה, ורק אחרי שמערכת ההפעלה עולה לחבר אותו). ניסיתי להתקין מחדש XP, והבעיה לא נפתרה . אשמח לקבל עזרה/סיוע במתן הבעיה תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 2 H.D נפרדים על אחד (כונן C ) יש לי WIN XP ועל השני יש לי WIN 98SE . אני רוצה פעם להתחיל עם XP ופעם להתחיל עם 98 האם אפשר, איך עושים את זה . תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי הכל כמו שצריך ב BIOS וזה מגיע למסך של PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CD OR DVD אני מקיש ולא קורה כלום הקו התחתון שבסוף המשפט ממשיך להבהב ואין שינוי מה הבעיה? תודה שי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה דיי חמורה בזמן האחרון שאני לא יודע מה הסיבה לה. מדי פעם לאחר כמה דקות פעילות ב-WINDOWS קופץ לי חלון שחור עם פירוט ארוך, החלק החשוב בו עם פירוט השגיאה הוא: "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL". לאחר המסך הכחול אני חייב לעשות ריסט, וכל פעם לאחר המסך הכחול, כאשר הווינדווס עושה scandisk הוא מוחק לי קבצים (אחת הפעמים היתה קובץ temp של emule גרר.....). רציתי לדעת אם מישהו נתקל פעם במסך כחול שכזה ומה הפתרון/הסיבה למסך זה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... לפתע תפריע ההתחל שלי נהיה ריק... מצורף תמונה למה זה קרה ואיך מחזירים למצב שהיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
"הפתעה, הפתעה" - שוב עדכון חלונות 10 שיכול למחק לכם את הקבצים ולהפוך את נמחשב שלכם לערימת רכיבים לא שמישים. https://www.express.co.uk/life-style/science-technology/1273596/Windows-10-update-deletes-files-bricks-PCs-Microsoft/amp אז, הישמרו, השהו / תבטלו את העדכונים עד יעבור הזעם, אם יעבור .....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה של איטיות בעלייה של Win7. אחרי שאני עושה Logon המסך נשאר שחור לכמה דקות עד שה explorer.exe עולה ואני יכול להתחיל להשתמש במחשב. גיליתי שהבעיה נובעת מהכריס רשת. לוקח לו הרבה זמן להעלות אותו או משהו כזה. (לפעמים הוא מעלה את הexplorer.exe ואז אני רואה שהוא תקוע בזיהוי של הרכטיס רשת. באותו זמן אני מנסה להכנס ל ncpa.cpl וזה נתקע...) מחיפוש בגוגל מצאתי את זה: http://superuser.com/questions/484424/delayed-startup-of-network-icon-wi-fi שם הוא ממליץ להעביר Service-ים מסויימים ל Automatic Startup - הבעיה שזה גם לא עזר... כרטיס הרשת שלי - TP-LINK TL-WN821N גירסת דרייבר - 2.0.0.53 מישהו מכיר ? אפשר עזרה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בצורה היפותטית כמובן. האם שדרוג לWINDOWS 8 מWINDOWS 7 בגרסה פרוצה אמורה לעשות בעיות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-